• en

Révész Étterem in Gyor

- View Place Hours
Place Hours
Révész Étterem in Gyor
4.3
50
Direction

Győr, Hédervári út 22-24, 9026 Hungary, Gyor

Ask a question
Description

This down-to-earth hotel is 3 km from the Győri Nemzeti Színház theater, 4 km from Györ train station and 5 km from the Xantus János Állatkert zoo.Straightforward rooms come with free Wi-Fi and TVs. Upgraded quarters add minifridges and air-conditioning.Breakfast buffet and parking are complimentary. The hotel features a cozy restaurant, and there’s a game room with pool tables. Other amenities include 2 saunas, a steam room, an indoor hot tub and a kids’ pool.

Overview
Features
Review
Add rating:
Révész Étterem
EP
Edina Pintér
10.03.2022
5

Kifogástalan ételek, készséges kiszolgálàs.

Révész Étterem
AB
Alexandra Barna
09.07.2022
5

Több alkalommal szálltam meg a hotelben. A személyzet udvarias, a kiszolgálás kedves, az ételek finomak. A szobák tiszták voltak, kényelmes ágyakkal és berendezéssel. A reggeli nagyon bőséges. Többnapos továbbképzés keretében is voltam már a Révészben, akkor is maximális volt minden.

Révész Étterem
ZS
Zoltán Szőke
08.13.2022
1

Végtelenül sajnálom, de ilyen kellemetlen élményem még nem volt hotelben. Egészen türelmes és megértő ember vagyok, az ingerküszöböm is viszonylag magas. De a félretájékoztatást és a hülyének nézést nem tudom tolerálni. Egy nagyon kellemetlen éjszaka és reggel után távoztunk, sajnos nem tudom ajánlani.

Révész Étterem
DM
Dávid Majdanics
07.05.2022
5

Jo hangulatu hely, kaja és szállás terén is ajánlom

Révész Étterem
SZ
Sára Zsófia Kovács
06.24.2022
5

Gyönyörű a hely, nagyon hangulatos, csodálatos esküvőn voltam ott. Szuper volt az étel és a személyzet kedves és segítőkész volt.

Révész Étterem
ND
Nóra Domán
11.16.2021
5

A Révész Étteremben volt már szerencsénk egy fergeteges esküvőn is részt venni, most hétvégén pedig a baráti társaságunkkal beültünk a Révész Saloonba, ahonnan szintén pozitív tapasztalattal távozott a csapatunk mindegyik tagja🙂 Révburger💯

Révész Étterem
VC
Veronika Csányi-Szombati
11.15.2021
5

Kiváló, a szokásostól izgalmasan eltérő receptúrájú ételeket kaptunk, nagyon kedves kiszolgálással, kellemes környezetben. 😊

Révész Étterem
ZG
Zsolt Gerencsér
10.23.2020
5

Kedves, barátságos személyzet.Á la Carte minőségű napi menüajanlat.Kitűnő ár/érték arány.Kutyabarát hely. 🐕Szívből ajánlom.

Révész Étterem
AD
Attila Deák
01.06.2020
3

Az étel finom volt. minőségi, a személyzet is korrekt volt, de nem tudok elmenni amellett, hogy egy céges ebédnél 30 főt egy 10m hosszú asztalhoz ültettek mikor bőven volt még hely. Lehetetlen volt kényelmesen enni, mindened össze ért a szomszéddal, így élvezhetetlen volt. Erre figyelniük kell, a személyes tér egy étkezésél különösen fontos.

Révész Étterem
ST
Steve Trott
12.10.2019
1

Quite possibly the worst hotel I’ve stayed at, checked out after first night. Room described as superior room ! Small single bed thin very hard mattress on solid base, small quilt not long enough and I’m medium height, pillow was very poor quality providing no comfort. Very plain decor. Toilet Cistern took 15 noisy minutes to fill. No hot water in morning, not even warm, too cold to shower. I don’t normally write reviews but this awful place deserves comment.

