• en

Két Lotti Villa - Gyógypanzió in Veszprem

- View Place Hours
Place Hours
Két Lotti Villa - Gyógypanzió in Veszprem
3.9
50
Direction

Veszprém, József Attila u. 21, 8200 Hungary, Veszprem

Ask a question
Description

Két Lotti Villa - Gyógypanzió - in Veszprem, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Két Lotti Villa - Gyógypanzió
MG
Máté Gerencsér
09.12.2022
5

Tökéletes hely pihenésre!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
SB
Szabolcs Börzsönyi
08.09.2022
5

nagyon jo nagyon tetszik

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
MP
Miklósné Pálmai
08.06.2022
4

Jó helyen van. Készséges kiszolgálás.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
SP
Stefánia Prok
08.05.2022
5

Itt volt a szállásunk két napig. A szobánk a tetőtér ellenére sem volt elviselhetetlenül meleg. Két személy részére nagyon megfelelő. Bár nem sokat tartózkodtunk ott, mivel nappal a környéken- Zirc, Herend- barangoltunk,meg voltunk elégedve mindketten. A szállásadóval csak távozáskor találkoztunk, egy udvarias hölggyel, mivel minden belépés kóddal történt. A közlekedés is jó volt, kb. 5 perce volt a buszmegálló és a 2-es számú busz szinte mindenhova elvisz! Közel van a Veszprémi állatkert,egy laza 20-25 perces sétával elérhető. Ajánlom mindenkinek, aki kellemes, nyugodt helyen szeretne pihenni!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
HS
Henrietta Szepesi
08.01.2022
5

Családias hangulatú panzió, nagy kertben, többféle típusú szobával, kis reggeliző helyiséggel, finom kávéval.Két éve is a 6-os családi szobában voltunk, azóta gyönyörűen fel lett újitva a fürdőszobával együtt. A tulajdonos hölgy nagyon kedves.Csendes utcában, közel az állatkert, a vár és a belváros is sétatávolságra.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
IT
István Tóth
05.08.2022
4

Nagyon tetszett a hely. Első alkalommal voltunk itt, csapatépítő bulin. Kifejezetten ajánlott nagyobb társaságoknak, csapatoknak, mert tágas, jól felszerelt szobák, nagy udvar, és kerthelyiség is megtalálható. Tiszta rendezett szobák, és kert. Személyzet (tulajnagyon kedves, vendégszerető. Jól éreztük magunkat. Ár-érték arányban kiváló. Jól frekventált helyen található, minden ami fontos, es a belváros, pár perc sétával elérhető, azonban nyugodt, csendes környezetben talalhatóBiztos vissza térünk még.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
KT
Kovács Tünde
04.27.2022
5

Nagyon jó,csak ajánlani tudom mindenkinek.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
VI
Vass István
03.27.2022
5

Kellemes kis villa, az emeleten vannak szobák és a földszinten az udvar hátsórészében. Minden szoba saját fürdőszobával és wc-vel rendelkezik, valamint van tv is és mini hűtőszekrény. Több szobát is kipróbáltam már, nekem tetszettek. Dohányzás az udvaron, hamutálak kikészítve. Az udvaron vannak parkoló helyek is és kamera figyeli az ingatlan bejáratát a kapukat. A villában van egy nagy étkező és konyha. Ezek közös helységek. A konyhában van víz forraló, 2 db kqpszulás kávéfőző és egy mikrohullámú sütő. Teákkal, kávé kapszulákkal, cukorral, tányérral, csészével, bögrével és kanalakkal bőven el van látva. A másnapi reggeli (croissant/kekszelőre ki van készítve.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
CV
Csabáné Világos
02.27.2022
4

Kissé kalandos volt a bejutás az ingatlanra, eddig még nem foglaltam el szállást önkiszolgáló módszerrel. Egyszer mindent ki kell próbálni. Egyébként tiszta, kényelmes, csendes környezetben lévő szálláshely. Köszönöm szépen az élményt!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
AS
Andrea Süveges
11.28.2021
5

