• en

Conference Hotel in Gyor

- View Place Hours
Place Hours
Conference Hotel in Gyor
3.8
50
Direction

Győr, Apor Vilmos püspök tere 3, 9021 Hungary, Gyor

Ask a question
Description

Across the street from the Basilica of Győr, this down-to-earth hotel is an 11-minute walk from Győr train station and 4 km from Zoologická Záhrada Xantus János.Featuring carpeted or wood floors, the no-frills rooms and suites offer complimentary Wi-Fi, satellite TV and minibars, plus safes.A breakfast buffet is complimentary. There's an indoor pool, as well as event rooms. An airport shuttle, massage services and parking are available.

Overview
Features
Review
Add rating:
Conference Hotel
PP
Petra Pertl
07.29.2021
1

Ilyen kosztengert ritkán látni, mindenütt hajszálak a szobában. A fürdő sem volt takarítva, még az előző lakó menstruációs dolgait sem sikerült felszedniük a padlóról érkezésünk előtt. Összességében az undorító jelzőt használnám.

Conference Hotel
AB
András Berethalmi (Senesino)
07.23.2021
5

Kedvenc győri szállodánk sajnos 2021. július 31-ével megszűnik, mert az MCC megásárolta az ingatlant, és elit képzési helyet, valamint kollégiumot alakít ki az épületben. Nem tudok mit írni, a szívünk megszakad ...

Conference Hotel
CP
Carlos Palazón
07.03.2021
4

Le doy 4 estrellas por su ubicación, sin duda lo mejor, en el centro de la preciosa ciudad de Györ, además en zona peatonal y con parking en el exterior.El hotel es una reliquia de la influencia soviética, con habitaciones amplias, zonas comunes exageradamente grandes y con mobiliario claramente anticuado.Las habitaciones deben mejorar en limpieza, claramente necesita una reforma urgente.

Conference Hotel
LT
Làszló Tivadar Pusztai
06.29.2021
4

Tiszta , csendes hely , nyugodt környéken . A szobák kényelmesek ( klímával , kényelmes (!ággyal , kis erkéllyel , szép kilátással a szomszédos , hangulatos utcácskára . A félpanziós ellátás is megfelelő .Parkolni a szálloda előtt lehet . A térre külön behajtási engedélyt adnak ( rendszer leolvasós szisztéma ).

Conference Hotel
BS
B Sz
10.27.2020
5

Kupon keretében szálltunk meg a hotelben, amelyben félpanziós ellátás is volt. Csodás, nagy lakosztályt kaptunk, rá is csodálkoztunk. Nappali helyiség, síkképernyős TV, külön WC, king size franciaágy plusz két egyszemélyes. Nagy, szép és tiszta volt a szállásunk. A reggelik svédasztalosak voltak, változatosak. A vacsik inkább csak elmentek, de nem voltak rosszak. A hotelnek van egyfajta ódon aurája, több komment retrónak hívta, én inkább klasszikusnak és impozánsnak mondanám. Mindenhol sejtelmes félhomály van, hangulatos, kicsit spooky de romantikus. Saját házasságkötő termük van, ha jól láttuk. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Központi helyen van a történelmi belvárosban, festői környezetben. Jó döntés volt itt hosszú hétvégézni.A párommal igazából kommentek alapján rosszabbra számítottunk, de ár-érték arányban szuper volt, óriási pozitív csalódás ért minket. Köszönjük! :)

Conference Hotel
IK
Ica Korsós
09.25.2020
5

Kettőnket tágas apartmantban helyeztek el. A hotel tiszta, az alkalmazottak barátságosak, maximálisan udvariasak. A kiszolgálás tökéletes. Ami miatt nálam plussz csillagot kapna, hogy amikor megtudták az ételallergiámat, csak ez én részemre külön készítettek levest.

Conference Hotel
VR
Varga Roland
08.03.2020
5

Július 24 én voltunk esküvőn udvarias, készséges személyzet, mind a recepciós mind a pultban az este folyamán álló kisasszony és szobák is tiszták, szépen előkészítettek voltak .

Conference Hotel
ZK
Zoltan Karpati
06.20.2020
1

Terrible place. Dirty , old design rooms. Was not hot water in the bath room. The breakfast was horrible quality. Never come back again.

