Church of Saint Mary - Church in Mahabad, Iran
Church of Saint Mary in Mahabad
Description
جز اولین کلیساهای ایران است. تجربه مذهبی و تاریخی خوبی است.
MoreBe aware. The Church is open only when the people in charge choose to do so. We arrived and we were told rudely that we couldn’t enter. When we further asked if we could simply take pictures outside the church, we were once again rudely yelled at and told to leave. Even our taxi driver was left in shock. Have a second plan because the church may or may not be open. Try the Grand Bazaar which is nearby.
Moreزیبا و تاریخی بود برخورد مناسبی وجود داشت
The church is beautiful and has historical importance for Assyrians who have lived in Urmia and Iran for hundreds of years. Its lovely to see these sights in Iran
MoreUrumiyede hala faal olarak görevini sürdüren nir kilise..
متاسفانه ساعت ۱۵ رفتیم تعطیل بود
good pharmacy
چرا اجازه ورود و بازدید از ساختمان کلیسا رو به ما ندادن؟ همیشگی هست این عدم اجازه ورود یا خیر ؟
Moreهربار از این خیابون میگذرم دلم میخواد که برم و فضای داخلی کلیسا رو ببینم.حیف که اجازه ورود نمیدن
Moreکوچه کلیسا خلوت و بن بست ولی فضای زیبایی بود حس خوبی داشتم
MoreGood
کلیسای ننه مریم دومین کلیسای تاریخی جهان (از نظر قدمتنام گرفته است. که جزو کلیساهای مربوط به آشوریان می باشد و به همین دلیل درون کلیسا هیچگونه تزییناتی وجود ندارد (و این مرتبط با اعتقادات آشوریان مبنی بر عدم تزیین کلیسا و اماکن مقدس می باشد.)معماری این کلیسا مربوط به دوران ساسانیان می باشد .
MoreNice
It is so cozy and beautifull place for life
چیزی که در عکس دیده میشه، قسمت جدیدی است که به کلیسا اضافه شده. بخش قدیمی و تاریخی، بسیار کوچه و در واقع نیم طبقه زیر زمینه و صرفا به لحاظ قدمت جذابیت داره. اگر بدنبال دیدن نگارهها و معماری خاص کلیساها هستید، این کلیسا خواسته شما رو برآورده نخواهد کرد.
MoreLiterally waste of time
مسخره...اینهمه تا اونجا رفتیم حیف بنزینمون...انگار همین دیروز ساختنش هیچیش قدیمی نیست چهار تا صلیب آویزون کردن مثلاً کلیساست.
MoreThe Supervisor/s is/are completely worthless.They keep the place locked all the time. So you can have an outside look.
Moreاولین کلیسای ایران و کوجکترین و زیبا ترین آنها
MoreWest Azerbaijan is is full of ancient churches and it is one of them but certainly not the most interesting one. A very small church made of stone and without any decorations. The new building is not visitable for everyone (the one with high tower).ساختمونی که در تصاویر هست که برج بلندی داره ساختمون جدید کلیساست که قابل بازدید برای همگان نیست. قسمت قدیمی رو میشه رفت که یه بنای سنگی بسیار کوچکه و هیچ تزئینات یا چیز عجیبی برای دیدن نداره و صرفا قدیمیه. موقع بازدید یک راهنمای صوتی هم میدن.
Moreحضور در دومین کلیسای قدیمی دنیا که یک کلیسای آشوری است, قاعدتا حس خوبی به آدمی میدهد.مسیر دسترسی خوب, پارکینگ در محوطه, راهنمایی ارزنده, فضای تمیز و حرفه ای
MoreBeautiful place
چیز خاصی نبود یه بنای تقریبا مربعی شکل ۲×۲
این کلیسا در خیابان سنگفرش شده خیام شمالی قرار دارد و خودنمایی می کند، ورود وسایل نقلیه به این خیابان ممنوع است خوشبختانه، دو طرف خیابان پر است از مغازه ها و فروشگاههای گوناگون و یک سینما به نام آزادی، کلیسا با رنگ دیوارهای سرخ آجری و مناره ای بلند از دور پیداست.
Moreمکان خوب برای سپردن اوقات و رفتار خوب خادمان کلیسا. ورودی این کلیساسه هزار تومنه.
MoreNice place
This is a place with two thousand years old.
کلیسای ننه مریم قبلا اتشکده بوده و بعد ظهور مسحیت تبدیل به کلیسا شده روحانیون زرتشتی اعتقاد داشتن که در زمان تولد حضرت عیسی ستاره ای از شرق به غرب خواهد افتاد یک شب با دیدن ان ستاره راهی اورشلیم شدن مسیحی شده و علوم دینی را فرا گرفتن و به عنوان کشیش برگشتند و اتشکده را تبدیل به کلیسا کردند که الان به شرق آشور معروفه در میان آشوریان ،ساختمان کلیسا چند بار تجدید بنا شده آخرین بار در جنگ جهانی بود که آشوریان و ارمنیان با شوروی همدست شده بودند و به قتل عام ترکا میپرداختند (واقعه ی جیلولوقکه در این واقعه اَشوریان ترکیه هم حضور داشتند که ارتش ترک عثمانی وارد اورمیه شد تمام آشوبگران را کشت و کلیسا رو به توپ بست و نفس اشوبگران را از بیخ قطع کرد جای ستون باقی مانده از بنای قدیمی هنوز هست.
