• en

Raketa Social Club in Gargždai

- View Place Hours
Place Hours
Raketa Social Club in Gargždai
4.4
50
Direction

Bangų g. 5A, Klaipėda 91250, Lithuania, Gargždai

Ask a question
Description

Raketa Social Club - Social club in Gargždai, Lithuania

Overview
Features
Review
Add rating:
Raketa Social Club
IB
Ineta Bukelevičė
09.13.2022
5

My loveliest place in Klaipėda :great and cozy place with very delicious coffee (first of all), delicious food and for business lunch and for business dinner here. Also, here you can have lovely evening with great staff who prepare delicious cocktails and gives nice attention for you. Highly recommend - suitable for guest who love quality, coziness and good atmosphere.

Raketa Social Club
IG
Iveta G
09.13.2022
5

Nuostabi aplinka, maistas, apartanujantis personalas taip pat tobulas!! Rekomenduoju! Tikrai dar ne karta apsilankysiu! ❤️

Raketa Social Club
EV
Emocijos Vertos Istorijos
09.13.2022
5

Tikriausiai viskas viename, maistas, aptarnavimas, bendravimas iki renginio ši vieta sukurta jūsų šventei, tikrai rekomenduoju ir kaip renginių vedėjas ir kaip svečias :)

Raketa Social Club
VK
Vidmantas Kirklys
09.13.2022
5

Puikus maistas ir malonus aptarnavimas. Graži vieta ir nuostabus vaizdas terasoje. Dažnai lankomes su vaikais, mat šalia esanti žaidimų aikštelė, Jono kalnelis bei fontanai - puiki pramoga. Rekomenduoju! :)

Raketa Social Club
II
Ieva Ievute
09.13.2022
1

Siūlyčiau susimąstyti apie klientus ir maisto kokybę.Padavėjos susiraukusios piktos ir kreivai žiūri, neša maistą aplinkui ir kiekvieno staliuko klausinėja ar tai jo užsakytas patiekalas. Švara - vienas iš liūdniausių dalykų staliukai nenukraustyti , stiklinės nepakeistos , stalo vanduo panaudotas ir neiašku kas jame yra. Maistas - “salotos su vištiena” 6€ - paklausus padavėjos kas jose yra atsakymas labai paprastas : salotos lapai, pomidorai, agurkai ir padažas. Viskas gerai, imu. Atneša salotas pirmas įspudis ne koks. Pirmas vaizdas : vištiena sudegusi, viduje nepilnai iškepusi, salotos labai atrodo kad iš buvusio kliento kuris nesuvalge lapų perdėta į sekančio kliento lekšte, svogūnai? Iš kur? Ir atrodo kad svogūnų buvo daugiau nei salotų lapų (jų ten iš vis gal buvo 5 lapai). Lėkštės dugne matoma aliejaus perteklius ir paskutinis salotos lapas kuris buvo ant dugno perpildytas aliejaus.Vienas pliusas ir pagirtiniausias dalykas manau būtu aplinka.Labai liūdna, kai toks restoranas nepagalvoja apie maisto kokybę ir klientus.

Raketa Social Club
MB
Miglė Baranauskienė
09.03.2022
5

Skanus maistas. Jauki aplinka. Malonus ir greitas aptarnavimas.

Raketa Social Club
vk
vaida kim
08.04.2022
1

Buvom keliese ir užsisakėm burgerius bei alaus (juk karšta vasaros diena ir norisi atsigaivinti ir pavalgyti), gavome alų-jau blogai, bokalas neišplautas pilnai, su lūpdažiu ant krašto, bet bent jau maloni padavėja, pakeitė. Burgeriu užsakymas buvo well done, pora medium rare ir vienas rare, gavome visus well done… so sad, nes juk kai nori ne guminės mėsos, o gauni visiškai pilnai iškepta. Bulvytes šalia burgerio taip pat nenudžiugino, buvo bulvių traškučiai, kur nesuprasi ar minkšti ar kieti su belekiek druskos, kad galėjai dar ir kitiems patiekalams panaudoti. Tai buvo vieni blogiausių burgerių ką esam valgę, o alus tuo metu, kad ir naujai įpiltas, tai neaišku iš kur, nes tokia arbatėlė. Tikrai niekam nerekomenduoju čia valgyti. Patirtis labai nuvilianti. P.S. Dar galėtų įsigyti ir sugar free gėrimų!

