• en

Publikum Restaurant in Veszprem

- View Place Hours
Place Hours
Publikum Restaurant in Veszprem
4.5
50
Direction

Veszprém, Szabadság tér 12, 8200 Hungary, Veszprem

Ask a question
Description

Publikum Restaurant - Restaurant in Veszprem, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Publikum Restaurant
AP
Anita Polgár
06.04.2022
5

Publikum tálat kértünk 2 személyre. Gyors volt a kiszolgálás,finom volt az étel is. Csendes,ízlésesen berendezett étterem. Máskor is megyünk🙂

Publikum Restaurant
KR
Kiss Rita
05.15.2022
4

Ajánlom mindenkinek aki egy finom ebédet szeretne elfogyasztani a nyári melegben.

Publikum Restaurant
PD
Patrik Dósa
05.12.2022
5

Delicious food options on the menu all the time

Publikum Restaurant
YB
Yvette Baumgartner
05.04.2022
1

Negyed óra várakozás után jött a pincér felvenni a rendelést. Kértünk 4 főételt és egy levest. Kb 1,5 óra elteltével egy másik pincér jött oda hozzánk, hogy rendeltünk-e már. Miután közöltük, hogy igen és mennyi ideje várunk és még csak a levest sem kaptuk meg rá kb 10 percre megkaptuk a levest. Aztán semmi. Végül 2 óra várakozás után úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább.

Publikum Restaurant
PL
Pál Laura
05.01.2022
1

Nagyon lassú kiszolgálás, hideg ételek, nem azt kaptuk amit kértünk, barátságtalan felszolgálók.

Publikum Restaurant
BR
Bertalan Rózsás
05.01.2022
1

Kerülendő.Lassú kiszolgálás (nem a pincér hibájából véleményem szerint), kis baki csúsztatott a rendszerbe, hiszen hosszasabb várakozás után derült ki, hogy az egyik ételt nem tudják elkészíteni, érdekes utasok az ételben (nem egetvero potyautas, szerintem csak a saláta nem lett rendesen megmosva). Lehet, hogy csak egy rossz pillanatot fogtunk ki, de sajnos ez nem boldogít. Kitartást az itt dolgozó, tenni akaró személyzetnek, vagy inkább munkahelyváltást.

Publikum Restaurant
FN
Flóra Németh
03.26.2022
5

Nagyon fincsi, nagyon jó minden! Mióta tulajdonos váltás lett igen sokat fejlődött a személyzet, a konyháról nem is beszélve. Rendkívül jó az elhelyezkedés, Veszprém szívében, közvetlen az Óvárosnál, hogy egy jó ebéd, vacsora előtt/után kirándulhasson az ember. Kevés helyen lehet már jó liba/kacsa májat, ételeket enni, stb... Minden embernek jó szívvel ajánlom!

Publikum Restaurant
ER
Elizabet Rózsa
03.21.2022
1

Ha tehetném igazából egy csillagot sem adnék. Amellett, hogy hideg volt az étel, a csirke nem volt átsütve, szinte véres volt. Visszaküldtem, hogy a hideg krumpli helyett frisset, a rántott csirke helyett átsült natúr csirkemellet szeretnék. Jobb nem lett, sőt!!!!! A fokhagyma krémleves is volt sok minden, csak krém állagú nem. A tejfölös uborkasaláta szénsavas volt, gondolom az sem mai volt. Ha olvassa ezt a kommentet az, aki most tervez először menni, inkább a mekit ajánlanám!!! Ha pedig a tulaj, akkor ajánlanám a konyhai dolgozók lecserélését. Sürgősen. Ahogy látom a többi kommentet nem az első volt.

Publikum Restaurant
AP
Agnes Pap
03.14.2022
1

Na erre tényleg nem számítottam!!!1 órát vártunk az ételekre, ami langyos volt, mire kijőtt. Íze se sok volt, hozzáteszem! 1 órán át nem jött oda hozzánk a személyzet, italt nem tudtunk kérni.Az egész étterem hangulatlan, hideg van.A felszolgáló, szürke, kapucnis melegítőfelsőben gondolta a felszolgálást.Ami szerintem elég igénytelen.Mindezt horror áron.Soha többet!!!!Senkinek nem ajànlom!!!