A tulaj (bár személyesen nem találkoztunkkedves, segítőkész, rugalmas hozzáállású. Uezt tudom elmondani a recepciós hölgyről. A kapott szoba, bár nem volt nagy, de ennek ellenére bájos, kényelmes. Hűtő, tv, légkondi, több helyen konektor. Az ágy kényelmes, normális keménységű párna, amibe végre nem zuhant bele az ember feje. Tiszta szoba, tiszta fűrdőszoba. A szobák előtt az udvaron asztalok, székek, egy kis kiülésre, hogy ne csak a szobában lehessünk. A távolságibusz 400m-re áll meg, de 25 perc maximum gyalog a belváros is. Kényelmesen megközelíthető az összes kirándulóhely. A belső parkolóban több autó is elfér. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
LP
László Pivarcsik
11.21.2021
5

Csodás villa. Nagyon hangulatos. Sok a parkoló az udvarban. A hölgy hihetetlenül kedves.Tiszta hely, hangulatos, jól körbekerítve.És ami a legjobb: kutyabarát. 🐶🐾

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
Ie
Ibrahim el-saleh
11.05.2021
4

Very nice place

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
GN
Gyöngyi Nagy Imre Lajosné Novák
10.11.2021
5

Nagyon kulturált körülmények és környezet. Kedves és segítőkész vendéglátók. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
SD
Szabó Dénes
08.12.2021
4

Nagyon kedves a személyzet. Kiváló, hogy van saját parkoló. Tiszták a szobák. Reggel nem volt feltöltve a kávé gép. Ez tragédia.😁

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
FF
Ferenc Fábián
07.31.2021
5

A szállás kiválasztásánál fontos szempont volt a Balaton közelsége mint egy kirándulási pont, de mégsem a Balatonon szerettünk volna megszállni most már szinte minden foglalt es nem akartunk esetlegesen csalódni a szállásban.- A Szalay villából még érkezésünk előtt küldtek egy sms-t hogy hogyan tudunk bejutni ha esetlegesen nincsenek a portán. +- A szálláshely amit kaptunk a 10-es szoba volt. Nagy tágas 2 személyes franciaággyal. A szobában volt egy többszemélyes szauna is amit mi nem használtunk de tiszta jo állapotú működőképes. +- Személyzet előzékeny kedves szolgálatkész Nagyon +- A tisztaság rendben +- Klímás szoba +- Sík kepernyős tv +- Kis hűtő +- Kényelem rendben +- Zárt parkoló +- A többi szoba is rendezett, tiszta. +- Gyermekeseknek is megfelelő választás +- Kerékpár tarolásra alkalmas helyiség +- Ajándek kv pekárú +- Kicsit csúsztunk a reggeli szoba elhagyással de tájékoztattak minket a reggelinél hogy nem kőbevésett szabály a 10.00. +Szívesen ajánlom mindenkinek.NAGYON POZITÍV !!Köszönjük a vendéglátást.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
SB
Szöke Béla
05.24.2021
5

Nagyon jó.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
TC
Tom Chilton
08.29.2020
5

Lovely villa in quiet street, 10 minutes from centre. Very clean, friendly owner.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
MO
Marietta Oberst
08.02.2020
3

Két éjszakát töltöttünk itt. Közel a központ gyalogosan is,főleg emiatt választottuk.A villa szép,régi épület,de hátul külön épületben is vannak szobák.A parkolás biztonságos. Van klíma,ami nem feláras. A szobaár tartalmaz egy finom kávét és egy croissantot. Reggeli 1500 forintért igényelhető,ami nem svédasztalos,hanem megbeszélés tárgya...nekünk rántottát ajánlottak zöldségekkel. Finom volt.Sajnos a higiéniával bajok voltak,főleg a fürdőben,a wc, zuhanyzó,mosdó...nem szívesen használtuk,pedig újak....Az ágy kényelmes, az ágynemű és a törölköző tiszta,de az ágy melletti szőnyegek és a padló...nem tiszta. Van a közelben egy isteni pizzázó. (Veszprémium Pizzéria)

