• en

Révkapu Kisvendéglő in Vac

- View Place Hours
Place Hours
Révkapu Kisvendéglő in Vac
4.5
50
Direction

Vác, Eszterházy Károly u. 10, 2600 Hungary, Vac

Ask a question
Description

Révkapu Kisvendéglő - Restaurant in Vac, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Révkapu Kisvendéglő
Ágoston Péter Tarjányi
09.22.2022
5

A Révkapu a kedvencünk Vácon. Nagyobb családi összejövetelt is rendeztünk már itt, de ha csak egy finom sört akartunk inni, akkor is betértünk. Lassan 10 éve járunk ide. Nyugodt szívvel merem ajánlani. Családias, barátságos étterem, remek konyhával. Személyes kedvencem a palóc gulyás. A gyerkek rajonganak a gőzgombócért. Érdemes asztalt foglalni, mert egyre felkapottabb, és lehet, hogy nem lesz hely ha nem szólunk oda. Ez van ha egy étterem az erősen ajánlott kategóriában találja magát. 🙂

Révkapu Kisvendéglő
Гелюс Залялов
09.17.2022
5

Покормили от души. Мы правда замёрзли на прогулке и хотели только горячие супы... Но супы были вкусные :Место очень уютное. Столы сделаны из старых швейных машин с ножным приводом - выглядит необычно... Интерьер, кухня и расположение - все прекрасно на мой вкус...

Révkapu Kisvendéglő
JP
Javi Punzano
09.08.2022
1

Service was slow, food was meh. Waiter was friendly tough, with good English, but got the order wrong. We thought we had missed a touristy spot but was the typical tourist trap kind of place

Révkapu Kisvendéglő
KZ
Korányi Zoltán
09.02.2022
5

Legutobb figyeltem fel a helyre amikor erre jartunk, tetszettek az etelek kiirva a tablara. Nagyon jo helyen van, kozel a komphoz, a teraszrol ralatni a Dunara. Ugyhogy amikor ismet erre vezetett az utunk akkor sikerult beulni, sajnos a teraszon nem tul sok hely van, de hetkoznap delutan ez nem volt problema.Nem okozott csalodast az etterem, mindenki elegedett volt. A felszolgalo az elejen kisse tavolsagtarto volt, de a vegere mar sokkal kozvetlenebbe valt a hangulat.Tetszik a palocos vonal, bar hianyoltuk a knedlit az etlaprol, es a desszertek kevesbe voltak kulonlegesek. A sorvalasztek eleg szeles, csapoltbol viszon csak 1 fele volt (Pilsner Urquell). Ahogy neztem bent is elegge takaros a hely.Jol ereztuk magunkat, szivesen visszaterunk!

Révkapu Kisvendéglő
AS
András Stanzel
08.30.2022
5

Bringatúrán jártunk itt a haverommal, jót ettünk, ittunk. Mivel a teraszon ültünk ezért nem tudom milyen a belső kialakítás. Közel van a komphoz és a legbelebb belvároshoz is. Normális hely, normális ételekkel és árakkal.

Révkapu Kisvendéglő
AK
Anita Korpai
08.17.2022
5

Friss, finom ételek, levegős terasz kilátással a Dunára, kedves kiszolgálás!

Révkapu Kisvendéglő
IA
Ildikó Apáti
08.14.2022
5

Nagyon finom ételek, csodás kilátás a Dunára.

