• en

Eatcorner Potmarge in Leeuwarden

- View Place Hours
Place Hours
Eatcorner Potmarge in Leeuwarden
3.5
50
Direction

Drachtsterweg 2, 8934 BV Leeuwarden, Netherlands, Leeuwarden

Ask a question
Description

Eatcorner Potmarge - Restaurant in Leeuwarden, Netherlands

Overview
Features
Review
Add rating:
Eatcorner Potmarge
BA
Ben Akkerman
10.19.2022
5

Op een maandag middag een Heerlijk knapperige frietje met goede pindasaus gegeten. Kreeg het los met een leuk uitzicht over het water.Werd vriendelijk en snel geholpen.

Eatcorner Potmarge
OB
Ottavio Bonifazio
10.14.2022
5

Het is een hele mooie en rustige plekje om te zitten en geniten van en lunch op een drankje

Eatcorner Potmarge
WesMaizter
10.04.2022
4

Leuke plek, mooi aan het water. Eten is super lekker, maar sta wel eens lang te wachten om mijn bestelling te doen aan de kassa.

Eatcorner Potmarge
MF
Marco Fokkema
09.18.2022
3

Vriendelijk personeel ruime openingstijden, kwaliteit wat minder (laat op de avond was pindasaus aardig ingedikt resultaat je kan je snack dippen wat je wil maar er komt geen pindasaus op)

Eatcorner Potmarge
JM
Jan Mellink
09.14.2022
5

Prima patat. Ook knapperig bij afhalen.

Eatcorner Potmarge
PW
Pascal Walsweer
09.13.2022
4

Lekkere friet, wel aan de dure kant.

Eatcorner Potmarge
Jv
Jeroen van Damme
09.10.2022
5

S-avvonds feestje gehad, hier nog even een snack gescoord na het feestje. Eten was goed, lekkere pindasaus, mensen vriendelijk.

Eatcorner Potmarge
NO
Nikie Oldenburger
08.20.2022
3

Heerlijk gegeten aan het water. Hond kreeg Emmer water. Aardig personeel. Aanrader

Eatcorner Potmarge
WD
Wiebe Dijkstra
08.17.2022
5

Heerlijk aan het water gezeten met een portie verrukkelijke frites

Eatcorner Potmarge
LJ
Loes Jansen
08.04.2022
5

Heerlijke relaxe plaats aan t water. Super vriendelijk personeel.

Eatcorner Potmarge
CJ
Charlotte J. Nauta
07.22.2022
3

Heb er 1 zomer gewerkt en te weinig uitbetaald gekregen. Er valt op dit gebied niet met de eigenaar redelijk te blijven maar het eten is vers en lekker. Zou het alleen als baantje niet aanraden.

Eatcorner Potmarge
DR
Desirée Rooks
07.19.2022
4

Ruime keuze aan snacks en prima friet!

Eatcorner Potmarge
GD
Gabriel D
07.08.2022
2

Eten was snel bezorgd en goed warm. Was een kleine bestelling maar helaas niet naar wens. Helaas zat er geen bacon op het broodje bacon burger en dat is toch 1 van de hoofd ingrediënten op dat broodje.1 ster voor de moeite en nog 1 voor de snelle bezorging al mag je dat ook wel verwachten voor die bezorg kosten.

Eatcorner Potmarge
Piotr
06.26.2022
5

Bardzo dobre, smaczne jedzenie.

Eatcorner Potmarge
RV
Robert Visser
05.21.2022
3

Eeuuhhmm…, ik houd het ff bij m’n eigen bestelling : broodje cheeseburger en fricandel speciaal ! Nadat ‘n meneer boos weer terugkwam met zijn foute bestelling en anderen na lang wachten hun bestellingen kregen. Werd mij, de meneer vd cheeseburger gevraagd (ook na lang wachtenwat ik nog meer besteld had ; frikadel speciaal. Klaar. Mijn bestelling na lang wachten gekregen, kom thuis, broodje cheeseburger helaas een gewoon broodje hamburger 😥. Beide waren wel erg lekker !!!, maar na diverse keren in communicatie over cheeseburger dan toch niet ‘n cheeseburger meekrijgen ?! Hmmm…. niet best !! Erg jammer, ondanks dus dat het wel erg lekker was wat ik meekreeg.

