• en

Csocsaj Grill in Vac

- View Place Hours
Place Hours
Csocsaj Grill in Vac
4.2
50
Direction

Vác, Zrínyi Miklós u. 1, 2600 Hungary, Vac

Ask a question
Description

Csocsaj Grill - Restaurant in Vac, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Csocsaj Grill
DB
Dávid Berki
09.30.2022
1

Fél órája ülünk itt és még nem jött ide egy pincér sem, nekünk kellett bemenni étlapokért. Ez nem az első eset, többször is csalódtunk már a kiszolgálásban.

Csocsaj Grill
TT
Tibor Tamás Kakuszi
09.18.2022
5

Kedves, gyors kiszolgálás, mosolygós arcok. Tiszta, rendezett kultúrált, nyugis hely

Csocsaj Grill
ZB
Zsolt Bandi
09.14.2022
3

Még soha nem ettem itt semmit.Ez inkább egy diákoknak útba eső hely.Esti órákban pár találkozásra jó tud lenni.

Csocsaj Grill
BS
Bertalan Sáros
09.13.2022
1

Oké , szóval nem szoktam soha kritikát írni de most muszáj...kezdjük az elején egy barátommal bementünk mivel hát miért is ne , kéne valamit enni. A hely majdnem, teljesen üres volt de így is fél órát vártam hogy a pincér felvegye a rendelésünk , azt is csak külön kérésre a 2 étel amit rendeltünk egy Gyros pita és egy CSIRKÉS KUKORICÁS szendvics. Ezekből egy valamilyen sonkás szendvics és egy gyros tál lett. Az étel éppen csak az ok határát súrolja aúlról de legalább a kiszolgálás is szörnyű , a pincérek látszólag egyáltalán nem törődnek a vevőkkel és már az is csoda hogy rosszul is de hajlandóak felvenni a rendelést. A kép a CSIRKÉS KUKORICÁS szendvicsemről készült. A helyet akkor ajánlom ha van 2 órád enni valamit amit nem is kértél.

Csocsaj Grill
SH
Sándor Horváth
08.28.2022
1

Flegma felszolgáló kishölgy. Kritikán aluli rendelésfelvétel.

Csocsaj Grill
DK
Dávid K
08.26.2022
5

Kedves kiszolgálás, annak ellenére, hogy sokan voltak figyeltek mindenkire. Finom ételek.

Csocsaj Grill
BB
Boda Boglárka
08.22.2022
1

Carbonara spagettit kértünk, visszajött a pincér, hogy pennével, vagy bolognai tésztával kérjük?(????)Só nem volt az asztalon, a másik asztalról hoztam egyet( pincér sehol), a só negpárásodva, beragadva a tartóba.Soha többet ide.

Csocsaj Grill
MH
Miklós Horváth
08.21.2022
3

Étel-ital rendben a pincéreknek javasolnék papírt amire felírják mi lett rendelve. Négyszet jött vissza a pincér h mit is kérünk és így is hiányos volt.

Csocsaj Grill
ER
Evelin Rusvay
08.10.2022
1

Az étel még elmegy ha nagyon éhes az ember, de a kiszolgálás kritikán aluli. Alap követelmény hogy kiszolgálóként egy nő tudjon felöltözni tisztességesen..az itt dolgozó pincér kiscsajok azt hiszik sztriptízbárban vannak, ruha alig van rajtuk és még bunkók is.

Csocsaj Grill
KC
Karoly Cservenak
07.31.2022
1

A kiszolgálás borzaszó volt. Pincérek nem foglalkoznak a vendégekel.Az étel az rendben volt.

Csocsaj Grill
AR
Angyal Roland
06.18.2022
1

A kiszolgálás kritikán aluli egy sarki kifőzdében vagy egy gyors éttermi vendéglátó egységben is jobb a kiszolgálás, a székek elfoglalása után konkrétan kérlelni kellett a pincér hölgyet, hogy jöjjön oda, hogy a nagy melegben egy hideg italt ki tudjuk kérni, ezt követően a rendelésünket úgy vették fel és szervírozták, hogy én éreztem magam kellemetlenül azért mert rendelni mertem, a pincérek hangosan káromkodtak egymás között illetve folyamatosan sikoltoztak nagyon kellemetlenül éreztem magam senkinek se ajánlom ezt a helyet!

