• en

Lust - Bakery & Cafe in Varnsdorf

- View Place Hours
Place Hours
Lust - Bakery & Cafe in Varnsdorf
4.5
50
Direction

Markt 6, 02763 Zittau, Germany, Varnsdorf

Ask a question
Description

Lust - Bakery & Cafe - Coffee shop in Varnsdorf, Czech Republic

Overview
Features
Review
Add rating:
Lust - Bakery & Cafe
MP
Monique Pr
11.20.2022
4

Prachtige aankleding!! Het was echt heel lekker! Maar we hadden een shared dinner, en dan krijg je wel weinig. Kleine gerechtjes die je ook nog moest delen. Vooral met het nagerecht is delen niet handig.

Lust - Bakery & Cafe
SL
Semmy Loor
11.20.2022
5

Vandaag bij het Oyfo museum even stukje doorgelopen naar dit restaurantje. Super heerlijk eten!! Vriendelijk en mooie sfeer... Jammer dat we uit Arnhem komen andere was dit gelijk een vaste plek geworden!!

Lust - Bakery & Cafe
TD
Teresa DuMore
11.17.2022
5

Geweldige alles echt leuk lekker en voor herhaling vatbaar !!

Lust - Bakery & Cafe
TM
Tijs Mocking
11.17.2022
4

Fijne plek om te eten. Smaakvolle bijzondere gerechtjes en fijne sfeer.

Lust - Bakery & Cafe
MP
Marius Posthumus
10.24.2022
2

Laten we voorop stellen dat het personeel heel vriendelijk was en de sfeer top. Dat gezegd hebbende, wordt er gevraagd of alles naar wens is en er nog drinken moet komen, antwoord is ja. Duurt vervolgens drie lang en drie kort voordat het gebracht wordt. 1 keer drinken werd vergeten en 1 maaltijd werd gebracht toen de rest het al bijna op had. Eten was niet bijzonder maar wel prijzig en de nachos waren gewoon niet lekker. Pulled pork (waar je extra voor betaaldwas poederig en leek geen vlees te zijn.

Lust - Bakery & Cafe
HI
Hans Isbrücker
10.20.2022
4

Erg lekker eten, maar wat jammer is dat de kaart voor een groot deel in het Engels is; wat een probleem is voor mijn vriendin.

Lust - Bakery & Cafe
BK
Ben Klaucke
10.19.2022
5

Great atmosphere. I liked the industrial lol ok. The staff was friendly and fairly quick. Great food!

Lust - Bakery & Cafe
JB
Jan Booiman
10.17.2022
2

Niet bijzonder gegeten. Te duur voor de kwantiteit.Niet voor herhaling vatbaar!

Lust - Bakery & Cafe
MM
Martina Mensink
10.09.2022
5

Mooi industriële inrichting/kleuren.Heerlijk geluncht.Zeer vriendelijke bediening.Op 8 oktober 2022 weer bij Lust geweest voor een High Tea.Een heerlijke soep vooraf.Lekkere hartige broodjes, scones en andere zoetigheden.Thee werd aangevuld. Wij hadden keuze uit verschillende smaken.Men was wel vergeten om lepeltjes erbij te doen. Hier hebben wij zelf om gevraagd.Bediening is vriendelijk en gastvrij (met glimlach).

Lust - Bakery & Cafe
ps
petra s
10.09.2022
4

Op buiten terras wat gedronken met heerlijk en mooi versierd lekkers van de Pastery kaart. Ook binnen erg fleurig en gezellig. Vriendelijk personeel.

Lust - Bakery & Cafe
HD
Henriette De Jong
10.08.2022
4

Restaurant in oude fabriek. Gezellig ingericht leuke kaart(kijk op hun website)Wij hebben het tubantia menu gegeten. 3 koude voorgerechten en 3 warme hoofdgerechten om te delen. Soes met chocolade ijs en mouse als toetje en koffie of thee na. 35 pp inclusief i drankje

Lust - Bakery & Cafe
WH
Willemien Huizinga - van Voorst
10.05.2022
1

Als enthousiaste gebruikers van het Tubantia maandmenu, zijn we blij dat het weer kan!Eind september belde ik om te reserveren voor eind oktober.Toen alles genoteerd was zei de medewerkster: "U krijgt per Email een bevestigingen kunt dan gelijk het bedrag over maken!"Dus 4 weken van tevoren betalen? Vroeg ik.Waarom?Ja, dat wil de baas zo!!!!!Nou, ik heb de reservering maar geannuleerd.Dit is werkelijk te gek voor woorden.Ook de krant hier van op de hoogte gesteld.

