• en

Muskátli Panzió in Gyor

- View Place Hours
Place Hours
Muskátli Panzió in Gyor
3.6
50
Direction

Győr, Horgas u. 1/A, 9012 Hungary, Gyor

Ask a question
Description

Muskátli Panzió - in Gyor, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Muskátli Panzió
SR
Sasha RodIdeal
10.03.2022
3

Hotel ieftin pentru o noapte este ok. E mai bine decat sa dormi in masina.

Muskátli Panzió
ad
ady ddd
09.08.2022
4

Raport bun calitate pret.Amplasare buna.

Muskátli Panzió
MP
Michał Pietrzak
08.21.2022
4

Dobra lokalizacja, duży pokój z łazienką. Można nocować z psami. Dobra cena.

Muskátli Panzió
AB
Attila Böröczi
08.16.2022
3

Ez egy kis , olcsó Panzió a város külső részén. A szobában nincs klíma, nincs reggeli. A szoba tisztasága elfogadható. Ha csak aludni szeretnél valahol olcsón, arra megfelelő. Kis utcában van, parkolni az utcán lehet, van kialakítva kb 10 aufónak hely

Muskátli Panzió
TW
Teije Westerhof
08.01.2022
3

Tja, het viel ons wat tegen. Kleine kamer, balkon was met een richel en er was geen internet maar dat kon de eigenaar niets aan doen. Betekende wel dat punten ook niet mogelijk was.En de badkamer stonk maar dat zou ook van de hitte kunnen zijn

Muskátli Panzió
GG
Gyula Gábor Kerekes
07.27.2022
4

Nagyon kellemes környezetben De tényleg szolgáltatás nélkül! (Csak kávé vanNagyon hangulatos zöld terasszal! A szobák tiszták de csak alvásra ajánlom... Aki nem szereti a szűk csigalépcsőt annak nem viszont parkolóhely bőven van minden vendégnek!

Muskátli Panzió
DM
Dejan Manic
07.24.2022
3

Mirno mesto za prenoćište

Muskátli Panzió
BS
Bence Salamon
07.23.2022
1

Egyik internetes szállás foglaló oldalon foglaltam egy éjszakára szállást esküvő miatt, két kisgyerekkel. A tulaj az érkezés előtt 1 nappal hívott fel, hogy mégsem tudunk menni a szállásra, mert valami Kft. nem tud elmenni a megbeszélt időben. Én erre kifejeztem a nemtetszésemet. Ekkor engem támadott meg az illető, hogy "dehát miért nem jelzett vissza, hogy tényleg jönnek, stb." Senkinek nem ajánlom, ilyen hozzáállással nem kell vendéglátósnak menni.

Muskátli Panzió
OT
Orion TheDevil
07.16.2022
4

Jobban jársz ha a neten foglalsz szállást, olcsóbb.Hely teljesen átlagos, egy max 2 éjszakára tökéletes többre nem javaslom. Tisztának tiszta, ágyak kényelmesek. Wifi teljesen jó!Nem a szobákkal van a gond 😒🙄

Muskátli Panzió
BI
Bálint Iványos
07.14.2022
1

Koszos és barátságtalan!Soha többé!

Muskátli Panzió
BB
Beáta Beata B.
07.03.2022
2

A recepción várakoztattak, kissé udvariatlan, figyelmetlen volt a kiszolgálás. Szép kártyával nem tudtunk fizetni, mert nem ismerte a használatát az alkalmazott. A szoba meleg volt, a ventillátor, a mosdó szagelszívója hangos. Az erkélyre nyíló szúnyogháló csak részben zárta el a bogarak elől az utat. A folyosón lévő hűtő erősen búgott, zörgött.

Muskátli Panzió
SE
Simona Elena Siritanu
07.01.2022
1

Very dirty room ,old furniture and damaged

Muskátli Panzió
GG
György György
06.08.2022
4

A tulaj bácsi aranyos de ár érték arányban láttunk már jobb helyet is..

