• en

Hotel Grand in Hradec Kralove

- View Place Hours
Place Hours
Hotel Grand in Hradec Kralove
3.7
50
Direction

Československé armády 295, 500 03 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Ask a question
Description

A 2-minute walk from the Labe River, this unpretentious hotel is also a 2-minute walk from the East Bohemian Museum and a 4-minute walk from the White Tower lookout.The straightforward rooms offer minibars, sitting areas and safes, as well as flat-screen TVs with satellite channels, and free Internet access. Suites add living areas.Amenities include complimentary breakfast and a conference room.

Overview
Features
Review
Add rating:
Hotel Grand
HH
Helin Helin
08.12.2022
4

BonjourTrès très bon hôtel, restauration impeccable, accueil impeccable, un grand merci aux dames de ménage, très propre,juste renouveler le mobilier

Hotel Grand
SW
Sebastian Wimberger
07.24.2022
5

Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt😃Das Frühstücksbuffet war prima und wir hatten ein sehr ruhiges und sauberes Zimmer👍🏻Die Lage direkt am Zentrum ist perfekt👍🏻Sehr gerne wieder😃

Hotel Grand
LS
Lubomir Steklac
07.03.2022
5

Hotel v centre, slušné zariadenie, výborné raňajky.

Hotel Grand
Юлия Кругляченко
05.08.2022
4

В принципе хороший отель ,я бы дала 3 звёздочки, как то так .Чистые ,просторные номера , правда смущает не очень высокого качества мебель.В номерах есть просторные ванные и в принципе все необходимое .Нужно отметить не плохие завтраки .Хорошая парковка.Сервис -ну так ,я бы не сказала ,что очень приветливый персонал.В общем то ,не плохой отель,за доступной ценовой политикой

Hotel Grand
MS
Mike Steller
04.27.2022
5

Ein sehr gepflegtes Hotel. Wir haben uns erst durchgelesen was man für Zimmer buchen kann. Wir haben das Deluxe Zimmer gebucht mit Minibar , Balkon und Doppelbett. Wir haben unser Aufenthalt verlängert , da uns das Hotel sehr gut gefällt.Das Frühstück entspricht unseren Erwartungen in vollen Maße. Wer jetzt hier noch dies und das erwartet , sollte sich mit Essen aus Tschechien auseinander setzen. In Deutschland kann ich auch kein Kugelfisch oder ähnliches erwarten. ;-)Der Service des Personals ist auch sehr nett und zuvorkommend. Man kann sich immer verständigen.Preisleistung sehr gut 👍

Hotel Grand
Mirosława Śzczęśniak
02.13.2022
5

Jak na hotel trzygwiazdkowy to znakomity. Duże pokoje, bardzo wygodne łóżka. Smaczne śniadania.. Zamknięty parking , bezpłatny. Wprawdzie brat jest restauracji ale każdy może sobie poszukać hotelu z restauracją, na krótkie wypady idealny. W samym centrum miasta. Przemiła obsługa.

Hotel Grand
MK
Monika K
10.25.2021
3

Pekne zrekonštruovaný. Panie recepčné vždy milé a ochotné. Všade čisto. Obrovské mínus je hluk z ulice, napriek zavretým oknám som mala pocit, že je okno neustále otvorené. Ak by bola izba otočená mimo ulicu, tak o hviezdičku viac.

Hotel Grand
MK
Matyáš Kolátor
10.08.2021
4

Pohodlný a prostorný pokoj, večer hluk z rušné ulice. Servis na pokoji v pořádku. Snídaně základní, nic extra.

Hotel Grand
JO
Jefferson Oliveira
07.14.2021
3

O que "salva" este hotel é a simpatia e disponibilidade do staff.Não vá no verão: um calor insuportável e o hotel não disponibiliza ventilador.Bom café da manhã.

Hotel Grand
OH
Otto Horný
03.22.2021
4

Hotel který pamatuje počátek dvacátého století. Je dobře, že v roce 2009 prodělal rekonstrukci.

Hotel Grand
RK
Rudolf Kratochvil
02.20.2021
5

Únor 2021 . Služební cesta. I v této době skvělý servis. Milé jednání výborná snídaně . Skvělý pan domácí. Vřele doporučuji. R.K.

Hotel Grand
RR
Renata Rawicka
09.11.2020
1

Jak za PRL. Drogo jak na ten standard. W pokojach brak klimatyzacji, nawet nie ma butelki wody. Woda do śniadania nalana z kranu (otwarte drzwi do kuchni). Drugi raz nie wstąpię.

