• en

Veszprémium in Veszprem

- View Place Hours
Place Hours
Veszprémium in Veszprem
4.3
50
Direction

Veszprém, József Attila u. 9, 8200 Hungary, Veszprem

Ask a question
Description

Veszprémium - Pizza restaurant in Veszprem, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Veszprémium
DM
Daniela Macías
10.13.2022
5

Best pizza in the town! I had tried Sorbillo pizza in Naples and I can say that this one is, for sure, the closest to the best pizza in the world!I suggest you to check the availability in their Facebook page, order your favourite and if you speak Spanish, have a chit-chat with the head chef! ☺️💛

Veszprémium
GZ
Gábor Zs
10.06.2022
5

Finom a pizza, par perc alatt elkeszul, kedvesek. Vekonytesztas, 4-5 fele van, 3000 forint korul van egy pizza. Nekem egy pizza az keves volt, tudtam volna enni meg egyet.

Veszprémium
VK
Viktoria Keßler
09.16.2022
5

Für unseren Geschmack die beste Pizza in Veszprém! Werden wir nun zu unserem wöchentlichen Ritual machen und 1 x die Woche dort Pizza essen gehen.

Veszprémium
OS
Oscar Sebestyén
09.12.2022
5

A legeredetibb olasz pizza egész Veszprém megyében!Elmondhatatlanul finom! A 4 csillagot (gondolatbana tulaj/pizzaszakács néha-néha bunkó stílusa miatt kapja a hely. Bár nekem még nem volt gondom vele, de előttem, mögöttem sokaknak. Elhiszem, hogy unja a vendégeket. Viszont aki a szakmáját így szereti és ilyen finom pizzát tud csinálni, az vagy vegyen fel valakit kiszolgálónak, vagy moderálja magát, a saját érdekében! A minőség egyébként 5 csillag!

Veszprémium
RN
Robert Neuburger
08.19.2022
2

A pizza tészta jó, a feltét borzalmas. A hely maga koncepció nélküli, rettenet.

Veszprémium
tf
tibor ferenczi
08.19.2022
2

Azt kell mondanom, Tapolcán és Badacsonyban is sokkal jobb a pizza, mint itt. Az eredeti nápolyi sonkás pizzán mit keres kukorica, és gépsonka, amit rásütnek? A sajt mennyisége kevés, a tulaj kissé lekezelő és arrogánns, számomra felejtős.Az olaszoknál is vannak hasonló lepattant pizzeriák, de legalább ott a pizza kárpótol, itt sajnos ez elmaradt. Részemről felejtős!

Veszprémium
GB
Gábor Bogdány
08.17.2022
5

Most mondjam azt hogy életem legjobb pizzája? Vagy hogy Európáé? Vagy a Világé? Jólvan, ezt mondom!

Veszprémium
CN
Csaba Nyisztor
08.16.2022
5

A pizza extra finom, a tulajdonosok extra jófejek és segítőkész.

Veszprémium
GS
Géza Selmeczy
08.05.2022
5

Magyarországon sokan nem az olasz jellegű pizzát kedvelik, itt nincs tojásos, babos, 10 féle feltétes pizza. Azonban ha valaki az autentikus olasz pizzát szereti itt valóban ez várja az embert. Fa tüzelésű kemencében sült pizza épp annyira megkapatva amennyire kell. Számomra a legjobban a sonkás pizza hozza vissza azt az ízélményt amit Dél-olaszorszagban tapasztaltam. Fontos lehet ha nem szeretsz kézzel enni, hogy a helyben fogyasztott ételhez nem kapsz evőeszközt, de elvitelre is kérheted. Sokan valószínűleg kifogásolják a szakács stílusát, mely néha tényleg hagy kivetni valót, de a pizza értékből mit sem vesz le, tényleg professzionális.

Veszprémium
TJ
Tibor Juhász
08.02.2022
5

Zseniális és ezt mindenre értem. A pizzák minősége fantasztikus, a házigazda nagyon barátságos érdemes vele váltani pár szót. Nagyon kedvesek voltak, lenyűgözött a hely egyszerűsége és nagyszerűsége, külön öröm volt nézni ahogy a mester a pizzákon dolgozik.

