• en

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro in Tyler

- View Place Hours
Place Hours
Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro in Tyler
4.5
50
Direction

5617 S Donnybrook Ave, Tyler, TX 75703, United States, Tyler

Ask a question
Description

Pan-Asian menu, including sushi, noodles & rice bowls, in a contemporary, art-filled space.

Overview
Features
Review
Add rating:
Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
NT
N Ter Reehorst
10.05.2022
5

Super lief personeel, sushi is lekker, lijkt echt vers!

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MI
M. Ibrahim
09.18.2022
4

De kwaliteit van het eten is er echt op vooruit gegaan vergeleken met een paar jaar terug, bediening was ook super vriendelijk, alleen de stoelen zitten niet heel lekker - gelukkig mochten we plaats nemen op de bank en werd al het eten voor ons verplaatst

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
TL
Thierry Limonet
09.08.2022
5

Bijzonder interieur, heel aardige mensen en prima kaart. Extreem grote porties, goed om te delen. Lekkere koffie.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
mm
michel mc van der knokke
08.29.2022
5

Super lekkere sushi en heel gastvrijMooi ingericht en wat geluid betreft rustig zeker voor herhaling

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
SH
Stefanie Hendriks
08.28.2022
2

Wat een aanfluiting! Na de vrij compacte menukaart online te hebben bekeken gingen we er toch met enigszins hoge verwachtingen heen. Eenmaal aangekomen had het bedienend personeel een zeer onaangename en nonchalante houding. De sushi viel enorm tegen en ook het overgrote gedeelte van de bijgerechten lieten veel aan de verbeelding over. Er hing totaal geen sfeer en de tablet liep meermaals vast. Al met al een zeer onprettige en teleurstellende ervaring. Geen Wasabi meer voor ons.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
RW
Rodney W - PA9RW
08.27.2022
4

Service was great, however some of the dishes were not that good. Sushi was on point! Except the chicken on the rocks, that tasted like a chicken nugget on a sushi roll. The Miso soup was a bit bland. And the cheesecake was a clumped together with icecream and whippedcream that where a bit too sweet (sweet on top of sweet). Dont get me wrong the rest of the meal was amazing. The Lamb was perfectly made and the beef was nice soft and juicy. All in all I would still recommend this place, especially thanks to the nice waitresses.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
DH
D Hendriks
08.13.2022
5

Ik heb hier heerlijk gegeten met een vriendin Een (h)eerlijke keuken met een overzichtelijke sushikaart. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
BR
Bonne Rozema
08.11.2022
5

Yummie 😋 ik ga hier graag nog een keer eten. Als je de kans krijgt: gewoon doen!Update 11-08-22: Voor de eerste keer het nieuwe menu uitgeprobeerd. Ik dacht niet dat het beter kon maar dat hebben ze wel gepresteerd. Wat een goed restaurant zeg, jammer dat je niet meer dan 5 sterren kunt geven.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Iv
Ilse van Rijssen
07.31.2022
4

Vriendelijk personeel en veel keuze op de kaart. Ook als je geen sushi fan bent is er nog genoeg ander lekkers. Het bestellen via de tablet werkt uitstekend.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
HL
Hilbert Lubbinge
07.16.2022
5

Great food, fast and awesome service! Best sushi Ive had in the Netherlands.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
ad
annemarie den harder
07.13.2022
5

Onbeperkt sushi en Japans eten. Je kunt 2 gerechten per 10 minuten per persoon bestellen, en daarnaast onbeperkt bijgerechten. Je besteld via een tablet. Er wordt geen kraanwater geserveerd. Het restaurant ziet er van binnen modern en goed onderhouden uit. Personeel is erg vriendelijk. Bediening is vlot. Eten is lekker. Zeker een aanrader.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MW
Megan Weggemans
06.24.2022
2

Vind het eten steeds meer tegen vallen. Mail contact gehad na afloop na 1,5 omdat ze zeiden dat de tijd om was hoewel de deal zei 2,5 uur. Hier wat van gezegd, krijg je een brutale reactie terug dat het eigenlijk mijn schuld was en ik niet dan had moeten reserveren! Terwijl ik dat zomar als gast niet kan weten….De gerechten waten ik me op verheugde waren gefrituurd en niet vers. Ik was fan van wasabi maar dat valt nu erg tegen!