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
EH
Eszter Hamar
01.31.2020
3

Kissé takarítatlan szoba. Mindenhol por. Az ágy kényelmes, tiszta. Törülközőszett tiszta, friss. A fürdőszoba kissé vízköves, a wc nagyon vízköves. Fürdőajtó kifejezetten kopott, koszos.A szobában van akasztó de komplett zárt akasztósszekrény a heky adottságai miatt nincs.Személyzet túláradóan kedves, a kérhető reggeli finom, bőséges.Ár-érték arányban jó. 1-1 éjszakára teljesen rendben van. Hosszabb tartózkodásra nem ajánlom.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
PE
Péter Erdélyi
12.20.2019
4

Gyönyürű villa épület, szerencsés lenne felújítani, hogy eredeti szépségében láthassuk. A szállás rendben volt

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
KC
Katalin Csathó
11.29.2019
5

Kellemes, kulturált, esztétikus, kényelmes.Kedves, udvarias, figyelmes fogadtatás.Nyáron jól jön a klíma.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
TH
Tivadar Hornicsár
10.14.2019
4

Kellemes, jó hangulatú szálláshely. Udvarias segítőkész személyzet. Az ajtók hangszigetelése nem a legjobb. Ezért a 4 csillag.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
BS
Benedek Szabó
08.24.2019
5

A szállás maga nagyon jó állapotú ár arány értékben kiválóan teljesít. Kedves személyzet finom reggeli várja az itt pihenőket a szobák jól felszereltek és kellemes környéken található. A belváros pár perc séta és minden látnivaló könnyen elérhető.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
Ákos Tóth
08.15.2019
1

Alapvetően nincs probléma az apartmannal, csupán az, hogy nem lehet bejutni. A lepcsőházba vezető ajtó, kóddal nyílik. Szép és jó, amíg belülről be nem zárják a kedves szomszédok. Így mikor hazaérkezel, nem tudsz bemenni, még a lépcsőházba se. A tulajdonos telefonja ki van kapcsolva. Fel kellett ébresztenünk az egyik szomszédot, aki se angolul, se magyarul nem értett, vegül némi jelbeszéddel elmagyaráztam neki, hogy ugyan engedjen már be... 20 perc után sikerült bejutni, baromi kellemetlen volt. Kiemelnem ez nem a szomszédok hibája, hanem a tulajdonosé. Aki ide jön, számoljon ezzel.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
AH
Attila Hájer
08.11.2019
5

Nagyon kedvesek voltak , ès a kávè reggel szuper !A szobák tiszták ,az állatkert is gyalog pár perc ès a városközpont is. Kisgyerekeseknek is teljesen ideális . Biztos,hogy többször is jövünk mèg !!!!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
GZ
Gökler Zsolt
07.25.2019
4

Korrekt és tiszta szállás!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
vm
viktor marossy
05.27.2019
5

Tiszta szobak kedves hazi gazda

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
GM
Gábor Merhelik
05.16.2019
5

Ein nette Apartmann in einem schöne alte Gebäude mit dem eigenen Sinn. Die Zimmer sind Weltklasse (sauber, schön herrichtet, gut ausgestattet,). Das Frühstück war köstlich.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
PV
Planet Vng
05.05.2019
5

Jó kis hely, legközelebb is megyünk! Köszönjük a finom croissantot ;)

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
KZ
Krisztián Zsigmond
04.28.2019
5

Most voltunk ott. Rendkívül segítőkészek voltak a szobafoglalási idővel kapcsolatban is( későbbi távozással sem volt probléma). A vezető segítőkész, és kedves. A hely maga tündéri. romantikus kis szobával, kényelmes ággyal. egyénileg állítható hűtő-fűtő klímarendszerrrel szerelve. Tisztaság mindenhol, előre bekészített puha törölközővel. Felujítás folyamatban van, de ez a kényelmet egyáltalán nem befolyásolja. Tervek szerint az épület külső része lesz csinosítva.Csak jókat tudok írni. biztosan vissza fogunk még menni.És világbajnok croissan van reggelire, forró itallal (tartalmazza a szoba ára!)

