• en

Gülyurt in Afyonkarahisar

- View Place Hours
Place Hours
Gülyurt in Afyonkarahisar
3.9
50
Direction

Güvenevler, Mareşal Fevzi Çakmak 5. Sk. No:2, 03030 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar, Turkey, Afyonkarahisar

Ask a question
Description

Gülyurt - Cafe in Afyonkarahisar, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Gülyurt
EB
Emrah Biyoloji
10.15.2022
1

Cam kenarında küçük boy çay 13.5 içerdeki masalarda 8.5 resmen kandırıyorlar

Gülyurt
CA
Cemil Akhan
10.09.2022
1

Menuler ve tatlilar fena degil ama garsonlar ve calisanlar cok ozensizler. 1 cay icin bile 3 kere 4 kere söyletiyorlar. Sanki karadenizden getiriyorlar. Neyse sovmiycem

Gülyurt
Erdblt
10.08.2022
1

Çalışanları ayrı gevşek, kasada duranlar ayrı gevşek, poğaça kısmına bakanlar ayrı gevşek bir işletme. Poğaça almak için aralarındaki goygoyun bitmesini beklemeniz gerekiyor. ve ödemeyi yaparken nezarate mahkum kabul eder gibi davranıyorlar. Azıcık bir güleryüz, müşteriye karşı güzel bir tutum yok.

Gülyurt
Ömer Özkan
10.03.2022
3

Çalışan ilgiliydi teşekkür ederiz ama fiyatlar yükselmiş ve porsiyon küçülmüş. Bu çok anlamsız. Fiyata birşey demiyoruz zaten. Aynı ürünü vermeye devam etseniz daha iyi olurdu. ( Filtre kahve neredeyse çay bardağı kadar bir bardakla geldi, eskiden french presle geliyordu )

Gülyurt
SK
Semih Kafalı
10.01.2022
1

8 kişilik meyveli pasta aldık taze diye tavsiye ettiler kokmuş bozuk bir pasta verdiler yiyemedik direk çöp oldu.

Gülyurt
MC
Musa Can ATİK
10.01.2022
1

Doğum günü kutlamak için meyveli pasta aldık, paketi açtık pasta kokmuş, bu kadar olmaz pesss

Gülyurt
Şükrü Yabanova
09.24.2022
1

tatlı söylediginde 2.servise extra ücret talep ediyorlar, cocuk oyun alani leş gibi.

Gülyurt
HA
Hacer Afsim
09.20.2022
1

Yılların gulyurdu cok kötü durumda. Profiterol istedik resmen ekşimiş. Servis geç geliyor. Çay açık olmasina rağmen zehir gibi. Bir daha asla gitmem!

Gülyurt
SA
Süleyman Aydoğuş
09.09.2022
1

Oğlumun yediğin donatın içinden saç çıktı. Garsonu çağırdım saçı gösterdim. Bu saç içinden çıktı değil mi diye sordu. Sonra saçı çekti ve saç uzadıkça uzadı yani bir kadın saçıydı ve biz de masada sadece oğlumla ikimizdik.

Gülyurt
Bt
Büşra tufan
08.31.2022
1

Çilekli frozen sadece şuruptan ibaret aşırı şekerli çok kötü tadı.Garsondan seyretmesini istedik sadece buz koyabileceğini söyledi ayıp olmasın diye 1 tane çilek kullansaydınız bari.Tatlı dışında hiçbir şey denenmemesi gereken mekan.

Gülyurt
EA
Esra A
08.31.2022
2

Sürekli müşterisi olduğum bistro ancak uzun zamaandir düşündüğüm net bir fikrim var çarşı merkezin aşçısı daha lezzetli ve özverili calisiyor bu durum icin bir kac kez beklemedim 8 10 yemek yemisimdir. En basidi dün yediğim su böreği o kadar vasatti ki normalde ayaküstü yediğim bu yemek merkezde isitilir va getirilir tabi bu sorun söylendiğinde kalabalik bahane ediliyor bence o kadar masa ve sandalye konuluyorsa ona göre hizmeti göze almalısınız. Ayrıca artan ekonomik durumun farkindayim ama bu denli fiyat artışı da cok acımasızca özellikle biz gibi her gün dışarda yiyen insanlar için...

