• en

Sza-Sa Burger in Budapest XX. kerület

- View Place Hours
Place Hours
Sza-Sa Burger in Budapest XX. kerület
4.5
50
Direction

Budapest, Gubacsi út 34, 1097 Hungary, Budapest XX. kerület

Ask a question
Description

Sza-Sa Burger - Hamburger restaurant in Budapest XX. kerület, Hungary

Overview
Review
Add rating:
Sza-Sa Burger
SG
Sándor Gonda
09.15.2020
5

Sza-sa megszünt, Pirog-Da lett helyette. Az étlap erősen megváltozott. Elsőre nem mondanám hogy előnyére.

Sza-Sa Burger
TK
Tamás Kaltenecker
09.03.2020
5

Ha Erzsébeten jársz akkor ez KÖTELEZŐ!!! Nagyon jó hambik vannak érdemes lenne az összeset kipróbálni (már majdnem meg volt), a kedvencem mégis az Öcsi burger :)

Sza-Sa Burger
PF
Peter Farkas
03.06.2020
2

Looks better than tastes

Sza-Sa Burger
GF
György Fibi
02.06.2020
5

Két hölgy sürgölődött, ebédidőben. Nagy volt a terhelés, de elbìrtak vele. Remek burgert ettem, jó környezetben, reàlis àron. Reggelizni is lehet. Jövök még.

Sza-Sa Burger
KT
Krisztián Turcsányi
01.22.2020
5

Nagyon finom, nagyon laktató és a kiszolgálás is totál rendben volt 😊😁

Sza-Sa Burger
MB
Mészáros Benjámin
01.12.2020
2

Nyitvatartás helytelen!!! Nagyon lehangoló!Rendkívül barátságos kiszolgálás,(nem vagyok helybéli!). Van választék dögivel és finom is a paletta! Csak ajánlani tudom! Emberes méret is kapható! Árakkal nincs elszálva, egy Meki ennél jóval drágább! Azt a tízen egy-két percet megéri kivárni!!!!! Ha nyitva van!

Sza-Sa Burger
GR
Gergő Roflics
12.11.2019
5

Ebédidőben is gyors a kiszolgálás. Bár kicsi a hely, de hamar fel is szabadul, így legfeljebb néhány percet kell várakozni ülőhelyekre. A kínálat pazar, ahogy az ízek és a minőség is megfelelőek.

Sza-Sa Burger
LK
László Kerezsi
11.19.2019
3

Az ételek finomak a kiszolgálás is jónak mondható, de mi inkább elvitelre vásárolunk, mert sajnos elég sok kulturáltan, sötét alak megfordul itt. Nem szívesen hallgatom evés közben ismeretlen buta emberek alpári szövegeit.

Sza-Sa Burger
SB
Szabolcs Béres (Kindi)
11.16.2019
4

Legtöbbször finom és nem túl borsos az ár sem. Dél környékén olyan bent, mint egy Edda koncerten az első sorban. Melós ruhás emberek között állsz a tömeg közepén, azt dudolászva magadban, hogy majd éjjel étkezem...

Sza-Sa Burger
GT
Gábor Tamás
10.17.2019
5

Gyros fenomenális. Személyzet hihetetlenül kedves. A tulajnak egy virtuális irigykedős smiley-t küldenék a kivételes személyzet össze verbuválásért. (én ugyancsak vendéglátósként gratulálok...)

Sza-Sa Burger
BP
Balázs Pintér
10.04.2019
5

Hatalmas hamburger választék, meglepően nagy adag sültkrumpli, kedves kiszolgálás. A hamburgerek sokszínűsége elképesztő. A kiválasztás perceket vehet igénybe, mire el tudjuk dönteni melyiket fogyasztanánk el. A hely viszonylag kicsi, de annál barátságosabb. Elvinni szerettem volna, végül helyben fogyasztottam. :)

Sza-Sa Burger
AS
Alex Szabo
09.28.2019
5

Memorable massive old school burger. Place has a wide selection of dishes but their burgers are one of the best in town!