Lust - Bakery & Cafe
HH
Hans Hokke
10.04.2022
4

In eerste instantie weet je niet zo goed wat je mag verwachten maar dan blijkt ineens dat er met de keuken en het personeel helemaal niks mis is. Ik vind het wel prettiger om de kleine gerechtjes na elkaar te krijgen in plaats van allemaal tegelijk.

Lust - Bakery & Cafe
Dennis
09.29.2022
5

Veel restaurants bezocht de laatste tijd in Hengelo,en Lust springt er met kop en schouders boven uit! We hebben gekozen voor een verrassingsmenu waar iedere ronde een ware smaaksensatie was...wat ons betreft een dikke 10!!

Lust - Bakery & Cafe
KO
Karin Oudshoorn
09.24.2022
2

Tegenvallend geluncht hier onlangs. Ik had een vegetarisch gerecht met bietjes, bulgar, kikkererwten en joghurt saus. Heel veel bulgar, karige stukjes van andere ingredienten, dus erg droog. Kikkererwten was gewoon een droge taaie, pannekoek. Toen ik zei dat het me tegenviel werd er niets op uit gedaan.

Lust - Bakery & Cafe
johnnyl259
09.12.2022
5

Echt prachtig restaurant met heerlijk eten, leuke bediening en redelijk geprijsd.Komen zeker terug!

Lust - Bakery & Cafe
LM
Les Menuires
09.08.2022
2

Mooie zaak en mooi concept. Wijn doorsnee tot goed. Eten middelmatig en niks bijzonders. Geen aanrader wat dat betreft.

Lust - Bakery & Cafe
PS
Petra Strijker
08.25.2022
5

Hele leuke plek! Vriendelijke bediening, heerlijk eten en drinken!

Lust - Bakery & Cafe
Britt
08.12.2022
5

Hele mooie industriële drink- en eetgelegenheid op een bijzondere plek. De broodjes hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je kan gratis parkeren bij de deur.

Lust - Bakery & Cafe
Lv
Liza van der Bijl
07.29.2022
5

Na een bezoek aan het naastgelegen museum Oyfo per toeval terecht gekomen bij Lust.We waren blij verrast.Wat een prachtige locatie! Mooi interieur met vrolijke kleuren, bijzondere muren en veel zorg en liefde voor de aankleding.Het eten dat we bestelden was heel lekker, werd snel geserveerd en werd ook door onze kids goedgekeurd.Jammer dat het zo ver weg is, anders waren we zeker vaker langs gekomen.Complimenten aan het team!

Lust - Bakery & Cafe
MS
Maurice Sebok
07.22.2022
4

Leuke hippe, kleurrijke plek.We bestelden twee broodjes met Vietnamese twist. Lekker, maar het ene broodje associeerden we meer met Mexicaans en het andere meer met Aziatisch in het algemeen vanwege de five spice kruiden. Bij Vietnamees denken we vooral aan koriander en munt. Die smaakmakers ontbraken.De tostis voor de kinderen waren prima, maar wel wat aan de kleine kant.

Lust - Bakery & Cafe
SM
Sky McNugget
07.19.2022
5

Dit is een heel aangenaam zaakje aan de rand van het centrum. Divers aanbod van vegetarisch, vegan en vlees. Service was ook niets aan op te merken, ze deden heel goed hun best.

Lust - Bakery & Cafe
Harald
07.18.2022
4

Leuke plek om met je collegas of vrienden een drankje te doen aan hey eind van de dag/week

Lust - Bakery & Cafe
JR
Joël Roman Ky
06.29.2022
5

Delicious food.

Lust - Bakery & Cafe
BK
Bart Klinge
06.24.2022
3

Leuke tent, mooie plek, lekker eten.Ongeïnteresseerd personeel die drukker is met zichzelf en elkaar dan de gast te zien, dus dat was jammer.

