Your question has been sent.
Expect an answer!
Tehran Province, Tehran, Darband, Iran, Sarpol-e Z̄ahāb
Omidvar Brothers' Museum - Museum in Sarpol-e Z̄ahāb, Iran
موزه برادران امیدوار، اولینجهانگرد های تاریخ معاصر ایران که دور دنیا رو در 10 سال و اندی سفر کردن
بسیار دیدنی. سنگهای استفاده شده که به رنگ سبز هستند، بسیار خاص و ارزشمند هستند کاش پیگیر حال برادران امیدوار بودیم
🐂🐅🐒
Omidvar brotheres they have travelled around the eorld with least equipments. while visiting the museum it seems that you are travelling with them too.
👍👌
دیدن این موزه را به شما توصیه می کنم.این موزه نگاه شما را به سفر و جهانگردی تغییر می دهد و نشان می دهد که چه گوناگونی های مختلفی در دنیا و به خصوص در بین انسان ها وجود دارد.راستی در این موزه غنائمی مانند سر بریده دشمنان قبایل بومی وجود دارد . اگر با دیدن آن ها مشکلی دارید، می توانید از این قسمت موزه دیدار نکنید.راستی فیلم گزارش سفر و کتاب سفرنامه برادران امیدوار هم در این موزه به فروش می رشد که مطالعه و دیدن آن ها بسیار جذاب و پربار است.
عیسی امیدوار (۲ دی ماه ۱۳۰۸، تهران، دروازه دولابو عبدالله امیدوار (۱۳۱۰، تهران، دروازه دولابدو برادر جهانگرد، پژوهشگر و مستندساز ایرانی هستند.شعار برادران امیدوار در سفرهایشان «همه متفاوت، همه خویشاوند» بود. در اردیبهشت ۱۳۹۴ یانگهون کواک دبیرکل سازمان شهروند جهانی (انگلیسی: World Citizens Organizationاز عیسی امیدوار به عنوان «نخستین جهانگرد معاصر ایرانی» که پیام صلح جهانی را با ایجاد دهکدهای جهانی برای مردم دنیا به ارمغان آوردهاست، تقدیر کرد و چهارمین مدال شهروندی جهان به او اهدا شد. کواک همچنین عیسی امیدوار را به عنوان مشاور خود در ایران برگزید.
یکی از شمالی ترین کاخ های مجموعه که از زیبایی خیره کننده ای برخورداره ولی به پای کاخ سبز رضا شاه نمیرسه
موزه ای واقعا انگیزشی و جذاب که میتونه تا مدتها در ذهن شما اثر مثبت بزاره که شامل تصاور و اشیائی مختلف از مسافرتهای دو برادر ایرانی به دور دنیا میشه و بازدید اون رو به همه پیشنهاد میدم .A really motivating and attractive museum that can have a positive effect on your mind for a long time, which includes images and various objects from the travels of two Iranian brothers around the world, and I recommend everyone to visit it
its such a beautiful museum and i advice everyone to visit it whenever they could. its about two iranian brothers who did make a decision to travel the world witha budget of 70-90$. i hope kids learn from them and try to travel and learn from different cultures.
موزه برادران امیدوار خیلی جالبه بخصوص برای کسایی که دنیای سفر و کشف جاهای جدید براشون خیلی جذابه ، یه سری از اسباب سفر و وسایلشون هست بهمراه عکسهایی که در طول سفرهاشون ثبت کردن و اشیای جالبی که از بعضی سفرها باخودشون به ایران آوردن ...
موزه ای که ارزش تماشا دارد. اینکه دو نفر در دهه 30 اقدام به جهانگردی و ورود به قبایل آمازونی و سرخپوستی و آفریقایی و بومیان استرالیایی و اسکیموها کردهاند, کار کمی نیست. این موزه کنار کاخ سبز است.
دیدن این موزه رو دوست دارم، بهم نشون میده که دنیا چقدر برزگه و ما چقدر کم دیدیم این جهان رو.ایران رو توی ۳ سال با دوچرخه گشتن به صورت کامل و بعد راهی دیدن دنیا شدند.در مجموع با احتساب ایران از ۱۰۰ کشور توی این دنیا دیدن کردن
این موزه شامل مجسمه ها، نمادها و تصاویری است که حاکی از ده سال سفر برادران امیدوار هستش که که حدود 100 منطقه در جایجای این کره خاکی را سفر کرده و دیده اند که اسامی تمامی آنها در در یک تابلو نوشته شده است و در تابلویی دیگر بصورت مسیر روی کره زمین مشخص است. تابلوهای این موزه گزیده ای از سفرهای این برادران می باشد. همچنین عاج فیل بسیار بزرگ و برخی از سازهای سنتی نیز که مورد علاقه این برادران بوده را در این موزه خواهید دید. بی شک برای دوستداران سفر این موزه بسیار جذاب خواهد بود و پیشنهاد می کنم حتما از آن بازدید کنید.
