Your question has been sent.
Expect an answer!
Ilam Province, Ilam, کوی پاسداران شهید خیابان, Iran, Ilam
Vali Castle - Castle in Ilam, Iran
The castle of the true monarchs and forefathers. The Faili Kingdom of Loristan. Kurdistan and Loristan should live forever.
قلعه تاریخی در مرکز ایلام. این قلعه مربوط به دوره قاجار است. در حال حاضر موزه مردم شناسی شهر است. نگهداری خوبی از آن نمیشود.
رفتیم بخاطر خاک تعطیل بود. ولی مکان دیدنی خاصی ندارد.
قلعه والی ایلام(قلعه والی لرستان پشتکوه) عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. این اثر در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۷۹۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. قلعه در ضلع شمالی خیابان پاسداران در مرکز شهر ایلام قرار دارد و مورد مرمت و بازسازی قرار گرفتهاست. این بنا یکی از امکان گردشگری در شهر ایلام است که موزهٔ مردمشناسی ایلام در آن واقع شدهاست. قلعه والی یکی از بناهای فرهنگی-تاریخی عظیمی است که در ضلع شمالی خیابان پاسداران ایلام قرار دارد. این بنای تاریخی که یادگاری از ادوله و زمانهای پیشین و در نوع خود بینظیر است. در سال ۱۳۲۶ قمری به دستور غلامرضا خان فیلی در محلهای به نام حسینآباد فیلی که به ده بالا مشهور بوده، احداث گردید. غلامرضاخان والی فیلی این محلها و بناها را برای اسکان خود در فصل تابستان انتخاب کرده و آن را بر روی تپهای نه چندان بلند احداث کرد و با توجه به آن، ارتفاع فعلی کف حیاط از اطراف آن محدوده ۵/۳ تا ۴ متر است.در مورد تاریخچه قلعه والی چنانچه از سنگ نوشتهای که در تخت خان (محلهای در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی صالح آباد-ایلامپیداست چنین آمده که غلام رضاخان بعد از ذکر چندین سطر از کارهای انجام شده خود مینویسد: امر به ساختن قلعه حسینآباد فیلی که مشهور به ده بالا است نمودم. قلعه حمام و باغ به معماریت حاج درویش علی کرمانشاهی و حجاری رضاقلی بود مورد توجه غلام رضا خان قرار گرفته و خان ایلام مسئولیت حفاظت از زنانش را در تمامی جنگهایی که غلامرضا ابوقداره انجام میداد به رضا قلی سپرد، از این پس رضا قلی در طول جنگهای غلامرضاخان زنانش را با لباس مبدل به ایلات و عشایر ایلام میبرد. در آن زمان رضا قلی با دختر باقر یکی از بزرگان خاندان غیاثی ازدواج نمود و در ایلام ماندگار شد پس از فرار غلامرضا خان از ایلام و اقامت در بغداد در سال ۱۳۰۶ شمسی، رضا قلی چند وقتی را در یکی از شهرهای مرزی عراق به سر برده و پس از اعلام امان نامه حکومت وقت، به ایلام برگشته و اواخر عمر خود را در شهر ایلام سپری نمود. رضا قلی فرزند حیدر کرمانشاهی است. . فرزندان بجا مانده از رضا قلی دو دختر به نامهای فردوس و ربابه محجوبی که در ایلام سکونت دارند.رضا قلی در سن ۸۰ سالگی در سال ۱۳۳۰ شمسی در اثر بیماری درگذشت و در شهر کرمانشاه بخاک سپرده شد.
👍👍
The most important monument in Ilam City which is left from Qajar era.