Csocsaj Grill
ga
giuseppe abrignani
06.03.2022
1

Die schlimmste Bedingungen die ich in 30 Jahre gesehen habe unfreundlichich bis zu gehts nicht Mehr. Warte Zeit jenseits erträglich. Ich werde nie wieder hier einen Bestellung tätigen

Csocsaj Grill
서종현
06.01.2022
4

가게도 넓고 음식도 빨리나왔습니다맛도 괜찮았어요

Csocsaj Grill
SD
Szilárd Demeter
05.29.2022
3

Közepes szint jelenleg, bár több potenciál van a helyben!Lehúzza az átlagot a kiszolgáló személyzet egy része, aki inkább röhögcsél és saját magával van elfoglalva..Az étel ízletes lenne, de pl. egy tradicionális grill étel egyik hozzávalója alapból nem volt a tányéron, kérni kellett, de azt se tudták prezentálni ( bár arra is úgy kellett rákérdezni 10 perc után)Szerintünk jelenleg kihagyható a hely.Sajnálom, hogy ilyet kell írnom!

Csocsaj Grill
DD
Dani Dobor
05.27.2022
1

A kiszolgálás minősíthetettlen, a mai napig várom a majonézt az ételem mellé, szólni nem lehet mert ha leinted bármelyik pincérnőt átnéz rajtad vagy felháborodva megjelenik, hogy mit akarsz. Senkinek sem ajánlom a helyet az ételek az elmegy kategória alját surolják.

Csocsaj Grill
FH
Florentina Horváth
05.05.2022
1

Először is, mióta van a carbonaraban párizsi???!🤨Másodszor, rosszul vették fel a rendelést, de már két alkalomkor is...

Csocsaj Grill
LK
Levente Kozák
04.30.2022
1

Eddig nagyon jókat hallottam erről az étteremről "nagyon jók az ételek a kiszólgálás remek." és ezek miatt el is látogattam ebbe az étterembe az ételekel nen is lett volna baj, de a kiszolgálás katasztrófa az ember nem tudja elmondani a rendelését mert a pincérek csak a belső térbe vannak, ha sikerül elérni őket akkor is sokat kell várni a rendelésre. Hozzáteszem alig voltak látogatásunkor az éttereben. A pincérek nem találják meg a vendéggel a kellő hangnemet.Nagyon nagatívan csalódtam bennük. Én nem ajánlom senkinek se ezt a helyet.

Csocsaj Grill
TV
Tímea Vágner - Barkó
04.17.2022
1

Sajnos az elmút évek legnagyobb csalódása az étterem, megosztom ezt abban a szellemben, hogy azt gondolom, hogy egy étterem megítélése szubjektív, ahány ember, annyi ízlés, minden szakács és pincér lehet fáradt, de sajnos itt kritikán aluli volt gyakorlatilag minden. Az étel minősége értékelhetetlen. A leves, és a pizza is sós, a hamburgerben a hús keményre sütve, hidegen került kihozatalra,íztelenül. A kihozatal nem véletlen megnevezés mert sajnos a felszolgáló hölgy felszolgàlói minősége egyenlő a nullával. Gyakorlatilag minden munkájához köthető formulát àthàgott.A mosdó koszos, igénytelen.Kedves Csocsaj Grill, kívánok Önöknek sok sikert a fejlődés útján.

Csocsaj Grill
NS
Noémi Szavlik
03.29.2022
1

Nem mostani sztori: egy shaket szerettünk volna elfogyasztani barátnőmmel, a pohár széle le volt törve, mikor szóltam érte, ki sem cserélték, közölte a pincérnő hogy, nincs készletük, csak ez van. Sajnos az étel minősége is egyre rosszabb lett. Többet sem mentünk oda.

Csocsaj Grill
DV
Ditti Vandendriessche
03.29.2022
1

Nagyon szomorú vagyok mert az elmúlt 3 évben sokat jártunk ide a párommal. Sajnos az utóbbi időben valami teljesen megváltozott… A mellékhelyiségek koszosak. Ez már sokat mond egy étteremről… (régen tiszta volta kiszolgálás is olyan amilyen… már a megérkezésünknél láttuk, hogy vissza köszönni is fáj… nagy nehezen felveszik a rendelést…. (a barna hajú lány kivételével, aki nagyon kedvesaz ételek minősége és frissesége bőven hagy kivetni valót maga után…. Egy egyszerű hamburger és steakkrumpli kombót is így el lehet rontani?? A krumpli nem frissen sült, a hamburger zsemle pedig teljesen száraz. Nem tudom mi történt, de ez már nem az a hely ahova szívesen jövünk…. Mindig is tudtuk, hogy ez nem egy elit étterem és nem is vártunk többet de ez már kritikán aluli….

