• en

S-centrum Benešov in Benešov

- View Place Hours
Place Hours
S-centrum Benešov in Benešov
4.2
50
Direction

U Vodárny 2215, 256 01 Benešov, Czechia, Benešov

Ask a question
Description

This laid-back hotel in a sports complex is 3 km from Benešov u Prahy train station and 4 km from Konopiště, a medieval castle-turned-baroque residence that was the former home of Archduke Franz Ferdinand.Straightforward rooms come with complimentary Wi-Fi and TVs. Family rooms sleep up to 5 guests.Parking is free. There's a seasonal outdoor pool, and a casual Italian restaurant with a terrace. Additional amenities include tennis, badminton and volleyball courts, along with a bowling alley, a fitness center and a soccer field. A spa area offers massage services, a hot tub and saunas (fee for all).

Overview
Features
Review
Add rating:
S-centrum Benešov
LL
Láďa Láďa
11.23.2022
5

Skvělý přístup ředitelky Lucie, servírky Lenky a recepční. Pokoje čisté, matrace super, služby vířivka s parní saunou skvělý privátní. Bowling, fitko volně přístupné, to samé posilovna. Doporučuji...

S-centrum Benešov
David Žára
11.05.2022
1

Hezké prostředí na bowlingu až na personál.Pán se nás snažil okrást, po vrácení bowlingové obuvy vymáhal 2000 za údajné poškození, při čemž některé boty které nám vydal měli to nejlepší za sebou (roztrhane).Boty a jejich amortizace by měla být zahrnuta v ceně která v S-Centru není nijak malá. Takové vydírání zákazníků je doslova drzost.Když to shrnu:- prostředí a kvalita drah super.- chování obsluhy velký špatnýPokud si půjdete zahrát bowling doporučuji vlastní bowlingovou obuv, případně si nafotit stav zapůjčene obuvy při převzetí a upozornit i na sebemenší (3mmnatržení, jinak vás čeká na konci velice nepříjemná diskuse s obsluhou 👎

S-centrum Benešov
I9
Ivana 95
11.04.2022
3

Chuťově dobré jídlo, chtělo by to více omáčky. Ale pomalá obsluha. A o přílohu si člověk musí říci již podruhé.

S-centrum Benešov
TH
Tomáš Haidinger
10.26.2022
5

Skvělé místo na sportovní vyžití, možnost hraní spousty sportů, potřebné věci jsou zde k zapůjčení.Pokoj hezký, čistý včetně terasy, kde je možné posedět.V restauraci velká možnost výběru jídel.Možná bych zvolil jinou značku piva, ale záleží na chuti :-)

S-centrum Benešov
MH
Michal Hromek
09.14.2022
5

Dnešní návštěva potěšila oko i žaludek. Jídlo skvělé. Panenka, hříbková omáčka, domácí krokety v netradičním válečkovitém stylu. Panna Cota také dobrý dezert. Obsluha milá a rychlá. Při čekání na jídlo na stole přistálo bylinkové máslo a domácí chléb. Tmavý i světlý. Milá pozornost. Znám tuto restauraci již z minulosti a na kvalitě neubylo.Za mě mohu doporučit.

S-centrum Benešov
VK
Veronika Kantová
09.11.2022
3

Do poslední noci jsem ho hodnotila jako skvělý...bohužel absolutně bezohledný přístup k ubytovaným lidem při pořádání akce v restauraci jsem nepochopila...pokoj do hlučné ulice...zevnitřhluk z akce...prakticky neprospana noc...

S-centrum Benešov
RK
Radka Končelová
08.29.2022
4

Zaparkovat přes den přímo u hotelu je výzva. Většina míst bývá obsazena, ale v přilehlém okolí je míst dostatek. Pokoje uklizené, ručníky pravidelně obměňují. V restauraci velmi milý personál. Recepční hotelu i sportovniho centra už tak moc ne. Skvělá masérka. Snídaně klasická kontinentální bez výraznějších změn. Večeře z nabídky na vikend ok, na více dní už bych uvitala větší výběr.