Hotel Grand
GR
Grzegorz Rawicki
09.06.2020
2

Jak na Hotel z 4 gwiazdkami to jestem rozczarowany.Ponuro i oszczędnie.Pokój bez Mini Baru, telewizja z ograniczonymi kanałami.Łazenka - 2 mydełka i saszetki z szamponem.Śniadanie skromne, mały wybór, a ekspres do kawy wymaga czyszczenia.Cena nieadekwatna do usługi.Plusem jest jedynie lokalizacja blisko centrum.

Hotel Grand
DN
David Nemec
08.31.2020
5

Hotel má nového majitele, který společně s kolegy udělá maximum pro váš spokojený pobyt. Skvělá poloha, famózní snídaně, všem doporučuji!

Hotel Grand
DU
David Ursus
08.31.2020
5

Hotel je v samotném centru, snadné parkování, velmi ochotný personál a příjemné snídaně. Mimořádný je opravdu přístup nového pana ředitele, který se vším poradí, dá tipy. Moc rádi se vrátíme!

Hotel Grand
DP
David Petr2
08.31.2020
5

Vše v naprostém pořádku, skvělý personál a nový majitel, který nám při snídani splnil vše, na co jsme si jen pomysleli. Takový přístup se již dnes nevidí. Velkou výhodou je parkování a poloha v centru. Grand je v Hradci nejlepší volbou.

Hotel Grand
AD
Asian Dental Academy
08.24.2020
5

Comfortable place to play and enjoy

Hotel Grand
PK
Pavel Kopečný
08.21.2020
5

Ubytování splnilo očekávání, čisté pokoje, příjemná obsluha, bohatá snídaně. Příležitostně tento hotel zase někdy rád navštívím.

Hotel Grand
AR
Adam Rydlo
07.21.2020
2

Hotel se snídaní v centru Hradce ok, ale tohle že má 5* ?? Když pominu tu vanu v koupelně, tak nevidím rozdíl v noclehárně. Až teda při placení...to pak odpovídá 5*

Hotel Grand
SS
Sebastian Szczurek
02.15.2020
3

Pokój przestrzenny. Łazienka tak samo. Trochę bezosobowy. Na cały hotel jest tylko jeden korkociąg, dostępny w recepcji do szybkiego zwrotu.

Hotel Grand
DN
David Novy
01.30.2020
2

Tak chudou snídani jsem už dlouho nezažil. Pozitivuj je umístění hotelu v centru a kousek od krytého parkoviště .

Hotel Grand
CF
Christopher Fajoyomi
01.14.2020
2

Not a nice hotel at all.

Hotel Grand
GP
Gábor Pongrácz
11.29.2019
2

The staff doesn’t speak proper English, the room was simple but at least clean. The breakfast was again very simple. I wouldn’t stay here again.

Hotel Grand
parkerwell
11.13.2019
1

absence sprchového gelu na pokoji, žádný minibar, špatné wifi připojení, podprůměrná snídaně. Kvalita maximálně 3hvězčky s bídou

Hotel Grand
KK
Kateřina Krejčí
11.06.2019
1

4* hotel si představuji jinak, pokoj smrděl zatuchlinou, postel jak kdybych ležela na prkně, ze sprchového koutu bylo brouzdaliště, a snídaně mohli být bohatší na 4* hotel

Hotel Grand
PL
Petr Los
10.13.2019
3

recepční nás v 10 večer přivítala v mikině s kapucí.. nemusela mít zrovna večerní šaty, ale aspoň trosku nějaký dresscode by se hodil :)pokoj čistý, velký akorát.. matrace masakr, jako kdybych spal na prkně, tak tvrdou jsem snad nezažil.. lednička, tv na pokoji.. wi-fi nevím, nezkoušel jsem, prý existuje..snídaně ok, ale na ctyrhvezdu mohla být trosku bohatší..hotel hřeší nejspíš na pozici v centru a firemní klientelu, která neřeší cenu..

Hotel Grand
BB
Bax Banny
08.21.2019
5

Plasma

Hotel Grand
jl
john lonergan
07.26.2019
3

Safe didnt work

Hotel Grand
FS
Filip Schinabek
07.05.2019
5

A nice place clean and cozy. mattresses are hard which is great for me but might be a problem for some. Spacious bathroom is definitely a plus. Breakfast choice is adequate - sausages, eggs, bread, butter, jam and marmelade as well as some cornflakes.

Hotel Grand
AS
Andrew Stevens
05.23.2019
3

Large rooms, nice and clean, but 1970s decoration and a very odd shower perched only 18 inches above the bath, with no shower curtain.

