• en

Çatak Nature Park in Corum

- View Place Hours
Place Hours
Çatak Nature Park in Corum
4.1
50
Direction

19000 Çalyayla/Çorum Merkez/Çorum, Turkey, Corum

Ask a question
Description

Çatak Nature Park - National reserve in Corum, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Çatak Nature Park
SA
Serkan Aydın
09.14.2022
5

Corum belediyesi harika,ormanlara da gerekli ozeni gostermis orman ici yollari duzennlemis, piknik alanlari masalar cesmeler cardaklar mukemmel bir istanbullu olarak corum halkinin cok sansli oldugunu dusunuyorum ayrica başkan her an sahada olmasi ile zaten corum kalkiniyor 😊🤗🤗

Çatak Nature Park
VA
Video Akademisi
06.21.2022
4

Çorumda yaklaşık 4 yıldır yaşamama rağmen Çatak Tabiat Parkına gitmek nasip olmamıştı.Fakat geçen hafta sonu buraya da gitmek nasip oldu. Ailem ile pazar öğle sonrası yaklaşık 27 km yol yapmamizin ardindan Çatak Tabiat Parkına vardık. İlk izlenimim, uzun ve kalın çam ağaçları ve ormanlık bir alan oldu. Bu arada Çatak Tabiat Parkına araç ile giriş için 10 lira bir ücret ödedik. Daha sonra tabiat alanının içine girince kalabalık bir insan topluluğu karşıladı. Adeta bütün Çorum buraya gelmişti. Neyse biz araç ile ilerleyerek oturup mangalimizi yapacak yer aradık. Biraz aramanin ardindan oturacak bir bank ve mangal yapabilecegimiz bir yer bulabildik. Eşyalarimizi koyarak mangal için harekete geçtim. Kisa bir odun toplamanin ardindan mangal kömürünüde üzerine dökerek, ateşi yaktım. Daha sonra mangallık tavukları ateş üzerinde bir güzel kizarttim. Daha sonra biberleri de közledikten sonra bir güzel afiyetle yedik. Daha sonra tüp üzerinde çay ve çerez eşliğinde keyfimize devam ettik. Bizim çocuk karşida bulunan çocuk parkinda eğlendi. Bizde tabi onu izledik. Daha sonra namaz kilmak için aşağiya doğru indik. Abdest ve namaz sonrasinda bizim çocuk giriş alanindaki çocuk parkinda da eğlendi. Daha sonra Çatak Tabiat parkindan ayrıldık. Fakat ayrilirken bile doğanin o muhteşemligi hala gözümüzün önündeydi. Daha sonra Çatak köyü sınırında bulunan ve hakim bir tepede bulunan Güzelce dedeye de uğradık. Bir duamizi da ederek, oradan ayrildik. Daha sonra Çorum merkeze geri döndük.

Çatak Nature Park
Fatih Özer
05.22.2022
5

Mükemmel bir mekandı....

Çatak Nature Park
MK
Mehmet Katalıoğlu
04.24.2022
5

Hitit dağcılık kulübü ile dün gece doğa yürüyüşü yaptık.Gece parkı yürüdük baya güzeldi. Tabiat parkına traktör izleri vardı.Derdiniz nedir defol git başka yerde traktör sür :)Ekiple daha güzel oluyor .Açıkçası beğendim.Gece yürüyüş yaptık ama olsun.15 km yürüdük

Çatak Nature Park
OK
Osman Keser
01.30.2022
4

Orman içi güzel bir piknik alanı. Çoruma 20 km mesafede, yolu biraz virajlı ama asfalt. Son yıllarda çok kalabalık olmuyor. Kamp yapmak için uygun. Çevrede doğa yürüyüşü yapılabilir.Çatak Tabiat Parkı Çorumda bulunan en eski mesire yerleri arasındadır. Bölgede hakim ağaç türü karaçamdır ancak az sayıda sarıçam da görülmektedir. Tilki, tavşan, kurt, ötücü kuşlar ve keklik faunayı oluşturur. Bölgede trekking yapılabilecek uygun parkurlar bulunmaktadır.