S-centrum Benešov
KH
Karolína Hrbková
08.05.2022
5

Sportovní areál , hotel z bazènem a sportovními aktivitami.Jsou tam i tábory například sportovní kemp s Bohemkou.Najdete tam i bowling, petanque a další.👍👍👍

S-centrum Benešov
LP
Lubomír Podzimek
07.28.2022
4

Pekne centrum s velkym spostovnim vyzitim. Jidlo dobre. Personal mily

S-centrum Benešov
LF
Luboš Franc
07.13.2022
5

Super bowling

S-centrum Benešov
VC
Václav Chadim
06.13.2022
5

Ideální místo pro sportovní vyžití.

S-centrum Benešov
JN
Jaroslav Nalezinek
06.10.2022
1

Restaurace, obsluha, recepce, pokoje- to vše bylo v pořádku a za jedna, ale !!! tak arogantního, nepříjemného, nevstřícného chlapíka co pracuje na baru na Bowlingu jsem dlouho neviděl. Člověk s takovou povahou by tam vůbec neměl být. Předevčírem kolegy sekýroval jak malé děti… ve 23.02h nám řekl “ tak poslední objednávku jste nestihli ( nikdo se nás na ní neptala už vám nic nedám”.. včera jsme přišli a hned ve dveřích “ tady je uzavřená společnost”.. na dveřích nic ale nebylo. A uzavřená společnost bylo asi tak 15 lidí!!!! Pak nám pivo natočil ale museli jsme jít na chodbu. Uzavřenou společnost vyhodil na chodbu pak také. Bavili jsme se s nimi (Generali pojišťovna a také říkali že se k nim choval strašně arogantně. Poučení pro příště? Bowling nee!!!!

S-centrum Benešov
HT
Honza Trnka
06.08.2022
1

Pán na Bowlingu je extra třída👌🏻 Nikdy víc.

S-centrum Benešov
LT
Luci Trenink
05.27.2022
5

Je tu moc fajn a mnoho veci se skryva uvnitr jezdime tam na badminton kazdy tyden a je tam dalsi vyziti sportovni .

S-centrum Benešov
matyasmacke
05.26.2022
5

S-Centrum je skvělý! Za mě nejlepší bowling, a to pro člověka který hraje bowling profesionálně je dost důležité, protože dráhy by měli být namazaný speciálním olejem, a tady to splňuje všechny požadavky. Obsluha na bowlingu je super! Strašně příjemný lidi. Rád tam chodím. V restauraci jsem byl jen jednou, ale co si tak pamatuji, dal jsem si nějaké rizoto a chutnalo mi. Rozhodně doporučuji si sem jít zahrát bowling! Je to fakt nejlepší bowling který znám. :)

S-centrum Benešov
JB
Jiří Brašnička
01.20.2022
4

Velice ochotná a milá paní recepční. Ubytování čisté a klidné. Vše ok.

S-centrum Benešov
skupo2
11.13.2021
5

Chodim sem jen na bowling.6 drah,velky vyber kouli a za zady bar.Moznost rezervace pres internet kde je videt i aktualni obsazenost.Hraje se zde i amaterska bowlingova liga

S-centrum Benešov
MB
Marketa Burgerova
11.02.2021
3

Šlo to až na to že neberou Sodexo karty hlavně že berou Sodexo stravenky v papírové formě. V oblasti bowlingu je neberete karty sodexo, když otec ukázal na začátku hry platební kartu sodexo pán říkal, že berete jen na hru a pak když jsme chtěli platit tak otočil, že bohužel jen v papírové formě což ale v dnešní době už nejsou papírové a jsou jen karty....

S-centrum Benešov
LR
Luboš Rálek
08.19.2021
4

Byli jsme tu po delší pauze na večeři. S jídlem jsme byli velice spokojeni. K pití jsem měl Benešovské pivo Ferdinand.

