• en

Kızkalesi Otelleri in Erdemli

- View Place Hours
Place Hours
Kızkalesi Otelleri in Erdemli
3.9
50
Direction

Kızkalesi, Kızkalesi Yolu, 33790 Erdemli/Mersin, Turkey, Erdemli

Ask a question
Description

Kızkalesi Otelleri - in Erdemli, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Kızkalesi Otelleri
ZO
Zehra Osman
11.02.2022
5

Very good pleace with great view to Kizkalesi , food was extremly deliciousHigly recommended

Kızkalesi Otelleri
OO
Obada Othman
10.31.2022
5

Beautiful place good location great foodWas a nice experience

Kızkalesi Otelleri
As
Aysu sultan Kabak
10.09.2022
5

Yorumları okuduğuma göre otelde daha önceden tadilat nedeniyle birkaç sıkıntı yaşanıyormuş. Ayrıca pilajların doluluğundan şikayet etmişler. Ama benim gittiğim zamanda tadilat bitmişılsa gerek otel hakkında herhangi bir sorun yaşamadık. Sezonun sonuna doğru gittiğimiz içinde plajlar gayet sakindi. Odalar hakkında söyleyebileceğim şey bir çok yorumdada bahsedildiği gibi ıslak kıyafetlerimizi asabileceğimiz bir askılık olsa daha güzel olurdu. odalar temizdi havlu,nevresim ve yastıklar temizdi. Yemekler lezzetliydi biz çok sevdik. Calışanlar ilgili ve güler yüzlü insanlardı temizlikçi, resepsiyon ve garsonlar masaları dolaşıp "bir ihyiyacınız" veya "bir isteğiniz var mı?" diye soruyorlardı. Çok tatlılardı.Plajı çok temiz taşsız ince kum sıg derinliği az bir denizi var, suyu temiz ve çok güzel. Şenzloklar otel tarafından veriliyor. Otel denize çok yakın mesela havuza girip canınız sıkılınca otelden çıkıp 2 dk da denize girebiliyorsunuz. Biz o çevredeki bir çok otele baktık fakat bana göre aralarındaki en iyisi kilikya idi hakkını verdiğini düşünüyorum. Kilikya otele bize olan hizmetleri ve sabırlarından dolayı teşekür ederiz.

Kızkalesi Otelleri
şeyma durgut
10.03.2022
5

Biz ailecek çok eglendik standart oda görünenden biraz daha dar idi ama kalmak için ideal yemekler harika idi 2 yaşında kızım ile gittim ve yemek sorunu yaşamadık çeşitli ve lezzetli idi çocuklu aileler gözü kapalı tercih edebilirsiniz ve kafa dinlemek isteyenler kaçırmayın otel sahipleri olsun personeller olsun harikaydılar. Evinizde gibi hissetmeniz için herkes çaba gösteriyor iyiki gitmişiz çok güzel vakit geçirdik.

Kızkalesi Otelleri
İpek Akalın
10.03.2022
5

Henüz ilk günümüz olmasına rağmen gerçekten bayıldık. Sanırım otelin içi yenilenmiş her şey yepyeni ve tertemiz. Benim için tuvalet ve banyo temizliği çok önemlidir ama hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz o kadar temiz. Otel çalışanları girişten itibaren çok güler yüzlü ve ilgili, yemekler çok güzel aşçılar yemekleri alırken yardımcı olup yönlendiriyorlar bence bu çok güzel bir şey 🤤denizi sığ ama tertemiz ve çakılsız ince kum otelin havuzunda iki adet kaydırak bulunuyor ve kesinlikle havuzu çok eğlenceli hale getirmiş işini severek yapan insanlar oldukları çok belli oluyor emeklerinize sağlık teşekkür ederiz.

