• en

Domino's Pizza in Drammen

- View Place Hours
Place Hours
Domino's Pizza in Drammen
3.7
50
Direction

Øvre Storgate 5, 3018 Drammen, Norway, Drammen

Ask a question
Description

Domino's Pizza - Pizza restaurant in Drammen, Norway

Overview
Features
Review
Add rating:
Domino's Pizza
AA
Amer Anwar
08.02.2022
5

Veldig hyggelige folk, god service utrolig gid smak, samt de er flinke med tilbud.

Domino's Pizza
Premierløitnant
06.30.2022
5

This is probably the better pizza shops in Drammen, It is really clean simple and easy to eat at and order from, Friendly and serious staff members, The pizza have good prices and taste really good.

Domino's Pizza
KA
Kristoffer Andersen
06.15.2022
5

Kjempe god pizza bedre enn mye annet man får

Domino's Pizza
AS
Aurora Schoyen
05.27.2022
1

Scamma bare fordi de ikke skjønte hva vi mente, og nektet å fikse det. 400kr rett i dass for én pizza

Domino's Pizza
HK
Håkon Kvalø Langtvedt
05.22.2022
5

Stort sett meget fornøyd med pizzaene som vi har testet her. Foretrekker variantene med italiensk bunn. Stort pluss at med enkel bestilling på nett hvor man kan tilpasse hver enkelt pizza(halvdel).

Domino's Pizza
So
Slutt og gråt
05.12.2022
1

Værste stedet jeg har spist, betalte 300kr for en kebab pizza som smakte mere ut som en pizza eske. Ganske sikker på at det var rundt en Tine osteskive på hele pizzaen, så det var de nokså grådige. Ser du dette stedet og er sulten, så bare gå videre. Du finner garantert et bedre sted enn dette, til og med Narvesen hadde slått dominos med pizza stykkene dems til 20kr.

Domino's Pizza
AS
Arvind Sharma
04.23.2022
5

Very good quality and service. Friendly staff and downtown location . Great pizza choices here. My favorite chicken pizza must try here

Domino's Pizza
MK
Marcus Knoph
03.25.2022
2

Servicen her er alltid treg med lange køer. Området foran disken er lite, og vanskelig og komme frem når det er mye folk. Selv om du bestiller i app og reserverer tid har maten til nå aldri vært levert i tide. Blir ofte 10 minutter til 40 minutter forsinket. Har du mulighet velg heller en lokal restaurant eller gate kjøkken.

Domino's Pizza
Morten
03.18.2022
3

Fast delivery and a lot of different sizes on their pizzas, but I wish they could have more vegetarian variants.

Domino's Pizza
ZD
Zack DeLemos
02.28.2022
3

Good pizza place for a family dinner.

Domino's Pizza
RA
Ronald Amundsen
12.14.2021
1

Triste greier. Betalte for ekstra ost og tomatsaus uten å få det. Dette er og lure penger fra folk. Skam dere og Hellstrøm!!!! 1 stjerne for rask levering

Domino's Pizza
JustOdin
09.16.2021
4

Quick and easy fastfood. Their pizza have a nice flavor and a great taste. By using their app youll save some time and can just plan it way better then "call to order" . Service was good, but I remove one star when I order 2 bearnaise sause but got cream with garlic taste. Still taste good but I want my order to be correct.

Domino's Pizza
Rosa
09.09.2021
2

Ringte og bestilte ventet i over 1 time på pizzaen😔😔Verste pizzaen vi har spistDårlig service når jeg prøvde å klage på vente tiden og at pizzaen var kald.Så den reklamen man ser på med Hellstrøm er bare tull får så fantastisk er ikke Pizzaen!!

Domino's Pizza
RA
Reyhane Abbasi
08.06.2021
3

Clean and quiet place but very normal pizza

Domino's Pizza
HW
Håvard Wall
07.13.2021
5

Loved the flavor combinations. Green cabbage with meat balls and white sauce. Super vegetarian pizza.

Domino's Pizza
MR
Marcio Renato
07.05.2021
1

Very, very slow people working here… I never seem any Domino’s pizza workers so lazy.

Domino's Pizza
ST
Scott Tech92
04.02.2021
5

Veldig god pizza vi bestilte med Raklettost og en margaritha, begge falt skikkelig ismak og de var faktisk varme også :så en god opplevelse + rask levering

Domino's Pizza
tH
tinus HB
03.31.2021
2

2. Gangen jeg spiser hos dominos.Jeg bestilte en custom pizza og fikk faktisk ikke noe av det jeg betalte ekstra for. Og de toppingene som ikke skulle være på pizzaen, var på pizzaen. Dårlig fra dominos sin side.

