• en

Jerry's Foodtruck in Ioannina

- View Place Hours
Place Hours
Jerry's Foodtruck in Ioannina
4.6
50
Direction

Napoleontos Zerva 2, Ioannina 453 32, Greece, Ioannina

Ask a question
Description

Jerry's Foodtruck - Fast food restaurant in Ioannina, Greece

Overview
Review
Add rating:
Jerry's Foodtruck
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΦΗΣ
10.13.2022
5

Ευγενικό προσωπικό, όμορφα διακοσμημένος χώρος και γευστικά παγωτά

Jerry's Foodtruck
IP
Ioanna P.Κ
09.02.2022
1

Πήρα σήμερα ντόνατ, ήταν σαν μπαγιάτικο ψωμίΠεταμενα λεφτάΘα έπρεπε να ντρέπονται να το δώσουν αυτό σε κάποιον πελάτη

Jerry's Foodtruck
MG
Marina Gkolfi
06.17.2022
5

Απίστευτο!!!Άψογη συμπεριφορά από το προσωπικό.

Jerry's Foodtruck
AS
Arhs Sorotos
05.27.2022
5

Είναι καταπληκτικό το μαγαζί και όλατα προϊόντα και πολύ εξυπηρετικές οι κοπέλες που έχουν μέσα και πολύ καλές στην δουλειά τους και με βοήθησαν και μου είπαν πιο να πάρω για να μείνω ικανοποιημένος και έμεινα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά

Jerry's Foodtruck
VE
VASILEIA ECONOMOU
05.08.2022
3

Τα donut τελεια αλλα θα μπορούσαν βα χαμηλώσουν λιγο τις τιμες , η κοπελα αγενέστατη

Jerry's Foodtruck
Φωτεινή Μπάγια
05.04.2022
4

Πηγαίνουμε συχνά,αρέσει πολύ στις κόρες μου!!

Jerry's Foodtruck
Ελένη Αναστασιάδου
04.24.2022
1

Παρήγγειλα από το μαγαζί ένα κουτί για δύο άτομα. Γενικά αρκετές φορές έχω παραγγείλει και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αυτή τη φορά από επιλογή του μαγαζιού , έτυχε και έβαλαν για τοπ σε ντόνατς σιρόπι φράουλας στο οποίο έχω αλλεργία. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να επιβεβαιώσω αν όντως έχουν βάλει φράουλα από επιλογή τους, και η κοπέλα στο τηλέφωνο ήταν αγενεσταστη, καθώς και προσπαθούσε να υποστηρίξει ότι εγώ φταίω που δεν έγραψα ότι έχω αλλεργία σε κάτι το οποίο δεν παρήγγειλα. Και το κακό είναι ότι δεν πήρα να κάνω τσαμπουκα. Πήρα να ρωτήσω απλά αν είναι φράουλα για να μην το φάω.........

Jerry's Foodtruck
Evangelia
03.10.2022
5

Ότι κι αν έχω δοκιμάσει είναι απλά πεντανόστιμο. Τρομερή ποιότητα και οικονομικά. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη μεντην υπηρέτηση ειδικά όταν χρειάστηκε να κάνω μια ειδική παραγγελία προσφέρθηκαν κατευθείαν να με εξυπηρετήσουν μια διάθεση και ευγένεια. Θα το ξανά προτιμήσω. ❤🍩

Jerry's Foodtruck
JD
Jim Danamos
03.08.2022
4

Friendly stuff.You can have some fun and interesting combinations made for you.That is if the dough of the donuts is fresh

Jerry's Foodtruck
TL
Thaleia Laosoglou
02.20.2022
3

Το σέρβις μετριότατο. Περιμενα αρκετά για να με εξυπηρετήσουν παρόλο που πήγα σε ώρα που δεν είχε κόσμο και ήταν τρεις υπάλληλοι άρα δε δικαιολογείται η καθυστέρηση. Αυτό που πήρα ήταν donat rolls δε με ενθουσίασε. Καλό αλλά περίμενα κι κάτι καλύτερο. Θα ήθελα ένα πιο κατατοπιστικο κατάλογο με τις επιλογές κι τα προϊόντα τους. Δίνω 3 αστέρια γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά δεν ενθουσιαστηκα κιολας..

