• en

Brewery on Grushevskogo in Rivne

- View Place Hours
Place Hours
Brewery on Grushevskogo in Rivne
4.4
50
Direction

Akademika Hrushevs'koho St, 77, Rivne, Rivne Oblast, Ukraine, 33000, Rivne

Ask a question
Description

Brewery on Grushevskogo - Microbrewery in Rivne, Ukraine

Overview
Features
Review
Add rating:
Brewery on Grushevskogo
Анастасия Кравчук
02.12.2022
5

Броварня як і завжди на найкращому рівні. Обожнюю їхній сервіс, пиво і страви. Тут дуже затишно і приємно. Залишайтесь такими ж)💋

Brewery on Grushevskogo
IT
Iryna Tychynina
02.12.2022
5

Вкусное пиво и закуски к нему. И очень хорошее обслуживание 👌👌👌👌

Brewery on Grushevskogo
OP
Olena Prisyazhnyuk
02.05.2022
5

Дуже гарне місце, пиво на будь - який смак, оновлене меню суперВсім раджу спробувати чебуречки - дуже смачно.Сьогодні ще була дівчина, яка грала на скрипці і співала (без мікрофону - голос просто суперррце взагалі супер, дуже гарно співає і грає!)Офіціант Валерій самий класний офіціант - завжди порадить смачні страви, людина в якої не буває поганого настрою, завжди все чітко і класно!

Brewery on Grushevskogo
SS
Svitlana Soliar
01.19.2022
3

Периодически хожу в это заведение. Пиво действительно очень вкусное. Но еда оставляет желать лучшего... Красивая на вид, но все блюда что мы заказывали были не очень вкусными. Даже обычная картошка какая-то сухая и пересоленная... Но доска с закусками для пива хорошая. Вот это блюдо здесь и стоит заказывать😉

Brewery on Grushevskogo
Алексадр Волынец
01.15.2022
5

Смачна кухня, адекватні ціни. Нереальноо смачні страви, які не всюди скуштуєш. Смачне пиво)))

Brewery on Grushevskogo
Наталия Ковалева
01.15.2022
5

Завжди дуже багато людей. Краще замовляти столик наперед. Замовляли велику мясну дошку на компанію, залишилися дуууже задоволені. Смачна кухня і пиво. Хороший сервіс

Brewery on Grushevskogo
Роман Андрійчук
01.02.2022
5

Затишний відпочинок, особливе дякую для офіціанта Антона (якщо не помиляємося), зробив все професійно та з посмішкою, для нього однозначно 5 зірок, їжа ну дуже смачна інтер’єр затишний, що тут сказати все круто!

Brewery on Grushevskogo
Андрей Жижчук
11.28.2021
5

Дякуємо офіціантці Маші яка працювала сама на весь зал(хоча не весь час, але це теж круто.Все було смачно та круто, але ті люди які приходять в такий заклад з дітьми, Ви подумайте чи варто, бо нам було неприємно що Ваші діти бігали по туалетах, та коридорі.

Brewery on Grushevskogo
Ірина Мороз
10.22.2021
4

Гарний заклад з цікавим інтер*єром, чистий і охайний. Є заклад (сама броварнята окремо засклена тераса. Меню досить цікаве - можна знайти страви на будь-який смак. Дуже сподобалось авторське пиво "П*яна вишня". Обслуговування теж хороше.Сет "Грушевський" - "не зайшов", але це через індивідуальні смакові вподобання.Не дуже сподобались столики в проході та те, що доволі шумно.

Brewery on Grushevskogo
Катя Ромаш
10.17.2021
5

Дуже смачно, персонал приємний, пиво смачнеАтмосфера затишнаДуже приємно відпочилиПовернемось ще

Brewery on Grushevskogo
AK
Andrey Kishtov
10.09.2021
5

Great beer and food.

Brewery on Grushevskogo
IP
Ira Pavliuk
08.24.2021
3

Начитавшись відгуків, йшли спеціально на ребра з пивом. В ребрах сала виявилось більше, ніж мяса, смак був досить специфічним, загального захоплення ребрами не можу. Також брали вино, таке враження, ніби його розбавили водою.