Ещё один небольшой музей В комплексе Саадабад - музей братьев Омидвар. Два брата из Тегерана обьехали весь мир на своей машине - Азию, Африку, Австралию и Америку. Более ста стран. Они побывали даже в джунглях Амазонки. В музее собраны фотографии, машина и разные артефакты из многих стран - вроде рыбы фуги из Японии.
موزه برادران امیدوار یکی از موزه های بسیار جالب و هیجان انگیز در محل مجموعه کاخ موزه های سعدآباد است که کنار کاخ سبز قرار گرفته و متاسفانه از دید بسیاری از بازدید کنندگان از این مجموعه زیبا و پهناور مغفول می ماند.برادران امیدوار دو برادر به نام های عیسی و عبدالله هستند که در سال 1333 سفری 10 ساله را به نقاط مختلف دنیا آغاز کردند و به دورافتاده ترین نقاط دنیا با موتور و ماشینی که الان هم در همین موزه نگهداری می شود سفر کردند.سفر برادران امیدوار در زمان خودش هم بسیار مورد توجه قرار گرفت اما به نظر من به اندازه ای که لازم و لایق است به آن توجه نشده است.خود من چیزی از این موزه و برادران امیدوار نمی دانستم تا اینکه در یکی از بازدیدها از مجموعه سعدآباد و خیلی اتفاقی آنرا دیدم و بازدیدی انجام دادم و الان مهمترین خاطره من از مجموعه سعدآباد به این موزه مربوط است.ساختمانی که الان در مجموعه سعدآباد به موزه برادران امیدوار اختصاص یافته استراحتگاه کالسکه چی ها بوده است.برادران امیدوار خوشبختانه هنوز در قید حیات هستند و یکی از آنها معمولا اگر اشتباه نکنم ماهی یکبار به موزه سر می زند.ضمنا کتاب و سی دی تهیه شده از سفر این برادران در محل موزه موجود است که پیشنهاد میکنم تهیه کنید.این سفر ده ساله هنوز هم برای ما که این همه مستندهای جذاب دیده ایم شگفت انگیز و باورنکردنی است و سفرنامه ای خواندنی
بدون شک برادران امیدوار از مشاهیر ایران هستند که در این موزه میشه با اون ها سفری هیجان انگیز به 60-70 سال پیش داشت و از این گردش لذت برد
بچه های من عاشق موزه اند، اینجا رو تازه پیدا کردم. باید ببرمشون اینجا رو ببینن
جایی که حتما باید رفت. پر از آموختنی و دیدنی های جذاب، مخصوصا اگر به فرهنگ بومیها علاقه دارید. از پای فیل و بتهای آفریقایی تا لباس و سلاح سرخپوستها.