Révész Étterem
EH
Ernő Horváth (G)
12.10.2019
5

Nice restaurant, friendly staff

Révész Étterem
JM
Javier Montiel Ramirez
12.03.2019
5

The best option for the money in town, good clean rooms, great location everything is close to this place, tasty breakfast. The staff is always great and also counts with a spa open to the clients. Definitely recommend this place.

Révész Étterem
PM
Peter Miko
11.29.2019
2

A helyen soha semmi nem az, ami, pedig a recepció még sokat ígér.Lehet, hogy rossz szárnyban kaptam szobát, mert:végül is volt szoba - ha kicsit spártai is, meg minden áthallatszik a szomszédbólvégül is volt tv - ha monitor méretű is és az ágyból már alig látnivégül is van rajta sok csatorna is - csak kb. 4 közszolgálati fogható, már amikor (ld. kép csatolva, meccsnézés felejtős)végül is van hűtő is a szobában - ha század eleji isvégül is van zuhany - csak szappan oda már nem jutottvégül is van spa - csak a jakuzzi éppen nem üzemelvégül is van reggeli - csak mustár és gyümölcslé ki van fogyva...Az i-re a pontot a fürdőben a daráló tette föl: még ilyen hangos elszívó ventilátort még nem ipari körülmények közt nem hallottam, wow!Olyan megúszós hely - végül is van minden, csak semmi sem az, aminek lennie kellene.Azért elmond valamit, hogy Győr szinten másfél héttel előre foglalva már csak ebben a házban van hely. Ár érték arányban biztosan van jobb.Viszont a pincérek nagyon jók - meg is kentem a borravalót. 😃

Révész Étterem
BB
Biriné Bócsi Anikó
11.22.2019
1

Szakmai továbbképzés alkalmából szálltunk meg. Ha ezért nekem fizetni kellett volna, már az első nap elmentem volna. Kritikán aluli. Koszos szoba, az ágynemű tele hajszállal, szoba ajtót nagyon nehezen tudtuk kinyitni, sok esetben 10 perc is kellett hozzá. Nem volt meleg víz, a csoportot kb 3 óra alatt ebédeltették le. Nem vagyok finnyás, de nem ízlett egyik étel sem és hideg volt, mire kihozták. A lépcsőkön valami szétfolyt, amibe beleragadtunk, de még másnap délután is úgy volt. Nem ajánlom..

Révész Étterem
PM
Péter Magasházi
11.10.2019
1

Tegnap este volt a 20-dik érettségi osztálytalálkozónk. Amihez kissebb problémák utján de közös nevezőre hoztuk a vacsora menüjét. Hát valami ó borzalom. Nem a felszolgálás hanem az ételek! A leves íztelen forróvíz nyers zöldséggel és húscafatokkal féligfőtt tésztával! A második egy töltött husi lett volna, de csak valami mustár és kolbászizű masszával töltött izé volt! A desszert pedig négy aldis gombóc nyakonöntve higított tejföllel! Mint valami tinédzser gyerek kezdeti szárnypróbálgatása! Javaslom a szakács főzőtamfojamát, mert a hely viszont egész kellemes lenne. Sajnálom hogy ez a véleményem, mert jót szerettem volna enni és beszélgetni a régi iskolatársaimmal de ebből a jó és minőségi étel nagyon hiányzott!!!

Révész Étterem
LJ
László Jakab
11.10.2019
2

A tegnapi napon ebédelés céljából ültünk be az étterembe négyen. Rendeltünk egy legényfogó és egy újházi húslevest, valamint egy két személyes libasültes tálat és két óriás bécsi szeletet uborkasalátával. A bécsi szeletek kb. 200 Ft-os érme vastagságúra voltak klopfolva, (döbbenet volt amikor a panírt leszedtük róla), ezáltal a hús ízét nem lehetett érezni és szárazra volt sülve. A panír volt igazán amiért 8 380 Ft-ot !!! (2 dbfizettünk, úgy hogy természetesen nem is ették meg a családtagjaim, mert íztelen valami volt, bécsi szeletnek nem nevezhető, igaz az "óriás" mérete megvolt, de nem a hús tette ki, sem méretben sem a vastagságában. Nem igazán értjük, hogy egy chef ilyet hogy adhat ki a kezéből... Nagy csalódás volt. Megbeszéltük, hogy mi biztosan többet nem jövünk vissza, bár kár a helyért, mert amúgy kellemesnek nevezhető, a felszolgálás is megfelelő volt.

