• en

Rebro in Rivne

- View Place Hours
Place Hours
Rebro in Rivne
4.4
50
Direction

Soborna St, 112, Rivne, Rivne Oblast, Ukraine, 33000, Rivne

Ask a question
Description

Rebro - Gastropub in Rivne, Ukraine

Overview
Features
Review
Add rating:
Rebro
DT
Dima Tatarchenko
01.29.2022
5

Шикарно!!!Смачно, комфортно, адекватні ціни!!12/10!!!

Rebro
ОЛЕКСІЙ ДЕМЯНЧУК
01.09.2022
5

Все чудово, але малий вибір пива...

Rebro
OM
Olya Marchuk
11.26.2021
5

Вже не вперше у вашому закладі))Чесно кажучи, я дуже здивована !!!Страви дуже смачні, приємна атмосфера, хороші працівники )Кухні окремо дякую !!!!!Проте, я дуже здивована , що при готелі 4 зірки, адміністратор, бармен, офіціант - як "НЕСКАФЕ" 3в1Боюсь уявити ,що робиться на кухні !!)Куди дивиться дирекція закладу ???????Окремо дякую адміністраторам за професійність ))))

Rebro
IT
Ivanna Tsyliukova
10.06.2021
5

Враження від закладу чудові, замовлення смачне,персонал уважний.

Rebro
СветЛана. Вязание, рукоделие и моя жизнь.
07.31.2021
5

Зашли покушать сегодня в этот ресторанный комплекс ПАБ Ребро, ставлю оценку пять звёзд и это заслужено, так как все вкусно и обслуживание на уровне! Заказали "дошка з ребрами",туда входят ребра двух видов, куриное филе, грибы, это все на гриле, два вида соусов, маринованный лук, также взяли лаваш с сыром и напитки, вообщем на двоих этого количества еды очень много, эту "дошку" можно брать на три, четыре человека, все очень вкусно. И чек за все всего 655 грн, за такое количество еды и напитков это не дорого. Также хочу отметить девушку официанта Наталью, что нас обслуживала, очень приятная, вежливая. Вообщем нам понравилось, в самом центре города такое отличное место, где вкусно и не дорого можно наесться))

Rebro
LP
Lukáš Pl (JACKHerer)
07.25.2021
1

Polévka hnusná, pivo nenalili, servírka neumí jazyk, přístup strašný. Nedoporučuji

Rebro
حسن الشريف
07.23.2021
5

المطعم ماجربته لكن أصحابي جربوه مرة يمدحوه كثير واكلهم لذيذ بس حبيت افيد ممكن احد يدور مطعم 😅

Rebro
Светлана Кошевая
07.12.2021
5

Отличное место. Все понравилось. Вежливое обслуживание, быстро принесли заказ. Очень все вкусно

Rebro
Артем Кухарчук
04.11.2021
5

Дуже смачна кухня і привітний персонал. В самому центрі Рівного. Рекомендуємо!

Rebro
AS
Agent Serge
03.24.2021
5

Чудовий заклад з живою музикою - її правда було так мало, або ж нам так здалосясмачна кухня, хоч я би оцінив більше безкісткових мясних страв - на кшталт шашлику. А от ребер тут вдосталь

Rebro
OL
Ostap Lewytskyy
03.13.2021
3

Кухня нормальна, обслуговування теж.. Але поки не почали виконувати російські пісні, то 4 була б а, так ледве 3

Rebro
YG
Yura Gusak
02.13.2021
5

Дуже смачна кухня, оригінальна подача, на вихідних жива музика.

Rebro
Grimm
01.09.2021
5

Замовляв доставку, ну шо сказати молодці все смачно, гарно та акуратно запаковано. Продукти свіжі, зразу видно за кухньою слідкують. З радістю відвідаю заклад.

Rebro
Петро Іванович
01.09.2021
5

Реально смачно! Бургер просто смакота! Дякую за піцу в подарунок)

Rebro
Влад Достовалов
12.25.2020
5

Приємне затишне місце. Обслуговування на вищому рівні. Свіже пиво, смачні страви і снекі. Рекомендую.