موزه برادران امیدوار، در بخش شمال غربی مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد واقع شده و بنای آن متعلق به دوره قاجار است. این موزه شامل 4 اتاق با نمای آجری قرمز رنگ و گچ بریهای زیبا می باشد، که کالسکه خانه و استراحتگاه سورچی ها بوده است. ساختمان پس از انقلاب اسلامی در سال 1381 شمسی مرمت و بازسازی شد و در پنجم مهر ماه 1382در هفتۀ جهانگردی با تلاش سازمان میراث فرهنگی، به نام اولین جهانگردان ایرانی افتتاح گردید.برادران امیدوار، به نام های عیسی در سال 1308 و عبدالله در سال 1311 ه.ش در تهران به دنیا آمدند. عیسی امیدوار که به کوهنوری علاقه شدیدی داشت، عضو باشگاه نیروراستی شد و طی صعود به قلل مرتفع نقاط مختلف ایران به مشاهده و شناخت ابزارآلات انسانهای غارنشین پرداخت. کوهنوردی و راهپیمایی ها، سرآغاز اندیشۀ سفر و جهانگردی این دو برادر بود. دیدار با " نیوبل " دوچرخه سوار فرانسوی که قصد سفر از پاریس تا سایگون پایتخت ویتنام را داشت، علاقه به جهانگردی آنها را دوچندان ساخت. همچنین شرکت در مسابقات دوچرخه سواری بین شهرها و کشورها، از دیگر سرگرمی دو برادر بود.برادران امیدوار پس از سه سال مطالعه در سال 1333 ه.ش با شور و عشق فراوان سفر خود را به منظور دیدن نادیده های جهان، از زادگاه خود با مبلغی در حدود 90 دلار آغاز کردند. آنها با برگزاری نمایشگاههایی از دستاوردهای سفر به نقاط مختلف دنیا، نوشتن مقالات برای نشریات معتبر جهان و برگزاری سخنرانی در بزرگترین دانشگاههای دنیا، بقیه هزینه سفرهای خود را تأمین کردند.عیسی و عبدالله در هفت سال اول سفر خود، چهار قاره را با دو موتورسیکلت یک سیلندر مچلس انگلیس به قدرت cc 500، که پدر برایشان خریداری کرده بود، پیمودند و سه سال آخر را با اتومبیلی که کمپانی سیتروئن فرانسه به آنها اهدا کرده بود، مسافرت کردند. حاصل سفر 10 سالۀ آنها به نود و نه کشور از پنج قارۀ جهان، هزاران عکس، فیلم، صنایع دستی نقاط مختلف جهان و تعداد زیادی مقالات و تحقیقات علمی بود.اولین فیلم تهیه شده توسط برادران امیدوار، مربوط به ابوریجینی ها – بومیان استرالیا – است که زندگی آنها بدون هیچ تغییری به همان شیوۀ 2500 سال قبل است. این فیلم فاقد صدا، توسط دوربین کوکی رولیکس با سه لنز متفاوت گرفته شد که آن را از سیدنی در استرالیا خریداری کرده بودند.از دیگر کارهای مهم آنها تهیۀ فیلم شانزده ساعته از سفرشان بود. سرانجام، برادران امیدوار در سال 1343 ش از سفر ده سالۀ خود بازگشتند و مردمی که از طریق مجلات با آنها آشنا شده بودند فیلم فوق را که به مدت 10 روز در سینما به نمایش گذاشته شده بود، دیدند.این سفرها به منظورتحقیق دربارۀ زندگی انسان هایی که در روزگار امروزی به صورت بدوی و دور از تمدن زندگی می کردند و نیز شناساندن ایران زمین به مردم جهان صورت پذیرفت.
عیسی امیدوار (۱۳۰۸، تهران، دروازه دولابو عبدالله امیدوار (۱۳۱۰، تهران، دروازه دولابدو برادر جهانگرد، پژوهشگر، و مستندساز ایرانی هستند.برادران امیدوار از اوایل پاییز ۱۳۳۳ (۱۹۵۴ میلادیسفر پژوهشگرانهٔ خود به دور دنیا را با دو دستگاه موتورسیکلت ماچلس ۵۰۰ سیسی از خانهٔ پدری (واقع در خیابان سیمتری نظامی، خیابان طوسی، تهرانبهسوی مرز شرقیِ ایران با افغانستان آغاز کردند. استفاده از موتورسیکلت در این مرحله به منظور دستیابی به کوره راهها و نقاط دور افتاده و جزایر صعب العبور بودهاست. مرحلهٔ نخست سفر برادران امیدوار هفت سال (تا سال ۱۳۴۰به درازا انجامید. در این مرحله، آنان پس از گذر از کشورهای افغانستان، پاکستان و هند، بهسوی تبت و سپس آسیای جنوب شرقی و استرالیا سفر کردند. در ادامه، آنان، با گذر از اقیانوس آرام، به آلاسکا، آمریکای شمالی، و آمریکای جنوبی سفر کردند. سرانجام، با گذر از اقیانوس اطلس، وارد اروپا شدند. آن دو، در اقامت کوتاه خود در اروپا، از محل انتشار مقالات پژوهشیِ مربوط به سفرهایشان و مصاحبه با رسانههای گوناگون اروپایی، منابع مالیِ موردنیاز برای مرحلهٔ دوم سفر خود (به آفریقارا تأمین کردند. بخشی از اقدامات آنان فروش مقالات پژوهشی به شرکت خودروسازی فرانسه، سیتروئن، بود که در ازای آن موفق به خریداری یک دستگاه خودروی ون دوسیلندر و دریافت مبالغ قابلتوجهی پول نقد شدند.