Eatcorner Potmarge
Ninny
04.07.2022
1

Onprettige figuren. we kregen een erg boos telefoontje omdat we Thuisbezorgd hadden gemeld dat de bestelling incompleet was waardoor ze €2,75 aan Thuisbezorgd moesten betalen. Beetje jammer.

Eatcorner Potmarge
Gv
Geert van der Heide
04.06.2022
3

Het is een mooie lokatie en heel veel keuze.Maar de bediening en de wachttijden konden wel wat vriendelijker en professioneler. De eigenaar is een aardige jonge, maakt zich niet druk. Maar als het wat professioneler gaat valt er veel meer uit deze mooie lokatie te halen.

Eatcorner Potmarge
HR
Harmanna Rebecca Deborah Hoving
03.13.2022
1

Frikandel zonder bestelt... krijg je dit...De andere 2 snacks waren aangebrand... Bah, wat vies.

Eatcorner Potmarge
PJ
Patrick Jansen
12.20.2021
1

Dit is echt de meest walgelijke snackbar waar ik ooit ben geweest.Patat die slap is en heel sterk naar frituurvet smaakt. Saté waar de olie vanaf droop en de satesaus zelfs niet op het vlees wilde blijven zitten. Smulrol die lauw van buiten en koud van binnen was.En dan die man achter de counter die je bediend.Als je die man uitwringt kun je er patat in bakken. Wat een onhygiënisch persoon.Alles moeten weggooien.Misschien tijd voor een bezoekje van de keuringsdienst van waren.

Eatcorner Potmarge
nv
nicolette visser
12.13.2021
2

Onpersoonlijk. Je vraagt kibbeling menus en krijgt alleen bakjes foute visballen met wel lekkere saus. Scheelde mij een hoop geld, maar hiermee maak je geen nieuwe klanten en ook geen winst. Bediening had meer oog voor 1 vaste gast waar lekker mee geroddeld kon worden.

Eatcorner Potmarge
PF
Peter Fopma
12.03.2021
1

Als ze het druk hebben vergeten ze de vorkjes en servetjes en bestelling klopt dan niet helemaalAls het rustig is het goed er moet niet meer dan 8 man in de zaak zijn dan duurt het heel lang

Eatcorner Potmarge
MW
Max Wolters
11.29.2021
1

Niet te vreten!10 min gewacht op mn patatje die vervolgens voor de 3e keer opnieuw in het vet gegooid word.Erg smerig

Eatcorner Potmarge
Gv
Gijs van Hesteren
09.09.2021
2

Het terras aan het water is erg leuk. De frietjes lekker knapperig.Een beker vol met softijs kan ik echt geen milkshake noemen. Het verstopte zelfs het rietje. "Daar kan ik wat aan doen", zei de man achter de balie, en hij zette mijn shake vijftien seconden in de magnetron. Hm. Daarna was het brouwsel dunner, maar maak je zo een milkshake?Ondanksl beweringen van het tegendeel smaakte de shake in de verste verte niet naar aardbeien.Hij vond ons maar zeurpieten, denk ik, want bij het weggaan groette hij niet terug.

Eatcorner Potmarge
MJ
Mike Jentsch
09.04.2021
3

Het eten is altijd goed hier. Vandaag echter wel erg chaotisch in de keuken waarbii ze het overzicht en de bestellingen kwijt raken. Is echter niet altijd zo vorige keer was super.

Eatcorner Potmarge
Mv
Melvin van assen
07.28.2021
3

Over het eten niks aan te merken. Om 17.00uur online besteld en om 19.15uur de bestelling ontvangen. Mocht je zin hebben in eten dan moet je het hier zelf afhalen of niet bestellen. Onze vorige frituurdealer was er altijd met een half uurtje. Dus in het vervolg mag hij het weer bezorgen.