Brewery on Grushevskogo
NB
Natalia Bohdanets
08.18.2021
5

Ароматна кава, вдале пиво, смачні малі чебуреки 👍 Імпонує інтерєр, підібрані кольори, просторі зали на двох поверхах, чиста вбиральня.

Brewery on Grushevskogo
SL
Serhii Lipnyagov
08.03.2021
5

Интерьер обычный. Обслуживание норм). Еда. Боже! Рёбрышки божественны. Пиво! Из 6 сортов понравились все. Божественное. В Ровно стоит приехать из-за этого заведения.

Brewery on Grushevskogo
AT
Aleksandr Tychinin
07.20.2021
5

Тут варять своє пиво, ну дуже смачне! Великий вибір закусок до пива. Гарний інтерєр. Тут можна дивитися футбол. Мені тут дуже подобається! Рекомендую!

Brewery on Grushevskogo
Наталья И
07.06.2021
3

Чула від знайомих багато позитивних відгуків про даний заклад, але при особистому відвідуванні мені було абсолютно некомфортно. Офіціанти неприємні, довго не підходили до нашого столика. Меню взагалі не вразило, так як асортимент вузький, особливо по закусках до пива. Брала на пробу пивний сет, то сказала б, що пиво дуже навіть "на любителя". Ціни завищені, якщо оцінювати сервіс і атмосферу, яких просто не було. Єдине, що приємне у закладі, хіба що стильний інтерєр.

Brewery on Grushevskogo
Тетяна Давидюк
06.21.2021
4

При досить великому меню, жінкам важко обрати страву до смаку, крім салату. Салат з прошутто має цікавий смак. З десерті було тільки морозиво і штрудель, морозиво принесли тепле, а штрудель чекали не менше 20 хвилин, про що не попередили, що печуть на кожному на замовлення. Смаком він не вразив, тісто не розтяжне, смак дуже посередній. Хотіла чізкейк, але кілька разів не було в наявності.До пива брали чебуречки з телятиною, вони мали виражений запах олії та не соковиті, а соус жирнючий майонезний. Картопля фрі теж не сподобалася, не румяна і без приправ і соусу.

Brewery on Grushevskogo
Юрій Слівінський
06.14.2021
3

13.06 з друзями прийшли для того щоб насолодитися грою збірної України. Кухня і напитки смачні, гарний інтерєр, комфортно і затишноАле присутній один ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС - це якість трансляції євро 2020. Плазма 60 дюймів, а якість зображення 240р. Неможливо дивитися!

Brewery on Grushevskogo
TS
Tory Smille
06.13.2021
5

Гарне місце. Чемний персонал. Готують смачно. Буває смачне безалкогольне пиво (на диво по смаку як пиво))

Brewery on Grushevskogo
ab
alja balja
04.17.2021
5

прикольне пиво.... дуже імпонує якщо хтось чимось фахово займається... якщо пиво - то найкраще пиво, а не все підрят - і пиво, і сушу, і бургери і все на світі... а то зараз кожна друга кантора спеціаліст на всі руки і в всіх галузях....

Brewery on Grushevskogo
Андрій Юрко
04.14.2021
5

Прийшли в перше з друзями. були приємно здивовані. Перше велика пошана пивоварам, пиво реально смачне. Кухня на вищому рівні. Ціни помірні. Окреме Дякую Катерині за обслуговування , все було оперативно. І приємний бонус від закладу за безкоштовне пиво. Реально такого не очікували , будем тепер що вівторка ходити на такі компліменти. Однозначно рекомендую

Brewery on Grushevskogo
SS
Sashki Sashka
03.28.2021
4

Пиво доволі стандартне.Готують смачно. Ціни середні.Обслуговування: довго чекали меню, довго чекали замовлення, хоч зал пустував. При розрахунку довелося йти до виходу та просити здачу (хоч офіціантки там просто розмовляли по мобільному). Відразу не розрахували,почали звати адміністратора по нерозумілій причині. Таким ставленням напротязі всього вечору зіпсували настрій.Взимку трохи прохолодно. Чисто,затишно.