Veszprémium
AK
Attila Keszthelyi
07.30.2022
5

Nice foodThe cook looked very enthusiastic, I think hes in love with pizza

Veszprémium
PT
Péter Tárczy
07.28.2022
5

Igazi olaszos, vékony tésztás pizza pillanatok alatt prímán átsütve egy authentikus fatüzelésű kemencében.Szuper minőség!

Veszprémium
GP
György Pálinkás
07.16.2022
5

A hely egy kis vidéki pizzéria látszik, hogy mindent megtesznek, egy látvány pizzéria NAGYON finom pizzával, csak a szakácsnak is olyan pozitívnak, mosolygósnak kellene lennie, mint a feleségének.

Veszprémium
KT
Kornél Takács
07.15.2022
5

Ma voltunk ott először, valóban isteni finomak a pizzák. A feltéteken érződik a minőség, ez nem Tescos sonka/szalámi stb. A paradicsomszósz mindent visz! 👍

Veszprémium
TC
Teréz Cseh
07.14.2022
5

Valódi kovászos pizzák baráti áron. Kedves, figyelmes kiszolgálás. Csak javasolni tudom.

Veszprémium
PA
Péter Apor
07.07.2022
5

A boltot egy nagyon kedves fiatal házaspár viszi. A pizza csodás! A tészta vékony, a mester a kuncsaftok előtt nyújtja, formázza, a végeredmény az 500+ fokos sütőben pazar. A paradicsomszósz remek, e feltétek pont jó arányban vannak a tésztán. A mozzarella jó minöségű, csodásan olvad. Nincs ezerféle variáció, de van vegetáriánus is, és mindegyik pazar. Aki Veszprémben jár ne hagyja ki!

Veszprémium
ZC
Zsuzsanna Csányi
07.01.2022
3

Not as good as Id hoped. The tomato sauce wasnt delicious.

Veszprémium
MK
Mihály Kapás
06.21.2022
4

Kicsi, kedves, enyhén retró de barátságos hely, mosolygós, gyors kiszolgálással. Az étlap nem hosszú, könnyű választani, nehéz mellényúlni: 3 féle pizzát rendeltünk, az üvegfalon keresztül megnézhettük hogyan készülnek, mindegyik finom volt.Autóval könnyen megközelíthető, egy méretes parkoló kb. 50 m.A mosdóra ráférne egy felújítás.

Veszprémium
czgege
06.16.2022
5

The Best !!!!

Veszprémium
VV
Vittorio Vancello
05.14.2022
5

Az ország legjobb pizzáját ettük itt, minden túlzás nélkül. A tulajdonos igazi életművész, és látszik, hogy a legjobbat akarja eléd tenni. Amúgy temperamentumos, jófej figura. Sajnos akad, aki nem veszi a lapot. Ha erre jársz, ne hagyd ki a helyet!

Veszprémium
DB
Daniel Buda
04.20.2022
1

Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, mivel mindhárom alkalommal zárva volt annak ellenére, hogy minden oldalukon nyitvának írták. Kár érte, hogy ilyenekkel elrontják. Mindhárom alkalommal csak ezért jöttem Veszprémbe!

Veszprémium
JM
Judit Márta
04.17.2022
5

Sokkal több ilyen helyre és emberekre lenne szükségünk kis hazánkban! Fantasztikus pizza mellé jó hangulatú kiszolgálás, látszódik és érződik, hogy szívvel-lélekkel készül minden. A belvárostól kb. 10 perc sétára van maga a hely, de tripla ennyit is megérne. Biztosan nem utoljára jártunk itt! :)

Veszprémium
IH
Incredible Hulk
03.20.2022
5

Very good pizza, made in front of the customers, good ingredients. The pizza maker is a funny guy, speaks several languages well enough that clients dont need to speak Hungarian. Recommended to anyone who likes good authentic pizza. The menu is short (about 6 typeswhich means the ingredients are fresh and not taken out of a freezer.

Veszprémium
Ákos Kővári
03.12.2022
5

Nagyon sokan leértékelték a srác stílusát, de nem kell nekik hinni. Nem kell hópihének lenni és venni kell a poént. Full original az arc nagyon hiteles amit csinál, látszik, hogy beleteszi a lelkét a pizza-ba. Maga a pizza tökéletes nápolyi stílusú pizza saját csavarral 5/5. A négysajtos a legjobb volt amit ettem (pesti manuhoz, igenhez,motohoz mérve). Szalámis, kolbászos jó volt, a sonkásra én nem raknék kukoricát, de ízlések és pofonok. Összefoglalva már csak ezért is megéri lemenni(vagy felVeszprémbe.