MoreThe site is from sassanid period believed to be turned into church by 3 zoroastrian priests
Moresee the ancient architectural design and its beauties
کلیسای خوبی بود . یک کلیسای اصلی بود که قابل بازدید نبود و یک کلیسای کوچک کنار اون که امکان بازدید وجود داشت و نسبتا تاریخی بود . کنترل کلیسا در دست بچه های ارمنی اونجا بود و برخورد خوبی داشتن .
MoreFantastic! Second church built in history!
Its closed on Friday
Peaceful and so fantastic place
یک کلیسای کوچک و قدیمی که سنگ قبرهای قدیمی هم داخل مجموعه داره داخل محوطه میتونید ماشین رو پار کنید دنبال پارکینگ نگردید چون پارکینگ های اطراف اصلا خوب نیست
Moreکلیسای بازسازی شده بسیار کوچکی است که در پشت کلیسای بزرگ قرار دارد و مقبره ۳ نفر از روحانیون ارتدکس در آن قرار دارد.
MoreOk
این کلیسا اولین یا دومین کلیسای با قدمت جهان است ، به گفته راهنمای کلیسا در ابتدا این کلیسا آتشکده بوده و بعد از رویت تولد حضرت مسیح توسط یک موبد زرتشتی به دین مسیحیت گرویده و آتشکده را به کلیسا تبدیل کرده است ، مدیریت کلیسا به دنبال مشخص کردن مدفن آن موبد است که در صورت پیدا شدن این کلیسا قدیمی ترین کلیسای جهان و در غیر این دومین کلیسا بعد از کلیسای بیت المقدس است ، محیط بسیار آرامش بخش و زیبایی دارد با معماری بسیار زیبا.
MoreIt is very old and the structure is interesting.
Its very lovely Place
کلیسای ننه مریم به روایتی اولین کلیسای مشرق زمین به روایت دیگری دومین کلیسای قدیمی جهان پس از کلیسای بیتلحم فلسطین میباشد. تاریخ ساخت آن به سال ۳۲ میلادی برمی گردد و از کلیساهای قدیمی جهان بهشمار میرود.[نیازمند منبع] این کلیسا در سدههای گذشته محل دفن اموات بودهاست.طبق روایت نویسندگان آشوری و مسیحی این بنا قبلاً آتشکده و یکی از معابد معروف زرتشتیان بوده. هنگام تولد مسیح، موبدان زرتشتی ساکن این معبد، ستارهای درخشان را در حال حرکت به سوی شرق میبینند، آن را نشانهای از تولد منجی وعده داده شده مییابند و به طرف اورشلیم روانه میشوند.این موبدها پس از بازگشت به ارومیه، آتشکده را مبدل به کلیسا کرده و در آنجا دین مسیح را بشارت میدهند. اولین بار در سال ۶۴۲ توسط شاهزادهای چینی مرمت شد. در سال ۱۳۴۲ و ۱۳۴۳ نیز مورد مرمت قرار گرفت. نمای فعلی آن به دورهٔ ساسانی تعلق دارد.ساختمان کنونی کلیسای ننه مریم به ویژه گنبدها طاقها و پایههای آن بر اساس نظر کارشناسان باستانشناسی متعلق به دوره ساسانی است و معماری داخلی آن آمیزهای از معماری ساسانی و پارتی است.کلیسای ننهمریم نه نیمکت دارد و نه جایگاهی برای اعتراف یا وعظ کشیش، با در ورودی کمارتفاعی رو به صحن.در چپ و راست دالان ورودی کلیسای ننه مریم دو دهلیز با سنگ قبرهای نوشته شده قرار دارد که محل دفن روحانیان مسیحی بودهاست و سنگ قبر فعلی در دهلیزها متعلق به سه تن از رهبران کلیسای شرق آشور و یکی از مبلغان کلیسای ارتدوکس روسیه میباشد. در سمت راست محراب دالان تنگ و کوتاهی قرار گرفته که در دیوار راست این اتاق اجاق دیواری تعبیه شده و از آن برای پخت نان مقدس استفاده میکردند. در کنار این تنور حوضچهای سنگی در داخل دیوار برای غسل تعمید کودکان ایجاد شدهاست. کلیسای ننه مریم بارها مرمت شده و شکلهای ناهمگون پیدا کردهاست. در سال ۶۴۲ میلادی کلیسا توسط شاهزاده خانم چینی به نام بافری مرمت شدهاست و نمای بیرونی آن بارها دستخوش تغییر و بازسازی شدهاست. پشتبام کلیسا در حال حاضر با شیروانی پوشش گردیدهاست که این خود تناسبی با معماری اصلی ندارد. این کلیسا فاقد تزئینات ویژه و نقاشی و گچبری میباشد زیرا به علت اعتقادات خاص آشوریان که در تمام کلیساهای آنها اعمال میشود از هر نوع آرایش و تزئین در کلیساها خودداری مینمایند.
MoreOrdinary people are not allowed to visit the altar and the temple of the new building of the church
MoreVery nice
best
Its very beautiful
با عنوان یکی از کلیسا های دنیا جذابیت بسیار بالایی داره
MoreA good historical place
کلیسای ننه مریم دومین کلیسای ساخته شده در دنیا که بنا بر روی آتشکده ساخته شده
MoreThe old building of this Chuch which was built in the Parthian era is with the Church in Bethlehem the oldest Church in the World
MoreI like church