Gülyurt
Alper
08.28.2022
1

Resmen rezalet son 5 gelişmişizden bu yana hiç bir şekilde hizmet kalitesinde artış yok personel ilgisiz 1 adet cayi bile getirmekten acizler fakat marka ve isim yaptığı için cafe dolu oluyor.personel de ilgi alaka sıfır ve müşteriye remsen niye geldin der gibi davranıyorlar.

Gülyurt
sa
sedat altınısık
08.28.2022
1

Ürünlere lafım yok personel ilgisiz sipariş vermek Bi çaba siparişi takip edip alabilmek başka Bi çaba gerektiriyor daha önce kasada iyi niyet olarak uyanmanıza rağmen hiç bir gelişme yok bence gitmeye değmez paranızla rezil olmayın o yüzden 0 yildiz👎👎👎👎👎👎

Gülyurt
EY
Emrah Yılmaz
08.21.2022
5

Harika... Plus kahvaltı yaptık, sınırsız çay... Herkes lezzetli işi Ferah bir mekan, konsept güzel

Gülyurt
SI
Songül I.
08.17.2022
1

Arkadaşlarla gülyurt park Afyon şubesine gidip bişeyler içtik menüde 23 lira yazan ürün kasada 30 lira çıktı neymiş menünün fiyatları güncellenmemiş bugün güncelleneceklermiş bu kadar yoğun çalışan kaliteli bulduğum bi mekan nasıl böyle davranır anlamıyorum fişimi alıp şikayet etmediğim için pişmanım çünkü tüketici olarak haklı olan benim gideceklere tavsiye menüdeki fiyatları baz almayın kasada şaşırmayın!!!!

Gülyurt
MP
Mertcan Postalcıoğlu
08.16.2022
4

Çay ve tatlılar güzel ama dış alan yetersiz kalıyor. Çok gürültülü bir yer.

Gülyurt
Çetin ibrahim Çiftçi
08.12.2022
1

Kapanışa yakın kalkıp gitmemiz için gözümüze baktılar güler yüz ve hizmet çok kötü şuana kadar gördüğüm en kötü kafe bence çalışanları işe alırken güler yüz dersi veriniz sonuçta bedavaya oturmuyoruz. Çok yazık hizmet sektörünün bukadar kötü olması

Gülyurt
HE
Hasan Ercoban
08.03.2022
4

Ben lokum yedim servisi şıktı lezzetide güzeldi, pastaları zaten afyonda 1 numara ve son olarak mini steak menü yemiştim oda kötü değildi burger king’de yiyeceğime mini steak menü tercih ederim

Gülyurt
S6
Sibel 665
07.30.2022
4

Her zaman gittigim bir yer ürünleri çok güzel ama personel biraz daha eğitim alması ve dikkat etmesi lazım ki kırık bardakla servis yapilmayacagini bilmesi lazim

Gülyurt
KD
Kadir Dane
07.28.2022
1

Beş para. Etmez bi yer kalabalıkken de kimse yokken de sipariş hiç zamanında gelmıyor ve milkshakelern içine su koyuyorlar hiç tadı fln yok aldıkları para zehir zıkkım olsun gitmeyin pişman olursunuz

Gülyurt
Şükrü Çakmak
07.26.2022
2

İlgi eleman yetersizliği nedeniyle azdı. Doğum günü pastası yanlış kişiye gitti. Arkadaşımıza sürpriz mahvoldu.

