• en

Ristorante Budino in Pilsen

- View Place Hours
Place Hours
Ristorante Budino in Pilsen
4.4
50
Direction

Pallova 43/6, 301 00 Plzeň 3, Czechia, Pilsen

Ask a question
Description

Ristorante Budino - Italian restaurant in Pilsen, Czech Republic

Overview
Review
Add rating:
Ristorante Budino
VB
Vladimír Blažek
07.10.2022
3

Malý výběr jídel a pivo jen v láhvi.

Ristorante Budino
PJ
Přemysl Janko
07.06.2022
5

Po několikáté - super.

Ristorante Budino
RZ
Robert Zemcik
05.24.2022
5

Vše funguje s velkou pečlivostí a skvěle chutná.

Ristorante Budino
J7
Jowega 72
05.23.2022
5

Bei unserem Geocacheausflug zum Giga Event in Prag sind wir zum Mittagessen hier in Pilsen stehen geblieben. Die Wahl viel zufällig auf dieses Restaurant. Mit dem lesen der Karte hatte ich so meine Probleme, aber Steak kann ja nie verkehrt sein dachten wir noch. So haben meine Frau und ich auch dieses bestellt. Was dann kam war ein wahrer Gaumenschmaus. Wirklich alles vom butterweichen Steak bis zu den Bohnen war super lecker und perfekt zubereitet. Ein großes Lob an das Team! Der Preis dafür war für uns da auch voll in Ordnung. Hat mir sehr gut gefallen. Absolute Spitzenklasse! Danke für dieses Erlebnis! Viele grüße aus Niederbayern.

Ristorante Budino
TM
Tadeáš Moravec
04.23.2022
2

Tak jsme si po dvou letech řekli, že zajdeme do Budina. No a další dva roky tam opět nepůjdu. Jídlo: Předkrm byl tatarák - chleba byl tak tvrdý, že mi to dělalo díry do patra, když jsem se snažil to rozkousat - ale to je asi in. Měl jsem "Mořského vlka s Ratatouille" Ryba vysušená a naprosto nedochucená, ale jako ani slaná. Ratatouille byla obyčejná grilovaná zelenina - sůl a pepř viděla jen na poličce v kuchyni. Celé to bylo na famózním lůžku z nahnilého salátu (btw ten nahnilý salát jsem nechal na talíři - škoda, že se nikdo nezeptal, jaký to jídlo bylo - asi to obsluha tušila). Manželka měla "Čerstvé krevety se salátem" krevety byly čerstvé těsně před tím, než je někde na lodi zamrazili, a pak pár týdnů vozili po moři se a tam.. salát také naprosto bez chuti. Pití: Dáme si velkou vodu. Nechcete prosecco? Ne, díky. v polovině jídla: Tady máte to prosecco. Ale my jsme ho nechtěli, aha, a nedáte si? Ne.. Dezert, ani káva nám nebyly nabídnuty, takže ryhle platit a čus. Namísto dvouhodinové večeře jsme zde strávili 35 minut a večer jsme šli dokončit do jiného podniku.Zlepšete se sakra!

Ristorante Budino
TH
Tomas Hamacek
04.17.2022
4

Je to možná malinko dražší ale ta kvalita za to rozhodně stojíDoporučuji

Ristorante Budino
Štěpán Veselý
04.10.2022
5

Byl jsem tu na srazu a skvěle jsem se navečeřeli.

Ristorante Budino
LJ
Lukáš Jirovy
03.18.2022
3

Velmi průměrný podnik. Z TOP podniku se stal velmi průměrný.

Ristorante Budino
ŽANETA ONDRÚŠOVÁ
02.11.2022
5

Super restaurace. Milá a vstřícná obsluha a jídlo vždy velice chutné. 🙂

Ristorante Budino
EV
Elizabeth Veliou
11.20.2021
4

Nice environment with good service.Very Small menu and unfortunately without Pizza 🍕 although is Italian restaurant

Ristorante Budino
JK
Jakub Kostka
10.06.2020
2

Jídelní lístek úplně jiný než na webu, jídlo nebylo špatné, ale po předchozích velmi kladných zkušenostech jsem čekal něco jiného, nicméně dalo se. Co ale kompletně zkazilo dojem, byl personál jak ze čtvrté cenové. Průpovídky, nejen k nám ale i k ostatním hostům, pomlouvání cizinců přítomných v restauraci. Růžové "kroksy" to jen korunovaly. Za mě to byla poslední návštěva

Ristorante Budino
SF
Sébastien FRAPPIER
09.08.2020
1

Really not welcoming. Talking to you in Czech only when entering in restaurant ans saying hello in English.