Brewery on Grushevskogo
Петро
02.01.2021
5

Заклад приємний, часто відвідую. Смачна кухня, є можливість вибору, а не суші, які вже на кожному кроці. Смачне пиво, дошка сировялених закусок сподобалася, іншу не беріть, вона менш смачна. Зараз заклад працює до 23 години, але замовлення по кухні приймають лише до 21, замовлення по бару до 22. Біля 22 попросять розрахуватися, щоб закрити чек, далі ще годину можете посидіти. Але розраховуйте, що вже нічого замовити не зможете. Ближчее до 23 де не сидять люди починають світло вимикати. Тож розраховуйте на це, якщо будете йти ввечері в цей заклад.

Brewery on Grushevskogo
Олена Кузьмiна
01.02.2021
5

Дуже приємне обслуговуванняСмачне пиво, але не насичене, багато сортів, затишна атмосфера. Смачна їжа

Brewery on Grushevskogo
Ірина Воробйова
12.23.2020
5

Один з найкращих закладів. Смачне пиво з різними сезонними пропозиціями. Смачне меню - хоспер суперовий, міні чебуреки смачнющі. Та й взагалі кухня дуже смачна. Ціни доступні.

Brewery on Grushevskogo
IK
Ihor Kolor
10.15.2020
3

Гарний інтер’єр закладу, смачні страви, чудове пиво.Суттєвий мінус - сервіс. Як тільки прийшли, нас одразу зустріли «радісними» обличчями. Персонал говорить гучно, вживає лайку. Замовлення приймати підійшла офіціантка, яка (певнодуже стомилась від своєї роботи. Відповідала на запитання по меню не охоче та зверхньо, хамила. Склалось враження, що відмовляла нас від пивних сетів, казала, що вони будуть дуже довго наливатись (до 30хв). Але ми не поспішали.Принесли все порівняно швидко (варто додати, що сети приніс інший офіціант. Був доволі ввічливий, особливо на фоні нашої офіціантки). Десь за 15 хв було готове все замовлення.Далі цікавіше. Офіціант ігнорувала нашу присутність в закладі. Аби дозамовити страви та пиво довелось двічі до неї звертатись, підійти особисто та попросити аби прийняла замовлення. Зверхнє спілкування при цьому нікуди не ділось.Ближче до завершення нашого візиту третій працівник (певно, інша офіціанткапідійшла і почала забирати пивні сети, коли в одному з них ще були напої. Не запитавши, чи можна. Ледь встигли витягнути аби все не віднесла.Принесли рахунок - попросили розрахуватись терміналом. Відповіла, що зараз до нас підійдуть та розрахують. Прочекали хвилин 10 за порожнім столом. Так ніхто і не підійшов. Зібрались і розрахувались на барі (точніше поруч з баром). Зауважили, що довго чекали термінал. На що працівник щось пробурмотів собі під ніс.Загальне враження - нам точно були не раді в цьому закладі. Чи повернемось ми сюди знову? Чи порекомендуємо вас друзям? Точно ні.В Рівному давно не стикались з таким рівнем обслуговування. Можливо, це тільки нам так «пощастило». Бачу, що є хороші відгуки про сервіс.Додам, що ще пів року тому тричі відвідували ваш заклад. Сервіс тоді був відмінний.Update: Швидше за все, рахунок був би вдвічі більший. Адже ми планували відпочивати довше.

Brewery on Grushevskogo
L_A
10.06.2020
5

Рекомендую спробувати різане пиво, ще такого ніде не бачила, дуже круто)

Brewery on Grushevskogo
Виталий Гречаный
10.04.2020
5

Дуже приємне місце для шанувальників пива, дякую обслуговуючему персоналу за приємний відпочинок, рекомендую до шанувальників пива!!! І до тих хто просто хоче відпочити і розслабитись!!!Дякую ще раз Вам!