Rebro
Олена Соколова
11.21.2020
5

Все сподобалось! Куштували фірмові ребра, смачні. Ціни помірні і це дуже великий плюс. Персонал привітний. Також замовляли достаку, все було гарно впаковано та головне не холодне

Rebro
GV
Gibilinda Vera
11.18.2020
5

Рекомендую відвідати цей заклад. Готують швидко та головне смачно. Персонал вічливий, та уважний. Атсмофера пабу крутезна. Фірмові ребра та стейки ну дуже смачні! Раджу друзям і Рекомендую на всі 100 усім!!!!

Rebro
Андрей Стахов
10.26.2020
2

Заслуговує на похвалу локалізація, затишний інтерєр, обслуговування та чистота. На жаль фірмова страва закладу, тобто ребра BBQ, були сухі, мясо жорстке і через це залишалося в зубах, мясо можливо навіть повторно розморожене. Очікування були іншими...

Rebro
Оленка Курманова
03.12.2020
1

Приїхали в гості зі Львова,зайшли пообідати чесно кажучи кухня просто жахлива,овочі гриль були обсмажені просто на сковороді з тоною олії😨 салат цезар найгірший з тих які я їла однозначно не рекомендую...

Rebro
IR
Igor Raietskyi
03.08.2020
5

Хороша реберня. Знаходиться у підвалі, але це йому не заважає. Інтерєр досить приємний, тут грає спокійна джазова музичка. Є диванчики мякі, а є більш стандартні столики, кому що більш до вподоби. Кілька залів, бар. Офіціанти уважні, привітні. Заклад виглядає популярним, столики тут багато хто замовляє наперед, і ввечері заклад заповнений відвідувачами.В меню головні страви це ребра, їх тут кілька видів. Можна замовити сет з 3х видів вагою більше кілограма. Меню хоч і не дуже велике, але досить різноманітне, є і перші страви і гарніри і салати, курка, мясо.Бар також пропонує деяке різноманіття:пиво, коктейлі, вино і міцніші напої. Є безалкогольні напої, пиво і коктейлі. З десяток пунктів є і у чайній карті (заварні чаї).Тут ми побачили невеличку сцену, мабуть буває жива музика. Але в нашому випадку грав спокійний джазік з колонок.Загалом місце досить непогане, ми сюди зайшли повечеряти і залишились задоволені. Можна іншим радити.

Rebro
Людмила Голяка
01.26.2020
4

Зручне розташування закладу. Приємний персонал. Смачні салати і пиво. Гарна подача. Але... Ребра були не дуже свіжі (

Rebro
Тетяна Козік
01.26.2020
5

Другий рік підряд вибираємо даний заклад для святкування дня народження. Хороша кухня, прекрасне обслуговування, гарна атмосфера! Всім рекомендую👍

Rebro
Ігор Яремович
12.23.2019
2

Відвідував заклад, для порівняння з іншими, адже ребра увійшли в традицію, завжди їздили в ribs house, також були в реберні у Львові, і вирішили завітити в Ребро!Тут затишно, комфортно, гарний інтерєр, але ребра тут зовсім не такі, як хотілося б!Коли приходиш в заклад, в якому назва Ребро, здається, що акцент має бути саме на це, але нажаль вони були не смачними...Ціни середні! Обслуговування на хорошому рівні!

Rebro
IK
Ivan Kunderenko
12.07.2019
5

Good selection of food.

Rebro
Сергей Антонюк
12.01.2019
5

Смачно, затишно, вечорами жива музика, дуже привітні офіціанти , ціни трохи вище середнього але воно того варте, є кімната для куріння , туалети чисті, заклад на досить хорошому рівні.

Rebro
Natalia
10.17.2019
4

Кухня, рИба, салати - дуже добре. Обслуговування- дуже добре. Співачка - в душевно, справжній скарб. ціни - вищі за середнє. Мінус - обмежена і непрофесійна винна карта. Я розумію, що ви позиціонуєте себе, як гастропаб, але тим не менш, не всі відвідувачі полюбляють пиво, має бути вибір. Жодного якісного сухого вина в меню не знайдено. Можна поміняти Дон сімон(справжній непотрібна San Simon, додайте Колоніст витримані Каберне, Трубецьких Піно Нуар, Шардоне витримані.

