• en

Šťastná Země in Liberec

- View Place Hours
Place Hours
Šťastná Země in Liberec
3.7
50
Direction

Radvánovice 11, 511 01 Turnov, Czechia, Liberec

Ask a question
Description

Šťastná Země - Amusement Centre in Liberec, Czechia

Overview
Features
Review
Add rating:
Šťastná Země
YD
Yuri Daniel
09.17.2022
5

Amazing place for kids

Šťastná Země
VS
Vera Spilko
08.27.2022
5

Za nás super místo v přírodě,kdo se nerad tlačí v uzavřeném prostoru mezi davy lidí, bude zde spokojen. Děti si užili a my jsme si odpočinuli. Najdete zde spoustu atrakcí, občerstvení přijatelné a výborné domácí langoše.

Šťastná Země
FB
Franta Bradáč
08.14.2022
5

Když tady čtu ty recenze tak nechápu o co některým lidem jde, park je přece přírodní, a celodenní vstupné pro děti za 180 kč se zdá hodně ? Za dospělé 100 ? A v parku se platí jen a pouze za jednu atrakci která je soukromý sektor, vždyť nás nikdo nenutí to dětem doplatit, za nás za ty peníze velká paráda

Šťastná Země
KV
Kamil Valenta
08.11.2022
1

Po dlouhé době jsme zaplatili dražší vstupné za děti než za dospělého.Spoustu atrakcí, které si děti užijou,ale taky spousta zanedbaných a neudržovaných.V geoparku se nedají cedule přečíst a některé atrakce vyloženě chybí.Jak si mají děti něco vyzkoušet,když není jak,viz fotky?Buď je někdo ukradl nebo nějakým záhadným způsobem zmizely.Údržba nějak pokulhává.Jízda na kruzích je zpoplatněna...jako vstupné Vám nestačí?Paní za kasou byla evidentně lépe opéčovávaná než atrakce,které byly hrozné.Šťastná země to byla...kdysi.

Šťastná Země
MH
Michaela Hlubučková
08.10.2022
1

Navštívili jsme cca po šesti letech a obrovské zklamání. Celý areál šel hodně dolů. Naprosto neadekvátní vstupné(200 dítě, 100 dospělýza tu hrůzu, co je vevnitř. Atrakce polorozpadlé, neudržované, místy až nebezpečné(shnilé rozpadlé dřevo, hřebíky!Trampolína pro menší děti mimo provoz (tak vetchá, že se roztrhla). Absurdní je další placení na některé atrakce i přes již zaplacené vstupné. Odpadkové koše nezakryté, rozpadlé tudíž všude mraky vos. Geopark snad ani nemá cenu komentovat :D vrcholem je ledové kafe z dolního stánku, které vypadá jak voda z kaluže lehce přislazená. Led nemáme:D Nepoživatelné. Tak zklamaní a naštvaní jsme dlouho z žádného výletu nebyli. Ostuda, že se provozovatelé vůbec nestydí za toto vybírat vstupné! Radši utratíme peníze v Mirakulu, kde je za ty roky vidět progres a opravdu si tam člověk užije celý den. Sem už v životě NIKDY!!!

Šťastná Země
LR
Lucie Reilova
08.10.2022
1

Stastna zeme? Mozna tak parodie. Nebezpecne, predrazene detske hriste na louce. Vsude odpadky, protrhane site, shnile drevo, ktere je opravene izolepou. Skluzavky nepouzitelne, nebot v lete tak akorat na spaleni. Tresnickou na dortu, kdyz dceri zustala rukojet v ruce a skoro si vyrazila zuby. Nikdy vic.

Šťastná Země
VF
Veronika Feixová
08.08.2022
3

Geopark byl příjemná procházka ve stínu stromů, ale není tam nic co bychom se mohli dozvědět 🤔kameny poničené a cedulky nečitelné.Jinak celkově Šťastná země nic nového a zajímavého kdo tam jde poprvé tak se mu líbí ,ale my byli poněkolikáté a je to pořád stejné ne-li horší 🤔🤔

Šťastná Země
LP
Lukáš Pokorný
08.04.2022
2

Je jasný, že ze začátku to musel být opravdu parádní, upravený a nabitý areál. Teď se však zdá, že už do toho provozovatelé příliš energie nedávají. V podstatě je to roztahané dětské hřiště se stánkama jako na pouti a jednou atrakcí - tubing z cca 5m dlouhé rampy. Která je jediná placená, což nám bylo řečeno až u ní. Takže informovanost na pokladně, jak vše v areálu funguje, nulová.Nabídka občerstvení slušná ale doporučuji navštívit areál raději s již zasyceným žaludkem. Přesmažené nugety z pěnové podrážky na přepálenem tuku jsme vyhodili do koše. To byl fakt extrémní sajrajt. Nechtěl jsem riskovat zdraví svého dítěte a i synáček si tu hmotu nevěřícně znechuceným pohledem jen prohlížel a zkoušel jestli se budou odrážet od stolu jako míčky na squash, jelikož je strukturou velice připomínali.Škoda. Má to potenciál ale muselo by se chtít toho naplno využít.