Muskátli Panzió
LH
Lynda Hogan
06.07.2022
1

I cant give any stars for the rooms, our room was bad really bad. The service was diabolical a grumpy elderly man ran the place he was only interested in taking the money. Was very ignorant and continued a conversation on his mobile from the moment we arrived only taking a break from the conversation to ask for his money then continued with it.

Muskátli Panzió
EV
Eniko Várszegi
05.15.2022
1

.Nem fogadott senki külön fel kellett hívni a tulajt,hogy a recepción várjuk , hát azért van a csengő meg a telefon ..oké.kutyával érkeztünk megkaptuk ,hogy utálja a kutyás embereket ,kutyát ölbe kell felvinni a keskeny lépcsőn abszolút nem kutyabarát szállás.Inkabb hirdetnek nem kutyabarát helynek... Erkélyre esélytelen kimenni tele van galamb ürülékkel ,galambokkal...mivel a tulaj ezekkel foglalkozik.Este11kor még ordibált a tulaj itt pihenni nem lehet.. kávé fizetős ,a fürdő elhanyagolt Szoc.időben szebb napokat is látott az tuti...

Muskátli Panzió
BT
Barna Torok
04.09.2022
3

Ha lehet nem megyek vissza többé a pénzedért kapsz egy túlzsúfolt szobát se konyha se hűtő hogy normális meleg legyen be kell dugni egy hősugárzót

Muskátli Panzió
RH
R. H.
03.20.2022
4

Einfache und günstige Unterkunft, sauber und in einer ruhigen Gegend. Gratis Parkplätze vor dem Haus.

Muskátli Panzió
TS
Tamás Sneider
03.15.2022
4

Good place for a short stay near Győr

Muskátli Panzió
SE
Star Education
03.08.2022
4

Not an expensive hotel.

Muskátli Panzió
ID
Ihor Dubchak
03.07.2022
5

Really nice place, warm feelings. Gabro, the owner, I think, is very nice old man from first seconds we were inAlso its cheaper, than anything in town. Yes, its not luxury hotel. But it is cozy guest house

Muskátli Panzió
IH
IL Halake
01.10.2022
2

Am plătit 33 euro pe o noapte, dar nu avea căldură, iar peretii sunt foarte subțiri, se aude absolut tot din camerele alaturate.

Muskátli Panzió
DD
Dilyana Damyanova
12.09.2021
5

Много сме доволни. Хазяйна ни посрещна в 3 през нощта на 9-ти декември. Чисто, топло, топла вода. Само на 4-5 км от магистралата близо до гр. Гьор. Ще се радваме да го посетим отново!

Muskátli Panzió
GS
Ghita Selmouni
11.12.2021
4

Good but need good hitting and breakfast

Muskátli Panzió
Тамара Проказина
10.07.2021
5

Хорошо, даже не ожидали.. номер чистый, не роскошь, конечно, но вполне приятно. Есть телевизор, кровать большая и удобная. И теплые батареиБесплатная общественная парковка рядом с отелем. Выбирали на одну ночь, поэтому и цена порадовала, и очень -парковка )))

Muskátli Panzió
TS
Tamás S
09.19.2021
1

Im sorry I cant recommend.Start with the good: they had rooms available and the receptionist was ok. Located close convenience to the city but still at a silent location.The room - cleanliness was acceptable. The bed is really pool quality, small and uncomfortable, noisy, could feel springs - it felt like Zanka in the early 80s:SSheets had some holes on them. The bathroom was the real low point of the journey, not dirty but seems overused: has seen better days and crying for renovation. The room had a balkony, looking directly onto a large installation of... yes, pigeon cages - hosting pigeons that woke up just a couple of hours earlier than I planned. Thats a real surprise, how comes its not advertised on the homepage?!Lastly, besides the pigeons, rest assured you will hear the other guests and know of all the late checkins. These walls are that thin there are no secrets in this place, whatsoever.