Conference Hotel
JP
József Pázmándi
05.28.2020
4

A parkolás körülményes: a szállodához nem lehet csak úgy felhajtani. Egy lesüllyedő oszlopon kell átverekednie magát az embernek. Elvileg kellene hogy adjanak egy kártyát, amit a totemoszlophoz érintve be lehet jutni. Az adminisztrátort elvileg szóban kell meggyőzni, hogy ott fogsz aludni, és akkor beenged. De meggyőzőnek kell lenni. A recin adnak egy fecnit, amit a szélvédő belsejébe kell rakni, hogy meddig parkolhatsz a szálló előtt. A szálló maga nagyon retros, de ebben van a bája, szerintem. Lehet biliárdozni is! :Retro az is. A szobában kényelmes az ágy nagyon, és a fürdő is teljesen korrekt. A mi szobánkban be volt kicsit ázva a fal, de ez engem nem izgat. Elfogadnak szép kártyát. Amiért nem öt csillag : kissé nehezen jutottam a biliárdgolyókhoz... 🙁

Conference Hotel
IH
Ivo Havránek
02.12.2020
2

Extremely old hotel, old furniture, in room No. 16 horrible smelly bathroom.Breakfast, if you come at 8am, is good. But when you come at 9am, you find only remains of food.The staff during the breakfast is missing or is elsewhere. Tables/tables-cloths were with lot of stains and sticky...During our visit right behind the window was construction, so from 7am very very very noisy.Very positive in room cheap minibar, cleanliness of the room, reception staff very helpful, great location and parking at the hotel.

Conference Hotel
BB
Beáta Bartókné Mező
01.30.2020
5

Nagyon jó elhelyezkedésű hotel,tiszta rendezett szoba.Svédasztalos reggeli bőséges választék étel és ital terén is.Személyzet segítőkész,kedves.

Conference Hotel
JB
Jaroslav Babouček
09.14.2019
4

Hotel uprostřed starého města.Vjezd autem přes pěší zonu.Ubytování ok.Jídlo chutné.Personál příjemný. Do lázní 15 min pěšky. V okolí příjemné kavárny a restaurace. Vlakové a autobusové nádraží pěšky 20 minut. Staré město je krásně zachovalé zrekonstrované a čisté.

Conference Hotel
TB
Tibor Bors Borbely
08.17.2019
3

Janos Kádar is alive in this building!

Conference Hotel
Zs
Zsuzsanna szabó
08.16.2019
2

Múltidéző, középszerű, tipikus “ szocluxus” a legvidámabb barakk korszakból. Többségében kedves fiatal alkalmazotakkal. Ha választani szeretnél a menüből, érkezz időben, mert a pótlás nem biztosított.

Conference Hotel
ES
Erika Soós
07.21.2019
3

Tipikus szocreál, de tiszta. Nincs bár rész( kávé), a medencét nem néztük meg. Központban van így minden nagyon közel van. Az étel választék nem bőséges. 2 fajta vacsora plusz egy desszert. Vízforraló, poharak, kávéscsésze van a szobában.3 napos lazításra, városnézésre bőven sok Győr. Nem lehet unatkozni a sok templom harangozásaitól😁😁

Conference Hotel
HH
Hana Hajdukova
07.19.2019
5

Everything was great

Conference Hotel
AP
Antonín Pelánek
07.01.2019
4

Great location in the centre of historical town, friendly staff, very good breakfast, but the hotel has its Best Times behind. Cleaning was not so good As I would expected.

Conference Hotel
TR
Traveler Rural
05.14.2019
5

Szuper helyen van, a belváros tényleg pár perces sétával elérhető. Itt sokan írnak a retro stílusról. - Ilyesmit csak a beépített szekrénynél tapasztaltam, de itt töltöttem a legkevesebb időt. A fürdőszoba felújított, a szobával, azon kívül, hogy ott nem működött a WiFi, semmi bajom nem volt. (A WiFi, csak a szoba előtti folyosón működött)A személyzet, figyelmes, és kedves. A reggeli bő választékú, minden igényt kielégítő, és finom volt. Többféle kávét is kipróbáltam, mindegyik nagyon finom volt.