Csocsaj Grill
KE
Kaiser Edina
03.24.2022
1

Egyetlen jó dolog volt az idejövetelünkben és az a gyros :( morzsás az asztal, hangya mászkál a földön a hatalmas porcicák mellett, nem túl kedves pincérnő, a mosdóban nincs szappan! Sajna nem tudtam eldönteni, hogy most oda kell menni a pulthoz vagy az asztalunkhoz jön a nem túl kedves pincérnő! Nem hinném, hogy legközelebb is elmegyünk

Csocsaj Grill
IT
Istvan Tetenyi
02.16.2022
5

Good food at reasonable prices.

Csocsaj Grill
AH
A H
02.05.2022
2

3 éve ettem itt egyszer, kiszolgálás kedvesebb, kaja most már a kifőzdei minőséget sem üti meg. "Szerb" húspogacsak ízetlen és csak disznóhús nem keverik magával mint hagyományosan kéne, grill csmell cipőtal száraz, rántott sótlan olajos pozdorja. A rizs és a sült krumpli és a némi zöldség volt a legjobb tálon.Do not expect much and go below. "Serbian" meats are far from the original concepts. Meals will fill u up but nothing more. Cheaper than an average restaurant.

Csocsaj Grill
GN
Gábor Nagy
01.22.2022
5

Kiváló hely! Kiszolgálás kedves, barátságos. Az ételek gyorsan elkészülnek és nagyon finomak, kiadósak. A hely kívül-belül igényes, modern, a WC tiszta. Parkolási lehetőség az étterem mellett. Mindent összevetve a hely színvonala meghaladja az ételek árát. :Köszönjük, Csocsaj Grill, máskor is jövünk.

Csocsaj Grill
EK
Eszter Kiss
11.06.2021
2

Kedves Csocsaj Grill! Részemről egy építő kritika. Kiszállítással kértem tőletek ebédet, sajnos nem azt a minőséget kaptam amire emlékeztem tőletek.Gyros pita, hasábbal.A hasábnak köze nem volt a sült hasábburgonyához, vissza dobott olajban ázott hasáb érkezett meg hozzám. 500ftot meg sem közelíti :)Illetve a gyros pita inkább egy szendvicsre hajazott nálam.Ui: sajnos vendéglátós végzettséggel rendelkezem én is.

Csocsaj Grill
KT
Kiara Turi
11.01.2021
3

A kaja általában jó, kiszolgálással van néha baj. Beülünk és 20percet kell várnunk hogy oda jöjjenek felvenni a rendelésünket (úgy hogy alig vannak), kaját viszont hamar kihozzák. Van 2pincér lány azok néha bunkók de elmegy a hely egynek.

Csocsaj Grill
AS
Attila Simon
10.30.2021
2

Good food, terrible service. The waitresses are busy chatting with each other, so youd better go to the counter to make your additional order. Then again, to pick up your food waiting on the counter. Management should measure customer satisfaction at the exit and make staff changes very soon till all customer avoids the place.

Csocsaj Grill
AA
Attila Agg
10.23.2021
1

I was waiting 20 minutes then left. Again. I thought the first time everyone can have a tough day, I accepted, left. Second time it is a reason to warn others to skip this restaurant, try something else

Csocsaj Grill
RS
Receptek Székelyföldről (erdelyireceptek)
10.09.2021
5

Először ettünk itt. Nem vártunk sokat, a pincér lányok aranyosak, a hely kellemes. Gyros tálat rendeltünk. Ízvilágra különleges és finom volt, a megszokottól eltérő. Meg fogjuk próbálni majd a házhoz szállítást is. Fotót nem csináltunk, mert előbb megettük mielőtt eszünkbe jutott volna a fotózás.

Csocsaj Grill
AS
Anett Somkövi
09.20.2021
1

A rendelesig el se jutottunk, mert a pincérnő, miután jeleztünk, hogy leülünk, azt mondta, ahová akarunk, és lassan besétált, le se tojt minket, de másokat se. Vártunk jó darabig, és inkább otthagyták a helyet.Ha jót akar az étterem, keres normális felszolgálót, mert így most elriasztják a vendégeket is.

Csocsaj Grill
BB
Barna Boglárka
08.10.2021
1

Kénytelenek voltunk rendelés után átülni, mert a tőlünk 1 méterre lévő asztalnál ketten is rágyújtottak. Szívesen szóltunk volna erről, ha lett volna pincér a teraszon, de percekig senki nem jött egyik asztalhoz sem (esetleg megkérdezni a többi vendéget, hogy minden rendben van-e, hozhatnak-e még valamit, desszert, kávé?). Akkor tudtunk szólni, hogy átültünk, amikor kijött a rendelésünk, majd egy másik pincér kioktatott, hogy hogyan kell szólni ilyenkor. :D vicc..Egyébként jó lenne, ha lenne dohányzó/nem dohányzó rész a teraszon, mert sokak szerint gusztustalan evés közben a cigifüstöt szívni.A wc tisztasága megkérdőjelezhető és az ételek minősége is érezhetően romló tendenciát mutat.