Eatcorner Potmarge
RD
Ronald Dijkstra
07.18.2021
3

Mooie zaak met terras aan het water, maar als je een menu aanbied met oerfriet, doe er dan geen gewone friet bij. Daarom punt aftrek.

Eatcorner Potmarge
jd
jeroen de vries
06.30.2021
5

RAS patat = 90 seconden baktijd voor 1 portie.[snelste frietje van Nederland]per portie komt er 20 seconden bij, mits het frituur 180º Celcius is.Niemand die de handleiding leest. Ik heb nog geen frietbakker gevonden, in Leeuwarden, die zich er aan houd.

Eatcorner Potmarge
EK
Edward Kooistra Bahnerth
06.22.2021
3

Helaas was een Italiaanse bol met hamburger speciaal niet een succes. Alleen de burger was eetbaar.Maar in het algemeen nooit klachten gehad, op deze hamburger na dan.

Eatcorner Potmarge
Gv
Gea van der Terp
06.18.2021
5

Top

Eatcorner Potmarge
TQ
Tennsely Quality
06.16.2021
3

Alles was een beetje teveel door gebakken. Vis kipnuggets de garnalen zat geen garnaal in was alleen krokante deeg. Friet was veel en veelste zout helemaal voor een kind van 4 dus die heb ik gelijk de prullenbak in gemieterd.. ben dit helemaal niet gewend maar het is al een tijdje zo de laatste 4x dat ik heb besteld is het niet lekker.. erg jammer

Eatcorner Potmarge
Nd
Nynke de Boer
06.02.2021
4

Goed, lekker eten en een leuk terras aan het water. Wel veel nieuw personeel die alles nog moesten leren waardoor er wat foutjes waren, maar netjes opgelost door de eigenaar. Onze plate met saté en patat smaakte goed.

Eatcorner Potmarge
RT
Roger That42
04.02.2021
1

Vreemd personeel ,en op de verpakking staat met hygiëne bereid ik heb hier zo mijn twijfels over, ook staat overal "mond kapje verplicht" echter draagt het personeel geen mond kapje.

Eatcorner Potmarge
Bv
Bauke van der Kooij
02.28.2021
2

Erg onvriendelijk personeel - schreeuwt nog net niet tegen je. Leuk als je daar van houdt, denk ik. Eten is pure middelmaat; patat slapper dan gekookte spinazie. Had ook één ster kunnen zijn, maar ben in een gulle bui.

Eatcorner Potmarge
CF
Conquita Fruitema
01.01.2021
1

Je besteld kwart voor 18 h.levertijd volgens eigen schema 18.15 h.. Prima Je belt 18.30 h waar blijft de bestelling .. Jaaaa met de volgende ronde gaat jullie bestelling mee.. Dat komt dan om half 8 aankakken met zwarte slappe sla. Een geschroeid satehtje kip. En hoe zit dat met de pindasaus? Daar kom je in de bestellijst niet uit. Van ellende hebben we los (erbijbesteld en ja de kip zwom in de satehsaus maar was dat extra?.. Bij extra verwacht ik een bakje los ernaast zat er niet bij. Al met al. Op jullie terras kun je prima eten maar jullie kookkunst laat bij drukte te wensen over. Tomaat serveer je zonder groen hart.De bezorging is ronduit slecht. En zeker niet in de buurt van op tijd daarnaast absoluut niet netjes zonder tegenbericht. (foto aanwezig niet geplaatstivm het is zo al erg genoeg voor een reactie van jullie zijde

Eatcorner Potmarge
RR
Rossi Rossi
12.23.2020
5

Vriendelijke mensen. Heerlijke patat. Gewoon goed Hollands, lekker knapperig zoals je ze wilt hebben. Lekkere saté saus erbij. Portie fatsoenlijk.

