• en

Salda Maldives in Senirkent

- View Place Hours
Place Hours
Salda Maldives in Senirkent
4.6
50
Direction

Salda Yolu, 15500 Salda/Yeşilova/Burdur, Turkey, Senirkent

Ask a question
Description

Salda Maldives - Public beach in Senirkent, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Salda Maldives
NM
Nensi Mitic
11.17.2022
5

Bas su nam se navukli oblacici da mi pokvare slike divne boje vode. Inače vrlo zanimljivo izgleda i šteta sto je bio novembar pa se nismo mogli kupati.

Salda Maldives
IS
Irina Semenova
09.29.2022
5

Очень белый ослепляющий песок и пляж в сочетании с синим озером и синим небом - дают невероятное впечатление. Умиротворение.И рядом плантации лаванды

Salda Maldives
Mariusz
09.13.2022
5

Cudowne ,ogromne jezioro z bardzo ciepła woda. Zdecydowanie polecam

Salda Maldives
TE
Tarık EŞDİK
09.09.2022
2

Umarım Faydalı Olur!Salda gölüne kısıtlı erişim.Salda gölüne bir çok kez gittim, bu sefer yol üzerinde olmamasına rağmen rota değiştirip geldik.Güzel bir tesis ve otopark yapılmış. Ancak iç bölümlerde sadece uzak noktada gölü karşıdan izlemeye izin var. Çoğu yerde Halk plajı tabelası görülse de en bilindik yer olan alanda yasaklar çok fazla. Gelme planınız varsa hüsrana uğrayabilirsiniz.Korunması konusunda destekliyorum ancak farklı bir çaresi olabilirdi. Örnek Kleopatra plajında kum almak ve dışarı çıkarmak yasak. Net bir şekilde uyarılar var. Salda gölünde de aynı şekilde kum ve kil alındığı için girişler yasaklanmış. Geldik gördük ve çok üzüldük.Gelme planınız varsa iki kere düşünün!

Salda Maldives
İlhan
09.03.2022
5

Son zamanalar tüm doğal guzellikler gibi burasını da mahvettik. (Fotoğraf 10 sene öncesine ait)

Salda Maldives
ZS
Zeina Shatila
08.28.2022
4

The lake is truly beautiful. We visited it but from the side were people arent allowed to enter which was upsetting, so make sure to visit the side where u can reach the lake. It looked very clean and transparent but from really far away. There were a few shops to buy souvenirs and also a few coffee shops. There is a parking nearby where u can park and they pick u up with their mini buses for free to reach near the lake.

Salda Maldives
oo
oktam oktamm
08.18.2022
1

Işe yarar bi yer olsa bedavaya götürmezlerdi zaten.

Salda Maldives
DS
Deniz Salih Gönder
08.06.2022
5

Muhteşem bir yer, mutlaka herkesin görmesi gerekiyor. Burası doğanın bize lütfudur. Bembeyaz ve yumuşacık, eşi benzeri olmayan bir kul yapısı var. Masmavi ve çok farklı bir göl. Lütfen çevreyi kirletmeyin.

Salda Maldives
TE
Tudor Enea
07.26.2022
4

They call it " Turkish Maldive". It is a lake with black sand bottom, surrounded by with rocky dust. The original sand it is black, but they covered with with dust from the marble carrier.Yet, the view is fantastic! The combination between white "sand" and blue sky will enchant your eyes!

Salda Maldives
SE
Soufiane Elbouhamdi
07.10.2022
5

مكان جميل وهادئ ولكن احذرو من الطين الموجود بالداخل فقد تسقط به وتغرس رجلاك وتستطيع المغادرة ارجو اخد الحيطة والحدر غير هذا فهو جميل ونظيف للغاية صراحة من اجمل المناطق التي زرتها بحياتي ويوجد هناك من الاماكن الخاصة بالسباحة والمطاعم والمراحيض واماكن الاستحمال ويوجد ايضا موقف للسيارات مدفوع لا يتجاوز اجره 20 ليرة تركية رحلة جيذة للجميع وعيد مبارك سعيد

Salda Maldives
HI
Hatice Iakender
07.04.2022
5

Hayran kaldık diyorum , gidip mutlaka görün. Aracınızı park ettikten sonra ücretsiz ulaşım sağlıyorlar vardiginizda hayran kalacağınızdan eminim . Belli bir yere kadar yürüyorsunuz , sınır var doğallığı bozmamak için .Değerlerimize sahip çıkalım kurallara uyalım, gelecek nesillere güzel şeyler bırakalım ..😊

