• en

VITA Café Bistro in Liberec

- View Place Hours
Place Hours
VITA Café Bistro in Liberec
4.8
50
Direction

Zhořelecká 414/19, 460 01 Liberec, Czechia, Liberec

Ask a question
Description

VITA Café Bistro - Coffee shop in Liberec, Czechia

Overview
Features
Review
Add rating:
VITA Café Bistro
JB
Jaroslava Barbara
10.10.2022
4

VITA café je moderní a pěkná kavárna na výpadovce do Pavlovic, blízko Malého divadla.Nabízí dobré pohoštění v alternativním stylu a líbio se nám tam, byli jsme spokojeni!

VITA Café Bistro
EE
Eran Elyahu
10.09.2022
5

Great breakfasts, great deserts

VITA Café Bistro
MK
Michal Klimeš
10.02.2022
5

Nejlepší káva v Liberci a příjemná obsluha doporučuji

VITA Café Bistro
Dj
D jiricka
09.11.2022
4

Káva byla dobrá a obsluha milá. Příjemné posezení,klidná atmosféra . Limonády jsou nic moc za tu cenu ,ale osvěží.

VITA Café Bistro
GL
Gabriela Landovská
09.10.2022
5

Naše oblíbená, skoro domácí kavárnička. Moc rádi sem minimálně jednou týdně zavítáme 😍

VITA Café Bistro
LS
Lucie Svobodová
09.09.2022
5

Nejlepsi kavarna v Liberci. Nejlepsi kafe, snacky i ve vecerni hodinu, holky baristky jsou v pohode. Nejlepsi je, ze si tu v klidu zaparkujete a neni tu takovy prehnany hipster style..proste se tu citite fajn :)

VITA Café Bistro
JC
Josef Chudoba
09.02.2022
5

Luxusní dorty, sendviče a jiné dobroty. Chodíme tam několik let a vždy maximálně spokojení. Když chceme dort na rodinnou oslavu, jedině sem.

VITA Café Bistro
PM
Petr Mazůrek
08.31.2022
5

Velmi příjemné překvapení od kavárny, kterou jsme neznali. Milá obsluha, vynikající káva a skvělé zákusky. Prostory jsou útulné a zaparkovat se dá hned na dvoře.

VITA Café Bistro
Aleš Říman
08.18.2022
5

Skvělé. Nevím, co k tomu dodat. Focaccia, zákusek, káva, domácí limonády, , obsluha, všecko.

VITA Café Bistro
RS
Robert Svoboda
07.23.2022
5

Příjemné prostředí, milá obsluha a dobré dezerty.

VITA Café Bistro
RH
Romana Hamplová
07.15.2022
5

Příjemné prostředí. Možnost posedět pohodlně i venku.

VITA Café Bistro
JC
Jiří Chadim
07.05.2022
5

Po několika špatných zkuseností z okoli Liberce se rádi vracíme do této skvělé ověřené kavárny

VITA Café Bistro
AF
Adél Frýbová
06.25.2022
5

Příjemné a moderní prostředí, kde si můžete vychutnat výbornou kávu, toasty, snídaňové menu, domácí limonády, skvělé dorty a spoustou dalších. Ráda se sem vracím. :)

VITA Café Bistro
adéla “addbee”
06.08.2022
2

Jako takhle, skoro nerecenzuju, ale dneska jsem byla trochu vytočená, tak musím. Byla jsem tu už několikrát a vždycky všechno super. Dneska ale obrovské zklamání a to hlavně ze strany servisu. Na zahrádce sedělo pár stolků a tmavovlasá servírka nestíhala ani to… My jsme si šli objednat dovnitř, protože jsme si mysleli, že venku se ani neobsluhuje. Zajímalo by mě jestli ano nebo ne, protože k vedlejšímu stolu donesla lístky a přišla za nimi ven. Ovšem možná dobře, protože když jim nesla pití rozsekala několik nápojů a zlila všechny stoly okolo i osazenstvo u nich. Místo omluvy jen drze a arogantně prohlásila: Byste si mohli sednout někam jinam abych to tady mohla uklidit aspoň (seděli 4 u jediného volného stolu pro 4). Nás sice nepolila, ale presso co donesla byla nechutná průhledná břečka bez pěny… navíc studená a chuťově hnusná!!! Sbírání skla i nádobí jí taky nic neříká!!! Náš stůl byl neustále plný nádobí, které nesebrala ani ve chvíli, kdy něco přinesla!!! Kamarádka jim ho donesla pak dovnitř sama… Co víc dodat, snad jen to, že jídlo a zákusky jsou super, pokud dostanete vůbec šanci si je dát… Po téhle zkušenosti už nikdy víc a ani ty skvělé zákusky mi za tuhle slečnu a její servis nestojí!