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
SP
Stefan P.
04.27.2019
3

Nice garden, but the rooms in the back are very small.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
LN
László Naszádi
04.08.2019
5

csendes környék, tiszta szobák, kedves emberek

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
MN
Marianna Némethné András
12.31.2018
3

Felújítás alatti szobát kaptunk... a fürdő kritikán aluli. Az ágynemű viszont tiszta.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
VT
Vendégház Tornyos
11.17.2018
5

Kényelmes, tiszta, barátágos szálláshely, kedves személyzettel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
AC
Adriaan Castermans
10.05.2018
5

Zeer aangenaam en rustig verblijf in leuke villa. Eigen parking. Vriendelijk personeel. Koffie, thee en croisant als onbijt.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
JP
Judit Pintér Dr. Laborczyné
09.08.2018
5

Patyolattisztaság. A tulajdonos Katika csupaszív, udvarias, segítőkész, mosolygós. Sok sikert a továbbiakhoz!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
JS
János Schmidt
07.01.2018
5

Barátságos, készséges fogadtatás. Csendes, nyugodt környék; teljes mértékben elfogadható ár.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
EH
Enikő Horváth
05.20.2018
5

Nem először járunk itt, de még biztosan fogunk. A szobák tiszták, illatosak. A dolgozók kedvesek. Az épület korának megfelelő. A reggeli bőséges. Csak az fog csalódni, aki 5 csillagos hotelre számít. :Imádtuk.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
VN
Viktória Nyíri
05.08.2018
1

A reggeli nagyon szegényes.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
Zs.
05.02.2018
1

A szoba valahogy nincs összhangban a képekkel, undorító, mocskos, és büdös!

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
EV
Edit Viktória Bakos
04.27.2018
1

Koszos, és nem túl kellemes illatú. A szobámban a villanyt nem lehetett lekapcsolni, ki kellett venni a villanykörtét ehhez.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
Sd
Sándor de sam sem
04.05.2018
4

Jó kis panzió, klassz

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
Zoltán Ákos Horváth
01.08.2018
2

Kissé lelakott, de az udvar hangulatos. Kedves, segítőkész recepció.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
MG
Magdaléna Gönczi
10.21.2017
4

Némi felújítás ráférne. A személyzet kedves.

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
JL
Julia Lulu
07.22.2017
5

Nagyon diszkret, tiszta, csendes szállás. Finom reggeli. Zavartalan pihenesre vágyók kanaánja. Vissza megyünk. : )

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
JT
János Tóth
07.09.2017
3

Nem túl tiszta kissé szervezetlenek és a recepciós barátságtalan

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
TK
Tamás Kovacsics
07.07.2017
3

Tisztelt olvasok. Holnap megyünk hozzajuk, de ma telefonaltunk hat lehetne kedvesebb is a tulaj :/ kivancsi vok ott mi lesz

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
TU
Tamás UNGER
09.30.2016
3

Good looking, but only outside

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
AP
Attila Podlipnik
08.02.2016
1

Jót nem tudok mondani mert inkorrekt a "tulajdonos" telefonon foglaltam szállást, az érkezésemet 21óra után jeleztem, 22,30 kor érkeztem és addigra kiadták másnak a szobát. A "tulajdonos nő" arra hivatkozott hogy ez panzió és annak adja ki a szobát akinek akarja. Gusztustalan hozzá állás én nem ajánlom senkinek és kerülni is fogom ezt a helyet

Két Lotti Villa - Gyógypanzió
PB
Pál Bíró
02.22.2016
5

Egy éjszakát töltöttünk itt, csendes szoba, jó ágy, kedvesek. Olvasólámpa hiányzott.

Last update: {date}
3.9
50
Open
Két Lotti Villa - Gyógypanzió in Veszprem

Veszprém, József Attila u. 21, 8200 Hungary, Veszprem

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!