• en

Bowling Bar Restaurant Jablonec in Liberec

- View Place Hours
Place Hours
Bowling Bar Restaurant Jablonec in Liberec
3.7
50
Direction

Žitná, 466 01 Jablonec nad Nisou, Czechia, Liberec

Ask a question
Description

Bowling Bar Restaurant Jablonec - Bowling Alley in Liberec, Czechia

Overview
Features
Review
Add rating:
Bowling Bar Restaurant Jablonec
HK
Honza Karas
11.27.2019
2

Dřív tam bylo dobře. Dva bary, ženy víno zpěv....

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JB
Jana Ben Amara
11.06.2019
5

Škoda že už nefunguje. Doufám že to někdo brzi otevře už mi chybí

Bowling Bar Restaurant Jablonec
DP
David Pecina
04.24.2019
2

Středa večer, mrtvo, teple jidlo zadne, no asi příště zvolíme živější večerní zábavu

Bowling Bar Restaurant Jablonec
LM
Leon Mans
04.21.2019
4

Kept us waiting a bit at first, but its a lovely place. Nicely decorated, plenty of opportunities other than bowling to play darts/table football/airhockey/pinball or just to have drinks! I recommend.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MG
Michał Gałuszek
03.24.2019
4

Its ok to kill some time.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
ML
Miles LUX
03.18.2019
5

Music Box,ok.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
RP
Roman Peroutka
03.09.2019
4

Dobrá zábava i když občasné technické problémy s dráhou, ale kompenzované prodloužením času 👍. Jenom jsem zjistil, že když přijedu autem a můžu si dát pouze nealko nápoje mám suverénně nejdražší útratu. Jo za abstinenci se platí.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
Zuzana Šámalová
03.06.2019
5

Skvělá a příjemná obsluha. Jídlo a pohoštění dobré. Ochota personálu skvělá. Spokojenost. Určitě přijdeme znovu.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
RH
Radek Hrdý
03.05.2019
5

Super

Bowling Bar Restaurant Jablonec
RH
Raul Hoffbauer
03.03.2019
3

Prostor je obrovsky.Diky tomu trva dele i obsluha- hlavne od servirky. Vrchni je mily a rychly, celou obsluhu zachranuje. Jinak jsme stravili moc prijemny vecer u bowlingu a sipek. Pivo bylo bezva.Az na placeni hotove - v tom je proste tam stredovek jeste.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MS
Maxim Savelov
02.23.2019
1

Z 1.5 hodiny byl bowling opravovan cca pul hodiny. Pak nam pri placeni bylo oznameno, ze nelze platit kartou, takze si mame udelat pulhodinovy vylet k nejblizsimu bankomatu.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
KH
Karel Hasenkopf
02.02.2019
3

V týdnu 1 "barman" na celý sál a restauraci je fakt málo. Neberou platební karty?! PARDON, ale to je v dnešní době dost divný. Jeden druh točeného piva a ZROVNA Staropramen? V lahvi už byl alespoň Volt. No a dráha číslo 3 se v jednom kuse sekala. Rovněž ty koule a nečitelné obrazovky by stály za výměnu. No investice by to chtělo...Co bych povídal. Jinak super prostor.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MN
Marek Neumann
01.27.2019
1

Týden před víkendem jsem si zarezervoval dráhu na 2 hodinky. Když jsme přišli tak nám bylo zděleno, že naše rezervace je neplatná, že mi posílali email ohledně rušení. Koukl jsem tedy na email přes mobil. Email byl poslán 42 minut před začátkem rezervace. Celá naše výprava se tedy otočila na patě a jeli jsme domů. Možná by se tímto měl zajímat nějaký úřad. Bohužel jsem tam rád chodil, ale to už je pasé. Víckrát už tento Bowling bar nenavštívím. (A výběr ze dvou druhů piv už má kdejaká hospoda, zde však výběr nehledejte, prostě jedno pivo a tím to hasne.)

Bowling Bar Restaurant Jablonec
Jaroslav Šilhán (Jarry)
01.26.2019
1

Horší a horší. Na rezervovanou dráhu jsem čekaly a nakonec nás ani hru nenechaly dohrát... Obsluha pomalá. Nabídka malá a polovinu věci z menu ani nemají. Po hodině objednaného jídla jsme se dozvěděli že ho nemají. A po další hodině donesli jiné objednané bez určitých ingrediencí které také bohužel nemají. No prostě hrůza

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JK
Jack Kongo
01.26.2019
2

Jediná (a snad i nejstaršíherna v Jablonci, takže je stálé plno. Hraji přibližně jednou za dva roky a už je to poněkolikáté, kdy je během hry problém s technikou na dráze. Prostředí je však příjemné.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
TS
Tomáš Skoupý
01.23.2019
2

Po rekonstrukci příjemné prostředí. Chtělo by to lépe odvetrat kuchyni. Bohužel jsme byli v neděli, nebylo nealko pivo, nebyl tonic, děti dostaly nevychlazenou limonádu. Nejsou lehčí koule než 7, což pro menší byla dost fuška. Nemožnost zvedání žebříku jen pro některé hráče. K jídlu bylo možné objednat jen pizzu. Poměrně draho. Nelze platit kartou!

