• en

Dara Konagi in Mardin

- View Place Hours
Place Hours
Dara Konagi in Mardin
4.1
50
Direction

Şehidiye, Şehidiye Mah. 39. Sok No:13, 57000 Artuklu/Mardin, Turkey, Mardin

Ask a question
Description

Dara Konagi - in Mardin, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Dara Konagi
EG
Enes Gokhan Kirdar
10.11.2022
5

Güzel bir yerdi, temizdi de, akşam temastan güzel bir manzarası oluyor ,tüm ova ayaklarınız altında .

Dara Konagi
Gökhan İnce
09.20.2022
5

Çok güzel bir gün geçirdik.Çok misafirperverdi bizimle ilgilenen arkadaş.Kahvaltı çok güzel ve yeterliydi.Terasının manzarasınmüthiştiSe

Dara Konagi
özlem
09.02.2022
5

Güzel bir konak, terası vs çok keyifliydi.standart odada kaldık fazla büyük değil ama sadece gezmek için gelcekseniz gayet yeterli, konumu çok iyi eskiMardinde birçok yere yürüme mesafesinde. Olumsuz bir durum yaşamadık 2 gece konakladık. Kahvaltı serpme kahvaltı olarak geliyor ortalama bir kahvaltı.

Dara Konagi
HC
Hatice Can
08.30.2022
5

1 gece konakladığımız dara konağını çok sevdik. Çalışan arkadaşlar , Burcu hanım , Ömer bey ve terasta mis gibi kahvaltı hazırlayan Saliha hanımın da emeğine sağlık. Yine görüşeceğiz inşallah.

Dara Konagi
BG
Burcu Genç
08.29.2022
5

great terrace view good location nice service

Dara Konagi
Ömer Bozdemir
08.27.2022
5

Eşsiz teras manzaralarıyla büyüleyici tarihi bir konak şehrin merkezinde olup tarihi gezilecek yerlere yürüme mesafesindedir.

Dara Konagi
FM
Fatih Mehmet SARIBAL
08.27.2022
5

İki günlük Mardin konaklamamızda tercih ettik. Otopark genel bir problem olmakla birlikte yakındaki bir otelin otoparkını belli bir ücret karşılığı kullanabiliyorsunuz. İçinde Türk hamamı olan Osmanlı odasında kaldık. Gayet ferah ve temizdi. Sadece kahvaltı biraz zayıf kalmıştı.

Dara Konagi
SD
Salih Demirayak
08.26.2022
1

Mekan görüntü olarak güzel ancak hizmet olarak aynı şeyi söylemem mümkün değil.Otel personellerinden ömer bey ilgili ancak diğer personellerin müşterilerle âlâkası yok.2 gün 4 defa havlu ve şampuan istememe rağmen malesef gelmedi..Ve gelip ne çöp alan ne ihtiyaç soran birisibi bulamıyorsunuz.Geceyi idare etmek için kalınabilir ancak 2 3 gün tatil yapacaksanız uzak durun..+ Olarak yorumuma yanıt verip 2 YALAN BİLGİ verilmiş..1. Si 3 gün falan kalmadım.Zaten mardine geldiğimiz günün akşamı giriş yaptık ve diğer sabah çıktık.2. Si asla ve asla tekrar geleceğimizi falan söylemedik.Kendi kafanıza göre YALAN yorumlarla müşterileri kandırmayın.Ayrıca belirttiğim gibi2 gün havlu istememize rağmen kirli ve pis havlulara mahkum edildik.Gidecekler şimdiden bilsin.

Dara Konagi
FS
Ft Sr
08.09.2022
1

Kesinlikle önermem. İlk defa Mardin’e gittik ve otelin konumunu attıklarında sizi çıkmaz sokağa yönlendiriyor. Her an gaspa uğrayabilirsiniz öyle kötü bir konumda. Otelin yerini bulamıyoruz dediğimizde bize direk iptal edin o zaman şeklinde çirkin bir yaklaşımda bulunuldu. Farklı bir şehirden gelen misafirlere böyle saygısızlık yapan bir otel ve personel görmedim Mardin’e gidecekler kesinlikle önermem.