Kızkalesi Otelleri
YK
Yuksel Kadiroglu
09.19.2022
2

6 günlük tatil için 13.300 TL ödeme yaptım 2 kişi ödenen para sanuc karşılaştırma durumunda vasat.4 katta kaldık sabah 7 itibari ile gece geç saatlere kadar bitmeyen gürültü.otelin yemekleri güzeldi bas aşcı her yemekte konukların yakınlarında idi bu çok hoşuma gitti varmı bir sorun diye soruyordu ve ve ve en önemlisi akşam yemeklerinde öğlen sabah tüm terasın. Yükünü çeken Bervan diye bir garson harika bir çocuktu 6 gün boyunca bana bir isteğiniz varmı diyen tek insandı.yolun açık olsun kardeşim.4 yıldızlı otel ama pilaj havlusu kalmadığı zamanlar oluyor zaten normalde de böyle bir hizmet yok dediler.alkol hariç herşey dahil ama türk kahvesi ücretli.odalar ciddi bakımsız yapılan temizlik üstün körü. Konumu bas aşçı vede bervan dediğim garson otelin en güzel yanları idi. Son olarak pilajdaki köpekler ve hiç bitmeyen satıcılar rahatsız ediyciydi.hayvan severim ama çocuklar tedirgin oluyordu.

Kızkalesi Otelleri
MZ
Muharrem ZOMP
09.11.2022
4

Ağustos son haftası otelde misafir olduk. Olumlu ve olumsuz tespitlerimi paylaşayım.1. Otel konum olarak denize sıfır. Deniz sığ, hemen derinleşmiyor. Küçük çocuklar bile rahatça denizde oynayabilir. Dalga yok denecek kadar az.2. Pilaj kum, gayet güzel. Pilajda otele özel bir alan var. Bu alanı otel müşterileri haricinde kullanmak isteyenleri otel görevlileri uyarıyor.3. Hemen hemen günün her saati şezlong bulmak mümkün. Pilajda boş şezlongları size göstermek ve temizlemek için görevliler var.4. Otel bahçesinde hem yetişkinler hem çocuklar için havuz var. İki adet de su kaydırağı var.5. Yemekleri çeşit olarak yeterli ve lezzetli,6. Ara öğünler (hamburger, kurabiyeler, tatlılaryemek saatleri haricinde sunuluyor.7. Her akşam bahçedeki havuzun kenarında canlı müzik olan program yapıliyor. Olcay Bey ve Korcan Bey e harika performansları için teşekkür ederim.8. Bizim kaldığımız oda içi yeni idi fakat eksikleri vardı. Saç kurutma makinesi yoktu. İstedik, tedarik ettiler ama çok sesli çalışan her an bozulacak gibi bir makine geldi.9. Balkonlarda çamaşır askılığı yok.10. Kaldığımız odada çalışma masası ve koltuk yoktu. Her oda böyle midir bilmiyorum ama oda içeriği zenginleştirilse güzel olur bence.11. Biz 3. katta kaldık. Koridorun sonunda kaldığımız odanın kapısının hemen dışında asma katta çalışan bir fan vardı ve motorunun sesi 7/24 kesilmedi. Geceleri uyumak oldukça zor oldu.12. Personel güler yüzlü hizmet sundu.

Kızkalesi Otelleri
Erdinç
09.04.2022
3

Odalardaki banyolarda eksiklikler vardı. Yanı lavaboya bir sıvı sabun konulabilir. Dusakabinde şampuanı koyacak ve elbiseleri asacak yer yok. Ama odalar temizdi. Odaları temizleyen ablalar işlerini çok iyi yapıyorlar.Yemekler harikaydı. ( bu arada herkes tabağını hunharca doldurup çöpe döküyor. Ayıptır yazıktır gunahtir)Aksamlari korcan ve olcayla harika 3 gün geçirdik. Ikisi de muhteşem. Her türlü şarkıyı süper söylüyorlar.Plaj ve havuza gelince. Maalesef deniz kum güneş tatili yapmak isteyenler hayalkırıklığına uğrar. Plaj halka açık olduğu için çok kalabalık oluyor ve yer bulamıyorsunuz. Hırsızlık da cabasi. Havuzu küçük ve yeteri şezlong yok.