Raketa Social Club
AS
Aistis Strelčiūnas
07.14.2022
4

Einu čia beveik kas dieną nes ofisas tame pačiame pastate. Maistas dažniausiai labai skanus, aišku pasitaiko ir mažiau sėkmingų patiekalų, aptarnavimas taip pat labai geras. Vienintėlis minusas - didžiausios dienos pietų kainos Klaipėdoje. 1-2 eur brangiau nei Meridiane ir kituose restoranuose.Update 2022.05.30: paskutiniu metu maisto ir aptarnavimo kokybė suprastėjo, tad atimu vieną žvaigždutę kol situacija pasitaisys.

Raketa Social Club
AT
Anna Tkachenko
07.05.2022
5

Очень приятное место. Вкусно, большие порции, хорошее обслуживание

Raketa Social Club
SU
Sonata Urniežė
07.04.2022
5

Skanus maistas, malonus aptarnavimas, jauki aplinka.

Raketa Social Club
SM
Sleeping Mood
07.04.2022
5

Labai malonios ir šiltos padavėjos, aplinka nuostabi, maistas super!

Raketa Social Club
SD
Sandra Dargė
07.04.2022
5

Jauki aplinka, gera atmosfera, profesionalus aptarnavimas, maistas skanus ir estetiškai patiekiamas, optimalus kainos ir kokybės santykis.

Raketa Social Club
ER
Edmundas Ramanauskas
07.03.2022
5

Lovely location, great food

Raketa Social Club
AG
Albinas Galinskas
05.17.2022
1

Buvo gerai, bet kai atnešė alų ant pusės atskiesta...Gudrutės miargaitės...

Raketa Social Club
vd
valerij d
05.03.2022
5

Puikus aptarnavimasSkanus maistasRekomenduoju!!!

Raketa Social Club
VD
VALERIJ DAVYDOV
05.03.2022
5

Puikus aptarnavimas, skanus maistas.Rekomenduoju!!!

Raketa Social Club
SL
Surv Lt
03.05.2022
4

Mega burgeriukas, kol fotkinau truputi atvėso, bet skonis nenukentėjo. Jauki vieta. Reiks čia sugrįžti vasarą.

Raketa Social Club
EJ
Eglė Jonušienė
08.09.2021
1

Pietums - glazūruoti rūkyti šonkauliai.Kažkokios dalys su kaulais, mesos buvo gal 5 %, visa kita riebalai kremzlės ir kaulai. Parodžius padavėjai ji nunešė tai ką vadino šonkauliais į virtuvę ir grįžusi pasakė kad virtuvė nieko negali padaryti, nes jie negamina šonkaulių o perka, tai kokius gauna tokius pateikia (kaip tai reiėktų suprasti aš nežinau). Nežinau ar tai tinkamas pasiteisinimas virtuvei. Taip pat padavėja pridūrė "nelabai ką turime pasiūlyti". Labai gaila, kad nespėjau nufotografuoti kaip atrodė "šonkauliai".Tai likau nepietavusi ir be jokios pasiūlytos alternatyvos. Tiesa prie kasos išdėsčius situaciją ir paklausus ar man reikės susimokėti, kita padavėja tuoj pat suskubo rūpintis gal užsakyti naują patiekalą. Bet pralaukus apie 20-30 minučių kol kolegos baigs pietauti, jau tikrai nebetinkamas metas siūlyti naują patiekalą.Labai nemaloni patirtis.

Raketa Social Club
GT
Gabry Tee
07.07.2021
5

Tiek maistas, tiek vaizdas bei beabėjo padavėju ir barmenu kruopštumas vertas kiekvieno išleisto cento šioje vietoje! Malonu buvo su jumis susipažinti! Ačiū dar karta 🤩😍🤩💐🍾

Raketa Social Club
GM
Giedra Mickeviciene
07.07.2021
5

Labai skaniai pavalgem. Sonkauliukai ir kepta duona bubo tobulo skonio. Midiju ir zuvytes taip pat grisim dar ne karta. Aciu

Raketa Social Club
VB
Virgilijus Butkus
07.05.2021
1

Nerekomenduoju! Aptarnavimas - š...nas. Meniu laukiau net 10 minučių. Ir tai jį atnešė tik tada, kai pašaukiau aptingusį bernelį.