Conference Hotel
JT
Jana Trvajova
04.28.2019
5

Právě jsme se z tohoto hotelu vrátili a za nás maximální spokojenost. Hotel je na krásném místě, jen protější hotel bimba zbytečně často :). Pokoje jsou sice zastaralé,ale hlavní pro nás bylo,že bylo vše čisté a povlečení voňavé. V koupelně nám jen chybělo odvětrávání. Personál milý a příjemný, bez vyjímky. A jídlo vynikající-snidane formou rautu,vše chutné a pravidelně doplňované. Večeře menu+dezert-opet moc dobré a normální člověk neměl šanci to sníst. Bazén čistý s teplou vodou a rovněž i sauna bez chyby. Za nás opravdu krásný víkend 👍😊

Conference Hotel
NB
Noemi Bartos
04.10.2019
3

Kedves a személyzet és csodálatos helyen van.. Ezek majdnem mindenért kárpótolnak, viszont a szobák elég koszosak. Az ágynemű frissnek tűnt de hosszú fekete hajszálakkal és szőrszálakkal volt tarkítva. A függönyök is elég rossz állapotban voltak.. Az egy dolog hogy nem Tűntek tisztának a zavaróbb az volt, hogy nem lehetett normálisan elhúzni, folyton szenvedtünk vele. Az ágytámla textillel borított és fura foltokkal teli volt. Nem vagyok finnyás.. Nem reklamáltam.. Ezt is inkább építő kritikának szánom és olyanoknak akik ezektől speciel viszonyognak. Szerintem érdemes vinni tusfürdőt és sampont mert csak ilyen mini tasakos verziót adnak. A reggeli elég basic dolgokat tartalmaz..nem voltam elájulva.. De el lehet lenni vele. A paprika amit valamelyik reggel ettem.. Szerintem előző napról maradt meg mert egy része a tetején ki volt száradva a másik része pedig nyálkás volt. Amikor véletlen az egyik ilyenbe beleharaptam romlott íze volt az egyik fura pimpós alkoholos savanyú a másik már mintha penészes lett volna. Na mindegy, ezt leszámítva szerintem azoknak egy jó választás akik a centrumban a legcsodásabb helyek közelében szeretnének lenni. Ott a városban közel a szállodához egyébként nagyon jó kajáldák vannak én inkább ezt választanám. A meleg ételek az ebédnél sokkal finomabbak voltak. Csak a reggelin kéne még dolgozni és a szobák tisztításán.

Conference Hotel
EB
Elena Bolfová
01.20.2019
4

Its older hotel (hotels hairdryer didnt work, kettle wasnt available in the room), but has very seriouss staff - they would like to help U with everything and they prepared very good food in their restaurant.See You next time 🤗

Conference Hotel
szyszynyuszi
12.20.2018
3

Hideg szobák, elavult berendezés (WC kopott, koszos, leomlott piszkos falak a szobabantisztító festés nem ártana!!!! Érdekes 3 fogásos SVÉDASZTAL! INKÁBB MENÜ. A reggeli a legjobb elfogadhatóbb! A szálloda vezetéssel vannak bajok. Télre senkinek nem ajánlom a szállást! Viszont nagyon közel van a belvároshoz! Ezért is választottuk. Több figyelmet kéne szánni a szálló vendégekre, nem csak azokra, akik rendezvényeket tartanak ott. Ők is fizető vendégek!! ÉPÍTŐ KRITIKÁNAK SZÁNOM! Nagyon jó hely lehetne, ha figyelembe vennék a hibákat és minél előbb kijavitanák!!!

Conference Hotel
AV
Anthony Vella
12.18.2018
4

Good central hotel

Conference Hotel
Éva Rostás
12.11.2018
4

Udvariad készséges személyzetSzép nagy szoba. Kellemes vizü medence. Magyaros, de mégis változatos, bőséges vacsora és reggeli. Szebb időket látott, itt-ott felújításra szoruló szálloda. Összeségében jól éreztük magunkat.

Conference Hotel
RS
Radek Svec
11.28.2018
1

Nejhorší hotel, který jsem kdy zažil, na hotelu není možnost zakoupení žádného nápoje, personál až na výjimky není moc vstřícny.Při příjezdu do hotelu se ocitnete v80 letech minulého století ,a čistota hotelu je velmi mizivá .