Brewery on Grushevskogo
Lina
08.05.2020
4

Неодноразово була тут з друзями і завжди була задоволена.Останній візит дещо підіпсував враження. Головний мінус - це обслуговування. Офіціантка як по таймеру підходила до столика кожні десять хвилин з одною фразою, яку завжди повторювала дослівно - "ще щось бажаєте?". За дві години перебування в закладі це почало дратувати. Тим більше, що це питання задавалось коли ми ще мали їжу і напої на столі, тому це було зовсім недоречно. Окрім того персонал надто гучно розмовляв і сміявся за барною стійкою, що теж трохи заважало.Салат Цезар з куркою був відверто такий собі - курка жирна і жорстка, соус - солоний майонез, сир - точно не пармезан. Це не було погано, але до справжнього Цезаря йому далеко. Запахи з кухні затягує в зал, причому в найвіддаленіші куточки, чого не має бути.Однозначний плюс, який не змінився з часом - це пиво. Воно дуже смачне, при чому всі сорти, але П`яна Вишня - то просто щось прекрасне :Залишилось попрацювати з персоналом щодо обслуговування і кухні, і все буде добре :)

Brewery on Grushevskogo
BG
Belgov G
07.28.2020
5

Класне місце. Завжди, відвідуючи Рівне заїжджаю сюди.Смачно, затишне, комфортне обслуговування. Особливо раджу другий поверх. І влітку і взимку.

Brewery on Grushevskogo
AH
Account Head
06.21.2020
3

Наверное для Ровно хорошее место. Приятное пиво. Меню простенькое все очень недорого. Как для студентов. Еда обычная до карантина была вкуснее наверное поменяли поваров. И да, бизнес ланч отвратительный. Обслуживание тоже средненько. Я так понимаю новеньких набирают периодически. Принесли пустые палочки без сыра внутри))сказала официанту. Он махнул головой и все))ну странно правда товар не дали а деньги взяли))

Brewery on Grushevskogo
А. З.
02.20.2020
5

Смачне пиво і закуска. Чудове обслуговування. Можна досить комфортно провести свій час.

Brewery on Grushevskogo
MM
Mihail Makarchuk
01.11.2020
5

Приехал из другого города. Друзья посоветовали это заведение. Что я скажу более вкусного пива я не пробовал. Персонал отзывчивый. Цены нормальные. Советую!!!

Brewery on Grushevskogo
FM
Filip Med
01.05.2020
5

Good selection of beer and tasty snacks for reasonable price:)

Brewery on Grushevskogo
Денис Надєждін
05.18.2019
5

Дуже хороша броварня. Пиво відмінне, не дороге. Різноманітність видів та смаків. Чудова подача страв та пива. В закладі чисто, охайно. Офіціанти привітні та швидкі, гарно виконують свою роботу. Єдиний мінус, що ближче до закриття броварні може попастися компанія відвідувачів, яка буде вести себе галасливо та не культурно. Поціновувачам пива рекомендую))

Brewery on Grushevskogo
AT
Anastasiia Tsuper
05.10.2019
5

Tasty food and beer.

Brewery on Grushevskogo
Ірина Панчук
04.29.2019
5

Хороший заклад, великий вибір пива та закусок до пива. Є запечені овочі, але вони не смачно приготовані і не вартують своєї ціни.

Brewery on Grushevskogo
Ольга Шкіндер
11.21.2018
5

привітний колектив, та досить різноманітний асортимент страв!!

Brewery on Grushevskogo
JH
Jared Horor
11.01.2018
5

Заведение прекрасно подходит как для отдыха с друзями, так и для романтичесного вечера с девушкой.Плюсы: вкусная еда которая стоит своих денег и порции большие, много разных закусок к пиву и само пиво отличное и разнообразное, приятная атмосфера, много места.Минусы: обслужевание неплохое но не совсем соответствует уровню завидения, офицыантам думаю стоит подучить меню и порядок подачи еды, а также быть более уверенными при общении с клиентом, но качество и вкус напитков и еды способны заставить закрыть на это глаза5*

Brewery on Grushevskogo
Вячеслав
10.17.2018
3

Очень вкусное пиво и бастурма. Кухня с хорошей подачей но на вкус отстой: Цезарь с пережаренными крутонами и пережаренной грудкой, повар наверное не знает как готовиться к этому салату соус, мясо прожаренно хорошо, но на вкус никакое... Соус в подачу не входит. Короче место для попить пива! Цены умеренные.