Révkapu Kisvendéglő
EK
Endre Kulutácz
08.13.2022
5

A hely hangulata remek. Egy kicsi, csendes macska köves utcában helyezkedik el és a teraszról rálátni a Dunára.A választék kimondottan magyaros. Mindannyiunk étele bőséges és finom volt. A pisztrángot nagyon ajánlom.A személyzet egyébként nagyon kedves, az egyik hölgy kimondottan humoros. 🙂

Révkapu Kisvendéglő
RS
Receptek Székelyföldről (erdelyireceptek)
08.12.2022
5

Hely: Romantikus, szép helyen lévő étterem. Személyzet: Kedves, aranyos ha kell van poén is :). Rendelt érel: Töltött borda, sonkával, sajttal hasáb burgonyával. A bordánál a séf egy kicsit szerelmes volt, a burgonya talán egy kicsit előbb sült, de összességében finom volt. Látvány: étvágygerjesztő, ízlésesen elrendezett. Az étel érkezése után később kihozott evőeszközök, pici bakinak tudom be. Ár: mint más éttermekben is, nincs elszállva. Egyszóval mindenkinek ajánlom aki Vácon enni szeretne, vagy akár átutazóban van.

Révkapu Kisvendéglő
RT
Rita Thu
08.07.2022
5

Nagyon jó étterem! Az ételek bőségesek és rendkívül finomak! A pincérnők és pincérek is nagyon kedvesek!

Révkapu Kisvendéglő
KV
Kamilla Varga
07.21.2022
1

Bementünk egy hétköznap délután az étterembe gondoltok eszünk valami finomat... Jöttek egy pincér hölgy kioktató stílusában vette fel a rendelésünket.. végig dobálta az ételt is úgy rakta elénk hogy én kértem már kb elnézést.. a fizetésről ne is beszéljünk. Én értem meleg van fáradtak szívesebben lenne nyaraláson de ha már elvállalta hogy ő pincér.. akkor viselkedjen is úgy. Soha többet ide nem megyünk. Az ételek átlagosak..

Révkapu Kisvendéglő
MV
Mátyás Viczenti
06.08.2022
5

Nem túlárazott hely, az árak normálisak, a minőség és az adag pedig laktató, bőséges.És ami legalább ilyen fontos: rendkívűl készséges, emberi pincérekkel, közvetlen, barátságos kiszolgálással.Csak ajánlani tudom!

Révkapu Kisvendéglő
CD
Claudia Dikan
06.06.2022
1

Meleg limonádé, a kettő nem volt egyforma mennyiségű (az egyik tele, a másik 3/4-ig).

Révkapu Kisvendéglő
MD
Margit Dr. Sós
05.01.2022
4

Az étel nagyon finom volt. Azért nem 5 csillagot adok, mert kis fotós csapatunk részére nem engedték, hogy két asztalt összetoljunk a teraszon. Így nem tudunk egy jót beszélgetni. 🤔

Révkapu Kisvendéglő
OG
Orsolya Gazsi
04.30.2022
1

Egész egyszerűen botrányos a hely!Mielőtt érkeztünk volna foglaltam asztalt. Érkezéskor meglepetten tapasztaltuk, hogy a foglalásunk mashova lett beírva, mint ahogy azt egyeztettem előzetesen. Ezek után nem hogy mégis megoldották volna, mivel csak ketten lettünk volna, de még elnézést sem kértek, sőt a hölgy még ki is kérte magának a félreírást botrányos hangnemben. 40 adag étel mellett nem fér be további 2 adag, mert túlterhelt a konyha. :)Szerintünk végtelenül egyszerű lett volna megoldani a problémát. Nem túl vendégbarát hozzáállás az elküldés...

Révkapu Kisvendéglő
MF
Moncsi F
04.16.2022
4

Szép helyen , autentikus kis vendéglő kedves személyzettel és finom ételekkel. 4 pont csak azert mert,több mint egy órát vártunk az ételekre …

Révkapu Kisvendéglő
Károly Ádám Józsa
04.15.2022
5

Kedves a kiszolgálas, tökéletes az étel, bőséges, bár egy picit többet kelett várni mert nagy volt a forgalom, de kellemes környezetben telt a várakozás, és még kárpótolva is lettünk érte . 5* 😊😊

Révkapu Kisvendéglő
MV
Myles V
04.13.2022
5

Delicious, reasonably priced and great service. (Only wish I had some cash to tip as they dont support tipping on card!)