Raketa Social Club
JS
Jaras Stankevičius
07.05.2021
2

Nu tikrai labai blogai. Lauke nepriėjo, tada nuėjom į vidų, dar palaukėm 5 minučių iki meniu, nors kolektyvas tikrai mus matė (buvom dviese). Stumdė bačkas trys būdami, nors mergina reguliavo „eismą“, kitas bachūras stumdė, o trečias žiūrėjo. Mandagus padavėjas buvo (dėl to ne viena žvaigždė), bet patirties neturėjimas, nekreipimas dėmesio į svečius ir neparuošti stalai svečių priėmimui labai nuliūdino. Tikiuosi, kad pasitaisysit.

Raketa Social Club
SB
Sarunas Butkus
07.05.2021
5

Įprastai nesu linkęs rašyti atsiliepimų, bet šiandien buvau nustebęs, atradęs naują vietą klaipėdoje. Maistas 10/10, nėra prie ko prikibti, ar ka pridurti. Aptarnavimo kokybė taip pat aukšto lygio, aptarnaujantis personalas toks, į kokį turėtų lygiuotis ne tik klaipėdos barai. Vieta puiki, gražūs vaizdai - fontanas, jono kalnelis ir t.t. Tikrai buvau nustebęs, kad pataikiau į tokią vietą, kuri iš kart po apsilankymo, tapo nauja mano mėgstamiausia vieta Klaipėdoje.

Raketa Social Club
LL
Lina LG
06.23.2021
2

Vieta ir aptarnavimas nuostabus. Maistas prastas. Valgiau sausa ir sūrią grill vištieną. Šonkauliai taip pat buvo prasto skonio ir toli nuo BBQ :(

Raketa Social Club
MD
Martynas Draukšas
06.21.2021
5

Profesonalus aptarnavimas. Barmeno Šarūno kokteiliai skaniausi visoje klaipėdoje. Nuoširdus aptarnavimas ir profesalumas. Padavėja Evelina labai maloni visados šypsosi, iškilus bėdai padeda, profesonaliai bendrauja su klientais. Malonu bus dar karta grįšti i Raketa, nes čia profesonaliausia padavėja, barmenas ir malonus aptarnavimas.Nesiliaukit stebinti klientu ir šypsotis.

Raketa Social Club
AV
Audrius Varankevičius
11.10.2020
5

Vienas iš pasislėpusių Klaipėdos senamiesčio perlų, iš kurio terasos atsiveria vaizdas į atsinaujinusį Jono kalnelį. Vakarais, kai darbo laiko nediktuoja karantinai, organizuojami koncertai bei kiti renginiai, o skoningai įrengta aplinka yra idealiai pritaikyta socialiai pabendrauti su artimaisiais ar tiesiog atsipalaiduoti. "Raketa" turi tikrą socialinio klubo dvasią, bet jau neskaitant vien jaukios aplinkos, sugrįžti tenka ir dėl skanaus maisto, kurį šiuo metu galima užsisakyti ir išsinešimui. Tikrai rekomenduoju išmėginti tiek vietiniams, kurie nori atrasti naujas vietas Klaipėdoje, tiek miesto svečiams! 😌👌

Raketa Social Club
MS
Martynas Simutis
08.26.2020
5

Terasa su vaizdu puiki, maistas ir aptarnavimas taip pat geras.

Raketa Social Club
Вікторія Фурман
01.31.2020
5

The prices are accessible. The place is cozy and with lots of tables. During weekends, they organize concerts and parties.

Raketa Social Club
an
aleksandr nesterov
12.14.2019
5

super!!!

