• en

Hotel Corso in Buzau

- View Place Hours
Place Hours
Hotel Corso in Buzau
3.9
50
Direction

Strada Cuza Vodă 45, Buzău, Romania, Buzau

Ask a question
Description

Hotel Corso - in Buzau, Romania

Overview
Features
Review
Add rating:
Hotel Corso
DO
Daniel Oancea
08.31.2022
5

Foarte drăguț, old-school si curat.Insuficiente prize, totusi... una chiar nefunctionala.

Hotel Corso
MM
Mario Mari
08.10.2022
5

Ok

Hotel Corso
im
ida moise
08.05.2022
4

Raportul preț calitate este acceptabil. Un minus pentru faptul că nu este asigurat nici măcar micul dejun. Personalul foarte amabil .Păcat că nu am reușit să adormim decât foarte târziu în noapte din cauza copiilor care se jucau cu mingea, totul fiind asezonat și cu lătrăturile unui câine

Hotel Corso
TF
Time Fals
08.02.2022
4

Я остановился здесь на ночь и если честно меня всё устроило но концерт под окнами в виде разборок не дал мне уснуть до 2 часов ночи, а так кровать была мягкая как у бабушки (;

Hotel Corso
BC
Bocskai Csaba
11.16.2021
5

Am fost acolo la mijlocul lui septembrie, cu ocazia unei ture de ciclism de la Sfantu Gheorghe la Constanta.M-au cam speriat recenziile negative despre hotel, in special cele despre fauna spontana de acolo.Am fost placut surprins sa nu am "colegi de camera". Camera si baia au fost curate, televizorul functional (imi amintesc si acum ca m-am uitat la Mad Max in loc sa dorm dupa cei 95 de km pedalati in ziua aia).Alt aspect pozitiv a fost lipsa galagiei atat in fata cladirii cat si inauntru. Am somnul sensibil si daca ar fi trebuit sa aud vecini care isi discuta nimicurile la 1 noaptea, ar fi fost teribil. Dar nu era cazul :)Doamna de la receptie este de nota zece.Hotelul se afla la cativa pasi de fast-foodul Toledo unde am mancat a doua cea mai buna saorma din tara (nr 1 fiind la Bacau, acum mai multi ani).

Hotel Corso
CC
Cornelia Claudia Milovan
09.10.2021
5

Ok

Hotel Corso
VM
Vali.D. M
08.28.2021
3

3 stars hotel in center of town

Hotel Corso
AC
Alexandra Ciobanu
08.23.2021
5

La pretul camerei nu ai prea multe asteptari dar avand in vedere curatenia, linistea si aspectu, nu poti sa dai mai putin de 4⭐ oricat de pretentios ai fi.

Hotel Corso
dandark77
08.20.2021
4

O locatie frumoasa dar primeste 4* lipsa parcare si este inchis restaurantul. In rest totul ok , personalul..locatia..camera..👍

Hotel Corso
CC
Claudiu Cimpianu
08.08.2021
4

Cazarea a fost super OK. Aer conditionat, frigider. Noi am servit doar mic dejun, dar am fost foarte multumiti.

Hotel Corso
MP
Maria Pelepciuc
07.19.2021
5

Nouă ne-a plăcut. Raportul calitate preț e corect. Camerele arată bine,la fel și baia. E localizat chiar în centrul Buzăului.

Hotel Corso
DM
Dana Miau Dana Miau
07.18.2021
3

Este ok deoarece ne primește cu blănosii dar un mare minus este ca nu au geamuri la toate camerele, si o camera fara geam nu poate fi aerisita

Hotel Corso
MP
Mihaela Popescu
07.13.2021
4

Este un hotel curatel,are interiorul medieval foarte frumos,un mare minus este baia care nu este cea mai curata din lume si fereastra care da spre peretele unei cladiri învecinate, adica daca nu tii draperia trasa te vad si vecinii...si nu are balcon.

Hotel Corso
TM
TEODORA MELNIC
06.20.2021
5

Personal amabil, am luat o camera tripla si este mare, curata, iar animalul nostru de comanie a fost acceptat, ceea ce este un plus, deoarece majoritatea hotelurilor și pensiunilor nu fac asta. Revin oricând cu plăcere aici. Mulțumesc frumos gazdelor!

