• en

Pension Konopiste in Benešov

- View Place Hours
Place Hours
Pension Konopiste in Benešov
4.2
50
Direction

Konopiště 30, 256 01 Benešov, Czechia, Benešov

Ask a question
Description

Pension Konopiste - in Benešov, Czech Republic

Overview
Features
Review
Add rating:
Pension Konopiste
AV
Aleš Vítek
11.18.2022
5

V blízkosti zámku Konopiště. Spousta atrakcí pro děti a stánků s občerstvením. Byl jsem v listopadu mimo hlavní sezónu, takže spousta míst zavřená, ale zámek nádherný, stojí za prohlídku.

Pension Konopiste
OS
Oskar Schindler zlatozlatnictvi_gmail_com
10.01.2022
1

Recenzi píšu ve 3:57 ráno. Od hotelu, či penzionu bych čekal možnost se vyspat! A ne bordel, který je venku na zahradě, při kterém se nedá spát. Asi soukromá hotelová techno párty na zahradě, která trvá již od osmi večer. Očekával bych, že slušný hotel takovou skutečnost alespoň předem sdělí a omluví se.

Pension Konopiste
VM
Veronika Marklová
08.27.2022
4

Příjemné prostředí,pro rodiny s dětmi ideálka. Na recepci moc milá a vstřícná slečna.

Pension Konopiste
MG
Michal Gáborík
08.08.2022
4

Ubytovanie v príjemnom penzióne, v blízkosti zámok, cyklocesty, múzeum motoriek. Ale izby už potrebujú obnovu.

Pension Konopiste
OC
Ondrej Cech
07.31.2022
4

Pokud hledáte klidné místo pro rodinnou dovolenou s malým dítětem (malými dětmi), jste na správné adrese. Vybavený apartmán (sice ne nejmodernější, ale naprosto dostačující, plus byly sítě v oknech proti hmyzu, mínus utrhané ovládací šňůrky od žaluzií, v pokoji pak přes den bylo zbytečné přítmí, večer se zase nedalo zcela zatemnit), parkování exkluzivní přímo před penzionem (z apartmánu Hatany 2 metry od dveří do kufru auta), pro děti kolem penzionu naprostý ráj - dřevěné domečky, trampolíny, kolotoče, skluzavky, houpačky atd. Na zámek Konopiště 5-10 minutová procházka, kolem zámku rybník, obrovský park, kde je možné chodit půl dne, dále možnost jet vláčkem kolem zámku nebo druhým vláčkem do Benešova a zpět. Negativní stránkou je absence restaurací v blízkosti ubytování. Restaurace Nová Myslivna hned vedle penzionu je zavřená, funkční je pouze restaurace Stará Myslivna, která je cca 500 metrů od penzionu, zde čepují pivo Ferdinand a specializují se na zvěřinu. Ještě je možnost občerstvení ve stáncích na parkovišti, ale to rozhodně nejsou plnohodnotné restaurace. Největší "tragédie" penzionu jsou snídaně. Probíhají ve vedlejším hotelu, Hotel Konopiště Nová Myslivna. Prostředí je velké retro, což by ani tak nevadilo, retro je i výběr (rohlík, chleba, párek, vejce, bábovka, čaj... žádná invence), což by ale také nevadilo, jelikož potraviny byly vesměs čerstvé. Člověka snídaně nějak neohromí, ale nají se. Každopádně obsluha u snídaně byla nejhorší, kterou jsem při pobytech zažil. Snídaně pouze 7:30-9:30 a v 9:28 přijde dáma s ukrajinským přízvukem, která během půl hodiny od 9:00 i jaksi zapomíná doplňovat potraviny, zvedne ruku, zacinká klíčem a s naprosto arogantním výrazem na celou místnost zvolá "9:30, končím snídaně". Při odjezdu jsem svůj názor oznámil na recepci a bylo mi řečeno, že nejsem první. Krom snídaně, která vlastně ani v rámci apartmánu s vlastní kuchyní není tak nutná, penzion doporučuji. Ale v případě, že se vrátíme, samozřejmě budeme rádi, když budou v pořádku i ty snídaně...

