• en

Stračena Pub Výškovice in Ostrava

- View Place Hours
Place Hours
Stračena Pub Výškovice in Ostrava
4.6
50
Direction

Lužická 590/2, 700 30 Ostrava-jih-Výškovice, Czechia, Ostrava

Ask a question
Description

Stračena Pub Výškovice - Restaurant in Ostrava, Czechia

Overview
Features
Review
Add rating:
Stračena Pub Výškovice
peter07ify
09.27.2022
5

Zde neni,co vytknout..obsluha peckovni,,zasmejou seJidlo ,naprosta spicka..Nikdy zadny problem,,Doporucuji zebra,double cheeseburger,krkovici,steaky

Stračena Pub Výškovice
EK
Eva Kempná
09.19.2022
2

Dobrý den,18. 9 . jsme navštívili restauraci .¨Stračena ve Výškovicích , kde jsme oslavovali narozeniny babičky - 80 let. S jídlem problém nebyl - bylo velmi dobré, ale co nás velmi zklamalo, byla obsluha. Zpočátku byla restaurace plná - chápu tedy , že obsluha nebyla rychlá, ale i poté co jsme zůstali v restauraci téměř sami - bylo nás 10 a ještě jeden stůl se situace nezlepšila. Museli jsme chodit k pultu , jestli přijmou objednávku, největší šok byl, když nám sdělili, že si můžeme objednat, až se obsluha nají, protože taky musí jíst...Donesli jsme si dort, zaplatili jsme 200 korun jako dortovné. Dali jsme obsluze svíčky- 2 kusy , aby nám ho slavnostně přinesli se zapálenými svíčkami, tak nám přistál dort na stole v krabici, svíčky vedle. Takže velké zklamání.Do Stračen chodím často, vždy jsem byla velmi spokojena i s obsluhou, ale včera velké zklamání. A podotýkám, že útrata nebyla malá.

Stračena Pub Výškovice
PS
Petr Stanek
09.18.2022
1

Stracena byla vždy gurmánsky zážitek. Poslední návštěva, nepříjemný číšník který zapomněl objednanou přílohu (bez omluvy přinesl, fajn), vlas v jídle, může se stát (určitě je kuchař bez vlasu), místo hranolky 50 % bramborových šupin. VELKÉ ZKLAMÁNÍ. Snad se vrátí starý dobrý starý personál včetně kuchaře. Moc tomu fandím.

Stračena Pub Výškovice
HS
Hana Svačinová
08.27.2022
4

Jídlo bylo skvěle . Pro děti mi akorát přišla kaše docela dost slaná a docela mě mrzelo vstup na dětské hřiště ,které se musí zdlouhavě obcházet . Nicméně personál byl velice příjemný a jídlo bylo dobre . ;)

Stračena Pub Výškovice
MW
M W
08.15.2022
5

肋眼牛排300g Kc$539肉質軟嫩

Stračena Pub Výškovice
CN
Cars Nell
07.22.2022
1

Jídlo nic moc, obsluha nefunkční. Objednávací systém je game over. Venkovní posezení není nijak osvětlené myslím si, že svíčka by je do krachu nedostala. Nicméně posvítili jsme si na sebe moderní dobou 21. Století a to telefony. Děkujeme tato zkušenost bohaté stačí.

Stračena Pub Výškovice
AP
Andriy Petrenko
07.17.2022
5

Amazing barbecue brisket and marinated ribs!

Stračena Pub Výškovice
H9
Hřívák 9
07.12.2022
5

Na jídle jsme si pochutnali, porce byla veliká. Obsluha milá a rychlá. Mnoho míst k sezení uvnitř i venku.

Stračena Pub Výškovice
PH
Petr Hlaváček
06.25.2022
5

Dnesni navsteva cca po roce a vse perfektni.Obsluha mila a rychla.Nabidka piv dokonala, nacepovano s laskou ;)Rajska i svickova s knedlikem uzasne, zebra vyborna, burger spickovy.Neni co bych vytknul, snad jen, mame to tam daleko ;)

Stračena Pub Výškovice
ed
easy drink
06.18.2022
5

Naprosto vynikající jídlo 👍👍👍 Obsluha milá, rychlá 👍 Maximální spokojenost doporučuji 😊

Stračena Pub Výškovice
SS
Sabina Sobczyk
06.18.2022
4

Obsługa świetna, sprawna. Szybko otrzymaliśmy napoje, posiłki i rachunek. Wygląd podanych posiłków Super. Deser- sernik, też pycha. Żeberka pyszne ale karkówka bardzo słona. Piwko też bardzo dobre.

