• en

MET Vietnamská Restaurace in Ceske Budejovice

- View Place Hours
Place Hours
MET Vietnamská Restaurace in Ceske Budejovice
4.4
50
Direction

Náměstí Přemysla Otakara II. 117/32, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice, Czechia, Ceske Budejovice

Ask a question
Description

MET Vietnamská Restaurace - Vietnamese restaurant in Ceske Budejovice, Czechia

Overview
Review
Add rating:
MET Vietnamská Restaurace
RB
Raf Baeyens
09.20.2022
4

Very nice food!!

MET Vietnamská Restaurace
AA
Anne Aljandali
09.04.2022
5

We went to the restaurant, not the sushi place. The food was delicious, portions were enough, and the service was friendly. We came twice already

MET Vietnamská Restaurace
IA
Imad Aljandali
09.04.2022
5

Very friendly and helpful and good taste food

MET Vietnamská Restaurace
Anet “anetmaxu29” Maxu
08.29.2022
4

Jídlo je fantastický, nejlepší sushi v ČB! Líbí se mi možnost výběru z nápojového lístku a nově přidané dýmky. Co bych vytkla a vím, že nebudu jediná, je doba čekání než si vás vůbec někdo všimne. Průměrně čekáte 10 min na donesení menu a poté na odnesení nádobí. Už se nám stalo, že na nás zapomněli a nedočkali jsme se pití. Upřímně nevím v čem je problém, na staré lokalitě Metu se toto nestávalo. Doufám, že se jim to, co nejdříve dostane do ruky!

MET Vietnamská Restaurace
UD
Ulrica DENG
08.18.2022
5

I really enjoy the food there.🫶🏻

MET Vietnamská Restaurace
Štěpán Vilímek
07.08.2022
1

Po tom, co se Met přestěhoval na novou adresu, tak jsem byl 2x, vždy jsme čekali hrozně dlouho na obsluhu, při první návštěvě nám dokonce namarkovali jídlo navíc, bohužel nás byla parta a platili jsme separátně a kamarád si toho všimnul až po tom, co jsme z restaurace odešli. Při druhé návštěvě jsme opět čekali asi 15 minut než nám donesou menu, když ho donesli a my si jídlo vybrali, tak jsme čekali zase minimálně 15 minut na obsluhu, restaurace přitom plna určitě nebyla. Bylo vidět, že spoustu hostů si chodí pro menu radši dovnitř, než aby čekali na obsluhu, která možná nikdy ani nepřijde, Bohužel při objednávce obsluha blbě pochopila, co chceme a to částečně i naši chybou, když nám jídlo přinesli 2x, říkali jsme, že jsme si objednali jen jednou, slečna tedy jídlo odnesla a my byli v domění, že je vše v pořádku, za chvíli, ale přišel číšník s tím jídlem znovu a dal nám ho na stůl, že jsme si jo přeci objednali, snažili jsme se vysvětlit, že ne, že došlo k chybě, jednalo se o závitky, takže bych čekal, že to odnese a jídlo případně daji někomu jinému protože stejně nevypadalo úplně čerstvě, ale to se nestalo a my neměli chuť se dál hádat, takže jsme si jídlo nechali. Pak jsme čekali dalších 5 minut než nám donesu příbory, přitom jsme to cisnikovi řekli už hned když jídlo přinesl. Při debatě o jídle číšník nejednou na závitky šáhnul, což vzhledem k tomu, že cely den šahá na peníze není úplně hygienické. Jídlo bylo jinak průměrně a kuchyně by si zasloužila alespoň 3-4 hvězdičky, ale takhle hroznou obsluhu jsem dlouho nezažil. A tuto restauraci nedoporučuji !