Eatcorner Potmarge
PB
Peter Boersen
12.20.2020
1

Wat een drama, half 7 besteld en het is nu 5 over 8 en nog niks. Hoe moeilijk kan het zijn om patat en een frikandel en bamischijf te bakken? Kortom: bestel hier niet om het te laten bezorgen, want dat kunnen ze gewoon niet aan.

Eatcorner Potmarge
OH
Oh Hallo
09.12.2020
1

We hebben telefonisch (onder andereextra long burgers besteld die in de folder stonden aangegeven en aardappelpartjes er los bij besteld. Eenmaal bezorgd kregen we niet de extra long burgers, maar de normale burgers. Ook de aardappelpartjes misten. Hierdoor hadden we te weinig eten voor de groep.

Eatcorner Potmarge
EM
Eschwin Moerkerken
08.14.2020
1

Personeel staat te stuntelen in de keuken. Naast het aanslaan van verkeerde bedragen werkt het personeel enorm chaotisch en is er bijna tot geen communicatie.Het warme eten is erg lekker en wordt goed geserveerd.Ijsjes kun je hier beter niet bestellen.

Eatcorner Potmarge
GT
Gellie Troelstra
07.15.2020
1

Niet meer dan 1 ster gegeven.2 porties raspatat besteld, waarvan de éne portie vele malen groter was dan de andere,en de porties zijn al niet erg groot.....Onderin de beide bakjes allemaal kleine stukjes van 1cm.En het was niet echt warm, ook frikandel en kaassoufflé lauw.Jammer.....

Eatcorner Potmarge
MF
Marloes Feer-Meenink
05.19.2020
5

Heerlijk broodje kroket, netjes geserveerd met lekkere salade. Genieten! Eten staat keurig op tijd klaar voor de afhaal en wordt snel in behandeling genomen. Online bestellen gaat heel vlot en is gemakkelijk.

Eatcorner Potmarge
DW
Dirk W. Dijkstra
04.24.2020
1

Broodje warm vlees en broodje beenham besteld. De bestelling werd na te hebben gebeld 1 uur en 3 kwartier later bezorgd. De beenham was zout, de honing mosterdsaus was niet te ontdekken. Het warm vlees was hier en daar taai. Al met al een flinke deceptie.

Eatcorner Potmarge
SV
Sita Vriesinga
01.15.2020
5

Wat een geweldige service wordt hier geleverd en wat een top personeel. Zeer vriendelijk en attent. Ook het eten was voortreffelijk complimenten voor de chef kok van de avond die in opleiding bleek te zijn. Deze chef heeft talent en gaat het nog erg ver schoppen! Wij komen zeker weer! Bedankt voor een heel geslaagd drie gangen diner.😀

Eatcorner Potmarge
Mv
M vd Veen Leeuwarden
01.06.2020
2

Twee sterren, en dat is omdat het eten acceptabel was. Bestelling geplaatst om 15.30hrs. Bezorgtijd uitgekozen: 17.45hrs. Bestelling werden we over opgebeld of het een bezwaar was, om de van Dobbe kroket (die schijnbaar op warenom te zetten in een standaard kroket. Prima! Maar toch even gevraagd of het invloed zou hebben op de afgesproken aflevertijd. Nee, dat had totaal geen invloed op het bezorgen. Het eten zou gewoon om 17.45hrs bezorgd worden. Nou, lauwe loene! Uiteindelijke bezorgtijd werd 19.15hrs, en er ontbrak ook nog het hoognodige. Opbellen. Na vier - vijf keer proberen te contacteren, dan eindelijk raak! Op de vraag waar het ontbrekende eten was, werd geantwoord: Oh ja, dat staat hier nog! Ik zal ervoor zorgen dat het alsnog uw kant op komt. En ja, je raad het al: Ook daar ging nog eens even een dik halfuur overheen, voor het bezorgd werd.Zoals gezegd: Het eten was acceptabel, bezorging was ronduit RUK te noemen. Voor ons: Das war einmal! Twee sterren van ons!

