• en

Gaziantepli Yılmaz Usta in Amasya

- View Place Hours
Place Hours
Gaziantepli Yılmaz Usta in Amasya
4.4
50
Direction

Dere, Mustafa Kemal Paşa Cd. No:21, 05100 Amasya Merkez/Amasya, Turkey, Amasya

Ask a question
Description

Gaziantepli Yılmaz Usta - Restaurant in Amasya, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Gaziantepli Yılmaz Usta
YA
Yasin Akyürek
10.13.2022
5

Amasyada ki lokantalar içerisinde en iyisi diyemesemde içerisinde temiz güler yüzlü personel ile karşılaşmak hızlı sipariş ve lezzet mükemmel biraz daha otantik olabilir diye düşünüyorum içerisi mutfak kısmı sanki tadilat istiyor

Gaziantepli Yılmaz Usta
FS
Fevzi Saat
09.21.2022
5

Mezeleri önden gelen çorba harika sanki Antep sofrası gibi,karışık yedik ciğer güzel,tavuk güzel,sadece adana biraz kurumuş,et şiş biraz serttiAma genel ilgi alaka gayet güzel di teşekkürler

Gaziantepli Yılmaz Usta
YAKUP ŞİMŞEK
09.10.2022
5

Böyle işletmeleri her yerde görmek istiyoruz. Hizmet lezzet ve fiyat 5 yıldız gerçekten. İkramlar harika. En önemlisi Güleryüz ve samimiyet. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Gaziantepli Yılmaz Usta
HY
Hüseyin Yıldırım
09.07.2022
4

Menü iyi düzenlenmiş. Fiyatlar biraz yüksek ancak bu ortamda iyi sayılır. Lezzet olarak iyi kaliteli ürün kullandıkları belli. Beğendim, misafirlerinizi ağırlamak için uygun bir yer. Çalışanlar saygılı hızlı. Temizlik normal. Teşekkürler.

Gaziantepli Yılmaz Usta
YS
Yasin Sağbazar
09.02.2022
5

Amasyaya tur için geldik. Mekan oldukca geniş ve ferah. Kebaplari harika. Kebaplardan önce masaya gelen çorba ezme ve salata ikramları harika. Şiddetle tavsiye edilir. Tarık beyin ilgisi ve müşteriye yaklaşımı harika. Kişiye kendini oldukça özel hissettiriyor.

Gaziantepli Yılmaz Usta
mf
mehmet fatih ataş
08.29.2022
5

Herşey çok güzeldi 85 TL adana kebap pahalı geldi ama yanında acıka, lavaş, çorba, bulgur ve salata ikram ettiler çok teşekkürler

Gaziantepli Yılmaz Usta
at
ali tezel
08.25.2022
4

Güzel otantik bir mekan karışık kebap söyledik ciğer şiş vardı benim için sıkıntı yok ama herkes yemeye bilir lezzet olarak iyiydi birde ana yemekten önce az çorba ikramları var oda çok güzeldi

Gaziantepli Yılmaz Usta
BK
Burcu Köse
08.25.2022
5

Mükemmel bi mekan. Ikramliklariyla beraber adana kebab tavuk sis cok lezzetliydi

Gaziantepli Yılmaz Usta
BK
Burak Küçükyılmaz
08.22.2022
2

4 kişi gittik tavsiyeler üzerine fakat hayal kırıklığı kesinlikle. 4 ümüz de karışık kebap söyledik adana adanaya yakından benzemiyor , ciğer ehh, et şiş orta seviyedeydi..Yemek tam 40 dk da geldi boş masalar olduğu halde... yemek sonrası tatlı ikramımız var dediler ne çay geldi ne de tatlı daha ne anlatayım bedevadan bölgede öeşhur olmuş bir restoran diyebilirim. Gömdüm farkındayım ama maalesef durum bu..

Gaziantepli Yılmaz Usta
YA
Yahya Akyel
08.21.2022
5

Tam anlamiyla bir ocakbasi. Etleri cok guzel. Ikramlari sahane. Fiyatlari uygun. Gercek Gaziantep baklavalari muhtesem. Hemen Amasyanin ortasinda konum olarak cok uygun. Ozellikle bir de isini hakki ile yapan Emine hanim size hizmet ediyorsa kendinize ve ailenize guzel bir ziyafet cekebilirsiniz. Tebrikler.

