• en

Galeria Bistro in Pápa

- View Place Hours
Place Hours
Galeria Bistro in Pápa
4.5
50
Direction

Pápa, Fő tér 21, 8500 Hungary, Pápa

Ask a question
Description

Galeria Bistro - Bistro in Pápa, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Galeria Bistro
CS
Csaba Sági
11.19.2022
5

Gyors, udvarias kiszolgálás, megfelelő adagok, széles étlap. (A leves kicsit sós volt.Árak a ma “megszokottak”

Galeria Bistro
AH
Attila Horváth
11.13.2022
3

Ahhoz képest, hogy frekventált helyen van a bisztró, az ételek minősége elmaradt az elvárástól. A szűzérme rágós volt, a hozzá adott szalonna nem volt eléggé átsütve.A csülök egész finomra sikerült, de a pirított hagyma amivel letakarták állott volt.A hozzá adott saláta sem volt friss.Összességében csalódtunk!

Galeria Bistro
AS
Adél Szabó
11.05.2022
1

Kritikán aluli..ricsajozó személyzet. Az ételek közül csak a melegszendvicsről tudok véleményt mondani..azt hittem hogy egy melegszendvicset nem lehet elrontani, pedig de.

Galeria Bistro
NK
Nikolett Kiss
10.30.2022
4

Az ételek nagyon finomak voltak - kimondottan a hagymakrémleves sok sok sajttal, Húsleves kicsit sós volt - , a főételek nagy adagok, finomak. A hely belső elrendezése , dekorálása nagyon kellemes hangulatot árasztott 😊Sajnos a felszolgáló személyzet egy kicsit szétszórt volt , kommunikáció terén ...., illetve számunkra zavaró volt, hogy a 3 felszolgáló közül kettő folyton jött az asztalunkhoz, hogy minden rendben van , ízlik e.Minden jót a csapatnak!

Galeria Bistro
MS
Mr Sonka
10.16.2022
5

Kellemes hely nagyon finom ételek gyors ki szolgálás ajánlom mindenkinek

Galeria Bistro
PI
Pilinyi Ildikó
10.11.2022
5

3 napos kirándulásom alatt ( ebben volt 6 étterem!itt ettem a legfinomabbakat!Minden étel isteni volt! ( svédasztal)Szeretnék többször visszatérni!

Galeria Bistro
EB
ERNŐ BALOGH
09.10.2022
1

Első és egyben utolsó hely volt pápai látogatásunk során. Az ételt (harcsafiléamit barátaink megrendeltek, 1,5 óra elteltével sem voltak képesek felszolgálni, sőt, a végén még nem is tudtak már róla, a 2*2 dl bor helyett csak 1-et sikerült kíhozni, a csülök, amit mi kértünk, száraz volt nagyon, és sós. Teljes kavarodás volt az egész. Nem ajánlom.

Galeria Bistro
VH
Vivien Horváth
08.26.2022
2

A hely egyetlen pozitivuma, hogy ott van, ahol.A terasz arnyekoloja random nyitodik-zarodik (allitolag magatol), a szemelyzet abszolut nincs a helyzet magaslatan, a limonadet pedig nem all modjukban buborekmentesen felszolgalni.

Galeria Bistro
AH
Andrea Horváthné
08.19.2022
5

Lányunk esküvője volt. Nagyon finom volt minden! A személyzet segítőkész és nagyon kedves volt! 😊 Ismét köszönjük! 🥰

Galeria Bistro
GB
Gizella Baranyai
08.19.2022
5

Sokféle étel közül lehet választani, az adagok bőségesek,a 2-3 személyes tál 5 embernek is bőven elegendő.És nem utolsósorban, nagyon finoman főznek.

Galeria Bistro
GN
György Németh
08.16.2022
1

A négy fiatal felszolgáló a bárpultnál ücsörgött! Az italunkat 10 perc várakozás után én mentem be megrendelni. Későbbi italrendelést is a bárpulthoz sétálással tudtam leadni. Fizetni be kellett ismét mennem! Ha nincs felszolgálás,akkor legyenek szívesek azt kiírni!

Galeria Bistro
PT
Polgár Tamás
08.13.2022
1

Ma délben több, mint 1, azaz egy órát vártunk egy kommersz tálra.Kár volt várnunk, tulsózott, túlsütött husokat kaptunk.Soha többet!!!!!!!

Galeria Bistro
MA
Mihályi Adrienn
07.29.2022
3

Fiatalos, pörgős hely, ahol korrekt áron, gyorsan meg lehet ebédelni, aztán menni tovább. Főleg ebédmenüztetés, kiszállítás a fő profil, úgy látszik. 14 óráig nincs étlap, csak 2 fele leves és 5 féle főétel. Desszert nincs. A kicsit száraz sült krumpli mellé pedig jól jött volna savanyúság, vagy saláta. :(Nincs légkondi, így nyáron elég meleg van bent.Az adag korrekt volt, az étel közepes, ár-érték arány jó.(A mosdó nagyon kulturált, tiszta volt.)