Hotel Corso
NM
Nicoleta Mario
01.25.2021
5

A fost exact ce ne am dorit! Personal bun, cameră foarte frumoasă, liniște! Merită tot respectul!

Hotel Corso
pn
pericle nicola
11.08.2020
1

Mobila deteriorata , camere mici, la cameră de 2 persoane doar un fotoliu! Pereți subțiri se aude tot de la vecini. Băi foarte mici. Nu recomand. Am pățit la fel cu plata cu card de vacanță. La telefon îmi zice un preț, când plătim, mai scump cu 20 lei.

Hotel Corso
VP
Viorel Popa
08.30.2020
4

Buna ziua ! Am venit la acest hotel după ce am vorbit despre in prealabil cu o zi înainte, despre plata cu cardul de vacanța. Am fost asigurați ca se poate, de către Medeleanu Petruta, cu suma de 140 lei, plata trebuind sa se facă la Recepție in ziua când am fi ajuns. Surpriza ! La Recepție am fost primiți de o alta persoana, care după ce am făcut plata am observat ca in loc de 140 lei erau defapt 160 lei ! Am întrebat despre acest lucru, dar recepționera nu știa, așa ca am lasat-o așa cum a căzut. :(.In schimb am văzut lucruri demne de admirat in aceasta locație. Am apreciat in mod deosebit colectia de obiecte vechi cu valoare artistica.

Hotel Corso
FP
Florentina Piperea
08.17.2020
5

Un loc unde m-am simțit minunat. Curățenie desăvârșită, camere spațioase, liniște deplină, oameni deosebiți! Pot spune că am locuit, pentru câteva zile, într-un muzeu. Voi reveni, cu siguranță. Felicitări, oameni minunați!

Hotel Corso
RS
Remus Sfaraila
07.31.2020
5

Foarte ok, in centru, curat dar nu are plasa de țanțari in camera. Nu exista loc de parcare, dar asta datorita pozitiei centrale. Fara mic dejun

Hotel Corso
MD
Miha Duna
07.30.2020
1

Absolut execrabil . Condiții de toată jena, sincer . Ne-am cazat o noapte la întoarcerea din concediu ( familie cu 2 copii . La vizionarea camerei, la intrare părea ok . Am dus bagajul sus . Am deschis frigiderul să punem o apă la răcit . Frigiderul mizerabil, plin de mucegai ( am chemat și fata de la recepție și nu îi venea să creadă când l-a văzut . Baia nespalată( wc murdar, cabina de duș infectă, sertarul de sub chiuvetă plin de fire de păr , praf, apă-probabil de la bateria chiuvetei . Mocheta mirosea cumplit , era neaspirată camera cu semințe de susan și gunoaie pe jos . I-am adus aceste aspecte la cunoștință și domnișoarei de la recepție , care își cerea scuze ptr .această mizerie din cameră. Am fi plecat în secunda doi, dar era deja ora 20:00 seara, veneam dupa un drum de 10 ore, eram flămânzi si obosiți . În viața noastră nu am avut o cazare mai infectă . Nu merită nici măcar 10 lei noaptea de cazare .Ăsta nu este hotel , este focar de infecție . Probabil că voi face și o sesizare la Protecția Consumatorului sa le mai calce pragul , căci cele 3 stele si denumirea de "hotel" cred că au fost atribuite eronat . Mentionez faptul că am fost cazați in data de 28 iulie 2020 .

Hotel Corso
BorjaMina
03.03.2020
5

Very nice staff. Good prices and very clean. I recommend it.

Hotel Corso
LS
Lupul Sur
02.15.2020
5

Hotel are cotație de 3 stele, deci recenzia este pentru aceasta cotație. Situat în apropierea Palatului Administrativ Buzău și lângă Bazar, hotelul este cochet și de bun gust. Camerele sunt curate, mobilier în buna stare, personalul, cu mici excepții în trecut, ok. Mâncarea bună și în porții generoase. Hotelul are internet Wi-Fi, din păcate nu are acces pentru persoane cu dizabilități. Sala de mese este amenajata la subsol, într-o locație rustica. Hotelul are și o colecție de obiecte vechi.