Conference Hotel
KP
Kamila Pabišová
09.08.2018
2

Really old hotel needed some renovationStuff did not smile at allDirt everywhereEven though we asked for the baby crib, we got it second night only

Conference Hotel
BP
Blazena Peliova
09.01.2018
3

Super

Conference Hotel
SR
Sarah Rührnößl
08.20.2018
1

From the first moment there, the staff didnt seem to be very friendly.The cleaning ladies were sitting in the hallway while on their phones.We were a group of three people and there were only two bath towels and I got a face towel. So I told the receptionist, she sent a cleaning lady and I guess what I got. A completely soaked, wet towel....great.Also the room wasnt even cleaned before we came. There was dust everywhere and I found crumbs on the table, the chairs and a cupboard underneath the TV.The breakfast was mediocre, nothing special. It wasnt bad but it wasnt good either. We were there quite early and had to wait, because they ran out of drinks and food (and we were there at 8:30). Then when the food finally came, it was so little, that it was gone in about 2 minutes. I didnt even get anything...We left our rooms at 11 oclock and put the green sign out, so the cleaning staff would know, that they can come and empty our garbage cans and put out fresh towels. When we came back several hours later, the sign was suddenly turned around (so it showed the red side, where it said "do not disturb"and our rooms were not cleaned, our garbage cans were not emptied and we still got the same towels...Once again we told the receptionist about it but she didnt seem to care.I know that the work habits among young people is not that great but here it is really horrible!Even though the building is really nice and historic and the wellness area is great, Ill probably never stay here again.I can find a better hotel with a way better service for way less money!!!

Conference Hotel
TK
Tomasz Koralewski
08.19.2018
3

Strange place that should be more like a communist time museum not a hotel. Amazing location in the old town. Huge rooms but with an old and badly torn equipment, all facilities of the hotel are touched by the sign of time (like pool), poor service, good breakfast buffet though. Generally place with great perspective but desperately in need for good management and investments.

Conference Hotel
HM
Hana Müllerová
08.03.2018
4

Nice hotel in the city centre. Clean big room was very comfortable for two adults and two kids. Two toilets at room. Swimming pool with too much chlorine water. Breakfast tasty, but fruits and vegetables not very fresh.

Conference Hotel
Autoservis
08.02.2018
5

Perfekt location, nice rooms, super super super

Conference Hotel
FH
Fredrik Henriksson
07.19.2018
5

Rented the superior room for 4 nights which was well worth it. A very nice and old décor of wood and warm lightning. Great breakfast and staff. Would absolutely recommend when visiting Györ city center.

Conference Hotel
GB
Gabriela Barzu
07.09.2018
2

The location and friendly staff are the only good things about this hotel.The room/apartment we were offered was so dirty that I had to call reception and request it be cleaned. Cobwebs, dust, dirty floors, limescale, hair everywhere and missing bulbs was what waited for us, together with very old and mismatched furniture.The buffet breakfast was lacklustre at best.On the positive side, the hotel is pet friendly, albeit at a cost of €3 per night.