VITA Café Bistro
KM
Karel Mikota
06.05.2022
5

Výborná snídaně i káva. Byli jsme moc spokojeni.

VITA Café Bistro
Simona Čáslavská
06.03.2022
5

Hezke prostredi a mila obsluha. Snidane byla moc dobra😊

VITA Café Bistro
RF
Ra F
05.24.2022
3

Shodou okolností nebyl jsem v této mé oblíbené kavárně od konce března. Dnes, když jsem vešel do podniku, měl jsem dojem, že jsem se spletl.. Pominu sporné nové řešení baru. Ale hlavně zmizel skvělý výběr zákusků vlastní výroby. Nyní v nabídce asi nějaký přeprodej.. To samé se dá říci i o sandwichech. Nevím čím to vysvětlit. Asi se změnil majitel. Škoda ale výborného podniku.

VITA Café Bistro
SG
Simona Gláserová
04.19.2022
4

TY JEJICH DORTY JSOU LÁSKA! <3 Fakt jedny z nejlepších v Liberci.Vejce Benedikt k snídani bylo bohužel nedodělané, holandaisa nevýrazná a nevyvážená, spíše jen tučná - celé celkem slabota. Bagely a chlebíky dobrý. Chybí mi filtrované kafe. Káva by mohla být o něco lepší, ale také o dost horší, takže relativně v pořádku. Sice jsou v okolí o dost lepší pražírny než zrovna Mia coffee, ale taky by mohli servírovat k těm úžasným dortům třeba Segafredo, že. Venkovní posezení víc než vítáno.

VITA Café Bistro
Anja
04.19.2022
5

Nettes kleines Café, mit Plätzen aussen. Freundliche, junge Bedienung.Gute Kaffeespezialitäten, sebstgemachte Kuchen, Gebäck oder herzhafte Snacks. Sehr zu empfehlen ☺️👍

VITA Café Bistro
hk
hana kubikova
03.15.2022
5

Příjemné místo na snídani, možnost parkování.

VITA Café Bistro
AP
Adriana Příborská
03.08.2022
5

Příjemné prostředí a příjemná obsluha. Vřele doporučuji 😊

VITA Café Bistro
PV
Pavel Vaňátko
03.03.2022
5

Výborná káva, vynikající domácí zákusky, milá obsluha, klid a hlavně příjemné posezení (rozhodně se vám nestane, že by jste seděli někde u dveří v průvanu).

VITA Café Bistro
LS
Ladislav Smid
01.18.2022
5

Love this place

VITA Café Bistro
KH
Kateřina Honcová
01.15.2022
3

Lívance v tak uznávané kavárně si představuji jinak, ale kafe dobrý.

VITA Café Bistro
MH
Marcela Hortenská (Marci)
01.07.2022
5

Pěkně prostředí, příjemná obsluha, jídlo-sendviče, zákusky i káva - prostě super.Jako bonus i místa na parkování.

VITA Café Bistro
PO
Pavel Oreski
12.29.2021
5

Very good breakfast, pleasant atmosphere, helpful staff. Recommended!

VITA Café Bistro
LZ
Lída Zajícová
12.07.2021
4

Skvělé zákusky a brunche. Líbí se mi, že toho mají hodně na výběr. Velmi dobrá káva.Většinou i skvělá obsluha, i když občas jsou na směně otrávené slečny, které se neusmějí, nepozdraví. Dokáže mi to zkazit den.

