• en

Fonte Hotel and Restaurant in Gyor

- View Place Hours
Place Hours
Fonte Hotel and Restaurant in Gyor
3.9
50
Direction

Győr, Kisfaludy u. 38, 9022 Hungary, Gyor

Ask a question
Description

A 3-minute walk from local history exhibits at the Xántus János Museum, this unassuming hotel is a 7-minute walk from the Basilica of Győr and a 9-minute walk from Győr train station.Straightforward rooms offer free Wi-Fi, flat-screen TVs and minibars, as well as safes. Suites add separate living areas, and tea and coffeemaking equipment.There's a meeting room, and a laid-back restaurant with a terrace. A breakfast buffet and parking are available.

Overview
Features
Review
Add rating:
Fonte Hotel and Restaurant
TK
Tim Krämer
08.25.2022
5

Great Location, right in at the beautiful city centre

Fonte Hotel and Restaurant
NP
Nitish Pandey
08.07.2022
5

They dont have service (housekeeping, food, coffeebut its close to city center and you can find restaurants nearby

Fonte Hotel and Restaurant
JH
Jana Hristova
07.16.2022
5

This hotel is a gem, super clean, large rooms, good breakfast. The front desk stuff speaks English, very polite and solution oriented. If we are in the area we will definitely stay here again. Thanks again!

Fonte Hotel and Restaurant
Madalin
04.26.2022
5

Good!

Fonte Hotel and Restaurant
HL
Heiko Lorenz
04.23.2022
5

Schönes Hotel,In der Stadt. Anreiße nach 20Uhr kein Problem.Schlüssel in Schlüsselsafe hinterlegt Und telefonisch Details übermittelt bekommen.Personal sehr freundlich und zu vorkommend.

Fonte Hotel and Restaurant
neodenes
11.01.2021
4

Az alap szoba kissé lelakott volt. A zuhanyzóban üres volt a tusfürdő/sampon adagoló. A reggeli választékban rendben volt, mennyiségben kevésbé. A teához kikészített citrom szeleteken zöld penész éktelenkedett. A saját, kerítéssel elkerített parkolóba 5-6 autó fér. Ezen kívül az utcán, vagy a közeli parkolóházban lehet az autót letenni. A személyzet kedves, készséges.

Fonte Hotel and Restaurant
SS
Salome Sýkorová
09.28.2021
5

Malý hotýlek v centru, hned vedle divadla. Pokoje zařízené standardně, koupelna čistá, milý personál, klid.

Fonte Hotel and Restaurant
LV
Luděk V
09.25.2021
5

Hotel je příjemný a dle našich představ, parkování u hotelu, do centra jen pár kroků, prostě noční Győr je úžasný.

Fonte Hotel and Restaurant
IG
Ibolya Gazsiné
06.21.2021
5

1 éjt töltöttünk ott, maximálisan elégedettek voltunk. Tisztaság és kedves kiszolgálás.

Fonte Hotel and Restaurant
PL
Peter Lessi
10.11.2020
5

Nagyon szép és tiszta hotel. Bőséges reggeli. Kedves személyzet. Csak ajánlani lehet

Fonte Hotel and Restaurant
ZC
Zsolt Csendes
08.16.2020
2

Borzalmasan lepattant, csöves. A hotel maga egy kész labirintus, az emeleti szobák elhelyezése szinte teljesen rendszertelen, követhetetlen, háromszor kellett visszafordulnunk zsákutcában végződő folyosókról, mire végül sikerült megtalálnunk a szobánkat. Az ajtónkhoz vezető lépcsősor szinte akadálypálya, olyan meredek, hogy tyúklépésben közlekedhet csak az ember, ha nem akar leesni, el sem tudom képzelni, hogy idősebb vendégek hogy másszák meg. A szoba sem volt sokkal jobb minőségű. A zuhanyzó csaptelepét eszi a rozsda, a vécé pedig használhatatlan, a deszkát nem lehet felhajtani úgy, hogy megmaradjon, az ember hátára csukódik használat közben. A reggeli kritikán aluli minőségű. Az ár alapján persze gondolhatjuk, hogy nem fognak pezsgőt és homár felszolgálni nekünk, de az azért jogos elvárás lenne, hogy legalább a felszolgált ételek minősége üsse meg a szintet. Minden szottyadt, a tálalás esztétikája elveszi az ember étvágyát magától az ételtől. A pékáru készlet szegényes, kifli és zsemle egyáltalán nincs, ami van, az pedig frissnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető. Ami jónak nevezhető hogy az első emeleti szobák az árszintnek megfelelőek.