Bowling Bar Restaurant Jablonec
EH
Eva Hesová
01.21.2019
3

Přijemný personál, dobrá pizza. Čekárna-na bowling, na jídlo, na pití, na bowlera, na vše, nač čekat jde. Působí to, že v Jablonci chybí konkurence a tak si v tomto podniku mohou dovolit být ne příliš dobře organizovaní. Za nepříjemnosti okolo bowlingu jsme na druhou stranu dostali při jeho placení výraznou slevu.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
LB
Lukas Brozku
12.20.2018
5

Dekujeme firme Ligum za vanocni vecirek který byl na bowlingu u nemocnice.Bylo to uzasne vse naprosto dokonale.Pristi rok snad na stejnem miste Brozkovic

Bowling Bar Restaurant Jablonec
PP
Pavlina Porizkova
12.20.2018
5

Bowling v Jablonci nad Nisou je podle mého nejvetsi restaurace v tomto meste kde vas obslouží cisnici az ke stolu a pisi v reakci na recenze nebot po patecnim vecirku pro 200 lidi nas obslouzil personal velmi rychle.Vse bylo korektni a rychle, nedovedu si představit v tom podniku rychlejsi kuchyn nebo obsluhu meli jsme stale co pít a jist.Zda se ze trollové nenici jen politiky😀Uzasny raut , panu kuchari premie 👍

Bowling Bar Restaurant Jablonec
AK
Adam Krsek
12.19.2018
5

V sobotu jsem zde objednal firemni akci.Absolutní spokojenost ! Skvělé jídlo bylo nás sto a myslí že dalších sto lidí vedle nás , klobouček za obsluhu takové masy lidí .Recenze nepíšu ale když vidím že zde je každý recenzent minimálně gastro král je mi smutno jak český národ rád špiní Adam Krsek

Bowling Bar Restaurant Jablonec
ES
Eva S.
12.12.2018
1

Asi chybí konkurence, protože jinak by to na kdysi nejlepším bowlingu v Jablonci vypadalo jinak. Smrad ze smažení není jen cítit, ale i vidět. Domů člověk přijde tak nasátý tímto odérem, že ho až pálí oči. Horší než zakouřený bar. Na jídlo jsme čekali 2 hodiny. Narváno nebylo. Dráha objednaná od 17 hodin začala fungovat až po 40 minutách. Poté se rozbíjela každých 10 minut. Celou hru jsme ani nedohráli a nechali to vypnout, z toho nemůže mít jeden ani radost. Jako kompenzaci jsme dostali lahev vína. Do tohoto podniku už nikdy. A to jsem málokdy takto rozčarovaná. Jo a WC neoznačené, člověk neví, kde je dámské a kde pánské... Ale to je detail.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
ZR
Zuzana Rašínová
12.06.2018
2

Prostředí po rekonstrukci je pěkné a příjemné, dráhám taky nemám co vytknout. Ale obsluha a zájem o zákazníky je opravdu minimální. Po 25 minutách nikdo nepřišel i když ke stolu procházíte vyloženě kolem baru, a personál Vás sleduje a vidí že si jdete sednout. I když servírky několikrát nesly jídlo kolem našeho stolu, nakonec jsme ji museli zavolat, bylo vidět, že je opravdu "nadšená". Lepší si objednat více pití najednou pokud pak nechcete lítat k baru. A měli by upozornit že po skončení na dráze kterou i když máte rezervovanou od do nějaký doby, že stejně musíte jít nahlásit že jste hru ukončili jinak Vám pořád naskakuji penízky. A to že nebylo komu nahlásit už moc nikoho nezajímá. Tak prosím příště o upozornění že je potřeba ukončení potvrdit u personálu který tam skoro celý večer nebyl. Nebo upozornit že máme honit číšníka aby pána od pultu sehnal. Snad to bude příště lepší

Bowling Bar Restaurant Jablonec
KP
Karel Plíhal
10.18.2018
5

Velmi příjemná obsluha , moc dobrá pizza .Vřele doporučuji.Plíhal

Bowling Bar Restaurant Jablonec
bj
bowling jablonec
10.18.2018
5

Vážená paní Baudyšová to že se vám majitel neomluvil je lež.Pokud chcete získávat odznáčky za recenze na Googlu držím palce ale nelžete prosím.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
AJ
Andrea Jägerová
10.18.2018
5