Šťastná Země
PP
Pavla Podzimková
08.01.2022
1

Park asi bývával šťastnou zemí, ale majitelé do něj neinvestují a je to znát. Vstupné dost předražené, atrakce se rozpadají a jsou dost nebezpečné. Vylezla jsem se synem na jednu vysokou prolézačku a ocitla se ve 2 metrech, bez jakékoliv zábrany a jištění. Sama jsem se bála. Býval tam lanový park, ale tam snad už nikoho nepouštějí, protože vypadal v hodně zuboženém stavu. V geoparku jsou prázdné dráty, kde kdysi visely nějaké kameny, popisky chybí, nebo jsou nečitelné. Bývalo tam asi 5 týpí. Zbyly jen 2 a jedno už má natrženou plachti. Občerstvení jsem radši nekupovala, ale známý si dával pivo a nedalo se to pít.Opravdu zklamání. Kdybych za vstup zaplatila třeba 200 Kč na rodinu, tak mě to tolik nemrzí, jako když jsem zaplatila 600 Kč a zdržela se asi 2 hodiny.

Šťastná Země
jh
joost hofstede
07.28.2022
4

Very nice and very big play area with good seating area as well with a bar/restaurant.Entrance is 200 for children and 100 for adults.

Šťastná Země
JB
Jan Bartos
07.28.2022
5

Very impressive and kind personal, cool attractions, fun for kids 😀

Šťastná Země
MZ
Michaela Zvarová
07.24.2022
3

Velkorysý prostor se spoustou prolézaček, klouzaček, trampolín...minizoo, dostatek občerstvení. Luxusní langoš. Z vodních atrakcí pouze mlhový chodník, což je v horku málo a možná to vysvětluje, že tam bylo v sobotu tak málo lidí. Místo by si zasloužilo lepší reklamu a upoutávek v okolí.

Šťastná Země
RP
Radek Ptáčník
07.17.2022
2

Parkoviště? Kde je? Někde na louce. Ještě že nám nepršelo...Vstup 200kc dítě a 100kc dospělá osoba. Už toto mi mělo být podezřelé. Moc levné na kvalitní zábavu.Asi bych doporučil dětem do 7 let.Jízda na pneumatice se platí, malování na obličej se platí, skákání na rozpálené trampolíně.... pálí... po včerejším dešti okolo voda, tak jsou mokré ponozky.Nějaké dřevěné prolézačky, atrakce děti zkouší, ale jdou dal.Občerstvení? Hrůza. Vše smažené a půlka z toho ani není. Rychlost občerstvení.... seděl jsem 90 min ve stínu odpočíval. vedle lidi stali a říkali že už na smazak a hranolky čekají 45min...Pěkný byl dřevěný hrad, ale po 15 min mě přestalo bavit tam náhonem děti... tím pádem to přestalo po 20 min bavit i děti.

Šťastná Země
IH
Iva Hovorková
07.16.2022
1

Do tohoto zábavného parku již nikdy více!!! Místo názvu Šťastna země bych ho nazvala park na vlastní nebezpečí. Naprosto nevyhovující až nebezpečné dětské atrakce. Jediné provozuschopné jsou dvě nafukovací trampolíny a jeden skákací hrad.Geopark tragédie.

Šťastná Země
PK
Pavel Kušmirek
07.09.2022
5

Bal jsem se recenzi ale dnešek mě přesvědčil o svém. Park krásný, čistý, skvělé vyžití pro děti a myslím že ani dospělý se nenudí. Dnešní akce byla úžasná. Moc jsme si to všichni užili a určitě ještě letos znova navštívíme.

Šťastná Země
JV
Jaroslav Vízner
06.26.2022
5

Konečně jsme se sem dostali... Místo je to krásné s vyžitím pro děti. Venkovní trampolína, replika hradu Trosky, geopark a další atrakce. Toto je skvělé.Občerstvení v kiosku je takový standard, který nijak nevybočuje. Hodně smaženého, polévka i boloňské špagety. Tady by to chtělo trochu změnu a upravit nabídku s omezením fritézy.Vzhledem k umístění je platba kartou spíše závislá na síle signálu, a ten kolísá, proto si i pro vstup raději připravte hotovost.Jediný rozpor jsme měli u ceny vstupného. Informace na webových stránkách se rozcházela s aktuální cenou na místě o cca 20 Kč. Nic hrozného. Z pohledu současného stavu i pochopitelné.