Kızkalesi Otelleri
ek
emin keleş
09.03.2022
5

5 gün kaldık ve herşeyi ile mükemmel bir tatil geçirdik. Denize sıfır ve denizi temiz. Havuz büyüktü.Personel güler yüzlü, yemekler şahaneydi. Tatlı, salata, ve meze çeşitleri çoktu. Odalar yeniydi ve her gün temizleniyordu. Otel her yönüyle mükemmeldi. Gönül rahatlığıyla gidip ailenizle güzel vakit geçirip tatil yapacağınız mükemmel bir otel, Ayrıca sanatçılarınız Olcay ve Korcan beye teşekkür ederiz.

Kızkalesi Otelleri
SO
Selen Okgerman
08.30.2022
1

Ücretlendirmesine göre kesinlikle fiyatını haketmeyen bir otel. Odalarda hayal kırıklığı yaşadık. Tuvalet giderleri sorunluydu çözüm bulamadılar. Çöp kovası yeterli değildi. İçeride masa yok sandalye yok, bavulları yatağın üstünde açabildik. Yemekleri orta halliydi. Çorbası çok güzeldi onun dışında çok bir artısı yoktu. Restorantta hijyen ortalama. İyi tarafları; denize sıfır, sahili güzel ama halka açık olduğundan aşırı kalabalık. Çalışanları çok güleryüzlü ve ilgililerdi. Özellikle garsonlar çok efendiydi. Giriş ve çıkışta yardımcı olan Metin Bey ve arkaşlarına teşekkür ederiz. Ayrıca akşamları bize eşlik eden solist ve arkadaşı çok başarılıydı. Son gün asansör bozuktu.

Kızkalesi Otelleri
MY
Murat Yuce
08.24.2022
5

Şu an oteldeyiz. Otel çok güzel, yemekler güzel, deniz sığ berrak ve çok güzel... Odalar tertemiz ve harika. Tam kız kalesinin karşısında. Tüm personel güler yüzlü. Özellikle vale Metine çok teşekkür ederim ilgisi için (düşünün vale bile aşırı ilgiliama zaten tüm personelleri harika. Hepsine teşekkür ederim. Gerçekten bundan sonra Mersine tatile geleceksem ilk tercihim olacak.

Kızkalesi Otelleri
ns
nihan saatci
08.23.2022
5

Otel personeli çok güleryüzlüydü. Resepsiyondan girişte herkes çok ilgili davrandı. Odalar biraz bize küçük geldi. Daha yeni yapılmış eksikliklerin giderileceği belirtildi. Havuz çocuklar için ideal. DJ Cihan Bey çok eğlenceli müzikler calarak arada esprileriyle gelen misafirlerle iletişimi çok iyiydi. İlk gün kendisi yoktu o gün biraz sönük geçti havuz kısmı. Yemekler gayet iyi. Biraz beklentiye göre değişebilecek şeyler tabi. Deniz zaten çok güzel sığ kum. Otele özel sezlonglar var. Halk plajı ile bağlantılı olarak tabi biraz kalabalık. Ama genel olarak memnunuz. Sorunlarınız söylenildiği takdirde de mutlaka çözüme ulaşıyor.

Kızkalesi Otelleri
eG
elaseval Gzlgl
08.20.2022
5

Wonderful best hotel we been to Turkey food is great service best staff is great 10/10

Kızkalesi Otelleri
UE
Uzaktan Eğitim Tuba Hoca
08.13.2022
5

Ets turla rezervasyon yaptirdik. Bekledigimin cok ustunde bir oteldi kesinlikle bir daha gidilmeye deger. Denizi hep kum sığ. Havuz da temizlik de guzeldi. En cok yemekleri guzeldi ozenli ve antalyadaki otellerden cok iyiydi. Uyduruk hindi etli ve ozensiz degildi. Kaya belek otelden bile iyiydi. Aileye uygundu. Canlı müzik de profrsyoneldi cok beğendim tavsiye ederim ❤️

Kızkalesi Otelleri
FA
Fatma Acikgöz
08.06.2022
2

Wir wollten ans Meer, aber es gibt keine Badetücher! Auch für unseren Zimmer müssten wir hinterher rennen.Ihre Lösung war, neben an neue zu kaufen..!!Ansonsten alle höflich, das Essen ist bis jetzt köstlich. Wir sind erst seit heute da.

