• en

Fagyi. in Budapest IX. kerület

- View Place Hours
Place Hours
Fagyi. in Budapest IX. kerület
3.8
50
Direction

Budapest, Boráros tér 7, 1095 Hungary, Budapest IX. kerület

Ask a question
Description

Fagyi. - Shopping Centre in Budapest IX. kerület, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Fagyi.
Evi
11.22.2022
5

Nagyon udvarias kiszolgálás!A vendégtér lehetne nagyobb!:)

Fagyi.
AK
Adrienn Kurdi
10.08.2022
1

Elég kellemetlen élményt okozott, hogy a barátnőmnek szánt születésnapi pisztáciás tortaszeletben emberi letört köröm darabot véltük felfedezni. 😡😒

Fagyi.
Marchi, 云美如 Hollós
09.04.2022
5

Kisméretű pizza is kapható, a nagyból szeletet is lehet venni. Mindig friss, mert nagy a forgalom, a Wolt és Foodpanda is szállít innen házhoz. Kellemes utcai terasza van, napernyőkkel. Sütemények és fagylalt is kapható (cukor- és laktózmentes is). Kisgyerekeseknek is nagyon jó. Kártyával is lehet fizetni.

Fagyi.
LP
Laci Pénzes
06.28.2022
2

A fagyi tiszta cukor, a tölcsér a leggagyibb, a kiszolgálás flegma. Nem ajánlott kategória!!! Ez nem fagylalt.--------------------No és meg kell nézni a tulajdonos által az értékelésemre adott választ, amiben a szomszédját és engem minősít. Ha azóta törli is, ez pontosan mindent elmond a helyről...

Fagyi.
TP
Tamás Pintér
06.14.2022
4

The ice cream is tasty but I felt like it was a bit too expensive for that amount

Fagyi.
TT
Tóth Tünde
06.14.2022
4

Egy kedves és segítőkész fiatalember volt a kiszolgáló, cukormentes fagyit ettem, nagyon finom volt a mogyorós csokoládé, és a vanília is! Viszont azt nem értem, hogy zárás előtt egy órával, miért a fagyiért sorban álló emberek között kell a szemetest ide-oda hurcolászni!? Kezdtem zavaró tényezőnek érezni magam!

Fagyi.
IP
Ivan Pozzobon
06.13.2022
2

Sono gelatiere da tutta la vita esperienze in grandi gelateri Germania Italia e Ungheria , la vaniglia , cari ragazzi faceva pena , non so se vi è scappato dentro troppa buccia di limone e arancio con un punto di caffe ma non sapeva da vaniglia , prezzo 84ft a Dk , complimenti i soldi li fate sicuramente ma il gelato non lo sapete fare , do due stelle per il personale che ha fatto il suo lavoro .

Fagyi.
FS
Farkas Szabina
06.13.2022
1

Drága és a fagyi sem jó ...vaníliat kértünk de ahhoz nem sok köze volt

Fagyi.
TK
Tamás Koczka
04.29.2022
5

A vilàg lég jobb helye. Barátságos kedves kiszolgálás, odafigyelés a vàsàrlókra, kitűnő finom termékek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.😍😍🤩🤩

Fagyi.
AC
Adrián Csécsi
04.08.2022
1

Kiszolgálónő, mindkét fülében fülhallgató, de megkér, hogy beszéljek hangosabban.Kérdeztem, hogy telefonál, vagy zenét hallgat. Egyiket sem.Akkor minek van bedugba a füle? Érthetetlen.Mi lenne ha kihúzná a dugókat a füléből?! Lehet hallaná a vendégeket...

Fagyi.
ZM
Zsombor Matics
04.03.2022
5

Finom fagyik, finom kávé, nagyon kedves kiszolgálás. A pizzát még nem próbáltam, de másoktól azt hallottam, hogy nagyon finom.

