• en

Madam Reiersen AS in Arendal

- View Place Hours
Place Hours
Madam Reiersen AS in Arendal
4.1
50
Direction

Nedre Tyholmsvei 3, 4836 Arendal, Norway, Arendal

Ask a question
Description

Madam Reiersen AS - Gastropub in Arendal, Norway

Overview
Features
Review
Add rating:
Madam Reiersen AS
A “Alexiukas” W
09.10.2022
2

Har liten tro på at folk kommer hit for å få en resturant opplevelse. Den følelsen når du kommer inn og servitører allerede på ettermiddagen har startet servering med stort brett av shots.Bakgrunn musikken var også igang med fest musikk, klokka var ikke 18 en gang. Bestilte T bone for to stk og biff til en 3, T bone var så tørr at det ikke kunne skylles ned med vann, biffen var stekt bra men kvaliteten på kjøttet gjorde den like smakløs som en godt stekt first price.Vi fikk byttet ut T bone rettene men opplevelsen var satt. De neste rettene var heller ikke noen smaksopplevelse en ikke kan gjøre bedre hjemme.Personalet var hyggelig når de hadde tid til deg foruten å ha samling seg i mellom med mobil tid osv.skal vi komme her igjen så må det bli for lokasjonen og kun for en øl.

Madam Reiersen AS
HF
Herman Fritz
09.05.2022
5

Very good service. Food was nothing exceptional, but still good quality. Beer choice also ok. Will definitely visit again.

Madam Reiersen AS
MW
Morten Wanvik
09.03.2022
2

Dårlig matopplevelse. Burde holdt seg til øl og hamburger.

Madam Reiersen AS
KS
Kjell Sandvik
09.02.2022
5

Alltid en glede å besøke, god mat og en fantastisk atmosfære, og en hyggelig betjening som gjør sitt ytterste for at man skal trives.

Madam Reiersen AS
FH
Frode Helgerud
08.14.2022
3

Ventet lenge på mat, alle på bordet fikk ikke samtidig. Maten var god, men høy prisklasse

Madam Reiersen AS
NI
Norma Iren Case
08.05.2022
4

Et bra utested,var bra musikk der også i kveld.😀

Madam Reiersen AS
LL
Luca Lutz Pedersen
07.29.2022
5

Første jeg må kommentere er betjeningen, tror skjeldent jeg har møtt så imøtekommende betjening noen gang!Så må jeg kommentere maten, jeg fikk iløpet av et parr dager spise først deres scampi salat, så deres Vegas burger og til slutt deres okse indrefilet! Alle disse måltidene var helt fantastisk gode! Og jeg tror jeg spesielt må påpeke okse indrefilet, det er nokk noe av det møreste og saftigste kjøttet jeg har smakt noensinne, jeg satt med åpen munn etter første bit!Alt i alt hadde jeg en utrolig god opplevelse av Madam Reiersen, og er en restaurant jeg lett vil anbefale til de rundt meg.Tusen takk for en fantastisk opplevelse 😆10/10

Madam Reiersen AS
JD
Jostein Dammyr
07.21.2022
3

Vår bordreservasjon var tullet til, men de fikk ordnet oss et bord. Veldig hyggelig og hjelpsom servitør. Drikken kom fort, men det triste er at det lokale ølet var det beste med opplevelsen (veldig godt kaldt øl da). De rotet til bestillingen av en barnehamburger. Den skulle vært "plain", men kom med hvitløks-aioli. Hvem putter det på en barneburger? Biffen smakte godt, men til den prisen forventer jeg mer og bedre. Fin beliggenhet helt ute på brygga.

Madam Reiersen AS
JV
Jaime Villa Carvajal
07.16.2022
5

La atención aquí es muy buena y te hablan en 3 idiomas , Noruego, inglés y español, la cerveza es muy buena y el lugar muy bonito, además la vista es preciosa, hoy nos toco qué en el barco de enfrente hay conierto

Madam Reiersen AS
KR
Kim Raphael Gr
06.16.2022
5

God mat! Hyggelige servitører. Og alltid liv og god stemning!

Madam Reiersen AS
Fo
Frode og Else Salvesen
06.12.2022
5

Vi fikk servert deilig tapas på Molands Lions sommerfest 11.juni.Alt var velsmakende og utvalget var stort. Kan anbefales.Frode Salvesen

Madam Reiersen AS
RS
R S
05.28.2022
5

Alltid hyggelig betjening og hyggelige vakter.

Madam Reiersen AS
Fernando
05.10.2022
5

Nice food and very good service.

Madam Reiersen AS
JJ
Jurg Jacobsen
03.29.2022
4

God mat og hyggelig betjening.