Révkapu Kisvendéglő
AH
A Horváth
03.22.2022
5

Egy teltházas napon érkeztünk négyen, plusz egy baba.A kiszolgáló személyzet a lehető leggyorsabban ültetett le minket, végig kedvesek és illedelmesek voltak.Az ételek elkészítése gyorsan ment, ízletes ételek, megfelelő adagok, nagyon korrekt áron.Az étterem dizájnja is tetszetős, sok minden keveredik, de összességében egyben van.

Révkapu Kisvendéglő
ZC
Zoltán Csehi
03.15.2022
5

Gyors és udvarias kiszolgálás. Asztalt foglalni hétvégén mindenképpen ajánlott.Az ételek tartalmasak és ízletesek voltak. 5*👍

Révkapu Kisvendéglő
Tina
03.15.2022
5

Nagyon hangulatos hely, vendégorientált vezetőség és személyzet. Nagyon kedvesen es készségesen fogadtak minket egy 7 hónapos babával is.Általában teltház van, érdemes asztalt foglalni!Az ételek kiválóak, ízletesek, bőséges adagokkal.

Révkapu Kisvendéglő
AV
Attila Vitaris
03.14.2022
2

Nem túl jó élményekkel jártunk ma itt.6 főre +1 kutyára foglaltunk asztalt, ami olyan pici volt, hogy max 4 személyes lehetett. A helység pici és nem volt bent levegő. Az asztal billegett!!! A pincér kicsit szétszórt volt. Ami kiverte a biztosítékot a kajamaradékos villa, és a koszos pohár.Az étel többé kevésbé jó volt. Az adag picit lehetett volna több, főleg a saláták!Többet biztos nem térünk be ide!

Révkapu Kisvendéglő
MB
Melcsi Borján
01.23.2022
5

Nagyon kellemes vendéglő, igazi autentikus jellegű ételekkel. Kiadós mennyiség, ízletes minden. Hangulatos berendezés, kedves kiszolgálás. Külön öröm, hogy nem műanyag elviteles dobozzal dolgoznak. Ajánlom a helyet!

Révkapu Kisvendéglő
RK
Roman Kiss
01.23.2022
5

Classic Hungarian cousine

Révkapu Kisvendéglő
MS
Margit Sarvajc
01.18.2022
5

Kellemes hangulatos hely ,udvarias kiszolgálás,az étel is nagyon finom volt ,az adag sem volt probléma.Még vissza fogok térni mert az étlapon vannak még változatos ételek,amiket még mindenképpen meg kell ízlelni.

Révkapu Kisvendéglő
GK
György Kovács
01.15.2022
5

Finom ételek és kedves személyzet.Az árakban nincs benne a szervizdíj.

Révkapu Kisvendéglő
RS
Ricsi Szikora
12.16.2021
5

10p

Révkapu Kisvendéglő
AT
András Tóth
10.30.2021
5

An excellent little restaurant, great food and service, friendly staff.

Révkapu Kisvendéglő
SV
Sergej VISS AUTO
10.28.2021
5

Best

Révkapu Kisvendéglő
JM
Jozef Mydliar
10.13.2021
5

We were served by waiter Mate on Saturday night and he was incredible kind and understanding to us. He spoke very good english and recommended us delicious local food and beer. Me and my friends were satisfied. We will visit this restaurant next time too:)

Révkapu Kisvendéglő
beczga
09.13.2021
5

10 fős baráti társasággal érkeztünk, meglepően hamar készen lettek az ételek, nagyon finomak voltak, emberes adagok és egyáltalán nem voltak drágák. Ha arra járunk ismét, biztos nem keresünk másik éttermet.És ismét eljöttünk Vácra persze nem volt kérdés, hol fogunk ebédelni. A nejem egy paradicsomos szűzérmék juhtútós sztrapacskávalt választott, én egy húsos palacsintát. Ismét nem csalódtunk ! Finom volt !

Révkapu Kisvendéglő
TD
Thomas Duhlich
09.08.2021
3

wir waren heute ein wenig enttäuscht. Der Service war zwar freundlich und die Location ansprechend - aber die Qualität und Auswahl der Speisen hat uns nicht überzeugt. Schade.