Pension Konopiste
TN
Tom Nemec
07.28.2022
2

Penzion jsem vybral na Bookingu na základě hodnocení a milému přístupu k dětem. Umístění v blízkosti zámku s parkem je též fajn, ovšem hned vedle je velké parkoviště, kde občas někoho napadne uspořádat diskotéku nebo zkoušet co vydrží motor auta, takže z perfektní lokality je rázem průser, neboť v tom vám dítě spát nebude.Další nevýhodou je, že v docházkové vzdálenosti s kočárkem je jen restaurace Stará myslivna specializující se na zvěřinu a pokud si chcete cokoli koupit musíte do Benešova.Pokoje penzionu jsou opravdu hezky zařízené, jenže úklid byl průšvih. Ač jsem celý týden hrál s paní uklízečkou cedulkovou hru "prosím uklidit pokoj", tak ji pochopila, až jsem si byl stěžovat. Bohužel žaluzie plné prachu asi neviděla, stejně tak jako spodek minibaru, či brouka u skříně a plíseň ve sprchovém koutě asi uklidí taky jindy. Jinak je fajn, že ručníky nesou jméno pokoje, ale už to nejlepší mají dávno zasebou.Je fajn mít snídani, jenže je každý den stejná, vajíčka i párky studené, ovoce se nedoplňuje a koláče jaždý den ty samé. Hlavně o nic nežádejte nepříjemný personál když ho tedy uvidíte :D.Super by bylo venkovní hřiště, kdyby ho sem tam někdo uklidil a vy jste se každé ráno a večer nemuseli proplétat poházenýna hračkama po chodníku.Vše tak nějak zachraňovalo Jawa muzeum v němž jsou i motocykly ČZ a dva zahraniční modely. Též velmi milá byla blond paní na recepci, jenže na jednom milém člověku penzion stavět nelze.

Pension Konopiste
OJ
Olga Jarošová
07.03.2022
5

Ochotná obsluha .

Pension Konopiste
DK
Daniela Krizova
06.30.2022
5

Krásné prostředí, příjemný personál. Veliké, bohaté snídaně. Úžasné místo pro pobyt s dětmi-velké hřiště s mnoha atrakcemi, diskgolf, muzeum motorek, vyhlídkový vláček... Na pokoji klimatizace, trezor, lednice, televize. Za nás úplná nádhera.

Pension Konopiste
JU
Jeanette Urbanová
06.05.2022
3

Ještě že jsem byla v apartmánuž sama. Do postele musíte po 4 ,jinak se do ní nedostanete. Koberec také zažil lepší časy. Snídaně slušná. Jen zapomínají uklízet vedlejší stoly. Takže snídate mezi zbytky jídla od ostatních hostů. Pokud nemiluje te děti a jejich řev sem nejezdete. Jsou všude 😉

Pension Konopiste
MM
Mirek Mirek
05.23.2022
1

Standard niski, bardzo drogo.

Pension Konopiste
SP
Simona Pyšová
04.23.2022
5

Ubytování krásné, čisté , příjemný a vstřícný personál. Dokonce naše tříletá dcera velice nadšená. Doporučuji!!! 😊

Pension Konopiste
Marie Šoltésová
03.12.2022
5

Luxus

Pension Konopiste
K8
Kopr 89
01.26.2022
5

Příjemný penzion v sousedství s Konopištěm. V blízkosti moc příjemné procházky po okolí, kousíček do Benešova, parkování super i pro větší auta. Moc příjemná obsluha. Na pokoji TV, lednice. Čisto, teplo, je to tady spíš jako jsou teď hodně moderní apartmány. Takový malý byt na jednu noc, ale klidně i delší pobyt. Snídaně v menší mistnosti. Vedle penzionu je i spousta vyžití pro děti a penzion je v jedné budově s muzem motorek Jawa. Nejsem tady poprvé a věřím, že ne naposledy. Moc příjemný penzion.

Pension Konopiste
TD
Tomáš Dekastello
10.20.2021
5

Byl jsem tu sice pracovně,ale krásné místo s pestrým a širokým využitím.V létě určitě doporučuji.Velmi příjemná slečna na recepci, ochotná.usměvavá. Dle mých zkušeností je toto místě zcela určitě TOP!!

Pension Konopiste
PH
Pavel Hovorka
10.10.2021
5

Pěkné ubytování v blízkosti zámku Konopiště, navíc za příznivou cenu. Atypické (=zajímavépokoje a apartmány, klidné místo, zejména mimo hlavní sezónu. Čisté pokoje, ochotný personál, dobrá snídaně. Doporučuji :)

Pension Konopiste
PJ
Petr Jančura
08.16.2021
5

Pěkně místo, příjemná obsluha. Veliké hřiště pro děti a relax. Pěkné a čisté pokoje. Bohatá snídaně, co se týče výběru a množství. Dovedu si představit i vícedenní pobyt s dětmi. Doporučuji.

