• en

Arakli Ogretmenevi in Of

- View Place Hours
Place Hours
Arakli Ogretmenevi in Of
3.6
50
Direction

Yolgören, Muhtar Ahmet Cd. 40a, 61700 Araklı/Trabzon, Turkey, Of

Ask a question
Description

Arakli Ogretmenevi - Guest house in Of, Turkey

Overview
Features
Review
Add rating:
Arakli Ogretmenevi
AK
Ahmet Kemal ÖZTEMEL
11.26.2022
3

Öğretmen evleri standardına göre geride kalmış bir durumu var.. düğün için bulunduğumdan oda ve fiyat konusunda bilgim yok. Lakin konum olarak tercih edilmeyi hak ediyor

Arakli Ogretmenevi
MY
Mustafa Yesilkaya
11.19.2022
1

Çalışan personeller iyi değil daha fazla söze gerek yok

Arakli Ogretmenevi
Ea
Emrah ardıç
10.18.2022
4

Odalar eski ,konumu çok iyi rize ve Trabzonun tam ortası sayılır, fiyatı diğer öğretmen evlerine göre uygun ,çalışanlar yardımcı oluyorlar, günlük konaklama icin tercih edilebilir

Arakli Ogretmenevi
Hakan Östürk
10.14.2022
5

İl dışından gelecekler için gayet makul fiyata kalınabilecek rahat bı yer tavsiye ederim

Arakli Ogretmenevi
CS
Coskun Satıcı
10.07.2022
5

Temiz ve ailece kalabileceginiz otel kıvaminda

Arakli Ogretmenevi
LK
Levent Küçük
09.25.2022
1

Yaklaşık 12 gün kaldık çalışanlar çok kaba kimseye birsey söylenmiyor sanki çalışanlara gebeymisiz gibi davranıyorlar 12 gun boyunca oda sadece 1 kez temizlendi oda temizliği istedimizde calisanin bize söylediği odaniz toplumu diye soruyor. herşey eski tuvaletin kapısı kilitlenmiyordu bile bizim için çok farkli bir deneyim oldu gidicek olanlara tavsiyem sakin gitmeyin.

Arakli Ogretmenevi
FK
Fadime Karagöl
09.19.2022
3

Her yıl muhakakk uğradığım ve orta kalitede memnun kaldığım bir yer..

Arakli Ogretmenevi
AK
A. Kahraman
09.05.2022
3

Her şey çok eski. Yatak örtüleri yastık kılıfları sentetik kumaş. Bazı personelleri kaba! Sıcak su problemi yok, otopark mevcut, konumu iyi. Engelliler için uygun giriş, asansör ve otopark mevcut.

Arakli Ogretmenevi
Yunus
08.28.2022
5

Konum olarak güzel bir yer. Odalarda fena değil. Yataklar ve banyo yenilenirse iyi olur.

Arakli Ogretmenevi
HE
Hatice Esra Güzel
08.25.2022
5

Banyo bataryası dışında bir sorun yaşamadık. Kahvaltı her öğretmen evinde aşağı yukarı aynı zaten.

Arakli Ogretmenevi
NL
Nakah Lore
08.25.2022
5

İş seyahati konaklaması için mükemmel bir mekan

Arakli Ogretmenevi
sS
selami SÖYLEMEZ
08.24.2022
5

Ulasim ve manzarasi cok iyi.sahil yolu kenarinda.odalar temiz ve duzenli.ihtiyaciniz oldugunda personel yakindan ilgileniyor.bulundugu konum itibari ile trabzonda gezmek istediginiz yerler icin uygun.otopark alani genis ve yeterli.yalniz yaz sezonu karadeniz dudunuyorsaniz rezervasyonunuzu erkenden yaptirin yoksa yer bulunmuyor