Lust - Bakery & Cafe
MA
Max A.
05.27.2022
1

Grote hond! Gelukkig niet in het eten, wel tussen onze en de volgende tafel. Bijzonder onsmakelijk. Dat was het begin. Toen we er al 90 minuten zaten kregen we het eerste van 6 gangen….. na navragen. Het personeel had meer oog voor elkaar dan de klanten en had niet door dat het eten al klaarstond, dus koud. Dit terwijl het niet bijzonder druk was.Alleen wij klaagden dus kregen het afgeraffelde menu: snel 1-2 gerechten van een verkort menu. Wat een drama: het vegetarisch menu was het vleesmenu zonder vlees, dus alleen de groente…. Dit terwijl de vorige keer het goed gebalanceerd was tussen vegetarisch en niet-vegetarisch, wat volgens mij het concept is.Niet duidelijk waar het misgaat, is wel behoefte aan training en duidelijke processen. Goed concept, slecht uitgevoerd en dus geen aanrader meer. Jammer!Nu een andere manier vinden om ons 19 jarig huwelijk te vieren na deze mislukte avond.

Lust - Bakery & Cafe
jk
johan kuis
05.23.2022
5

Gisteren voor de eerste keer geweest. En helaas er zullen er nog veel volgen.4 gangenmenu besteld en dat was echt top. Fantastisch opgedient, elke gang een prachtig schilderijtje van hele mooie gerechten .Je merkt aan alles dat men koken kan hier. Ook de bediening was erg leuk met goede uitleg aan tafel.We komen snel terug.Team van Lust, ga zo door!!

Lust - Bakery & Cafe
MW
Marc Weber
05.10.2022
3

we namen de 4 gangen verrassingsmenu met flesje wijn. De ene gang was stuk beter dan de andere. minder saus en meer dynamische smaken zou prettig zijn.we leuke sfeer en fijn personeel...

Lust - Bakery & Cafe
WF
Wendy Fabels
04.17.2022
4

Minpunten: Lunchgerechten vielen beetje tegen. Kwaliteit broodjes kunnen bijvoorbeeld een stuk beter. Ook kregen vier mensen niet wat ze besteld hadden. Iets soortgelijks, maar dan de andere variant.Pluspunten: Super locatie, mooi interieur, fijn terras. Aardig personeel. Heerlijke toetjes/taartjes.

Lust - Bakery & Cafe
MT
Malou Terink
04.04.2022
5

Super lekker gegeten op een mooie en toffe locatie. Ik had samen met mijn vriend het verassingsmenu van de chef, elk gerecht smaakte goed en was bijzonder. Wij komen weer terug :)

Lust - Bakery & Cafe
yv
yuri van der veen
04.02.2022
5

Leuke gezellige inrichting, menukaart met genoeg keus(moeilijk kiezen met al die spannende gerechten). Verrassingsmenu gekozen en wat was dat lekker, vele smaken gecombineerd tot een verrassend geheel, heerlijk. Kom graag terug.

Lust - Bakery & Cafe
CD
Carlijn Demmer
03.28.2022
5

Toen we een babyshower wilden organiseren voor een zwangere vriendin kwamen we al snel uit bij de optie van een High Tea bij Lust, Bakery & Bistro. In tegenstelling tot een theehuis in Zenderen was bij Lust alles mogelijk. De hapjes konden zelfs roze worden afgestemd.De medewerking was top, de bediening enthousiast en alle hapjes smaakten heel erg goed. Zelfs grote groepen zijn voor Lust, Bakery & Bistro geen probleem. Écht een aanrader!

Lust - Bakery & Cafe
MK
Marije Korenromp
03.19.2022
5

Ontzettend lekker gegeten, vriendelijk personeel en gezellige sfeer!

Lust - Bakery & Cafe
JK
Judith Koppes
03.19.2022
5

Wij hebben heerlijk gegeten. Mooie gerechten met bijzondere combinaties. En erg enthousiast personeel dat er echt zin in heeft.

Lust - Bakery & Cafe
AG
Annemieke Gerrits
03.14.2022
5

Heerlijk gegeten! Een verrassend kaart met bijzondere gerechten en heerlijke toetjes. Het personeel is super vriendelijk. Een echte aanrader.

Lust - Bakery & Cafe
NH
Nathalie Hogendoorn
02.24.2022
5

Sfeervol! Mooi! Lekker eten! En ook nog eens gezellig. Goede sfeer. Heel leuk concept qua eten, verrassende maaltijden. Vega of met vlees/vis. Ik ging voor vega. Helemaal compleet. Aanrader!