برادران امیدوار در سال ۱۳۴۰ برای اقامتی کوتاه (سه ماهاز اروپا وارد ایران شدند. آنان مرحلهٔ دوم سفرهای جهانگردی خود را با خودروی ون دوسیلندر دریافتی از شرکت خودروسازی سیتروئن، از مرز جنوبیِ ایران با کویت آغاز کردند. سپس، با گذر از عربستان سعودی (و زیارت کعبهوارد آفریقا شدند.موزهٔ برادران امیدوار اولین موزهٔ انسانشناسی در ایران است که روز پنجم مهرماه ۱۳۸۲ در هفتهٔ جهانگردی در مجموعه سعدآباد افتتاح شد. این موزه ۳ نگارخانه دارد که در دو نگارخانهٔ آن آثار اهداییِ برادران امیدوار به معرض نمایش گذاشته شدهاست. این آثار حاصل سفرهای این دو برادر و عکسهای آنان است. این اشیا از قارههایی چون آفریقا، آسیا، آمریکا و استرالیا جمعآوری شدهاست. نگارخانهٔ سوم اتاق نمایش فیلم است که در آن فیلم سفر و اسلاید گرفتهشده توسط این دو برادر به نمایش درمیآید.برادران امیدوار، در سالهایی که جهانگردی با دشواریهای بسیاری همراه بود، اقدام به سفر به دور دنیا کردند؛ بنابراین، در موارد بسیاری، ازجمله موارد زیر، بهعنوان نخستینها مطرح هستند:نخستین جهانگردان ایرانی (عیسی امیدوار و عبدالله امیدوار)نخستین مسافر آسیاییِ قطب جنوب (عبدالله امیدوار)نخستین مسافر آسیایی که هم به قطب شمال و هم به قطب جنوب مسافرت کرد (عبدالله امیدوار)
One of the best musuem in saad abad
موزهٔ برادران امیدوار اولین موزهٔ انسانشناسی در ایران است که روز پنجم مهرماه ۱۳۸۲ در هفتهٔ جهانگردی درمجموعه سعدآباد افتتاح شد. این موزه ۳ نگارخانه دارد که در دو نگارخانهٔ آن آثار اهداییِ برادران امیدوار به معرض نمایش گذاشته شدهاست. این آثار حاصل سفرهای این دو برادر و عکسهای آنان است. این اشیا از قارههایی چون آفریقا، آسیا، آمریکا و استرالیا جمعآوری شدهاست.[۲]نگارخانهٔ سوم اتاق نمایش فیلم است که در آن فیلم سفر واسلاید گرفتهشده توسط این دو برادر به نمایش درمیآید.عیسی امیدوار (۱۳۰۸، تهران، دروازه دولابو عبدالله امیدوار (۱۳۱۰، تهران، دروازه دولابدو برادر جهانگرد،پژوهشگر، و مستندساز ایرانی هستند. شعار برادران امیدوار در سفرهایشان «همه متفاوت، همه خویشاوند» بود. در اردیبهشت ۱۳۹۴ یانگهون کواک دبیرکل سازمان شهروند جهانی (انگلیسی: World Citizens Organizationاز عیسی امیدوار به عنوان نخستین جهانگرد معاصر ایرانی که پیام صلح جهانی را با ایجاددهکدهای جهانی برای مردم دنیا به ارمغان آورده است، تقدیر و چهارمین مدال شهروندی جهان را به او اهدا کرد. کواک همچنین عیسی امیدوار را به عنوان مشاور خود در ایران برگزید.مرحلهٔ نخست سفر جهانگردی (۱۳۴۰–۱۳۳۳)برادران امیدوار از اوایل پاییز ۱۳۳۳ (۱۹۵۴ میلادیسفر پژوهشگرانهٔ خود به دور دنیا را با دو دستگاه موتورسیکلتماچلس ۵۰۰ سیسی از خانهٔ پدری (واقع در خیابان سیمتری نظامی، خیابان طوسی، تهرانبهسوی مرز شرقیِ ایران با افغانستان آغاز کردند. استفاده از موتورسیکلت در این مرحله به منظور دستیابی به کوره راهها و نقاط دور افتاده و جزایر صعب العبور بودهاست. مرحلهٔ نخست سفر برادران امیدوار هفت سال (تا سال ۱۳۴۰به درازا انجامید. در این مرحله، آنان پس از گذر از کشورهای افغانستان، پاکستان و هند، بهسوی تبت و سپسآسیای جنوب شرقی و استرالیا سفر کردند. در ادامه، آنان، با گذر از اقیانوس آرام، به آلاسکا، آمریکای شمالی، وآمریکای جنوبی سفر کردند. سرانجام، با گذر از اقیانوس اطلس، وارد اروپا شدند. آن دو، در اقامت کوتاه خود در اروپا، از محل انتشار مقالات پژوهشیِ مربوط به سفرهایشان و مصاحبه با رسانههای گوناگون اروپایی، منابع مالیِ موردنیاز برای مرحلهٔ دوم سفر خود (به آفریقارا تأمین کردند. بخشی از اقدامات آنان فروش مقالات پژوهشی به شرکت خودروسازی فرانسه، سیتروئن، بود که در ازای آن موفق به خریداری یک دستگاه خودروی وندوسیلندر و دریافت مبالغ قابلتوجهی پول نقد شدند.