Jerry's Foodtruck
SG
Spyridoula G
02.20.2022
5

Πραγματικά ένα όνειρο όλα τους! Δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμασεις! Εξαιρετική ποιότητα! Πάντα φρέσκα! Ευγενικότατο προσωπικό!Truly a dream of them all! You do not know what to try first! Excellent quality! Always fresh! Very kind staff!

Jerry's Foodtruck
Νικολέτα Βραβορίτου
02.15.2022
5

Πολυ ωραια τα πραγματα που εχει για να δοκιμασεις. Οι κοπελες παντα κεφατες να σου εξηγησουν και να σε βοηθησουν στην επιλογη σου.

Jerry's Foodtruck
EM
Evangelos Mourelatos
01.17.2022
5

The best donut in Greece. Great place, extremely kind personnel. And the taste is unsurpassable!

Jerry's Foodtruck
CP
Cathy Platsouka
01.06.2022
1

Η μία κοπέλα που είναι εκεί με κοντά μαλλιά είναι αγενεσταστη ,και καθόλου εξυπηρετική .Δεν ήθελε να εξυπηρετήσει. Επίσης ήταν και ειρωνική. Κρίμα γιατί διώχνει τους πελάτες. Όσο για τα ντόνατς φανταστικά... Πανέμορφα.... Καμία απολύτως σχέση με το τι διαφημίζουν.

Jerry's Foodtruck
CT
Christina Thaneli
12.21.2021
3

Τα ντόνατς είναι πάρα πολύ νόστιμα και φρέσκα τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, η μία κοπέλα που είναι εκεί τις πρωινές ώρες είναι αγενεσταστη ,και καθόλου εξυπηρετική . Καλέσαμε να κάνουμε μια παραγγελία για ένα sweet box ,και ήταν σαν να μην ήθελε να εξυπηρετήσει. Επίσης ήταν και ειρωνική. Είναι κρίμα συμπεριφορά προσώπικου να ρίχνει την ποιότητα του μαγαζιου .

Jerry's Foodtruck
ik
ioanna kouyia
09.25.2021
2

Είναι με τις ώρες τους.Άμα τύχεις φρέσκο ντονατ είναι πολύ ωραίο, βέβαια μετά πρέπει να τύχεις σε κάποιον που δεν θα είναι φειδωλός με τη γέμιση. Γενικά αρκετές φορές έχω πετύχει μπαγιάτικο, και κάτι φορές έχει τύχει να βάλουν τόσο λίγη γέμιση και τσιγκουνικη επικάλυψη που δεν καταλαβαίνεις ότι τρως ντονατ.Έχει προοπτικές δεν το συζητάω, αλλά ρε παιδιά να πληρώνουμε κανονική τιμή για μπαγιάτικο; Αυτό είναι τελείως κοροϊδία. Κάντε ένα καλό και δώστε τα στους άστεγους δεν ξέρω, ή μισή τιμή, αλλά όχι να υποτιμάτε έτσι τη νοημοσύνη μας. Ερχόμαστε μέχρι εκεί πέρα με όρεξη και με λιγούρα για να φτάσουμε σπίτι και να πονάνε τα δόντια από το μάσημα; Λίγος σεβασμός προς τους πελάτες δηλαδή. Προτιμώ να μου πείτε τελείωσαν τα ντονατς, παρά να μου πουλήσετε μπαγιάτικο για φρέσκο.Edit: ξέχασα να πω για το μέγεθος. Όταν πρώτο άνοιξαν το μεγάλο ήταν τόσο γεμάτο με γέμιση και μεγάλο σε μέγεθος που δεν άντεχα να το φάω με τη μια από τη λιγούρα. Το μεγάλο τους τώρα είναι όπως ήταν το μεσαίο τοτε.

Jerry's Foodtruck
yi
your internet taxi in ioannina heliasnousis
09.10.2021
5

SWEET TEMPTATION IN THE CENTER OF IOANNINA!!!

Jerry's Foodtruck
EM
Ed M C
05.31.2021
3

The place was really cool but the staff didnt know english and couldnt properly list the ingredients when asked. For example they couldnt tell us if the chocolate version had hazelnuts or not (allergy issue). The donuts where nothing special. They looked really good but I couldnt taste nothing but sugar.