Salda Maldives
AB
Andreas Burwitz
06.23.2022
5

Der Strandabschnitt der Salda Maledvien ist ein schönes Ausflugsziel. Baden im See an den Salda Maledvien ist nicht mehr möglich, zum Schutz der Umwelt in diesem Bereich .Der See hat andere schöne Strände ,wo baden erlaubt ist

Salda Maldives
AG
Artun Gokben
09.19.2021
1

Aslında çok beğeniyorum ama turistlerden her geçen gün Salda gölü kirlendiğinden ve küresel ısınma olduğu için için NASA tarafından (Mars Yüzeyine benzerleğindenne kadar bilinse de gizli kalması daha iyi olur.

Salda Maldives
Андрей Бинат
08.31.2021
1

the beach is fenced off, you can go no closer than 50 meters to the water to take a photo, swimming is prohibited. you need to pay for entry.

Salda Maldives
askilegezencift
08.25.2021
5

Buraya yazık etmeyelim. Korumamız ve temiz tutmamız gerekiyor. Dünya’da eşine zor rastlanır bir göl. Millet parkı yapmayın. Araç yaklaştırmayın. Çöpleri yere attırmayın!

Salda Maldives
TD
Tülin Dağlıoğlu
07.17.2021
5

İki yıl önce gitmiştim.Hayran kalmıştım.Mavisi öyle büyülü ki.İki yıl sonra o kepçelerin girdiği kumsalın hali beni çok üzdü açıkçası.İnsanoğlu eliyle hızla yok oluyor doğamız.O doğal beyaz kum nasıl yenilenir hiç bilmiyorum.Ama yine de görülmeye değer.Halk plajına gidebilir,o masmavi sularda yüzebilir,birşeyler yiyip içebilirsiniz.

Salda Maldives
ortayakarışık
06.12.2021
5

Bu tarih itibariyle girişler kapalı. Halk plajı girişini geçtikten sonra köy içinden de plaja geçiş var ancak orada da görevli bulunmakta ve girişlere engel olmaktadır. Ayrıca daha beride bulunan tabiat parkından salda gölü kıyısına giriş yapılabilir. Girişler tabiat parkında araç başı 15 tl. Banklar wc lavabo ve su imkanı var tabiat parkında.

Salda Maldives
yk
yenal koptur
09.10.2020
5

Oglen vakdı gıdersenız gunes ve kum cok daga guzell

Salda Maldives
Ho
Halil ozcolmekci
09.06.2020
5

Ailemizle güzel vakit geçirdikTavsiye: Elinize yüzünüze suyun içerisinde kumu tamamen sürün ve ovun yumuşacık oluyorsunuz 😀

Salda Maldives
CT
Caner Topuz
08.20.2020
4

Güneşin doğuşunu izlemek için çok güzel bir yer fakat insanlar çok fazla kirletiyor

Salda Maldives
Erkan Özcan
07.06.2020
3

Duş, tuvalet ve benzeri ihtiyaçlar için yerler yapılmış. Ancak bölgeye özellik kazandıran killi yapı sıyrılmış. Üzüntü verici olan bu. Giriş ücretsiz.

Salda Maldives
Mikhail
07.04.2020
5

Amazing place!!!

Salda Maldives
AT
Alexandra Targonskaya
02.11.2020
5

Классное место для посещения. Большой контраст цветов. Очень необычно.Добирались на арендованной машине из Анталии. Очень легко ехать по навигатору, никаких проблем в пути. Местами открываются чудесные красоты.На подъезде к озеру остановились в городке Yeşilova перекусить. Небольшой городок. В местных кафешках всегда вкусно и сытно ( там где кушают местные, не туристы). Так же без проблем нашли банк, чтобы поменять деньги, поскольку обменников на карте не нашли.Само озеро ещё на подъезде уже поражает своими красками.Оставили машину на парковке за 10 лир. Вход к озеру бесплатный.Были в сентябре, народу не очень много. Можно найти пустынные места и наслаждаться красотками. К сожалению озеро не для купания. И мы видели несколько пиявок.Есть туалеты , душевые и раздевалки. Места где можно перекусить и выпить чаю.Отличное место для посещения!🌅

Salda Maldives
Мария К*
09.19.2019
5

Кратерное озеро на высоте 1140 м над уровнем моря. Ездили на арендованной машине из Антальи. Дорога заняла примерно 2-3 часа, покрытие хорошее. Рядом с озером есть парковка, кафешки, торговые лавки. При хорошей погоде там вероятно действительно красиво. Но мы поехали из Антальи 13 сентября , где было +35 градусов и попали в грозу и в +13 на озере. Купаться было невозможно, очень холодно и ветрено и потом пошел дождь. Вода в такую погоду почти серая. Перед посещением нужно как-то уточнять погоду именно в районе озера.