Révész Étterem
NG
Nicholas Graber
09.17.2019
3

3 stars no more no less. Its a room bed is just ok, air conditioning works, clean enough, friendly enough. Didnt try the spa. Breakfast is included, Wi-Fi is good.

Révész Étterem
JM
Juraj Martiček
08.25.2019
2

Pred príjazdom (po zaplatenísme dostali informáciu, že reštaurácia nefunguje, no naše večere to neovplyvní (polpenzia), tak sme s tým súhlasili. Večere boli na spôsob švédskych stolov (nie a la carte ako bolo napísanépráve kvôli prerábke reštaurácie - trocha sklamanie, no bolo to v poriadku až na to, že zelenina tam nebola žiadna. Potom sme oznámili, že pôjdeme do welness, no bolo nám povedané, že výrivka nefunguje, čo nás celkom sklamalo. Vo welness je 5 sáun, z čoho fungovali tri, a aj to v fínskej nešlo svetlo. Po upozornení na nefungujúcu parnú saunu recepčný povedal, že skontroluje poistky, no zmena nenastala. Celé to vyzeralo ako keby tam technik ani nebol, pretože ráno sme videli upratovačky vymieňať žiarovku na chodbe. Izby boli horšie ako vyzerajú na fotkách hotela. Na ďalší deň sa konala rómska svatba v priestoroch reštaurácie, a teda noc bola celkom rušná. Napriek tomu sme si výlet užili, a musím pochváliť recepčnú, ktorá plynule rozprávala troma cudzími jazykmi, a teda dohovoriť sa nebol problém narozdiel od iných ľudí v meste.

Révész Étterem
cogomes100
05.15.2019
4

Nice food and nice people. I will be back.

Révész Étterem
MB
Maria Balazova
05.08.2019
1

Jedna veľka katastrofa!!!Rozhodli sme sa ist na wellness pobyt s priatelmi do mesta Györ..vybrali sme si pre vyhodnú cenu tento hotel kde mali byt raňajky a 3chodová večera spolu s wellness službami .Prvý deň nášho pobytu tj.ponďelok sme sa rozhodli že ideme na wellness bolo nám povedané že sa musíme pol hodinu predtým nahlasit aby nám ho zapli tak sme sa nahlásili o pol hodinu prišli no vo výrivke voda ľadova zo 4sáun fungovala jedna a keď sme sa boli spýtat prečo je ta voda studená nám bolo povedane že každý pondelok menia vodu..čo nám povedané nebolo a ani nikde napisané!!!!čo sa týka večere žiaden extra výber bolo to nechutne a polotovar !Raňajky tieš ziaden prepych o pol 9 už neboli žiadne zakladné veci ako maslo jogurt pečivo iba hodena vianočka v celku bez noža takže sme sa stravovali v meste kde bolo jedlo narozdiel od hotela dobré a chutné!a tieš sa nám dobre kúpalo na termalnom kúpalisku kde sme si zaplatili aj za saunu a masážne služby! Jedno pozitývum tohto hotela je milý personál a starši pán ktorý nás prvý deň obsluhoval!!🙏🏻

Révész Étterem
RS
Robert Sik
03.27.2019
5

I stayed here one night . You can pay by szép kártya which is a plus for me. Located close to the city center so you don’t need to use public transport just simple walk to the city center and enjoy the beautiful city. The room was clean although the furnitures are old but in good condition. I highly recommended it.

Révész Étterem
AS
Anna Siroki
03.05.2019
5

The food was nice and the service was really kind.

