• en

Hotel Elmontex in Ostrava

- View Place Hours
Place Hours
Hotel Elmontex in Ostrava
3.9
50
Direction

Edisonova 795/88, 700 30 Ostrava-jih-Hrabůvka, Czechia, Ostrava

Ask a question
Description

In a leafy area, this laid-back hotel is 3 minutes' walk from the closest tram stop, 4 km from the Lower Vítkovice mining museum and 9 km from the 14th-century Silesian Ostrava Castle.The bright, no-nonsense rooms offer shared bathrooms. Upgrades add flat-screen TVs, minifridges and en suite facilities, plus sofas.Secured parking is complimentary. There's a casual restaurant with a terrace. Event space is available.

Overview
Features
Review
Add rating:
Hotel Elmontex
MS
Misa Skamion
09.04.2022
5

Super posezení a velký výběr piv.

Hotel Elmontex
RS
Renata Skokanová
08.01.2022
5

Klidný a čistý hotel s příjemným personálem, bonus je restaurace s vlastním malým pivovarem

Hotel Elmontex
TT
Tomáš Timi Báča
07.28.2022
5

Hezká hospůdka a příjemná obsluha. Za mě fajn. Bohužel jsem nestihl poobědvat.

Hotel Elmontex
PK
Pavel Kempný
07.14.2022
5

Možnost nabíjet eKolo či eKoloběžky. Příjemné posezení i venku a rozumné ceny.

Hotel Elmontex
ME
Marta Erbesová
07.13.2022
5

Výtečná svíčková,vynikající obsluha,klid.SUPER

Hotel Elmontex
JH
Jiri Homola
07.12.2022
5

Jídlo moc dobré pivo taktéž

Hotel Elmontex
KK
Katka K
07.02.2022
4

Restaurace je s rychlou a příjemnou obsluhou. Rádi sem chodíme na jídlo nebo jen tak posedět u vínka

Hotel Elmontex
JS
Jana Selingerova
06.07.2022
5

Krásně zrekonstruované. Vlastní pivo. 👍

Hotel Elmontex
IM
Ivana Machová
05.30.2022
5

Výborné pivní koupele se saunou a čepování si piva

Hotel Elmontex
JJ
Ja Ja
05.21.2022
5

Výborná kuchyně, doporučuji a výborné pivo vaří.

Hotel Elmontex
EK
Eva Kolenakova
03.19.2022
5

Vybirne likalni pivko, super jidlo a super ceny

Hotel Elmontex
SS
Silvie Sturcova
03.15.2022
4

Jídlo skvělé, měli jsme 1kg žeber, byli jsme 2 a nesli jsme si i domů, porce veliká. Jejich pivo nám moc nechutnalo, jsme spíše na klasické pivovary.

Hotel Elmontex
JC
Jindřich Cendelín ml.
03.06.2022
4

Krásný hotel,pěkné zařízen. Ve spodní části restaurace s minipivovarem. Úžasné.Vřele doporučujeme.

Hotel Elmontex
JH
Jan Herold
03.02.2022
5

Pěkné prostředí, dobrá kuchyň.

Hotel Elmontex
MC
Michal Chadim
01.13.2022
5

Kompletní servis, ceny v normě. Restaurace a jídlo super.

Hotel Elmontex
Štefan Pavlik
12.06.2021
4

Moc pěkné prostředí,ochotný číšník a kuchař,výborné žebírka.

Hotel Elmontex
Soňa Čechova
11.18.2021
5

Super

Hotel Elmontex
VK
Vladislavandel Kalina
10.30.2021
5

Chutně vaří, obsluha je příjemná a vzhledem k tomu jak dobře tu vaří se i ceny dají ,jak za jídlo tak i nealko i alko nápoje. Na hotelu jsem bohužel nebyl ale máj to tu dobře zařízené.

Hotel Elmontex
Petr “Pedro” Sikora
10.25.2021
5

Jídlo vynikající. Pivo nic moc a ktomu moooc drahé.

Hotel Elmontex
JR
Jiri Reese
10.11.2021
5

Mají tam výborné žebírka, moc jsme si pochutnali a k tomu bohatý výběr piv 🙂

Hotel Elmontex
H7
Heyoka 74
09.28.2021
5

Jídlo velmi dobré a v konkurenci ostatních obstojí. Pivo se zde vaří vlastní a taky je velmi dobré. Ceny patří k vyšším, ale stojí za to je tady utratit.