Jerry's Foodtruck
rt
ren tsampiras
05.17.2021
5

Just the best...!!

Jerry's Foodtruck
Παναγιώτης Αργύρης
03.27.2021
5

Πολύ καλές τιμές και ευγενικό / χαρούμενο προσωπικό. Η ποιότητα του φαγητού εξαιρετική

Jerry's Foodtruck
haidoulina
03.19.2021
4

Η κοπέλα που με εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατη και με βοήθησε και στο τι να διαλέξω. Box for 2 εκτός από το τσουρέκι τα υπόλοιπα ήταν φοβερά. Μοναδικό το strawburger.

Jerry's Foodtruck
NK
NIKI KOSMOPOULOU
03.14.2021
5

Όταν οι απαιτήσεις για γλυκά είναι ψηλά τότε χρειάζεσαι έξτρα δόση σοκολάτας. Τα μικρά το λατρεύουν.

Jerry's Foodtruck
JZ
Jim Zikos
03.01.2021
5

το jerrys είναι μία πρωτότυπη γλυκοβόμβα στην καρδιά της πόλης.το προσωπικό πολύ φιλικό , έτοιμο να σε κατευθύνει αν είσαι αναποφάσιστος ειδικά σε τόσο μεγάλη ποικιλία του καταλόγου.ικανοποιεί και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.Ιδανικό για παιδικά πάρτυ.ο ιδιοκτήτης πάντα στην πρώτη γραμμή της παραγωγής των γκυκισμάτων. Εξαιρετικό! το συστήνω σε όλους.

Jerry's Foodtruck
WH
Waqar Hussain
10.02.2020
4

Good

Jerry's Foodtruck
Αγγελικη Γιαννακου
08.11.2020
5

🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Jerry's Foodtruck
Εμμανουήλ Ναυπλιώτης
08.06.2020
5

Ένα μαγαζί με πεντανόστιμες επιλογές. Αξίζει να το επιλέξετε και να δοκιμάσετε. Σε κομβικό σημείο της πόλης.

Jerry's Foodtruck
Μαργαρίτα Βαμβακαρη
03.09.2020
5

Εξαιρετικό προσωπικό με πολύ κοινωνικό αφεντικό !! Κάθε τι που πήραμε ήταν υπέροχο και άξιζε την αναμονή ,καθώς το είχα επισκεφτεί τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του !!

Jerry's Foodtruck
vv
vasileios vasakos
02.24.2020
5

Chocolate chocolate and more chocolate in this place! You can enjoy your doughnuts in every fashion possible there! Highly recommended if you need a dose of something sweet! Also does delivery!

Jerry's Foodtruck
CT
Chrysoula Terizi
01.11.2020
3

Ο χώρος είναι όμορφος και μικρός. Το προσωπικό θα το χαρακτήριζα ότι θέλει εκπαίδευση διότι μια κοπέλα όταν μπήκα με ρώτησε αν θα ήθελα να με βοηθήσει και με εξυπηρέτησε αλλά πολύ βιαστικά δηλαδή σαν να ήταν ρομποτακι. Βρέθηκα μπροστά σε εναν μικρό καυγά/ή διαφορετικά μη Καλή κατανόηση συνεννόηση μεταξύ 2 ατόμων όπου δουλεύουν στο κατάστημα το οποίο με δυσαρεστησε αρκετά (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Γενικά το προσωπικό γρήγορο και τυπικό, ευγενικό δεν θα το έλεγα. Ο κατάλογος χαοτικος για ένα μαγαζί με fast food. Δηλαδή μόλις μπήκα και είδα τον κατάλογο ήθελα τελικά να μην παραγγείλω τίποτα. Τελικά πήρα το 2 slots. Αρκετά γευστικό. Τιμές φυσιολογικές θεωρώ. Θα το ξανα προτιμήσω για να δοκιμάσω και τις άλλες επιλογές που προσφέρει. Το συστήνω σε κάποιον αλλά σίγουρα πριν πάει θα πρέπει να Έχει δει τον κατάλογο με τον χρόνο του.