Pension Konopiste
IP
Ivana Pevná
07.14.2021
5

Super ubytování, personál i snídaně. Velká ochota a překrásné prostředí i okolí. Rádi se budeme vracet.

Pension Konopiste
SD
Stanislav Dunaj
07.08.2021
3

Retro 80s. Jinak to ušlo.

Pension Konopiste
Andrejka1306
06.11.2021
5

Krasne prostredi, pension je utulny, prijemny, cisty. Personal je velmi ochotný a prijemny. Snidane vyborne ;)

Pension Konopiste
MM
Milan Mráz (MMM)
03.05.2021
5

Vynikající ubytování, čistý stylový apartmán, velmi ochotný a vstřícný personál. Ceny odpovídající kvalitě nabízených služeb

Pension Konopiste
Summerbreeze
10.05.2020
2

I think the high ratings are from the owner and the family who is running this pension. It depends on what you expect, but found it a bit scary to stay when they dont live in the hotel so the guests, especially during the off season, are left on their own the whole night. I had no explanation at the check in how to get into the building when we go out, and was locked out of the building. it was in the morning, so it was fine. But this would be scary in such an isolated place. Otherwise, the rooms were spacious and kept clean, but somewhat dated. If you like a luxurious hotel, this isnt a place.

Pension Konopiste
Roman Šulc
09.29.2020
5

Místo s pozitivní energii, klid.. Nádherná příroda. Vřele doporučuji

Pension Konopiste
JS
Jan Slavíček
09.14.2020
4

U penzionu dětské hřiště - superV penzionu muzeum Jawa - superSnídaně s výhledem do muzea motorek 😀 Penzion celkové pěkný, jen by to chtělo více se zaměřit na uklid. Personál v pohodě, jen mám radši když je více komunikativnejsí.

Pension Konopiste
MC
Mirka Chovanec
09.12.2020
5

Ochotný personál klid čisto výborná snídaně

Pension Konopiste
ZM
Zuzana Merzová
08.30.2020
5

V penzionu Konopiště jsme strávili dvě noci na naší společné rodinné dovolené s dvěma malými dětmi. Ubytování jsme kupovali na poslední chvíli, proto byl k dispozici pouze apartmán SEN.Celkově jsme byli velice příjemně překvapeni. Penzion je velice dobře umístěn, hned vedle budovy je úžasné dětské hřiště a k zámku Konopiště co by kamenem dohodil. Apartmán čistý, vkusně zařízený, včetně vany s vodními tryskami, kuchyní, obývacím prostorem a dvěma oddělenými ložnicemi. Kuchyňka má velice omezené vybavení, ale pokud zde neplánujete strávit týden a vyvářet tu pro celou rodinu, určitě to není negativum.Menší nedostatek vnímám v prostoru pro snídaně. V případě plného obsazení penzionu, se musíte s jinými pokoji střídat u stolů a stůl je vám určen. Snídaně jsou bohaté, každý si zde vybere.Byli jsme moc spokojeni a rádi se někdy vrátíme.

Pension Konopiste
MJ
Míla Jejdajeee
08.06.2020
5

Top ubytování, milá obsluha, doporučuji

Pension Konopiste
PB
Petr Binka
07.13.2020
4

Ubytování v apartmánu pěkné, příjemné, apartmán je dostatečně veliký pro 4 člennou rodinu, jen spaní na rozkládací pohovce není úplně pro 2 (děti 4 a 9 se vejdou tak tak). Snídaně v rodinném stylu v malé jídelně s velikým výběrem všeho možného (míchaná vajíčka byla super). A jako bonus můžete chodit do muzea motocyklů, které je přímo v penzionu a je vážně parádní. Poměr cena/výkon paráda, vřele doporučujeme.

Pension Konopiste
NE
Nagy Eszter
01.15.2020
4

Fantasztikus szállása volt lányoméknak és helyben volt a szilveszteri party is csak át kellett sétálni a rendezvényre ,szuper szállás szuper rendezvény ,jól éreztük nagyon magunkat !