قلعه والی در زمینی به مساحت ۱۷/۴۶۸۷ متر مربع احداث گردیدهاست که از این مقدار زمین، فضای سبزی به مساحت ۴/۱۷۹۲ متر مربع در ضلع جنوبی باقی ماندهاست. قلعه نمای جنوبی و شکلی تقریباً ذوزنقهای دارد این قلعه زیر بنایی برابر ۰۱/۱۴۶۶ متر مربع دارد و مساحت حیاط درونی آن برابر ۴/۱۳۶۳ متر مربع است. قلعه والی در زمان ساخت در فضایی کاملاً باز ساخته شده ولی با پیش رفت شهرنشینی اطراف آن با ساختمانهای مسکونی و اداری محصور گردید. موقعیت قلعه به نحوی است که از سمت شمال با کوچهای شش متری و از سمت غرب با خیابانی هشت متری از ساختمانهای مسکونی اطراف خود جدا شدهاست. از شرق نیز با ساختمان اداری اداره کل امور اقتصاد و دارائی ایلام محصور شده شدهاست و از جنوب به خیابان پاسداران منتهی میشود. در ضلع شمالی قلعه تالار (شاهنشینزیبایی وجود دارد که ابعاد و اندازه داخلی آن بزرگتر از سایر اتاقها میباشد. در وسط تالار حوض کوچکی قرار دارد که اطراف و داخل آن با سنگ مرمر مزین شده بود و در زمان بازسازی با کاشیهای رنگی تزئین گردید. این حوض در اطراف چشمهای که در آن زمان پرآب بوده ساخته شده ولی به مرور زمان این چشمه خشک و کمآب شده بود و برای اینکه حالت نمادین چشمه حفظ شود در باسازی قلعه با اجرای لولهکشی این قسمت نیز مرمت گردید تا به دست فراموشی سپرده نشود. وجود نردههای مشبک آجری به رنگ فیروزهای، تراسهای سرپوشیده ضلع جنوبی همراه با پنجرههای مشبک با شیشههای الوان، اورسیهای قلعه، ستونهای دایرهای، سرستونهای منقوش در ایوان، قوسهای کمانی و تزئینی و کاربندی بالای آن با کاشیهای رنگی، درختان بلند و کهنسال کاج و حوض مستطیل شکل در صحن جلوی قلعه چشمانداز کاملاً زیبایی به قلعه و معماری آن دادهاست.
Polite and kind guides on a Covid-19 holiday.
مکانی زیبا است اما رسیدگی به آن واقعا کم است.
موزه مردم شناسی مجموعه قلعه والی بسیار خوب طراحی شده و با موسیقی مناسب، فضای خوبی رو برای آشنایی با سنت های مردم ایلام فراهم می کنه.فقط امیدوارم فعالیت های این مجموعه معطوف به نوروز نباشه و میراث ایلام در تمام طول سال برای گردشگران برنامه ریزی کنه.
قلعه والی ایلام عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. این اثر در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۷۹۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.[۱]
قلعه والی ایلام مربوط به دوره قاجار است که در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست.در مورد تاریخچه قلعه والی چنانچه از سنگ نوشتهای که در تخت خان (محلهای در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی صالح آباد-ایلامپیداست چنین آمده که غلام رضاخان بعد از ذکر چندین سطر از کارهای انجام شده خود مینویسد: امر به ساختن قلعه حسینآباد فیلی که مشهور به ده بالا است نمودم.چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست
چون یه قلعه که متمایز باشد نیست و فقط چند اتاق و پنجره داره و در چوبی قدیمیهمین
Once visiting Ilam, there are a few options to visit. So, put about 2 hours to visit this museum. Not a bad option!
توضیحات کامل رو میدادن. و جالب بود
از نظر من مکانی جالب و دیدنی می باشد
Beauty
Very good guide, I was amazed!
توضیح مجازی داره
Nice & different
قلعه ای زيبا و جالب در دل شهر همراه با موزه مردم شناسی خوب و قابل ديدنش
قلعه والی ایلام عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. این اثر در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۷۹۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
قلعه والی ایلام یکی از قشنگترین بناهای تاریخی ایلامه.من زمانی که دانشجوی معماری ایلام بودم، با هماهنگی های لازم با مسئولین مربوطه، کلاسهای مرمت بناهای تاریخی رو اونجا برگزار میکردیم، این موضوع مربوط به سال ۸۵ یا ۸۶ بود، عکسهایی رو هم که گذاشتم مربوط به همون دورانه که به مناسبت هفته میراث فرهنگی، در قلعه والی نمایشگاه برگزار کردیم. الان نمیدونم در چه وضعیه دقیقا....
قلعه والی ایلام عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. این اثر در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۷۹۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.[۱]قلعه در ضلع شمالی خیابان پاسداران در مرکز شهر ایلام قرار دارد و مورد مرمت و بازسازی قرار گرفتهاست.[۲] این بنا یکی از امکان گردشگری در شهر ایلام است که موزهٔ مردمشناسی ایلام در آن واقع شدهاست.[۳]
Colorful local market is usually organized here during Nowruz whoch is accompanied by regional songs and dances.The museum is also worth visiting.
قلعه والیقلعه ی قاجاریه نزدیک سازمان میراثحتما از بژی برساق های اونجا بخورید
خوب نیست
قلعه والی در واقع یک موزه مردم شناسی میباشدسال ۱۳۲۶ هجری قمری و به دستور «غلام رضا خان والی» در محلهای به نام «حسینآباد فیلی» که بهعنوان «ده بالا» مشهور بوده، احداث شد. این قلعه در زمینی به بزرگی ۲۵۰۰ مترمربع ساخته شده است. اینگونه به نظر میرسد که هدف غلام رضا خان والی از احداث این قلعه، ساخت مکانی برای اقامت خود در فصل تابستان بوده است.