Stračena Pub Výškovice
Alešák
05.31.2022
5

Pokaždé naprosto dokonalý zážitek, pastva pro oči, extáze pro chuťové buňky. Pravidelně se vracíme, vždy maximální spokojenost

Stračena Pub Výškovice
MT
Monika Tatýrková
05.26.2022
5

Prvotřídní místo na skvělou večeři. Vynikající jídlo, klidné posezení, vstřícná obsluha a dobré pivo. Hovězí maso měkoučké a výborně připravené. Dali jsme si koleno jako poleno. Byli jsme předem upozorněni, že příprava bude trvat 45 minut, ale nebylo kam spěchat, a tak jsme si počkali. A dobře jsme udělali. 👌🏻Bylo příjemné, že nám to obsluha řekla předem. Rozhodně stojí za to přijít znovu 👍🏻

Stračena Pub Výškovice
Radek
05.14.2022
5

Top burger! Příjemná obsluha, super pivko a neuvěřitelný burger! Doporučuji.

Stračena Pub Výškovice
ZT
Zdeňka Tylečková
05.09.2022
1

Dne 7.5.2022 jsem byl s přítelkyní po 5 letech znovu ve Stračene a měli jsme tam guláš-ovou polévku (aby rozuměl i majitela Stračena burger. Vše vypadalo v pořádku porce velké a jídlo chutnalo. No problém nastal ráno příštího dne, OTRAVA jídlem! Šlo to vrchem, spodem a nešlo to zastavit. Po 7 kýblu kdy už jsem zvracel jenom žluč se mi trochu ulevilo a žaludek je relativně v pohodě. Horší je to dole stále mi teče zhnilá voda co smrdí jak zkažené vejce. Dehydratace a křeče jsou to nejmenší čím si moje tělo prošlo.

Stračena Pub Výškovice
JP
Jitka Pekařová
05.03.2022
5

Není co vytknout.Jídlo výborné,domácí limo výborné,velký výběr piv,mnoho míst k sezení,personál profesionàlní.Nám se tu moc líbilo a určitě se rádi vrátíme.Doporučujeme.

Stračena Pub Výškovice
RD
Radim Dobesh
04.15.2022
5

Vynikající Burger s vyváženou chutí, výborné pivo, ještě lepší svíčková, ochotná a super ochotná, komunikující obsluha.... opravdu skvělé.... jen škoda, že žaludek má své omezení. Rád navštívím znovu 😉

Stračena Pub Výškovice
CD
Carmen Demlova
04.09.2022
5

One of the most delicious pork ribs I ve ever had🤗❤️ Food came in 5 minutes and staff was super!! Doporučujeme 100%!!

Stračena Pub Výškovice
PC
Petr Chmelař (Chmelaros)
03.17.2022
5

Naprosto luxusní tataráček na předkrm, božský doublechese na hlavní chod a jemný digestiv. Maximální spokojenost

Stračena Pub Výškovice
PJ
Peťka Jendřejková
03.15.2022
5

Za mě určitě nejlepší podnik v Ostravě :Burgery a pivo výborné, rádi se zde pokaždé vracíme. Ať už přijdeme nebo objednáme, jídlo vždy na 1* ✌️

Stračena Pub Výškovice
TK
Tomas Kotas
02.13.2022
5

Příjemné místo. Mají zde dobré pivo a na mase si zakládají. Měly jsme tatarak stračena a byl vinikajici. Vřele doporučuji.Po delší době jsem zde opět zavítal, a stále jsou velmi dobří. Už jsme zde ochutnaly více věcí od nápojů až po různá jídla a vše mají velmi dobře připravené a velmi chutné. Takže jen zopakuji své doporučení návštěva stojí za to.