Pension Konopiste
Михаил Парамонов
01.10.2020
4

Это место для тех кто любит тишину и прогулки в лесу. Замок находится в 10 мин ходьбы. Рядом с замком есть ресторан.(Translated by Google)This place is for those who love silence and walks in the forest. The castle is a 10 minute walk. There is a restaurant next to the castle.

Pension Konopiste
JL
J Lien
12.07.2019
5

Nice facilities and staff. A little dated, but very nice overall.

Pension Konopiste
LB
Lukáš Botek
08.18.2019
4

Mohlo být 5*, jediné problémy byly nefunkční klimatizace (podle recepční normálně funguje, ale asi na dálkovém ovládání chybělo kouzelné tlačítkoa to důležitější-večer netekla teplá voda. Ve všech ostatních ohledech je i těch 5* málo. Baby friendly hotel, recepční milá, ochotná. Všude čisto, v noci totální klid. Rádi se vrátíme.

Pension Konopiste
KM
Kateřina Malá
08.12.2019
2

Je mi lito, ale bohužel musím říct, že by měli vyměnit přinejmenším paní na úklid. Každý má jiný gusto na vybavení styl, to nebudu hodnotit, ale co se týče špíny.....hlavně, že postel byla čistá 👍 ale příště už nepřijdeme, ubytujeme se vedle v hotelu, tam bylo čisto. Jinak snídaně byla super, personál vstřícný to hodnotím kladně

Pension Konopiste
IM
Iveta Minhova
08.10.2019
5

Krásný, čistý v úžasném prostředí, personál ochotný, určitě se ráda vrátím.

Pension Konopiste
MD
Mirek Dudáček
07.30.2019
5

Penzion na úrovni.Co je malé,to je hezké 😀😀Vše luxusní 🍷

Pension Konopiste
LH
Luděk Hrda
07.23.2019
5

Pěkné ubytování, milý personál, skvělé místo v blízkosti zámku.

Pension Konopiste
MZ
Mihály Zombory
06.17.2019
5

Nagyon szép, erdei környezetben lévő, gyermekbarát szálloda. Hangulatos, csendes szobák. Van egy nagy tó és egy történelmi kastély a közelben.

Pension Konopiste
KQ
Krzysztof Q
06.13.2019
4

Czyste pokoje. Muzeum do zobaczenia

Pension Konopiste
Jiří Štihel
01.26.2019
5

Apartmán MODRÉ NEBE určitě doporučuji.Velice prostorný obývací pokoj s rohovou koženou sedačkou, vybavený TV, minibarem a skříněmi. Ložnice s psacím stolem a manželskou postelí s kvalitní matrací.Koupelna je prostorná se sprchovacím koutem. Snídaně se oficiálně podávají až od 8h, ale pokud se domluvíte večer na recepci, tak ráno klidně od 6 máte v kuchyňce - v lednici nachystaný studený obložený talíř s názvem svého apartmánu.Ubytování hosté mají i zdarma vstup do muzea motocyklů, které je součástí penzionu.

Pension Konopiste
jd
jaroslasv dvorak
11.18.2018
5

Very friendly and accommodating. Rooms were a lot bigger and nicer than I expected. Fun discgolf course that starts right outside the hotel and a motorcycle museum. Chateau Konopiste just minutes away on foot. Will be back