Šťastná Země
AB
Adela Blahova
06.05.2022
2

Dnešní výlet do Šťastné země, za nás tak 2-3 hvězdičky z 5ti.Atrakce neudržované, nenatřené, některé ztrouchnivělé, koukají z nich šrouby, jiné zase mimo provoz. Podle mě má tento zábavní park už svá nejlepší léta za sebou. Škoda, že jsem si nepřečetla před návštěvou recenze tady na Googlu.

Šťastná Země
MR
Merav Reuveni
09.26.2021
1

Site was close. No update or active website

Šťastná Země
TF
Tommy Fendrych
09.05.2021
1

Areál pro děti pyšnící se normou ohledně bezpečnosti, kde děti běhají bez bot a vedle trčí nad zemí vruty ze dřeva .. vážně?! Nebo kde na hradě 2.5m nad zemí je jen zábradlí a pod ním díra bez např. jistící síťoviny a vy jen trnete, že vám špunt hodí dolů záda a přelomí se vejpůl. Doporučil bych dožité atrakce/kulisy/prvky opravit nebo vyhodit. Lepší ten plůtek na foto nemít než aby tam trčely vruty, ne? Dětem jsme ukazovali fotky před odjezdem fotky, bohužel byly 3 roky staré.. Slaměné prvky a postavy žádné, ježibaba, indián, nic. Teepee vesnička o 2 prázdných zelených potrhaných teepee. Syn doufal v balíky slámy nebo třeba bludiště.. naiva. Dřevo často za zenitem, sešlé, vyviklané, nenatřené... bohužel obdobně vypadá mnoho hřišť Tomových parků, města si je nechají zřídit a pak uhnít a zreznout. U vstupu kartou nezaplatíte, z technických důvodů, dle vybledlosti cedule a postu na fcb minimálně rok. U jídla vše nevzhledně psané křídou a proškrtané cik cak, budiž, nikdy jsem nepochopil 20 variací na smažený oběd pro dítě.. český neduh. Teda byly tam myslím i špagety, ale nevím jestli škrtlé či platné. Zmrzlina z technických důvodů není a nanuky nevedou, útěchou max studená malinovka, skvělý přitahovač vos. Vos kolem jak nasr*no, žádný lapač, koše kolem otevřené bez vík, takže se není co divit, otevřený bufet pro hmyz. Všichni u jídla vytočení pod nálety. Na detaily se moc nedbá. Kvituji příjemný personál a posekanou trávu, toť vše. Naopak zklamání ze všeho ostatního sedřeného, rozbitého, odžitého za 560 Ķč vstup pro rodinu. Vydrželi jsme stěží 2 hodinky. Děti ze Šťastné země odcházely šťastné možná tak kvůli limonádě. Dnes jsme byli poprvé a naposledy. Šťastná země působí tak, že byla šťastná když otevřela .. od té doby zdá se umírá.

Šťastná Země
EP
Emilie Petráňová
08.29.2021
3

Navštívili jsme zemi po třech letech a byli jsme moc zklamáni. Všechno ošuntělé bez údržby, pouze posekaná tráva. Chybělo to nejhezčí, stavby ze slámy. Občerstvení podprůměrné, propagační materiály,pohledy i turistické známky a vizitky žádné. Toalety hodnotím kladně, bylo čisto a toaletní papír, mýdlo i dezinfekce k dispozici.

Šťastná Země
JW
Jiří Wetter
08.15.2021
2

Velká "zahrada" s běžnými atrakcemi známými s dětských hřišť. Nejzajímavější je hrádek, snow tubing. Děti z města bez zahrady může zaujmout pár domácích zvířat. Pokud se s dětmi pohybujete po podobných lokalitách a tohle tedy není první, pak budete zklamaní. Geopark je hodně neudržovaný (chybějící prvkya poměrně nebezpečný (vystupující roxory atd viz fotografie, zábradlí. Lanový park je mrtvý - pozůstatky jeho existence se pohupují nad hlavami návštěvníků. To, že některé další atrakce jsou placené nad rámec vstupu nebo, že platba kartou je dočasně (dle vybledlého nápisu určitě délenefunkční jsou drobnosti, zapáchající WC.... Za mě osobně poměrně odvážný projekt, který má své již za sebou. Chybí péče, peníze atd. Nedoporučuji.