Ristorante Budino
RC
Renata Calero
09.05.2020
5

Best shrimps in town, period! Fresh mozzarella and prosciutto with a glass of prosecco. Mamma mia! But wait! The deserts! You must try the fried pineapple with icecream. ♡♡♡ just the chef speaks fluet italiano.

Ristorante Budino
ML
Marco Lopes
07.23.2020
1

Tjeneren talt ikke andet end tjekkiske, et sprog jeg ikke kan. Bestilte pasta til forret... den var meget saltet men ok... det kan ske. Bestilt steak til hovedret og fik også kun det og ikke andet. Bestilt regningen og blev snydt: på faktura stod 525 tjekkiske kroner. Ved eftersyn på deres hjemmeside kan jeg konstatere ar deres dyreste mørbrad koster 425 tjekkiske kroner med tilbehør. Ved ikke om dig, men jeg kan ihvertfald ikke lide at blive snydt. Så derfor aldrig igen 👎

Ristorante Budino
EV
Ew Vávrová
02.13.2020
5

Milujeme to tam. Vynikající italské jidlo, atmosféra... majitel je zároveň šéfkuchař, je to totální nadšenec. Doporučuji navštívit mimo ty nejexponovanejsi hodiny. Atmosféru si uzijete daleko víc. Nehledte na jídelní lístek na webu, protože se mění každý den a na webu to není. Vždycky je prekvapko, co zrovna vaří.

Ristorante Budino
FK
Franta Komárek
01.18.2020
1

Zvenku restaurace vypadala jako klasický vesnický s prominutím “pajzl” proto nás mile překvapil interiér který byl útulný takže první dojem celkem dobrý pak přišlo na řadu meníčko texty nebyly na papíru celý navíc ani nápis česky takže na řadu přišel překladač.Za ceny na meníčku jako například kachna za 350,- jsem čekal porci aspoň trošku odpovídající, ne porci nugetky z mekáče které chutnalo jako právě rozmražené, o houbách nákládaných ve vodě ani nemluvimUž nikdy více..

Ristorante Budino
VZ
Veronika Zíková
11.08.2019
2

Jídlo vynikající, ale servis otřesný. Už při příchodu špinavý a zadrobený stůl, menu s chybami a chybějícími krajními písmeny, majitel - vrchní uřvaný na celou restauraci jak strýc Pepin, navíc s posměšnými poznámkami na naši adresu, že jsme měli voucher.. Děkuji, letos podruhé a naposled.

Ristorante Budino
Lubomír “Lubo” Kristek
10.21.2019
5

Authentic and lovely restaurant, cellar-like interior with original paintings. Menu is well composed in Italian style. Wide offer of quality wines and tasty deserts. The place is pretty small, I recommend reservation especially on Friday evenings.

Ristorante Budino
PA
Pavel Augustin
06.16.2019
5

V této italské restauraci si pochutná asi každý nadšenec italské kuchyně. Jídlo je velmi pěkně naaranžované, ochucené a uvařené. Cenově také přijatelné.

Ristorante Budino
KV
Klara Vladařová
05.01.2019
5

Restauraci jsme navštívili na doporučení a rozhodně nelitujeme a někdy se určitě vrátíme. Příjemný podnik na úrovni. Milý a profesionální personál, menší ale rozmanité menu. Jídlo bylo krásné napohled a ještě líp chutnalo 😊

Ristorante Budino
EB
Eva Batíková
04.14.2019
5

Skvělá restaurace, škoda, že lidi dnes mají blíž k restauracim typu pivnice a raději jdou na večeři tam..alespoň, co se Plzně týká..fakt škoda, tahle by si zasloužila být taky narvaná...

Ristorante Budino
UA
Ulf Aspeqvist
01.31.2019
4

I had a really nice classical carbonara with a small jar of Montepulchiano. 👍

Ristorante Budino
TB
Tereza Balounová
01.12.2019
1

Bohužel jsme dnes navštívili tuto rádoby italskou restauraci. Byli jsme tam na doporučení a kvůli tak kladným recenzním. Zaschlá špína na stolech, špinavé prostírání a nepříjemná obsluha byl jen začátek... jídlo jsme dostali studené, naprosto odporné a nechutné, něco co s italskou kuchyní nemá nic společného! Ráda a často jezdím s rodinou do Itálie za gastronomií, a proto můžu posoudit jaká italská kuchyně je... naprosto nedoporučuji! Prostě hnus!!!

Ristorante Budino
JK
Johny Krasavec (Johnny Bé)
12.23.2018
5

Great food, the only problem is whenever I come there they are usually closed. But it’s a really good reataurant.

Ristorante Budino
PB
Pavel Boháč
11.12.2018
5

Best place to get some original cusine from IT. Highly recommended.

