• en

Luna Bar in Bratislava

- View Place Hours
Place Hours
Luna Bar in Bratislava
3.8
50
Direction

Rajská 2, 811 08 Bratislava, Slovakia, Bratislava

Ask a question
Description

Luna Bar - Night club in Bratislava, Slovakia

Overview
Features
Review
Add rating:
Luna Bar
LS
Lukas Solar
11.13.2022
4

Velmi dobrá hudba atmosféra ceny a ludia tiež ok. Avšak vstupne pre pánov 10€ a pre dámy FREE trošku polarizujuce ale inak vsetko fajn

Luna Bar
PM
Patrik Mikéci
11.09.2022
4

Podnik hra fajn hudbu na ktorú sme si super zatancovali a zabavili sa. To že je to pre zrelšie ročníky mi len vyhovuje. Fajn atmosféra a klub má nádych disco klubov čo sa mi veľmi páči. Pravdaže subjektívny názor. Určite sa sem ešte prídeme zabaviť.

Luna Bar
PN
Pios Nashandasse
11.08.2022
1

Attention: without a passport or an id card, you can´t get in.

Luna Bar
JP
Juraj Pecko
11.06.2022
1

Luna bar sme navštívili v piatok večer okolo 1:00 ráno, musím povedať že okrem drzých arogantných SbSkárov na vstupe ktorý, si vynucujú svoju dôležitosť hrubým správanim je klub čo sa týka hudby a ludi (časnici, navštevnicivelmi príjemny, mrzí ma že už je to taky slovenský štandard že SbSkár na vstupe musí byť hrubý drzy arogantny ale samozrejme to treba zakryť tým že vytvarajú tým vačšie bezpečie pre druhých...

Luna Bar
FF
Filip Farský
11.04.2022
4

Pri vstupe trocha problém s mojimi kapsačovými nohavicami ale nakoniec v poriadku. Obsluha pri bare bola super.

Luna Bar
LS
Luba Schonova
11.03.2022
5

Good place to dance 🙂 always a good DJ 😉

Luna Bar
MM
Marcela Mišíková Guzmická
11.03.2022
3

Mám výhrady ale inak je to celkom dostupné miesto a klasikou v rámci hudby. Nijako neprekvapí ale vlastne ani nesklame.

Luna Bar
HJ
Hana Jarjabkova
10.29.2022
5

Môžem vrelo odporúčať zajtra sa chystáme znova. Dnes sme si to nanecisto vyskúšali v maskách a zajtra už naostro samozrejme s maskami na tvári.

Luna Bar
MK
Miroslav Kubis
10.28.2022
1

avoid

Luna Bar
JT
Ján Tančibok
10.26.2022
5

Maju b52 takze klub na urovni. Akcie zacinaju najskor o 10. Do 10 aspon nie je tlacenica:D

Luna Bar
BB
Brano B
10.26.2022
3

Vyzera to tam ako v 90-tych rokoch. Kto ma rad retro asi dobre.Inak chodia sem skor starsie rocniky (rozumej 30+)

Luna Bar
MM
Michaela Maximová
10.23.2022
1

Ak sa náhodou chcete v BA zabaviť, ale bohužiaľ nemáte so sebou niečo iné ako "teplaky" a akýkoľvek iný doklad ako občiansky preukaz, ktorým viete preukázať vek , Luna bar nie je pre vás.

Luna Bar
JK
Jana Klimentova
10.20.2022
5

Super🥂🥳💃

Luna Bar
JP
Jana Prikovna
10.10.2022
5

DD, chcem veľmi poďakovať manažmentu celého Luna Baru za SUPER obsluhu a PERFEKTNÚ atmosféru ktorú každý víkend vytvárate pre Vašich hostí. Obzvlášť si dovolím ako profesionálka dať klobúk dolu pred Vašim PR manažérom (nakoľko sama v tomto odvetví pracujemza to že platí "roztancovávačov" aby rozprúdili zábavu a pritom vyzerajú ako bežní hostia. Mala som to šťastie že som ich zažila túto sobotu (veľa ľudí ich tam pozná vraj sú to brat a sestraona má taký dlhy cop a chalan je od nej mladší, vätšinou tancujú na pódiu, ku každému sa správajú veľmi milo a viacero ľudí mi povedalo že tam chodí kvôli nim len aby ich videli , že keď sú tam oni dvaja to je veľká šou! A NAOZAJ AJ BOLA - chalan štýlovo oblečený dokáže tancovať len s malou prestávkou aj 4 hodiny v kuse a jeho sestra s ním, tak že okamžite rozhýbu celý parket na kýkoľvek žáner akúkoľvek pesničku! Všimla som si že veľa ľudí tancuje podla nich : Veľmi vydarený marketingový ťah!! Prajem všetko dobré! PROSIM UDRŤE SI SUPER UROVEŇ BEZPEČIA ČISTOTY A PROFESIONALITY V JEDNOM JE TO VIAC NEŽ NADŠTANDARD NA BRATISLAVU!!!!!!