مرحلهٔ دوم سفر جهانگردی (۱۳۴۳–۱۳۴۰)برادران امیدوار در سال ۱۳۴۰ برای اقامتی کوتاه (سه ماهاز اروپا وارد ایران شدند. آنان مرحلهٔ دوم سفرهای جهانگردی خود را با خودروی ون دوسیلندر دریافتی از شرکت خودروسازی سیتروئن، از مرز جنوبیِ ایران با کویتآغاز کردند. سپس، با گذر از عربستان سعودی (و زیارتکعبهوارد آفریقا شدند.
در روزهای تعطیل و تابستان ها اغلب خیلی شلوغ میشود و ارزش بازدید ندارد.مدیریت مجموعه خیلی ضعیف است فروش بلیط مجموعه فقط در ابتدا و درب ورودی وجود دارد این در حالی است که هیچ عکس کاتالوگ بروشور یا تعریفی وجود ندارد که بخواهید تصمیم بگیرید از کدام بناها و موزه ها استفاده کنید و اگر بلیط یک ساختمان و موزه را همان ابتدا نخرید در درب ورودی مجموعه امکان خرید وجود ندارد و باتوجه به بزرگ بودن مجموعه امکان برگشت دوباره وخرید وجود ندارد بهتر بود بجای قرار دادن دستگاه های مسخره درب ورودی برای فروش بلیط و ارسال اس ام اس های بیخودی و بی مصرف که معلوم نیست چه خاصیتی دارد فروش بلیط هر موزه را درب خود آن موزه میگرفتند و دم درب ورودی فقط ورودی اصلی مجموعه را اخذ میکردند.هیچ نقشه ای به شما نمیدهند و اگر اولین بار باشد که به مجموعه آمده باشید عذاب میکشید
موزه برادران امیدوار نام یکی از موزههای کاخ سعدآباد است. این موزه به افتخار برادران امیدوار که در طی ده سال به دور دنیا سفر کردند و با آداب و رسوم مردم مختلف دنیا آشنا شدند در این محل افتتاح شده است.موزه برادران امیدوار حاوی اشیایی است که برادران امیدوار از سراسر دنیا جمعآوری کرده و با خود به ایران آوردنددیدن این اشیا، از سر بریده واقعی انسان گرفته تا جمجمه میمون و شامپانزه و عاج و پای فیل باعث حیرت بازدیدکنندگانی میشود که پیش از سفر به این مکان کمتر از وجود چنین گنجینه گرانبهایی در کشورمان خبر داشتند.در این موزه همچنین تعدادی از تصاویر ثبت شده توسط برادران امیدوار در کشورهای مختلف دنیا به نمایش در آمده است. حضور در این موزه باعث میشود که پس از خروج از آن خاطرهای فراموش نشدنی در ذهن شما ثبت شده و حس کنید که سفری کوتاه به دور دنیا و البته گذشته داشتهاید.موزه برادران امیدوار در ضلع شمال غربی کاخ سعدآباد قرار دارد.برای رسیدن به مجموعه سعدآباد و موزه برادران امیدوار میتوانید از مترو استفاده کنید و در خط ۱ مترو به میدان تجریش بروید یا با انتخاب ایستگاه مترو تجریش از اتوبوسهایی که به میدان تجریش میروند باخبر شوید و از آنها استفاده کنید. سپس با کمی پیادهروی در میدان تجریش به خیابان سعدآباد، خیابان افراز، خیابان جاودان و در نهایت خیابان خیابان طاهری و ورودی غربی کاخ سعدآباد برسید. پیادهروی این مسیر حدودا بیست دقیقه طول میکشد و اگرچه این خیابانها دارای فضای سبز زیبا، درختان چنار کهنسال و سرسبز و بافت و خانههای تاریخی با معماری دوران پهلوی است، اما قسمتهایی از آن دارای سربالایی است و برای کسانی که توانایی پیادهروی در سربالایی را ندارند توصیه نمیشود. پس از ورود به کاخ سعدآباد میتوانید از ونهایی که برای رسیدن به موزه برادران امیدوار تعبیه شدهاند استفاده کنید و با پرداخت مبلغ ۱۰۰۰ تومان به این موزه دیدنی برسید.در مجموع این موزه زیبا را میتوان یکی از دیدنیترین موزههای تهران و ایران دانست که در صورت معرفی و تبلیغات مناسبتر میتواند مورد توجه و استفاده بیشتری توسط گردشگران داخلی و خارجی قرار گیرد.