Muskátli Panzió
MD
Mihály Dobribán
09.15.2021
5

Sehr schöne Pension in eine ruhige Atmosphäre. Hier kommt man zur Ruhe, eignet auch für eine längere Aufenthalt.Die Zimmer war sehr sauber und mit allem ausgestattet was man braucht.Der Besitzer war sehr gastfreundlich und hilfsbereit.Gibts in die Nähe sehr viele Möglichkeiten zum Einkaufen und Essengehen.

Muskátli Panzió
Олег иванов
09.06.2021
5

Дуже гарне чисте та комфортне житлоСправило дуже приємні враженняНедалеко від автобану тому дуже легко і швидко доїхати

Muskátli Panzió
RE
Red Eye Raptor
08.24.2021
4

Really nice place to stay, the hotel keeper is friendly and accommodating and it was fairly quiet. Abit annoying he lets pets stay but that’s a positive for some so generally a lovely little accommodation.

Muskátli Panzió
TK
Tomi Kalik
07.31.2021
2

-A tulajdonos kedves volt, készséges, amiben tud segit- A fürdő egy szauna , semmi levegő nem járja, megfullad az ember, ha akar zuhanyozni-Az ágyak nagyon kicsik, leér a lábad-Tv nem volt a szobánkban-Wifi hol megy, hol nem megy-Kávéért fizetni kell, nevetségesOké,hogy olcsó,de amiket felsoroltam ezek a minimum szolgáltatások....

Muskátli Panzió
MB
Milán Bakó
08.14.2020
5

Csendes, családias, tiszta. A szoba rendben volt, az érkezési időnket nagyon rugalmasan kezelték. Meleg volt amikor megszálltunk, de a szobai kis ventilátor és a szúnyogháló a teraszajtón nagyon sokat segített hogy jól aludjunk. Ár/értékben pedig szintén jó a régióban. Pár éjszakára szerintem ideális.

Muskátli Panzió
LL
Lucky Luk
01.03.2020
1

Platim cazarea pt 3 paturi, iar la fata locului primim 2 paturi si un fotoliu extensibil...a zis nenea ca a dat camera cu 3 paturi. Wifi deloc, caldura mai deloc (nu stiu ce faceam la o temperatura cu minussi a sfarait toata noaptea caloriferul. Dezamagitor!

Muskátli Panzió
DH
Daniel Hadaš
12.02.2019
5

Ok

Muskátli Panzió
TM
Tamara Miskovits
10.12.2019
1

Állatbarátnak hirdetett szállást kerestem, telefonon jelentkeztem, első mondatomban jeleztem, hogy kutyákkal érkezünk, mivel kiállításról megyünk. Ezt elfelejtették rögzíteni. Mikor ott voltunk kifogásolták, hogy 4 kutyával mentem (szerintük csak kettőt engednek egy szobában). Előítéleteket hallgattam arról, hogy a négy kutya bizonyára szét fogja kaparni az ajtót (jelzem, ez nem történt meg. A hátsó udvarba sétáltam velük, mire üvöltözve közölték, hogy az magánterület,( megijednek a galambok). A terület nem volt elzárva, vagy táblázva, mivel a szálloda udvara, gondoltuk hozzá tartozik, hogy ott lehet sétálni. A szobához tartozó fürdőben hangyák vonultak (lehet ezért az állatbarát megjelölés? A falak papírvékonyak, így első éjjel végighallgathattuk a szemközti szobában zajló veszekedést (jé, nem a kutyák hangosak!, majd reggeli pakolás közben a csigalépcső alá költözött vendégbe botlottunk (legalább már nem veszekedtek). A tévé mérete rendkívül kicsi, és annyira magasan van a falon, hogy nézhetetlen, távirányító nem működött. Egyetlen pozitívum, hogy jó illat volt a szobában, és tiszta törölközőket adtak.