Eliška BaudyšováTakže paní Baudyšová asi takhle,1. žádný nesouhlas jste nevyjádřily2. já a můj kamarád Kuba nejsem zaměstnanci Bowling baru3. pan majitel u této situace neasistoval, jinak by nám asi doporučil, abychom počkali ( ikdyž šlo o 11 sekund :D)4. níže píši recenzi já na Vás:)Takovýhle chování lidí je naprosto, ale naprosto nepochopitelné. Ano my věšeli obrazy za provozu, ano trvalo to asi 11 sekund a ano pán šlápnul na lavici, která mimochodem měří 3 metry a paní se mohla o kousek posunout aby si, jak nám bylo řečeno neušpinila oděv :). Netušila jsem kolik je kolem nás lidí bez úsměvu a pochopení, ale opět jste mi milé dámy dokázaly jak to opravdu je. A déle pochybuji, že se pan majitel neomluvil, když jste si hned došly stežovat. Zamyslete se občas nad tím, jak to mají lidé v restauracích těžké s lidma jako jste vy . Prudící lidi nás jen a jen obtěžují a možná by si měli rozmyslet každou návštěvu jakéhokoliv podniku. :Mějte se lépe než doted´ a keep smiling :)

Bowling Bar Restaurant Jablonec
EB
Eliška Baudyšová
10.14.2018
2

Jídlo dobré, obsluha průměrná. Následně za asistence majitele personál zavěšoval obraz nad náš stůl i přes náš nesouhlas, který ignorovali. Po pár minutách nám došla trpělivost a změnily jsme stůl. Což bylo považováno ze strany personálu za urážku a dávali nám to svými řečmi najevo. Majitel se neuráčil ani omluvit, to za něj musela udělat číšnice.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
AR
Adam Rydlo
10.07.2018
1

Po poslední návštěvě mám velmi negativní zkušenosti s tímto podnikem.Nezrovna příjemná obsluha byla samozřejmostí, 40 minutové čekání na pizzu, protože prý nestíhají (v poloprázdném barubych také toleroval. Ale že mi téměř po hodině donesu k pivu, které už jsme měl dávno vypité rozmazaného utopence a vymlouvaji se, že je to námraza z lednice, je už zkrátka vrchol. Dlouho se sem už nepodívám.Třešničkou na dortu je, že se již nedá platit kartou.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
PH
Petr Harant
10.03.2018
3

Velké bowlingové centrum, doat poruchový provoz, během 2 hodin bylo zařízení minimálně 15 minut mimo provoz

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MP
Michaela Pavelkova
08.24.2018
2

Poslední dobou se velmi zhoršili. Obsluha je pomalá, dráhy se často rozbíjí a není dostatek herních koulí. Už to není, co to bývalo.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
TP
Tomas Posselt
05.10.2018
2

Bowling OK, obsluha ohledne jidla tragedie... 40min cekame nad jidelnim listkem ze si objedname, jedina servirka beha k draham na bowling. Po 40min jdeme na bar zaplatit a odchazime

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MM
Michaela Maternová
04.04.2018
5

Ideální na večerní zábavu s rodinou či partou přátel. Jídlo bez problému, vybavení nové, spokojenost na všech stranách.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MA
Martin Afrodědek Křivánek
03.30.2018
4

Příjemně strávené dvě hodiny s dětmi, jen je potřeba si rezervovat dráhy pro děti, které mají boční vedení, takže žlâbky nehrozí ;-)

Bowling Bar Restaurant Jablonec
TL
Tomáš Laurin
03.17.2018
3

Bowling dělá takový rámus, že se ho snaží přehlušit těma nejméně kvalitními repráky na Jablonecku a výsledek je, že si řekněte radši vše před vstupem, potom už to nepůjde👍

Bowling Bar Restaurant Jablonec
AB
Anton Baluch
03.16.2018
3

Dráhy v pohodě, prostory slušné, obsluha taky ujde, bohužel na jídlo se docela dlouho čeká, zejména pokud obsluha na vás zapomene. 🤣

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JK
Jarmila Koňáková
03.16.2018
4

Příjemné prostředí, milá obsluha, pizza nic moc

Bowling Bar Restaurant Jablonec
Pavel Čech
03.15.2018
2

Po delší rekonstrukci opět otevřeno a funkční. Personál příjemný. Výběr jídla dostačující a jídlo dobré a chutné. Ceny přiměřené. Bohužel během hodinové hry nám bowlingová dráha několikrát vypověděla službu a personál ji musel restartovat, takže nakonec to byla hra nehra. A poslední problém nastal při placení. Před rekonstrukcí se dalo platit kartou, bohužel pi rekonastrukce se dá platit jen v hotovosti.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
PM
Pavlina Marsikova
03.14.2018
1