S-centrum Benešov
RZ
Regina Závadská
06.21.2021
4

Příjemné místo pro relax i sportovní využití, pokoje v jednodušším stylu, ale s balkónem. Škoda, že hned vedle silnice, ale personál velmi příjemný a usměvavý. Jídlo chutné, pizza z vlastní pece a místní pivo Ferdinand.

S-centrum Benešov
xs
xavier soup
02.07.2021
5

dobrá bowlingová herna se 6 drahami s příjemnou obsluhou, Bowlingová část komplexu nabízí 6 drah značky Brunswick s automatickými stavěči na nejvyšší technické úrovni. se strojní mazačkou pro hraní excentrickými koulemi, základní tři nastavitelné mazací modely.

S-centrum Benešov
GH
Gabriela Holá
09.28.2020
5

Bezvadný, ochotný a milý personál, úžasná kuchyně-čisté pokoje-co víc si přát! Děkujeme za příjemný víkend, ať se vám stále daří, přejí holky z Nejdku.

S-centrum Benešov
BP
Blanka Poláchová
09.27.2020
5

Chtěla bych touto cestou poděkovat personálu hotelu za skvělé služby, hlavně obsluze Nikolasovi, který se o nás velmi ochotně staral a perfektní recepci. Jídlo bylo výborné a ubytování téžKolektiv učitelů z Rumburka

S-centrum Benešov
ZK
Zuzana Kliková
09.07.2020
5

Musím velice poděkovat za pobyt ve vašem hotelu. Milé, ochotné a nápomocné slečny na recepci. Skvělé večeře. Snídaně byly menší,ale každý si něco dobrého vybere. Bonus byla privátní sauna. Moc za vše děkujeme a určitě u vás nejsme naposledy.

S-centrum Benešov
Dagmar Čučková
06.21.2020
4

Příjemný hotel s rozmanitým výběrem sportovních aktivit jak vnitřních, tak venkovních. Se skvělou restaurací, milým a vstřícným personálem. Čistý, pohodlný. Při našem pobytu bohužel nefungovala vířivka a pára, ale ochotně jsme dostaly náhradní variantu. Doporučuji.

S-centrum Benešov
VG
V Graman
02.24.2020
2

Prostory v pořádku, byli jsme na večeři v počtu jedenácti lidí, zpočátku obsluha supr, kluk kmital, příjemný. Potom začala servírovat starší paní, které prozákaznický přístup nic neříká. Nakonec jsme to tam zabalili a šli jinam, jinak bychom umřeli dehydratací. Jídlo taky paráda. Takže všechno supr až na ten článek, který je se zákazníkem nejvíc v kontaktu.

S-centrum Benešov
AN
Aleš Náprstek
01.26.2020
4

Hotel jsme navštívili v rámci welness balíčku, což zahrnovalo ubytování na 2 noci, polopenzí, láhev sektu, 2 masáže a 20 minut privátní vířivky. Se vším jsme byli spokojeni, jen by mohla být větší (lepší nabídka jídela trochu by to chtělo projít pokoje a odstranit drobné neduhy, jako je neodtékající umyvadlo (vpust umyvadlová to má buď za sebou, nebo je povolená, nezkoumal jsem), evidentně utržený držák na ručníky někým před námi nebyl nahrazen novým a jsou po něm jen hmoždinky v obkladech vidět atd.. Proto jedna hvězda dolů, ale jinak pěkné místo na odpočinek i výlety po okolí.

S-centrum Benešov
Miroslav Šulc
01.24.2020
4

Je zde možnost hrát bowling na vysoké úrovni. Nejmodernější dráhy, perfektně připravené. Zapůjčení bot, uzamykací skříňky na uschování vlastní obuvy, rezervace dráhy - samozřejmostí 👍👍.