Eatcorner Potmarge
HB
Herwin Bruins
11.29.2019
1

Over kwaliteit van het eten kunnen wij niets zeggen. Dit simpelweg vanwege het feit dat wij genegeerd werden. De dames achter de counter hadden het te druk met de snelle omzet draaiende (bierheren. Helaas hadden we ook gelijk een grote bestelling willen doen voor de feestdagen, gunnen we wel iemand anders. 1 ster voor de locatie.

Eatcorner Potmarge
PR
Peter Rotteveel
09.19.2019
5

Oei oei wat lekker gegeten hier, héérlijk nog ff op het teras bij het water kunnen genieten van een super lekker broodje. Had me verheugd op een broodje pulled pork , maar werd door de kok afgeraden omdat deze nog niet helemáál klaar was. Toen we later toch nog een stukje proefden (Was inmiddels klaarwisten we zeker dat we hier voor zeker nog een terug zullen komen.

Eatcorner Potmarge
nB
noah Birkenholz
08.14.2019
1

Slecht. Na 10 minuten gewacht te hebben kon ik eindelijk bestellen. een patatje en een kroket. Alles wat fout kon gaan ging ook fout. de telefoon stond roodgloeiend met klanten die al veel te lang op hun bestelling wachten. het was druk werd gezegd maae dat viel wel mee naar mijn idee. personeel liep als een kip zonder kop rond. eten werd in een koude frituur gedaan waar ze vele minuten (10later pas achter kwamen. Verbaasd dat er niks gebeurde met t eten. Toen pas ging t lampje branden dat de frituur uit stond. Bestellingen liepen door elkaar. Na bijna 40 minuten wachten op een patatje en een kroket heb ik mijn geld maar terug gevraagd en ben maar naar een andere snackbar gegaan. ik wil best even wachten als het druk is maar deze chaos had een hele andere reden.

Eatcorner Potmarge
JH
Jelmer Holwerda
08.12.2019
3

Het eten is helemaal goed maar de bediening laat soms wat te wensen over. Meerdere keren gebeurd dat een deel van de bestelling wordt vergeten. Daarnaast mag het terrasje aan het water (wel een erg mooie plek trouwenswel eens schoongemaakt worden.

Eatcorner Potmarge
DN
Donny Nijboer
07.27.2019
1

Voor de eerste keer besteld bij deze zaak en het was 1 grote teleurstelling.De patat was KOUD(en geen zout of andere kruiden), Mijn milkshake was gewoon een beker met melk met een banaan smaakje en de burger was ook niet echt warm. Dit is een zaak waar ik niet meer bestel

Eatcorner Potmarge
SV
Sandra Voigt
12.07.2018
1

We zaten in de nette eetgedeelte. Helaas kregen we frisdranken met rietjes en onze bestelde maaltijd allemaal in de platic/papieren bakjes!Zo gemakzucht dat we geen glazen, borden en bestek kregen.Dit is uitermate slechte service, klantonvriendelijk, de eigenaar is heel warrig en verleent niet goede service.Echt heel triest en we willen nooit meer terugkomen.

Eatcorner Potmarge
MH
Marga Hafma
06.27.2017
2

Kwamen 22.25 binnen deden onze bestelling.Werden daarna verzocht dit buiten te eten.We konden niet gebruik maken van het binnen restaurant want die was al schoon gemaakt..openingstijden totaal 23.00 uur.Eten was prima. ..maar buiten was het 15 graden..Toen werd klaar waren brachten wel netjes het dienblad terug...wat schetst onze verbazing.....zaten gewoon 3 mannen binnen te eten....jammer

Phone
View number phone +31 58 288 1623
Last update: {date}
3.5
50
Open
Eatcorner Potmarge in Leeuwarden

Drachtsterweg 2, 8934 BV Leeuwarden, Netherlands, Leeuwarden

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!