Kızkalesi Otelleri
Özge Kala
08.02.2022
1

Öncelikle kaldığımız beş günün dört gününde asansör bozuktu bebek arabasıyla çok sıkıntı yaşadım. Salıncakları açmıyorlar. Cocuk havuzunu günlük temizlemiyorlar. Okadar minik şampuan koymuşlarkı saç uçlarıma bile yetmedi. Odalarda saç kurutma makınesi yok. Televizyon bozuk cagırdım yapmadılar. Kendine dj dazlak diyen bir animasyon görevlisi vardı okadar antipatik okadar iticiydi ki müziği bile saat 10da kesip gidiyordu. Yine aynı şekilde esmer bi bayan arkadas vardı çocuklarımızı eğlendiren okadar yavaş hareket ediyor ki çıldırmamak elde değil, sırtında çanta her an gidecek gibi sanki oraya ait değil gibiydi. Geldikten bıkac gun sonra otel sahibinin kızı geldi ve hersey bi nebze olsun düzeldi gibi. Gitmeden bir gün önce güzel sesli bir solist çıktıda son gün eğlenebildik. Restorant yemekleri çok güzel garsonlar gercekten güleryüzlü ve ilgili. Özellikle Burak beye samimiyetinden ve güleryüzünden dolayı teşekkür etmek isterim. Onun dışında herşey kötüydü. Çocuklarla uzun yol yapamayız diye geldik ama birdaha asla

Kızkalesi Otelleri
LC
Levent Cira
08.02.2022
2

Kilikya Hotel kesinlikle 4 yildizi haketmiyor.Çok eksikleri var!Sadece birkaç örnek:Kaykaylara çıkış merdivenlerin altında iki büyük çöp yağını bulunmakta,eski şezlonglar vs.Kelimenin tam anlamıyla birçok pürüz var.Katlara çıkan son merdiven basamaklarından sonra 2-3cm pürüzler var,koridorlarda ve koridor tavanlarda birsürü açıkta kablolar bulunuyor.Küçük bir havuzu var,etrafında takılıp düşeme tehlikesi olan delikler veya fayanslardan oluşan pürüzler mevcut.Buğün takriben 3-4 yaşında kız çocuğuelini havuzun duvarında bulunan,kapaksız,suyu emen su borusuna kaptırdı.İtfaiye ve sağlıkçılar uzun uğraş sonra kurtarabildiler.Yemekler iyi,ama milli içeçeğimiz ayran sık,sık bulunmuyor.Kahve otomatında geldiğimizden beri siçak çikolata yok.Saat 22 den sonra herşeydahil olduğu halde içeçekler ücretli.Denizi çok güzel,çocuklara ideal,personel iyi,hizmette kusur yok.Temizlikte iyi sayılır.Muhtemelen bir daha tercih etmeyeçeğiz.

Kızkalesi Otelleri
DY
Devrim Yelögrü
07.28.2022
5

Super!

Kızkalesi Otelleri
Esma Ünal
07.18.2022
5

Tatil konusunda muhteşem bir otel. Ayrıca cocuklar için cok keyifli. Mini club bölümündeki Merve Hanımı cok sevdik işini aşkla yapan bir hanımefendi. Çocuklarım cok iyi vakit geçirdiler. Yarışmalar, animasyonlar, yüz boyama tekniklerini sabırla yapan hocamız Merve hanıma cok tesekkürler Çocuklarım her sabah hadi gidelim hadi gidelim diye uyanıyordu. Ayrıca Cihan beye de sabrından, kibarlıgından ötürü teşekkürler.Gerek yemekler olsun gerekse temizlik konusunda ne kadar yıldız versem azdır. Personeller cok ilgili ve güleryüzlü idi. Ayrıca her akşam kulaklarımızın pasını silen Olcay Bey e ve degerli sanatçımız Korcan beye de tesekkürler. Emegi gecen Kilikya ailesine müteşekkiriz. Gelecek senedeki tatilimizi ailecek iple cekecegiz. Hoşçakalın