Arakli Ogretmenevi
AH
Ali Hamza Aydın
08.24.2022
5

Yaklaşık 8 yıldır kurumun müdürlüğünü yürütmekteyim. Gerek yenilenme, gerekse temizlik ve hijyen konusunda oldukça mesafe aldığımızı düşünüyorum. Ayrıca mümkün oldukça personelimizi hizmet içi eğitime tabi tutmaktayız. Kurumumuz sahil kenarı, geniş park ve güvenliği, balkonlu ferah odalarda internet, diğer standart hizmetler ve de ekonomik fiyatları ile çevresinde tercih edilen bir mekan durumundadır. Tabi hizmet sektörü olmamız hasebiyle yüzde yüz memnuniyet söz konusu değil. Pandemi dönemi ekonomik olarak kurumumuzu oldukça olumsuz etkilemesine rağmen ayakta kalabilmek adına bütün önlemleri almaya çalıştık. Ama maalesef çok olumsuz yorumların kaynağı hizmet dışı farklı isteklerin karşılanamamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Örneğin indirim, mümkün olmayan oda tercih isteği, kapora yatırmak istememe vb. Ayrıca memnun kalıp, teşekkür ederek ayrılan çoğu müşterimiz maalesef yorum yazma konusunda aynı duyarlılıgı göstermemekteler.İstirhamım gerçekçi olalım. Amacımız kurumumuzu yıpratmak olmasın lütfen. Saygılarımla.

Arakli Ogretmenevi
HÜSEYİN ÖZTÜRK
08.24.2022
5

Deniz kenarında, diğer öğretmenevlerine göre güzel, kalınabilir bir yer. Odanız denize bakan taraftaysa balkonu keyifli. Kahvaltı doyurucuydu.

Arakli Ogretmenevi
MO
MASTER OF OCEANS
08.23.2022
5

Konum itibariyle güzel bir yerde, klimaları yeni. İnsanların kişiliklerini yanlış anlamayın, personel bizlere yardımcı olmak için gerçekten çabalıyor. Kaba veya kibar olmaktan öte çözüm odaklı davranmaları işimizi görüyor neticede. Trabzon öğretmen evinin personelinden çok çok daha iyiler, yeter ki ön yargılı olmayalım.

Arakli Ogretmenevi
YR
Yahya Radif
08.23.2022
2

Temizlik diye bişey yok öğretmenevlerine yazık çok yazık

Arakli Ogretmenevi
Erkan Öğretmen
08.22.2022
3

Resepsiyon da bekleyen kişi kaba bir tavır sergiliyor. İki gece kalacaktık ama bu tavırdan çok rahatsız olduk bir gece kaldık ve ayrıldık odalar da eski ama idare eder

Arakli Ogretmenevi
ak
arif kayacan
08.20.2022
2

Bina mimarı olarak güzel fakat çok bakımsız kalmış. 4 gündür kaldığım öğremen evleri arasında en bakımsızı. Kahvaltı da köpük tabak ve bardak kullanılıyor.

Arakli Ogretmenevi
NC
Neslihan Cıdık Aymak
08.20.2022
2

Ulaşım olarak çok iyi ancak çalışan personel çok kaba . Kaldığımız odada balkon kapısı açık olmasına rağmen aşırı derecede tuvalet kokuyordu yastık kılıfları kirliydi iki gece kalmaya karar vermiştik bir gece kalıp çıkış yaptık

Arakli Ogretmenevi
at
ali tezel
08.19.2022
2

Kaldığım misafihanelerin içinde en kötüsü idi bilmiyorum belki bizim şansızlığımız kaldığımız oda da rutubet ile karışık bir tuvalet kokusu var banyonun kapsı kapanmıyor ancak üzerine bir havlu atınca kapalı tutabildim 301 numarada sakın kalmayın

Arakli Ogretmenevi
YD
Yasin DURSUN
08.14.2022
1

Kesinlikle tavsiye etmiyorum odalar pis kahvaltı özensiz ve kısıtlı odalarda priz bile yok bir yıldızı da bahçedeki kamelyalara verdim

Arakli Ogretmenevi
BA
Betül Aydoğan
08.12.2022
1

Odalarda çarşaflar temiz görünmüyor, buzdolabının içi küflü, açınca odayı küf kokusu sardı. Bir temiz beyaz çarşaf öğretmene çok mu? Yazık.