جای تاریخی جالبیهاگه تو شهر بیکار باشی بری اونجا بهترهساعت شش عصر تعطیل میشه
بد نیست. به یه بار دیدنش می ارزه
به دیدنش برای یکبار می ارزهتقریبا تنها مکان دیدنی در شهر ایلامهمحلی که قلعه و محل حکمرانی والی و فرماندار قجر ها بوده
واقعا جای جالبیو درست کرده بودن و با اینکه ایلام بناهای تاریخی زیادی نداره استفاده خوبی کرده بودن از این عمارت
تا اندازه ای زیبا
من که از دیدن قلعه لذت بردم. اما افسوس میشه بیشتر بهش رسیدگی کنن
جایی دیدنی ومکانی تاریخی است
قلعه والی ایلام عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. در حال حاضر قلعه در ضلع شمالی خیابان پاسداران ایلام قرار دارد و مورد مرمت و بازسازی قرار گرفتهاست.
یکی از بناهای مهم دوره قاجاریه در شهر ایلام قلعه والی است که توسط غلامرضا خان والی در سال 1326 قمری بر روی تپه ای به نام چغا میرگ ساخته شده است. این بنا دارای قسمتهای متعدد چون حرم سرا، قسمت شاه نشین، اتاق آینه و زندان در زیر زمین می باشد.قلعه والی در شهر ایلام که چند سالی است به موزه مردم شناسی تبدیل شده، نمایشی از فرهنگ و تمدن استان است که هر سال در ایام نوروز مورد استقبال گردشگران قرار می گیرد.استان ایلام به لحاظ تاریخی و آثار باستانی جزو استانهای مهم کشور محسوب می شود و بیشترین آثار استان از دوران ساسانی است که هر ساله مورد استقبال گردشگران نوروزی قرار می گیرد.
عالی بود
It is a beautiful place but so crowded.its for ghajar dynasty that made buy gholamreza khan fili
بسیار شاد بود
بد نبود ولی بهش اصلا رسیدگی نشده...
If you have time to visit Ilam city..it is a good idea to visit this place
قلعه والی ایلام عهد قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه چگا میرک (خیابان پاسداران کنونی شهر ایلامدر سال ۱۳۲۶ هجری قمری ساخته شدهاست. چشمه بی بی آب این قلعه را تأمین میکردهاست که به سبک گذشته با استفاده از تنبوشه آب چشمه به محوطه حیاط مرکزی قلعه هدایت میشدهاست. در حال حاضر قلعه در ضلع شمالی خیابان پاسداران ایلام قرار دارد و مورد مرمت و بازسازی قرار گرفتهاست. قلعه والی یکی از بناهای فرهنگی-تاریخی عظیمی است که در ضلع شمالی خیابان پاسداران ایلام قرار دارد. این بنای تاریخی که یادگاری از ادوله و زمانهای پیشین و در نوع خود بی نظیر است. در سال ۱۳۲۶ قمری به دستور غلامرضا خان فیلی در محلهای بنام حسینآباد فیلی که به ده بالا مشهور بوده، احداث گردید. غلامرضاخان والی فیلی این محل و بنا را برای اسکان خود در فصل تابستان انتخاب کرده و آن را بر روی تپهای نه چندان بلند احداث کرد و با توجه به آن، ارتفاع فعلی کف حیاط از اطراف آن محدوده ۵/۳ تا ۴ متر است. در مورد تاریخچه قلعه والی چنانچه از سنگ نوشتهای که در تخت خان (محلهای در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی صالح آباد-ایلامپیداست چنین