Fonte Hotel and Restaurant
LA
László André
08.12.2020
5

Tiszta szép szobák, kedves személyzet, bőséges választék a finom reggelinél.

Fonte Hotel and Restaurant
MK
Marek Krcmarik
08.04.2020
2

Špína, špatně uklizená zejména koupelna, ve dvou lampách chyběly žárovky. I přes naší žádost o pořádný úklid koupelny se nic nezměnilo. Chtělo by to vymalovat. Klimatizace v pokoji nefungovala kvůli koronaviru. Milý personál, chutná snídaně, dobrá poloha hotelu v centru, bezproblémové parkování.

Fonte Hotel and Restaurant
AP
Anikó Pál
06.29.2020
2

Fürdőben nincs szellőző, folyamatos volt a bűz. Ágy matraca rosszabb már nem is lehetett volna, minden mozdulatra recsegett, ropogott, a rugók szúrtak, nyomtak. A svédasztalos "rendkívül finom" reggeli a koronavírusra hivatkozva fejenként 2 darab több napos száraz zsömle a legócskább felvágottal előre elkészítve, amit a szobába hoztak fel. Senkinek sem ajánljuk ezt a helyet.

Fonte Hotel and Restaurant
LK
Lenka Koňušíková
02.18.2020
5

Bohatá snídaně, čisté a pěkně zařízené pokoje. Velmi příjemná obsluha.

Fonte Hotel and Restaurant
LK
Lászlóné Kiss
01.02.2020
3

A szálloda bővítése miatt zeg-zugossá vált, nehézkes a szobák megközelítése. A lépcsőház szűk, a lift sem szolgál ki minden vendéget. Viszont a reggeli kínálat bőséges.

Fonte Hotel and Restaurant
ZN
Zsombor Németh
09.20.2019
3

Kétszer jártunk itt, időben viszonylag közel egymáshoz. Egyik alkalommal kiváló szoba volt, szuper reggelivel. Másik alkalommal a szoba elég béna volt (pl. a fürdőben falra szerelt, mozdíthatatlan zuhanyrózsa...), reggeli pedig fél 8-kor már semmi... Szóval ki lehet fogni jót és rosszat.

Fonte Hotel and Restaurant
TS
Thilde Stensgaard
08.19.2019
1

Fint værelse, men mangler rengøring i krogene. Glassene på mit værelse var ikke blevet gjort rene. Badeværelset lugter af tis, som et offentligt toilet.Meget lydt. Man kan nemt har gæsterne på de andre værelser. Var nødt til at sove med ørepropperAlt for varmt værelse. Aircondition virker ikke. Man vågner om natten fordi der er alt for varmt.Personalet virker surt, og hilser ikke når man går forbi.Halv kedelig morgenmad.Jeg kommer her ikke igen.

Fonte Hotel and Restaurant
MG
Monika Grimm
08.16.2019
3

Na ja, Zimmer mit Blick auf das Treppenhaus. Zum Glück gab es einen Deckenventilator. Frühstücken muss man dort nicht. Man wird satt..... Die Lage hingegen war ein Traum. Den Duschkopf haben wir selbst mit Panzertape festgeklebt, weil er kaputt war. Also 35.000 HUF wäre das Zimmer nicht wert. So stand es an der Türe.

Fonte Hotel and Restaurant
IJ
Ivo Juráček
08.11.2019
4

Hezký hotel za přijatelnou cenu jen pár metrů od centra určitě nejlepší varianta k prohlídce města. Snídaně přiměřené k ceně a chutné. Parkování za 7 euro v hotelovém dvoře.