Brewery on Grushevskogo
AV
Andriy Vakulchyk
09.09.2018
5

The best beer is here 😁

Brewery on Grushevskogo
VG
Valentina Gudich
09.06.2018
5

Рекомендую! Ідеальна чистота, свіжі та смачні страви в оригінальній подачі. Ціни не можна назвати низькими, однак, те, що ви отримуєте того варте. Окремий комплімент пиву власної тм Shvas Beer. Тут дотримуються технологічного процесу і подають тільки свіже живе пиво мінімум 7 сортів. А не любите пиво, то будь-які інші напої (включаючи крафтовий квасна вибір до смаку.

Brewery on Grushevskogo
md
marco daddio (jointino)
06.13.2018
4

Very nice place, the meat is good and a lot of different beers also flavored

Brewery on Grushevskogo
Моуо Моуо
02.17.2018
4

Смачне пиво та закуски. Класний літній майданчик. Ковбаски та смажені карасики

Brewery on Grushevskogo
Руслан Потасюк
01.25.2018
5

Добрый день!1. Место «+». Район 12 школы это транспортная чакра г.Ровно. Можно легко добраться общественным транспортом, есть стоянка для посетителей ресторана на заднем дворе. Есть охранник которий поднимает и опускает для Вас шлагбаум.2. Продукт «+». Ресторан позиционирует себя как паб, сами делают пиво различных сортов. Для гурманов есть дегустационный сет. К сету можно заказать мясную либо сырную доску, есть свеже жарение караси. Также с 12.00 до 15.00 есть предложение по комплексному обеду. На выбор три первых блюда, три вторых блюда и 2 салата. Узвар либо морс. Порция сытная.3. Сервис «+». Персонал приятный и внимательней. Все чисто и убрано.4. Дизайн «+». Ресторан находиться в цокольном этаже 5ти этажного бизнес центра. Есть лиф для удобства посетителей бизнес центра, которий спускается в ресторан. Современный ремонт. Есть современная двухэтажная летняя площадка, которая функционирует от ранней весны до поздней осени.5. Цена «+». Приемлемое соотношение цены и качества. Комплексный обед стоит всего 57 гривен.P.S. Было бы кстати добавить комплексные завтраки, это позволит оживить работу ресторана с утра и создаст дополнительный сервис для посетителей.

Brewery on Grushevskogo
SZ
Stanislav Zakrevskyi (KleX)
10.14.2017
1

Ще гіршого м‘яса я ніколи не їв. Тухлий запах і взагалі ніби башмак, хоча й замовив medium rare.Якщо хочете відвідати кафе, краще не замовляйте м‘ясо

Brewery on Grushevskogo
SH
Sergii Hupalenko
08.19.2017
4

Є 6 сортів пива та 1 квас, серед мінусів трохи на 2 поверсі жарковато, кондиціонер не працює, сети чи то пак меню заляпане попередніми відвідувачами. Та і пивко відносно посереднє, є велопарковка

Brewery on Grushevskogo
JO
Julia Onischuk
05.28.2017
5

Приємне місце. Смачні страви. Пиво досить не звичайне на будь-який смак. А карасиків хотілося б більш засмажених ;)

Brewery on Grushevskogo
NO
N1L ONE
05.12.2017
5

Смачні курячі кульки в середині мацарела і курка. І прикольне різане пиво. Кульки на задньому плані.

Brewery on Grushevskogo
Андрій Брижук
12.27.2016
4

Атмосферне місце. Смачне пиво і закуски до пива. З мінусів телевізор. Російська попса. Реклама в телевізорі про вагінальні таблетки і "якщо хочеш добре как - допоможе..." Викинуть його. Або увімкніть музику з ютубу.

Phone
View number phone +380 68 577 5770
Last update: {date}
4.4
50
Open
Brewery on Grushevskogo in Rivne

Akademika Hrushevs'koho St, 77, Rivne, Rivne Oblast, Ukraine, 33000, Rivne

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!