Rebro
Мар’яна Любенко
10.16.2019
3

Приїхали в гості зі Львова. Щось на зразок нашої реберні, тільки без черг... Чудове обслуговування, чисто, швидка подача, непогана презентація, приємний інтерєр незважаючи на підвальне приміщення. Основну страву закладу - ребра, подали дещо підсушеними, неначе другий раз підігрітими.. Можливо нам просто не повезло... Ціни середні по місту.

Rebro
Лариса Олеговна
10.01.2019
5

Стейк рибай, не рекомендую заказазывать - не очень, с костью, которой там априори быть не должно.Все остальное в целом хорошо, хорошее спокойное место,вкусно,уютно)Советую попробовать их фирменные ребра, пальчики оближешь:)

Rebro
ic
isabela calinoiu
09.14.2019
1

Undercooked chicken and ridiculously loud music

Rebro
TS
Tanya Simchuk
07.05.2019
4

The ribs are good, however compared to Ogniem i Mieczem in Kraków (where I ate ribs just a few days ago), they surely lose both in size of the portions, amount of meat and taste. The baked vegetables were great (however, an uneven number - 5 slices - of courgette in a double serve was interesting :Beer tastes excellent, service at the outdoor terrace is very slow. However, the location and overall atmosphere are very good. Prices are medium, I would say: beer, ribs & veggies for three were approximately 200 UAH (8 dollars).

Rebro
Андрій Євдокімов
07.04.2019
4

Дуже смачно і відносно помірні ціни, рекомендую цей заклад особливо комплексні обіди

Rebro
jw
jorge white
06.13.2019
3

Паб в якого в асортименті тільки два види пива. Мясо смачне,приготовлене гарно.От ножі щоб це мясо різати тупі.

Rebro
Андрей Матрасов
06.06.2019
2

Дольче ГабанаСиние зубы , вогоньГарри - это был мой бифштекс

Rebro
MK
Massimmooo Keplin
04.08.2019
5

Обслуговування, чистота та смак страв на висоті. Затишний зал, є жива музика. Якщо хочете спробувати смачне м‘ясо, вам однозначно сюди!

Rebro
Тарас Тищук
03.30.2019
1

Ужасное обслуживание! Официант принял заказ, ушёл - принёс вместо 2-х порций крылышек - три. Принес пиво которое мы не заказывали . Дальше ситуация повторилась. Через 15 минут - снова пиво которое мы не заказывали. Но это пустяки....Крылышки .....более ужасных мы не ели никогда.На жалобу администратору, крылышки отнесли на "дегустацию" шефу и сушефу...После чего согласились убрать их и счета.Фишка заведения - ребра, приносят их на деревянном подносе и при вас, на вашом столе их рубают. Сидя в белой футболке, все брызги от происходящего были именно на ней и бонусом часть ребрышек выпали на стол, откуда их благополучно вернули на поднос и продолжили рубить.Из плюсов: неплохой борщ, вечером живая музыка в исполнении 2-х молодых парней с приятным вокалом и репертуаром.

Rebro
RK
Roman Kutsenko
03.20.2019
5

Nice place to stay. Also, they have excellent business lunches

Rebro
NB
Natalia Bohdanets
03.02.2019
4

Ресторан у центрі міста. Готують смачно. У цьому закладі скуштувала найсмачніше запечену скумбрію. Гарно подають каву.

Rebro
Оксана Величко
01.23.2019
5

Приємна атмосфера, смачна кухня. Помірні ціни.Є дитяче меню.Трішки офіціантів треба наштурмувати.

Rebro
JL
Jan Lankaster
01.22.2019
3

Така собі копія Львівської реберні))але працює заклад вже не мало часу, а смачно та правильно готувати мясо так і не навчилися. А так. Ціни помірні. Розташування зручне. Завжди людно

Rebro
Vj
Vanya jun
01.21.2019
5

Святкували день народження 20.01.2019. Заклад виправдав найкращі сподівання. Правильно підібраний персонал, адміністратори і офіціанти знають свою справу. Кухня , подача страв все на вищому рівні. Рекомендую однозначно!