Domino's Pizza
LS
Lone Stenmyren
02.28.2021
1

Skulle bestille pizza, fikk ikke bestilt da appen ikke taklet at avstanden var for lang mellom bestillingststed og leveringssted. Dette fikk vi vite da vi ble nødt til å ringe. Vi fikk dessverre ingen pizza da vi bodde akkurat på grensa for levering. Det er under 3 km, så dette er helt drøyt. Alle andre har utkjøring til både Gulskogen og andre steder i Drammen som er enda lengre unna. Reklamen går tungt på TV om dagen og frister alle TV tittere. Men klarer ikke å levere! Dette er for dårlig. Dominos lever nok ikke lenge. Pizzabakeren får stjerrnekast og terningkast 6, leverer prikkfritt og ALLTID like bra! Dominos: Go Home!

Domino's Pizza
jo
joakim odden
02.07.2021
1

Ble nektet å betale for pizza kontant, på en stygg og ufin måte. Pizzan var heller ikke gjennomstekt og manglet flere ting på toppingen. Utrolig dårlig kundeservice, kommer aldri til å handle av Drammen igjen.

Domino's Pizza
AH
Alexander Høyer
02.06.2021
1

Absolutt ingen høydare. Må være en av de dårligste i pizzasjappene i hele Drammen.Hellstrøm har ikke akkurat gjort noe med smaken ihvertfall

Domino's Pizza
PS
Patrick Strauss
01.30.2021
1

Bestilte de nye "Hellstrøm" Pizzaene, dette var kun markedsføring.. Vi fant ikke en eneste tomat på Romana eller Raklette, det varheller ikke noe grønt på romana og nesten ikke skinke. Utrolig lite topping og daff deig, kjedelig og skuffende.. Tror ikke det var dette Hellstrøm tenkte. Det var siste sjanse Dominos, aldri mer.

Domino's Pizza
CD
Chavdar Dobrev
12.11.2020
4

Dominos Drammen. Very good pizza, but not the best. Buffalo wings are from Kiwi supermarket 🥝, just warm up. If you are hungry, you will not notice 😊 I will recommend it, if you dont have another favourite pizza restaurant in Drammen.

Domino's Pizza
CA
Catherine Antoinette
12.05.2020
3

Fikk ikke hele bestillingen. Bestilte lunsj pakke, fikk bare pizzan først. sa at jeg hadde bestilt både dressing og drikke (Cola Zero), han som leverte kom tilbake med dressing men ikke drikke. trekker dessverre ned når man ikke får alt man har bestilt. pizzan ble i tillegg kald siden jeg måtte vente på dressingen.

Domino's Pizza
VB
Vigdis Borthen
10.24.2020
1

Dårlig service. Spurte etter pizzaen vi hadde bestilt, personen jeg spurte skulle sjekke, men kom aldri tilbake. Begynte heller å lage pizzaer.Stolene var fjernet, de vasket ikke bordene, toalettet var stengt. Alt dette var pga corona. Ikke noe antibac tilgjengelig, søppel hopet seg opp. Jeg forstår ikke hvorfor stoler er fjernet. Vi endte med å sitte 5 stykker i en lang rekke med et alt for lite bord foran oss.Har opplevd dårlig service her før også. Folk står og venter og er frustrerte.

Domino's Pizza
I_
Iowkey _
10.20.2020
5

Bestilte pizza fra dominos for første gang.Bedre enn bakeren og peppes.God smak, grei mengde topping, nydelig stekt (tynn)bunn.Kom innen rimelig tid også.Kyllingklubbene var smakfulle og saftige.De runde brødgreiene var litt kjedelige på smak, men de var luftige og morsomme.Hvis dette er kvaliteten jeg får hver gang, kommer jeg ikke bare til å bestille fra Dominos igjen, jeg vil anbefale det til andre!Men, husk at det kommer helt an på kokken hva slags resultat du ender opp med! Husk også at det er smak og behag, alle liker maten sin litt forskjellig!Takk for maten, det smakte :)

Domino's Pizza
SY
Sarewan Yarhussaini
06.10.2020
1

Bestilte 2 Pizza tok 1 og halv time før det var fremme, kunne like gjerne kjøpt Grandiosa fordi den var nesten like kald i esken.Anbefales ikke, første og siste gang. Tenkte jeg skulle gi det en mulighet men det var forgjeves.

Domino's Pizza
SA
Sindre Andreassen
06.01.2020
1

Bestilte pizza med levering, etter å ha hørt en del bra ting om dominos. For det første kom pizzaen først 45 minutter etter spesifisert leveringstid. Hørte ikke et eneste ord om at den ble forsinket, og fikk heller ikke noen forklaring på hvorfor av han som leverte den. Når jeg kom inn og åpnet esken viste det seg at pizzaen var kald. I tillegg hadde den omtrent samme tykkelse som en serviett, til tross for at jeg bestilte med amerikansk bunn. Bunnen var stedvis forvandlet til kull, kantene besto av 95% mel, alt var tørt og det var omtrent like mye fyll på pizzaen som på julebordet til avholdsforeninga. Ringte naturlig nok inn for å klage, med beskjed om at det eneste mennesket i andre enden av telefonen kunne gjøre var å gi meg avslag på neste bestilling. Det blir ikke noe neste bestilling.