Luna Bar
MA
Milos Adame
10.01.2022
5

Super atmosféra, skvelý bar, milá a ústretová obsluha, doporučujem 👍. Ceny nápojov v bare sú vyššie, ale na diskotékach je to myslím normálne.

Luna Bar
MV
Miroslav Vaško
09.29.2022
3

It would be great to improve skills of DJ. It sound like played from usb no mixing at all. Also speakers are not balanced. Otherwise great place to spend evening with dancing and drinks. Fast service nice space.

Luna Bar
KK
Konstantinos Karaoglanis
09.25.2022
5

This place is like a time machine to the 90s

Luna Bar
TJ
Tuomas Järvinen
09.20.2022
1

Do tohto podniku chodievam iba kvôli Silným Rečiam (aj to si najbližšie radšej rozmyslím). Čapované pivo som tu zažil AŽ raz, inak je tu len tretinková Plzeň za 3 euriky. No nekúp to. Bar nestíha, staff nestíha, hlavne, že sa to tu hraje na nejaký fancy podnik.Okrem toho, ako tak sledujem sťažnosti iných ľudí v reviews a arogantné odpovede majiteľa na ne, nečudujem sa ničomu…

Luna Bar
BV
Beata Vachova
09.16.2022
1

Pani nás nechceli pustiť dnu lebo jeden z nás mal nohavice s bočnými vreckami a po opytani co považujú za "smart casual" ani nevedeli čo tento pojem znamená. No proste nikdy viac!!!!

Luna Bar
MK
Monika Kollárová
09.14.2022
1

Naozaj veľmi slabý klub. Jedna hviezdička za bar.Čo je nepochopiteľné, že si pýtajú doklady pri vstupe od každého kto vchádza do klubu. Neozaj som neporozumela z akého dôvodu keďže nejde o podnik, ktorý by bol tomu hodný.

Luna Bar
AM
A Meno
09.12.2022
4

Výborné miesto na odreagovanie sa, tanec a zábavu. Výborne vetrané, prievzdušné. Personál vo všeobecnosti profesionálny, milý a ochotný vyhovieť zákazníkovi. SBS tu kladie vysoké nároky na bezpečnosť, čo je super. Chodievam v sobotu, DJ väčšinou fajn, hoci sa bohužiaľ nájde aj taký, ktorý dáva za sebou pesničky ktoré sa rytmicky žánrovo ani generačne k sebe nehodia, dokonca behom 1h jednu aj 2x zopakoval, takže občas je to na DJa lotéria, ale keď si vypichnete toho kt vám vyhovuje a vyzistite si kedy hra tak ísť do Luny je zážitok zaručený.

Luna Bar
SK
Sona Karavasileva
09.10.2022
5

Vynikajúce, boli sme v piatok večer, ľudí bolo únosné množstvo, že vnutri sa dalo hýbať. Čašníčky veľmi milé. Hudba super 🥳 SBS si plnili robotu, že sa aj človek cítil medzi toľkými ľuďmi safe.

Luna Bar
MS
Marek Slušňák
09.05.2022
5

V súčastnosti asi najlepšie miesto na zábavu a tanec v Bratislave. Ostatne kluby sú oveľa menšie, menej cenovo prístupné a plné neplnoletých.

Luna Bar
Vs
Veronika skati
08.31.2022
3

Oldies super

Luna Bar
SR
Samuel Ramaj
08.27.2022
5

Super 🤟

Luna Bar
VC
Viktor Csóka
08.21.2022
4

Včera prvy krat som navštívil lunu všetko super nalada bomba, na mňa osobne by som dal o 2 stupne nižšie hlasitost (ale to len môj subjektívny názor). S kontrolou občianskych som nemal problém práve naopak veľmi rád som bol za to a aj za minimálny vek 21 rokov. Taktiež z pánou sbs ktorý stáli pri parkete a dávali pozor. 4 * z dôvodu len že pri vstupe sbs sa nepáčili kamarátove nohavice (sakové nohavice s nenápadnim jedním vačkom na boku stehnaa keď sa človek o polnoci pozrel na parket každý druhý chlap mal teplákové kraťasy...