Dara Konagi
GY
Gökçen Yüksel
08.09.2022
5

Gap turumuz ensasında Mardin’de Dara Konağı’nda 1 gece konakladık. Hem Mardin hem Dara Konağı için 1 geceden daha fazla konaklamış olmayı dilerdim. Otel çok temiz, çalışanlar ilgiliydi. Konağın tarihi görüntüsü, odalarının güzelliği Mardin’de konakladığımızı bize fazlasıyla hissettirdi. Kahvaltı yeterliydi. Terasının manzarası çok güzeldi. Özellikle akşam terastan odalarımıza geçmek istemedik. Her şey için çok teşekkür ederiz. Geldiğimizde mutlaka tekrar konaklamak isteyeceğimiz bir yer.

Dara Konagi
ME
Merve Erdoğan
07.26.2022
5

Doğu turu yolculuğumuz boyunca en çok rahat edip ve temiz olan ilk otel. 2 gece kalicaz fakat 1-2 hafta daha kalabilme imkanımız olsun isterdik. Hem Mardine ayrı hayran, konağa ayrı bir hayran kaldık. Şimdiden herkese çok teşekkürler

Dara Konagi
AS
Aqeel Syed
06.16.2022
5

A good inexpensive hotel, I wasnt expecting it to be that good at a low price point.

Dara Konagi
na
nargiz allahverdi
06.11.2022
1

Odalarda terlik yok. Piriz sıkıntısı var. Banyo çok kullanışsız. Sabah kahvaltı bitmeden kahve getiremiyorlar. Gece ses yapıyorsunuz siye kapıya dayandılar.

Dara Konagi
AD
Ahmet Deger
06.07.2022
5

Mardinde bir kez daha konaklamak istersem yine burayı tercih ederim

Dara Konagi
SA
Salih AL
05.26.2022
5

Güzel sakin bir yer.Otopark sorunu Eski Mardinde genel bir problem.Araçla gelirken aklınızda olmalı.Diğer otel otoparkı ile görüşüp yardımcı oldular.Teşekkürler.Gelirken buranın otelden çok bir konak olduğunu bilirseniz keyfini çıkarmanız da kolay olur.Mardinde bir eviniz var oraya geldiniz farzedin.😊

Dara Konagi
se
suat er
05.09.2022
5

Her anlamda 10 numara bir işletme. Çalışanları ayrı güzel mekan bor başka. 1 gece konaklayıp nusaybine geçtik. Malatyaya dönecekken 1 gece daha kalma kararı aldık. Ayni oteli arayıp aynı odayı istedik. Temmuz ya da ağustos ayında birkaç aile eş zamanlı tekrar ziyaret edeceğiz inşallah.

Dara Konagi
HK
Hamdin Kaya
04.24.2022
5

Mükemmel bir ortam mükemmel bir kahvaltı ve özelikle çalişanlarin ilgi ve alakası taktire şahandır Agromoz akılı tarımsal ilaçlama şirketi olarak çok beğendik herkese tavsiye ederim

Dara Konagi
AE
AYŞE EBRU TEZVERGİL
04.17.2022
5

Merkezi bir konak. Kahvaltısı yeterli. Oda büyüklüğü gayet iyi ve temizdi. Manzarası güzel. Bizim kaldığımız odanın banyosu hamam tarzı idi ayrıca duş başlığı da olsaydı iyi olabilirdi. Otopark merkezin genel sorunu otelle alakalı bir problem değil.

Dara Konagi
ET
EMRE TOKER
04.17.2022
5

Odaları temiz ve sıcak. Teras manzarası harika, heryere yürüme mesafesinde, kesinlikle tavsiye ederim.

Dara Konagi
DD
Demir Dmr
04.13.2022
5

Eşimle birlikte 11 nisanda 4 günlük mardin gezimizin 2 gecesini geçirdiğimiz tarihi konağa gelmeden önce yorumları okuyunca biraz tedirginlik yaşadım. Öncelikle Burcu hanım çok tatlı ve güleryüzlü bir hanımefendi samimiyet ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Her odaya bir isim verilmiş kaldığım odanın ismi selçukluydu. Odamız oldukça ferah ve geniş. Havlular tertemizdi. Sıcak su sorunu kesinlikle yaşamadım . Tarihi mardin sokakları yüzyıllar önce yapıldığı için otopark olmamasını eleştiren arkadaşlar olmuş ama eski mardinde otellerin neredeyse hiçbirinde otopark yok . Manzarası çok güzel...Serin bi mardin gecesinde terasta şanslıysanız hafif bir rüzgar eşliğinde mardini seyretmek gerçekten huzur dolu. Kahvaltısıdan memnun kaldım . Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bi yer. Mardine bidahaki gelişimde yine burda konaklayacağım.