Veszprémium
TM
Tímea Müller
03.05.2022
1

A sok jó ajánlás miatt választottuk ma ezt a helyet, sajnos csalódás volt mint a stílus mint a kiszolgálás. Két sajtos tejfölös lángost kértünk fokhagyma nélkül. 20 perc után derült ki hogy mégis kaptunk rá mikor mehettünk érte, ami nyilván előfordul a rohanásba, de az a hozzáállás hogy ha nem kell visszaadják az árát és ehetünk máshol elég gáz szerintem. Nyilván megettük de semmi íz és kevés feltét. Sajnos első és utolsó látogatásunk volt.

Veszprémium
TZ
Tamás Zoltán Sándor
03.04.2022
5

Egy, a tulajjal készült interjú alapján legalább két hónapja készültem már a Veszprémiumba. A napi zárórához képest fél órán belül ma végre sikerült: nem bántam meg! A pizza, - amely a tészta nyújtásától kezdve minössze 2-3 percet igénybe vevő sütéséig a szemem láttára készült el, - nagyon finom volt. Már az első harapásnál éreztem, hogy jó döntést hoztam, vékony tészta, olasz módra nem roskadozó, ám annál ízletesebb feltéttel. Sütés közben Szabolcs, egyben az általa saját kezűleg készített kemencével rendelkező kis hely ízvilágra, minőségre, színvonalra büszke, mégis szerény tulaja beszélgetett velem a pizzakészítésről és a vendéglátós lét küzdelmeiről.Ismét, és azóta rendszeresen járok Szabolcshoz: a pizzája egyenesen függőséget okoz!

Veszprémium
RV
Róza Vass
02.18.2022
5

Mogyorósi Csaba videója miatt indultunk meg erre a helyre, s be kell vallanom hogy ez az egyik legjobb döntésünk volt. Sokan voltak mikor odaértünk, de nagyon kedves és gyors volt a kiszolgálás. Isteni finom ízes pizzáik vannak. Csak ajánlani tudom és fogom. Visszatérünk

Veszprémium
DB
Dániel Bagotai
02.18.2022
5

Magyarósi Csaba reggeli videója után este már itt is találtuk magunkat. Nem bántuk meg, hogy elmentünk. A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak :a pizza isteni volt, az alapanyagok meg jól megválogatott helyi termelők legjobb alapanyagaiból voltak. Csak ajánlani tudom, biztos, hogy visszatérünk!

Veszprémium
KN
Kinga Nyeste
11.13.2021
5

Amellett, hogy ez az egyik legjobb nápolyi pizza amit ettem, nagy élmény, hogy végig nézheted hogyan készül el. Szabi nagyon jófej, érdemes beszélgetni is vele miközben készül a pizzád :)

Veszprémium
SD
Szabolcs Decsi
11.09.2021
5

Szabi jo fej, eloszor voltam sikerult az etlapon nem levo pizzat kerni tole. Az igazi elmeny ha frissen nala eszel mert ha elviszed kihulve szerinte a szele nem ropog visszapuhul. Ezert ha hideg is van kint megettem a padon. Szuper pizzat sut, beszelgetni jolesik vele. Ajánlott, kompromiszumokkal (helyben fogyasztas minősége, csak kinta legjobb pizza eddig Veszprémben. (En ma egy tonhalas pizzára kunyeráltam be magam...Ettol fuggetlenül rajtam kivul mindenki dobozba kérte / vitte.

Veszprémium
SY
Soner Yakar
10.20.2021
5

Best Pizza in Veszprem!

Veszprémium
FB
Feri Benis
09.24.2021
5

Nagyon finom olasz pizzát kapttunk kedves kiszolgálás mellett. Plusz OTP Szépkártyát elfogadnak!

Veszprémium
MS
Miklós Szabó
08.24.2021
5

Number 1 artisan pizza 🍕 (especially the quattro formaggi)

Veszprémium
AR
Anna Regina Sárközy
08.12.2021
5

Igazi nápolyi pizza, egyedi hely, hangulatos. Érdemes a tulajjal beszélgetni, érdekes személyiség, és látszik, hogy szerelemből csinálja. Kevés a hely leülni, de folyton váltják egymást az emberek. Érdemes betérni!