Sza-Sa Burger
AI
Aurel Ionescu
09.18.2019
4

Ok

Sza-Sa Burger
LD
Levente Denes
09.16.2019
3

Average prices, fastfood, not so tasty

Sza-Sa Burger
MN
Mihály Nándor
09.05.2019
5

It has a pleasant atmosphere

Sza-Sa Burger
BS
Benedek Szilveszter
08.30.2019
5

Kiváló ízek, hatalmas adagok, kedves kiszolgálás... Szívem szerint be is költöznék, ha lehetne!

Sza-Sa Burger
VL
Viczian Laszlo
08.13.2019
2

Nem nagyon ajánlanám senkinek :( Csirke tálat ettem, amiben a csirke rágós és kemény volt. Persze úgy hogy az öntetből ki sem látszott, így elsőre még talán jónak is tűnt. Kicsit kapkodnak, olyan az étel mintha elő lenne sütve és arra még rámelegítenek/rásütnek. A WC-t nem ajánlom senkinek...

Sza-Sa Burger
BR
Balázs Rábai
07.18.2019
5

Az ételek nagyon finomak és az árak is kedvezőek. A kiszolgálás lehetne gyorsabb, és még 1-2 apróság, de pl a tekercseik annyira jók hogy nem akarok kevesebbet adni.

Sza-Sa Burger
DM
David Molnar
07.17.2019
1

No serving 15 mins before closing while the place was almost empty... very disappointed

Sza-Sa Burger
DS
Dávid Szűcs
07.05.2019
4

Ár érték arányban jók az ételek szerintem. Telefonon is tudsz rendelni és csak felvenni ha arra jársz. Amin szerintem javítani lehetne az a ki mit rendelt. Láttam már belőle galibát, hogy elkészült a hamburger de senki nem jelentkezett érte és keresték a gazdáját.

Sza-Sa Burger
Ainars “Ajnarok” Zellis
06.28.2019
5

I took sza-sa burger and it was amazing . Keep up the good work !

Sza-Sa Burger
KS
Kri Seb
05.12.2019
5

Big and delicious hamburgers

Sza-Sa Burger
CC
Clau Cb
04.04.2019
1

30 minutes one burger ..

Sza-Sa Burger
ST
Sándor Tompai
04.03.2019
2

Ha nagyon éhes vagy csak akkor javaslom. Tipikus büfé zsíros igénytelen ételekkel. A kiszolgálás még ennél is rosszabb, mintha ők tennének szívességet hogy foglalkoznak veled.

Sza-Sa Burger
IN
Imre Nagy
03.23.2019
1

romlik a minőség. Legutóbb elvitelre rendeltünk többmindent. Az én szasaburgerem szottyadt, ize és állaga alapján mikrózott buciban volt. Azért egy hasmenésre jó volt. Kolegám a szasatáltól szintén elücsörgött ott ahová épphogy odaért.

Sza-Sa Burger
LB
László Ballai
03.09.2019
5

Nagyon jó a kiszolgálás és a hambi is 😍(Hegyomlás)

Sza-Sa Burger
AF
András Frömmel
02.24.2019
3

Nagyon finom a hamburger, de legközelebb csak elvitelre kérek, ha egyáltalán betérek még. Legutóbb nagyon zavaró volt, hogy a környéken dolgozó prostituáltak ordítása kísérte az ebédemet. A tulaj helyében messzire zavarnám az ilyen elemeket, mert elriasztja a fizető vendégeket.

Sza-Sa Burger
NM
Never Mind
12.18.2018
2

Die Bedienungen waren sehr freundlich, der Burger war super zubereitet und hat auch bis auf das Fleisch gut geschmeckt. Das 🥩 macht den Burger aber zum Burger und war fast ungenießbar.

Sza-Sa Burger
PG
Péter Gulyás
12.02.2018
1

Rengetegszer megfordultunk itt, évek óta ide jártunk és nagyon szerettük az itteni ételeket, de valami megváltozott mostanában. Egymás után három vagy négy alkalommal is olyan húspogácsa volt a hamburgerekben, hogy ehetetlenül mócsingos volt, az öklendezés kerülgetett mindannyiunkat. Ezzel be is fejeztük az itteni étkezéseket...