Fagyi.
AC
Anikó Csorba
02.27.2022
5

Nagyon finom a fagyi, kedvesek a kiszolgálók.Többször voltunk itt, a kártyás fizetés mindig működött. A pizzát még nem próbáltuk, de tervben van.A panettone fagyi valami isteni.:)

Fagyi.
RR
Ragavendar Reddy Vasudevula
02.22.2022
5

Delicious and variety of cakes

Fagyi.
ns
nova super
12.21.2021
5

Csak azért nem mellékelünk fotót a pizzáról, mert mire észbe kaptunk, elfogyott. (:Hárman érkeztünk, egy kis pizzát és egy nagy margaritát kértünk és már az első szelet után rendeltünk még egy nagy margaritát, mert annyira tetszett a hangulata. A második pizza még az első remekművet is meghaladta és ez köszönhető a lelkes, odafigyelő pizzaszakácsnak. Ritka az ilyen elsőosztályú kiszolgálás, köszönjük még egyszer az élményt az itt dolgozó pultos leánynak és pizzaszakácsnak.

Fagyi.
NN
Norbert Nagy
09.17.2021
3

Sajnos nem igazán ízlett a fagyi. A citrom nagyon műízű volt, de még elfogadható, viszont a mangó ízű furcsa, gumis állagú volt, még sosem láttam ilyet. A kiszolgálók legalább kedvesek.

Fagyi.
SI
Steve Isley
09.13.2021
3

Not as good as it used to be

Fagyi.
TS
Tibi Sz
09.12.2021
2

A pizza kiváló, és a fagyi is. Bár utóbbi szerintem relatíve drága.De ami nagyon bosszantó, hogy 1 hónapban úgy látom kb 2-3 héten át "műszaki hibás" a kártyaolvasó, így csak kp-t fogadnak el. És ezt ahogy tapasztalom, hónapról hónapra visszatérő probléma. Biztosan nem ezzel van összefüggésben ;de a pénztárgépük is ezek szerint hol működhet, hol nem, mert a nyugtaadással is hadilábon állnak. :D :D :D

Fagyi.
TS
Tibor Szolnoki
09.03.2021
5

A pizza szerintem az ország legvékonyabbja. Annak aki mint én, imádja a feltétet is érezni, nem csak a tésztát azoknak ez csúcs... A pizza alap kb vékonyabb mint egy palacsinta, mint a rajta lévő gazdag felét. A sajtot szerencsére nem sajnáljak. :Árban átlagos. Le ne cseréljétek a pizzakészítő srácot!!! :)Hát a fagyi és a sütik szerintem is relatíve drága. De ez inkább országos jelenség. Ellenben finomak.

Fagyi.
FV
Fulvio Veraldi
08.07.2021
4

We often eat their ice cream (min twice/week). Nice location and Good variety of flavours offer and tasty ice cream (creamy and not icy as it happened in other lower quality ice cream shops in BP). Service is good but sometimes has room for improvement (one-two girls which we came across during this summer ).

Fagyi.
VK
Viktória Kocsis
08.03.2021
5

Csak ajánlani tudom ezt a szuper kis helyet a fagyijuk isteni a sütik és a pizzák is igazán magas színvonalúak a kiszolgálás a lányoktól mindig kedves és segítőkész de a középkorú szemüveges hölgy amióta csak ide járunk a legfainabb közülük ! Mindig be térünk ide és még sosem távoztunk csalódottan csak így tovább <3 :)

Fagyi.
GB
Gyöngyi Baloghné Takács
08.03.2021
5

Mindenkinek ajánlom térjen be egy fagyira egy pizzára vagy egy isteni jegeskávéra, minden nagyon finom!!! Plussz csillagokat a kiszolgálásért adnék, mert mindegyik csajszi imádnivaló, a középkorú szemüveges hölgyet pedig egyenesen imádjuk😍❤. Évek óta járunk ide és még sosem csalódtunk!!!