Šťastná Země
RS
Radka Seidelová
08.10.2021
4

Areál, atrakce i hrad jsou moc hezké, ovšem stánek s jídlem není připravený na návštěvníky. Dlouhé čekání i při pár lidech. Bylo by potřeba více odpadkových košů, hlavně u občerstvení a mohly by být i koše na tříděný odpad

Šťastná Země
OS
Ondřej Souček
08.09.2021
5

Krásné místo,pro děti všech věkových kategorií. Myslím že každý si najde svojí oblíbenou prolejzajdu,nebo skákací hrad,či dětský bagr. Doporučuji víc dětí,užijí si větší legraci,třeba při honění v hradu(dřevěná replika TroskyUrčitě se vyražte podívat,jídlo pití záchody,nebo zázemí pro maminky s mimi,vše tu najdete. I nějaké to domácí zvířátko tu je🙂

Šťastná Země
TI
Taras Ivancho
08.16.2020
5

Super

Šťastná Země
DM
David Moc
07.05.2020
5

super relax

Šťastná Země
PV
Petr Veličkov
06.29.2020
3

Ok.

Šťastná Země
VerifedMatt
02.12.2020
5

I have a few questions about the rest of the day off I will hack it in my car for you and I can meet at work at that was the position of

Šťastná Země
PK
Pavlina Kopecka
08.27.2019
5

Super

Šťastná Země
KD
Kurt De Graef
08.16.2019
4

Super!!!!

Šťastná Země
EK
Eli Kaplan
08.12.2019
4

Nice, but somewhat pricy

Šťastná Země
nr
neri rave
08.06.2019
5

Fun place for the kids.Ther is alot activity gor them here.Its a place to visit with the kids for 4-6 h

Šťastná Země
HR
Hani Rave
08.06.2019
4

Nice for kids, but need to pay extra for some of the activities.

Šťastná Země
Je
Joep enanoek
08.04.2019
1

The park is really a very large meadow/ grass field with playground installations. The castle is nice, and the kids enjoyed the bouncing balloons, but to pay 580 kr for a family for this, is absolutely not worth it, far too expensive, what was also worse is that there was a bouncing castle for younger kids and a tube slide for older kids, but for these you had to pay extra! I was also not amused to find out later that if you’re not a foreigner you pay only 10 kr per person, that is less than 10% of the price that we paid!

Šťastná Země
OG
Ofir Gal
09.21.2018
5

Great for kids

Šťastná Země
FN
Filip Nový
09.15.2018
5

Je to dost dobrý. Lol trolololololololololololololololopopoooopopooopoloooooooooookllolkjgdhdhejapjwbx

Šťastná Země
AG
Alex Galaxyev
08.27.2018
5

Nice place to spend whole day with a kids. There are different kinds of attraction for every age. 3 big trampoline, kastle with tubes going from different hight and more. Definitely can recommend on sunny or cloudy day in summer.

Šťastná Země
MB
Maya Bahar
08.15.2018
2

Was pretty boring for my kids.You pay to get in, and then they charge extra for everything...Bummer

Šťastná Země
CC
Cindy C (Privé)
08.03.2018
5

Great for kids, lots of things to do

Šťastná Země
TH
Tomáš Holčák
07.10.2018
5

Super misto pro deti. Super Geopark. Ale ty ceny!

Šťastná Země
DP
D P
06.18.2018
5

Excellent children place. Only bad thing is that they dont have a coca cola.

Šťastná Země
DD
Dmitry Derugin
05.07.2018
4

1 hour driving from Prague. You can spend several hours with children there. Poor menu.

Šťastná Země
DP
Daniel Petterson
05.05.2018
4

Perfect place for kids and adults alike. Kiosk woth neers, ice cream and other nice things

Šťastná Země
AG
Alyson Gerwe
02.08.2018
5

This place is a fantastic place for kids to be imaginative and to play in nature. Their play equipment is fabulous and theres so much room to run! The short hike through the forest was perfect for my 5 and 7 year old.

Šťastná Země
TK
Tom Kubec
01.21.2018
5

Super

Šťastná Země
ES
Eugene Shistik
12.16.2017
3

Disappointing

Šťastná Země
EJ
Emmanuel Jefrey
09.03.2017
3

Kids had fun

Šťastná Země
AD
Andrew Dawson
08.08.2017
3

Basically a big field with lots of climbing frames!To be honest, our daughter had a lot of fun, although we seemed to spend most of our time saying look out for the nettles, and "stay away from the edge The trampolines are unique and great fun, even if the crash area was small stones! Health and safety isnt really a concept thats reached the Czechs, but that not necessarily a bad thing...A great way to spend half a day, and have a lovely walk. Could do with a bit of TLC, and bring your own lunch.Oh, and dont expect to get your kids off of the castle on the hill replica for a long time! If you cant beat them, join them 😁

Šťastná Země
VL
Vladimir Ledecky
07.25.2017
5

Great place for spending time with family and kids.

Šťastná Země
RS
Ran Shitirit
08.31.2016
4

the kids loved it. the adults- less

Šťastná Země
Roman
07.07.2016
4

A lot of fun for kids.

Last update: {date}
3.7
50
Open
Šťastná Země in Liberec

Radvánovice 11, 511 01 Turnov, Czechia, Liberec

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!