Jerry's Foodtruck
am
archontoula makri
01.10.2020
5

Είναι όλα τέλεια... Πολύ φρέσκα και πολύ νόστιμα ολα. Τα jerrys, τα donuts,τα ρολακια, το τσουρέκι.... Όλα τέλεια!! Και τα κορίτσια στην εξυπηρέτηση πολύ ευγενικές και φιλικές!! 👍

Jerry's Foodtruck
SH
Shana Holidis
01.09.2020
5

Decadent and delicious

Jerry's Foodtruck
Βασίλειος Γκάλπινος
12.26.2019
5

If you want to fall to a diabetic coma ,this is the place

Jerry's Foodtruck
IP
Ioanna Pap
12.19.2019
4

Great donuts! Must try them!

Jerry's Foodtruck
Θοδωρής Μάρκου
11.12.2019
5

Πάρα πολλές επιλογές και γεύσεις για να δοκιμάσεις

Jerry's Foodtruck
EA
Eleni Ag
10.30.2019
4

Ενδιαφέρον το γεγονός ότι μπορείς να φτιάξεις το donut σου ακριβώς όπως θέλεις. Πολύ νόστιμες επιλογές και πάντα αφρατη ζύμη.

Jerry's Foodtruck
NA
Nora A.
10.06.2019
5

Καταπληκτικο μαγαζι! Φοβερη ποικιλια και ολα πεντανοστιμα. Μ αρεσουν πολυ τα κουτια που εχουν που πανε αναλογα με τ ατομα και διαλεγεις εσυ γευσεις! Το προσωπικο χαμογελαστο και πολυ εξυπηρετικο!

Jerry's Foodtruck
SG
Sofia G
10.02.2019
5

Πολύ μεγάλη ποικιλία σε γλυκά τα οποία είναι πάρα πολύ γευστικά. Για τους λάτρεις των γλυκών είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς οι τιμές είναι αρκετά προσιτές!!

Jerry's Foodtruck
EC
EVANGELIA CHALIPILIA
09.28.2019
5

Υπέροχα γλυκά, καταπληκτικοί στην εξυπηρέτηση και πολύ πρόσφατοι υπάλληλοι. Υπέροχο μενού με ευφάνταστους συνδυασμούς με πολύ μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων βαφλακια ,λουκουμάδες γεμιστοί και καταπληκτικά ντόνατ με άπειρες γεύσεις που μπορείς να γεμίσεις και για επικάλυψη καθώς και άπειρα τοπινγκς με καταπληκτικά ζαχαρωτά και χρώματα. Τέλειες τιμές ιδανικό για φοιτητές και ότι πρέπει να πάρτυ και ιβενς.

Jerry's Foodtruck
Aggelos Ν
07.14.2019
5

Ο τρόπος για να παραγγείλεις ειναι κάπως πολύπλοκος και λόγω της αυξημένης κίνησης εντός του καταστήματος δημιουργεί κάποιο άγχος. Για όλο αυτό ένα πρόθυμο και πάντα ευγενικό προσωπικό είναι έτοιμο να βοηθήσει, πάντα όμως σε υψηλές ταχύτητες -για τους ίδιους που τα ξέρουνε , κάτι που δυσκολεύει αυτούς που δεν τα ξέρουνε..Τα γλυκά τους όμως αποζημιώνουν στο μέγιστο βαθμό κάτι που είναι και το πιο σημαντικό εν τέλει!!

Jerry's Foodtruck
NV
Nikos Vardaris
06.07.2019
5

Τέλεια ντονατς πάμπολλες γεύσεις

Jerry's Foodtruck
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΛΑΝΑΚΗΣ
05.17.2019
5

Γλυκός θάνατος με γεύση σοκολάτας

Jerry's Foodtruck
GD
Gior D.
05.13.2019
2

Πολύ μέτριο για αυτό που περιμέναμε κ αυτό που διαφημίζουν. Πήραμε ένα sweet box κ η γέμιση στα donut ήταν πολύ λίγη κ γευστικά μέτρια. Τα ντονατάκια ήταν τελείως μπαγιάτικα όπως κ τα τσουρεκάκια τα οποία ήταν μπαγιάτικα κ ετοιματζίδικα. Γενικά η όλη μας εμπειρία δυστυχώς ήταν σίγουρα κάτω του μετρίου κ των προσδοκιών μας.