Csocsaj Grill
JL
Johanna Léman
08.02.2020
2

I have to say that I never write reviews but this time I had to because of the fact that I got food poisoning.We went to the restaurant around night-ish and the fries were just cold and the meat with it did not taste nice at all ,I couldnt even finish it.The pizza was burned on the bottom!The burger my friend ate:was barely holding together it was like a sloppy joe,it was poor quality! I Do not really reccomend this place,but hope that the restaurant improves one day.

Csocsaj Grill
RS
Riemer Sandor
02.23.2020
5

Az ételek finomak, friss roppanós sali, forró hasáb és husi.Gyerekkel is szeretünk ide jönni.A pincérlányok kedvesek, figyelmesek. Jó itt lenni, jó itt enni.Hogy írjak valamit amin azért lehetne javítani: az étlap -amin esznek is a vendégek- kicsit ragadt. Az tetszik benne, hogy laminált és nem dobják el egy használat után. Lehetséges, hogy nem lehet jobban lemosni......talán ilyenkor azért időszerű egy csere...De ettől még bárkinek szívesen ajánlom a helyet!

Csocsaj Grill
CB
Csaba Belleli
01.21.2020
4

Kellemes hely félig az étterem és a gyorsétterem között. A megkóstolt ételek finomak voltak, kicsit olyan házias jellegűek, amiket otthon is meg tudunk csinálni. Az árazás ennek megfelelő volt, szerintem pont eltalálva. A pincérek kedvesek és segítőkészek voltak. Vasárnap kettő óra körül egész nagy forgalom volt, de nem kellemetlenül zsúfolt. Kártyás fizetésre is volt lehetőség.

Csocsaj Grill
akosdan
01.02.2020
5

👌👌👌👌

Csocsaj Grill
ES
Erzsébet Szabados
06.11.2019
4

Kedves felszolgálók, finom ételek, árérték arányban nagyon jó! Mi kint ültünk le, a nagy teraszon kényelmesen elfértünk, szuper hely Vácon!

Csocsaj Grill
RN
Richárd Nagy
05.11.2019
1

Not so tasty food and the waitresses are extremely rude.

Csocsaj Grill
HG
Ho Geun Kwak
04.07.2019
4

가격도 저렴하고 다른곳에 비해 짠맛이 덜해한국사람이 먹기 편할듯 합니다.주변에 버스 종점이라 유동인구가 있어음식을 먹는동안 심심 하지는 않을 듯 합니다.

Csocsaj Grill
MZ
Mark Z Gabor
03.31.2019
2

Sorry guys, absolute lack of any quality related to food. Burger buns are so hard to chew I could kill with them. Burger meat is salty and low quality.

Csocsaj Grill
Gürcan İşineri
02.14.2019
3

Slow service

Csocsaj Grill
RR
Robert Rajnak
12.21.2018
5

Middle quality restaurant though pretty girls on positive side

Csocsaj Grill
EA
Eugene Armstead, Jr.
09.21.2018
5

Delicious cuisine and a good choice of menu items. Definitely well recommended for experiencing some of the night life in Vác.

Csocsaj Grill
AV
Andras Valach jr.
07.28.2018
5

Great foods, cheap prices and nice waitresses

Csocsaj Grill
MS
Matt Shamblin
07.18.2018
4

Food is very good. They do have english menus and some staff speak English well enough to get by. Portions are good size, and they have a good selection of beer too

Csocsaj Grill
PC
Peter Czibik
07.11.2018
2

Good food, bad service.

Csocsaj Grill
MK
Márk Kárpáti
05.20.2018
5

It is great place, if you are hungry, but you have only few minutes before your bus.(25 min)

Csocsaj Grill
NA
Nadir Abdulsamee
05.09.2018
4

I love the food there, the service is a bit slow at noon.

Csocsaj Grill
Attila Ádám Juhász
01.31.2018
4

Tasty, a bit slow but overall great.

Csocsaj Grill
RH
Runa Hellinga
12.11.2017
4

A grill with Serbian food, hamburgers, pizzas. Not bad, not fantastic. A simple, decent meal, but of the few places in Vác where you can get food after 10 PM. Pretty big selection of (bottledbeer.

Csocsaj Grill
AS
Andy Shustykevych
01.03.2017
3

Pizza was okay, but nothing special. Wi-Fi didnt connect at all.

Last update: {date}
4.2
50
Open
Csocsaj Grill in Vac

Vác, Zrínyi Miklós u. 1, 2600 Hungary, Vac

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!