Luna Bar
JD
Josef Dubsky
08.18.2022
5

Great club to go to in Bratislava to have fun

Luna Bar
JimboC
08.11.2022
5

vstup od 21+ veľké plus :Dfajčiarska miestnosť oddelená od tanečné miestnosti. hudba zvyčajne staré dobre klasiky. jedine veľké mínus je že nemajú čapované pivo.. majú len fľaškové.inak len vrelo odporucam :)

Luna Bar
BB
Branislav Bencurik
07.31.2022
5

Super obsluha , vstup vyžadujú OP čo chválim (perfektne sa triedia ľudia problémový zákazníci)Podnik kde je najmenší počet konfliktov..priateľský ľudia a hlavne super zábava 🫡

Luna Bar
MM
Martin M
07.27.2022
1

Rozumiem že naše zákony to umožňujú ale aj tak mi nejde do hlavy ako v 21 storoči v čase nekonečnej propagandy o rovnosti može byť legalne vyberať vstupne na základe pohlavia.. nehovoriac o tom že velmi ochotne prikyvli na covid segregaciu čo sice robili udajne všetci ale realne takmer nikto

Luna Bar
YOUWISHUHADTHIS
07.27.2022
5

Great club :)

Luna Bar
IM
Ivana Minova
07.22.2022
1

Týmto podnikom a hlavne jeho praktikami by sa už mohol konečne niekto zaoberať. Oficiálne budú tvrdiť, že si ID pýtajú, aby si mohli overiť problémových ľudí, skutočne dobrá zásterka. Realita je však taká, že jednoducho segregujú ľudí na základe toho, odkiaľ pochádzajú. Pokiaľ ste slovák (samozrejme najlepšie ženaalebo minimálne európan problém so vstupom by ste nemali mať. Avšak skúste prísť s niekým z mimoeurópskej krajiny, akým je napríklad Egypt. S najväčšou pravdepodobnosťou im pas nepôjde načítať alebo budú mať nejaký údajný technický výpadok. Skutočne sa hanbím, že práve na Slovensku v 21. storočí fungujú tieto praktiky.Edit: majiteľ alebo prevádzkar (alebo s kým mám tú česťby si mal byť vedomý, že ani v súkromnom klube nemôže ľudí diskriminovať ;a pokiaľ to naozaj nemá nič s pôvodom ľudí ako klub vysvetlí, že sa to zakaždým týka zahraničných pasov? :D na základe recenzií sa váš klub potyčkám ani zďaleka nevyhýba takže skutočne sa vám vašim “systémom” darí iba brániť vstupu ľudí z vybraných krajín. XY recenzií predo mnou to len a len potvrdzujú a nevyvráti to ani rómsky sbskár.

Luna Bar
AB
Amr Bassiouny
07.19.2022
1

Absolutely disgusting place, they force you to scan your ID card and sometimes ask you for your passport if you are a foreigner ! Dont even know why they do this noting that it has literally the worst crowd in Bratislava. Please avoid this place if you want to have fun. As a girl you will get constantly harassed and as a group of friends you will only meet super drunk drooling boys who are hunting girls or very cheap girls who are looking for .... Well you know what they are looking for :)Replying to the answer from Luna: actually I have been to thebplace 3 times, and on the fourth you refused to let me in lol and I have seen this with my eyes and all friends with me experienced the same thing and we decided we willl not come again after this terrible treatment of refusing us. I understand door selection if a person is very drunk or looks dangerous but door selectors refusing according to thwir mood this i have never experienced. Ive been inside clubs all over the world, including underground clubs in Berlin which have the most strict door selections and never had a problem. And even these top clubs in Berl8n have a logic to keep away the crowd who dont understand techno or are coming just to do drugs or whatever, but your club is just funny as it doesnt follow any procedure. Anyways a

Luna Bar
QL
Queen Leung
07.19.2022
1

Avoid this place at all cost! Save your money and time. Impolite, racist, rude.Oh as I saw the reply from the club, clearly, just deny, reject instead of ask what happened or simply improve the attitude, well done, and hey other visitors, you see what happen!

Luna Bar
MV
Miroslav Valentik
07.18.2022
1

Yeah, dont go in, this place discriminates based on your race/ethnicity, avoid at all cost!

Luna Bar
AB
Alona Burik
06.18.2022
1

Najviac vy**bany club do ktorého som išla, vstup zadarmo pre ženy od 21. Žiadna reakcia na to že urážajú zákazníkov. Škaredé správanie od SBSkarov. Chvála bohu že som sa nedostala do vnutra do toho zagrcaneho priestoru medzi 40-ročné k**vy po menopauze. Neodporúčam daný club pre mladych ľudí, keď máte radi 45+ ročne maminy tak nech sa páči. Chcem tak isto poďakovať SBSkarovi ktorý nepúšťa 20-ročne baby, nie že nedáte zarobiť majiteľovi ale aj do**bete reputáciu klubu.