Jerry's Foodtruck
Δανάη-Φωτεινή Μαυρουδή
05.12.2019
5

Τέλειες γεύσεις! Εξαιρετικά τα κορίτσια που δουλεύουν!!

Jerry's Foodtruck
DB
Dina Baga
04.06.2019
2

It looks better than it tastes. The personnel is really good though. They are very enthusiastic about their job and they show it. The best value of this place is its people.

Jerry's Foodtruck
NP
Nik Papajohn
04.01.2019
5

Σίγουρα πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μαγαζί με γλυκίσματα στην πόλη! Όλα τα κομμάτια είναι λαχταριστα,νόστιμα και χορταστικά (με μόνο κακο ότι σίγουρα θα σου ανοίξουν την όρεξη για παραπάνω). Οι τιμές είναι καλές,στα δεδομένα της πόλης πάντα. Όσον αφορά το περιστατικό με τις εργαζόμενες κοπέλες,ίσως έτυχε να είναι ελαφρώς αγενείς μια δυο φορές στις αρχές λόγω φόρτου εργασίας, αλλά μιλώντας συγκεκριμένα καθώς γνωρίζω προσωπικά 3 από τις κοπέλες, είναι πρόθυμες τόσο να βοηθήσουν όσο και να σε πείσουν να σε συγκεκριμένες επιλογές γλυκισμάτων. Σίγουρα αξίζει επίσκεψη!

Jerry's Foodtruck
GS
Gi Stav
02.24.2019
3

Αν ήταν για τα ντόνατς μόνο, θα έβαζα 5. Για την εξυπηρέτηση έχω να πω πως, Μία κοπέλα από το προσωπικό ήταν απότομη κ αγενής σε τέτοιο βαθμό κιόλας όπου αναγκαστηκαμε να της ανοίξουμε το πορτοφόλι για να πιστέψει ότι όντως δεν είχαμε μετρητά πέραν ενός 50€ ( εντωμεταξύ κάναμε λογαριασμό 20€ άμα ήταν ένα ντόνατ θα ήταν κατανοητή η δυσαρέσκεια!!). Η άλλη η κοπέλα που μας ετοίμαζε τα ντόνατ ναι μεν ήταν ευγενική αλλά περισσότερο μας μπερδευε στις επιλογές των γεύσεων πάρα μας βοηθούσε! Τέλος, εάν δεν υπάρχει χρόνος για να μας εξηγηθούν πάνω κάτω οι επιλογές του καταλόγου ( επίσης κατανοητό λόγω πολυκοσμίαςαπλά κάντε έναν κατάλογο που να (περί)γράφει τι έχουν!!! Για τα ντόνατς 5 εε το ξαναλέω!! 😉

Jerry's Foodtruck
EK
Electra Krana
02.18.2019
5

Good desserts, great service!!

Jerry's Foodtruck
XD
Xristos Dimitresis
01.17.2019
5

Εκπληκτικά και προπαντός φρεσκα donuts για ολα τα γουστα . Ειδικά τα έτοιμα κουτιά με donuts που έχει είναι απαιχτα και τα προτείνω. Τιμές κανονικές προς τσιμπιμενες ομως είναι λογικό λογω της φήμης του μαγαζιού αλλά και τις ποιότητας του. Συνήθως έχει λίγο αναμονή.

Jerry's Foodtruck
KT
Konstantinos Tzoumas
01.02.2019
5

Ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά που αξίζει να το επισκεφθείτε! Έχει τα καλύτερα ντόνατς και τεράστια ποικιλία από γεμίσεις (σοκολάτα, καραμέλα κτλ)

Jerry's Foodtruck
EC
Evripidis Chelas
12.28.2018
5

Best donuts today in town. Special service and happy faces. Keep up the good and tasty work!!!

Phone
View number phone +30 2651 308862
Last update: {date}
4.6
50
Open
Jerry's Foodtruck in Ioannina

Napoleontos Zerva 2, Ioannina 453 32, Greece, Ioannina

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!