Sza-Sa Burger
LC
László Csonka
11.22.2018
5

Az étel kiváló, tökéletes ár-érték arány, személyzet kedves. A hely kicsi, így érdemes előre rendelni, de túl sokat sosem kell várni akkor sem, ha épp az utcáról esik be az ember.

Sza-Sa Burger
ZB
Zsolt Balai
11.22.2018
5

Great burgerz

Sza-Sa Burger
GS
Geza Szarnyati
11.22.2018
4

Jó, de nem az igazi. A kaja jó és nagy az adag, de a hely külleme kicsitt... Szóval megy a környezethez. Lakótelep, gyárnegyed, vigalminegyed... Mindenki megtalálja a maga szórakozását.

Sza-Sa Burger
GP
Gábor Puskás
11.16.2018
5

extrém időpontokban is nyitva szokott lenni, a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. kifejezetten ugyfelkozpontunak írnám. Amit készítenek szintén finom, mennyisége is korrekt. Ár érték arányban szerintem a legjobbak. Hosszú ideje járok hozzájuk, és állandó szinvonalat hoznak, ami nálam plusz pirospont. Mindenkinek ajánlani tudom!

Sza-Sa Burger
NS
Nóra Somogyvári
11.09.2018
5

Great food, friendly staff

Sza-Sa Burger
DV
Dániel Vince
11.05.2018
5

A lanyok kedvesek voltak, tisztán gyorsan dolgoztak, az étkező rész is tiszta volt, ár érték arány normális, egy kicsi öcsi burgert ettem, ezzel már jól lehet lakni, finom volt, gazdagon ellátva. Külön tetszett hogy bár az étlapon egyértelműen fel van tüntetve hogy Jalapeno van a Burgerben, a hölgy megkérdezett hogy bele teheti-e, ami egy alapvető fogyasztó barát hozza állásra utal :)

Sza-Sa Burger
PS
Péter Soproni (Sopi)
11.04.2018
5

Nothing fancy, but good price, wide selection and fresh, tasty food. I recommend the "Mics plate" (1490 Huf).The staff was nice. Be prepaid to wait about 15 mins, and you will receive a fresh burger/plate right from the kitchen (which you can see).

Sza-Sa Burger
KG
Körösztös György
10.16.2018
1

Egyszer vettem itt burgert, egy szenny okádék volt, a fele ment a kukába. Inkább éhenhalok, de innen többet egy morzsa nem kéne még akkor sem, ha ők fizetnének. Iszonyat az egész, igénytelen, büdös, koszos, a kaja meg szalvétába csomagolt hányás.A személyzet... Hát törik a magyar nyelvet, az van és ebben nincs semmi túlzás. 8 általános kb. egyetemmel lehet egyenértékű ezekben a körökben, rémsötét arcok. Nagy ívben kerülendő, a személyzetnek meg azt kívánom, hogy egész életükben csak azt egyék, amit a vendégeknek is adnak.

Sza-Sa Burger
VM
Viktor Major
10.13.2018
2

Egy burger fesztiválon kóstoltam először. Eszméletlen finom volt. Ahhoz képest ez most hatalmas csalódás volt. Ha nem látom, hogy előttem készítik, azt hiszem valami fagyasztott vacak. Emellett tocsogott a savanyú, vízállagú ketchuptől. Viszont az ára is ezzel egyenértékű volt.

Sza-Sa Burger
PK
Péter Korica
08.28.2018
5

Cool

Sza-Sa Burger
GF
Gyula Fekete
08.23.2018
1

3-4 alkalommal próbáltam ki a büfét. Az étel minősége nagyon jó. Az árral nincs gond. A folyamatos várakozás viszont probléma. Amivel ebédidőben nem is lenne gond, de sajnos a mai nap nagyon rossz élménnyel gazdagodtam. A 30 fokos melegben csak az egyik napernyő volt nyitva. Igaz, mi azért mentünk oda, hogy friss levegőn együnk ebben a szép időben, de azért jól esett volna egy kis árnyék. Közvetlen a rendelés után kapunk egy választ, hogy: „majd megkapjuk, ha egyszer kész leszünk vele…” mindezt lekezelően, nevetve. Már majdnem nekem esett rosszul, hogy enni akarok valamit. Hogy lehet ilyet mondani egy vendégnek???? Ezek után a „konyhásnéni” úgy benyelte a visszajárót, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Szoktam borravalót hagyni (mert szerintem úgy illik), de az előző beszólás után most nem volt kedvem. Kész lett az étel, de valamiért szemmel láthatóan sem egyforma adagot kaptuk. Ezt se nagyon értettem. Sajnos szerintem az utolsó látogatásom volt, ami miatt nagyon szomorú vagyok, mert az étel miatt érdemes lenne visszatérni.