متحف رائع لمشاهدة ما قام به الاخوان من سياحة في العالم و تجاربهما مع الدول و الأقوام و مقتنياتهما و الهدايا التي تلقوها في سفراتهم و هو توثيق لحال الدول و الشعوب في تلك الفترة الزمنية و معرفة ما تجدد من أحوالهم حقيقة لقد قاما بعمل جبار يستحق التقدير
بسیار جالب و زیبا بوداین موزه، در بخش شمال غربی مجموعه سعد آباد، واقع شده و ساختمان آن، متعلق به دوران قاجار است. این موزه، شامل ۴ اتاق با نمای آجری قرمز رنگ و گچ بریهای زیبا میباشد، که کالسکه خانه و استراحتگاه سورچیها بودهاست. این ساختمان، در سال ۱۳۸۱ بازسازی و در مهر ماه ۱۳۸۲، در هفته جهانگردی، به نام اولین جهانگردان ایرانی معاصر، افتتاح گردید. برادران امیدوار، پس از سه سال مطالعه، در سال ۱۳۳۳، با مبلغی در حدود ۹۰ دلار، از زادگاه خود، سفرشان را آغاز کردند.
اگر چه بازدید از اماکن تاریخی و موزههای سلطنتی بسیار جالب و پر جاذبه هست، ولی بازدید از موزه برادران امیدوار به عنوان دو جهانگرد ایرانی و آشنایی با دستاوردهای سفر اونها به دور دنیا، اگر جذابتر نباشه، کم جاذبهتر هم نیست.با توجه به اینکه این دو برادر از سفرهاشون فیلمبرداری هم کردهاند و فیلمهای اون موجود هست، بنظرم بهتر بود تا در بخشی از این موزه و به عنوان مکمل موزه، فیلمها هم نمایش داده میشد.
This museum shows all the great effort and obstacles which Omidvar Brothers were faced during their adveture all over the world. The importance of their achievements is they did at the very old time with no GPS, no TripAdvisor and none of the other aids; and in Citroen 2CV (AKA Zhian in Iranor even tougher on Motorcycles not Toyota Land cruiser! And they offroad with that little Citroen!The gallery is full of their Original photos from the adventure days, mostly black and white and also a lot of their taxidermy collections which is of course done by them. Some items collected by from all over the world includes bows, spears and some other primitive hunting tools.There is vitrine at the left side of the enterance which shows all the filmography and photography gears they have used to capture all the great moments they had around the world.I think having the will and being so hard working beside satisfying their soul is worth remembering and cherishing.By today (June 17th, 2019both of them are alive, one is married and live in Chile for many years now, other one interestingly visit the museum once in a month, if youre interested ask the museum.overall it was good gallery, hard to say a museum again, take a look you might be inspired.