Galeria Bistro
ZB
Zsolt Budai
07.22.2022
5

Központi helyen van, az árak mégsem elszálltak. Kint hűvös terasz rekkenő hőségben is. A mosdó kultúrált és pelenkázó is van.

Galeria Bistro
TV
Tamás Vass
07.19.2022
5

Nice place great food. Try their soups, very fine!

Galeria Bistro
AI
Antal Illés
07.10.2022
5

Finom ételek és italok. A séf gyors, dicséretes.

Galeria Bistro
TZ
Tamás Zoltán Sándor
05.23.2022
5

Kellemes étterem változatos mediterrán (hamburgerek, szendvicsek, saláták, tortillákés hagyományosabb ételekkel (levesek, tészták, rántott karaj/csirkemell, stb.). Jó időben a kinti kiülős része is igénybe vehető. A fel- és kiszolgálás gyors volt, az ételek ízletesek.

Galeria Bistro
LL
Laszlo Lukacs
05.15.2022
2

The location is good, the food is great, but the service... service??? Yes we received our drink and food but thats it. Waiting on staff is hidig somewhere, no interraction, no upselling. I couldnt make the waitress to pay attention 3 times, so finally we didnt order anymore drink or dessert. You missed at lease 30% of the sales... just telling. Finally I decided just to pay and go. I paid but I didnt receive any bill or something to check if what I paid was correct or not. I simply lost my patience and I didnt want to ask for anything else so we left.If you want to eat and go, feel free to take a try but dont expect anything else for your money.

Galeria Bistro
BN
Bea Nagy-Rémi
05.13.2022
5

Az ételek nagyon finomak voltak és nagy adagok.Szép időben érdemes kiülni az árnyékos teraszra, szuper szép a Fő tér.A belső helyiség is tiszta, tágas, hangulatos.A felszolgálók mind kedvesek és segítőkészek voltak.A mosdó tiszta.Babakocsival is könnyen megközelíthető, van etetőszék az étteremben és pelenkázó a mosdóban.Az árakról nehéz írni jelenleg, mivel minden folyamatosan drágul. Egy kis adag leves, két főtt étel, egy desszert és üdítők összesen 7000 forintba kerültek 2022. májusában, szerintem jelenleg erre már nem mondhatjuk, hogy drága lenne.

Galeria Bistro
MO
Marietta Oberst
04.17.2022
4

A bisztró belül tágas, hangulatos, modern. Nagy választék nincs, az ételek nekünk átlagosak voltak. A limonádét lehetne kicsit javítani. Elhelyezkedés szempontjából kiváló,nyáron biztos nagyon hangulatos lehet kinn ülni a Fő téren...

Galeria Bistro
Bernadett
04.03.2022
5

A hely modern, világos, kellemes, tiszta.Babaetetőszékkel, gyermekjátszó sarokkal.Kedves, gyors kiszolgálás.Az ételek szépen tálalva, finomak, bőséges.A desszertek vitték a prímet.

Galeria Bistro
RC
Réka Czupper
02.12.2022
5

Gyors, kedves kiszolgálás és hihetetlenül finom ételek és italok. Köszönöm a kemény munkátokat! 😊

Galeria Bistro
LR
Lili Raffai
01.29.2022
5

Csodás hangulatú helyen, csodás kiszolgálással ebédeltünk. Az ételek nagyon finomak és laktatóak! Most voltunk elősször, de biztosan visszatérünk! 😊😊Csak. Ajánlani tudom!

Galeria Bistro
ZT
Zoltán Tóth
08.22.2021
1

Surely we catch a very bad day of the staff , or we got the only one who speaks from an superior view. Service was fast but the staff was seriously impolite. Most of the time the tone speaks a lot more than just the words. In this way we were not curious for the other part if the service.

Galeria Bistro
PH
Patrik Hanzl
08.13.2021
5

Good location, food very good, nice staff speaking English, prices very nice. Very good restaurant!

Galeria Bistro
PL
Péter Litvai
07.25.2021
3

A sok pozitív értékelés miatt ültem be, mert étlap nem volt kitéve. A választék nagyon kicsi volt, végül egy átlagos carbonara spagettit ettem.

Galeria Bistro
AG
Anita Gutowski
07.04.2021
5

Great food, great staff and great locstion.

Galeria Bistro
as
andreas stavrakas
10.26.2020
4

Nice restaurant, family friendly, stuff poor in English and sometimes not willing to communicate

Galeria Bistro
BL
Balázs Lepény
10.04.2020
5

Az utca felől nézve inkább egy szűkös kis szendvicsezőnek látszik, de betérve egy tágas, vintage stílusú kisétterem/bisztró tárul a vendég szeme elé. Kedves személyzet, jó ízléssel összeállított dekoráció, fotókkal illusztrált igényes étlap (füzet).Az adagok nagyobbak a valóságban, mint a fotókon és nagyon finomak 👌A mosdó is igényes és tiszta.Egy szeplő volt csak az összképen: SZÉP kártyából csak OTP-set fogadnak el. Ettől függetlenül jár az öt csillag, köszönjük a finom és bőséges ebédet!