Raketa Social Club
EL
Edita Laugalienė
09.20.2019
1

Kainos ir kokybės santykis neadekvatus! Užsisakius DIENOS sriubos jos laukėm 25 min.o galiausiai ją atnešusi mergina replikavo "truputį užmiršom". Sriuba buvo ne karšta, net ne šilta, o bevrik šalta...kartu su sriuba užsisakius antrą patiekalą, neminėjo, kad neturi, o atnešus sriubą paaiškėjo, kad "NEBĖRA"...antrojo patiekalo užsakymą pakeitėm kitu, nes buvo pasiūlyta kompensacija ir pažadėta "už buvusio patiekalo kainą", nors apmokant sąskaitą paaiškėjo, kad čia buvo atneštas brangesnis patiekalas, tai nuolaida pritaikyta nebuvo.Suprantama ir žmogiška pamiršti, kai žmonių daug. Bet pralaukus pusę pietų pertraukos norėtųsi šilto maisto... o jei ir atsitinka taip, kad patiekalo trūksta, būtų sąžininga kliento atžvilgiu iškart informuoti, o ne pusę valandos "pamiršti pranešti", kad norimo maisto nebus... žodžiu. Pirmas įspūdis apie šią vietą buvo labai geras... tačiau po šio fiasko mes su kolegėm TIKRAI rinksimės kitą vietą. Nusivylėm.

Raketa Social Club
AN
Augustinas Našlėnas (Art)
09.10.2019
5

Classy food, worth its price. Highly recommended.

Raketa Social Club
RS
Ranjodh Sandhu
08.27.2019
5

Cozy place for quick bite, wonderful view

Raketa Social Club
VL
Vitoldaslp Lapuzovas
06.04.2019
5

Good place to lunch

Raketa Social Club
RV
Renata V.
05.24.2019
5

Good food

Raketa Social Club
am
ausra maciuliene
04.30.2019
5

Super!!!

Raketa Social Club
Denis “Druq” Druqu
03.09.2019
5

Wonderful!!!)

Raketa Social Club
IK
Indrė Kas
03.03.2019
5

Nice and cozy. Pleasure to stop by no matter if you are picky for food/serving during lunch break or want to chill out with somebody and enjoy a nice drink, satisfying music and service

Raketa Social Club
Mindaugas Šiaulinskas
01.27.2019
5

Good

Raketa Social Club
VR
Vladas Razdobrejevas
11.21.2018
5

Perfect place :)

Raketa Social Club
BG
Bronislovas Gustas
07.24.2018
1

Atėję pavalgyti dienos pietu 20 minučiu laukėme kol prie mūsu teiksis prieti padavėja, ir priėjo tik paprašyta.. Prieš tai šaudama komentara: "Jus prašot jau koks šeštas"Galima suprasti, jog nespėja, bet manau turėtu geriau organizuoti darba.

Raketa Social Club
JK
Jolanta Kaun
07.04.2018
4

Went to this bar for a concert which was a live performance of a cello player. Good selection of drinks, but very little choices for food. Just snacks! Also, it was a bit too hot (for summer time!). I believe, conditioners did not work properly.

Raketa Social Club
PN
Paulius Navickas
06.29.2018
4

Perfect place, mood, but wirh AC should do something.

Raketa Social Club
Dovile
04.25.2018
5

Labai skanūs dienos pietūs 💚 didelis pasirinkimas 🍴

Raketa Social Club
GI
Gytis Ivanauskas
03.30.2018
2

The place by itself is a solid 6/10, drinks are kinda expensive but thats not the problem. The guards at the entrance are one of the most aggressive people Ive ever stumbled upon. Communication with them was truly an experience I would not like to repeat. At the end of the night the guards were drunk, absolutely unprofessional. The staff inside are friendly, talkative. Good sound system inside, fit for mass events. My opinion is based on one experience, do not rely on me fully, but Im just telling you what expect if a concert happens at this Establishment.

Raketa Social Club
RM
Raimondas Mažulis
03.08.2018
4

Not my kind of place for partying, but I had my lunch there several times - I must say that the food is really nice.

Raketa Social Club
LB
Lukas Bruckus
12.29.2017
5

Modern bar, good music, fancy drinks

Raketa Social Club
DK
D K
11.28.2017
5

Good

Raketa Social Club
KM
Karolis Marcevicius
11.18.2017
5

Cozy place, great atmosphere, great music!

Raketa Social Club
AL
Andrej Lavrinovic
11.01.2017
5

Cozy, good food and bar. Nice music.

Raketa Social Club
MJ
Mindaugas Jonuska
02.22.2017
5

Super!

Last update: {date}
4.4
50
Open
Raketa Social Club in Gargždai

Bangų g. 5A, Klaipėda 91250, Lithuania, Gargždai

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!