Kızkalesi Otelleri
Erkan Özen
07.12.2022
5

10 Temmuz ile 12 Temmuz arasında 2 gece konakladık.Personel gerçekten çok iyiydi, garsonlar çok ilgili ve hızlı hizmet ettiler. Oda temizliği güzeldi, vale olsun resepsiyon olsun her anlamda harika bir hizmet vardı. Yemek çeşitleri çok ve lezzetliydi. Güzel tatil için tekrardan teşekkür ediyorum. Seneye görüşmek üzere. 😊

Kızkalesi Otelleri
AD
Ali Daglioglu
07.03.2022
5

Kilikya hotel tam olarak bir aile hoteli gercekten animasyon ekibi cocuklarimizla ilgilenmesi, otelin yeniden restore edilmiş olmasi daha da bi guzellik katmış gercekten, yemekleri hepsi birbirinden guzel personelleri hepsi guler yüzlü surekli ilgi alaka var. Akşamları canli muzikleriyle de herseyi tamamliyorlar. Mutlaka bu guzellikleri yasamanizi tavsiye ediyorum

Kızkalesi Otelleri
SA
Sema Aytekin
06.30.2022
5

2022 haziranın sonunda otelde konaklama imkanımız oldu. Oteli google haritalar ve hotels, etstur,vb. Uygulamalardan buldum. Ve tercih etme sebebimiz ise yorumların detaylı olması oldu.Şöyle ki; bazı yorumlarda yemeklerin kötü olmasından, restaurantta çalışanların ilgisiz oluşundan bahsedilmiş. Bazı yorumlarda ise uzun yıllardın gelen ailelerin olduğu ve otelden çok memnun kaldıkları yönündeydi.Bizim tespitlerimiz;Yemekler çokça başarılıydı, çok çeşit yemek vardı ve hepsi lezzetliydi, masalara oturduktan sonra tekrar tekrar “bişey içer misiniz, bir isteğiniz var mı?” Diye soruyorlardı.Odalar gayet temizdi, ancak eşyalarımızı, havlularımızı ve ıslak mayolarımızı asabileceğimiz/kurutabileceğimiz bir alan yok, bir askılık veya kurutmalık koyulabilir diye düşünüyorum.Her akşam canlı müzik oluyor, akşam otururken keyifle dinlemesi oluyor. 12’e kadar sürüyor. Ancak dinlemek istemeyenler veya odalarında dinlenmek isteyenler için bu durum biraz rahatsız edici olabiliyor, yan otel(admiralin de canlı müziği de eklenince ses desibeli rahatsız edici boyuta gelebiliyor. Çözüm bulanabilir mi bilmiyorum.Denizi çok güzeldi, ancak iklim değişikliğinden midir bilmiyorum sabah saatlerinde su biraz soğuk oluyor, öğleden sonra daha sıcak bir deniz, ancak kıyıdan biraz uzaklaşınca alt kısımlardan bir soğuk su geliyor. Deniz ince kumdan, tertemiz. Zaten mavi bayraklı.Sonuç olarak, herkesi memnun etmek zor, mutlaka bir kaç çalışanın anlık bir kötü davranışına denk gelebilirsiniz bu her yerde olabilir. Aileniz ve çocuklarınızla gelip kalabileceğiniz güzel bir yer👍🏻

Kızkalesi Otelleri
Şeyda ÖZTÜRK
06.28.2022
4

22-26 haziran arası çocuklu aile olarak konakladık. Otelin olumlu ve olumsuz olarak gördüğüm herşeyini yazacağım: Yemekler lezzetliydi çok memnun kaldık, odalar hergün temizlendi . Balkonlarda çamaşır kurutmalığı yoktu, olsa daha iyi olurdu. Kendi havlumuzu ve çarşafımızı götürdüğümüz için havlu çarşaf değişimini değerlendiremiyorum. Otelin çalışanları saygılı ve düzgün insanlardı. Çocuk havuzu çok küçüktü. Diğer havuzun büyüklüğü iyiydi. Denizi sığ , plajı kum plajdı. ( Bizim için bu çok önemliydi memnun kaldık Fakat bizi en çok rahatsız eden şey plajın halka kiralanmasıydı. Plaj sadece otel müşterilerine ait olsa çok iyi olurdu. Dışardan plaja gelenler rahatsız edici davranışlar yapabiliyor insan kendini çok rahat hissedemiyor. Genel olarak fiyatına göre güzel bir tatildi.