Conference Hotel
BU
Balázs Urbanics
05.20.2018
2

Csalódás.Először kezdem a jóval, a személyzet kedves volt velünk és segítőkész. A reggeli remek volt.És akkor most jöjjenek a negatívumok, amiből több jutott.A fürdőszoba pókhálós volt és sötét, a wc lehúzója a kezemben maradt…nincs odarögzítve. Egyébként mindent behallani a fürdőszobában ami a szomszéd szobából, folyosóról, nem tudom honnét jön, ijesztő és zavaró.A szobában lévő poharak koszosak voltak, mállott le belőle valami…A vízforralót vízkő ékesítette.Első éjszaka huligánok randalíroztak az ablakunk alatt késő éjjelig. (Minden hang bejön, nincs valami nagy szigetelés.Gondoltam már szólok a recepciónak, hogy csináljanak valamit velük, elvégre a hotelnek kéne gondoskodni a vendégek jóllétéről, hogy este 11 után már ne ordítsanak a részeg gyerekek odakinnt.  A telefonra ragasztott lapról épp lekopott/lefoszlott a számuk, nem tudtam őket elérni, nehezemre esett már levánszorogni, így elengedtem a dolgot és kibírtam még pár 10 percet.Másnap este ismét aludni szerettem volna, ekkor épp rendezvény/buli volt a hotelben. A részegek éjfélig ordítottak, szintén mindent behallani a szobába. Volt hogy vendégek benyitogattak a szobába, miután másodszor nyitottak be, kimentem és megkérdeztem, hogy miben segíthetek. Erre egy hölgy: Jaa, ez egy szoba? No komment, így hát bezártam az ajtót, ez este 7 körül volt még csak. A rendezvényről semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptunk, ha ezt tudom, nem is szálltunk volna meg itt alapvetően.A wellness. Első este épp szülinapi buli volt a medencénél, nem tudtuk használni, rendben. Másnap reggel ismét. Aztán sikerült bejutnunk bár még épp szárítkoztak a gyermekek, a kislányok anyukájukkal együtt a férfi öltözőben is…Majd miután fürödtünk kicsit szóltak, hogy nemsokára jön a következő szülinapi zsúr - turnus, majd legyünk szívesek kimenni és pár óra múlva visszajöhetünk. Erről szintén nem kaptunk semmilyen előzetes tájékoztatást. A wellness használata benne volt az árban, de így…?A Wifi, népmesébe illő. (Hol volt – hol nem volt.Minden nap, rövid használat után megszakadt.

Conference Hotel
RA
Ranjith Asoka
05.11.2018
4

Very good staff, large rooms, very traditional, includes breakfast and its lovely, price reasonable

Conference Hotel
MP
Márton Palánszky
04.13.2018
2

Az első itt töltött estén sajnos a szomszéd szobában bulit rendeztek a vendégek amire elfelejtettek meghívni. Mikor másnap reggel jeleztem ezt a recepción csak annyit mondtak ne aggódjak mivel már elment az a társaság. A második éjszaka már nyugodtabb volt, viszont a helyet belengte a klórszag, mivel úszómedence is tartozott a hotelhez. Az uszoda részt viszont külsősök is látogathatták sőt órarend volt kifüggesztve emiatt el is ment a kedvem hogy kipróbáljam. A reggeli rendben volt, és a belváros tényleg mindössze 5 percnyire volt gyalog. Ettől függetlenül a feltöltött képek magukért beszélnek.

Conference Hotel
Soňa Černá
03.10.2018
4

Starší hotel v centru města. Parkování před hotelem. Blízko do lázní i do obchůdků. Pokoje starší, ale velice prostorné (chodba, ložnice, obývací pokoj, koupelna, chodba se skříněmia útulné. K dispozici balkon, tedy alespoň ve 2. patře, kde jsme byli ubytovaní. Snídaně perfektní, vše co je potřeba, ovoce, zelenina, moc dobré sýry, uzenina, párky, vajíčka, deserty, pečivo atd. Večeře také bufetové, většinou v nabídce rýže, ale byl i kuskus a těstoviny. Hodně masa, někdy trochu tužší. Vše chutné. Perfektní teplý bazén a u něj hned sauna se sprchou. Saunu je potřeba nahlásit hodinu předem na recepci. Recepční milá, domluva v angličtině v pohodě. Každý den je potřeba si vzít kartičku na parkování.

Conference Hotel
IC
Ivan Chalupsky
02.25.2018
4

Good place in center, super diner, very nice hotel.

Conference Hotel
ON
Olga N
02.09.2018
5

Very nice hotel, a little old, but staying in lux room helps not to notice it.... excellent swimming pool, location - the best!

Conference Hotel
AS
Alexa Steierlein
01.10.2018
3

A szoba szép volt, az ágy kényelmes, a reggeli bőséges. Viszont a folyosókat átható uszodaszag lengte be, és hidegek is voltak. A fürdőszoba a letört zuhanyrózsa-tartóval és a billegő wc-ülőkével, valamint a nem a legtisztább wc-kagylóval kissé elvette a kedvem.