Hotel Grand
PZ
Pavel Zavadil
05.18.2019
1

Hnus!!! Měl jsem možnost nahlédnout do více pokoju, firemní pobyt a buhuzel, vsude stejne jako i v tom mem. Pokoje smrdí zatuchlinou. Nadto v noci řev z ulice, takže se ani nevyspíte a nemůžete větrat. Snídaně by i ve 10 eurovem hostelu někde na Dombase vypadala lip! Za co ty 4 hvězdy?!

Hotel Grand
SP
Sonik Panakova
05.01.2019
4

Pokoj čistý, prostorný, veliká koupelna. Hotel je skoro v centru, tak i ten hluk z ulice se dá omluvit. Pět hvězdiček personálu recepce!

Hotel Grand
Tomáš Špaček
04.26.2019
1

Pokoj uklizený. Potřeboval jsem odjet druhý den ráno 6 00 a tak jsem recepční v den příjezdu v 15 00 požádal o balíček místo snídaně, které jsou od 6 30. Reakce "Tady nikdo není, to jste měl říct dřív." Ve vaně prasklá hadice, do hlavice voda skoro netekla. V noci křik opilců zvenku a od 4 3O ráno příjezd zásobování rovnou pod okny.

Hotel Grand
PD
Petra Doušová
04.13.2019
2

Hotel jsme meli zamluveny firmou v ramci sluzebni cesty, soukrome bych si hotel rozhodne nerezervovala. Cena rozhodne neodpovida kvalite a nabizenym sluzbam, o 4* hotel se nejedna ani omylem. Sam hotel asi moc netusi, jakou uroven sluzeb chce nabizet - na jednu stranu se oznacuje jako bed&breakfast, na druhou jako 4* hotel, cemuz odpovidaji pouze ceny.<br/>Plusy:<br/>+ mila pani na recepci<br/>+ umisteni v centru<br/>+ koupelna cista, pokoje take (az na fleky na zavesech, koberec, ktery by si zaslouzil vycistit)<br/>+ restaurace Na Palmovce hned vedle hotelu (nespada pod hotel)<br/>Minusy:<br/>- snidane velmi chude, zadne svedske stoly, ale poloprazdny bufetovy stul s talirkem, na kterem jsou ukrojene 4 kousky kupovane rolady, 4 jablka, miska s medy, marmeladou a maslem, tot vse, zbytek zeje prazdnotou. Pri usednuti ke stolu zacne obsluha teprve chystat pribory, donese vam oblozeny talir se 3 kousky sunky, syru, tvrdeho salamu, tavenym syrem z Kauflandu, trochou zeleniny, pokud chcete, udelaji vam michana vejce, pripravi kavu (pokud se tak da nazvatnebo caj, misto dzusu nabizi oranzovou limonadu pripominajici levne koupenou ochucenou limonadu.<br/>- nedelaji snidanove balicky<br/>- cena za pokoj cca 1900 a jeste si musite platit za hotelove parkoviste<br/>- chybejici telefon na pokoji, na recepci pouze osobne<br/>- zadny minibar- wifi nestabilni, slaba<br/>- na 4* hotel slaba nabidka hygienickych potreb: pouze mydlo a 1 sacek se samponem<br/>- flekate zavesy, koberec taky neco zazil<br/>- pri zapinani svetla v koupelne vypinac hlasite prskal<br/>- odevzdavani klicu na recepci pri odchodu z hotelu je dnes docela prezite <br/>- vecer vetsi hluk zvenku, za coz hotel nemuze, je dano umistenim primo u zastavky mhd a vecer se zde obcas hlasite projevuji hlucne skupiny <br/>- je zde videt, ze se snazi na vsem hodne setrit, ale pritom si uctuji neodpovidajici cenu

Hotel Grand
JK
Jan Kurhajec
03.07.2019
3

Vybavení a servis rozhodně neodpovídá čtyřhvězdičkovèmu hotelu. Personál byl příjemný ale snídaně bohužel katastrofální.

Hotel Grand
PD
Pavel Dubšík
01.23.2019
1

Jedním slovem špatný, více slovy hodně špatný. Jako dvou * hotel OK, jako tři * hotel podprůměr ale šlo by vydržet, jako čtyř * hotel je to plivnutí do tváře hostům. Za 1700 za noc? Tak tvrdou postel jsem neměl ani na vojně. Sprchový gel nic, šampon nic, výměna ručníků nic, minibar nic. Televize 4 kanály. Snídaně? škoda mluvit. Tady se zasekl čas z 89 ale ceny z 2019. Snad tu jedinou hvězdu si zaslouží za teplo na pokoji.