يك مكان عالي براي ديدن تجرياب سفر براداران اميدوار. من واقعا از عكس ها هاي موزه و يادگاري سفر ها لذت بردم
دو برادر گردشگر ایرانی که از بیش از ۱۰۰ کشور بازدید کردند. یکی از آنها در ایران است و دیگری در شیلی. وسایل سفر از جمله ماشین سیتروین و موتورهایشان را به همرا سایر اشیایی که از کشورهای مختلف جمع کردند در این موزه به نمایش گذاشتند. جالبترین چیز آن کله یک انسان است که توسط قبایل آمازونی کوچک شده . عکس آنرا گذاشتم. در ضمن اولین یکشنبه هر ماه عیسی امیدوار به این موزه میاد و از خاطراتش تعریف میکند. توصیه می کنم وقت بگذارید و موزه را ببینید
One of the real Iranians ..
جمجمه های کوچک شده ای که قوم «جیوارو» از قربانیهایشان درست می کردند از نمونه های این اشیای آنتیک و خاصی هستند که در بیشتر موزه های جهان، ردی از آنها وجود ندارد و شما می توانید در این موزه آن را ببینید
توصیه میکنم قبل از دیدن موزه کتاب سفرهای برادران امیدوار را مطالعه کنید تا از داستان تک تک اشیائ موزه با خبر باشید
جذاب ترین بخش موزه سعدآباد همین برادران کمتر شناخته شده امیدوار هستند که نشدنی ترین کارها را شدنی کردند. آن ها فیلمی از سفر به دور دنیا ساخته اند که در زمان شاه در سینماها نشان داده شد و اکنون در دو دی وی دی به بازدیدکنندگان فروخته می شود. بهای هر DVD در زمستان 2577 چهار هزار تومان بود.
این موزه، در بخش شمال غربی مجموعه سعد آباد، واقع شده و ساختمان آن، متعلق به دوران قاجار است. این موزه، شامل ۴ اتاق با نمای آجری قرمز رنگ و گچ بریهای زیبا میباشد، که کالسکه خانه و استراحتگاه سورچیها بودهاست. این ساختمان، در سال ۱۳۸۱ بازسازی و در مهر ماه ۱۳۸۲، در هفته جهانگردی، به نام اولین جهانگردان ایرانی معاصر، افتتاح گردید. برادران امیدوار، پس از سه سال مطالعه، در سال ۱۳۳۳، با مبلغی در حدود ۹۰ دلار، از زادگاه خود، سفرشان را آغاز کردند.
One of the Spectacular places in iran! put it in your bucket list!
It was a great museum with a traveler spirit in it
یکی از بهترین موزه هایی که میشه دید، با عکس ها و هدیه های تو این موزه میرید تو دل داستان و ماجراجویی
Such and incredible story.
توصیه میکنم فقط با ون به این مکان برید چون سربالایی شدیدی داره و مسیر کمی طولانی از دوراهی سمت چپ موزه ملت
Limpresa di questi fratelli ha dellincredibile.La loro documentazione fotografica ci restituisce monumenti del mondo intero visitati dapprima con solo una motocicletta. Ora alcuni di questi siti sono purtroppo perduti. La motocicletta, molti oggetti da loro raccolti e ahimè un po di tassidermismo sono esposti in questo piccolo ma prezioso museo. Forse la parte piú interessante di tutto il Sad Abad Complex.
مجموعه ای گرانقدر و خاص که باید قدرش را دانست و سپاس ویره از همه دست اندرکارن و حامیان و راه اندازانش ،باید تا میتوان پ در تجهیز و حفاظت و گسترش ان بسیار کوشید. امیدوارم ارزش کار و سفر برادران امیدوار بیش از پیش دانسته شود و چون میراث ملی مورد حمایت بیشتری قرار گیرند که مایه مباهات ایران و هر ایرانی هستند. تنشون سلامت و دلشون قرص.
موزه مربوط به برادران امیدوار هست که در سالهای دور دور دنیا رو با یه ماشین دو سیلندر زدن ، خیلی جالب و دیدنی هست ، تمامی یادگاری های سفر رو گذاشتن تو موزه ، حدود چهل دقیقه تا یکساعت طول میکشه بازدید موزه ، دیدنش ارزش اومدن به سعد اباد رو داره ، در کنارش موزه ها و کاخهای دیگه رو هم میبینید.
تلاش این دو برادر برای کشف دیدنی ها جهان جالب و دیدنی ست.