Hotel Elmontex
HK
Hanka Koschatzká
09.25.2021
5

Prostředí fajn, jako bonus v restauraci vlastní pivovárek. Doporučuju ochutnat mistní piva a kuchyni

Hotel Elmontex
JK
Jiri KUCERA
09.19.2021
3

Ubiram jednu hvezdu za absolutni kraval pri posledni navsteve. Hudba uvnitr tak nahlas, ze hoste na sebe museli kricet, aby se slyseli a jak se k tomu obsluha jala stěhovat stoly a zidle nevybiravym bouchanim a hrcenim, tak po trech ranach jsme dopili pivo a sli. Pravda je, ze ani v pivnici "pate cenové skupiny" nemusi clovek kricet jako tady, aby ostatní rozpoznali aspon zakladni myslenku.

Hotel Elmontex
RJ
Radek Jančík
06.19.2021
5

neměli medoveho čmeláka ale jinak jsem ochutnal i navigátora :D

Hotel Elmontex
VT
Vratislav Tobola
06.05.2021
1

Během COVIDu jsem občas podpořil místní pivovárek zakoupením piva v PET láhvi v recepci. COVID skončil a v recepci mne ani nepozdravili - místo pozdravu věta "To bude nadlouho" a paní se opět zahrabala do papírů . Na otázku "Jak dlouho?" odpověd - "půl hodiny" a opět žádná snaha aspo%n pozdravit nebo slušné požádat, abych posečkal. Už tamn pro pivo nikdy nepůjdu. Raději budu podporovat pivovary, kde mají slušnou obsluhu.

Hotel Elmontex
PP
Petr Plánička
01.25.2021
4

Ok

Hotel Elmontex
TB
Tonda Barborák
10.06.2020
5

Super

Hotel Elmontex
DS
David Siegelstein
03.04.2020
1

Nádherná restaurace, krásné a příjemné prostředí, velmi velký výběr piva, vlasní a výborné. Kuchař dobrý, jídlo chutné. Bohužel komplet zklamání z obsluhy. Nic katastrofálnějšiho jsem nikdy nezažil. Ani v hostinci U Chýlků, kde by to člověk čekal. Vrchní pravděpodobně sjetý, minimálně tak působil, jelikož byl vycukaný a poplašený. To že byl oblečený hrozně, špinavé modré rifle, kapsy plné všeho možného, bylo vidět, špinavé nevzhledné tričko. Servírka starší paní silnějších tvarů, oblečená byť do firemní košile, tak to bylo nevkusné, ale to by nevadilo, jen kdyby chování bylo na úrovni odpovídající vzhledu a výbavě restaurace. Pozdrav při vstupu takřka žádný, ale dostatečně jasná a hlasitá informace, že si máme sednout do vedlejší části. Dali jsme si 2 jídla, ja křidélka a partnerka nakládaný hermelín. Dostal jsem něco jako fingerbowl, ale příbor ne. Nemyslím si, že je dobré nedat hostu možnost zvolit si, zda chce jist jako kdysi rukama nebo příborem. Během chvíle začala servírka zpívat a lehce tancovat za barem, kde dělala inventuru. Po chvíli přišla mladá slečna v saku, šla za bar a povídala si s “obsluhijicim” personálem. Poté si chvíli hrála s jejich pokladnou a vyvolávala dojem provozní. Během chvíle se všichni tři oblékli a šli na terasu si zakouřit. V dané chvíli byla restaurace bez personálu. Po návratu vůbec nehrozilo, že by si umyli ruce a nějak přebili pach cigaret, který je mi i mé partnerce nepříjemný. Číšník si vytáhnul Iqos a sednul si v baru tak, aby jej nebylo vidět a doplnil nutné množství nikotinu. Mladá slečna, zřejmě recepční, protože nevěřím, že by provozní toto dovolila si začala v baru procesavat vlasy a povídat si s personálem. To že partnerka dostala víno, které nebylo ani v kartě, představeno jako něco jako pinot grigio, původně rulandské šedé 😂😂 bylo kalné a nijak moc dobré. Místo vody neperlivé dostala perlivou atd. Nakonec si nešlo nepovšimnout, že jediný, kdo při placení dostal účet jsem byl já, a to jen pro to, že mne neznají. Netvrdím, že taková je i druhá směna a proto ji půjdu v pátek vyzkoušet. Toto byla směna dne 4.3.2020 v cca 20:30.