Veszprémium
MB
Mónika Barcsánics
08.01.2021
5

Első osztályú pizza és lángos. A tulaj maga készíti a sajtot is. Kemencében, 2 perc alatt elkészül az isteni pizza, csak ajánlani tudom.A tulaj stílusa laza, barátságos.

Veszprémium
Ákos Szalay
07.25.2021
1

The pizza maker is very rude! One star.

Veszprémium
BB
Bianka Bankó
07.24.2021
2

A pizzát sütő úr stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, sajnos negatív értelemben.A SK ajánlása alapján kerestük fel direkt ezt a helyet, azonban ár-érték arányban nem igazán találtuk megfelelőnek a minőséget.

Veszprémium
MM
Marton Megyeri
07.17.2021
5

Probably the best pizza in town. Tasty, fast and cheap. You need to take the pizza-guy’s humor with a grain of salt.

Veszprémium
CA
Claudia Almeida
07.10.2021
1

The pizza maker is rude, interferes with the cashier and plays with people. He said about put bugs in the pizza, thats disgusting. For 2 times the cashier said sorry, the Girl is very good attended, but this man is terrible. I buy the pizza because her, but I don’t eat, I put in the bins. This place need to close.

Veszprémium
FK
Ferenc Kovács
06.29.2021
5

Jooooooó

Veszprémium
BG
Balázs Gyarmati
01.23.2021
5

Pizza frissen a kemencéből. Látványkonyha, az egész folyamatot látjuk miközben készül a pizza. A fatüzelésű kemence, friss alapanyagok. Érdemes csak ezért egy kitérőt tenni.

Veszprémium
GK
Gyorgy Khauth
10.29.2020
1

Ennyit sem erdemel sajnos. Ketszer is rosszul vette fel a rendelest es meg hangosan szova is tette minosithetetlen stilusban. Utana pedig a kepen lathato formedvenyt kaptam. A pizza sem finom sajnos, pedig a velemenyek alapjan nagy varakozasom volt. Meg sem kozeliti az igazi olasz pizzat vagy a budapesti PizzaMe-k szinvonalat.Ha valakit ez nem zavar akkor ehet egy jot, mas kerulje el messzire.

Veszprémium
AC
Alexandru Cristea
10.24.2020
5

One of the best pizza that I ever had. Only in Italy you can eat a similar quality one (this is not a jokeIt is run by a single guy, after eating I had a nice conversation with the guy. Wholeheartedly recomend it.

Veszprémium
PD
Péter Danyi
10.10.2020
5

Bár frissen a legjobb, Én elvitelre kértem. 15 perc után is roppanós volt a tészta, nem ázott át, tökéletes a feltét mennyisége és minősége IS.Update: Ma frissen sülve is kipróbáltuk, még jobb. :Már csak ezért is megérte eljönni.

Veszprémium
RZ
Roberts Zaumanis
08.21.2020
5

Best pizza Ive had in all of Hungary, it was half the price of every other place and its run by only one guy! He is a beast and a pizza god!!

Veszprémium
BR
Balazs Rozsa
02.29.2020
5

Best pizza in Veszprem. The place looks dodgy from outside but it worth to try. Highly recommended.

Veszprémium
PK
Péter Katona
02.07.2020
5

Bobafett😀

Veszprémium
PM
Péter Mazur
01.23.2020
5

Egy igazi nápolyi íz, tökéletes minőség. Kedves / kellemes 10 perc volt a 4 pizza születését kivárni. Köszönjük Szabi a kulináris élményt! A paradicsom szósz... ú... a bazsalikommal , mozzarellával a Margaritán, tökéletes volt! És a többit is tömték a gyerekek (szalámis, kolbászos, sonkás).

Veszprémium
ZL
Zsigmond László
10.19.2019
5

Super!!!!

Veszprémium
SG
Szomor Gergő
09.07.2019
5

A létező legjobb pizza, amit valaha ettem! Különleges eredeti olasz ízek! Ezt mindenkinek ki kell próbálni!!

Last update: {date}
4.3
50
Open
Veszprémium in Veszprem

Veszprém, József Attila u. 9, 8200 Hungary, Veszprem

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!