Muskátli Panzió
AB
Annsi Berling
08.29.2019
1

Inte nöjd hade beställt handikappvänligt men toadörren var smal så gick inte att komma in på toaletten.Personalen kunde ingen engelska fast det var utlovat.Ingen ventilation och rummet kan inte varit städat på flera veckor.

Muskátli Panzió
KP
Krisztián Pető
07.17.2019
1

A szobak koszosak es budosek voltak. Szobaban csukott ajto-ablaknal szocske volt odabennt. Az agynemu koszos!!!! Volt es VÉRES!!! undorito. A falak kb papirbol vannak, mindent hallani az erkely azon kivul hogy kozos, meg galamb szaros is, ugyanis a tulaj galambokat tart. Ennek megfeleloen hallani is oket ha ott vannak, a bugasukat.A furdoben csak fuggony van, amibol kifolyolag egy viz volt minden . Valamint a szoba is kicsi es a 80-90es eveket idezi. Tv van, de felesleges. Rendben hogy olcso tehat csak ilyen van, de a taviranyito sem mukodott. Wifi hol jo volt, hol nem, de leginkabb utobbi.Senkinek nem ajanlanam.A recepcion kedvesek, de reszemrol ez a leggyengebb tenyezo.

Muskátli Panzió
JG
Javier Gutierrez
12.18.2018
3

We had a late arrival. Even though we woke him up, the receptionist didnt care, he was even making jokes in Hungarian that only he understood. He was 70 years old. The room was probably older than him (and te TV even morebut it was cute. All in all a nice experience. Maybe a little bit pricey for this part of the planet..

Muskátli Panzió
AK
Anna K.
08.28.2018
4

Очень милый гостевой домик, в каждом номере есть балкон, спалось хорошо,тихо. Сантехника подуставшая, унитаз не стерильный. Утром можно выпить кофе в платном автомате, посидеть на террасе. За домом большая голубятня, детям в радость.

Muskátli Panzió
SK
Spom K
08.28.2018
1

Jedan od najlošijih prenočišta. piše da govore engleski što nije točno. U dvorištu je ogromna volijera za golubove. Balkon pun izmeta golubova. balkon je spojen sa susjednim smještajnim jedinicama.

Muskátli Panzió
HC
H. C.
08.14.2018
5

İşletmecileri son derece kibar ve yardımsever insanlar, Pansiyon Harika ve kolay ulaşılır bir konumda . Otobana çok yakın. Çok sakin bir yerde. Yeşillikler ve çiçekler içinde... memnun kalırsınız... öneririm.

Muskátli Panzió
MT
Maria Taxidou
08.11.2018
5

Such a nice place to stay! I recommend it to everyone who comes in Gyor!

Muskátli Panzió
LM
Leszek Machalski
08.09.2018
5

Spokojny i zacisznie umiejscowiony pensjonat prowadzony przez starszych ludzi. Miejsce idealne do regeneracji na trasie. Czyste pokoiki z toaletą. Niestety bez zaplecza z posiłkami, ale w pobliżu duże miasto Gyor i sklepiki. W końcu to pozycja przelotowa do noclegu i dalszej drogi. ZAWSZE CZYSTO I PRZYTULNIE

Muskátli Panzió
SS
Szabina Szerencse
07.29.2018
3

Kedves kis panzió, ingyenes parkolóval és Wifi-vel 👍 csak a fürdőszoba színvonalán lehetne javítani. Illetve jelenleg nincs reggeli...

Muskátli Panzió
MS
MBTools Services&Solutions
07.19.2018
5

I arrived a bit late, the owner was very decent, and took me in anyway. Recommended!!!

Muskátli Panzió
DR
D. R.
06.21.2018
5

Kedves családias hangulat, foglalás gyors és egyszerű, elérhető áron a szállás, ezért cserébe kellő higiénia és tisztaság. Nem egy 5* os szálloda de ezért az árért ne is várjon azt senki.