Hotel Elmontex
Libor Šebek
01.12.2020
3

Kdysi to bylo fajn posezeni, ale ted to neni nic moc. Pivo nic moc, servirky se tu stridaji casteji nez ponozky... uz chodime jinam

Hotel Elmontex
sr
stanislav roček
01.01.2020
3

Pokoj byl o něco horší chybí třeba lampička u postele,sprcha taky pamatuje ale patrně se bude postupně rekonstruovat jinak ochotný personál.

Hotel Elmontex
TH
Tomáš Hlaváč
12.06.2019
1

Personal je trošku mimo. Pivo sice dobre, ale obsluha chaba, nez se dockate dalsiho piva, tak se nacekate. Objednal jsem si topinku a s usmevem dosel borec a naserviroval mi spekacek na panvi. Co se doby tyce to je jiny masakr. S rodici a zenou jsme si objednali 4x placek se smesi. Po hodine a pul nam rekli, ze tu je akce (coz by se dalo pochopit, kdyz by to rekli pri objenadnipo dvou hodinach stale kurva nic

Hotel Elmontex
PD
Petr Dvorak
10.30.2019
5

Hodnotím jen restauraci. Starý elmontex měl dost specifickou atmosféru. Více bych to nechal bez komentu, protože nová restaurace Aero, která tam je, je pecka. Vlastní minipivovar ve sklepě. Luxusní piva. Čepování piva s sebou během pár minut. Skvělá kuchyně. Příjemná zahrádka (jen pro dospele - žádné klouzačka apoda hezky interiér. Fakt povedená změna. Škoda, že jsem se odstěhoval :-)

Hotel Elmontex
ZP
Zdenek Peklo
10.27.2019
5

Na první pohled nevypadá, ale je to příjemný čistý a klidný hotel, kde jeho hlavní výhodou je minipivovar s restaurací, kde dobře vaří jak jídlo, tak pivo. Ochutnal jsem všechny druhy, ale nejvíc mi chutnalo to poslední a nejsilnější, poslední jsem si pak bez problémů vzal s sebou na pokoj :-)

Hotel Elmontex
DB
Daniel Beránek
09.18.2019
5

jako bodly by i malé polštáře a ČT Déčko, ale jinak ubytování, reštyka i lidi za pět hvězd :D

Hotel Elmontex
ST
Suanne Troyer
07.23.2019
1

Ve středu v noci jsem objednala 3 lůžkový pokoj, jiný nebyl. Ráno však byl v nabídce i nový 2 lůžkový s manželskou postelí. Provedla jsem změnu. Napsala jsem do hotelu, že původní obj. ruším a beru tento a stejnou informaci jsem připsala i do nové obj. Od hotelu jsem dostala potvrzení, že je vše v pořádku (info v e-mailu). Přijeli jsme na hotel a měli jsme se ubytovat do původního 3 lůžkového pokoje. Chtěli jsme nový pokoj, který jsme měli dle domluvy mít, ale prý je plně obsazeno a jeden se uvolní druhý den. Byla jsem zklamaná, ale aspoň jsem viděla snahu. Druhý den jsme však dostali informaci, že máme mít ten 3 lůžkový, že je to správně. Oponovala jsem, že v e-mailu mám potvrzenou obj. na nový 2 lůžkový pokoj, ale to nikoho nezajímalo. Potvrzení objednávky jsem hotelu poslala na e-mail ještě když jsme tam byli ubytovaní, aby viděli důkaz a že chyba byla na jejich straně, ale dostalo se nám jen ignorace. Pokoj, kde jsme byli, byl špinavý, pavučiny na stěnách, staré postele, děravý koberec, zničený nábytek, smrad, cigarety pod postelí, oddělené postele, které jsme si nakonec aspoň sami spojili - mám vše nafoceno. Obrečela jsem to. Jediné hezké místo byla restaurace, kde jsme snídali. Snídaně chudší, ale najedli jsme se. Cena byla 1500,- Kč za noc (Colours of Ostrava). To bychom akceptovali, ale za nový 2 lůžkový pokoj, ne za tuto hrůzu, která vypadá jako zchátralá ubytovna. Naprostý hnus! Drzost označovat se jako 3* hotel, ten má nějaké parametry a ty nebyly splněny. Myslela jsem a doufala, že aspoň bude nabídnuta kompenzace za pochybení hotelu. Důkaz, že chyba nebyla na naší straně, mám v e-mailu, kde je potvrzení hotelu ohledně nové obj. Ovšem omluva, domluva, kompenzace či nějaká reakce ze strany hotelu nebyla.