Fagyi.
Zsandi
08.03.2021
5

A legfinomabb olasz fagylalt Magyarországon,a pizza szintén páratlan! A kiszolgálás jobb nem is lehetne a pultos lányok és a pizzás fiúk is nagyon kedvesek. Az üzletvezető hölgy (szemüveges középkorú hölgy aki letagadhat vagy 10 évetnagyon segítőkész, télen lehet kapni a tiramusiját (ne hagyjátok ki)!! Ne feledkezzünk meg az olasz tulajdonos Úrról sem, miatta is érdemes bejárni :)

Fagyi.
TG
Takács Gábor
08.03.2021
2

A pizza és a fagyi is egyaránt nagyon finom volt amire jobb osztályzatot is adnék 🙂. A két csillag azért van mert a kiszolgálás kritikán aluli volt. A középkorú szemüveges hölgy bunkó és lekezelő stílusban nyilvánult meg velünk szemben. Ha legközelebb is ő lesz a pultban inkább be sem megyünk.Ezt leszámítva tényleg megéri az árát ez a hely.

Fagyi.
OM
Oguz Mad
08.01.2021
5

Cool tastes

Fagyi.
EK
Edi Karo
07.29.2021
3

Azért adok csak 3 csillagot, mert nem tetszik a mérleges módszer, amit bevezettek. A fagylalt finom, de egy ideje nem gombóc ár van feltüntetve, hanem mérlegre teszik a fagylaltot és a tömege alapján fizet az ember ilyen 5 Ft-s végződésű összegeket. Ha nem gombócokat mérnének, hanem lapáttal adagolnának, még talán lenne is értelme, mert mindig más súly jöhetne ki, bár szerintem akkor is kicsinyes lenne ez a megoldás, de ha gombócokat adnak, minek kell méricskélni. Hosszú ideig kell várni, akkor is csak ha 1 ember áll előttünk, mert méricskélnek, kiszámítjak a 734 forintot, visszaadnak stb. Szerintem hülyeség. Legyen egy ára a gombócnak és azt mindenki tudja, könnyen kiszámolja és gyorsan fizet. Egy ilyen kicsinyeskedő fagyizó volt a Gellért téren, ahol még le is kapartak az amúgy már nagyon pici gombócból. Ledöbbentem. Pár hónapig húzta, már be is zárt. Nem csodálkozom. Kár, hogy ez a fagyizó is elkezdte ezt a módszert, mert a fagyi finom. Egyszer rosszul adtak visszajárót, de talán az nem direkt volt, bízom benne, hogy nem akartak átvágni. Lehet, hogy a hülye számolgatások miatt volt.Tisztelt Renato Barile,Köszönöm a válaszát.Megértem a nehézségeket.Annak ellenére nekem jobban tetszene az a módszer, hogy 6,5 dg-os fagylaltot mérnének gombóconként és fixen 450 Ft lenne az ára.6,5 dekánál nagyibb gombóc nem készíthető az adott kanállal, azzal a maximális nagyságot adja mindenkinek és gombóconként kér egy egységes árat amivel tudja fedezni a költségeket.így egyszerűbb lenne a fizetés és nem. Kellene várni. Üdvözlettel.

Fagyi.
RR
Rozsdas Rozsdas
07.24.2021
2

Finom csavart fagyi 4 féle ízben. Mérlegelt, súly alapú árazás. A mérleg félrekalibrált :( fizettem már 1500Ft-ot 1 nagy fagyiért, de 2 nappal korábban 2 nagy fagyi (azonos dkg ár mellett1400 alatt volt.2 sarokkal arrébb a pékségnél jóval olcsóbb a csavart fagyi (<500Ft), bár ott csak csoki és vanilia van.

Fagyi.
SS
Suzan Slater
06.29.2021
5

Amazing flavours!