Hotel Grand
ZK
Zdeněk Konopásek
11.10.2018
1

Pokoje tak nějak normální. Snídaně ale na čtyřhvězdičkový hotel ubohá a chování majitele naprosto skandální. Evidentně ho ta práce nebaví a lidi ho prostě z principu s.... Otřesnější jednání jsem v českém hotelu nezažil.

Hotel Grand
EJ
Eva Jordan
09.25.2018
5

Bývalý Grand hotel Urban vznikl přestavbou tři domů. Nárožní budova pochází z roku 1928 a navrhl ji Josef Fňouk.

Hotel Grand
CR
Carla Rupp
08.21.2018
5

Hot place to visit! Cool and trendy.

Hotel Grand
FZ
Františka Závorská
08.16.2018
5

Super:)

Hotel Grand
ZB
Zdeněk Bretšnajdr
07.08.2018
5

Pokoj byl velice prostorný a krásně čistý. Parkování přímo v hotelu. V podstatě v centru HK. Nemám nic, co bych vytkl.

Hotel Grand
Jakub
06.03.2018
3

Poloha v centru, ale celou noc velký hluk z ulice. Otevřeným oknem jsou cítit výkaly z holubů.Snídaně nápadně chudá. Pokoj příjemný, až na některé detaily v koupelně a prázdnou lednici. Personál velmi milý.

Hotel Grand
MK
M K
05.06.2018
1

Nigdy nie spotkałam się z taką nieuprzejmością, a wręcz chamstwem w żadnym hotelu ma świecie. Zachowanie pani w recepcji (sobota 05.05 po poludpołbyło nie do przyjęcia. Po obejrzeniu jednego pokoju dwu osobowego poprosilismy o inny ponieważ ten był bardzo brudny. Pani odmówiła pokazania innego pokoju i powiedziała że jak się nie podoba to możemy sobie iść do innego hotelu. Zachowywała się tak arogancko i bezczelnie, że poprosiliśmy o połączenie z menedżerem lub kimś innym z szefostwa. Oczywiście odmówiła. Hotel tak jak Pani w recepcji pamieta czasy komunizmu. Nie polecam nikomu kontaktu z takim personelem. Lepiej omijać szerokim łukiem. Na szczęście w okolicy jest więcej przyjemniejszych miejsc na nocleg.

Hotel Grand
JH
Jiří Hlaváček
03.22.2018
3

Hotelové pokoje jsou čisté. Název hotelu přîliš nekoresponduje s popisem bed and breakfest, což bych chápal jako penzion. Snídaně formou švédského stolu poměrně chudá. Párky půlené nožičky, kompletně všechny popraskané. Dva druhy tvrdého sýra, volské oko, trvanlivý salám, šunka, máslo nakrájené do vody, pár kousků koláčů, müsli, jogurt. Docela málo na hotel nesoucí jméno Grand. Zapnutá kompresorová chladnička prázdného minibaru hodně hlučná.Nicméně personál milý a celkově čisto. Pokud by ceny byly alespoň o třetinu nižší, odpovídalo by to stavu.

Hotel Grand
FP
Filona Pantuel
01.29.2018
5

Ok

Hotel Grand
MB
Michael Bogren
01.17.2018
3

A bit old and worn out but OK ...

Hotel Grand
RV
Roman Vietze
11.28.2017
3

Hotel příjemný, ale určitě ne 4 hvězdičkový. Problémy s teplou vodou a chudší snídaně píše více lidí a já jen potvrzuji.

Hotel Grand
KO
Kim Olsen
05.24.2017
2

Mediocre at best. The water does not run fully warm, bedsheets are not changed, there is no real place for the showerhead when bathing, the breakfast buffet is somewhat the saddest I have ever seen for a hotel, but the location is outstanding. I stayed for five days.

Hotel Grand
EP
Elena P
04.12.2017
1

В номерах нет самого необходимого ни воды, ни умывальные принадлежности, старое засьиранное белье и полотенца, которые за 3 дня проживания ни разу не поменяли. На завтрак отвратительный кофе и самый дешевый чай. WiFi медленный постоянно теряется. ТV 3 канала.Персонал ленивый и грубый, из плюсов просторные номера. Категорически не рекомендую.

Hotel Grand
__
04.27.2016
4

Room rates quite high comparing to the value, which you can get. Quite noisy street...especially during Friday or Saturday night. Anyway, interiors and services are cool.

Last update: {date}
3.7
50
Open
Hotel Grand in Hradec Kralove

Československé armády 295, 500 03 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!