Madam Reiersen AS
JH
Jan Husdal
03.26.2022
1

Vi pleier å gå hit under Spis-Ute-Uka og kom lørdag ettermiddag. Det var ganske fullt, men vi ventet litt ved døren. Mens vi ventet var det to servitører som forsynte seg av lunsjbuffeten som fortsatt sto framme; de skulle sikkert ha spisepause. Greit nok det, de så på oss, vi så på de, men ingen sa hei og ingen kom mot oss og spurte om vi ville spise eller vise oss til et ledig bord. Så da gikk vi bare...

Madam Reiersen AS
KS
Kay Stahl
09.23.2021
5

Super service

Madam Reiersen AS
FK
Fredrik Kjemperud Olsen
07.29.2021
1

Over en time ventetid på mat som var helt ok. Lang ventetid på regning også etter å ha spurt flere ganger. Kommer ikke tilbake.

Madam Reiersen AS
MS
Marianne Sagvik
07.24.2021
1

Litt sent ute i dag.. men bestiller en burger som kom ur fra frysedisken til Grillstad til en gastronomisk pris, helt uakseptabelt ! Sparetips klosett opp på noe brente pommes frites til 265 kr. ALDRI MER!!!

Madam Reiersen AS
JW
Jan Widar Lunde
07.18.2021
1

En dårlig matopplevelse , kjøpte Dampet Blåskjell som var halv kokte , klaget på dette uten noko form for forståelse om dette 😔Stor stryk karakter , ikkje en plass eg kjem til å besøke fleire ganger. ikkje å anbefale.

Madam Reiersen AS
HH
Hans Hoegh-Omdal
07.17.2021
1

Langt færre glutenfrie alternativ enn forespeilet. Dårlig kommunikasjon mellom kjøkken og servitører. Flere retter ble levert med feil/manglende ingredienser/tilbehør(cheeseburger uten ost, aioli og bacon på burgere når det er bestilt uten). Lang tid for å få hjelp av betjening. En i følget ble dårlig kort tid etter å ha spist der.

Madam Reiersen AS
AZ
ABANDONED ZOMBIE
07.14.2021
1

Ventet over 1time på mat og servetrisa som tok bestillingen kom tilbake til oss 30min senere og spurte om vi hadde bestilt så da måtte vi vente 40min mere pga Hu hadde glemt bestillingen. Det er dårlig tross få folk i restauranten 🤬

Madam Reiersen AS
MB
May Brit Syversen Huuse
07.13.2021
3

God mat men litt lite tilbehør til hovedrett og desserten svarte ikke til det som stod i menyen og i tilegg fikk vi kald kaffe.

Madam Reiersen AS
TD
Thomas Dahl
07.08.2021
2

Way too salty food overall. Dry chicken. Not worth the cost.

Madam Reiersen AS
SG
Sigurd Granås
07.03.2021
2

Veldig bra beliggenhet, men går skuffet derfra. Vi gledet oss til langstekt spareribs, og maten var forsåvidt ok, men aldri har vi opplevd å få så små porsjoner på en restaurant! Det står ikke i stil med prisen i det hele tatt.

Madam Reiersen AS
BH
Birgitte Haugrønning
05.06.2021
3

Etter en uheldig opplevelse tidligere i vinter, ble jeg tilbudt en hovedrett for å gjøre det godt igjen. Nå er denne spist, og jeg hadde en bedre totalopplevelse av besøket, og maten smakte bra.

Madam Reiersen AS
SF
Stein Flom-Jacobsen
03.21.2021
5

Min stamrestaurant når jeg er i byen, med meget kompetente og serviceinnstilte servitører. Fikk en fantastisk "Dansk frokost" og dertil tilhørende drikke, sammen med min mor.Tar COVID-19 alvorlig og på en profesjonell måte.

Madam Reiersen AS
KG
Katte Game
01.24.2021
5

Dette er min favoritt plass i Arendal. 😊 Uansett når du kommer får man en fantastisk service og de ansatte. Thomas er unik. 🙂 Det er flotte servitører, så utrolig glade og hyggelige mot alle sine kunder. 😇Eieren fra stedet har gjort en flott jobb, slik at vi alltid føler at de bryr seg om oss Fantastisk god mat for man vær gang også. 😘Dette er virkelig en plass å anbefale, hvis man vil ut og hygge seg litt, eller spise man.Med flott musikk live musikk i helgene, blir man virkelig i god stemning. 🤗Og nå i disse corona tidene, er det en trygg plass å være på.😉De har strenge regler på smittevern. 🙂 Vektere som jobber der passer på at folk holder reglene, Slik at folk kan føle seg trygge,og komme tilbake .😊

Madam Reiersen AS
lkk1105
10.16.2020
5

Helt super service! Servitøren, Thomas, er en blid og serviceinnstilt ansatt. Følte oss så ivaretatt! Anbefaler alle å ta seg en god drink her - han serverte de nydeligste drinker!