Révkapu Kisvendéglő
Ágnes Molnárné Bodor
08.29.2021
5

Kétszer is ebédeltünk itt, nagyon finom volt minden. Kulturált, hangulatos hely, szép kilátással, udvarias kiszolgálással.

Révkapu Kisvendéglő
AL
Alexandra Lehotzky
08.29.2021
5

Szép és igényes hely, kedves és figyelmes kiszolgálás. Szuper kilátással és nem utolsó sorban finom étellel.

Révkapu Kisvendéglő
SS
Szutor Sándor
06.14.2021
5

Nagyon jó helyen található az ízlésesen berendezett, kedvező árfekvésű, finom ételeket kínáló vendéglő. Mindez barátsásgo, segítőkész kiszolgálással párosul.

Révkapu Kisvendéglő
TC
Tom Chilton
05.08.2021
5

Nice terrace near the Danube.Good food and a wide range of beers.

Révkapu Kisvendéglő
TC
Tibor Csavdári
03.15.2021
5

Very good coffee

Révkapu Kisvendéglő
Ödön Koszorus
08.30.2020
5

Finom ételek, italok, kedves kiszolgálás, hangulatos terasz. Ajánlom mindenkinek.

Révkapu Kisvendéglő
PS
Peter Schmeidling
08.15.2020
4

Food was tasty, portions were small and overpriced ( when compared to other restaurants of a similar elegancy), orders were served fast despite the crowd. Waiters were kind and helpful. Clean bathrooms, stylish design by the river bank!

Révkapu Kisvendéglő
PI
Péter Ivity
08.09.2020
3

Az ételek nem rosszak, de nem is igazán finomak, a salátában nem pont az volt mint ami az étlapon szerepelt. A kis terasz rész hangulatos, de sajnos engedik a dohányzást így a füstöt szívva ebédelni nem annyira élvezetes. A kiszolgálás udvarias, de pl a wc nagyon büdös.

Révkapu Kisvendéglő
bt
balázs timkó
10.23.2019
4

Nice design, hungarian meals, good beers. We had kind service but heared lots of complaints because they had to wait too long.

Révkapu Kisvendéglő
AT
Attila Tisza (El Greco)
09.09.2019
5

Great place!😍

Révkapu Kisvendéglő
JD
Joe Daou
09.07.2019
5

Amazing place with an astonishing view

Révkapu Kisvendéglő
FK
Ferenc Kiss
08.19.2019
5

♥️

Révkapu Kisvendéglő
ZV
Zsolt Viszlai
08.04.2019
5

Kellemes, csendes, hangulatos hely. Az árak szerintem nagyon jók, főleg, hogy a Dunaparttól kb. 50 méterre található. A csirkehús kedvelőinek hatalmas választékkal. Finom ízek, semmi sincs túlfűszerezve. Az adagok is kiadósak.

Révkapu Kisvendéglő
MG
Miklós Gréczi
05.06.2019
5

We had a lunch here. Just randomly enetered right exactly to this restaurant and it was a very good choice. The food was very good and large portion. Service alao very good. I can juat recommend.

Révkapu Kisvendéglő
JM
Jorge Miranda
09.08.2018
4

Nice food with a nice view and service

Révkapu Kisvendéglő
IK
István Kardos
05.09.2018
5

Very good.

Révkapu Kisvendéglő
MJ
Mark Janzso
02.16.2017
5

best place for a romantic lunch, beautiful interior near to river Danube

Révkapu Kisvendéglő
LS
Ludger Schmidt
07.24.2016
5

Best place in Vác to go for a beer or casual dinner. Really good prices for drinks (~500ft for a large lager beer), food is great if you like HU cuisine, service is quick. Thumbs up!

Last update: {date}
4.5
50
Open
Révkapu Kisvendéglő in Vac

Vác, Eszterházy Károly u. 10, 2600 Hungary, Vac

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!