Galeria Bistro
IV
Iván Várhelyi
07.08.2020
4

Az Esterházy-kastélyban ajánlották, amikor ott nézelődtünk. Nem bántuk meg. Elfogadható, szimpatikus környezet, inkább vonzó, érdekesnek ígérkező ételek, választottunk is kettőt, bár túl gyorsan nem jöttek oda hozzánk, pedig alig volt vendég a hétköznapi délidőben. Finom volt, amit kértem, nem is volt drága, a kiszolgálás valahogy olyan kis enervált volt, ketten, hárman is arra jártak, kitől ezt kértünk, kitől azt, de összességében nincs kifogásom, nem drága a hely, ajánlom is mindenkinek.

Galeria Bistro
BH
Betty Hum
06.23.2020
3

Szép és modern környezet. Kedves, gyors kiszolgálás . Az árak is jók. De az étel nem tökéletes. A fish and chips szép nagy adag volt , de a hal zsíros volt nagyon . A leves sós volt. A hamburger zsemle felfújt , régi típusú. A hús ugyan vastag volt , de a töltelék egyéb része szegényes. Amerikai káposzta saláta nagyon rossz ízű volt. A grill sajt finom volt.Sajnálom. Remélem véletlen, mert az étlap igen változatos és nagyon nehéz a választás a bőséges , igazán jól hangzó ajánlatból.

Galeria Bistro
RR
Rob Robenolt
03.08.2020
5

Outstanding food, good service

Galeria Bistro
IM
Ian Martin-Thomas
10.04.2019
5

Good day and evening menus, plenty of quality, good portions. Staff and management excellent. We have visited by our selves and with friends, all impressed with consistency. Situated in the square, good scenic views, also they have free entertainment at certain times of the year. Check with the local tourists information office, just around the corner

Galeria Bistro
MH
Mark Hayes
09.03.2019
4

Always a good meal here

Galeria Bistro
MR
Mike Ramseyer
08.28.2019
5

Nice venue nice location nice people good food good prices lovely weather

Galeria Bistro
ThePlayerX
08.04.2019
5

Very good food.

Galeria Bistro
gutmiko
05.14.2019
4

Fast Service, tasty food. Good lunch deals until 14.30

Galeria Bistro
AH
Attila Horvath
09.22.2018
5

Nice place in the hart of the town. Quick service with correct prices. as so far ;)

Galeria Bistro
TK
Tarmo Kleinert
08.11.2018
5

Good food,nice and cozy place.

Galeria Bistro
GM
Gyula Magasy
07.31.2018
5

Kulturált környezet, gyors kiszolgálás, hatalmas és friss ételadagok, gazdag italválaszték: kellemes meglepetésre Zirci Apátsági sörök, hozzáértő személyzet, tiszta rendezett mosdó, bankkártyæs fizetés lehetősége. Az el nem fogyasztott ételadagokat külön kérés nélkül is "dobozolják"!

Galeria Bistro
CO
Christiane Oberleitner
07.29.2018
3

Ok.

Galeria Bistro
JH
James Hardwick
07.01.2018
3

Nice food and great location but always a very, very slow service!

Galeria Bistro
ME
Michael Egger
05.26.2018
5

Tip Top

Galeria Bistro
DL
Dominika Líšková
04.04.2018
5

Really nice atmosphere, and as a fan o interior design, I enjoyed my tea even more. The bistro is decorated with old pictures of Pápa, so its also a small history tour through the beautiful city.

Galeria Bistro
BS
Bálint Szolcsányi
04.01.2018
5

The atmosphere is great, waiters are kind, food is delicious (had a burger and ribs with lemonade), the location is splendid, prices are OK.

Galeria Bistro
JC
John Clarke
02.09.2018
4

I always like my experience here, good Greek Shepard salad, good atmosphere, good staff.

Galeria Bistro
TH
Terry Hilborne
08.14.2017
5

Good food and good prices

Galeria Bistro
AB
András Bene
07.25.2017
3

The burger is fine. The service was good. You can have craftbeer.

Galeria Bistro
IZ
Ingo Zippel
03.10.2017
5

Very nice restaurant. Not typically Hungarian food, but the variety is nice, quality is good and prices competitive. I had the Wiener Schnitzel, which is excellent.

Galeria Bistro
CK
Csaba K
07.07.2016
2

Great location with the view of the main square, basic but ok menu from soups to desserts and an arrogant, ignorant waitor who takes 2 stars off the place easily.

Phone
View number phone +36 89 820 080
Last update: {date}
4.5
50
Open
Galeria Bistro in Pápa

Pápa, Fő tér 21, 8500 Hungary, Pápa

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!