Arakli Ogretmenevi
HO
Hakan Oruç
08.06.2022
5

Odalar temiz ve düzenli. Klima,sıcak su ve bütün elektirikli aletler çalışıyor. Personel ilgili alakalı ve yemekhanesi düzenli ve geniş. Ayrıca çoğu öğretmen evinde bulunmayan lokalde daima meşrubat ve çay bulunmaktadır. ( Kişi başı kamu=140 tl sivil=160 TL , Tek kişi oda=210 tl )

Arakli Ogretmenevi
AC
AYŞE CAN
08.05.2022
1

Odalardaki malzemeler, dolaplar, kapılar, banyo çok eski ve kötü, buzdolabı calismiyor, çalışan iyi ama üst yöneticilerin otel düzenlemesini iyi yapması gerekir. Öğretmenleri burada kalmaya layık görmeyin nolur.

Arakli Ogretmenevi
BQ
Burhan Qtay
08.05.2022
5

Daha öncede birçok ogretmevinde kaldım ama yorumlara bakarak araklı öğretmenevinde kalıp kalmama konusunda tereddüt ettim fakat hijyen konusunda çok iyiydi personel gayet güler yüzlü ve ilgiliydi.Kahvalti biraz yetersiz olabilir diğer ogretmenevlerine nazaran ama 140 lira verdiginizi düşünürsek normal karsilanabilir

Arakli Ogretmenevi
Эльвира Лафишева
07.29.2022
2

Очень убогий отель требующий ремонта. Комнаты большие, а санузел так вообще шикарный просторный. НО! Душевая кабина грязная, ее как будто никогда не мыли, а окна.... Это жесть! Солнечный свет еле пройдет сквозь грязь стекол. Полотенца рваные. В общем, цена 150tl/чел. В эту стоимость входит проживание в номере 1 день. Дополнительного сервиса нет. Но просторный балкон с хорошим видом на море немного сглаживает эти недостатки.

Arakli Ogretmenevi
KP
Kara Pars
07.18.2022
4

Biraz bakımsız. Personel ilgisiz. Kahvaltı güzel doyurucu. Yol üstü olması gece ses olıyor

Arakli Ogretmenevi
MO
Mehmet Oylum
07.15.2022
4

Yolda dinlenebileceginiz güzel bi öğretmenevi. Fiyat makul. Personeli cok yardımsever. İyi çalışmalar.

Arakli Ogretmenevi
FP
Fatmanur Pehlivan
07.04.2022
4

Yol üzerinde dinlenmek için uğradık 1 gece kaldık.Deniz manzaralı odadaydık gün doğumu manzarası çok güzeldi.Temizdi .Kahvaltısı biraz eksikti ama bu fiyata beklentimizi ve ihtiyacımızı karşıladı.karşısındaki Cevdet şef pidecisini mutlaka deneyin asla pişman olmazsınız.(pide ve sütlaç harika)

Arakli Ogretmenevi
HE
Hatice Ebru Gündoğan
07.03.2022
1

Şavşat õgretmen evinden sonra tam bir hüsran eski ama temiz olabilirdi ama değil

Arakli Ogretmenevi
PU
Perihan Usta
05.31.2022
1

Sahile Çadır kurun arabanızda yatın ama asla burada kalmayın ben böyle rezil bir yer görmedim. Yatak çarşafları pis odalar pis banyo pis.. Eğer kalmak zorundaysanız Allah yardımcınız olsun.

Arakli Ogretmenevi
HM
Hüseyin Mert Atıcı
03.14.2022
1

Hayatımda geldiğim en kötü öğretmen evi burası. Odalar buz gibi. Arabada yatsam daha az üşürdüm. Kahvaltı da çay bile yok. Kesinlikle gelmeyin buraya. Kimseye tavsiye etmiyorum

Arakli Ogretmenevi
Ahmet Özdemir
12.31.2021
5

Gayet nezih bir ortam, genellikle öğlen yemeği için ziyaret ediyoruz ,Servis ve yemek güzel ,Fiyatlar mâkul..

Arakli Ogretmenevi
ME
Melih E. S.
12.12.2021
1

Ben hayatımda o resepsiyonda duran hırtolardan daha hırto birilerini tanımadım. Laf anlatana kadar öldüm. Lokale gidip okey oynayacağınıza resepsiyonda durun. Personeliyle temizlik konusunda ve odalarıyla berbat.

Arakli Ogretmenevi
SA
Szn Aytkn
09.28.2021
1

Malesef bakımsız bir öğretmen evi hicbir yenileme yok yastıklar kötüydü ve odalar sigara kokuyordu keske biraz da olsa yenilenme imkanı olsa konumu merkeze uzak.