Fagyi.
SE
Szilvia Esztergályos
06.15.2021
1

3 gyerkőccel ma kipróbáltuk itt a fagyit. Nagy csalódás. 70 Ft/dkg, de a mérlegen mért 5dkg-os gombóc is szuper mini. 1-1 gombócot vettünk, ebből 3 a fagyizó kukájában landolt pár percen belül. A fiam fagyijában egy hajszál is volt. Nem csoda, hiszen az eladó lányok maszk nélkül, szabadon lógó hajjal árulták a fagyit. Amikor beléptünk, ránk szóltak, hogy vegyek fel maszkot. Ők nem hordtak. Arra hivatkoztak, hogy van védettségi igazolványuk (bár ezt egy vevő se láttaés szerintük ők a pult mögül tartják a másfél méter távolságot. Nos, amikor a fagyit méri a kezében lévő fagyi nincs 1,5 méterre a szájától. No comment. Amikor rákérdeztem, hogy miért nem használnak maszkot, hiszen élelmiszert árulnak, olyan stílusban válaszolt az egyik eladó, hogy már emiatt sem mennénk oda vissza többet.

Fagyi.
AN
Adam Neudold
06.07.2021
5

A selection of truly exquisite ice creams, including some unique specialties. All of them are really good, some are mind-blowing. Definitely recommended!

Fagyi.
K(
Kristóf (Kocka)
08.21.2020
5

Great service and nice pizza. Highly recommend to try if you are nearby.

Fagyi.
AO
Andreas Oikonomakis
08.20.2020
5

Pizza is great!

Fagyi.
MG
Martyna Gacek
08.18.2020
5

A "Must have" after trying their pizza! Original and unusual flavors. After trying few of them you definitely became more picky with your future choices. Fair portion for a good price. Strongly recommend!

Fagyi.
DC
Daniel Csepi
05.08.2020
3

Ice cream is nice, cakes are not.

Fagyi.
GJ
György Jung
08.23.2019
3

Nice ice cream, but did not like the elevated price

Fagyi.
TT
Tobrze Tobrze
05.05.2019
5

Good cakes and suprisingly they also have good pizzas (sold out of the window in slices).

Fagyi.
LG
Leó Gulyás-Gorka
05.01.2019
5

Nagyon minőségi a fagyi és különösen kiemelném még a pizzát és a túrós papucsot. A répatorta is finom. Itt Ferencvárosban ez a legjobb fagyizó.

Fagyi.
PB
Péter Bozó
04.28.2019
5

Great italian pizza and awesome ice cream specialities.

Fagyi.
JV
Juraj Vargai
03.19.2019
5

Great icecream!

Fagyi.
GK
Gaurav Kumawat
03.12.2019
5

Very tasty icecream

Fagyi.
LG
Luciana Gomes
03.09.2019
4

The most delicious cake I had in Budapest! It is an explosion of flavor. Had the cream and it is very light...i like. The only problem is that they don accept cards so i I cannot but what and how much I want! YOU NEED TO HAVE THE CAKES!

Fagyi.
TS
Tarek Soubani
01.05.2019
5

Great ice-cream

Fagyi.
VO
Victor Okeke
08.20.2018
5

Best ice cream parlor in the neighborhood

Fagyi.
BT
Bálint Tóth
08.04.2018
4

great sélection and quality of ice cream, cash only!

Fagyi.
ZS
Zoltán Szathmáry
05.31.2018
5

Very tasty!

Fagyi.
TM
Tamás Mihályi
03.16.2018
2

Honestly the coffee was horrible. The cake was not good but the service was the worst.

Fagyi.
GT
Gabor Timar
10.23.2017
4

Nice icecream palette in summer, fine cakes in colder season with less ice variety. A bit expensive compared to nearby locations.

Fagyi.
MS
Michael Samorokov
10.01.2017
5

Ice cream and bakery shop. You can find some unusual ice cream flavour here e. g., salted peanuts.

Fagyi.
MR
Máté Róbert Mészáros
09.14.2017
5

Some salty flavours to try: caramel, peanut+chips, pumpkin-seed.

Fagyi.
jo
judit osvart
03.06.2017
5

Very good ice creams!!! (Only in summer! It is a regular bakery-cafe in the wintertime.Lactose free ones, too!

Fagyi.
DV
Dániel Vadász
02.09.2017
5

Really good ice cream

Last update: {date}
3.8
50
Open
Fagyi. in Budapest IX. kerület

Budapest, Boráros tér 7, 1095 Hungary, Budapest IX. kerület

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!