Salda Maldives
AS
A Space Time Traveller
08.31.2019
5

The old volcanic lake and the white sand at the beach is great awesome. But The Government, Ministry of the Tourism (TRand the Municipality should preserve this place like the Pamukkale and make and offer some places for people to get rest and make and offer some groundwork since they are getting an entrance fee.

Salda Maldives
mK
mehmet Kuzu
08.19.2019
5

Öncelikle kalabalık. Çok güzel mutlaka görün

Salda Maldives
Rawsam
08.14.2019
5

Paradise is here . Unique placeIts only one on the earthMaldives in Turkish wayYou have to visitWell served by the municipality3 coffeshops avilableShower placeChanging roomsBig parking, paid one costing 10 TL

Salda Maldives
Çağrı Ahıskalı
08.02.2019
5

Cheaper than Maldives, better than Maldives :))

Salda Maldives
MY
MURAT YILMAZ
07.31.2019
5

Görülmesi gereken bir doğa harikası.

Salda Maldives
SS
Serdar Süyün
07.31.2019
5

Dünyanın ve Türkiyenin sayılı göllerinden olan salda Gölü tam anlamı ile bir doğa harikası büyük plajın hemen yanına yapılan otopark tuvalet yeme içme yerleri salda Gölündeki tesis açığını gidermiş Lakin bembeyaz kumların içine araba otoparkı yapmanın mantığını anlamış değilim gördüğüm kadarıyla içeride kamp yapanlara bir şey demiyorlar ama ateş yakmak yasak Killi çamuruyla maske yapıp şifa bulabileceğiniz belli noktalar mevcut sahilde bu noktalarda bu çamuru vücudunuza sürerek Şifa bulabilirsiniz Bence salda Gölünün en güzel yeri olan 3 Adaları muhakkak ziyaret edip oranın fotoğrafını çekmelisiniz Ayrıca gündoğumu ve gün batımında salda Gölü eşsiz bir manzara sunmakta bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim

Salda Maldives
CA
Can ACIKEL
07.29.2019
5

Gittiğimizde haftasonu ve tatil dönemi olduğundan çok kalabalıktı, mümkünse haftaiçi ve okul döneminde gidilmesi daha keyifli olabilir. İzdiham sebebi ile güzelliğin farkına varamıyorsunuz.

Salda Maldives
AC
Aslı Cancı
07.20.2019
5

Denize göre kıyaslamak ve kötü puan vermek bence haksızlık. Sığ yerleri evet killi ve çamurlu olsa da -ki doğal peeling gibii 😄 açıklarda havuz gibi, akvaryum gibi muazzam. Tertemiz, 3 günlük ziyarette hiç çöp görmedim desem yeridir plaj kısmında. Giriş ücreti, restoran fiyatları gayet uygun. Gol kenarında bağımsız çadır kurmak yasak. Jandarma her akşam gelip kontrol edip kapatılıyor. Korunaklı ve doğallığı çok güzel.

Salda Maldives
HB
Hakan Baydoğan
07.19.2019
5

Gerçek anlamda bi Maldivler olmasa da, Burdur için cennet sayılabilecek doğa güzellikler arasında bir göl... Çoluk çocuk gidip, sığ ve serin sularında yüzüp, kıyılarda bulunan kilsi yapıdaki çamurla vücudunuzu kaplayın... ne işe yarar o çamur bilmiyorum ama yaz sıcağında termal etki yaparak süreni bayağı bi serinlettiği gerçek.... Salda tabelasından sonra kamp alanlarının olduğu ilk bölüme değilde 3-4 km ilerilerde ki daha bakir bölgelere giderseniz , bikini ile suya girmek isteyen eş ve kızlarınızı meraklı gözlerden!!! sakınmış olursunuz... yanınıza duş için gerek olmasa da içmek için bolca su alın...

Salda Maldives
Emine
07.13.2019
4

Harika fotograf cekmek ıcın muhteşem yerlerden birisi, göle girme hayaliniz olmasın. Sifa niyetine ayaklarınızı sokun. Oturun bir kosede kafanızı dinleyin, kitap okuyun. Yatırım yapılmamış nedenıde suya gırılememesı. Sırf fotoğraf ıcın gidilir mi, tercih meselesi.