Arakli Ogretmenevi
RG
Revait Göksel
08.12.2021
3

Çarşaf ve yastıklar kötü kokuyordu, eski olmasina sözüm yok ,zaten uygun fiyata kalınıyor ama temizlik konusunda daha özenli olunabilir.kaldigimiz odanın musluk başı kırıktı, zar zor çeşmeyi kullandık.kahvalti ,konum ve otopark açısından sıkıntı yaşamadık.sakin bir ortam vardı

Arakli Ogretmenevi
BK
Beyza K.
08.11.2021
1

Ücreti çok ucuz. Yol üstünde bir yer olduğu için konaklamak zorunda kaldık. Resepsiyondaki kişi çok kaba ve aptala laf anlatır gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor ancak kendisinin tam bir iletişim problemi var. Kahvaltısı çok çok kötü. Sabahtan beri mide problemi yaşıyoruz. Yattığım yatak ise tam bi rezalet. İdrar kokuyordu uyuyamadım. Gerçekten arabada konaklamak daha konforlu olabilirdi. Arkadaşlar gitmeyin ki kendilerini düzeltmeleri, yenilemeleri gerektiğini anlasınlar.

Arakli Ogretmenevi
MK
Mehmet Kaya
08.11.2021
1

Şimdi öncelikle belirtmek gereken en önemli şey buranın fiyatının çok ucuz olması. fiyatının ucuz olmasından dolayı odaların eskiliğine ve verilen hizmetin vasatlığı gözardı edilebilir ancak resepsiyondaki kaz kafalı adamın laf anlamaması ve kaba saba konuşması asla gözardı edilemez

Arakli Ogretmenevi
AE
Ali Erdem ÖZTÜRK
08.02.2021
4

Gerçekçi olmak gerekirse bir devlet kurumu. Klasik bir devlet kurumu. Otelde kalacağız ama akşam 6 dan önce giriş yapamıyoruz. Bu nedenle kapora yatırmak durumunda kaldık. Bu prosedür iptal edilmeli. Konaklama ücreti gecelik 70 tl. Özel sektöre göre çok çok uygun. Güvenli, aile ortamı ve odalarda klima var. Özel bir otel kalitesi mi? Kesinlikle değil. Mini dolap, mini televizyon ve klima iş görüyor. 2 gün konakladık fakat bir devlet kurumu nasıl olabilirse öyle. Ödenek alamıyorsa, kendi yağında kavruluyorsa ve devlet memurlarının işlettiği bir yerse normal. Devlet hastahenesi gibi düşünün işte öyle. Çarşaflar eski, mobilyalar eski, banyonun yenilenmesi şart vs ama bu gün bir tavuk sote ve pilava 60 lira veriyorsunuz 70 tl nin karşılığından fiyat/performans olarak iyi.

Arakli Ogretmenevi
NS
Nurcan Sonkaya
07.30.2021
3

Yenilemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum şöyle ki lavabolar küçük yetersiz 2. Kata çıkman gerek bir de. Aydınlatması da sensörlü aydınlatma kullanılıyor katlara çıkarken gezerken çok karanlık insanı tedirgin ediyor. Kına nişan organizasyonları için kullanılan yer yemekhane olarak da kullanılıyor olabilir aşırı küçük ve boğucuydu. Bahçesinde kamelya mevcuttu. Mescidini bir öğretmeni için yetersiz buldum abdest alma yerleri mevcut. Manzarası güzel yola sıfır denize sıfır denilebilir.

Arakli Ogretmenevi
YO
Yaren Okumuş
06.11.2021
1

Mecburen bir gün kalmak zorundaydık. Ancak rezil bir yer. Çarşaflar en son ne zman yıkanmış belli değil. Dört kişilik oda da kaldık bazı nevremsimler geçirilmiş bazıları battaniye ve nevresim ayrı olarak koyulmuş balkon rezil bir durumda tuvalet desen köpek bağla durmaz. Klozetin kapağının üstü bile pislikti. Resepsiyondaki görevli gayet anlayışlıydı ve yardımcı oldu ama mecbur kalsanız bile kalmayın iğrendiğimiz için çarşaflardan üstü açık uyuduk yastıklara da kıyafet sardık deniz manzarası olması sizi aldatmasın pek bir işe yaramıyor o

Arakli Ogretmenevi
AK
Alper Koç
06.10.2021
5

Bir öğretmenevinden ne bekliyorsunuz bilmem ama bana temiz, güvenli ve güler yüzlü personel olması yeterli. Tam da buradaki tanımıma uyan bir yer. Sadece devlet hantallığını görüyorsunuz. Karşılamada ki Şenol Bey efsaneydi.