Dara Konagi
Adem Çetintaş
03.22.2022
5

Yorumum görünsün diye 5 yıldız verdim. Otel, konum olarak güzel fakat müşteri memnuniyeti yok. Sıcak su sorunu yaşadık ve tamirat için soru sorunca ne zaman tamir edilirse o zaman sıcak su gelir diye cevap aldık. Genç bir hanımefendi var, birşey sorunca dövecek gibi ters ve ilgisiz cevaplar veriyor.👎🏻Pers isminde bir odada kaldık. Tek kişilik dar bir odaya iki kişi 400 TL ödedik. Kahvaltı hizmeti var, güzeldi.

Dara Konagi
Teddy
02.21.2022
5

제가왔던 당시에는 예약사이트 네개를 뒤졌을때 제일 쌌던 곳이었습니다차가 닿지 못하는곳이라서 가방들고 들어가는게 조금 힘들긴 합니다왔던 당시에 매일인하는 여직원친구 개념이가 그냥 아예 없어서 뭐 그냥 내가 자기 친구마냥 굴었지만, 이런 조그만 지방도시에 싸구려 숙소이기에 별다른 기대가 없어 재밌었습니다제일 쌌던 싱글룸은 리셉션 바로 앞에 있는 직원들이 자는 방같은 곳이었습니다마르딘 특성상 가파른 언덕에 있는 마을이라 협지에 숙소를 짓다보니 화장실이 보통 방안에 지붕없이 있습니다그래서 냄새나 습한건 어쩔수 없는것 같지만, 이 숙소는 조식먹는 곳이 나름대로 뷰가 좋습니다뭐라고 적는거니 모르겠지만 음 아무튼 쌌으니까 별은 다섯개입니다

Dara Konagi
GT
Gülçin TÜRK
02.16.2022
5

Senelerdir görmek istediğim Mardin’e gidince taş evlerden birinde kalmak hayalimdi. Bu yüzden Dara Konağı’nı tercih ettik. İşletme her odasına bir imparatorluk ya da beylik adı vermiş, bu detay çok hoşumuza gitti. Eşimle “Osmanlı” adı verilen, geniş, konforlu, eski mimariye göre dizayn edilmiş ve kocaman hamamı olan bir odada kaldık. Tabi ki her odası bu kadar güzel değil, bize ilk gösterdikleri oda havasız ve baya küçüktü. Açıkçası odaların güzelliği bütçenize eş değer şekilde artıyor. Yorumları okuduktan sonra sıcak su ve ısınma problemi yaşar mıyız diye endişelenmiştim ama tüm hizmetler eksiksiz sağlandı. Kahvaltısı için daha iyi olabilirdi demekle birlikte standart bir Mardin kahvaltısına yakındı diyebiliriz.

Dara Konagi
EM
Enzo Montesino Vidal
01.24.2022
5

Very nice place in good location in the old city I recomed because they have a very good breakfast included, the relation price quality is very convenient.

Dara Konagi
KK
K KAYA KILIÇ
12.26.2021
1

Sıcak su yok.Sıcak su ayarlamak için çaba yok.Kahvaltı yok.Hizmet yok.Sessizlik yok.Doğru düzgün tv yokWc banyo vasat1 personel uyur uyanık 7/24 hizmet ediyor.Manzara güzel, yukardakiler olmayınca manzaranın anlamı yok. İçerseniz 1 adet sallama çay var ve su ısıtıcı ile hazırlıyorsunuz. Netice olarak Parayı ödüyorsunuz girip yorganın altına yatıyorsunuz. Bu kadar.

Dara Konagi
RS
Rukiye Sinekoğlu
12.25.2021
5

Güler yüzlü çalışanların olduğu, temiz ve uygun fiyatlı bir konak. Biz gayet memnun kaldık.