Kızkalesi Otelleri
sb
sinem baysal
06.25.2022
4

haziran ayında 2 gece konakladık. Kızkalesinde ailecek kalınabilecek güzel bir otel. Personel güler yüzlü. Ahmet şef ve ekibinin çıkardığı yemekler taze. Bayat, çiğ, bozuk bir ürüne denk gelmedim. Odaların temizliği güzel. Lakin havuz temizliği biraz daha artırılmalı. Tek olumsuz yanı yanındaki otelin (Admiralaşırı sesli ve kalitesiz müzik yayını.

Kızkalesi Otelleri
BD
B D
06.21.2022
2

Odalar yeni ve temiz, fakat tadilat nedeniyle sürekli aksilikler oldu. ilk gün sular gitti ertesi gün elektrik gitti, Kizkalesinin „en iyi“ otelinde yasanmamasi gereken olaylar bunlar. Beraberinde geldiğimiz aile 4 kez odasını değiştirmek zorunda kaldı, odalarda sürekli bı sorun çıktığı için. Çok çeşit yemek vardı ve hepsi çok lezzetliydi. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fakat bi hanımefendi bizi restaurant bölümüne almak istemedi mayolu olduğumuz için, denize girmediğimiz halde, üstümüz kuru olduğu halde bize zorluk çıkardı. Bizden sonra gelenleri kibarca mayolu sadece bu bölüme otura bilirsiniz diye uyardı, ama bize onu teklif etmeden alamam sizi dedi. sırf bu yüzden düşük yıldız veriyorum!

Kızkalesi Otelleri
Anni
06.11.2022
5

Very nice

Kızkalesi Otelleri
Lr
Laloshe rami
06.06.2022
5

Nice hotel. We liked

Kızkalesi Otelleri
HK
Hakan Köse
06.05.2022
5

Yemek: En korktuğum olaylardan biriydi ama şefin ve diğer personellerin ellerine sağlık, kaliteli ve lezzetliydi.Konaklama ( oda : Her gün temizliğinin itinayla yapılması ve yatağın rahat oluşu başarılı.Havuz ve eğlence: Havuz küçük otel kalabalık olduğunda sorun olur ama animatörler sayesinde ve küçük Aqua’larıyla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.Sahil: çok çok yakın ve tertemiz mavi bayraklı denizi incecik kumu ve uzunca metre gittikçe belinizde olan bir deniz mükemmel, otele özel şezlong ve şemsiyesi artı olarak kaydedelim.

Kızkalesi Otelleri
DN
Diego Negri
06.03.2022
5

Hotel is greatly located right on the beach. It’s very well maintained and wonderfully furnished ( high quality furnitures). The staff is unbelievably polite and helpful whatever you might need. Animation is present but they never overdue. Sunny people indeed. Good is great and tasty !!!

Kızkalesi Otelleri
AT
Aram Tw
05.04.2022
5

Nice hotel . We liked. Eats so nice

Kızkalesi Otelleri
Senem Şahinbaş
08.23.2021
5

Kilikya Hotel is truly the most beautiful hotel in Mersin. We had so much fun. Both the employees and the managers are really friendly. I love it!🥰❤️

Kızkalesi Otelleri
WJ
Waseem Japain
07.11.2021
5

Fabulous

Kızkalesi Otelleri
PM
Peter Maceda
06.09.2021
5

Great location, clean, good food and good drinks 😎

Kızkalesi Otelleri
FO
Firdavs Ogoev
11.03.2020
2

This place may have been 4 stars once but it certainly does not keep the standard. Not that clean, there is this strange sanitation smell from the bathroom. No mosquito screen on the doors and we had been hunting mosquitoes all night.On a positive note the hotel is close to the beach and has nice view of the Kizkalesi.

Kızkalesi Otelleri
HA
Hamza Alobid
10.30.2020
1

İt is very bad hotel.There is no internet WİFİ.The room service is bad.There is no hot water in the bathroom.The room is not clean enough and the furniture is oldThe TV is not working.