Arakli Ogretmenevi
HB
Havva Bulut Bayraktar
02.05.2021
5

Eşimle birlikte 5 gün kaldık. Memnun ayrılıyoruz. Bölgeyi tanıma konusunda Yılmaz abinin baya faydası oldu bize ve aynı zamanda çok misafirperver davrandı.Kahvalti dahil bu fiyata kalabileceğiniz daha uygun bir yer bulamazsınız.

Arakli Ogretmenevi
önay atbaş
08.09.2020
4

Konum olarak çok iyi. Kahvaltı var. Kendi evinizde gibi rahatsınız. Yönetim ve çalışanlar iyi insanlar. Tercih edilebilir. Kahvaltı yaptığımız yerde akşamları nişan, düğün gibi etkinlikler yapılıyor. Korona nedeniyle biraz sakınca olabilir. Ortak alanlar dezenfekte ediliyor. Girişte dezenfektan mevcut. Her şey için teşekkürler.

Arakli Ogretmenevi
ak
aylin kutlu
08.08.2020
1

Şuan burada konaklamak zorunda kaldım. Bilseydim bu kadar iğrenç bir yer olduğunu asla gelmezdim. 2 oda değiştirdik ama ikisininde WC leri temizlenmemiş leş gibi. Herkesin kullandığı WC yi kullanıyorum 4 kat Aşağı inerek. Görevliye gösterdiğimiz halde değişen bir şey olmadı. Çarşafların üzerinde erkek tüyleri var Bol miktarda. Sakın konaklamayın. Bu 1 yıldızıda yorumun yayınlanmasında mecbur olduğu için veriyorum.

Arakli Ogretmenevi
Eda Çırakoğlu
08.06.2020
4

Oda manzaraları çok güzel. Balkonlu olması da ayrıca ferahlatiyor insani. Kahvaltı doyurucu ama temizlik orta düzey. Daha iyisi olabilir fakat fiyat performans olarak çok iyi. 6 dakika mesafede konakönü plajı var sabah saatlerinde gidip dönüşte duş alıp çıkabilirsiniz. Biz öyle yaptık çok keyifliydi.

Arakli Ogretmenevi
MO
Memet Ozbay
10.02.2019
4

It is neat and near to all Black Sea Famous Districts and Mountains.

Arakli Ogretmenevi
ES
Emre Süzer
08.22.2019
4

Temizlik normaldi yataklar temiz olmakla beraber banyo biraz eski yapıda olduğu için kullanışlı durmuyordu. Personel yardımcı olmaya çalışıyor. Kahvaltı konusunda bir şey diyemem çünkü katılmadık. Otel kısmının manzarası güzel her odanın balkonu var.

Arakli Ogretmenevi
FK
Faruk Kaya
08.14.2019
5

1 günlük konaklamamızı yorumlayacak olursam, öncelikle resepsiyondaki ilgilenen beyefendi çok cana yakın birisi ve her konuda yardımcı oluyor ayrıca lokal bölümünde çalışan biraz yapılı olan abimizde ilgi ve servis çözümü konusunda mükemmel. Bahçesi ve lobisi gayet ferah. Odamız temizdi ve içindeki gerek kliması olsun gerek ise minibarı kaliteli kullandıklarını söyleyebilirim. Bu fiyata bu kalite gayet memnun edici. Büyük ve samimi bir konaklama yeri. Tavsiye edilir memnun kalacağınız umarım 👍

Arakli Ogretmenevi
IK
Inan Kalayci
05.20.2018
3

Nice. All I needed on my motorcycle

Last update: {date}
3.6
50
Open
Arakli Ogretmenevi in Of

Yolgören, Muhtar Ahmet Cd. 40a, 61700 Araklı/Trabzon, Turkey, Of

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!