Rezervační systém opravdu hrozný, při rezervaci na webových stránkách jsem nemohla rezervaci udělat, jelikož mi to stále psalo, že daný termín a čas je obsazený, přitom rezervační systém ukazoval na daný čas volno. A při zavolání nikdo nezvedal telefon ani při opakovaném zavolání, poté mi byl telefon několikrát típnutý.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
Lída
03.11.2018
1

Bohužel ani další rekonstrukce nepřinesla nic dobrého. Zmatenost a arogance obsluhy byla obrovská. Dráhy poruchové. Pivo nestalo za nic.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JH
Jan Hrac
03.01.2018
5

Super

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MK
Michal Kadáš
01.28.2018
5

Skvělé prostředí, příjemná obsluha u baru. Atmosféra taky příjemná. A celkově interiér a exteriér jsou velice krásné.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
PP
Petr Podrazil
01.27.2018
3

Obsluha příjemná, vychytali jsme špatnou dráhu (2), která věcně nefungovala a ve výsledku nám nauctovali úplně něco jiného

Bowling Bar Restaurant Jablonec
HM
Hana Müllerová
01.14.2018
5

Obsluha pomalejší ale jinak fajn místo s dobrým jídlem a pitím.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
MN
Marek Nebesář
12.16.2017
1

velmi pomalá obsluha. Na zaplacení jsem čekali 25 minut ve frontě, kasiruje jeden člověk ostatní personal si nás fotil jak cekame.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
DK
Daniel Krupka
06.06.2017
4

Zlepšení stavu kuchyně znatelné. Zázemí ok, jen toalety jsou oproti interiéru asi 2oo let za opicemi. Kuchyně vyvážená, má co nabídnout. Rád se vrátím.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
Deternity
04.22.2017
1

Obsluha se snaží , ale barmani a vedoucí jsou na nic , člověk neustále na něco čeká a když už mu to donesou tak je to špatně , půlka surovin na koktejly není a když už je tak mu servírka řekne že na to barmani nemají čas.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JM
Jirka Mašek
04.22.2017
1

Tento podnik nestojí za návštěvu.. Dělají akci a nemají polovinu surovin na drinky . . Když už něco mají, nechtějí vám to udělat protože je to pracné.. Nikdy víc.. Ve fotkách - takhle vypadá Cuba libre. Hnus.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
TT
Tomáš Tarabec
02.05.2017
1

Tak dnes jsem tu byl po delší době a znatelný úpadek! Rezervaci Bowlingu jsem provedl týden dopředu a při příchodu mi bylo sděleno,že si musíme min. půl hodiny počkat,protože se hraje turnaj.....Pivo jen Plzeň za 42, protože tank s Gambrinusem se prostě v sobotu vypil! Jeden číšník nestihá obsluhovat a vůbec mu nevadí, že se tam vesele kouří, byť je neděle určena hlavně pro rodiče s dětmi a vyloženě prezentována jako nekuřácká!!! Příště tedy půjdeme někam jinám....je škoda, co se z dřive tak hezkého podniku dá udělat!

Bowling Bar Restaurant Jablonec
ZH
Zuzana Hrstková
12.19.2016
1

Obsluha naprosto neprofesionalni!!! Pote, co nas obvinila z kradeze popelniku (usmevne je,ze zrovna dve nekuracky), jsme obratem reagovaly na socialni zarizeni,ktere bylo od otevreni restaurace ve velmi spatnem stavu. Obsluha odpovedela,ze tuto skutecnost vyridi...Pri nasem odchodu "zamumlala", ze na ukradeny popelnik to nema. Toto povazuji za neomluvitelnou urazku a do podniku se rozhodne nevratim. Nevim,kde se spinavy popelnik nachazi, ale u nas rozhodne ne! PS: Pizza take nebyla nejlepsi.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
JK
Jiří Kolomazník
09.21.2016
4

Bowlingové dráhy jsou bezvadné. S jídlem už je to slabší. Ani prostředí mě naláká abych si tu jen tak poseděl. Nejlepší je zahrát si bowling dát si pár piv z tanku a jít.

Bowling Bar Restaurant Jablonec
VP
Vojtěch Pohl
09.17.2016
2

Sobota 16 h podvečer s plnými rezervacemi. Kulečník a bowling OK. I na rezervaci obdržen pouze stůl bez osvětlení. Ve 20 h oznámeno, že není pizza = nedostatek těsta ... vážně? Klidně bychom popili dále, ale když je zakázáno si jídlo i objednat, tak proč se namáhat zde utrácet peníze? Zbytečná nepřipravenost personálu... :-/

Last update: {date}
3.7
50
Open
Bowling Bar Restaurant Jablonec in Liberec

Žitná, 466 01 Jablonec nad Nisou, Czechia, Liberec

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!