S-centrum Benešov
BK
Bohumír Kráčmar
11.07.2019
4

Čisté, příjemné prostředí, dobrá kuchyně. Velmi ochotný personál včetně vedení. Vyjma číšníka na bowlingu který vám po 23 hodině, tušíc že je pozdní čas a nic nepoznáte, naleje z láhve Jägermaistera Ferneta. Trochu smutné.

S-centrum Benešov
NG
Naveed Gill
09.16.2019
5

Great service good food

S-centrum Benešov
M(
Michal (Hoša)
08.20.2019
5

Super

S-centrum Benešov
AL
Andrea Lacinova
06.16.2019
5

Perfektní místo pro aktivní i odpočinkovou dovolenou. Čeká na vás venkovní bazén, hala na badminton a stolní tenis, tenisové kurty, bowling, kulečník. Po sportovním výkonu se skvěle najíte v hotelové restauraci a můžete jít odpočívat do vířivky, sauny nebo páry. Všechno klapalo na jedničku, hoteloví zaměstnanci jsou velice milí. V docházkové vzdálenosti se nachází zámek Konopiště, který určitě stojí za návštěvu. Stejně jako S-Centrum Benešov. Doporučujeme a velice rádi se brzy vrátíme.

S-centrum Benešov
JS
Jakub Skalický
06.15.2019
3

Pri nasi návštěvě jsme se setkali s nepříjemným přístupem slecny, ktera byla na vrchní recepci, ktera byla krajne nepříjemná, nebyla schopna vydat mic na volejbal a vse se muaelo resit na dvakrat, kdy nas poslala na beach hřiště, kde nikdo nebyl takze jsme museli zpět za ni. Jinak obecne dobre sportovni zařízení, bowling super, posilovna take.

S-centrum Benešov
KO
K1ng Of Frost
06.14.2019
5

Jedno z nejlepších sportovních center, ve kterém jsem kdy byl. Na nových tenisových antukových kurtech se hraje skvěle a po dohrání si můžete jít zaplavat do venkovního bazénu . V zimě si můžete jít zahrát do haly s kobercovým povrchem. Je to zde ideální i pro jiné sporty jako je například badminton nebo stolní tenis.Těším se na další návštěvu😀.

S-centrum Benešov
JC
Jan Cibuzar
06.08.2019
5

Top

S-centrum Benešov
MK
Mira Kincl
04.18.2019
5

Vstup pára/sauna 150 Kč. Pán při vstupu velmi seriózní, vstřícný a ochotný. Bez problémů nabídl chvilku na převlek bezplatně, skříňku a samozřejmě prostěradlo. Prostor včetně toalet uklizený. Při relaxaci mi jen chyběla hudba. V páře jsem byl sám, míst na odpočinek asi 15/4 lehátka. Je možno vstup na multisport bez doplatků. Je dobré zavolat předem. Saunu nahřívají asi 40min. Pára 20min. Mám v plánu prostor navštěvovat pravidelně.

S-centrum Benešov
KF
Karel Fischer
04.17.2019
3

Sportovní centrum na konci Benešova, pěšky či autobusem blbě dostupné, tudíž je třeba autem a parkoviště je zvláštně nepraktické. V objektu se nachází velké množství sportovních možnosti a aktivit, včetně šesti bowlingovych drah. Prostředí bowlingu je velmi moderní, nabízí velké množství nápojů, mnoho kouli a zábrany (aby koule napadali do žlábkůpro neschopné hráče či děti. Restaurace je velmi obyčejná, výběr jídel je spíše italský a vzhledem k chuti a kvalitě dražší. Objekt disponuje i hotelem, jehož pokoje jsou opravdu na přespání a vzhledem či vybavením spíše zklamou. Za nabízenou cenu pak jde spíše o šílenství. Hlavními klady pak jsou tenisové kurty, wellnes, fitness apod.