Gaziantepli Yılmaz Usta
Özgür DİLEK
08.16.2022
5

Personel güleryüzlü, ilgili ve beyefendiler. Yemek öncesi ikram edilen çorba çok güzel. Ayrıca salata, bulgur pilavı ve ezme ikramları var. Adana ve Urfa kebap yedik lezzetli idi. Cevizli kaymaklı baklava ve kadayıf aldık güzeldi. Açık ayranını tavsiye ederim. Fiyatlar günümüz şartlarında makul. 5 tane adana, Urfa kebap, 5 tane açık ayran 450 tl verdik

Gaziantepli Yılmaz Usta
FG
Fatih Gür
08.15.2022
5

Amasya’da bir Antep lezzeti...Adana kebabı öneririm, nefis... Kebap öncesi çorba, salata, ıslak bulgur pilavı, acılısı, lavaşı mükemmel... Göze de mideye de hitap ediyor. Ayrıca baklava çeşitlerini tatmadan geçmeyin derim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
Seyahatname
08.11.2022
5

Konumu güzel fakat otoparkı yok. Aracınızı bir yere park edip öyle gidin. Kalabalıktı, çok sevilen bir yer olduğu belli. Beyti sarma sipariş ettim. Öncesinde ikram olarak mercimek çorbası ve meze getirdiler. Beyti sarmanın kıymasını beğenmedim. Kıymayı lavaşa sarıp dilimledikten sonra şişe geçirip tekrar ocağa vermişler. Bu da yeni moda oldu. Bence orijinal usul daha iyi. Ayrıca beyti sarma Urfa kebaptan yapılır. İçinde ki kıymanın Urfa kebap ile alakası yok. Yoğunluktan dolayı fabrikasyon gibi çalışılmaya başlanmış. Genel olarak güzeldi. Teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum.

Gaziantepli Yılmaz Usta
YG
Yunus GÜL
08.06.2022
5

Tek kelime ile harika. Mekanın, lavabolarin temizliği, personelin ilgisi guler yuzu şehir standartlarinin çok üstünde. Adana söyledik öncesinde bakır tabak içinde mercimek çorbası geldi muhteşem lezzetliydi, salatalar mezeler birçok mekanda olduğu gibi dolapta gunlerce beklememis oldukça tazeydi. Adana da hem porsiyon hem lezzet şahaneydi. Ve yemek sonrası cevizli kaymaklı baklava muhakkak deneyin çıtır çıtır inanılmaz tazeydi, bundan sonra Amasyadan gelir geçerken tek adresim. Fiyat olarak da çok makul. 2 Adana, 2 kola, 1 porsiyon baklava, çay ve sular ikramları 210 TL

Gaziantepli Yılmaz Usta
Ahmet İzzettin
08.05.2022
4

Burdaki yorumlara bakarak geldik.Dört dörtlük bir yer değil ama fena de değil.Ortam olarak çok nezih ve güzel bir ortam var. Ama kalabalık olduğu bir saatte gelmek pek bi avantaj olarak sayılmaz.Personeller yorgun olduğu için gergin olabilir.Yemekleri ise, karışık istedik: 5ten 4 veririm yani iyi. Meze olarak da, sadece ezme vardı artı çorba, bulgur ve salata verdiler.Ayranı ise, güzel ve soğuktu ama da mükemmel değil.Fiyat ise, karışık için porsiyon başına 120 Tl verdik. Ayrana da 10. Yani pek uygun değil.Tavsiye edilir Amasyanın şartlarına göre.

Gaziantepli Yılmaz Usta
AM
Adam M
08.02.2022
4

Good food at fair prices. Comfortable to sit in air Co ditioned room with nice deco. Staff is friendly enough

Gaziantepli Yılmaz Usta
AD
Ali Demirkaya
07.24.2022
5

Ciğer mükemmeldi.Fiyatlar kaliteye göre makuldu.sahibi Orhan beyle tanıştım işinin başında idi.Calisanlar kibar ve alakalı idi.Tesadufen yorumlara bakarak gittiğimiz bir işletmeydi.Pisman olmadık.Bidahaki sefer tatlılardan da yemek isteriz.Umarim katkı olmadan şeker kullanilarak yapılmıştır.Ellerinize sağlık.Helal kazançlarınız olsun.Aman kaliteyi bozup bizi pişman etmeyin.Teşekkürler.....