Salda Maldives
SK
Selçuk KARADAL
06.15.2019
5

Çoook güzel 👍 giriş küçük araç 10 TL. Suyu Nefis Ama güneş gözlüğü şart gözleri yakıyor. Belediye plajında Bungolov günlük 100 TL. 3-4 kişi kalınabilir. Hafta Sonları yer bulamazsınız. Kıymalı tostunu mutlaka tatmalısınız.

Salda Maldives
MS
Michael Steffens
06.08.2019
5

Sehr schön gelegener Süsswasser Kratersee. Ein paar Bars / Cafés etwa 200 Meter vom Strand entfernt. Das Wasser ist sehr klar und angenehm.

Salda Maldives
CA
Cagdas Aydin
05.20.2019
3

The nature of Salda Lake is great, though many spots including this one are not being protected properly which will definitely lead to the destruction of some areas. Many people flock to these white stripes of sand like this one here and some even drive really close with their cars. Please take your garbage with you and leave the car or bike away from the coast.

Salda Maldives
au
ahmet urhan
04.04.2019
5

Az tuzlu,killi karstik-tektonik oluşumlu bir göl.Suyu çok berrak onun için Maldivler’e benzetiyorlar.

Salda Maldives
BA
Bestami Ahmet KARAYİĞİT
09.26.2018
5

Efsane... Çadır 2018 fiyatları çift kişilik 30 tl.Yağda balık 15 tl . tuvalet banyo yeme içme barınma herşey düşünmüşler. Gölde çok güzel . Görmelisiniz...

Salda Maldives
Batuğhan Çavuş
09.24.2018
1

Overrated lake. Nothing but white mud.

Salda Maldives
HC
Hakan Candan
09.11.2018
4

Beyaz Adalar adı verilen yeri mutlaka ziyaret edin . Eğer hava güzelse müthiş Bir renk alıyor göl . kıyıda atistirma yapabileceğiniz büfeler mevcut .Bu bölümde suya girilmesi yasak ancak herkez giriyor.

Salda Maldives
MY
Melih Yapıcı
08.29.2018
5

Everybody has to see this place. Natural wonder

Salda Maldives
KV
KEŞİF VAKTİ
08.22.2018
4

Bayram dolayısı ile kalabalıktı ve keyfini pekte çıkardık diyemem ama gezilip görülücekler listesine ekleyebilirsiniz. Nede olsa burası da bizim saldivlerimiz.

Salda Maldives
SB
S.D Bilgen
08.21.2018
3

Belediye girişte 5 tl bilet kesiyor. İçeride duş, wc var. Ancak su buz. Gölde yüzmek sıkıntılı. Yüzme bilmeyenler için tabela ve cankurtaran yok. Kazalara açık. Blog ve gezi yazıları fazlasıyla kalabalık bir ortama mahal vermiş. Belediyenin yürüttüğü uygulama (fırsatçılıksebebiyle puanım düşük. Ancak salda cennet bir köşe. Tabiatın mucizesi...

Salda Maldives
fu
fatih uzunkaya
07.22.2018
5

Salda gölünün en güzel sahili. Güneş çok fena korunmayı unutmayın. İşletmeler var aç kalmazsınız. Su yılanı varmış. Ben bir kaç yavru gördüm fakat köylüler ile konuşunca taamamen zararsız olduğu öğrendim

Salda Maldives
NK
Nichola Karadogan
07.19.2018
5

Absolutely beautiful part of turkey. Water is soo clean and clear. It felt like we were on mars it was such an unusual but amazing experience. We will definately be back

Salda Maldives
EE
Erdal EĞEN
07.16.2018
5

Mutlaka görülmesi gereken bir yer ancak burasıda zamanla insanımız tarafından talan edilir ve gidilmez hale gelir.

Salda Maldives
Berrin İzgi
07.15.2018
5

Yurdumuz da mutlaka görülmesi gereken cennet gibi bir yer

Salda Maldives
İsa SARIKAYA
05.08.2018
5

Wonderful

Salda Maldives
SA
Shedrem Art & Photography
04.20.2018
5

Easy to reach by car, No shadow , dont forget sun glasses because its so bright and all around is white. No swimming, No fishing, its ok to go into water. Small beach (halk parkhas camping area and restaurants. Bigger one about 5km away has no resting place. Dont forget water and a bag to bring back your trash. Enjoy it

Last update: {date}
4.6
50
Open
Salda Maldives in Senirkent

Salda Yolu, 15500 Salda/Yeşilova/Burdur, Turkey, Senirkent

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!