آمده که غلام رضاخان بعد از ذکر چندین سطر از کارهای انجام شده خود مینویسد: امر به ساختن قلعه حسینآباد فیلی که مشهور به ده بالا است نمودم. قلعه حمام و باغ به معماریت حاج درویش علی کرمانشاهی و حجاری رضاقلی بود مورد توجه غلام رضا خان قرار گرفته و خان ایلام مسئولیت حفاظت از زنانش را در تمامی جنگهایی که غلامرضا ابوقداره انجام میداد به رضا قلی سپرد، از این پس رضا قلی در طول جنگهای غلامرضاخان زنانش را با لباس مبدل به ایلات و عشایر ایلام میبرد. در آن زمان رضا قلی با دختر باقر یکی از بزرگان خاندان غیاثی ازدواج نمود و در ایلام ماندگار شد پس از فرار غلامرضا خان از ایلام و اقامت در بغداد در سال ۱۳۰۶ شمسی، رضا قلی چند وقتی را در یکی از شهرهای مرزی عراق به سر برده و پس از اعلام امان نامه حکومت وقت، به ایلام برگشته و اواخر عمر خود را در شهر ایلام سپری نمود. رضا قلی فرزند حیدر کرمانشاهی است. . فرزندان بجا مانده از رضا قلی دو دختر به نامهای فردوس و ربابه محجوبی که در ایلام سکونت دارند.رضا قلی در سن ۸۰ سالگی در سال ۱۳۳۰ شمسی در اثر بیماری درگذشت و پیکرش در شهر کرمانشاه بخاک سپرده شد.قلعه والی در زمینی به مساحت ۱۷/۴۶۸۷ متر مربع احداث گردیدهاست که از این مقدار زمین، فضای سبزی به مساحت ۴/۱۷۹۲ متر مربع در ضلع جنوبی باقی ماندهاست. قلعه نمای جنوبی و شکلی تقریباً ذوزنقهای دارد این قلعه زیر بنایی برابر ۰۱/۱۴۶۶ متر مربع دارد و مساحت حیاط درونی آن برابر ۴/۱۳۶۳ متر مربع است. قلعه والی در زمان ساخت در فضایی کاملاً باز ساخته شده ولی با پیش رفت شهرنشینی اطراف آن با ساختمانهای مسکونی و اداری محصور گردید. موقعیت قلعه به نحوی است که از سمت شمال با کوچهای شش متری و از سمت غرب با خیابانی هشت متری از ساختمانهای مسکونی اطراف خود جدا شدهاست. از شرق نیز با ساختمان اداری اداره کل امور اقتصاد و دارائی ایلام محصور شده شدهاست و از جنوب به خیابان پاسداران منتهی میشود. در ضلع شمالی قلعه تالار (شاهنشینزیبایی وجود دارد که ابعاد و اندازه داخلی آن بزرگتر از سایر اتاقها میباشد. در وسط تالار حوض کوچکی قرار دارد که اطراف و داخل آن با سنگ مرمر مزین شده بود و در زمان بازسازی با کاشیهای رنگی تزئین گردید. این حوض در اطراف چشمهای که در آن زمان پرآب بوده ساخته شده ولی به مرور زمان این چشمه خشک و کمآب شده بود و برای اینکه حالت نمادین چشمه حفظ شود در باسازی قلعه با اجرای لوله کشی این قسمت نیز مرمت گردید تا به دست فراموشی سپرده نشود. وجود نردههای مشبک آجری به رنگ فیروزهای، تراسهای سرپوشیده ضلع جنوبی همراه با پنجرههای مشبک با شیشههای الوان، اورسیهای قلعه، ستونهای دایرهای، سرستونهای منقوش در ایوان، قوسهای کمانی و تزئینی و کاربندی بالای آن با کاشیهای رنگی، درختان بلند و کهنسال کاج و حوض مستطیل شکل در صحن جلوی قلعه چشمانداز کاملاً زیبایی به قلعه و معماری آن دادهاست.