Dara Konagi
DY
Dilan Yıldız
11.27.2021
1

Telefonla arayıp üç kişilik rezervasyon yaptırdık, iki tane tek kişilik yatağın olduğu bir oda ve tek kişilik bir oda ayırttık. Odaların penceleri olmasını özellikle rica ettik. Geldiğimizde gösterdikleri tek kişilik oda, resepsiyonun karşısında penceresiz süpürgelik gibi bir yerdi. İki tane tek kişilik yatak dedikleri baza yataklar, birbirine bitişikti ve odada diğer yatağa geçmek için birinin üzerinden atlamak gerekiyordu. Klima bozuktu, odamızın değiştirilmesini talep ettiğimizde -otel boş gibi görünüyor olmasına rağmen- yalnızca suit odalarının kaldığını iddia ettiler. Odalarda su bile yoktu.Daha önce kalıp beğendiğim bir oteldi ancak son gidişim koca bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar sıkıntıyı çözmeye çalışırken bir çay bile ikram etmediler.

Dara Konagi
yk
yunus koç
11.24.2021
2

Otel ara sokakta araçla ulaşım yok bunlar sorun değil aslında...otelz.com dan odayı standart pencereli oda-kahvaltı aldık penceresiz bir oda verdiler odalar temizlenmemişti saat 3 tü.itiraz ettik başka oda verdi yatakta kedi yatmış her yer tüy bide ufaktan çiş yapmış 😅 neyse yine değişiklik. Odada TV yok mini bar da su bile yok kahvaltı hiç yok terastaki minderler kedi yatağı...sıcak su yerine buhar fışkırtan bir musluk...buhar banyosu yoktu ama hehehe...neyse kaldık bi gece Allah kabul etsin...Odamız ARTUKLU idi

Dara Konagi
KE
Kerime Eren
11.20.2021
1

Herkese Merhaba;Kasım ayında iki gece konakladığımız otopark sorunu olan, İki gün boyunca sıcak suyu olmayıp sadece güneşin suyu ısıtmasını için dua ettiğimiz, sıcak su nasıl olacak dediğimizde yapabilcek bişey yok yersen diyen personel,yattığımız yerden buram buram rutubet ve tuvalet kokusu miss, muhteşem ilgisiz tecrübesiz sorumsuz personel tabiki paranızla nasıl rezil olunurun türkçe karşılığı. Bunları laf olsun diye yazmıyorum gerçekten paranıza yazık olmasın tatiliniz zehir olmasın diye yazıyorum. Bir otelin temelde gerçekleştirmesi gereken niteliklerin hiç biri yok. Kahvaltıda o yok bu yok şu güzel bu kötü demiyorum damak zevki bu herkesin olmazsa olmazını karşılayamayan bi otel. Temizlik yok sıcak su yok.

Dara Konagi
ST
Seda Taylan Barut
11.07.2021
1

Kötüden daha düşük bir puan olmasını çok isterdim bu otel için. Odalarda perdeler cibinlikler toz içinde, rutubetten tavan dökülüyor. Odanın içindeki hamamdan ve tuvaletten resmen lağım kokusu geliyor. Personel desen kendine hayrı yok. Şikayetimizi söylediğimizde sırıtarak suratıöıza baktılar. İki oda tuttuk, odaların birinin tavandaki tahtası eksik, içeriye sigara kokusu doluyordu. Ses desen olduğu gibi dışarıda. Sıcak su olmadığını, duş alamadığımızı söylediğimizde bir çözüm bulmadıkları gibi, birde "bak beni oyalıyorsun, sonrada 08:30 da kahvaltı beklersin" gibi laubali bir tavırla karşılaştık. Odada sapı kopmuş bir tuvalet fırçası var bunu söyledik. Kırıkta olsa kısayken sapından tutup kullanabileceğimiz söylendi. Tam anlamıyla bir felaket bir işletme. Kesinlikle kapısını çalmayın!