Luna Bar
HH
Hbergen Hedi
06.17.2022
1

They reject you if you are foreigner or black or whatever ethnicity they dont want ..👎.....

Luna Bar
ER
Emil Rosenlund Andersen
05.21.2022
1

They won’t let foreigners in. Even though we showed passport.

Luna Bar
mb
markus bolas
04.30.2022
5

Alex best bouncer love you!!!

Luna Bar
NN
Niki N
10.16.2021
3

Great music (oldies nightand place.However I was really disappointed by collecting "empty" glasses from table. I am not paying 6-8eur per drink so I have collected my half full glass from my table while I am having fun on dancefloor enjoying music. Is this a way how you keep your sales high by making your customers buying new drinks and taking them not finished when they keep them unnoticed for couple of minutes on the table while dancing? And this happened at least 4x in one night, what a waste :(

Luna Bar
HS
Hamit Sencan
12.22.2019
1

Pure racism and discrimination here...Your ID is needed here and it is checked from the Databank for security reasons (I can somehow understand it but I am not sure if it is legal at all)I was several times here without any issue, but the last 2 times they are not letting in with the reason that the system has some issue, but the system has issue only for the foreigners, the Slovaks are welcomed.A system issue for some hours is of course possible but system issue for 1 month???I was politely kicked out on my birthday what a shame for the club!What is not true? You dont accept foreigners with the excuse that your "system is not working"If your system does not work properly it system issue and not my problem...

Luna Bar
SV
Smiley Videography
12.02.2019
1

Saturday night me and my friends girls and boys went to the Luna bar to join 3 of my friends. We tried to enter but a security man was behind the main door my friend spoke with him in english and security refused to let us in to wait inside as it was very cold out even though there is plenty of space bcz few people were already at desk having their wristbands so we asked our Slovak friend to speak with security man again but in Slovak as she was Slovak girl then the security let us in, at the entrance they asked us to show out our ids!! at first i was surprised bcz we all look like a grown up people,However we gave them our ids then i was shocked that the man at desk was scanning our ids into some machine. then he told us that our ids does not work therefore we cannot enter the club mean while our 2 other friends who were Eu members they were allowed to enter but they did not go in ofcourse! They waited with us up! I was very upset bcz i felt that we have been targeted as 2 dark skin foreigner and discriminated from entering the club so i tried to ask to see any up-line responsible to see whats going on without any success. Far from that i am very confused on how legal it is for a disco bar to verify and scan your id other then checking your birth date to see your exact agel!!! verifying our ids and passing our cards through some machine linked directly to a laptop and may be internet sounds very weird to me. And raise many questions inside of my head,1- Shouldn’t be only police authority that can ask and verify our identity.2- is it legal that a disco-bar ask your id without giving any explanation what are they checking exactly and what are they verifying on the card?3- does the disco bar has access to police database to check on our IDs?4- EU has one of the strict GDPR privacy laws. So how legal isscanning and collecting our datas for entering a club without any being informed about it.I wanted to report the incident to the police but my friends asked me to let it go. So we eventually had to leave all of us and asked my 3 other friends to join us in a different bar where we were welcomed.This was first time i was trying to go to Luna bar and definitely its the last time.

Luna Bar
IG
Irving Garcia
06.15.2019
2

I am Mexican 1.81 brown with beard, I have had travel the world and never felt discriminated until this places asked me for an ID which I show and then they ask me for my passport which nobody else was showing. They did t let me in.

Luna Bar
fd
felix dominguez
06.01.2019
1

One of the place to avoid in bratislava

Luna Bar
JG
Josh Grant
05.25.2019
5

i been in Slovakia first timewith friends we enjoyed party in your clubslovak girls are really nicehope we come back again👍

Luna Bar
MH
Miroslav Hajducak
01.18.2019
5

Ok

Luna Bar
TD
Tony Duffy
11.02.2018
5

I went on Halloween and was treated to a true Europop experience! Loved the videos playing, especially the huge screen on the stage near the dance floor and, for any smokers, theres a smoking room complete with another full bar.

Luna Bar
RJ
Robert Jurkovic
07.14.2018
1

tourist trap

Luna Bar
BB
Branislav Brúder
01.01.2018
3

Music and venue great, though the bartender tried to rip me off by deliberately giving me the wrong change(then ignored me for 5 minutes before returning the right amount. So be careful when you visit late night, theyre counting on you to be too drunk to notice

Luna Bar
JE
Jan Einar Sul
07.25.2017
5

Great place for 80s and 90s music. And good place for a coffee and drink during the daytime

Phone
View number phone +421 911 872 672
Last update: {date}
3.8
50
Open
Luna Bar in Bratislava

Rajská 2, 811 08 Bratislava, Slovakia, Bratislava

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!