Hotel Elmontex
PS
Petr Szweda
07.22.2019
5

Nevím, jak hotel, ale restaurace je nejlepší v Hrabůvce 😊 pokud to Hrabůvka je. Každopádně nabídka denních menu je opravdu super. A obzvláště terasa zaslouží pochvalu, protože je ochlazování mrholící vodou. My jsme si dali hrachovou kaši, protože na nás nezbyl steak a nakonec jsme za to byli rádi.

Hotel Elmontex
JK
Jaroslav Klečka
06.04.2019
4

Výborné jídlo i zde vařené pivo, milá a rychlá obsluha, hezké prostředí restaurace. Salonky by ale mohly být brzy zrenovovany. Doporučuji.

Hotel Elmontex
PS
Pavel Sopik
05.31.2019
3

Dobrý pivo ze zdejšího pivovaru, hlavně 13tka je výborná. Pokoje hotelu nic moc

Hotel Elmontex
MICHAEL “mecha” TOLENTINO
03.11.2019
3

Elegant

Hotel Elmontex
RB
Ree Bee
03.09.2019
1

Hnus.. Oslava byla zklamání, donesli jídlo po 3 hodinách, dědovi dali steak který se nedal jist, grilovaná zelenina se nedala jist.. Byly to nějaké zbytky fujky fujky.. Nakonec 50% sleva a paní servírka smutná, kuchař se bojí vyjít z kuchyně, vedlejší salonek má stejný problém, 300 Kč za jedno jídlo a nedá se to jist..

Hotel Elmontex
DJ
David Jarcik
03.09.2019
1

Jedním slovem katastrofa. Objednali jsme si oslavu narozenin. Mnoho dní před akcí jsme dle pokynů poslali objednávku obědů. Bylo nás asi 15. Teprve po hodině nám donesli studenou polévku. Po dalších 90 minutách nám po urgencích začali nosit hlavní chod. Naprosto nevzhledné a nechutné pokrmy. Podotýkám, že Elmontex rozhodně nepatří mezi levné restaurace. Tři porce jsme vrátili. Po reklamaci jsme se dohodli na 50%tní slevě z celého účtu. Doporučuji, zdaleka se této rádoby restauraci vyhnout.

Hotel Elmontex
PS
Petr Sabela
01.18.2019
3

dal bych více hvězdiček, kdyby měli nějaké "normální" pivo. Vyzkoušel jsem jejich od létajícího bezdomovce, ale to ovocné aroma není nic pro mě. S malým pivem jsem se trápil dlouho. Rum Božkov republika po dvou rundách pro 3 lidi došel :(

Hotel Elmontex
Vladimír Šonovský
11.17.2018
5

Super.

Hotel Elmontex
MK
Marketa Kocianova
09.22.2018
4

Very quiet,clean and friendly.

Hotel Elmontex
MM
Mirza Maglić
09.04.2018
5

Nice and clean place.

Hotel Elmontex
PA
Peter Axamit
08.16.2018
5

velmi dobrý hotel, cena/kvalita fakt super,sice ne v centru ale to nevadí, městská doprava 200m a taxi také možné, pokoj byl super, renovovaný, velmi čistý a moderní, na recepci byly super milí lidi a vse řekli a poradili.Fakt vřele doporučuji !!!👍👍

Hotel Elmontex
MH
Martin Hořejš
04.17.2018
1

Vzhled hotelu nic moc, jedná se o přestavěný internát, ovšem pokoje jsou prostorné a pěkné.Co je ale nejhorší: 2 paní recepční si ještě nezvykly, že nejsou kolejbáby, ale recepční na hotelu s hosty. Za 1000kč na noc neočekávám, že mě paní z recepce bude buzerovat a urážet.

Hotel Elmontex
MB
Michal Baroš
04.11.2018
5

Hodnotím jen restauraci, ubytován jsem nebyl. Restaurace je nově rekonstruovaná, příjemné prostředí, jídlo dobré, obsluha výborná, do budoucna v nabídce přibude pivo z mini pivovaru, umístěném přímo v restauraci.

Hotel Elmontex
FB
František Bajánek
02.21.2018
1

Its THE most horrible hotel which i havet visited in my life in Czech republic! No more time! Very expensive and No good quality! I say go to the next hotel please!

Hotel Elmontex
MS
Mhmd Soub
08.03.2016
3

Not bad But a bit far.

Last update: {date}
3.9
50
Open
Hotel Elmontex in Ostrava

Edisonova 795/88, 700 30 Ostrava-jih-Hrabůvka, Czechia, Ostrava

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!