Gaziantepli Yılmaz Usta
MO
Murat Ozata
07.24.2022
4

Amasyayı her ziyaretimde yemeğimi Irmak kenarında ki işletmeler de yerdim. İlk defa üst caddede bulunan Yılmaz usta ya gittim yemek kalitesi çok iyi işletmenin içi tarihi ve otantik tatlıları güzel denemenizi tavsiye ederim. Yemek öncesi çorba veriyorlar çok doyurucu bir yemek oldu. Yeri ırmak boyunun hemen üst caddesi.

Gaziantepli Yılmaz Usta
belphegor
07.24.2022
5

Ciğer, adana ve açık beyti yedik, hepsi muhteşemdi. Fiyatları da bu yüksek kalite için gayet iyiydi. Yemekten önce ikram olarak çorba, salata gelmesi ve çalışanların ilgisi ile beraber Amasyada dostlarımı gönül rahatlığıyla getirebileceğim 1 numaralı yer olarak aklıma kazındı.

Gaziantepli Yılmaz Usta
OS
Oguz Sevinç
07.22.2022
5

Yolculuk sırasında ugradığımızyer. Mekânın.ambiansı güzel. Çalışanlar.güleryüzlü ve ilgili. Adana kebabı oldukça başarılı. Ama beni mest eden cevizli ve fıstıklı baklavası oldu. Yedigimlm en güzel baklavalardan bir tanesi oldu. Tavsiye ederim

Gaziantepli Yılmaz Usta
AR
Ali Rıza Gül
07.21.2022
5

Rabbim bol müşter nasip etsinGerçekten temiz bir esnafAile işletmesiBu lezzetleri tatmadan gitmeyin

Gaziantepli Yılmaz Usta
SA
Serap Abi
07.20.2022
5

Amasya’ya her gelişte uğradığımız,müşteriyi ilgi ile karşılayan ,özellikle ciğeri efsane olan bir yer.Yemek öncesi gelen ikramlar çok güzel ve fazla. (Çorba,bulgur pilavı,salata,ezme ,çay ve su ikram şeklinde geliyor.Umarım bu hizmetleri hep böyle devam eder.Yemek sonrası baklava da müthişti.Şiddetle tavsiye ederim.Ücretleri de gayet makul seviyede.İşletmeye buradan teşekkür ediyoruz.Hayırlı bol kazançlar diliyoruz.

Gaziantepli Yılmaz Usta
FU
Furkan Ulaş Arslan
07.18.2022
5

Yoldan gelip Tokat’a geçerken Amasya’da gece vakti acıkıp o saatte nerede ne yiyeceğimi düşünürken açık bulup girdik. Gayet lezzetli bir tavuk ve ciğer yedik. Adana kebap kalmamıştı ama onun için bir daha gitmeyi düşünüyorum. Gece 12ye doğru ikram edilen çay bile taze ve güzeldi. Kafede böyle çay gelmiyor o saatte. Çalışanlar da gayet ilgili ve kibarlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Herkes fiyatlarına uygun yazmış. Emin olamadım ben. Bir porsiyon ciğer ve tavuk yanında da kola ve şalgama 205 TL ödedim. Fiyat olarak yorumu buna göre yapabilirsiniz :)

Gaziantepli Yılmaz Usta
EB
ELİF BETÜL ÜLKÜ
07.18.2022
5

Öncelikle porsiyonları çok büyüktü bitiremedim bile. Lezzet de bir o kadar iyiydi. Biber ve soğan yiyemediğim için bibersiz ve soğansız salata rica ettik. Hemen hazırlayıp getirdiler. Restaurant kapanmak üzere olmasına rağmen çayları çok tazeydi. Bir porsiyon tavuk, bir porsiyon ciğer ve iki meşrubat için 205 lira ödedik. Fiyat olarak çok uygun diyemeyeceğim ama verilen hizmete göre verilebilir bir fiyattı. İşletmeye ve çalışanlara teşekkür ederim 🌸

Gaziantepli Yılmaz Usta
AY
Ahmet Yusuf Özbey
07.17.2022
5

Belki de Amasyada yemek yiyebileceğiniz en fiyat performans restaurantlardan biri.Ödediğiniz fiyat yediğiniz yemeğin karşılığını fazlasıyla verecektir.Mutlaka Adana Kebabını ve Baklavasını deneyin çok farklı çok güzel bir tadı var.

Gaziantepli Yılmaz Usta
DM
Donyell Malen
07.16.2022
5

Google yorumlarına bakarak geldik pişman olmadık. Adana ve Ciğer Şiş yiyip beğendik. Kebabın yanında çorba ve salata da jest olarak ikram ediyorlar. Tarık abinin samimi tavırları ilgisi memnuniyet verici .