Publikum Restaurant
JK
Jázmin Kálmán
03.13.2022
1

Egy nyaralás keretei között tértünk be ebbe az étterembe és nagyot csalódtunk. A rengeteg várakozás mellett az ételek sótlanok és ízetlenek voltak, nem mellesleg jéghideg. Az alagsori berendezés nem lenne rossz de így márciusban, rémesen hideg volt. Nem gondolom, hogy ez az étterem megérdemli ezt a magas értékelést

Publikum Restaurant
AK
Attila Kálmán
03.13.2022
1

Nagyon lassú kiszolgálás!Az ételek gyengék, és épp hogy langyos volt! Majdnem egy órát vártunk rá!Az értékelések köszönő viszonyban sincsenek a tartalommal!Egyszer kipróbáltuk de többet biztos nem megyünk

Publikum Restaurant
KT
Konrad Teimayer
02.05.2022
3

A hely jó, hangulatos, a személyzet korrekt, viszont a rendelés után csak 45 perc mulva kaptuk meg az ételt. Véleményen szerint ezzen lehetne javítani. Érdemes lenne. További sok sikert.

Publikum Restaurant
ES
Eszter Szabó
12.28.2021
5

Jó ízű ételek, megfelelő (nem túl nagy, nem túl kisadagok, kedves, gyerekbarát kiszolgálás. Végre egy hely, ahol a desszert is belefért a pocakunkba. 🙂

Publikum Restaurant
Bwu
10.15.2021
5

Good dishes, nice place and very friendly staff

Publikum Restaurant
PC
Peter Csabai
10.13.2021
1

Absolutely no go!We had to wait over an hour and still then we had to realize that we didnt receive the ordered meal. The chicken was bloody inside...etcThen they offered a drink but somehow we had to pay a huge amount for nothing...

Publikum Restaurant
AN
Attila Novák
10.04.2021
5

Kellemes meglepetès volt !Végre egy hely , ahol nem csak ételmintával szaladgál a pincér, ràadásul nagyon finom is volt . Köszönet érte, jó szívvel ajánlom màsoknak is .

Publikum Restaurant
MH
Mel H
09.29.2021
5

Great food and service!!

Publikum Restaurant
ZO
Zoltán Orosz
09.25.2021
5

Egyszerűen fenomenális! Nagyon nagyon jo hangulat barátságos személyzet! Egyszóval hibátlan! végre egy hely ahol jol érzi magát kicsi és nagyn! Csak ajánlani tudom kikapcsolodni romantikázni üzleti tárgyalásra akármire! Probáljátok ki megéri!

Publikum Restaurant
James
08.31.2021
2

Was not very good, over salted, we expected more

Publikum Restaurant
GB
Gregor Berta
08.28.2021
1

Csak annak ajánlanám (de leginkább senkinek), aki nem éhes, esetleg nagyon-nagyon ráér.15 órakor érkeztünk az étterembe, 16:40-kor hozzák ki az ételt - hiányosan. Kérdésünkre, hogy hol a kacsa? Sül - jön a magvas "vendéglátós" válasz.Az egyik étel elsózva, a pörköltnek semmi, de semmi szaftja, de amúgy is száraz a marha.Éhesen ültünk be, kopogott a szemünk már, a gyerekek nem bírták már az éhséget, mire jött az étel. Se egy elnézést, de kevesen vagyunk. De a borravaló elmaradása után már köszönni sem tudott a pultos.