Çatak Nature Park
Kz
Kartal zade
12.18.2021
1

Ebesinin nikahında gereksiz ücretli giriş

Çatak Nature Park
Seyirvan
09.08.2021
5

Doğa harikası huzurlu bir yer yaz kış gidilebilir

Çatak Nature Park
Emine şahin
09.06.2021
3

Tabiat parkı değilde daha çok mesire yeri denilebilecek bir yer içinde normal piknik için kamelyalar vs. var. Ayriyeten giriş de paralı ama paralı olmasını gerektirecek bir şey yok içeride bir kaç tane inşaatı bitmemiş yer gördüm heralde onlar bitince daha güzel olucak.

Çatak Nature Park
AK
Ahmet Karakaş
08.16.2021
2

Tamamen eski halini kaybetmiş gittiğimiz gibi çıktık her tarafta çöp alkol şişeleri

Çatak Nature Park
Çiğdem Yüzücü
08.11.2021
5

Bütün piknik yerleri ayrı burası apayrı bir güzelliği ve doğası var çorum için en güzel yerlerden biri

Çatak Nature Park
HAMZA ÖLÇER
08.01.2021
5

Şu an girişler yasak mı acaba?

Çatak Nature Park
BE
BÜŞRA EŞGİN
07.24.2021
5

Güzel piknik alanı şuan çok sinek var mangalnızı ve semavernzi yannzda götrmeyi untmayın

Çatak Nature Park
AD
A. D.
07.18.2021
3

15.07.2021 Otomobil girişi 14 lira. Üstü kapalı kamelya yetersiz. 2-3 masa yı meşkul edenler var kimse ilgilenmiyor. Jandarma arada dolanıyor. Güzel havası var. Haftasonu kalabalık oluyor. Akşam üstü hava soğuyor.

Çatak Nature Park
ferhat özsaraç
07.14.2021
3

Haftasonu dışında ailecek gidilebilecek güzel bir yer.

Çatak Nature Park
fatma çakır
07.13.2021
1

Ağaçların boyları ve sıklığı açısından çok güzel. Ancak bakımsız her yer de kesilmiş ağaç dalları ve düzeltilmeye çalışılan yollar. 14 lira otomobil girişi bence değmez. Sıklık çok daha güzel. Oturacak kamelya sayısı da çok azdı ve cocukla gidecek olanlar ikindiden sonra buz gibi esiyordu.

Çatak Nature Park
AC
Abdulbaki Caba
06.24.2021
5

Gayet güzel uzun bir yolculuk ardından piknik keyfi sizindir

Çatak Nature Park
rs
rick sanchez
04.29.2021
5

harika

Çatak Nature Park
MU
Mehmet Uzun
04.16.2021
5

Temiz havanın doğayla buluştuğu bir yer

Çatak Nature Park
Sinan Ünal
02.11.2021
5

Doğa ile iç, içe dedikleri bu olsa..herşeyi mükemmel.

Çatak Nature Park
KS
Kısaca SK
01.24.2021
5

Kent merkezine 22 kilometre mesafede çam ormanlarından oluşan doğa harikası Çatak Tabiat Parkının yeşil alanlarının karla kaplı hali kartpostallık görüntüler oluşturdu. Doğa harikası tabiat parkı ziyaretçilerini karaçam ve sarıçam ağaçları ile karşılarken, park da vatandaşların piknik, doğa yürüyüşü, fotoğraf çekimi, yaban hayatı ve bitki gözlemi gibi birçok farklı etkinlik yapmasına imkan sağlıyor.

Çatak Nature Park
NG
NACİ GÜCCAN
11.11.2020
5

Kışı ayrı, yazı ayrı bir güzel...