- كان هناك غليان وعدم رضا بين صفوف ابناء الشعب الكوردي في منطقة لورستان بسبب السياسات الشوفينية والقمعية التي كانت تمارسها السلطات بحق شعبنا هناك ، غير ان قيام الثورة بين ابناء عشيرة پيرانه وه ند ضد الشاه ومساندة قدم خير وعشيرتها لها ، حدا بالشاه الى ان يرسل بطلب فوري الى الوالي غلام رضا كي يرسل نجدات عسكرية لمساندة الجيش النظامي الايراني في تصديه لحركة قدم خير غير ان جدي آثر تحمل المسألة بالتفاهم وعدم سفك الدماء وقيام مصالحة وطنية بين الاطراف المتنازعة ، ومع ذلك ارسل جدي الوالي جيشا بقيادة ابنه سفنديار أي والدي الى منطقةپيره نه وه ند اللكية للوقوف على حقيقة الامر وبغية المساهمة في وضع حل سلمي للنزاع وفعلا تم التوصل الى صيغة حل وسط يتلخص فيما يلي :أ- على الثائرين تسليم قسما من اسلحتهم وان يلتزموا بعدم اطلاق النار على القوات العسكرية المتواجدة هناك مع ضمان عدم تعرض الحكومة للثوار وايقافها الحملات العسكرية ضدهم فضلا عن ذلك اعطاء الشاه وعدا بالامان وبعدم التدخل في الشؤون الداخلية للقبائل الثائرة غير انه وكعادة النظام نكث بوعده وتنكر لما سبق الاتفاق عليه ، جهز حملة عسكرية ضخمة وتوجه الى مناطقپيره نه وه ند والقى القبض على مجموعة من رجالات القبائل الثائرة واعدمهم . فاثار بفعلته الشنعاء حفيظة ابناء القبائل الثائرة فجمعوا اشتاتهم وقاموا بعملية ثورية واسعة انضمت اليها غالبية القبائل الكوردية اللورية ، كان من بين رؤساء هذه الانتفاضة ، المناضلة قدم خير واستمرت الانتفاضة اكثر من 3 سنوات قبل ان تتمكن القوات الحكومية برغم تفوقها عدة وعددا على الثوار من ان تخمد نار الثورة ، وان لهيبها اصبح يهدد عرش الطغاة في طهران ، وبسبب فشلهم العسكري اتبعوا وسائل الغش والخداع ورشوة الثائرين ، وعندما ادرك الشاه استحالة النصر على الثائرين ارسل في طلب المعونة من والي بشتكوه مجددا لمساعدته في القضاء على الثورة بيد ان الوالي الاخير غلام رضا خان رفض الاذعان فثارت ثائرة الشاه فارسل على الفور حملة عسكرية بقصد تأديب الوالي وتقليم اظافر ابناء العشائر المنضوية تحت لوائه . لكن الوالي حين علم بامر تلك الحملة انسحب الى العراق باعتباره وطنه الثاني وكان برفقة الوالي اكثر من ألف عائلة كوردية لورية بينما بقي على رأس جيشه القبائلي عدد من اولاده مثل : علي قولي- خليل- يد الله- محمد حسن يحاربون الجيش الايراني ويقودون عشائر لورستان الى ان نفذت ذخيرتهم وكانوا يأملون وصول مساعدات عسكرية من العراق للاستمرار بالثورة غير ان دخول الحكومة العراقية الملكية في الثلاثينات الى معاهدة سعد آباد وفيها بنود كبلت الشعب الكوردي بالقيود وباجراءات تعسفية لاحباط اية محاولة يقوم بها الكورد ضد الحكومات التي وقعت على المعاهدة (ايران- تركيا- افغانستان- العراقففشلت الثورة وتشتت الثوار واحكمت السلطات الايرانية قبضتها الحديدية على ابناء المنطقة واعمت خيرة شبابها ، من جهة اخرى منحت السلطات العراقية الوالي حق اللجوء السياسي لهو ولافراد عائلته والعوائل الكوردية اللرستانية الذين كانوا معه ، واقطعت عليهم منطقة باقسايا التي تسمى الان الشهابي ولاتزال قصور وقلعة الوالي شاخصة للعيان في ناحية الشهابي ، وخصصت السلطات العراقية رواتب للاجئين الكورد غير ان الوالي وصحبه طلبوا من الحكومة العراقية اعفائهم من تسلم الرواتب نظرا للامكانيات المادية الجيدة التي كان عليها الوالي . {العارض : هذا الفعل ذو وجهين فمن جهة كسب الوقت بالنسبة للحكومة الايرانية ، هذا في حال اراد الوالي العودة واستئناف القتال ، من جانب آخر وهو جغرافي فان المنطقة المختارة تعني التحكم بسكان هذه المنطقة لان المياه التي تأتيها تأتيها من ايران فبهذه الحالة تستطيع الحكومة الايرانية فرض شروطها على الوالي في حال حاجته الى الماء وحصول هذا أكيد} .
زیبا و خلاق
Nice
من امروز 4شهریور 96به این مکان رفتم، حتماً ارزش دیدن دارد و خیلی متاسف شدم چون فقط من تنها در این موزه بودم، کلی هزینه شده بود و بسیار لذت بردم، از برخورد ایلامی ها بسیار راضی هستم، توصیه میکنم حتما به این مکان سر بزنید و لذت ببرید. کاظم خبره
اومدین ایلام حتما به قلعه زیبای والی سربزنید
یکی از بنای تاریخی و ارزشمند استان ، با موزه مردم شناسی نسبتا مناسب ✌متاسفانه فضای حیاط بیرونی و دیوار و نرده های جدید هیچ سنخیتی با بنای اصلی ندارد 😳😳
Ilam Province, Ilam, کوی پاسداران شهید خیابان, Iran, Ilam
Your question has been sent.
Expect an answer!
Thank!
Your review has been submitted.
Thank you for being with us!
We will call you back!