Publikum Restaurant
csak1bolond
08.28.2021
5

Rendkívül kellemes hely és személyzet. Rugalmasak voltak velünk. Mivel nem eszünk állati terméket, kérésünkre hajlandóak voltak eltérni az étlaptól, amit itt meg is köszönök ismét. Az étel finom volt, és bőséges, ami egyre ritkább az éttermekben. Nekem személy szerint sok csalódásom van éttermekben, a nagy tányéron, nagy semmi miatt, de az ára a csillagos egekben jár. Itt még az árak is barátságosabbak voltak. A mosdó tiszta. Nem kellett sokat várni az ételre.Szívesen ajánlom azoknak is akik nem esznek állati terméket, mert rugalmasak voltak az étlapot illetően. Javaslatom az étteremnek, hogy a wokos zöldségeknél a pincér jelezze előre, hogy mikor készül fagyasztott, és mikor készül szezonális (nyerszöldségekből az étel, így elejét veszik a rossz kritikáknak.

Publikum Restaurant
GS
Gabriella Szasz
08.28.2021
1

Iszonyat lassú kiszolgálás, ételek között volt vagy 20 perc különbség mire az asztalra kerültek, felszolgáló hölgy nem túl kedves, ételek nagyon gyengék az árhoz képest.Az Angus hamburgert rendeltem kacsamájjal. Annak ellenére, hogy közel egy órát vártam rá, nem leltem nagy örömömet benne: állott volt a buci, a hús mirelit fajta, ja és "véletlenül" lehagyták a kacsamájat róla. (Emiatt különben 400 Ft-tal kevesebb volt a számla).Hatalmas káosz volt, többen panaszkodtak, hogy több, mint egy órája várták az ételre.Biztosan nem mennek vissza.

Publikum Restaurant
ZO
Zoltán Orosz
07.29.2021
5

Kiválló hely nagyon finomak az ételek és végre egy hely aho igazi ropogós csülköt lehet enni! Kedves kiszolgálás az árak megfizethetőek! Csak ajánlani tudom! És nem el hanyagolható dolog hogy Gyermek barát a hely! Nagyon kedves a személyzet! Hogy is szokták ezt mondani? 10 PONT!!!!

Publikum Restaurant
Ákos Horváth
07.11.2021
2

A kiszállított húslevesük romlott volt (savanyú és büdös), de a többi étel is nagyon-nagyon feledhetőre sikerült. Szerintem szakácsot váltottak, mert régebben finom volt a kaja. Mi soha többet nem rendelünk innen az biztos.

Publikum Restaurant
KK
Krisztián Kovács
03.04.2021
5

Az étel mindig kiváló, minőségi és ízletes, a kiszolgálás szintén kifogástalan és nagyon kedvesek, pedig szinte csak menüt eszek. Máshol egy bolognait sem tudnak elkészíteni, itt még az is átlagon felüli. Ha lehetne rendelni csak innen tenném. Remélem COVID után újra kinyitnak a szokásos csapattal. Pár hely tanulhatna tőlük... Kitartás!

Publikum Restaurant
ZJ
Zoltán Jantó
09.16.2020
5

Végre egy olyan pince étterem, ahol nincs dohos szag. Az étel finom, kellően nagy adag, a felszolgáló kedves.

Publikum Restaurant
ML
Marta Lachert
08.16.2020
1

Maybe I had a bad luck, but they served me a meal accompanied by DISGUSTING, unfresh and truly uneatable purée. This time I was misled by the Google maps opinions :(

Publikum Restaurant
GB
Gabriella Bakos
02.15.2020
5

Hangulatos pince Étterem. Az étel hihetetlen finom. Az adagok hatalmasak a tálalás mutatós.

Publikum Restaurant
ZB
Zoltán Bikádi
01.14.2020
5

They have a good weekly menu with various options

Publikum Restaurant
PP
Piroska Polgár
12.16.2019
4

Nice atmosphere, food also good, long opening hours, portion medium size.

Publikum Restaurant
KA
Káló András
12.11.2019
3

Not the best quality

Publikum Restaurant
SI
Sándor Irlanda
11.17.2019
5

Really delicious food. It was very fast to get our lunch as they have a menu with three courses: two kind of soups, three kind of main courses and some kind of dessert too. You order fast. You get it fast. You eat it slow. Enjoy every part!

Publikum Restaurant
MV
Meo Vegita
07.16.2019
5

Tip-Top!