Rebro
Сергій Гульчук
12.25.2018
1

Намахують людей на покупці спірного купили 300грам коньяку перевіряли в присутності офіціанта виявилось принесли 240грам після того як офіціант побачив що не вдалось намахати забрав і розбавили коньяк голіркою причому по запаху таке відчуття що самою кончаною і дешевою.... сама обстановка прикольна, а от те що пробують намахати любим способом за це ставлю мінімальний бал

Rebro
KD
Kristina Dytka
12.12.2018
5

Випадково зайшли в цей заклад. Атмосфера ну просто супер! Дівчатка дуже приємні!. Дуже смачно, ребра клас! Пиво дійсно має свій смак, а не смак порошку. ( Зараз це рідкість). Туалети чисті, приємний запах. Забула телефон, який мені надзвичайно дорогий,то дівчатка бігли за мною,щоб повернути його. Дуже дякую вам! Ви кращі! Буду в Рівному , тільки до вас! На мою думку кращий заклад Рівного!

Rebro
NT
Natalia Tsiruk
12.04.2018
5

Місце затишне, кухня дуже смачна, мясо мяке та соковите, обслуговування чудове, ціни помірні. Рекомендую

Rebro
Игорь Удод
10.13.2018
5

Отличное место. Приятный и вежливый персонал. Средний чек на двоих 300-400 грн.

Rebro
HK
H K
08.26.2018
5

The main pub/restaurant is in basement level but there is a terrace with outdoor seating on the ground level next to big square. Service is very attentive and friendly (speaks English). Meat was very good. Some items are not available. Brisket is just meat without bone so it’s not the same real brisket (FYI). BBQ sauce is similar to ketchup so you can get it for fries. Very good tar tar sauce. Chicken burger was excellent!! Highly recommend it. Roll with Potato was good but need some sauce. Cauliflower was actually red cabbage. Potato side dish was tasty too. Highly recommend this place!

Rebro
LM
Ludmila Mosijchuk
08.23.2018
5

Дуже смачна свинна грудинка в пряному соусі :)Сподобалось і обслуговування: подумали і про дітец-розмальовки їм принесли

Rebro
SS
Sashki Sashka
07.23.2018
3

За перші 10 хвилин,що ми зайняли столик, офіціантка приходила 4 рази,хоч попросили почекати. Шашлик несли довго, коли принесли,то спитали,чи потрібен соус. В результаті соус принесли,коли шашлик був майже зїджений, хвилин через 40 (видно на фото). Цікавили деталі про салат з літньої пропозиції, офіціантка про нього нічого не знала. Чисто.

Rebro
AS
Alla Sulzhuk
06.28.2018
5

Привітний персонал, приємний інтерєр, обслуговують швидко, все смачно. Прикро, що з меню не все було в наявності, наприклад не було фірмових ребер, копченої скумбрії, ... Є літня тераса, але на ній палять. Загалом смачно і затишно. Приємно і зручно, що до сету з копченостей подають не лише сухі, а і вологі сетветки.

Rebro
Sergey
06.25.2018
4

Хорошее предложение мяса и пива. Оригинальная подача рёбер.Живая музыка вечеромОтличные официанты!Из минусов - совсем неуютная летняя терраса в самом центре города, похожа на обычную наливайку. Реконструируйте и посетителей добавите в разы!

Rebro
Снежана Герасимчук
06.06.2018
5

Пройшов місяць з того часу, як я насолоджувалася справді вишуканими стравами, які готують у цьому пабі. Досі не можу забути смаку салату з буряка і бринзою у солодкому соусі, ароматної картоплі з тушеними щоками, соковитих реберець. У цьому закладі працюєпрацює ввічливий та привітний персонал. Мрію повернутися сюди ще!

Phone
View number phone +380 96 994 9894
Last update: {date}
4.4
50
Open
Rebro in Rivne

Soborna St, 112, Rivne, Rivne Oblast, Ukraine, 33000, Rivne

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!