MET Vietnamská Restaurace
SG
Shay Glasel
06.19.2022
5

Great place! Quick and smiley service, big portions, very low cost. Cant ask for more! 🥇👏👏👏

MET Vietnamská Restaurace
ZD
Zbynek Drab
05.21.2022
2

Tato recenze je především vzkazem provozovateli, se kterým se letmo známe:Milane, máte nejlepší asijskou restauraci v ČB, ale problémy které se ve starých sklepních prostorech ještě daly přejít jako součást koloritu - průměr čtyřicet minut čekání na nevychlazené víno, dvě hodiny čekání na jídlo, které nakonec dorazí v chaotickém pořadí a prakticky nikdy všem najednou, vietczech chyby v jídelníčku - v nových prostorech, které jsou jedny z nejprestižnějších v Českých Budějovicích, a podle toho se s nimi pojí očekávání návštěvníků, už neprojdou. Neustále hromadně odchází neobsloužené stoly.Pokud nepřibude do kuchyně alespoň druhý kuchař (vypadá to, že pořád všechno dělá jeden člověk), a obsluha nebude kvalifikovanější a milejší, nová provozovna velmi brzy skončí.

MET Vietnamská Restaurace
VW
Veronika Wirthova
05.17.2022
1

Jako bývalý dlouholetý věrný zákazník této restaurace jsem zažila na nové adrese na náměstí obrovské ZKLAMÁNÍ. Poprvé jsem navštívila novou adresu restaurace (prostory restaurace La Festazačátkem května a druhou šanci jsem zkusila dát o týden později - protože přecijen, jsme jenom lidi a i obsluha může mít špatný den, můžou mít technické problémy, jasně...vše se dá pochopit, když je to slušně a se zájmem podáno. První návštěva byla ve znamení neochoty a ignorace obsluhy, která se diví, že zákazník vůbec něco chce - při druhé návštěvě se ale nic na chování obsluhy nezměnilo. Bohužel. Smutný pohled na neobsloužené či jinak obsluhou vyignorované odcházející zákazníky, kdy se při každé mé návštěvě zvedlo a odešlo více stolů, já sama jsem měla na mále (vždy jsem tam byla s návštěvou, kterou jsem chtěla vzít na výborné jídlo). Obsluze to bylo ale úplně jedno, že jim to kazí renomé ve velkém, jako by tam byli za trest - čím méně práce, tím lépe. Neochota poradit s výběrem, jeden lístek i pro čtyři lidi u stolu - po vyžádání číšník vyloženě hodil druhý lístek mezi návštěvníky na stůl, ignor obsluhy pro další doobjednání - za celou dobu od naservírování na stůl nepřišli doobjednat pití či udělat další objednávku, při čekání na účet u stolu bychom tam asi byli ještě dnes - ikdyž restaurace byla poloprázdná. Další perličky ve formě dost špinavé neuklizené zahrádky a otevření restaurace až deset patnáct minut po zahájení otevírací doby s výrazem "co tu chcete tak brzo", nedoplněné toalety, ... to by se za sobotní dopoledne snad dalo zvládnout dát trochu do pořádku - při takovém počtu obsluhy na place...Třetímu pokusu o příjemnou návštěvu METu dám ještě dlouhou pauzu, jídlo výborné, ale hrozná atmosféra, kdy se musíte číšníka skoro doprošovat, zkazí i nejlepší labužnický zážitek. Mnohem větší nové prostory přitom vyzývají větší kapacitou restaurace, ale momentálně/po covidové době je asi obsluha navyklá na pouhou "směnu peněz" za krabičku kurýrovi. Hodně štěstí restauraci, snad se vedoucí probere a něco s tím udělá.

MET Vietnamská Restaurace
JS
Jana Sarauerová
05.14.2022
1

Ukázkový příklad, jak servis dokáže naprosto zkazit zážitek z dobrého jídla. Ta jedna hvězdička nepatří kuchyni, tu bych ohodnotila klidně 5 hvězdičkami, ale neprofesionální obsluha bez sebemenšího zájmu...je prostě špatně a je to škoda 😔.Restaurace je v nových hezkých prostorách přímo na náměstí a se zahrádkou. Místo opravdu pěkné. Bohužel stále to dle nápisů vypadá, že je tu původní restaurace.K restauraci přicházíme chvilku po otvíračce. Ptáme se, zdali je otevřeno a zdali se můžeme posadit. Chlapec bez většího zájmu odpovídá, že teprve připravují/uklízí a že bude otevřeno asi tak za 15 minut. Možná, ale přesně neví.Jsme trochu rozčarované, ale na dobré jídlo jsme se těšily, tak tomu dáváme šanci.Po 15 minutách usedáme. Zahrádku se nikdo zamést neobtěžoval...Zanedlouho po nás obsluha bez pozdravu "hází" 1 jídelní lístek. Žádáme o druhý. Je nám odpovězeno, že jich mají málo. Parta 6 cizinců je přivítána stejným způsobem. Taky dostali 1 lístek, taky s výrazem - co sem lezete? Pánové se zvedají a odchází.Pivo, které bychom si rády daly, došlo a nové je zavřené ve skladu, kam není přístup. Vedoucí prý není přítomen.Jídlo je dobré.Spousta věcí se dá odpustit. Sezení mezi odpadky a nedoplněné toalety je nepříjemnost, ale i nad tím by se dalo zamhouřit oko. Zpruzená obsluha bez zájmu a základních profesionálních a slušných návyků je průšvih. Obsluha vypadá, že je tam z donucení. Člověk může jíst sebelepší jídlo, ale nebude-li se na daném místě cítit dobře a vítaně, je to celé špatně.