Publikum Restaurant
AS
Agnieszka Stradecka
07.07.2019
5

Delicious food in the heart of beautiful city

Publikum Restaurant
EN
Elyne Nasike
05.15.2019
4

It is made out of an old underground winery with outdoor sitting space for warmer seasons. The prices are $$ and serve great food /weekly menu and offer good service.The ambience is great especially for evenings.However for millenials bad news ,no wifi or cellphone net hence more time for chatting while hanging out with real people 😁

Publikum Restaurant
DP
Daniel Panka
03.26.2019
5

Delicious food and reasonable prices. The interior design can feel a bit claustrophobic for some, but I personally liked it.

Publikum Restaurant
RK
Rafael Kovacs
03.15.2019
4

Nagyon hangulatos kis hely - bár megtalálni nem olyan könnyű (legalábbis abból az irányból), bár a közelében van az ember az illat segít megtalálni.Az ételek jók, sőt, a sült padlizsán sajtos rizzsel nagyon jó.Desszertnek az oreos palacsintát ajánlanám - finom és nem túl édes (nem gejl). Legközelebb tutira kipróbálom a narancsos-kókuszos somlóit.Személyzet kedves, segítőkész.Lehet kártyával fizetni, nem csak készpénzzel.Érdemes kipróbálni.

Publikum Restaurant
BR
Balazs Rozsa
01.17.2019
5

Good and quality food. Friendly staff

Publikum Restaurant
FL
Frank Lorra
01.03.2019
4

A quite place, small but nicely decorated. Very friendly staff and an extensive menu. Prices are very modest, good tasting food. Hungarian, German and English menu. Not necessarily Hungarian style food but more international. Cards and cash accepted.

Publikum Restaurant
AV
Aleksandar Velinovski
12.14.2018
4

Fine restaurant in underground. Nice atmosphere. Fine food

Publikum Restaurant
LT
László Tóth
11.02.2018
5

Nagyon finomat, marhahús levest és morzsában sütött csirkemellet ettünk. A hely nagyon hangulatos, a berendezés is lenyűgöző. Ha legközelebb is ellátogatunk Veszprémbe ide biztosan betérünk.

Publikum Restaurant
AE
Ady Elffy
10.24.2018
5

Quiet, relaxing and affordable.

Publikum Restaurant
ZH
Zsófia Horváth
09.05.2018
3

A hely hangulatos pince etterem. A kiszolgalas kedves, figyelmes. Az etelek viszont nem tokeletesek. A husleves kisse izetlen volt, a tepett marhas rollban a marhahus volt a legrosszabb. A zoldseg viszont nagyon finom. Burgonya variacios etel nem volt rossz, de elbirt volna meg par fuszert vagy mas izesitot. A Sacher torta sem volt rossz, de hamar felejtheto. Osszessegeben a hely kedves de valahogy az etelek nem az igaziak.

Publikum Restaurant
TT
Tímea Tarnai
06.04.2018
4

It has romantic booths and also tables for groups. The food is delicious and the prices are reasonable.

Publikum Restaurant
EB
Erzsébet Bosternák
05.12.2018
5

Nagyon kedves a kiszolgálás. Tökéletes ételek, megfelelő adagok . Árban pedig megfelelő. 3 napot töltöttem Veszprémben és ez az egy étterem volt számomra a megfelelő.

Publikum Restaurant
Áron Ferencz
12.28.2017
5

Csendes, hangulatos hely, igényesen felújítva. Egy ebédhez/vacsorához vagy csak egy borozgatáshoz is tökéletes helyszín.

Publikum Restaurant
LZ
László Zachár
11.11.2017
5

Hangulatos kiváló étterem, kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Publikum Restaurant
KK
Katarzyna Kupijaj
09.05.2017
5

Very nice place. Calm, quiet and very tasty food.

Publikum Restaurant
JH
Jan H.
09.05.2017
5

Good food, fresh and tasty. Also not too much to chose from.

Publikum Restaurant
MS
Mate Somogyi
08.02.2016
4

Good service. Food is OK.

Last update: {date}
4.5
50
Open
Publikum Restaurant in Veszprem

Veszprém, Szabadság tér 12, 8200 Hungary, Veszprem

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!