Sza-Sa Burger
SP
Szabolcs Perédi
07.30.2018
4

A hambi nagyon finom, isteni, azért jár az 5*, többször ettünk már itt. Sajnos a hely viszont nem az igazi, kint a parkoló autók közt lehet enni, bent viszont kevés a hely, így inkább elvitelre kérem.

Sza-Sa Burger
GV
Gergely Vancsó
06.18.2018
4

Bár maga a környezet, ahol a burgerező fekszik, talán nem elég vonzó, de az ott fogyasztható burgerek, gyrosok és egyéb finomságok ár-érték arányban kiválóak. Folyamatos munkaerőhiánnyal küszködnek és mivel eléggé látogatottak is, így a kiszolgálás sebessége sajnos hagy némi kívánnivalót maga után. De megéri várni! :)

Sza-Sa Burger
PC
Peter Cselotei
05.16.2018
5

Hatalmas adagok, kedves és mosolygós kiszolgálás, gyors készítés: ezekkel tudom leginkább jellemezni ezt a helyet. Bár nem tudunk oylan gyakran kijárni ide, emlékeznek rám.A vacsora elkészítése közben nem gond, ha kiugrasz esetleg vásárolni, figyelnek az ételedre, számon tartanak.Az ételek még a kis adagnál is hatalmasak, és bőven megérik a pénzüket. A menük még jobban megérik. Az ízek tökéletesek.Számomra bejött, ajánlom mindenkinek :)

Sza-Sa Burger
GH
Gábor Horváth
05.11.2018
4

One of the best fast foods in Budapest

Sza-Sa Burger
TH
Thomas Hill
05.07.2018
4

Az ételek minősége most is nagyon jó, bár szerintem mostanában egy kicsit lejjebb adták. Áraiban korrekt, megfizethető, de a környezet, a "tálalás", a várakozás és néha-néha a vendégekhez való hozzáállás miatt már messze kerültek az 5 csillagtól. Nekem úgy tűnik, hogy lassan amolyan kis-koszos-hambis lesz belőle...

Sza-Sa Burger
GM
Gizella Mikola-Túri
04.29.2018
5

Ez nem olyan elit, streetfoodos hely, ide jóllakni járunk :Szeretjük, mert finom ételeket kapunk jó áron. Isteniek a burgerek, a kiszolgálás is kedves. Kisgyerekkel is szívesen látnak, bár etetőszék nincs.

Sza-Sa Burger
DS
Daniel Sam
02.23.2018
5

Amazing place to eat something.Highly recommended to anyone going around here.Gyros is huge and very tasty same for the Hawaii Burger.Will definitely visit again.

Sza-Sa Burger
NS
Nándor Szederkényi
09.03.2017
5

Ha nem akarsz várni 10 percet, mondom a tuti trükköt: elveszel egy szórólapot, és mikor legközelebb jössz, oda telefonálsz legalább 10 percel korábban. A választék elsőre átláthatatlan, de érdemes beleásni magad, mert nagyon fincsi. A kis hambival is jól lehet lakni, hacsak nem vágtál egész nap fát :-)

Sza-Sa Burger
VP
Viktor Pal
08.12.2017
3

As mediocre as it gets. High street prices. Forgettable.

Sza-Sa Burger
JT
Judit Tövissy
06.28.2016
4

Good and creative burgers for a very fair price. You might want to bring someone who speaks the local language as English is not really spoken here.

Last update: {date}
4.5
50
Open
Sza-Sa Burger in Budapest XX. kerület

Budapest, Gubacsi út 34, 1097 Hungary, Budapest XX. kerület

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!