Révész Étterem
BP
Barnabas Pöltl
03.05.2019
4

Really nice restaurant with great food and very friendly service. Dogs are also welcome.

Révész Étterem
UR
Upendra Reddy
02.25.2019
5

Good location, food was tasty ,nicely decorated, some dishes where small in size

Révész Étterem
BM
Beatrice Marosi
01.23.2019
1

terrible room

Révész Étterem
BV
Balázs Vesztergom
01.15.2019
1

Lepukkant, túlárazott, koszos szoba. A szőnyegre az ágy és a fürdő közé az extra törölközőt terítettem, az "elhanyagolt" állapotok miatt. Másnap reggel kíváncsiságból megnéztem a törölköző alsó oldalát...nem kellett volna...Igénytelen, agyonhasznált ( cigarettacsikk-nyom az éjjeli szekrénynek odaállított kopott fadobozon, stb. bútorok, hangos "minibár". Bizalmatlan, szörnyen lassú recepciós, svédasztalnak hívott, -valójában amit a svédek meghagytak - reggelizőpult, minősíthetetlen italadagolóval ( olcsó, régi gumicsődarab a kivezető elem, kivétel nélkül nehezen boldogultak a vendégek vele, érthetetlen barkácsmegoldás.Katasztrofális épületen belüli járatok, "közlekedés".( Nem szeretnék veszélybe kerülni ilyen menekülési lehetőséggel ). Emeletváltással vagy utcafronton ( kültér, mínusz 5 fok, amit a személyzet szemforgatás, rosszalló tekintet mellett ajánlott, kérdésemre, h merre van az arraközelíthető meg a szoba ill. a parkoló felőli kijárat.A Spa megjelölés enyhén szólva is túlzó, érthető okokból, inclusive mivolta ellenére sem vette senki igénybe ottlétünk alatt...Az éttermet nem volt alkalmam kipróbálni, de ha tehetem, a becsület kedvéért visszatérek és remélem, azzal kapcsolatban én is kedvező vélemény oszthatok meg.

Révész Étterem
József
01.14.2019
5

Ünnepi vacsoraFantasztikus volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Hihetetlenül finom volt, ala carte ettünk párommal. Kicsit izgultam, hogy vajon mindketten elégedettek leszünk-e,de várakozásaimat felúlmúlva mind a látvány és ízvilág is!A kiszolgálás fantasztikus, szolid de mégis pontosan tudták, mikor van rájuk szükség.Köszönöm! Először voltam itt, de biztosan nem utoljára ☺️*****

Révész Étterem
PK
Péter Kőrös
12.27.2018
5

Finom ételek menü esetén is!

Révész Étterem
CT
Csehi Tamás
12.11.2018
5

It was more than okay

Révész Étterem
IP
Ioan Pop
11.19.2018
4

Nice place.

Révész Étterem
AS
Aleš Studený
08.22.2018
5

Ok. Best.

Révész Étterem
AK
Andi Kissgyörgy
08.16.2018
2

A Spa-ként elnevezett hotelben eppen előző nap romlott el a jacuzzi, amit így nem tudtunk használni. A medence nem hogy üres, de poros, döglött legyekkel telített volt. Igaz, gyerekmedence volt, de megelegedtünk volna vele, de azt sem tudták bekapcsolni.Már úton odafele kaptunk e-mailt arról, hogy az első ott töltendő éjszakánkon esküvő lesz, így az étterem nem üzemel, és hangoskodásra számíthatunk. A chill-es, nyugis, csajos hétvégénket így igencsak megváltoztatták.A recepciósok kedvesek voltak, bár segíteni nem tudtak a problémáinkon.A tisztaságon dolgozhatnának még egy kicsit. A szobában lévő 2 fotel nagyon büdös volt, pókháló a fürdőszobában, használt wc-papír az ágy alatt.