Hotel Corso
ap
adina popa
12.16.2019
1

Am avut camera rezervata la acest hotel, rezervarea a fost facuta de cineva care avea nunta si a rezervat integral corso. Camera noastra era de fapt o debara, un spatiu mic langa scara, fara nici o fereastra, doua paturi de o persoana lipite de perete, dar printre ele nu aveai loc sa treci. Era foarte murdar si mirosea groaznic. Am renuntat la acea camera. Dintre invitatii la nunta unii au avut camere acceptabile (de la care exista poze pe booking), altii tot "debarale", acestea nu sunt postate nicaieri. Parcarea nu este proprie, ci este parcarea publica dintr-o piata, zona aglomerata. Nu recomand acest hotel.

Hotel Corso
AC
Aurelian Corbu
12.14.2019
4

👍🏻👌🏻

Hotel Corso
VS
Vlad Sofronie
11.27.2019
4

Raport pret-calitate excelent! Singurul impediment a fost antifonarea zgomotelor venite de pe hol... In unele dimineti nici n-a fost necesar sa pun alarma, stiam ca ma va trezi vecinul de pe palier cand tranteste usa.

Hotel Corso
IG
Irina Gaspar
08.02.2019
5

O locație foarte frumoasa, curat, cu toate dotările necesare. Personalul foarte amabil. Proprietarul un colecționar veritabil de obiecte vintige.

Hotel Corso
SN
Sanzi N
08.01.2019
5

Un hotel din Buzău, care a reușit să ne încânte prin camerele spatioase, așezarea centrală, mic dejun generos și colectiile pe care le vezi și admiri peste tot in hotel.Am avut parte de o cazare excelentă, am avut nevoie de serviciul de spălare, am primit indicatii despre itinerarii sau evenimente culturale din apropiere (festival turcesc)Mulțumesc prietenei mele care a sugerat locația

Hotel Corso
MB
Miguel Borges
05.08.2019
4

Its pretty decent for the money charged. Clean and silent. Breakfast could be better

Hotel Corso
FLORENTINA Țeru
04.28.2019
5

Minunat . Ar merita cel puțin 4 stele . Alte hoteluri la 3 stele nici pe acelea nu le merită iar un hotel asa medieval ar merita mai multă reclama mai ales că este fix in centrul vechi . Totul este excepțional de la așternuturi pufoase si călduroase pana la televizor modern . Am ajuns acum o ora si deja ma simt minunat . E cat de cat liniste exceptând ca e duminica si niste vecini au muzica data tare. Seara am auzit ca va fi liniste pentru ca prin jur nu sunt multe case fiind hotelul im centrul vechi care nu este prea tranzitat. Mai am multe lucruri bune de spus . Dar intr o propoziție va spun : NU BAGA TI IN SEAMA COMRNTARILE RAUTACIOASE ,E PAREREA LOR, VA RECOMAND CU CALDURA .

Hotel Corso
AH
Andreea Halici
02.14.2019
5

Super super super hotel! Localizat chiar in centrul Buzaului, are un pret foarte decent. Conditiile din camera au fost ok, ba mai mult, am avut si un mic balcon unde puteam sta sa admir centrul. Este foarte intretinut si ingrijit.

Hotel Corso
II
Ileana Imbru
12.17.2018
5

Pozitia buna (in centrul orasului), curatenie, personal amabil. O locatie frumos amenajata, chiar am ramas placut surprinsa. Am inopatat aici chiar in noapatea in care a avut loc cutremurul de 5,5 grade R, am tras o sperietura, mai ales ca este o cladire veche, dar a fost ok, nu ne-a cazut nimic in cap:).

Hotel Corso
RS
Robert Similea
11.21.2018
5

Un loc neasteptat in chiar inima orasului. Restaurantul crama este foarte pitoresc, la fel ca toate spatiile comune din hotel. Receptionerele sunt foarte amabile si gata sa te ajute oricand ai nevoie iar micul dejun este gustos si consistent. Omleta facuta de Cecilia este printre cele mai bune pe care le-am mancat vreodata. Voi reveni ori de cate ori voi fi in Buzau.

Hotel Corso
GJ
Ghretty Juc
09.13.2018
4

Nice place, antique, clean rooms, lovely staff!