Muskátli Panzió
IV
Istvän Vajda
06.06.2018
2

Hely csendes. Kivéve hogy azt hittem focimecsen vagyok. Reggel sip mint egy focibíró este síp mint focibiró aki piroslapot ad. Szobában nagyon meleg volt. Hangyák járkáltak. Erkély galambürülékes vastagon. Kávé 150 meg 200ft ami pocsék. A tulajdonos normális. Galambokat tart ugy kb 100db ot. Az erkélyre kimenni nem lehetett. Fűrdőszobában ugy 40fok meleg. 1 éjszakára jo de többre nem.

Muskátli Panzió
ST
Szekeres Tibor
04.08.2018
1

Nem éreztük jól magunkat a szoba tiszta de régi módi a fürdőszoba penész szagu ablaka nincs a szobábol nem lehet az erkélyre kimenni mert le van szerelve a kilincs amúgymeg tiszta galamb kaka!!!!!!

Muskátli Panzió
GM
György M.
11.26.2017
5

Hirtelen kellett szallas, szoban egy perc alatt lerendeztuk. Nagyon olcso, sok jora nem szamitottam. Tulaj nagyon kedves, a mi szobank nagyon szep volt, foleg a nyomott arhoz kepest. Legutobb a duplaaru akcios 4* os szallodai szoba nem volt ezen a szinten. Tv, wifi mukodott, parkolas a haz elott. Reggeli ugyan 2 perc autoutra, de az is remek volt. Meg vagyunk elegedve, kulonosen ezert az arert!

Muskátli Panzió
MA
Melinda Anfang
10.23.2017
1

A parommal es a kiskutyammal 9 napot toltottunk a panzioban es kimerem mondami hogy szornyu volt!!! Nem azt kaptuk amiert fizettunk meg ha olcso is volt akkor se!!! A szoba szornyu! Minden szoba erkellyel volt hirdetve de a mi szobankban nem volt csak 2 bukoablak amit en fel sem ertem es peneszes volt a pereme! A szelloztetes szornyu semmi levego! A falakon oriasi pokhallok logtak! A konektor kilogott a falbol! Az agy mellol buz aradt amit nem talaltam hogy ponzosan honnet jott! Maga a szoba nagyon kicsi volt 2 szemelynek! A falakon mindem athallatszik! A kutyaert kulon kellett fizetnem amit meg is jegyzett a tulajdonos hogy ugatott mert a tobbi vendeg reggel 6kor mar hangoskodott es a falakon mindent jol lehetett hallani! Szoltunk hogy szeretnenk egy masik szobat de a tulajdonos szerint erre nem volt lehetoseg de a neten lattuk hogy volt meg 2 ures szoba! A tv eleg kicsi es regi talan ez meg nem lenne gond de a taviranyito nem mukodott (uj elemmel sem)! A falak koszosak foleg az agytamla folott latszodnak a fejnyomok! A zuhanyt regi elhuzhato fuggony veszi korbe mondani se kell minden vizes volt! Meg megemlitenem azt is hogy rank szoltak hogy "kotelesek" vagyunk elhagyni a szobat 10tol 14ig mert takaritas van! A wifi nagyon gyenge a szobabol nem fogta a jelet! Szoval osszesegeben szornyu es soha tobbet!!! Nem ajanljuk senkinek!!!!

Muskátli Panzió
ZE
Zsolt Erdődi
10.19.2017
1

Unfortunately it is dirty and uncomfortable place. The shower was very dark the room was very cold...we got flu there...

Muskátli Panzió
TR
Tamás Retkes
10.18.2017
2

Kedves a tulajdonos! Sajnos olyan éttermet ajánlott amit nem lett volna szabad ajánlani. Hideg szoba fogadott lett fűtés s melegvíz de éjszakára lekapcsolták.Köszönjük.

Last update: {date}
3.6
50
Open
Muskátli Panzió in Gyor

Győr, Horgas u. 1/A, 9012 Hungary, Gyor

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!