Gaziantepli Yılmaz Usta
BT
Bülent Türk
07.16.2022
5

Merhaba öncelikle Bayburttan İstanbula dönüşte Amasya merkeze indik ve birşeyler atıştırmaya gittik. Gaziantepli yılmaz ustanın kebap salonuna gittik. 4 urfa söyledik çorbalar ve salatalar ikramlık olarak geliyor. Sonrasında urfalarımız geldi tabak olarak ve tat olarak mükemmeldi. Amasyaya geldiğinizde yemek yerseniz uğramanızı tavsiye ederim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
SS
Seda Sahin
07.02.2022
5

Yemeklerin lezzetleri yerinde cevizli baklavası mükemmel otantik mekan guleryuzlu çalışanlarıyla harika. Önden çorba ve pilav ikram oluyor

Gaziantepli Yılmaz Usta
AA
Ahmet Ahmet
06.25.2022
5

Öncelikle 3.katta bizimle ilgilenen olgun beye teşekkür ederim. Yemek öncesi verilen ikramlar güzel.Ciğer ve adana harikaydı. Geçen sene doğuya gittim. Adana bugüne kadar yediğim adanalar arasında en iyisiydi. Ciğer yine harikaydı.Fıstıklı baklava ve dondurma mükemmel gerçekten.Gaziantep koçak baklavası ile yarışır nitelikte.Fiyat performans harika. Kesinlikle gidin derim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
AO
Ali Ozgedik
06.20.2022
5

Antep mutfağını sevenler için ideal bir yer hijyen ilgi alaka çok iyi fiyat performansı iyi

Gaziantepli Yılmaz Usta
Aynur Çalkan
06.18.2022
5

Çalışanlarının ilgisi olsun, yemeklerinin lezzeti olsun efsane güzel bir mekan. Yemeğin önünden çorba ve mezeler ikram geliyor. Özellikle ciğerini, adanasını ve kadayıf sarmasını mutlaka deneyin.Yemek sonunda çay ikram ediyorlar. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Gaziantepli Yılmaz Usta
HF
Hilmi Furkan
06.17.2022
5

Muhteşem ilgi alaka ve fiyat performans kesinlikle fıstıklı baklava ve ciğeri deneyin. Türkiye’de yediğim en güzel ciğerlerden biriydi. En üst katta Tarık abi var. Çok güzel bir karşılama ile bizi hayli mutlu etti teşekkür ederim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
GS
Gokhan Sontay
06.17.2022
5

Amasyada şüphesiz en rahat yemek yiyebileceğiniz tertemiz bir restuarant. Yemekleri ikramları harika, çok lezzetli.Garsonlar, personel çok ilgili. Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir işletme. Fiyatları çok uygun. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. İyiki de gitmişim çok memnun kaldım. Garson Tarık Beye de ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
KI
Kurtulus Imrol
06.15.2022
5

Amasyada güzel, temiz gönül rahatlığı ile endişe etmeden yemek yiyebileceğiniz harika bir mekan. Izgaraları, kebapları çok güzel lezzetli ikramları bol ve doyurucu. Tatlıları da çok çeşitli ve lezzetli. Kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Fiyatları çok uygun. TARIK kardesıme ılgısınden dolayı tesekkurler

Gaziantepli Yılmaz Usta
GA
Gülten Aydın Dündar
06.15.2022
5

Kokuları takip ederek gittik 😉Efsane lezzet ,Adana kebap,ciğer şiş,ikramlar ,lavaş hepsi çok iyiydi ellerine sağlık.Ortam temiz,binanın içerisi, mimarisi de çok keyifli .Çok teşekkürler .Şiddetle tavsiye ediyorum

Gaziantepli Yılmaz Usta
IK
Ibrahim Kocaman
05.23.2022
5

Adana kebabı çok güzeldi.Çorbası, mezeleri gayet güzeldi.Lezzetine göre fiyatı makbuldü.Pencereden manzarası da güzel.Aile salonunda bir Adana kebap yemenizi tavsiye ederim.

Gaziantepli Yılmaz Usta
Cumhur Özdemir ÜREMEN
05.19.2022
3

Merkezi yerde. Lezzetleri de fena değil. Yan masa bizden sonra geldiği halde, çorbaları bizden önce geldi. Çorba güzeldi. İki tane adana söyledik. Bir tanesi sonradan gelecek dediler, meğer adana dökülmüş. Oğlum, neredeyse yedi bitirdi, bizim tabak sonra geldi. İştah kaçınca, paket yaptırttık. Tatlı siparişi vermedik. Müşteri idaresi problemli..