MET Vietnamská Restaurace
MN
Miluška Němcová
04.20.2022
5

Skvělé sushi , krásně naservírované, Vše čerstvé voňavé . Moc děkujeme a rádi se budeme vracet

MET Vietnamská Restaurace
LK
Laszlo Koszteczky
04.18.2022
5

Nice

MET Vietnamská Restaurace
MZ
Martina Zajdlová
02.25.2022
5

Restauraci jsme vybrali víceméně náhodou a byli jsme příjemně překvapeni! Jídlo i pití opravdu nadprůměrné na české poměry, opravdu jsme si pochutnali a pokud budeme mít někdy cestu do CB, tak opět rádi zavítáme!

MET Vietnamská Restaurace
TK
Tomáš Krotký
12.27.2021
5

Great small Vietnamese restaurant accessable from the main square by a long staircase.

MET Vietnamská Restaurace
DD
David Doležal
10.14.2021
5

TOP

MET Vietnamská Restaurace
KM
Kuba Marczak
10.09.2021
5

Great food

MET Vietnamská Restaurace
KP
Kamila Pavelkova
09.12.2021
3

Great homemade mango lemonade, but quite dry summer rolls with very spicy sauce (not said on the menuand curry with hardly any veggies

MET Vietnamská Restaurace
GN
Gary Neuer
09.12.2021
1

We arrived at 10:40. The waiter read very badly and said that it was not open.

MET Vietnamská Restaurace
KY
Kyu Yeon Cho
08.04.2021
5

The food is very tasty and the portions are generous. Waiters are kind and speak English well. They brought water bowl for my dog as well. I love this Vietnamese restaurant in Ceske Budejovice and visit every time I am in the city. Highly recommendable!

MET Vietnamská Restaurace
TS
Tom Spanjaard
07.23.2021
5

Very happy with the Vietnamese food! Royal portions of very tasteful goodness. With a nice view of the square from the terrace. Ps the ginger lemonade was the best lemonade on our trip.

MET Vietnamská Restaurace
JA
Jan A. Dostálek
06.28.2021
5

Již po několikáte při cestě na jih Čech, jsme se zastavili a vždy spokojenost. Tentokrát však opravdu velmi moc. Kvalita jídla zde jde pokaždé nahoru, jedná se o koncert chutí a od minule se zvětšili i porce. Jediná věc která je jen trochu mínus jsou ceny. Oproti Praze vyšší, ale to je způsobeno, že v Budějovicích není taková konkurence.

MET Vietnamská Restaurace
RA
Roald Amundsen
06.01.2021
5

Fried rice noodle with beef taste great 👍

MET Vietnamská Restaurace
LJ
Laurent Jaumotte
08.16.2020
2

Poor quality of service. 20 min after order of sushi’s they came to say that there is no rice anymore... Why to propose you sushi’s menu if not available ?!?!?! Food average. You have to go downstairs in the restaurant to pay the bill, not possible at the table. Bus stop in front of the terrace

MET Vietnamská Restaurace
MR
Martin Rieder
07.29.2020
4

Nice little restaurant right in the centre of town. Beautiful look over the central sqare if you sit outside. The restaurant itself and the toilets (restroom for the Americans...are a bit hidden and downstairs. Not for handicapped people! Big menu of vietnamese food!