موزه برادران امیدوار خاصترین موزه شاید تو کشور باشه،حتما برید
دیدن عکسها و صحبت با آقای امیدوار برای علاقه مندان به سفر و جهانگردی بسیار جالب توجه خواهد بود.عکسهای بسیاری خوبی که در سفرها ثبت کرده اند هم دیدنی است
موزه برادران امیدوار، در بخش شمال غربی مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد واقع شده و بنای آن متعلق به دوره قاجار است. این موزه شامل 4 اتاق با نمای آجری قرمز رنگ و گچ بریهای زیبا می باشد، که کالسکه خانه و استراحتگاه سورچی ها بوده است.ساختمان پس از انقلاب اسلامی در سال 1381 شمسی مرمت و بازسازی شد و در پنجم مهر ماه 1382در هفتۀ جهانگردی با تلاش سازمان میراث فرهنگی، به نام اولین جهانگردان ایرانی افتتاح گردید.برادران امیدوار، به نام های عیسی در سال 1308 و عبدالله در سال 1311 ه.ش در تهران به دنیا آمدند. عیسی امیدوار که به کوهنوری علاقه شدیدی داشت، عضو باشگاه نیروراستی شد و طی صعود به قلل مرتفع نقاط مختلف ایران به مشاهده و شناخت ابزارآلات انسانهای غارنشین پرداخت. کوهنوردی و راهپیمایی ها، سرآغاز اندیشۀ سفر و جهانگردی این دو برادر بود. دیدار با " نیوبل " دوچرخه سوار فرانسوی که قصد سفر از پاریس تا سایگون پایتخت ویتنام را داشت، علاقه به جهانگردی آنها را دوچندان ساخت. همچنین شرکت در مسابقات دوچرخه سواری بین شهرها و کشورها، از دیگر سرگرمی دو برادر بود.برادران امیدوار پس از سه سال مطالعه در سال 1333 ه.ش با شور و عشق فراوان سفر خود را به منظور دیدن نادیده های جهان، از زادگاه خود با مبلغی در حدود 90 دلار آغاز کردند. آنها با برگزاری نمایشگاههایی از دستاوردهای سفر به نقاط مختلف دنیا، نوشتن مقالات برای نشریات معتبر جهان و برگزاری سخنرانی در بزرگترین دانشگاههای دنیا، بقیه هزینه سفرهای خود را تأمین کردند.عیسی و عبدالله در هفت سال اول سفر خود، چهار قاره را با دو موتورسیکلت یک سیلندر مچلس انگلیس به قدرت cc 500، که پدر برایشان خریداری کرده بود، پیمودند و سه سال آخر را با اتومبیلی که کمپانی سیتروئن فرانسه به آنها اهدا کرده بود، مسافرت کردند. حاصل سفر 10 سالۀ آنها به نود و نه کشور از پنج قارۀ جهان، هزاران عکس، فیلم، صنایع دستی نقاط مختلف جهان و تعداد زیادی مقالات و تحقیقات علمی بود.اولین فیلم تهیه شده توسط برادران امیدوار، مربوط به ابوریجینی ها – بومیان استرالیا – است که زندگی آنها بدون هیچ تغییری به همان شیوۀ 2500 سال قبل است. این فیلم فاقد صدا، توسط دوربین کوکی رولیکس با سه لنز متفاوت گرفته شد که آن را از سیدنی در استرالیا خریداری کرده بودند.از دیگر کارهای مهم آنها تهیۀ فیلم شانزده ساعته از سفرشان بود. سرانجام، برادران امیدوار در سال 1343 ش از سفر ده سالۀ خود بازگشتند و مردمی که از طریق مجلات با آنها آشنا شده بودند فیلم فوق را که به مدت 10 روز در سینما به نمایش گذاشته شده بود، دیدند.این سفرها به منظورتحقیق دربارۀ زندگی انسان هایی که در روزگار امروزی به صورت بدوی و دور از تمدن زندگی می کردند و نیز شناساندن ایران زمین به مردم جهان صورت پذیرفت
2 Brothers went to a travel around the world ~70 years ago with bikes, it takes 7 years to visiting Asia, Australia and ... , then the Citroen offer them a car as a gift to travel to Africa and ... it takes another 3 years and after 10 years they came back home with lots of memories and souvenirs. Some of those things are in this museum with beautiful photos.
Fantastic, There are a lot of old Pictures of two Iranian brothers visited all aroubd the world from south to north east to west in 50-60 years ago ! In 10 years !
Tehran Province, Tehran, Darband, Iran, Sarpol-e Z̄ahāb
Your question has been sent.
Expect an answer!
Thank!
Your review has been submitted.
Thank you for being with us!
We will call you back!