Gülyurt
ED
Eray Demir
07.20.2022
3

Siparişleri unutabiliyorlar. Tekrarlamak gerekiyor, tekrarlayınca da aynı siparişi bir daha girmiş olabiliyorlar adisyona. Ödeme yaparken kontrolünü sağlayın.

Gülyurt
HA
Hannan Azam
07.19.2022
5

Loved this place been there twice, while staying in Afyon on my way to Antalya. Couldn’t resist myself and came back on the way to have it one more time before going back to Uk. Prices are very good, portion sizes are huge and taste is delicious. My top place to eat whenever i come to Turkey again.

Gülyurt
NB
Nezahat Baş
07.14.2022
3

Kahvaltı için geldik ama yeşillik servisi vasat seviyesinde kurumuş nerdeyse çürümüşdu yakıştıramadım

Gülyurt
kd
kağan doğan
07.12.2022
1

garsonlar görmezden geliyor.bir siparişi en az beş garsona vermeniz gerekiyor. ilgisizlik hat safhada

Gülyurt
GB
Gamze Başar
07.11.2022
1

Eskiden beğenerek geldiğimiz ama şu anda berbat bir yer, servis çok yavaş ve eksik geliyor. Iceceklerimizi tatlı bittikten sonra getirme şerefine nail oldular. Favori tatlım olan çilek trayful bayat ve özensiz geldi. Beğenmedim.

Gülyurt
OB
Olcay Baydemir
07.10.2022
1

Sıcak çikolata istedik yok dediler. Ama ne hikmetse hesaba eklenmiş. Eğer hesabınızı kontrol etmiyorsanız büyük ihtimalle güzellik yapmışlardır size de. Sanırım bu 4 ya da 5 oldu. Yemediğim içmediğim şeyleri hesabımda gördüğüm. Abartılı fiyatlardan hiç bahsetmiyorum.

Gülyurt
Semih
06.30.2022
1

Sıfır yıldız verilse verirdim. Hayatımızda yediğimiz en kötü poğaçaydı. Servis kötüydü eksikti ve siparişlerimizin yanlış geldiğini belirtmemize rağmen değiştirilmedi. Kimseye tavsiye etmem.

Gülyurt
HB
Helin Ballı
06.17.2022
1

park afyon gülyurt a gitmek zorunda kaldık. rezalet bir yer. eleman sayısı çok az. kasada ayrı ayrı ödeme yapmak istedik ama ukala ve suratsız kasiyer isteğimize karşı çıktı. eğer inanılmaz kötü bir yere gitmek istiyorsanız yeriniz belli: gülyurt.

Gülyurt
sk
semra karakaya
06.14.2022
1

10.06.2022 tarihinde çok kalabalık Bi kadro ile mekana gittik. Masada yanlış sipariş alan garsonlar masada olmamasına rağmen 2 adet pizza geldi ve sipariş verilmediği söylenip geri gidince kasada zorla ucreti alındı. Yemediğimiz ürüne zorla ücret alan gulyurt yaptığınız büyük bir ayıp ve etik değil... birdaha asla tercih etmeyeceğimiz bir mekanınız.

Gülyurt
Nosferatu
06.14.2022
5

Çok güzel bir mekan . İç dekoru muazzam, lezzetleri zaten anlamaya bile gerek yok. Özellikle kruvasanı öneririm bize de mekanın sahibi önermişti, bu arada sahibi de gerçekten çok samimi ve kibar biri. :)

Gülyurt
MF
Muhammed Feyzullah Göksün
05.15.2022
1

15 Mayis 2022 saat 20.00 civarinda cafenizi yemek ve icecek icin 4 arkadas ziyaret ettik fakat yasadigimiz ilginc durum cok keyif bozucu ve isminize yakisir degildi. Sef garsonunuz 4 defa menu istememize ragmen ne menuleri getirdi nede bizimle ilgilendi hatta tavirlari çok asagilayici ve keyif kaciriciydi. Kendisi sadece kadin masalarinda isinin ehli olurken erkek masalarinda gayet lakayit ve keyif kacirici tavirlar icerisindeydi. Yaptigimiz ic ve terbiye geregi kendisiyle zit bi iletisime gecmek yerine bu sacma tavirlari duzelttirmeniz ve Gulyurt ismine leke getirtmemeniz adina sizinle paylasmak istedik. Eski kalitenizi personel olayinda acikca kaybetmis bulunmaktasiniz duzeltmeniz temennisi ile.