MET Vietnamská Restaurace
DV
Danny Villain Diaz
07.22.2020
5

Being at Met vietnamska restaurace was a very unique experience, the food was really good and the staff was very welcoming and friendly. I definitely come back .

MET Vietnamská Restaurace
dm
darmon made
06.02.2020
5

A great place, nice staff, awesome food, recommend the mango lemonade

MET Vietnamská Restaurace
VP
Veronika P.
02.22.2020
5

Very tasty dishes, quick service, cozy place, good price. Highly recommended!

MET Vietnamská Restaurace
LV
Lukáš Vlk
02.16.2020
1

Unfortunately I have to change my review due to my last visit, this place has been nothing more than very nice place to go for a date or lunch but.. we ordered 9 orders or maki sushi and ended up getting only 3, after 40 minutes I finally asked when I will get my food, since my girlfriend was already done eating, the server had no clue what’s going on, maybe because he didn’t speak czech or English either.. the restaurant offered to do the sushi for me but of course for the full price, this place really need to figure out their staff, this happens almost every time we visit, I’m sick of it. I won’t recommend this place anymore or visit it.

MET Vietnamská Restaurace
周佳政
02.15.2020
1

A bad shop that does n’t let Taiwanese eat

MET Vietnamská Restaurace
pd
paul dunlinson
09.05.2019
5

Lovely food would definitely go again

MET Vietnamská Restaurace
BG
Bodo Gewinner
08.22.2019
5

Nice bar, good service, excellent food

MET Vietnamská Restaurace
PK
Pepijn Koorenhof
08.10.2019
4

Fine food, ok price, staff was fluent in English.

MET Vietnamská Restaurace
vv
vosje300 vos
07.26.2019
5

It was a very good restaurant!

MET Vietnamská Restaurace
PB
Pudhuvai Baveesh
04.07.2019
5

Delicious food at reasonable price and pleasant ambience

MET Vietnamská Restaurace
Madvih
04.01.2019
4

Best Vietnamese restaurant in the City.

MET Vietnamská Restaurace
MP
Michal Pavel
02.07.2019
5

The best food in town

MET Vietnamská Restaurace
NW
Naomi Wagner Albuquerque
02.05.2019
5

The food is amazing and the price is affordable. Great service, too. Language barrier: they only speak Czech and Vietnamese.

MET Vietnamská Restaurace
MS
Mantas Simkus
11.09.2018
5

Very good

MET Vietnamská Restaurace
EG
Edgard G.
11.03.2018
5

Great food and great service!

MET Vietnamská Restaurace
JH
J H
10.21.2018
5

Although the restaurant does not look great, the food is really tasty and the the service is very nice, helpful and friendly. Authentic Vietnamese experience. I highly recommend it if you enjoy Vietnamese food.

MET Vietnamská Restaurace
TH
Tomáš Hussar
10.15.2018
5

Super.

MET Vietnamská Restaurace
ac
alena chrastova
10.13.2018
5

You can tell the owners live what they do. Good sushi, great service.

MET Vietnamská Restaurace
OS
Ondřej Skála
10.04.2018
5

This place offers the best vietnamese cousine around (and some other asian food/beverage)Nejlepsi vietnamska kuchyne v CB.

MET Vietnamská Restaurace
DB
Dmitri Berzon
09.13.2018
4

Very central, open late, good food.

MET Vietnamská Restaurace
Denisa Šturcelová
09.10.2018
5

Always great food!

MET Vietnamská Restaurace
KR
KOUSHIK ROY
03.22.2018
3

Food is not tasty at all.

MET Vietnamská Restaurace
RW
Robert West (Takeitfromme)
03.08.2018
5

Best vietnamese in South Bohemia! Small place, though.

MET Vietnamská Restaurace
OM
Olga Malinovská
02.07.2018
4

Good food, not very nice inside but the food worth the visit :-)

MET Vietnamská Restaurace
AM
Andre Matarazzo
12.28.2017
4

Great Pho. Cool underground cellar setting. Dry service.

MET Vietnamská Restaurace
AV
Albert Vojtěch
12.14.2017
5

greatest in the city

Last update: {date}
4.4
50
Open
MET Vietnamská Restaurace in Ceske Budejovice

Náměstí Přemysla Otakara II. 117/32, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice, Czechia, Ceske Budejovice

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!