Gaziantepli Yılmaz Usta
ZU
Zeynep UÇAR
05.16.2022
5

Amasyaya ilk defa gelmiştik bir esnaf tavsiyesiyle gittik çok memnun kaldık. Çok temiz ve kaliteli bir yer. Mekan, hizmet, lezzet hepsi birbirinden güzeldi. Çalışanları güler yüzlü, içten ve ilgili. İstanbuldan gelmiş biri olarak fiyatı da çok uygun buldum. Çorbası, salatası, mezeleri ikramdı. İstanbulda böyle bir mekanda 200 lira ödeyeceğimiz hesap 70₺ tuttu. Tavuk şiş, Urfa kebap yedim çok lezzetliydi, birdaha Amasyaya yolum düşerse kesinlikle uğrayacağım bir mekan samimiyetle tavsiye ediyorum

Gaziantepli Yılmaz Usta
Ömer YILMAZ
05.09.2022
5

Lezzetli ciğer şiş ve kaymaklı kadayıf harikaydı. Bayan personeller çok ilgili, teşekkürler ederim hepsine. Fiyatlar ekonomik. Sekiz kişi tıka basa doyduk 800 TL ödedik. Emeğinize sağlık.

Gaziantepli Yılmaz Usta
OE
Ozan Emre Demir
01.14.2022
5

Jesus would probably like this place

Gaziantepli Yılmaz Usta
TD
Tuba Demir
12.08.2021
5

Servis güzel ortam çok güzel özellikle soslu kebabı denemenizi tavsiye ederim. Ana cadde üzerinde ulaşımı kolay..

Gaziantepli Yılmaz Usta
tp
tosun pasa
11.05.2021
5

Mega

Gaziantepli Yılmaz Usta
İstanbul İstanbul
10.10.2021
5

Amasya gelipte tüm bu manevi türbeler camileri gezip yemek yemek için yer arıyorsanız aramanıza gerek yok yılmaz usta kebap sizi kapıdan girişten itibaren güler yüz masada ikramlarla ihya ediyor karışık kebap küşneme yedik hepsi birbirinden lezzetli çorba ezme salata ikram hepside harika tatlıları muhteşem şöbiyet baklava kadayıf künefe ile istediğimiz dondurma efsane tek kelime ile uğramadan geçmeyin . Ellerine sağlık yılmaz usta ve ekibi . (2020 de gittiğimiz bu yere 2021 de tekrar uğradık eski halinden eser yok şef mi değişti diye sorunca ortaklarından biri vefat etti dendi malesef çok değişmiş.)

Gaziantepli Yılmaz Usta
Yılmaz ÖZTÜRK
09.04.2021
5

Amasya da, ana cadde üstünde hastane yönüne gidilirken bakırcılar çarşısı na dönmeden sağda köşede iki katlı restaurant. Kalite, hizmet, fiyat endeksine görd oldukça başarılı. Ciğer, Adana, Urfa şiş gerçekten tatmaya değer. Arada verilen mezeler de oldukça doyurucu. Binası da oldukça tarihi, tavan süslemeleri eski sandalyeleriyle size eski Amasya konaklarını hatırlatıyor. Tavsiye edilir.

Gaziantepli Yılmaz Usta
Ha
Haora a
06.26.2021
5

So good I like it

Gaziantepli Yılmaz Usta
YK
Yushin Kaze
06.11.2021
5

It was really tasty and the service was definitely a good one. I recommend lungs.

Gaziantepli Yılmaz Usta
CP
Corey Plester
09.14.2020
5

Amazing service, great food. Came back a second time for their amazing baclava. Friendly staff. Travelers from Canada 🇨🇦🍁My Instagram- Corey_Canadian_Traveler

Gaziantepli Yılmaz Usta
SH
SAID HAVVA
08.03.2020
5

Good service and delicious food

Gaziantepli Yılmaz Usta
EG
Emin Guluzade
10.26.2019
5

Great spot to eatPrices are medium not that high

Gaziantepli Yılmaz Usta
0Y
05ibrahim Yıldız
05.03.2019
5

İt can eat meal with enjoyable

Last update: {date}
4.4
50
Open
Gaziantepli Yılmaz Usta in Amasya

Dere, Mustafa Kemal Paşa Cd. No:21, 05100 Amasya Merkez/Amasya, Turkey, Amasya

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!