Hotel Corso
lyteloli
08.16.2018
1

Really bad hotel, parking is more than 500m away and isn’t guarded or enlightened, only 3 power sockets for the whole room, 2 of them don’t work. Breakfast is 3.50 per person and you better eat in SubWay for the same cost because almost everything was rotten and not fresh, waffles were like a piece of concrete. Building is literally collapsing. It doesn’t worth it’s price anyway. BTW mosquito nets are broken as everything in here and I’m sure u will have the same thoughts if u will stay here.

Hotel Corso
Micke
07.22.2018
5

Very special retro interior!Hotel located in city center.No parking close.

Hotel Corso
IG
Ivan Gabriel
07.08.2018
3

Meh

Hotel Corso
AF
Anca Feodor
05.12.2018
3

Dacă ajungi în Buzău, aici trebuie să te cazezi. Cochet,curat,personal amabil, clădirea este plină de istorie si povesti. Dar nu are parcare iar în zonă sunt suficiente locuri de parcare, dar foarte aglomerate. Pentru domnii proprietari as avea o recomandare: să angajeze un administrator/manager bun pentru că lucrurile se pot face mult mai bine decât atât ( adică 5 stele!?!).

Hotel Corso
MT
Massimiliano Telleschi
05.03.2018
4

Piccolo hotel in stile un po retrò, ma carino. Posto nelle vicinanze del municipio in zona pedonale. Qualche difficoltà per il parcheggio durante il giorno, ma la sera non ci sono problemi. Tranquillo e silenzioso con camere accoglienti e pulite, uno dei pochissimi che accetta animali. Servizi di vario genere tutto intorno. Personale gentile e disponibile. Purtroppo non adatto a disabili in carrozzina.

Hotel Corso
OG
Octav Ganea
04.17.2018
3

Rather decent lodging, spacious rooms for a 2 star place but less than adequate utilities: hot water, heating, sound proofing.

Hotel Corso
CR
Camelia Rimbet
10.15.2017
3

Personalul amabil,primitor.Camerele curate,dar fara sifonier,una singura nu are aer conditionat.Mi se pare cam scump.Nu au nici macar mic dejun inclus la pretul oferit.Recomand sa nu folositi paharele din camera,nu inainte sa le spalati singuri.

Hotel Corso
CC
Catalin Chirut
08.27.2017
5

Ok

Hotel Corso
MP
Mihai Pavelescus Media Expres
08.01.2017
5

Marvelous interior design, a 4 star hotel hidden under a 3 star rating, nicest reception services. I did not paid so price I cannot tell anything about.

Hotel Corso
VD
Vadim Derkach
06.14.2017
4

Stylings environment

Hotel Corso
Ozzymand
06.14.2017
5

Best Hotel

Hotel Corso
CS
C Stirbu
04.19.2017
4

L-am vizitat de mai multe ori. La început avea parcare lângă hotel dar, de când s-a inclus în zona pietonală trebuie să-ți lași mașina în parcarea de lângă piața. Dacă ai bagaje mari e ușor incomod. În perioada rece era cam frig în camere. Vara e ok. Personalul s-a comportat bine de fiecare dată. Marele plus e ca e în zona centrală.

Hotel Corso
MZ
Mihai Z
10.05.2016
3

Only few stars..but cozy

Hotel Corso
TB
Tudor Bobei
08.27.2016
4

Good accommodation for the price.The walls do not block noises very well so you could hear others talking from all over the floor

Hotel Corso
AV
Alin Voicu
07.15.2016
3

Hotelul arata bine, este in centrul orasului, iar pretul pt camera unde am fost cazat a fost 120 lei.Plusuri: camera curata, ac in camera, linisteMinusuri: cabina de dus era cam murdara, patul scartaia de fiecare data cand ma miscam, lipsa parcare. Per total, pretul e ok pt servicii

Hotel Corso
AR
Adrian Radu Andrasi
11.24.2015
4

Ok

Hotel Corso
CB
Cristi Basaram
12.23.2014
5

Forte bun

Last update: {date}
3.9
50
Open
Hotel Corso in Buzau

Strada Cuza Vodă 45, Buzău, Romania, Buzau

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!