Ristorante Budino
dsudrich
09.15.2018
5

ok

Ristorante Budino
Petr Široký
09.12.2018
4

Skvělá obsluha, dobré pití a delikátní deserty. Špagety Carbonara byly dobře připravené, ale čekal jsem něco víc. První návštěva, vrátím se rád.

Ristorante Budino
TK
Tereza Kuželová
09.09.2018
1

Byli jsme s manželem na procházce a měli jsme hlad, bylo pozdě večer a bohužel jsme zapadli do první restaurace, okolo které jsme šli, Budino.Obsluha otravená, ze ještě chceme v půl desáté jist, jídlo nebylo vůbec dobré, osizene a v tomto kontextu tedy i dost předražené.Pomyslnou tečkou za tímto omylem byl vlas jídle. Hrají si na něco,co opravdu nejsou.Nedoporucujeme!

Ristorante Budino
MZ
Marcela Z
08.03.2018
5

První návštěva této restaurace s přáteli proběhla k naprosté spokojenosti. Na své si přišli milovníci masa, mořských plodů i dokonce nějaké bezmasé jídlo bylo k dispozici. Výborné saláty, víno, obsluha pozorná, sice bez úsměvu, ale to bylo tak asi jediné, co se dalo vytknout.

Ristorante Budino
MB
Michal Bastl
06.14.2018
3

Polední menu bylo dobré,restauraci jsem považoval za jednu z nejlepších v západních Čechách ,bohužel musím říct,že restaurace na mne působí neudržavaná,na záchodě padá omítka.Obsluha na mne působila spíše unavené.

Ristorante Budino
ML
Milan Labuda
04.25.2018
5

Pravá italská kuchyně - originální suroviny, těstoviny i zelenina.

Ristorante Budino
DT
Dan Tes
04.15.2018
5

Great food, really good cooked with great taste.

Ristorante Budino
PD
Patrik Doubek
03.31.2018
3

Příjemná obsluha, ale na italskou restauraci to má daleko. Bohužel je personál pouze český a tak si na italskou restauraci jen hrají. Neřeší rozdílné sklenice na víno, na stole chybí olivivý olej či balsamico ocet na dochucování.

Ristorante Budino
Milan Řežábek
02.08.2018
1

Měl jsem dnes tu "čest" ochutnat Vaše polední menu. Zeleninové polévce bych neměl vskutku co vytknout. Nicméně Pasta al arrabiatas peperoncinem ve mně za 155,- za celé menu vyvolala dost rozporuplné pocity. V podstatě jsem dostal na talíř těstoviny s červenou omáčkou. Podezírám kuchaře, že to vylil rovnou z pixly s krájenými rajčaty, pokud nikoli a omáčku vařil z čerstvých surovin sám, omlouvám se mu a gratuluji mu, docílil stejné chuti polotovaru za 15,- Kč. Peperoncino se asi taky úplně nekonalo, jediná chuť, kterou jsem registroval, byla ultimativně kyselá.Cena 155,- za menu, které ve stejné kvalitě a chuti podávali v menze ZČU za 5,- Kč v rámci tzv. "socmealu" (tj. jediná možnost študenta ke konci měsíce neumřít hlady, když mu docházel kredit na JISkartě), je prostě vzhledem ke srovnatelné chuti bizarní.

Ristorante Budino
SK
Sebastian Kircher
01.30.2018
5

Best place for autentic italian food in great atmosphere.

Ristorante Budino
LK
Lukas Kosata
12.09.2017
5

Skvělé! Byli jsme zde již po druhé a super 👌 DOPORUČUJI!

Ristorante Budino
MP
Markéta Pezlová
11.24.2017
1

Bohuzel zklamani, hlavni chod jsem mela hřibkové tortelliny - napln hořká,jinak bez chuti, měla k tomu být houbová omáčka,místo ní tam byla hnědá voda. Po jídle jsme čekali s prázdnými skleničkami asi 30min a stále nás obsluha ignorovala,přítel musel upozornit servis,že bychom rádi zaplatili. Celkově hezké prostředí,ale ne příliš útulné, navíc jsme seděli v místnosti u baru kde obsluha doslova přehazovala příbory,takže nepříjemný rachot.

Ristorante Budino
OH
Ondřej Havlíček
09.16.2017
5

Really good and fresh food. Great cofe.

Ristorante Budino
Tomáš
09.13.2017
3

No, řekl bych, že dříve bývala restaurace TOP. Teď jsem tam byl po dlouhé době a byl jsem celkem zklamaný. Obsluha si moc nevšímá prázdných sklenic, jídlo nandané na talíři jak ve školní jídelně. Jídlo lepší průměr, super dezerty. Holt na tom chce zase trochu zamakat, byla by této restaurace škoda.