VITA Café Bistro
JH
Jaroslav Haz
10.25.2021
5

... Tomu říkám nedělní snídaně 😄Výborná Anglická snídaně (salát, rajčátka, párek, fazolky v rajské omáčce, bio míchaná vajíčka, houbičky v sladkokyselém nálevu)A samozřejmě sladká tečka:Flat White, pistáciová tartaletka s ořechy a malinami 😉👍Dekuju příjemnému a milému personálu a těším se na další zážitek 😘

VITA Café Bistro
Karel Šolc
10.19.2021
1

Tak jsem u vás koupil dorty za skoro 500 a kdyby to holky aspoň uměli dát do krabice aby z toho nebyla srajda. To si zase pro něco přijedu. 👹

VITA Café Bistro
AA
Anežka Anežka
10.10.2021
5

Tak smekám klobouček za nádherný dort, lepší jsme nejedli!!. Byl to luxusní dortík a pochutnali jsi na něm úplně všichni včetně babí a dědy, což považuji za velký úspěch moc děkujeme. Určitě dortík opět objednáme!! 🥳‼️🎂

VITA Café Bistro
JM
Jan Michalicka
08.30.2021
5

Škoda, že jsme o vaší kavárně dosud nevěděli. Po včerejší návštěvě je jasné, že budeme vašimi častějšími hosty. Vaše kavárna je pro nás velmi příjemným překvapením.

VITA Café Bistro
HK
Hana Kohuš
08.23.2021
5

Recenze často nepíši, ale dnes jsem se rozhodla že to změním.A proč? Protože, když bylo o víkendu vyjímečně zavřeno a to z důvodu překrásné události a to svatby, ke které tímto ještě jednou z celého srdce gratulujeme, jsme zjistili, že pokud toužíte po milém prostředí s usměvavým personálem, dobrou kávou a výbornými dortíky, nemáte v Liberci příliš na výběr!!!! Protože všechno na co jsme z Vity zvyklí se jinde nekonalo a to musím říci nejsme zákazníci, kteří by hledali chyby, ba naopak, vždy hledáme cokoliv pozitivního.Takže za nás je Vita příjemným relaxem náročného dne, kde na Vás čeká bezkonkurenční káva, vynikající domácí dortíky a zákusky ,které jsou opravdu velmi chutné, nabídka bagelů, sendvičů, snídaní, polévek, limonád a mohla bych pokračovat dál a dál..... Čeho si však nejvíce vážíme je neskutečná ochota holek, ze kterých sálá naprostá pohoda a pozivní energie ať už je to Týnka, Deniska, Majda, Ráďa , Miška i samotná majitelka Gabča a další.......všechny jsou za nás naprosto úžasné a všechny mají můj nekonečný obdiv, protože ať už přijde usměvavý zákazník, či člověk, který má bohužel špatný den a mračí se již při vstupu, je obdařen stejně milým a vstřícným jednáním jako kdokoliv jiný a to se jen tak v dnešní době nevidí.Proto děkujeme za to co děláte, protože to děláte skvěle a proto jsme vašimi stálými zákazníky již několik let.

VITA Café Bistro
KD
Klara Demlova
08.03.2021
5

Skvělá káva a milá obsluha, rozhodně doporučuji navštívit😊

VITA Café Bistro
NL
Nata Lia
08.03.2021
5

Хороший мягкий кофе, красивые и вкусные десерты, торты. Брали грейпфрутовый лимонад, почти не сладкий, на любителя. Очень уютная терраса.

VITA Café Bistro
ZS
Zuzana Stárová
08.02.2021
5

S touto kavárnou jsem velice spokojená. Široká nabídka, se kterou obsluha umí poradit, když zákazník neví co si vybrat z toho všeho😄. Dorty a limonády jsou opravdu vynikajíci. Navštěvuji pravidelně a vždy vše v naprostém pořádku.🍰

VITA Café Bistro
NM
Nikolaos Mountzouris
07.30.2021
4

Nice place to have coffee. cold beverages are not great however

VITA Café Bistro
ML
Maxim Lazorjak
07.07.2021
5

WOW

VITA Café Bistro
TK
Tomáš Kuchař
02.12.2021
5

Super

VITA Café Bistro
VS
Vlada Sys
08.04.2020
5

Krásné místo příjemné prostředí výborné snídaně a samozřejmě káva!!