Domino's Pizza
MH
May Helen Nedberg
05.21.2020
1

kald pizza, ikke fikk det vi hadde bestilt - da måtte vi ha ventet 20 min ekstra, med en allerede kald pizza går ikke det - pizzaen var også brent. Veldig dårlig kundeservice, en kunde som ble tydelig frustrert over at h*n hadde ventet i over en time og gikk, da sto de det en ansatt og snakket utrolig stygt høyt om denne kvinnen og skjelte henne ut etter at hun hadde gått - alle de som sto å ventet på pizza hørte dette. maken til oppførsel, kommer ALDRI til å handle her mer. Ikke første gangen det har vært dårlig kundeservice!

Domino's Pizza
Miriam
01.24.2020
5

Really good pizza.

Domino's Pizza
AS
Ali Sarikaya
12.21.2019
2

Så jeg bestille en pizza fra dominos. Skal jeg være helt ærlig med dere så var jeg fornøyd med bunnen, men bbq chicken tennese er helt patetisk og smaker elendig. Hvis jeg hadde hjemløs fattig person hadde jeg fortsatt ikke spist dette.Målgruppe: Folk som ikke smaksans

Domino's Pizza
MH
Maximilian Hvesser-Lewis
12.21.2019
2

The pizza was what is expected from Dominos, but we knew this before ordering.The bad part was unfortunately the service. We stood in the . restaurant and attempted to get someones attention, but we were completely ignored, despite being the only customers in the shop. This was absolutely on purpose as he was actually making our pizza there and then (mind you that we came there 20 minutes after calling).So we had to stand there and watch him make and cook the pizza before it was done, then he finally spoke to us and allowed us to pay.I wouldnt recommend coming back, simply due to the poor staff service.

Domino's Pizza
AA
Aashild Aaseng
11.28.2019
4

Ok

Domino's Pizza
JW
Joakim Westerdahl (Deicide)
10.23.2019
5

Amazing pizza

Domino's Pizza
IR
Ione Rayias
10.21.2019
5

Always good.

Domino's Pizza
MS
Marty S
10.20.2019
4

Awesome atmosphere and screen to check when your pizza is ready.

Domino's Pizza
SN
Simon Nielsen
10.01.2019
5

Great deal and delicious pizza!

Domino's Pizza
JM
Joy M
09.10.2019
3

Too much fat in the pizza

Domino's Pizza
RW
Robin Waal-Borrebaek
07.06.2019
2

Go for pizza hut, or peppes pizza if you want a tasty pizza

Domino's Pizza
DM
Dace Muceniece
06.17.2019
5

Best pica

Domino's Pizza
SM
Shalini Malakar
06.14.2019
1

Very bad service and impolite staff. Ordered for americansk pizza but got italiensk pizza in take away. And the answer i got was the pizza bun was over so they had to make italiensk pizza.

Domino's Pizza
GS
Gaurav Sharma
05.30.2019
5

Great pizzas and really friendly staff. The guy at the billing counter helped us with choosing the best deal for us.

Domino's Pizza
IL
Inge Larsen
05.05.2019
1

Tried it, but will be the last. All you taste is tomato sauce and VERY LITTLE toppings. And they overcook the pizza. Pizzabakeren you have my vote.

Domino's Pizza
OS
Olav Sie Rotvær
04.12.2019
5

very nice

Domino's Pizza
NK
Nils Kristian Hedemark
04.05.2019
5

Appen er absolutt ikke intuitiv, men når du først får bestilt går resten av seg selv.God mat, men å kalle en 35 cm pizza for "stor" er et hån mot begrepet innen pizza-verden...Enkelt å komme frem og parkeringsplass som nabo.

Domino's Pizza
JH
Jan H. Martin
02.20.2019
3

Fin butikk, rent og pent, men pizza bunnen var ikke amerikanske som vi bestilte og den smaker ikke godt dessverre.

Domino's Pizza
BA
B Ahmad
02.16.2019
1

Zbl pizza

Domino's Pizza
KB
Kristin Baldvinsdottir
01.26.2019
1

It took 20 minutes just to order the pizza. Then the pizza was not ready when it was shown on the TV display. You cannot have only one counter and pretty inexperienced staff. Faster service from the local kebab store. Wish I could take a pic of the long que not moving.

Domino's Pizza
NZ
Nermin Zecic
12.09.2018
2

Lots of screw ups with all sorts of orders. Good pizza though.

Domino's Pizza
EB
E B
11.28.2018
5

Finally!! Clean. Good pizza.

Phone
View number phone +47 21 50 33 30
Last update: {date}
3.7
50
Open
Domino's Pizza in Drammen

Øvre Storgate 5, 3018 Drammen, Norway, Drammen

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!