Ristorante Budino
AW
Adéla Wiesnerová
08.25.2017
2

Včera jsem byla v Budino po x letech a byla jsem nemile překvapena. I když obsluha byla na 1. Čišník byl příjemný a profesionální, jídlo se nedalo jíst. Kuřecí prsíčko bylo gumové, že jsem ho sotva ukrojila a chuť žádná. Nicméně moje zklamání bylo vykompenzované dezertem.

Ristorante Budino
MV
Mirek Vocásek
08.01.2017
4

Výborné jídlo, ceny odpovídající kvalitě. Obsluha se snaží, ačkoliv občas se něco nezadaří. Zamrzelo mě, že nikdo nezvedal telefon, který mají uvedený na stránkách a tak jsme museli přijít naslepo bez rezervace. Naštěstí se pro nás místo našlo. Celkově doporučuji.

Ristorante Budino
BH
Brona Hostickova
05.24.2017
4

Jedna z nejvíc na úrovni restaurací v Plzni. Výborné menu. Dobrá jídla. Ale. Bohužel vada na kráse je, že když si nezamluvíte konkrétní jídlo než otevřou, nedostanete ho. Často na nás čekalo proškrtané menu a vedle nás si pochutnávali na krevetach, které už oficiálně neměli. Chápu, že vaří z čerstvých surovin a mají omezené množství, to je dobře, ale jako hosta mě to štve.

Ristorante Budino
AD
Anežka Dostálová
03.29.2017
5

Jedna z nejlepší plzeňských restaurací. Jídla jsou tu opravdu chutná a výborná. zatím mě nikdy co mi přinesli nezklamalo. Určitě doporučuji. Obsluha je zde milá a ochotná.

Ristorante Budino
AN
Adam Novák
03.25.2017
5

Výborný, ale výborný jídlo! Všechna čest. Měli jsme flank steak a kachní prso, všichni si pochutnali. Výborná obsluha. Příjemný interiér.Jediný na co upozorním jsou vysoké ceny, na můj vkus malý výběr z jídelníčku a možnost dát si pouze Plzeň, co se piv týče. I tak 5 hvězd!

Ristorante Budino
DJ
Dagmar Jihlavcová
02.08.2017
4

Skoda, že jídlo nebylo dost teplé, jinak doporučuji

Ristorante Budino
MH
Michal Hostička
01.12.2017
5

One of the greatest restaurant in Pilsen.

Ristorante Budino
HS
Hentus Swart
06.08.2016
1

The cook is on leave. But the rest ok stick to beer.

Ristorante Budino
AV
Alexandr Vituško
08.28.2014
2

S ohledem na objektivitu musím předeslat, že do restaurací chodím zcela výjimečně a jen s velmi dobrými přáteli a také, že jde o můj subjektivní pohled. Budino, do včerejšího dne pro mne příjemnou restauraci, jsem navštívil za poslední roky několikrát. Jdu do jistoty. Skromný jídelníček i nápojový lístek italských produktů není pro mne na závadu. Obsluha italským pánem je stylová a efektní, prostředí je z mého pohledu příjemné. Ono "ale" včera souviselo se zavírací dobou, která je ve 23 hodin. Předposlední hosté včetně obsluhy odešli asi kolem 22.15. Jako obsluha zůstala mladá paní. V té době jsme měli vypit lahev bílého vína dali bychom si ještě druhou. Kolem 22.20 se paní na nás přišla konečně podívat a já jsem chtěl objednat. Byl jsem paní upozorněn, že zavírají v jedenáct hodin. Řekl jsem, že to vím. Paní víno přenesla, ale otevírání bylo již provázeno pohyby "neochoty". Poté to začalo podobně, jako před zavíračkou v nějaké čtyřce, což mně intenzívně připomnělo mládí. Vrzání židlí od jejich "přerovnávání", muzika taková a hned maková, atd. Evidentně jsme mladou paní svojí přítomností, slušně řečeno, výrazně obtěžovali. Za těchto okolností a efektů jsme zdaleka nedopili a ještě před jedenáctou lokál opustili. A tak, krom připomínky mého mládí za cca 1300 Kč a pokaženou náladou jsem si odnesl i to, že ze svého, již tak omezeného, výběru dobrých restaurací v Plzni, vypouštím i tuto. Škoda.

Ristorante Budino
RB
Ralf Buhlmann
08.19.2014
4

A good place to eat and relax in the evening !!!!!!

Ristorante Budino
MJ
Miroslav Jakovec
05.19.2014
5

Dont you ever search for better restaurant in Pilsen. There is not any. You just found the best. Service, food & atmosphere here is a must try!

Last update: {date}
4.4
50
Open
Ristorante Budino in Pilsen

Pallova 43/6, 301 00 Plzeň 3, Czechia, Pilsen

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!