Çatak Nature Park
elvan şabanoğlu
10.30.2020
4

Güzel sakin yeşil güzellik

Çatak Nature Park
AA
Ayşe Ayşe
09.05.2020
5

Mis gibi çam ormanı ciğerlerimiz Bayram etti oksijen muhteşem, yolu asfalt yapılmis fakat oldukça virajlı. Giriş araç başına 12₺ girişte bilet kesilip çöp poşeti veriliyor. Burdaki yorumlara Bakarak gittim wc pis ve sular akmıyor diyenler olmuşBeş yıldızlı otel hijyeninin olması mümkün değil ama genel anlamda temizdi, sular akıyordu. Bol bol kamelya ve masalar mevcut, 04.09.2020 tarihinde ziyaret ettik parkta hummalı bir çalışma var, bakım onarım ve yeni ufak binalar yapılıyor sanki kafe olacak gibi geldi bana.Tavsiye ediyorum biz memnun kaldık.Çocuklar için de Park var, yetişkinler için de ahşap park alanı tarzında eğlenmek için güzel yerler yapılmış

Çatak Nature Park
iZ
ismail Zurnacı
08.06.2020
5

06.08.2020 tarihinde gittim Çorum valisi Mustafa çiftçinin bizzat ilgilendiği bir porje ile duzenlemeler ve yenilenmeler yapılmış gayet güzel olmuş havası çok güzel en büyük problem olan yollar yapılmış çok güzel olmuş yeteri kadar oturma yeri var hafta sonu gideceksiniz yine de erken gitmeniz gerek güzel yer bulmak için tavsiye ediyorum havası çok güzel vc haliyle çok kişi kullandığı için kirli oda normal AVM değil sonuçta bakkal mevcut yeteri kadar salıncak var giriş ücreti 12 TL

Çatak Nature Park
eK
ertuğrul Kahraman
08.02.2020
4

Gayet sık ağaçlı orman zemin temiz wc su çöp kutusu imkanlari var yolu çorumdan 25 km asfalt

Çatak Nature Park
MD
Maide Demirtas Kaya
07.21.2020
2

Orman olarak çok guzel dağ havasi. Fakat kamelyalar cok cok az sayida, haftasonu gittik ve sular kesik. Ayrica aksam hicbir ışık yanmadi kapkaranlik bir ortam nasil toparlanacağimizi şaşirdik. Wc ler aşırı kirli. Hele ki bu salgin doneminde hijyen e daha da dikkat edilmesi gerekirken sulari kesmek.... Ustelik virişte ucret de aliniyor.. Daha ne diyebilirim.. Biraz daha ozen gosterilmeli. İki yildizim sadece agaclar ve dag havasi icin yani...

Çatak Nature Park
ak
aytac kesgin
07.19.2020
3

Hafta sonu çok kalabalık ama eğlenceli

Çatak Nature Park
MD
MUSTAFA DEMİRTAŞ
07.19.2020
3

Çorum da gidilecek en güzel orman, tabiat parkı,Girişte 12 ₺ ücret, gerçekten çok fazla,19.07.2020 pazar günü gittik, çeşmelerin çoğunu kapatmışlar, açık olanlarda da su ip gibi akıyor, wc ler pislik içinde rezalet,Bu ücreti alıp nereye harcıyorsunuz, ne yapıyorsunuz, yüzlerce araç girmiş, milyonlarca ₺ kasadaYa ayıptır günahtır biraz ilgi alakaBuradan yetkili bir kişi okuyor sa açık şikayet ediyorumLütfen bu güzel ormanımızla biraz ilgilenin, sorumlularına hesap sorun.

Çatak Nature Park
Abdullah çoban
07.05.2020
3

Yer güzel orman içi fevkalede doğa...! Ancak; girişte orman Müd. 12 TL hizmet bedeli alıyor o da güzel....! Alınan hizmet sıfır! Yollar berbat, yeterli masa yok, toz toprak....!