S-centrum Benešov
RD
Radmila Dvorakova
04.12.2019
5

Dobrý den,ráda bych svým jménem vyjádřila poděkování a ocenění služeb, které nás provázely po celou dobu pobytu.Recepce: příjemná komunikace, nic nebylo problém, i malá nehoda-vyřešena ku prospěchu klientů.Hotel-pokoje čisté, připravené dle požadavkůRestaurace: komunikace bez problémová, jídlo chutné vhodné i pro děti.Sportoviště: čisté, připravené ihned k použitíWifi: zde jsou velké mezery, ale jedu na víkend si užít pobyt:)

S-centrum Benešov
MB
Melek Beyhanova Baarieva
10.21.2018
5

Super! 😎👍

S-centrum Benešov
Tt
TAS tour (Подорожі та сервіси)
05.09.2018
5

On 06/05-08/05 we lived in this hotel with a group of tourists.We want to say thank you for everything! Rooms are clean, breakfast and dinner are super and personal is the best! Thank you!

S-centrum Benešov
Domagoj Čunko
04.10.2018
3

Nice place in nearby capital city offering also bowling room as most popular leisure activity. Easy to get there. Rooms could be more cleaner.

S-centrum Benešov
AA
Abdi Arin
03.15.2018
5

Super

S-centrum Benešov
MO
Martina Ohlidalová
02.09.2018
5

Great place for bowling!

S-centrum Benešov
PB
Petra Brejlova
01.12.2018
5

Super

S-centrum Benešov
Renata Čermáková
12.18.2017
5

super odpocinek

S-centrum Benešov
JB
Jirka Bašík
10.05.2017
4

Firemní akce a předvařené menu.Díky tomu nechci moc soudit kvalitu kuchyně, ale nedá mi to. Naše menu bylo komplet připraveno z polotovarů, polévka z jakéhosi průmyslového prášku, hlavní pokrmy taktéž. nechutné. Na druhou stranu zahlédl jsem jídla ala carte a vypadaly a voněly podstatně jinak, o poznání lépe. Nicméně, rozhodně kuchyni nedoporučuji pro firemní akce.Snídaně naopak byly perfektní, stále zásobené ve vynikající kvalitě, jak se sluší a patří. Prostředí velmi čisté, obsluha příjemná. Je to trochu rozporuplné hodnocení, uznávám.Dovedu si představit navštívit to místo soukromě a neočekávat zázraky. Myslím že na místo a město je to vyšší standard.

S-centrum Benešov
DJ
Daisy Jane
06.23.2017
4

I love the facilities, swimming pool, bowling lanes, tennis courts..all are perfectly kept and clean at all times. Staff are friendly, helpful and speak English. I used to love the restaurant but somehow the food are not like it used to be. Its still not bad at all but the food used to be awesome! My mother will stay in the hotel for the first time. Ill review after that happens.

S-centrum Benešov
MS
Martin Straka
04.27.2017
4

Na školení OK, ale velké problémy s wifi při přístupu 30+ lidí, chtělo by to trochu víc než sranda routřík za tři stovky. Restauraci mohu hodnotit pouze podle hromadné večeře a oběda a chutnalo mi. Nicméně výrazně mě rušil ráno po 6 hluk od automobilů, které jezdily přímo za oknem (až jsem začal hledat jestli nenechávají na pokoji špunty do uší:).

S-centrum Benešov
JZ
Jakub Zajíc
01.02.2017
5

New sports center, I enjoyed my day there

S-centrum Benešov
LP
Lukáš Peterka
02.24.2015
1

Něco tak otřesného jsem ještě nezažil! V 18.00 mi zhruba 15 minut od objednání natočí "servírka" první pivo dne a diví se, že není v pořádku. Na toto nereaguje a při placení si sama připočítá dýžko dle svého uvážení.... Prý že je to normální.... Už mě tu rozhodně neuvidí. Má zkušenost : 24.2.2015(ono už v dřívější době to stálo za hov*o)

Last update: {date}
4.2
50
Open
S-centrum Benešov in Benešov

U Vodárny 2215, 256 01 Benešov, Czechia, Benešov

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!