Fonte Hotel and Restaurant
BS
Bence Szolga
07.21.2019
2

Közel van tényleg mindenhez és finom a reggeli. Ezt a két pozitívumot tudom csak elmondani róla 4 nap után. A fürdőszobában lévő zuhanyzót aki csinálta valószínűleg soha nem fürdött még életében. A víz egy az egyben kifolyik a helyiségből egyenesen ki a folyosóra ahol természetesen padlószőnyeg van. Ezután persze jön az ellenállhatatlan dohos szag amit egész nap érez az ember. Felmosót kellett kérnünk mert minden zuhanyzás után úszott a vízben szó szerint minden. Maga a szoba kialakítása miatt nagyon kicsinek hatott, alig lehetett közlekedni benne anélkül hogy neki mennél valaminek. Lehet ez csak pont a miénkre igaz nem tudom, én mindenesetre nem ajánlom őket.

Fonte Hotel and Restaurant
PC
Petr Chromý
06.18.2019
4

Pokoje i recepce super. Klima i klid.. Ale.. Co se tyce parkovani,..hotelove parkoviste se plati a ma malou kapacitu. Pokud je plne..ceka Vas prohlidka mesta.. Navic se plati za kazdy den(nocpoplatek za pobyt mestu-lazenska dan..ci tak neco.. Kazdopadne pokud platite predem pres Booking ci jine..musite toto jeste na miste doplatit.. Ale zase na jejich omluvu, takto to vede vice hotelu v Gyoru.. No..

Fonte Hotel and Restaurant
Maria
06.18.2019
4

Przyjemny hotel w samym centrum Starego Miasta. Parking bez problemu przy hotelu. Smaczne śniadanie. Cena przyzwoiya

Fonte Hotel and Restaurant
IN
Imre Nagy
05.30.2019
5

Szuper hely, közel a központhoz. Széles választékú reggeli. Baba fürdetőkád nem volt.

Fonte Hotel and Restaurant
BG
Berty Ghiorghiescu
05.28.2019
4

Ne-am simțit bine aici.Personalul amabil, vorbitor de engleză.Locația plasată în Centrul Vechi al orașului Gyor.Camera dublă mare și frumoasă, bine mobilată.Baia spațioasă și curată.Au parcare proprie în curte contra-cost semi-publică.Micul dejun internațional, cafea bună.Restaurantul funcționa doar pentru mic dejun, dar în zonă sunt alte locații pentru dejun.Mulțumim pentru găzduire!

Fonte Hotel and Restaurant
JS
Jánosi Sándor
05.26.2019
5

Kényelmes tiszta tágas szobákUdvarias segítőkész személyzetFinom svédasztalos reggeliKözépkategóriás ár

Fonte Hotel and Restaurant
BV
Bea Verebi
05.05.2019
4

Először a negatívokról: Ami zavart, hogy a szobánk ablakai egy zárt folyosóra nyíltak, ettől kellemetlen bezártságérzetem volt. Dohányzóként hiányoltam, hogy nincs kulturált dohányzó szektor kialakítva. Több, kisebb kaliberű szállodában is jártam már, ahol a bagósok le tudnak ülni a reggeli kávéjukkal egy igényesen kialakított, elszeparált helyen ahol nem érzik magukat kellemetlenül és kirekesztettként, hogy ők dohányosok. Itt mi ezt éreztük, de ez legyen a legnagyobb gond. Parkolás a környéken kihívás.Pozitívumokról: A hotel tiszta, otthonos, klasszikus. A személyzet nagyon kedves és profi. A svédasztalos reggeli kiváló, bőséges a választék, elegáns a teríték. Az étterem tágas, és hangulatosan berendezett.Olvastam itt kommentekben hiányosságokról, de szólni kell a recepción és azonnal intézkednek. Volt aki kifogásolta kommentben, hogy nem takarították a szobát mialatt ott tartózkodtak. Erre való a kis kártya amit ki lehet akasztani a kilincsre, hogy "Takarítást kérek". Én pl. kimondottan értékelem, ha nem járkálnak be a szobámba a dolgaim között turkálni, ha nem kérem. Nem szeretek pihenés alatt is azon görcsölni, hogy kirándulás előtt mit pakoljak el, hogy ne lássa meg a szobalány.