Çatak Nature Park
MK
Mustafa Kabasakal
06.03.2020
5

Doğa ve insanın buluşmasına öncülük eden fevkalade yer

Çatak Nature Park
Bekir
03.11.2020
5

Merkezden biraz uzak ama ferah ve rahatlatıcı bir yer. havası çok güzel ve serin

Çatak Nature Park
Alpaslan Şanlı
02.05.2020
5

Çorum un incisi

Çatak Nature Park
EB
Emir Balcı (emmiircnn)
01.24.2020
5

Dünyanın en iyi piknik alanı😂

Çatak Nature Park
EK
Emir Kavukçu Pictures
11.22.2019
5

Herkese tavsiye ederim. Bu tabiat parkı dağların üzerine yapılmış bir yer, Çoruma biraz uzak ve çok bilinmiyor. Çorumun diğer tabiat parkı Sıklık ile karşılaştırırsak burası sıklığı göre daha soğuk, daha doğal,kendimi daha iyi anlatmaya çalışırsam daha "orman" ve daha "tabiat parkı" yani Çorumda aileniz ile piknik yapmak isterseniz Çorum yaklaşık 1 saat uzaklıktaki Çatağa gidebilirsiniz. Kamp konusuna gelirsem tam kamp yapılacak bir yer.Tam bir oramanın ve doğanın içindesiniz. Kısa bi süre önce bir İzcilik gurubu ile burada kamp yaptım ve çok eğlendim. Eğer burada kamp yapacaksanız ya yazın yada sonbaharda burada kamp sizin için daha kolay geçecektir. Çünki yazın gece bile burası çok soğuk oluyor. Aynı zamanda burası yazın kalabalık olduğu gibi güvenliklerde oluyor ama gece orada olmuyorlar. Burası devlet tesisi olduğunda tuvaletler ve çardaklar var. Kampçılar çok az olduğundan buraya yalnız kamp içinde gelebilirsiniz. Teşekkürler. .

Çatak Nature Park
DB
Doğada Birgün
10.23.2019
5

Çatak tabiat parkı benim her fırsatta gece gündüz demeden gittiğim ikinci evim oldu adeta. Temiz havası manzarası oldukça güzel. Kamp alanı olarak tercih edilebilir.

Çatak Nature Park
ej
ertan jin
09.24.2019
5

5 yıl önceydi şimdi nasıl acaba

Çatak Nature Park
Bergama “BERGAMAHABER-AJANS-” Haberajans
09.14.2019
4

ÇORUM - ÇATAKOlağanüstü güzellikteki peyzajlara sahip bu alan 1984’te tabiat parkı olmuş. Hakim ağaç türü karaçam olan parkta, az miktarda sarıçam da bulunuyor. Fauna ise tilki, tavşan, kurt, ötücü kuşlar ve özellikle bülbül popülasyonu açısından çok zengin. Parka Çorum - Laçin karayoluyla ulaşılıyor.

Çatak Nature Park
İsmail Taşci
08.17.2019
1

Rezillik ilk günkü hali ile aynı tuvaletler perişan çeşme var suyu yok giris 10 lira cok pahalı resmen milli servet ayaklar altında.10 lira verip oraya girmektense dışında ormanın tadını çıkarın.

Çatak Nature Park
Ömer Koşa
07.29.2019
1

Parası cok pahali giris 10 tl otomobil icin sanki otobana giris yapiyoruz tuvalet bakimlari sifir hic temizlik yok insan arada bir gider temizler kisaca ortaligi pislik goturuyor

Çatak Nature Park
SA
Selçuk Aygündüz
05.30.2019
5

güzel bir tabiti var ama girişin oralarda kalmayin daha yukarilara çıkın çok guzel yerler var oralarda haftasonu rahatsiz olmazsiniz piknikcilerden dogadakikeyif@instagram

Çatak Nature Park
OK
Osman Koyun
03.23.2019
3

bakimsiz kalmis ilk haliyle birakilmis guncellenmemis bir park sıklık parkı cok daha eglenceli ve ulasimi kolaya gittiginize degecek bir yer

Çatak Nature Park
HD
Hakan Döngel
02.03.2019
4

Yol yapım çalışmalarından dolayı yolu çok yoruyor. Merkeze biraz uzak. Ama doğası gayet güzel. Henüz mescid market konularında tam oturmamış yapım aşamasındaydı en son.