Kızkalesi Otelleri
MD
Manon Daubresse
09.09.2020
1

Bedrooms are disgusting, old, dusty. Mold on the walls, in the shower.. mold everywhere. We paid for food but after one « breakfast » there we then chose to go out as it doesn’t look like a restaurant but like a school’s canteen. When a 4 stars hotel offers a private beach to its customers, they are supposed to enjoy their time there : as it is a private beach, I don’t understand why the hotel allows anyone who wants to to come in and doesnt keep people selling food and beverages out of it. Seriously, you can’t rest there as every five minute someone will come to try to sell you something. As the entire hotel, the beach is disgusting and not cleaned as it should be. Concerning Covid-19, employees don’t wear their masks often and don’t tell customers to do so. Also they insisted to keep my car keys to park and unpark my car even though the employee did not clean his hands beforehand. This service should be cancelled. What else ? Ah, people going into the pool with clothes and slippers on, very thin windows so you can hear everything in the street, thin walls so you can here children screaming from the corridor.. conclusion : avoid !!!

Kızkalesi Otelleri
serdar
07.20.2020
1

Dont deserve a 5 star

Kızkalesi Otelleri
HM
Hadel Martini
07.05.2020
2

The breakfast is so bad

Kızkalesi Otelleri
RT
Reyhan Tugba
09.14.2019
3

Overzicht?3,6Goed651 reviewsKamers2,0Locatie4,7Service3,7RecensiesZoeken in reviewsReyhan Tugba3/5zojuist op GoogleI liked the hotel very kind and friendly service. Everything you ask they try to help and there is allways a smile. Absolutely a family proof hotel; clean pool and a nice aquapark, also other playing possibilities for kids. Taste of food was good and also enough variation. When the meal was inside because of the sun it was hard to find a clean table; there could be more staff at that moment to keep up the circulation. But when you ask they do everything to help you very fast.What really was dissapointing and needs attention: the state of the hotelroom furniture and bathroom. Everything is outdated and really needs an upgrade to be called a 4* hotel. The rooms in the other 2&3* hotels are even in better states. The cleaning services are more than good.Overall view:The prices of this hotel is worth the service but certainly not the rooms.Because of the facilities of this hotel and the lack of good quality hotels in the area I preferred my stay overhere for the last two years.

Kızkalesi Otelleri
Мария Петрук
08.21.2019
5

All is good💪

Kızkalesi Otelleri
SL
Steven Long
08.11.2019
3

Overpriced. Rooms were small and not well maintained. WIFI was not available but advertised. Food was the only reason three stars were given. Service you have to ask for because the staff did not seem to care unless specifically asked for. Valet people were outstanding.

Kızkalesi Otelleri
DC
Dankie Chow
10.12.2018
4

Good

Kızkalesi Otelleri
mb
mavi boran
08.26.2018
1

Rubish not good as it is looks in pictures just waste of money

Kızkalesi Otelleri
Ad
Ahmad dada
08.14.2018
5

Very nice

Kızkalesi Otelleri
VO
Vedat Ozbay
07.05.2018
5

İdeal

Kızkalesi Otelleri
Марфа Делуа
06.17.2018
5

Good

Kızkalesi Otelleri
AH
Alan Hall
05.31.2018
3

Nice Place with history - really old history - all around. Very little English spoken here. Rooms are small but clean. Food very good. Nice relaxing place.

Kızkalesi Otelleri
VY
Veli Yılmaz
08.12.2017
1

I definitely dont recommend this hotel. Just waste of money and time. No attention to customers. I couldnt find anyone to solve the bug problem. There are insects everywhere. Also not worth to money.

Kızkalesi Otelleri
PK
Pilkasis Kardinolas
04.05.2017
5

Nice and good time..

Kızkalesi Otelleri
ha
huda akrash
08.02.2015
5

So nice

Phone
View number phone +90 324 523 21 15
Last update: {date}
3.9
50
Open
Kızkalesi Otelleri in Erdemli

Kızkalesi, Kızkalesi Yolu, 33790 Erdemli/Mersin, Turkey, Erdemli

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!