Pension Konopiste
PD
Petr Dvořák
11.14.2018
4

hezke misto.navsteva pouze nahodna

Pension Konopiste
FH
Frau Hartmann
10.17.2018
3

Diese Pension ist zweckmäßig wenn man das Schloss Konopiště besuchen möchte, da es fussläufig erreichbar ist. Es gibt 6 Suiten im Haus, alle mit Wohnraum, Schlafraum und Bad. Wir waren im Zimmer dEste. Es war sehr geräumig. Das Bett war bequem und das Bad modern mit Duschkabine. Es gab eine kleine Flasche Wein als Begrüßungsdrink im Zimmer. Im gesamten Haus überall hängen Privatfotos aus dem Familienleben des Erzherzogs. Das ist deshalb interessant, weil man im Schloss selbst nicht fotografieren darf. Das Frühstück war im Preis inbegriffen aber es war ein Witz. Wir mussten die Kaffeemaschine mit Kaffee und Wasser nachfüllen und es gab nur 2 winzige und etwas angetrocknete Spiegeleier, Nachschub war nicht möglich, da die Eier ausgegangen sind. ??? Wie ist das möglich? Es gab noch 4 Würstchen. Es gibt nur 4 Tische im kleinen Frühstücksraum also wenn alle Zimmer belegt sind, können sie nicht gleichzeitig frühstücken. Der Frühstücksraum scheint die ehemalige Küche des Hauses zu sein. Während des Frühstücks lief ein Fernseher über unseren Köpfen, den ich störend fand. Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt, wenn die Zimmer wie in Herbst mit 20 % Discount angeboten werden. Man kann direkt vor der Tür parken.(Translated by Google)This pension is convenient if you want to visit the castle Konopiště, as it is within walking distance. There are 6 suites in the house, all with living room, bedroom and bathroom. We stayed in the room dEste. It was very spacious. The bed was comfortable and the bathroom modern with shower cubicle. There was a small bottle of wine as a welcome drink in the room. Throughout the house hang private photos from the family life of the Archduke. Thats interesting because youre not allowed to take pictures in the castle itself. Breakfast was included but it was a joke. We had to refill the coffee maker with coffee and water and there were only 2 tiny and slightly dried fried eggs, replenishment was not possible, as the eggs were out. ??? How is that possible? There were still 4 sausages. There are only 4 tables in the small breakfast room so if all the rooms are occupied, they can not have breakfast at the same time. The breakfast room seems to be the former kitchen of the house. During breakfast, a TV was running over our heads which I found annoying. The value for money is right, if the rooms are offered as in autumn with 20% discount. You can park right outside the door.

Pension Konopiste
Zdenoos
08.14.2018
1

Pension jsme si vybrali hlavně kvůli lokalitě, ta nezklamala,ale to je asi tak vše. Ještě možná snídaně,ale ty se každý den opakovaly, takže další mínus.Největší pohroma byl neskutečný nepořádek po celém pokoji. Pavučiny plné pavouků v každém rohu pokoje i koupelny. 2x jsem žádal o úklid celého pokoje,ale když jsme se vrátili byli jen vynešené odpadkové koše. jen jednou nám převlékli povlečení.Jeden den zde nešla elektřina, což jsme se dozvěděli, až ji vypnuly.Za cenu 2500,- /noc jsem čekal větší luxus a přístup personálu.Tento pension určitě nedoporučuji.

Pension Konopiste
CF
Christophe FROMAGE
08.02.2018
5

Très bonne pension. Chambre propre et spacieuse avec climatisation. Situé juste à côté du château en forêt. Personne accueillante et aux petits soins.

Pension Konopiste
BB
Baruu Barušák :D
07.26.2018
4

Blue from Sky💦

Pension Konopiste
SH
Steffen Hanne
07.22.2018
4

Eine sehr schöne Pension. Die Zimmer sind toll eingerichtet incl. Air Conditioning. Einen Stern Abzug gibt es für kleine Unzulänglichkeiten im Bad (loser Kosmetikspiegel und Toilettensitz)(Translated by Google)A very nice pension. The rooms are great furnished including air conditioning. There is a star deduction for small imperfections in the bathroom (loose cosmetic mirror and toilet seat)

Pension Konopiste
LN
Ludmila Navratilova
05.30.2018
5

Ochotný personál, prostorné pokoje, krásné okolí

Pension Konopiste
JS
Jaroslava Sýkorová
12.08.2017
5

Velmi hezký a čistý penzion. Všichni zaměstnanci se k nám moc hezky chovali. Děkujeme.

Pension Konopiste
VZ
Vladimir Zember
10.15.2017
4

Priestranne, príjemné ubytovanie v krásnom prostredí.

Pension Konopiste
lj
lucie jeremiášová
06.06.2017
1

Měla jsem možnost navštívit penzion několikrát, dvakrát ze strany penzionu zrušena rezervace, bez jejich upozornění!! Asi davaji přednost movitějším hostům!! Strava také nic moc, oschlé jídlo , výběr žádný!

Pension Konopiste
Jan Šebesta
05.18.2017
5

Byli jsme tu s manželkou na jednu noc, ale stálo to za to. Krásný pokoj, dobře vybavený. A nádherné okolní prostředí.

Last update: {date}
4.2
50
Open
Pension Konopiste in Benešov

Konopiště 30, 256 01 Benešov, Czechia, Benešov

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!