Gülyurt
Kadir Öztop
04.26.2022
5

İftar için gittik. Gitmeden rezervasyon yaptırdık. İftar menüsü gayet iyiydi. Servis hızlıydı. İftardan 3 saat önce arayip sipariş aldıklar ve çorba bitimine yakın ana yemek daha sonra tatlı geldi. Yemekleri çok lezzetliydi. Garsonlar iyi. İftar için ayrı bir yer yapmalari çok güzel olmuş havuz kenarı yer çok güzel. Yemekten sonra ilk çay ikram daha sonrakiler ücretli bilginiz olsun. Herkese tavsiye ederim

Gülyurt
KA
Kaan Alhat
03.20.2022
4

Bir kaç arkadaş gittik ve farklı yemeklerden yedik. Genelde herkes siparişini beğendi. Haftasonu çok kalabalık,sıra bekleyebilirsiniz. Açık alanda soba ısıtmalı masalarında mevcut. Servis olabildiğince hızlı ve ilgili.Fiyatlar bu zamlı hayatta ,olabildiğince uyguna yakın diyebilirim.

Gülyurt
hemşire_anne.dilek
01.22.2022
4

3 tane ayrı şube var ve daha az yoğun olan yerden paket servis için destek alınabilir. Biraz uzun süre veriliyor paket servis için ya da yoğun zamanlarda paket servise müsaitliği olmuyor. Salata vs. Istenildiğinde sorun yok ama biraz daha etli bir sipariş olduğunda elbette sunumu zayıf , soğumuş geliyor. Belki kullanılan paketler kış aylarında daha çok ısı koruyanlardan seçilirse lezzetinden fazla birşey kaybetmemiş olur. Bir de fiyatlar çok artmış. Gençlere ve çalışan kesime daha çok hitap ediyor çocuklu ailelere daha uzak kalmış durumdasınız. Nitekim dışarda içilen sigara kokusu mutlaka üzerimize sinmiş oluyor sigara içilmeyen bölümde bile... Bu durum daha çok ParkAfyondaki şubeniz için geçerli. Oradaki hava akımıyla alakalı olmalı...

Gülyurt
İnanç Ü.
12.29.2021
1

Eskiden çok daha iyiydi. Fiyatlar uçuk seviyede yükselmiş ve ürünlerin kalitesi düşmüş. Kahvaltıya 70 lira verdik gelen ürünler çürüktü. Servis başı 20 lira alınıyor. Kesinlikle bu fiyatları hak etmiyor.

Gülyurt
ME
MELİKE ERKMEN
08.22.2021
4

Niceee

Gülyurt
Mehmet Ç
07.21.2021
1

Afyonlularin buluşma mekani olan Gülyurt son zamanlarda gizmet kalitesi ve urun lezzeti olarqk cok kotu durumda. Özellikle garsonlarda buyuk sikinti var. Oncelikle siparis veriyorsunuz cok geç geliyor. Ikinci olarak garsonlar cok tecrubesiz ya da musteri ile nasil konusulacagi konusunda eğitim almamışlar. Bir sey soruyorsunuz gelen cevap:" İçinde var görmüyor musunuz?" Oluyor. Cok yazik eskiden bu mekan boyle degildi. Bunun yaninda maalesef eski hizmet kalitesi yok. Sunum konusunda da cok kötü duruma gelmis. Burasi cay sunumu ile meshurdu. Simdi cay siparis verdiginizde neredeyse kahvehanedekinden bile daha kötü bir cay tabağı ve bardakla geliyor. Bu isletmeye hic yakışmayan bir durum. En kisa zamanda duzelir umarim. Son ziyaretten sonra kesinlikle tavsiye etmiyorum.Puan:1/10