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Jv
Jessica van den Burg
06.08.2022
5

Ive eaten a lot of sushi in many countries (not Japan itself though), Wasabi tops them all! So fresh and flavourful. Amazing choices, excellent service.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
SB
SUPER BRONZE BOY
05.26.2022
3

Als eerste chapeau voor de bediening!, zeer harde werkers.Wij kwamen hier aan voor een avondje all you can eat sushi en aziatische gerechten te eten, het was best verwarrend waar we konden aanmelden en waar de kassa was ( die zit aan de bar trouwens )Wij Begonnen enthousiast met bestellen van aperatiefjes en side dishes en het begon redelijk, de ingredienten waren niet erg smaakvol en naar smaak niet erg vers, toen kwam de sushi, de sushi is niet slecht maar er zit zelfs zout in de sushirijst, teveel saus waardoor het saus de sushi overheerst, in de soepen zit teveel miso pasta in en in de currysoep teveel zout, dit maakt het geheel niet erg smakelijk.we hebben bijna het hele menu geprobeerd en we waren niet echt te spreken, de salade zat vol met mayonaise en er zitten zelfs kipnuggets op de sushi!, de geflambeerde zalm was aangebrand en had een erg zoutige aangebrande smaak, al bij al niet zon kostbare ervaring.Het vlees was de hele avond niet aangekomen en we hebben 2x moeten bestellen voor de sesambolletjes en YES! uiteindelijk kwamen die aan Na 1 uur.ook waren de gefrituurde producten niet goed uitgelekt en was het nog zeer vet bij het serveren.vooral de kritiek ligt bij het keukenpersoneel.Wij zijn allebei misselijk weggegaan.Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Nazzanien
05.07.2022
5

amazing sushi and their service is really fast

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
JS
Jantine S
04.28.2022
3

Matige gerechten met ingrediënten van lage kwaliteit. Maar dat verwacht je misschien van een ‘all you can eat’ concept. Er zaten wel lekkere hapjes tussen, maar erg bewerkt, veel toevoegingen (zout, smaakversterkers, suiker etcwat de kwaliteit van het geheel echt omlaag haalt. Het personeel was erg vriendelijk, daarom 3 sterren in plaats van 2. Ik betaal liever een paar euro extra voor een restaurant met kwalitatief beter voedsel. Maar voor een gezellig uitje om je vol te eten is dit een prima restaurant.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Sv
Stan van Houten
04.26.2022
5

Beste sushi van Zwolle. Niet kant en klaar uit de koeling gehaald zoals bij Blue Sakura (kan je gewoon geen sushi meer noemen). Bij Wasabi wordt alles vers klaargemaakt. En je proeft het verschil! 😋

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
NMW
04.23.2022
3

Gezellig ingericht restaurant. Het concept is echter veranderd en ik vind het persoonlijk geen verbetering. Het bedrag is ook flink omhoog gegaan.Het eten is lekker, maar op sommige sushi zit erg veel saus.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
TJ
Tatjana Junker
04.13.2022
5

Sehr lecker und nette Bedienung. Das Ambiente ist toll.Wir haben uns sehr wohl gefühlt.Im Wasabi Restaurant hatten wir die Auswahl zwischen, all you can eat, a la carte und bowls... jeder war mit der Auwahl zufrieden. Vielen Dank.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
DT
Dubble T Foundation
04.11.2022
3

Zeer vriendelijk en behulpzaam.Helaas van de eigen specialiteiten kaart erg grote en machtige porties je zit dus snel vol. Maar zeker wel waar voor je geld als afsluiter van n middagje lekker shoppen met zoon dochter vriend of vriendin.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Mt
M tB
04.09.2022
5

Alles ziet er prachtig uit het personeel is vriendelijk en de smaak is goed.Vers, kleine hapjes samen delen. Veel ruimte tussen de tafels, prettige sfeer.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Cc
03.24.2022
3