Stračena Pub Výškovice
SA
Sis Ascher
02.02.2022
5

Objednali jsme si s manželem jídlo domů, jelikož jsme měli náročný den (rekonstrukce bytua nikam se nám nechtělo. Musím říct, že tak dobrý hamburger a žebra jsme nejedli opravdu dlouho. Bylo to nebe v papulce :)

Stračena Pub Výškovice
DP
David Pawlas
12.19.2021
5

Hezké prostředí, super obsluha a vynikající jídlo - velmi doporučuji p.s. škoda, že je restaurace umístěna mezi paneláky, ale kdo chce kvalitu, cestu si najde 👍

Stračena Pub Výškovice
MH
Michal Hamšík
12.15.2021
5

Restaurace me velmi příjemně překvapila. Pěkné prostředí, příjemná a profesionální obsluha. Jídelní lístek je přehledný, zaměřený hlavně na jídla z hovězího a vepřového masa, které pochází z vlastní biofarmy. Velký výběr čepovaných piv z místních pivovaru s týdenní nabídkou. Venku prostorná zahrádka. Mohu jen doporučit, takových podniků není v této lokalitě mnoho.Po dnešní návštěvě 15.12.2021 mohu mé předchozí hodnocení jen potvrdit. Výběr burgermanie mě ze začátku moc nenadchnul, ale jídlo mě příjemně překvapilo. Zajímavé a chutné kombinace surovin.

Stračena Pub Výškovice
mv
markéta vodrážková
09.26.2021
5

Další místo, které mohu doporučit. Výborná kulajda a skvělé pivo. Za mě místo, kam se ráda vrátim. Mohu doporučit všem. Těch 300km za to stálo.

Stračena Pub Výškovice
RJ
Roman Jamka (BananakCZ)
07.16.2021
5

Perfektní burgery, výtečné borůvkové pivo spojené s exkluzivním servisem, velký výběr, co více si přát.

Stračena Pub Výškovice
OS
Ondřej Samek
07.05.2021
4

Po delší době jsem si zašel na burger a popravdě mohu říct byl opravdu dobrý. Jednalo se o Stračena Pub ve Výškovicích kde jsem si dal hovězí burger s domácími hranolkami. I přesto že nemám problém sníst klidně dva burgery tak tady ta porce je dostačující. Co se týká vnitřního a venkovního posezení klasická hospůdka, WC v naprostém pořádku čistě voňavé hezké, ale není to ono. Prostě nevím asi dávám přednost posezení ve Stračena Garden v Ostravě - Svinově která mi učarovala. Restaurace opravdu moc hezká a posezení venku na 1* a burgery taky. No myslím že ať přijdete na burger do jakékoliv Stračeny určitě uděláte dobře. Po dnešní návštěvě mohu jen doporučit.

Stračena Pub Výškovice
Lenka
07.05.2021
5

Amazing soup never tried something like that

Stračena Pub Výškovice
HP
Hegedu Peter - vid.
05.21.2021
5

fresh, fresh tasty, medium

Stračena Pub Výškovice
AK
Adéla Krygelová
10.23.2020
5

Včera jsme byli na kole a v cca 14h jsme dojeli úplně hladoví před Stračenu. Volali jsme s objednávkou dvou burgerů, paní nám nabídla pivo v petce, které jsme uvítali. Burgery byly slíbeny do 15 minut a tak se taky stalo. Byli jsme tak hladoví, že jsme burgery stlačili na punk přímo před Stračenou, byl nám nabídnut i ubrousek. Burgery byly skvělé!!! ( s trhaným masem a bacon s farm.sýremv ceně obří porce hranolků, porce se nedaly sníst. Velmi milá slečna, která nam burgery nesla a pravděpodobně i připravovala. Borůvkové pivo bylo taktéž skvělé. Byli jsme naprosto spokojeni, objednáme nebo přijdeme zase! Děkujeme.

Stračena Pub Výškovice
CM
Carsten Meyer
07.23.2020
5

Very nice place, perfect traditional food, good presentation, local ingredients, delicios looking burgers and some great beers. Waiters were also very nice, good english and even some german👍 Thank u

Stračena Pub Výškovice
TM
Tomáš Mendlík
07.16.2020
5

Pěkné prostředí, rychlá obsluha a výborné jídlo. Co si víc člověk může přát. Kdo má rád hovězí, musí to tady vyzkoušet

Stračena Pub Výškovice
DL
Denisa Lacinová
06.07.2020
5

The perfect place and amazing food *****

Stračena Pub Výškovice
Štěpánka Světloňová
01.14.2020
5

Restauraci jsme navštívili 12.1.2020 a byli jsme náramně spokojeni. Obsluha byla velmi milá, usměvavá a ochotná. Mají velký výběr různých piv (doporučuji boruvkovou IPUa dobrého jídla. Za zkoušku určitě stojí degustační prkénko piv. Prostředí je také velmi pěkné (včetně záchodů). Jediné mínus je možná ta poloha restaurace, ale každý má dnes GPS, takže by to také neměl být velký problém.