Gülyurt
XS
X Sen
06.29.2021
1

Bugün kendilerini Belediyeye şikayet ettim, çünkü ürünü tartarken ürünü paketledikleri kartonuda tartiyorlar. Sanki ürünün ambalajı aldığım ürünle aynı kilo fiyatına sahipmiş gibi boş kağıt karton için ürünün kilo parasını ödüyoruz. Eğer pahalı ürün alırsan, örneğin 12 kişilik pasta, onun kartonu o pasta kilosuyla hesaplaniyor. Şayet Ekler yani Eclair alırsan, o zaman karton kilosu daha ucuz. Aslında aynı karton...Ich habe die Pizza des Hauses bestellt. Sie heißt Gülyurt Pizza.Der Käse der Pizza müsste wie ein Kaugummi lang ziehen lassen. Hier ist es nicht der Fall.Ich habe den Käse nicht geschmeckt .Die Pizza war nicht das Geld wert. Sie ist in Durchmesser 23 cm groß. Das ist zu klein und einer Pizza nicht würdig.Keine Empfehlung.

Gülyurt
HD
Halime Dede
03.15.2021
5

H❤️T

Gülyurt
MD
Melike Demiral
06.18.2020
5

İstabuldada çok kafeye gitmişimdir ama en güvenilir temiz lezzetli ve fiyat /performans daha iyisini görmedim. Garsonlar çok ilgili şefleri çok hızlı. Afyonda gidilebilecek en nezih klasik buluşma noktalarından biridir. Afyon içerisinde değerlendirdiğimizde pahalı görünsede hakettiğini düşünüyorum. Baristalarının mor önlüklü baristalar olduğu hakkında da bir duyum almıştım. Yemekle ilgili bir problem yaşarsanız da anında değiştireceklerinden eminim :)

Gülyurt
HR
Henrika Ruginė
10.30.2019
5

very pleasant place and workers! Very delitious sweets

Gülyurt
Nk
Nural kuyrukcu
10.24.2019
5

Pizzası guzel6

Gülyurt
UA
Urjwan Alshaheen
08.26.2019
4

Classy. Delicious food

Gülyurt
murat “Xchange” X
08.11.2019
5

great service ,very delicious and clean place

Gülyurt
MM
Michael M
07.19.2019
5

I was not expecting much from a chain Gülyurt in a mall in inneranatolia. We were pleasently surprised. We ordered beef quesidilla and bazlama special. The beef in the quesidilla was so tender that it almost melted in my mouth. The tiny salad that was in the center of the plate had just the right mixture of sweet and acidic that made your mouth water. And the treats that came with the Turkish coffee were like nothing Ive seen before. They were half baklava, half cookie.

Gülyurt
Semih Özar
07.02.2019
4

Delicious desserts but late delivery

Gülyurt
FA
Fikri Akyel
05.26.2019
4

Beautiful

Gülyurt
YD
Yasin Değirmenci
05.24.2019
5

Good

Gülyurt
Melis Çöllü
02.03.2018
4

Çok çeşitli pasta ve sütlü tatlıları hem lezzetli hem makul fiyatlı. Yemek ve kahvaltı servisleri de var. Sunumlar güzel, çalışanlar nazik. Dışarda sigara dumanı ve kokusu çok yoğun, iceri de giriyor. Yine de hoş mekan.

Last update: {date}
3.9
50
Open
Gülyurt in Afyonkarahisar

Güvenevler, Mareşal Fevzi Çakmak 5. Sk. No:2, 03030 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar, Turkey, Afyonkarahisar

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!