2022:Het begon zo goed maar helaas is het menu zo veranderd dat het niet de moeite meer is om te komen.2020:Verrast (of eigenlijk past het wel bij het concept van de eigenaar van Uno/wasabiben ik door het lekkere eten! Veel leuker dan bij het andere sushi restaurant in Zwolle. De sushi smaakt ook beter en het menu is erg gevarieerd waardoor je zelfs zonder ervaring met sushi heen kan gaan zonder het gevoel te hebben dat je geld weggooit. Daarnaast is de sfeer leuk en het personeel vriendelijk. Al moet ik wel zeggen dat het service knopje niet echt werkt (ik had hulp nodig omdat ik iets wilde verwijderen uit de bestelling maar er kwam alleen maar meer bij toen ik op het verwijder/- knopje drukte), het knopje voor extra bestek wel.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MS
Milou S
03.18.2022
4

De kwaliteit van de sushi is echt top en heel erg smakelijk! Heerlijk vers en bijzondere soorten. Echt de beste sushi van Zwolle.Sinds de nieuwe menukaart kun je van de meeste sushi soorten alleen meerdere stuks bestellen (4 of soms 6-8 stuks). Dit is voor ons het enige minpuntje, omdat we niet beide allebei dezelfde sushi lekker vinden heb je soms heel veel stukjes voor jezelf terwijl het leuker is om in kleinere porties te eten en verschillende dingen te proberen.De cocktails zijn overigens geen echte cocktails (die wij gehad hebbenmaar pre-mixed sapjes. Mierzoet en niet zoals bijvoorbeeld een Margarita hoort te smaken met verse ingrediënten. De prijs is echter wel flink.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
SM
Sjane Marie
03.15.2022
5

We hebben hier echt heerlijk gegeten! Vriendelijke, snelle bediening, goede sushi, en mals/zacht vlees. Echt hemels. 😍

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
TW
Tim W
02.26.2022
2

Prijs kwaliteit niet in verhouding, veel frituur en omslachtige wijze van bestellen. 300,- voor 6 personen (5alcoholische drankjes). Bediening vriendelijk, maar vergeet tafel af te ruimen tussendoor... helaas niet voor herhaling vatbaar.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
AE
Abdelwahid Eaisaouiyen
02.23.2022
4

Heerlijk eten, van goede kwaliteit. Het is eigenlijk al la carte sushi met een all you can eat prijs. Wel grote porties waardoor je snel vol zit en dus niet heel het menu kan proeven.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
sS
sandra Sandra
02.19.2022
5

Op zaterdagmiddag er uitgebreid geluncht. Het eten vonden wij erg lekker, goed op smaak, net even anders dan de andere sushi restaurants en zonder tijdsdruk. Bediening ook vriendelijk en spontaan zonder overdreven aanwezig te zijn.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
EH
Eric Hoogeweg
02.04.2022
5

Gisteren weer eens gegeten bij Wasabi en ze blijven ons verrassen met originele en kwalitatieve sushi, die de gangbare all you can eat kwantiteit volledig ontstegen is. Dit is echt super! Wat ons betreft sowieso de beste sushi van Zwolle en omstreken. En met prima service en goede bediening die ook nog tijd neemt voor een praatje.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
KK
Kim Kok
02.04.2022
5

Heerlijke en exclusieve sushi en bijgerechten. Bijzondere smaken en ook geweldig geserveerd. Hier gelukkig geen sprake van een vreetschuur waar alle sushi zo snel en veel mogelijk aan tafel moet komen maar juist kwaliteit ten opzichte van kwantiteit! Ik kan dit restaurant iedereen aanbevelen die gaat voor culinair hoogstaande sushi! Ik kom graag terug.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
YG
Yasha Groot
12.14.2021
3

Nice place, lovely staff variety of sushi is slightly limited, and if you choose for the all you can eat menu you have to pay extra for sashimi. there are better alternatives in the city. but its still a pretty nice restaurant.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Mv
Merle von Alten
09.19.2021
5

Very tasty, recommend! I would go here again!