Çatak Nature Park
BB
Bahadır Bozok
09.30.2018
5

Yüksek ağaçlar temiz hava bol oksijen pozitif bir yer

Çatak Nature Park
SS
Stimulated Stats
09.08.2018
4

Çorumun ilk mesire yerlerinden birisi. Milli park statüsünde bir piknik alani. Yolunu genişletme çalişmalari suruyor. Sanirim yeni, genis yol ekim 2018 itibariyle hizmete girecek. Tabiat parki genel olarak guzel. Ve oldukça buyuk bir alani kapliyor. Giristen itibaren tepeye dogru ve yolun her iki yanina dogru uzanan genis bir alanda hizmet veriyor. Bitti dediginiz noktada dahi park genis bir alana dogru, dagin eteklerine kadar devam ediyor. Bu bölgenin doğasina diyecek bir sey yok, gerçekten nezih bir coğrafya. Temiz havası, devasa büyüklükteki çam ağaçları ve yaz sıcağında sağladığı serin iklimiyle insanı kent yaşamının stresinden uzaklaştırıyor. Ama yetkililerin cevre temizligine biraz daha ozen gostermeleri gerekiyor, tabi piknikçilerin de... Giris ucreti otomobil icin 9 TL. Su, tuvalet, ibadet yeri, oyun alanlari (basketbol, futbol dahil), üstü açık-kapalı oturma yerleri gibi hizmetler tatmin edici duzeyde. Hamster yürüteci, akrobat denge tahtası, buyuk ağaclara tirmanma düzenekleri, tomruk salincağı gibi ilgi çekici ahşap oyuncaklar küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekiyor. Çocuk oyun alanlari parkın hemen girişinde sağ ve sol bölümde olduğu gibi yolun ilerisinde de mevcut. Çorumda yaşıyorsanız ve 20 km mesafesiyle yanıbaşınızda bulunan bu tabiat parkına hala gitmemişseniz bir haftasonu ailenizle birlikte buraya gitmenizi tavsiye ediyorum.

Çatak Nature Park
yD
yns DÜŞGÜN
08.30.2018
3

Yolu çok tehlikeli ve ücreti fazla.

Çatak Nature Park
CZ
Cüneyt Z.
08.30.2018
5

Çorumun kıymeti artık bilinmeyen en iyi parkı

Çatak Nature Park
mason
06.01.2018
5

temiz ve güzel bir yer tavsiye ederim

Çatak Nature Park
ap
abdullah paydar
12.24.2017
4

Yayla kültürü pek bulunmayan ilimizde, Yaz aylarında serinlemek için, sıcaklardan kaçabileceğiniz alternatif bir piknik alanı. Hava sıcaklığı bir anda 5-10 derece değişir. Çam ağaçlarıyla kaplı sık bir ormandır. Yeterli miktarda çocuk oyun parkı ve çeşmeler bulunmakta. Yeni işletmeyle beraber daha temiz tuvaletleri vardır. Yakacak odun sıkıntısı yoktur. Mekanda kücük bir bakkal dükkanıda bulunur.

Çatak Nature Park
FD
Ferhat Dilekci
09.08.2017
5

Sevdiklerinizle yeşilin keyfini yaşayabileceğiniz güzel bir yer. Dikkat Temiz Hava Çarpar :)

Çatak Nature Park
İsmail KARAKAŞ
07.09.2017
5

Piknik, mangal, semaver, temiz hava, orman, doğa yürüyüşü, spor ...

Last update: {date}
4.1
50
Open
Çatak Nature Park in Corum

19000 Çalyayla/Çorum Merkez/Çorum, Turkey, Corum

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!