Fonte Hotel and Restaurant
László Áron Farkas
04.21.2019
3

Szoba tiszta rendes, kényelmes ágy. Parkoló használhatatlan. Reggeli kritikán aluli.

Fonte Hotel and Restaurant
ZN
Zita Nyilas
02.22.2019
4

Az elhelyezkedés és a reggeli remek. A szobánk ablakai belső körfolyosóra nyíltak,ezért szellőztetni nem lehetett, sötét volt és nagyon zajos.

Fonte Hotel and Restaurant
KO
Katalin Oravecz
02.21.2019
4

A szoba, fürdőszoba tiszta, rendezett. A reggeli korrekt, svédasztalos. Meglepetés volt, hogy a szoba egy belső átriumra nézett, így természetes szellőzése nem volt! A szálloda elhelyezkedése gyalogosoknak szuper, autósoknak kevésbé :-)

Fonte Hotel and Restaurant
MR
Martin Rohr
02.09.2019
1

Zimmer klein und Schmutzig zimmermädchen schreit frühs 8 uhr auf dem flur ins Telefon Bettwäsche stinkt nach schweiß Parkplatz die reinste Katastrophe

Fonte Hotel and Restaurant
ZP
Zsuzsanna Pasztor
01.15.2019
2

! A szobák sajnos nem túl korszerűek, az ablak alatt csak úgy süvített be a hűvös szél, szigetelés sajnos nincs a hotelen. Az ágyak és ágyneműk túlhasználtak.! A fürdőszoba is hagy maga után kivetnivalót, hisz a pára elvezetésére felszerelt szellőző ventilátor el sem indult.! A reggeli az maga volt a katasztrófa. Többnapos péksütemények, kenyerek, feldarabolt fonnyadt paradicsom és uborka, fonnyadt gyümölcsök.! A kedvezményes wellness jegyek még csak szóba sem kerültek (de ez legyen a legkisebb probléma).Helyileg viszont nr.1 helyen van, azonban legközelebb nem ezt a hotelt választjuk!

Fonte Hotel and Restaurant
DK
Daniel Kral
12.08.2018
3

A stylish hotel in the historical downtown of Gyor. Its got some really interesting architecture on the outside as well as the inside, but navigating your way to some of the rooms can be a bit confusing. Rooms are spacious and comfortable (with a surprisingly fast internet connection, for free), but there was a lot of dust buildup in places and the room didnt feel very clean. Parking seems to be the biggest problem - the hotel doesnt seem to have nowhere near enough guest parking spaces!

Fonte Hotel and Restaurant
Otakonoko
09.29.2018
1

Foglaltunk 2 szobát, miután kiderült, hogy a 2 szoba egy emelet eltéréssel van úgy, hogy egymás mellé kértük őket, még a 8 éves lányt sem engedték be wc-re miután lemondtuk a foglalást.

Fonte Hotel and Restaurant
ME
Michelle Evans
06.16.2018
4

The breakfast buffet is excellent and the restaurant staff are beautiful and accommodating people who want to please. (We were especially impressed by Judith who was so very sweet and kind to us every day we were here). But the room we stayed in was not very big at all. It could fit one person comfortably but two people is a bit small. Not much in wall decor, white walls needs some repainting. In comparison to our other family members who stayed in a much more elegant room, ours was definitely not the same in size, appearance and roominess. The shower was tiny and the shower head is not the greatest. Not much room at all to put your toiletries away in the bathroom. I had to keep my toiletries in my suitcase. One postive thing I could say about this room is that at least it had an air conditioning unit. If I were to come back and stay here, I would definitely ask for a bigger room and make sure it had an air conditioning units that works. The cleaning staff were also very friendly and did a good job at keeping the place clean.