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
FO
Frederik Otten
09.09.2021
5

My favorite sushi place in Zwolle. Very kind people and high quality sushi. They might be a little bit more expensive than other places, but their price/quality ratio is better than any place in Zwolle.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
DK
Dion Kiou
08.15.2021
3

My poke bowl was not so tasty.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MN
Malcolm Nealon
08.03.2021
3

Food was ok, nothing special. Service was good, friendly personnel. We arrived in the early evening, so there were few clientele. As a result, the food was prepared and delivered quickly. Later the restaurant was quite busy and the prep and delivery time naturally lengthened but not too extreme. Ordered a special coffee (containing alcohol), this was without doubt the worst of these I have ever had - I left it unfinished which, if you know me, says a lot.I firmly believe that the personnel should all visit Restaurant Kokyo in Heerenveen, to taste and experience a perfect example of eastern all you can eat restaurants.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MB
Marnix Berkemeijer
07.13.2021
5

Didnt like sushi, now I do.Leuke mensen.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
KT
Kylie Truc Ngo
08.29.2020
2

Sushi dishes were not impressive, typical all you can eat sushi: basic & sweet. Seafood were not fresh like eel, shrimp and especially salmon from the crepe dish was smelly. Grilled salmon was too dry/ over cooked. Red curry soup looked like they boiled the soup then added curry. Its a big No No for me. Wok & grill dishes were so so. Gyoza and Bao were good. With €28.50 per person i expected the quality should be better. The plus point that staff were friendly and tried to give the best service.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
JN
Jeroen Nieuwenhuijzen
08.23.2020
5

Top

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
CH
Cor Haanstra
08.16.2020
4

Nice place with an all you can eat concept, some nice variation of small dishes

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
AV
Arnold Velzel
07.27.2020
4

Loved it, and so did the kids.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
MC
Mustapha Chahal
07.11.2020
4

Different but delicious

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Rd
Rudy den Butter
06.07.2020
5

Erg lekker gegeten. Sushi mooi vers en ook de warme gerechten en de zoetere afsluiters (zie fotoerg lekker. Alleen de thai soep was een beetje waterig. Leuke vlotte bediening. Dus prima plek. Omdat een 4.5 niet mogelijk is, daarom een 5.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
JC
Josh Carver
02.11.2020
5

Really nice sushi, quick service and an interesting selection which made for a very nice evening

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
EG
Emeline Grave
01.24.2020
5

Gisteren ook weer geweest lekker gegeten, service top.Lekker gegeten. Leuke kaart met andere gerechten dan andere restaurants. Die ook lekker zijn! Matcha tiramisu <3 heerlijk. Wel bommetje in je maag. Personeel was top.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
GS
Gijs Stokman
12.04.2019
5

It may look like a small takeaway place from the outside but its actually pretty huge and fancy. The food and service is great too! If you havent reserved a table they might still have a spot for you unlike the other fancy sushi places in town.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
IJ
Ingo J
10.15.2019
4

We had one of the Bowls for Lunch. I liked the atmosphere and the really nice Waiter that we had. A bit overprized but still acceptable, the Bowl was great and delicous. Definitly a good Choice if you lile Asian Cuisine.

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Josse
09.29.2019
5

Without a doubt the best sushi I ever had

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
Ya
Yousef alsaleh
07.21.2019
3

I think some people didnt find the food is lekker and others didnt enjoy with eating or feel comfort

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
GK
Giel Konink
06.05.2019
5

Super lekker gegeten. Keer weer andere dingen bij de sushi hele leuke aanvulling. Personeel super aardig. Duurt soms iets lang maar het was ook heel erg druk dus is eigenlijk niet gek. Kom zeker weten nog een keer eten!!

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
bj
b j
06.02.2019
5

Wasabi is nummer uno.Uno is nummer dos

Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro
mv
marlies veltman
05.29.2019
5

Gisteren was de opening. Vandaag hebben we er gegeten. En wat is het allemaal lekker zeg. Ook gerechtjes die je in andere restaurants niet ziet. De bediening is erg vriendelijk en gastvrij. Echt een aanrader

Phone
View number phone +31 38 422 7803
Last update: {date}
4.5
50
Open
Wasabi Sushi Bar & Asian Bistro in Tyler

5617 S Donnybrook Ave, Tyler, TX 75703, United States, Tyler

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!