Conference Hotel
tp
tereza p
12.03.2017
2

Ok, retro mám ráda, chodby a haly mají zvlášť atmosféru starých časů, bazén s teplou čistou vodou a recepčí jsou fajn, poloha super. A tím výčet pozitiv končí. Snídaně nic moc, místo džusu hnusná sťáva, místo másla margarín. Ručníky díravé a jako šmirgl papír. Že je vybavení pokoje staré by mi nevadilo,ale že je rozbité, odřené mi vadí hodně. Měli jsme dokonce rozbilou záchodovou mísu,kdy se při spláchnutí voda vylívala po podlaze koupelny, nevyčistěné nánosy od tvrdé vody, nabíječku vytáhnete ze zdi i se zásuvkou. Běžně spíme v pokojích do 1300 za noc a tohle bylo nejhorší,co jsme zažili a nebyla to náhoda, kamarádka spala ve vedlejším a stav obdobný.

Conference Hotel
IF
Ildikó Farkas
11.16.2017
1

Nagy csalodàs volt számomra .Sok felé jártunk európába és a tengeren túl is. Több szállodát ,panziót, B&B próbáltunk ki. Nem gondoltunk volna hogy Győr szivében egy ennyire rossz körülményeket találunk. Szavak helyet beszéljenek a képek. Ezeket az 5 számú szobában készültek. Javaslóm a fenntartó , üzemeltető ,tulajdonosnak hogy ha továbbra is vendégeket akar fogadni , legalább takarítson ki.

Conference Hotel
IS
Ildikó Szabóné Szabján
10.12.2017
1

Szinvonaltalan koszos lepukkant hely. Este 10-ig hangos zene duborgott a fejunk folott valami rendezveny miatt, amirol a foglalasnal elfelejtettek szolni. A wc es kornyeke igenytelen, agyonhasznalt, meg tisztan is mocskosnak tunik. A vilagitas a szobaban katasztrofa, sotet, gyenge fenyereju lampak. Minden korszerutlen, a hutonek olyan szaga van, mintha 3 hetes hulla lenne benne. A "hotel" elotti utcan parkolasert kulon dijat szamolnak fel. Biztosan tobbet nem jovunk ide es egyaltalan nem ajanlom senkinek.

Conference Hotel
ZM
Zdenek Machek
09.16.2017
5

Great location, our room was partly refurbished, hotel has nice a bit scary atmosphere but in a good way.

Conference Hotel
FC
Fridrich Csoltko
06.30.2017
4

Its nice overall, but they need a new VGA cable for their projector because its half-broken. That projector doesnt have an HDMI port, but they might have one that does.

Conference Hotel
JS
Judit Székely
04.29.2017
4

Nagyon szép hely a belváros közepén. Finom reggeli udvarias kiszolgálás. Sétával minden könnyen megközelíthető. Valóban kicsit retro a dizájn de szerintem elviselhető. A fürdők szépek. Fűtést is magunk kezeltük. A kulturáltan szlovák vendégekrol illetve a hajnali harangszórol nem a szálló tehet.

Conference Hotel
FK
Felix Kremen
01.04.2017
3

Price matches quality.The hotel seems to have been built during communist times. This would explain the interior design and its slightly run down look as well.The rooms are clean but in need of renovations. A swimming pool is available for all guests. The breakfast is no good in my opinion. Especially the coffee deserves an unhonorable mention.The staff is friendly and helpful.

Conference Hotel
AP
Andreas Pinzker
12.26.2016
2

Ugly rooms!

Conference Hotel
László Áron Farkas
11.01.2016
3

Hangulatos picit retro szálloda. Gyönyörű környezet, szép kilátás az erkélyekről. Ágyak kényelmesek, reggeli bőséges, finom. Fűtés nagyon jó. Személyzet többségében kedves, de találkoztunk már borzalmas recepcióssal. WIFI- szinte sehol sem elérhető a szálloda területén. TV-k még sosem működtek a szobákban. Fürdő zuhanyfejek gyalázatosan takarékosak.

Conference Hotel
AP
Armin Paffrath
08.02.2016
3

Old building but very friendly stuff. And clean rooms. Unfortunatly it is hard to get there by car.

Last update: {date}
3.8
50
Open
Conference Hotel in Gyor

Győr, Apor Vilmos püspök tere 3, 9021 Hungary, Gyor

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!