Dara Konagi
KS
Kuba Sztanderski
11.06.2021
5

👍Very nice and tidy place, THE BEST breakfast we had in Turkey😬Water was cold in the shower

Dara Konagi
Ah
Aydan hendem
11.02.2021
5

Mardin için özellikle tavsiye edeceğim yerlerden biri burası. Son derece temiz, konforlu, lokasyon olarak gayet merkezi, görsel olarakta tam bir konak ve çok şık. Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi özenle dekore edilmiş. Dış mekanın haricinde kaldığım odanında fotoğraflarını bırakıyorum odaların ne kadar yeterli olduğunu görmeniz için yardımcı olur. Kahvaltısı gayet doyurucu. En güzeli de çok sessiz. O kadar rahat uyudum ki. Perdeleri açmazsanız sabah olduğunu da anlamıyorsunuz. Kaliteli bir uyku için çok ideal.

Dara Konagi
Serkan İşli
11.01.2021
5

O kadar güzel bir konak ki anlat anlat bitmez içeriye ilk girdiğimde bayildim vallahi odalardan tut oturma yerleri muazzamdı terası zaten harika tertemiz bir konak çalışan arkadaşlar o kadar içten kişilerdi hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki gitmişim .

Dara Konagi
hp
hatice polat
10.03.2021
1

İki oda için bir geceliğine 1000 lira ödedik hizmet sıfır.çayımızı bile kendimiz aldık.odalar tozlu çalışanlar tripliydi .Odalarda yalıtım sistemi Yök geceyarısına kadar gürültüden uyuyamadık.tek numarası manzarası başka bir numarası yok.yoku sıkıntılı otoparkı yok

Dara Konagi
Ab
Anastasiya bet
09.05.2021
5

Нам безумно понравился этот отель!! Очень уютный старый особняк, живёшь как во дворце. Две террасы с потрясающим видом. В номере есть все, горячая вода всегда, кондиционер, чайник.Расположение отличное, рядом с центром. Завтрак шикарный.Персонал просто замечательный, хоть и не говорят по английски, но помогали нам со всеми вопросами, даже нашли англоговорящего гида, что сложно в мардине.Спасибо вам большое, девочки! Вы лучше всех ❤️ жалко было уезжать

Dara Konagi
SK
Suna Kiran
07.26.2021
5

Güler yüzlü hizmet temiz ve nezih bir ortam. Geç saatte oda bulmuş olmanın sevinciyle odamıza yerleştik. Rahat bir uykunun ardından mardin manzarası eşliğinde açık havada kahvaltımızı yapma imkanı bulduk. Yolunuz düşerse mutlaka arayıp boş oda sorun eğer lüks otel gibi bir şartınız yoksa odaların klimalı oluşu yatakların ve banyonun temiz oluşu havluların mis kokusu sizi tatmin edecektir. Biz gezmeyi seviyoruz ve her geceyi belki de başka bir şehirde ve otellerde geçiriyoruz. Bu yaz henüz hicbir otel için 350 liradan fazla ödemedik. Burası da ortalama bu fiyatta idi. Pazarlık yapabilirsiniz fiyatta ufak bir ikramları olacaktır 🙂

Dara Konagi
GK
Gizem Karabulut
04.13.2021
1

Başka bir otelden yer ayırmış olmamıza rağmen otel bizi yer olmadığını söyleyerek buraya yerleştirdi. Saat geç olduğu için uğraşmak istemedik. Duş aldığınız anda tüm nem tüm buhar odaya doluyor. Havalandırma dahi yok. Temiz değil. Sıvalar üzerimize döküldü. 1 yıldız da çalışanlar hatrına olsun. Güler yüzlülerdi.

Dara Konagi
RB
Regaib Büyüksoy
03.01.2021
5

Dara konağı her şeyi ile çok güzeldi. Bilhassa teras katındaki manzarası ve odaların rahatlığı çok hoşumuza gitti. Eski Mardin’de bulunan otelin personeli de müşteriyle çok iyi ilgileniyor. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

Dara Konagi
FT
Ferhat Tokmak
02.18.2021
1

Seriously it was my worst stay. There is no wifi, and the hot water runs always out, is almost impossible to find hot water in the shower