Stračena Pub Výškovice
jg
joe ghaleb
01.12.2020
5

Delicious food. I Will recommend it to my family And friends. Big thumbs up !

Stračena Pub Výškovice
CK
C K
11.09.2019
5

Amazing service. The food is farm fed, specifically for this restaurant/pub. If your close. Dont drive by. Make a reason to go. Beers on tap were lovely. Wide range too. English menus too. Every cut of steak you can imagine 🙌💪

Stračena Pub Výškovice
PP
Petr Paťava
04.03.2019
5

Velmi vkusná, stylová hospoda. Vynikající kuchyně. Každý měsíc mají nějaký burger jako novinku, specialitu. Personál velice milý, ochotný s profesionálním přístupem a přesto velmi přátelský. Skvělé pivo. Ceny úplně v pohodě. Rozhodně se sem budu vracet. Velmi doporučuju k návštěvě.

Stračena Pub Výškovice
MV
Marek Výrostko
02.14.2019
4

Everything was amazing, but I would expect that if it says on the menu that a dish is vegetarian, all parts of it are. Currently they are serving non-vegetarian bread with vegetarian meals and calling it vegetarian. Bread contains smoked bacon, or something similar, so in case you dont want meat and are having a dish with bread, ask for one without bacon in it.Otherwise excellent meal and service.

Stračena Pub Výškovice
ZS
Zdeněk Smelík
01.13.2019
5

Velice příjemné prostředí a obsluha, která předem upozornila, že maso je dělané na médium a zda to tak může být.Jídlo bylo velice rychle připraveno a dochucení burgerů výborné. Můžeme podnik a hlavně jeho usměvavou obsluhu jedině pochválit a doporučit.

Stračena Pub Výškovice
PK
Petr Kašpar
10.15.2018
5

Zvenčí nenápadná restaurace uprostřed sídliště, uvnitř stylová a útulná hospůdka. Vaří z produktů vlastní biofarmy Klokočov, z vlastní zkušenosti můžeme doporučit pastrami sandwich nebo burger s kravským sýrem. Na čepu široká nabídka piv včetně vlastního piva, které jim vaří Beskydský pivovárek. Menší parkoviště je přímo u restaurace, není třeba parkovat na sídlišti.

Stračena Pub Výškovice
FW
Filip Walderon
08.08.2018
5

Vynikající kus masa!Pěkné prostředí (uvnitř), velmi příjemná, usměvavá a profesionální obsluha, dobré pivo (Beskydský Pivovárek z Ostravice)... Ale především vynikající, vyzrálý steak s výbornou hříbkovou omáčkou nebo omáčkou demi-glace z portského. Vynikající paštička!Zapracoval bych na označení restaurace a příjezdové cesty po Lužické ulici (70 m od restaurace je na příjezdové cestě značka "Zákaz vjezdu - mimo dopravní obsluhu" - což je dosti matoucí).Jinak doporučuji!

Stračena Pub Výškovice
MN
Michaela Novakova
06.04.2018
4

Place really astonishing, personal friendly, food was very good, not best but i would definitely visit again.

Stračena Pub Výškovice
PK
Pavel Kuncar
11.12.2017
5

Excellent food and service.

Stračena Pub Výškovice
RT
René Trnka
10.08.2017
5

Jelení burgr super

Stračena Pub Výškovice
DH
Dvir-Horef Hazan
09.09.2017
4

Very beautiful location, calm, clean, feels almost out of Ostrava. The food is well made and very nicely presented, its a bit on the expensive side but totally worth it.If you arriving by car youd want to park above the place and dont take the risk of going do to the parking, its very steep.All and all, great experience.

Stračena Pub Výškovice
MD
Michal Deutsch
08.25.2017
5

Excellent burgers. Meat comes from local sources.

Stračena Pub Výškovice
MK
Martin Káňa
05.19.2017
4

Perfect food. Home made beer. Reservation needed.

Stračena Pub Výškovice
VP
Vít Pavlůsek
05.17.2017
5

Gastronomical paradise made of free range ingredients. Wide variety of craft beers. Definitely worth the trip to Výškovice!!!

Stračena Pub Výškovice
CH
Chad Hrdina
08.29.2016
5

Excellent food. Excellent service. Vy borny!

Stračena Pub Výškovice
TF
Tomáš Fajny
08.11.2016
5

Stračena...TOP...

Last update: {date}
4.6
50
Open
Stračena Pub Výškovice in Ostrava

Lužická 590/2, 700 30 Ostrava-jih-Výškovice, Czechia, Ostrava

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!