Madam Reiersen AS
HR
Harald Reenaas
09.08.2020
4

Good food. Good service.

Madam Reiersen AS
HT
Hildegunn Tøge
08.29.2020
2

Maten smakte bra, men betjeningen måtte me krangle medfor å få det tilbudet som var annonsert.... Ikke aktuelt å gå flere ganger ( på grunn av såkalla sleip behandling (en mannlig persondamene sa ingenting

Madam Reiersen AS
DT
Dayana Terzieva
08.02.2020
5

Had the makrell from the dinner menu - very delicious! Great service 👍

Madam Reiersen AS
em
emko majkusha
07.25.2020
5

10/10 👍

Madam Reiersen AS
KK
Kristian Kristiansen
06.19.2020
3

Var 5 stk med hvor det var 3 gode retter og 2 dårlige dessverre, hadde 2 fishn chips hvor fisken virket dårlig. Den var helt hard inni og vanskelig å skjære i, mulig et par dårlig fryste biter av noe slag.Ikke størst sjans for et besøk til her. Ikke for maten sin del ihvertfall.Ellers god plassering på brygga og ølen smakte godt i sola.

Madam Reiersen AS
Eirik Ødegård
12.19.2019
4

usually quiet. nice people.

Madam Reiersen AS
ninamarieify
10.20.2019
5

Bra sted god atmosfære. Spesielt med liv musik. Ikke helt fornøyd med dørvakter da jeg ikke hadde drukket før jeg gikk ut drukke kjøpte en øl og snublet plattingen når e skulle ta en røyk.sølte ikke datt jeg men ble fratatt ølen og han sa at jeg var for full. Sa jeg har dårlig dybde syn å sa de kunne ta en alkohlest.men.men til ingen nytte.han stod på sitt.nvh nins

Madam Reiersen AS
ME
Monnz Engem
08.16.2019
5

Excellent service, goes out of their way to please their customers. Also, they get creative when it comes to customizing food for us allergic customers. I recommend this place.

Madam Reiersen AS
JA
Jan Alvestad
07.26.2019
4

Fin pub med god servering. Meget populært serveringssted som ligger ved pollen. Kan absolutt anbefales. Vanligvis mye folk her, kanskje en av byens mest populære steder.Tar gjerne i mot likes på kommentaren.

Madam Reiersen AS
OV
Olav Valsvik
07.20.2019
1

God mat som ødelegges av stressede servitører som ikke takler mer enn 2-3 bord. Når servitør samtidig blir ufin når vi vil betale med Sentrumskort som han ikke vet noe om så er det nok til at det ikke blir mat der igjen. At vi hadde dette kortet ga vi beskjed om ved ankomst så dette burde ikke være en overraskelse for han.

Madam Reiersen AS
MA
Mr Amundsen
07.14.2019
5

Ferske råvarer komponert av en dirigent med erfaring. En symfoni å nyte. Upåklagelig service og lun god atmosfære med havutsikt. Søndagsmiddagen sin det!

Madam Reiersen AS
NL
Nicholas Lake
07.10.2019
5

Very good atmosphere, good cold drinks and friendly people

Madam Reiersen AS
CY
Couldbe Yue
06.18.2019
5

The security staff are friendly (mostlythe prices not too extortionate (its Norway after alland the bar itself is ok. The outside area is comfortable and its open late.

Madam Reiersen AS
DH
David Hannes
05.24.2019
4

Nice place for lunch. Good, friendly service

Madam Reiersen AS
KA
Klaus Andersen
02.05.2019
4

Good burgers

Madam Reiersen AS
RR
Rolandas Ragauskas
11.05.2018
5

Good food a d live music at the weekend

Madam Reiersen AS
DR
Devendra Rane
04.19.2018
4

The traditional cod fish was awesome

Madam Reiersen AS
EO
Erlend Olsvik
03.20.2018
5

Had their sirloin, quality meat and well cooked. Nice location as well.

Madam Reiersen AS
CM
Carmela Miguel
10.25.2017
4

Have no clue why they dont have Schnitzel on their regular menu. It was delicious!

Madam Reiersen AS
AS
Andre Steinum
05.14.2017
4

Live music

Madam Reiersen AS
MW
Mateusz Wnuk-Lipiński
12.21.2016
4

Very nice local, good looking, Nice and helpfull staff. Wider range of beer to choose from. I have not taken food there, but collagues said it was good.

Madam Reiersen AS
EN
Eirik Newth
07.17.2015
1

Slow service, high prices, small portions, indifferent food. Avoid if possible!

Phone
View number phone +47 37 02 19 00
Last update: {date}
4.1
50
Open
Madam Reiersen AS in Arendal

Nedre Tyholmsvei 3, 4836 Arendal, Norway, Arendal

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!