Lust - Bakery & Cafe
EA
Esther Averink
02.23.2022
5

Vandaag een heerlijke lunch gehadOp aanraden het broodje" Bahn Mi Canned tuna " besteld, nou dat was een super goede aanrader.Een overheerlijk, vers broodje, rijkelijk belegd en super smakelijk..... echt van genotenBinnenkort gaan we ook er ook zeker eens dineren

Lust - Bakery & Cafe
RL
Roy Lansink
02.20.2022
5

Mooie zaak op een bijzondere plek. Wij hebben als groep heerlijk gegeten.De kaart gaat richting vegitarisch, aangevuld met vlees naar wens. Leuk concept en voor een ieder wat wils. Betaalbaar en zeker een aanrader!

Lust - Bakery & Cafe
SN
Silvie Nijland
02.13.2022
5

Heerlijke lunch gegeten bij Lust in een gezellige ambiance en met vriendelijke bediening. De gerechten zijn een feestje om te zien en te proeven. Voor herhaling vatbaar!

Lust - Bakery & Cafe
NS
Nelly Straub
02.08.2022
5

Heerlijk gegeten. Fijn personeel en goed parkeren.

Lust - Bakery & Cafe
Fem
02.08.2022
5

Het regende hard en we wilden even lekker ergens binnen gaan lunchen. "Ergens" werd bij Lust, en wat wás het lekker!! Ze hebben een menukaart waar je eigenlijk alles wel van zou willen bestellen, het ziet er super uit en is ook nog eens heerlijk. Echt een aanrader voor iedereen die eens iets nieuws wil proberen, maar ook een geweldige plek om nog eens terug te komen (of vaker dan eens).

Lust - Bakery & Cafe
KB
Katootje Botervlootje
12.10.2021
5

Genoten van een heerlijke high tea! Super gezellige setting. Hele vriendelijke bediening.

Lust - Bakery & Cafe
HW
Hanneke Wieberdink
10.22.2021
5

Heerlijke smaakbeleving, echt anders uit eten gaan dan het gewone concept.Compacte kaart met van allerlei keuze. Verrassende smaken en stijlvol ingericht restaurant. Nette gezellige bediening! Weet waar ze het over hebben. Je kan zien dat het een team is wat achter het concept staat. Komen graag eens weer..

Lust - Bakery & Cafe
ob
ohad bikovsky
10.21.2021
5

Great food 👍

Lust - Bakery & Cafe
CE
Christiaan Eichelsheim
10.17.2021
5

Top restaurant! Maik en Fleur hebben ons top geholpen. Een fantastische culinaire avond. Lekker eten, leuke locatie en fantastisch personeel. Zeker een aanrader en komen graag nog eens terug!

Lust - Bakery & Cafe
HN
Hojung Nam
10.10.2021
5

Nice food and friendly staffs

Lust - Bakery & Cafe
IK
Ingrid K
10.09.2021
5

Great location in old factory. Super friendly staff and good food

Lust - Bakery & Cafe
PH
Pono Hengelo
10.02.2021
4

Heerlijke moderne zaak voor een lunch, diner of borrel. Op de hoek van het hazemeijer complex, een industrieel stukje Hengelo wat veel potentie heeft om een hotspot te worden. Genoeg zitplekken zowel beneden als boven. Hippe menukaart met grappige gerechten, vriendelijk personeel.Persoonlijk vindt ik deze zaak te hip, perfect en gelikt naar wat ik prettig vindt om te komen.

Lust - Bakery & Cafe
FK
Frank Koetsier
09.05.2021
4

Lekker even buiten kunnen zitten. Vlotte bediening. Mooi interieur. Heerlijk gegeten: lekker mals: Beef Stroganoff en lekker nagerecht Cheesecake, maar dan anders 😉

Lust - Bakery & Cafe
HE
Henri Elferink
08.29.2021
5

Wat een aanwinst voor Hengelo. Culinair echt super goed. Een nieuw favo adresje erbij!

Phone
View number phone +31 74 303 2914
Last update: {date}
4.5
50
Open
Lust - Bakery & Cafe in Varnsdorf

Markt 6, 02763 Zittau, Germany, Varnsdorf

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!