VITA Café Bistro
JK
Jiří Kinský
08.01.2020
5

Pokud se tu zastavíte, chybu neuděláte. Opravdu milá a usměvavá obsluha. I po šesté večer slušný výběr malých jídel k večeři a široká nabídka dezertů ke kávě. Domácí limonádě, kávě ani dezertu není co vytknout. Moderní stylový interiér, čisto a možnost sezení venku. Snad tu ten podnik vydrží, v pátek v podvečer jsme tu byli téměř sami.

VITA Café Bistro
AM
Alžběta Mrnuštíková
06.07.2020
5

Unexpected. Great, original cakes.

VITA Café Bistro
SA
Sadam Alomosh
10.16.2019
5

Such a wonderful place

VITA Café Bistro
JM
Jan Matthew Pochop
09.15.2019
5

Probably the best breakfast place I have been to in the Czech Republic. And they have parking!

VITA Café Bistro
Václav
09.09.2019
5

Super

VITA Café Bistro
PV
Petra Vlachová
08.24.2019
5

Velmi mile a utulne prostredi, navic si cenime i moznosti parkovani.I presto, ze byl cas obeda, ochotne mi byly jeste uvarena vajicka ze snidanoveho menu. Bohuzel zrovna nebylo sojove mleko, takze jsem si nemohla dat kavu, ale celkova vstricnost a usmevy personalu vse vykompenzovala. Velmi doporucujeme.

VITA Café Bistro
MS
Milan Schovánek
07.08.2019
5

Výborná káva, krásné prostředí a hlavně skvělý personál. :-)

VITA Café Bistro
PK
Petr Kusko
04.03.2019
4

Velmi příjemná kavárna a bistro s terasou (byť je vedle silnice, ale hluk není obtěžujícía parkovištěm. Prostředí je vkusně zařízené, káva velmi dobrá. Pokud jste nestihli např. snídani, můžete si dát vajíčka, omeletu, ale i polévku (což je skvěléaj. Pocitově o fous lepší je kavárna Bez konceptu, ale zde rozhodně nejde o zklamání. Zajdu sem rád.

VITA Café Bistro
PZ
Pavel Zelenka
03.17.2019
5

Super

VITA Café Bistro
Láďa “Lawondyss” Vondráček
03.03.2019
4

Skvělá kavárna kam doporučuji zajít.Pěkný prostor, příjemné posezení a v teplém počasí i posezení na terásce. Obsluha je usměvavá, vstřícná a její přístup k pejskům, které si do kavárny můžete vzít, je velmi přátelská. Velká výhoda této kavárny je i vlastní parkovací místo na pozemku, kde bylo v sobotu dopoledne volno. Kavárna nabízí velkou plochu, kde si pohodlně vybere místo jak jedna s knihou u kávy, tak i parta s chutí na jídlo a zákusek.Rád bych dal více jak 4 hvězdičky ale na 5 to nebylo. Byť nabízí výtečnou kávu a domácí zákusky, leč snídaně mě trochu zklamala. Kuchař má zřejmě problém správně dochutit vajíčka, které hrají ve snídaňové nabídce velkou roli. Není to nic tragické, ale prostor pro zlepšení tu vidím.

VITA Café Bistro
FC
František Chyba - Franc20CZE
02.13.2019
5

Super kavárna!!! Ať chceš snídani, dortík nebo prostě jen zajít na kávu, vždy dostaneš topovky. Čerstvé boží snídaně a nebo geniální variace vlastnoručně dělaných dortů rozhodně stojí za to. Ale také určitě lahodné spektrum kávy a další výtečných nápojů. Za mě mohu pouze doporučit.... Mnoho parkovacích míst je obrovská výhoda.

Last update: {date}
4.8
50
Open
VITA Café Bistro in Liberec

Zhořelecká 414/19, 460 01 Liberec, Czechia, Liberec

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!