Fonte Hotel and Restaurant
AS
Andrew Speare
05.28.2018
5

Nice clean well kept.

Fonte Hotel and Restaurant
IV
Imre Vida
01.06.2018
4

Jó helyen van közel a belvároshoz a kiszolgálás kedves, az ágyuk kényelmetlen. Fürdőszobában furcsa szagot észlelünk, de Összességében tisztaság van.

Fonte Hotel and Restaurant
ZC
Zsuzsi Czifrane
01.02.2018
1

Itt janoshalman tudnak iranyitani. Taskovics sanyi mell 2 haz oda epit sarga kocsi megy petofi u sarok zsidotemplomba sarga kocsi zold is tuz becsavarit szol ide epit. Bem u 6 ide epit jon hozza szakalas alkoh fereg faddi embere halasi u 20 faddi itt ejjeli menhelybol ugrik ki iranyitani. Sarok vavro ivan ide epit. Banyai gabor oda epit szembe iroda szol vavro ivan iroda ugrunk banyaine hit rendszam szol hit teritoknek ugrunk. Tiszt czifrane detari zsuzsa janoshalma bem u 8

Fonte Hotel and Restaurant
IS
István Somogyi
12.09.2017
3

A szobaban kenyelmetlenek a szekek, a vilagitas nagyon takarekos, a furdoben nincs szappan a zuhanyozoban. A reggeli elegge spartai es talaltunk koszos tanyerokat a tisztak kozott. Reggel 9kor alig talatunk teritett asztalt, tele voltak hasznalt eszkozokkel. Az etelek feltoltse is nagyon vontatott volt. A tobbi rendben volt.

Fonte Hotel and Restaurant
GA
Green A Lot
10.16.2017
3

Nice rooms, very clean, central and nice ataff but the breakfast is a little poor.

Fonte Hotel and Restaurant
FK
Felix Kremen
08.04.2017
4

Nice, clean hotel in the middle of Györ center. Everything is close to reach from here.

Fonte Hotel and Restaurant
CM
Cyrill Meier
07.29.2017
1

Very bad hotel! They are not reliable

Fonte Hotel and Restaurant
michj
07.29.2017
1

Very bad hotel, Im disappointed! :c

Fonte Hotel and Restaurant
PT
Panni Till
02.12.2017
5

Bónusz brigádos kedvezménnyel elég kicsi szobát kaptunk, de nagyon jó helyen van az épület, és tisztaság van!

Fonte Hotel and Restaurant
JT
Jaroslav TOCIK
10.09.2016
5

Hotel v centru města - 5 minut od náměstí - s možností parkování, velmi čistý a útulný.

Fonte Hotel and Restaurant
EV
Erik Van Wissen
08.08.2016
4

Keurig Hotel met nette kamers vriendelijk personeel en de prijs is ook OK. Gelegen in het mooie centrum van Gyor.

Fonte Hotel and Restaurant
AP
Armin Paffrath
08.02.2016
5

My favorite hotel in Györ. Just nice clean and in the center of Györ.

Fonte Hotel and Restaurant
RH
Ross Henderson
10.02.2014
5

Very good hotel. Rooms are large, clean and bright. Excellent breakfast in their fine restaurant. Very pleasant, helpful staff. Highly recommended.

Fonte Hotel and Restaurant
TA
Tompos Anna
08.26.2012
5

Tényleg az egyik legjobb étterem GYőrben! Mindenkinek ajánlom, aki elegáns helyen szeretne finomat enni! 5*-os hely!

Fonte Hotel and Restaurant
WK
Wojciech Knieć
11.27.2009
5

Very nice hotel, pleasant, quiet. Very friendly and hospitable staff. Food - great. Breakfast modest.

Last update: {date}
3.9
50
Open
Fonte Hotel and Restaurant in Gyor

Győr, Kisfaludy u. 38, 9022 Hungary, Gyor

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!