Dara Konagi
MK
Merve Korkmaz
02.10.2021
5

Tatil amaçlı gittiğimiz Mardin seyahatimizde Dara Konağındaydık. Konağın tek sorunu bazen odalarda telefon çekmiyor fakat bu da işletme ile alakalı bir durum değil onun dışında her şey harikaydı diyebilirim. Resepsiyondaki Kadir bey ve Sultan hanım oldukça güler yüzlü ve inanılmaz misafirperver insanlar. Her konuda bize yardımcı oldular. Her şey için teşekkür ederiiiiz 👍👏

Dara Konagi
AP
Arzu Parla
01.24.2021
5

Odalar temiz , terası çok güzel manzaraya sahip ve kahvaltısı gayet iyidi .Otelin tek sorunu bazı odalarda şebeke sorunu , bazen telefon çekmeyebiliyor. O da taş evlerden kaynaklıymış ve Mardin’in çoğu evinde bu sorun yaşanıyormuş.Tüm bunların yanında ; iş seyahati olarak gittiğim konaklama da bir an olsun enerjisini , Güler yüzlülüğünü, mütevazılığını eksik etmeyen ve bir gün daha uzatmamıza sebep olan Kadir mantır’a şükranlarımı sunuyorum .Olumsuz yorum yapanlar kesinlikle haksızlık ediyor , ben tavsiye ederim . Tekrardan çok teşekkür ederim .

Dara Konagi
DT
Damir Trokić
12.24.2020
5

Accommodation is very clean and tidy, the bed is comfortable. The rooms have traditional architecture which gives a special experience of life in the past. The stone walls are very decorative but also cold in winter and despite the good AC it is difficult to heat the room at low outside temperatures. The girl at the reception is very kind and helpful and does the job very professionally and with other employees they provide excellent service. My high recommendation for accommodation and service.

Dara Konagi
AA
Abdussamed Ay
12.11.2020
1

Ana yola uzak ağır çantalarla konaklama yapılabilecek bir yer değil..Konakladık lakin konakladığımiza bin pişman olduk..Kaldığımız odada klima ısıtmak için yetersiz idi.TV çalışmıyordu..Sıcak su akmıyordu.Tuvalet kağıdı yoktu..Rutubetli ve havasız bir odaydi.Odada dışarıdan istediğimiz yemekleri yiyebileceğimiz masa veya sehpa yoktu..Duvarlarda tadilat yapılması gerekiyor.Kisacasi sahibinden terk edilmiş veya ilgilenilmeyen bir konaktan başkası değil.Erken rezervasyon yapıp paranızla rezil olmayin.

Dara Konagi
Mj
Madness jcb
12.02.2020
5

Odalar temiz, terası çok güzel manzaraya sahip, kahvaltısı gayet iyi.Tek sorun odalar da wifi ve operatör şebekeniz çekmeyebilir.Ama tüm bunların dışında; iş seyahati olarak geldiğim bu konaklama da enerjisini,mütevaziliğini ve güleryüzünü eksik etmediği işini severek yapan Ve bir gün daha konaklamayı uzatıp başka bir otel seçmememe vesile olan Zekiye kılınç’a ben ve ekibim adına teşekkürlerimi iletiyorum.Başarıların daim olsun.

Dara Konagi
ms
moazzam siddique
12.01.2020
5

View of Mesopotamia plains from terrace is too good. Amazing breakfast and staffs. Great value for money.

Dara Konagi
RC
Ruben Chris
01.18.2020
1

They charged my credit card twice for one night. Two months later, after several appeals, they still haven’t refunded this unlawfully charged money. So beware..

Dara Konagi
AL
A. Lozano
11.06.2018
5

Very nice people. Free cofee and tea. Historic and breafast on the terrace.

Dara Konagi
AL
Alexis Lapierre
07.11.2018
5

NIce place to stay in Mardin. Burak and his younger brother were very helpful. The hotel is beautiful and confortable.

Dara Konagi
EA
Emre AKGÜL
08.18.2017
5

Good

Dara Konagi
Hm
HC magyal
07.20.2014
5

Great location, helpful staff, terrace with an amazing view, incredibly interesting city.

Phone
View number phone +90 482 212 32 72
Last update: {date}
4.1
50
Open
Dara Konagi in Mardin

Şehidiye, Şehidiye Mah. 39. Sok No:13, 57000 Artuklu/Mardin, Turkey, Mardin

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!