Révész Étterem
RB
Rita Bodolai
07.23.2018
5

Kutyások figyelem! Itt szívesen fogadnak kedvenceinkkel, mind a szállodában, mind az étteremben. Mindenki nagyon kedves. Gluténmentes és laktóz mentes reggelit is bizrosítanak. Az étteremben a menü finom, és az adagok is megfelelőek. SPA is van (szauna több féle, a jakuzzi sajnos elromlott, amikor itt voltunk).

Révész Étterem
EH
Ernő Horváth
06.24.2018
5

Nice food, friendly stuff

Révész Étterem
MrKlemensas
04.09.2018
4

Professional a bit outdate

Révész Étterem
ML
Máté Liszi
03.07.2018
5

Fancy restaurant with professional waiters, low cost menu at every day 11:00 - 15:00. The place is good for weddings, conventions. They are a hotel too with wellness and billiard. You just follow the big concrete water tower next to it, cannot miss!

Révész Étterem
OE
Old Email
03.06.2018
3

The working staff is very nice, helpful and they do speak in English quite okay. Interior is also okay, but definitely not too pretty. You get what you pay for.The bathroom in our room was very bad in terms of shower place which was just a curtain in one corner of the room.However, nice spa and food. Excellent breakfast with big choice for vegans too!

Révész Étterem
MS
Milutin Stefanovic
02.28.2018
3

Nice hotel, old fashion way.. with litle spa and a lot of stairs in it.. 😉

Révész Étterem
EA
Eric Anderson
02.02.2018
3

Very friendly staff and nice hotel. Restaurant and breakfast very good.Rooms are outdated and grubby.Bathrooms are very small.Noisy outside.Ok for overnight stay.

Révész Étterem
Écsi Zoltán
11.10.2017
4

Easy to find, nice rooms, lovely environment, good service.

Révész Étterem
ZE
Zsolt Erdődi
10.22.2017
5

Nice place nice waiters

Révész Étterem
DL
Dan Lenox
08.25.2017
1

Disaster one star no shower gel no soap shower broken ugly room no fridge no ac no tel no hair drier

Révész Étterem
TB
Tamás Budai
08.23.2017
5

nice place, delicious meals!

Révész Étterem
AB
Attila Bögözi
08.07.2017
4

Good location and clean hotel and the breakfast was Swedish so all in all price/quality is worth 4stars.

Révész Étterem
OL
Ole Lund Christensen
08.01.2017
3

Helped me with luggage to my room. Good breakfast. No aircondition in cheapest rooms.

Révész Étterem
MB
Milán Boros
07.16.2017
5

Have been here for wedding. Place is great. Parking is difficult because parking spaces are limited. Food is not outstanding, but does OK.

Révész Étterem
LC
Levente Csihi
05.29.2017
5

Az esküvőnket tartottuk itt, minden kiváló volt, az ételek nagyon finomak, a személyzet, és a tulajdonos is maximálisan készséges, segítőkész volt, nagyon jól éreztük magunkat. A szobák hangulatosak, kényelmesek. Bárkinek szívesen ajánljuk a helyet, akár rendezvény, akár csak egy vacsora erejéig.

Révész Étterem
KS
Krisztian Sasala
02.20.2017
4

Its in a very nice spot and prices are alright too.

Révész Étterem
GS
Geza Szabo
10.03.2016
3

Fine place, but like a maze when you need to find the breakfast in the morning. Toilet can be accessed with yoga position.

Révész Étterem
NT
Nikolett Takácsné Varga
09.13.2015
5

Mint, ahogy az értékelés is írja "Imádtam". Az étlap különleges ételekből áll, amik egytől egyig isteniek. A kiszolgálás kíváló, törődnek a vendégekkel, a pincérek modora és megjelenése kifogástalan. Bármilyen kérés/kérdés esetén készségesen állnak rendelkezésre, akár online akár telefonos megkeresés esetén. Csak és kizárólag ajánlani tudom! :)

Last update: {date}
4.3
50
Open
Révész Étterem in Gyor

Győr, Hédervári út 22-24, 9026 Hungary, Gyor

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!