• en

Ánanda in Liberec

- View Place Hours
Place Hours
Ánanda in Liberec
4.4
50
Direction

Frýdlantská 210/12, Staré Město, 460 01 Liberec, Czechia, Liberec

Ask a question
Description

Ánanda - Vegetarian restaurant in Liberec, Czechia

Overview
Review
Add rating:
Ánanda
MV
Magda Vobrubova
07.07.2022
4

Velky výběr vegetarianskych pokrmů, příjemné a čisté prostředí. Vhodné pro rychlé stravování

Ánanda
DC
David Cipro
06.09.2022
5

Restauraci Ánanda navštěvuji již řadu let, je tam stále příjemná a milá obsluha, výtečné jídlo a příjemné prostředí. Jenom si občas říkám že by potřebovali větší prostory, a to hlavně během školního roku kolem poledne.

Ánanda
MZ
Mojmir Zelezny
06.01.2022
5

Opravdu dobré jídlo, velký výběr, fajn prostředí.

Ánanda
ND
Nicola Dušková
05.25.2022
2

Dnes jsem si objednala bavorske vdolecky a teda velke zklamani. Vzdy byli krasne nadychane a vlacne a co mi prislo za vdolky, tvrde, tvaroh jsem sotva potkala, no priste uz bych si neobjednala. :(

Ánanda
tc
tonertime cz
11.10.2021
4

Velký výběr velice dobrá strava vegetariánská a obzvlášť příjemný personál

Ánanda
RS
Radek Stehlík
10.30.2021
5

Super restaurace. Bezedná sklenička nejlepšího nápoje všech dob za 5 Kč.

Ánanda
RP
Robert Pařízek
10.19.2021
5

Za mě spokojenost, dali jsme si dobré vege jídlo, velmi mě potěšila možnost si koupit bezednou sklenici vody za 5 Kč, interiér čistý, pěkný. Doporučuji.

Ánanda
z1
zuzii 12
08.27.2021
5

Super jídlo za skvělé ceny, jen obsluha občas bývá nepříjemná.

Ánanda
PP
Peter Plevák
08.20.2021
5

Mám jejich jídlo opravdu moc rád. Vždy je vynikájíci a jako vegánská restaurace má jídlo vždy lehce stravitelné. Mají i vlastní rozvážkový systém

Ánanda
pj
pavel jiří valeš
07.30.2021
5

This place is always on my stop-by list when visiting Liberec. After doing this for several years Ive never been disappointed with both the service and meal served in this eatery.

Ánanda
KZ
Kateřina Zettlitzerová
03.16.2021
5

Taková útulná vege jídelna. Vždycky mi tu moc chutnalo, prostředí tedy bylo dost rušné když se člověk stavil během oběda, ale dalo se to vydržet :)

Ánanda
AH
Aleš Holý
08.20.2020
3

Výstižně podnik popsala přítelkyně jako vegetariánskou školní jídelnu. Porci jsem dostal štědrou. Chuťově oběd neurazil, nenadchl. Podnik samotný nikterak nenadchne ani atmosférou, ale aspoň se tu můžete cítit jako součást komunity s podobnými stravovacími návyky :-)Pro vegetariány je to každopádně zajímavá možnost v centru města.

Ánanda
T
08.13.2020
5

Best vegan/vegetarian food in Liberec

Ánanda
mM
maxbraun11 Martin
06.06.2020
5

moje 1 z nejoblíbenějších restaurací v Liberci jsou tam velmi přátelští Mají to vždy čerstvé doporučuji všem lidem které si chtějí dát čerstvou zeleninu dobré jídlo za rozumnou cenu Dá se platit i platební kartou případně dají jídlo sebou

Ánanda
GM
Gabriela Malinská
03.12.2020
5

Zdravá kuchyně. Dostatečný výběr z jídel. Dvě denní polévky. Nápojových bar. Bezedná sklenička na vodu. Širokým výběr zákusků. Jídlo vám zabalí i s sebou. Káva a čaj, doplňkový prodejní sortiment. Hezké prostředí, usměvavá a milá obsluha. Za mě spokojenost.

Ánanda
IL
Ivana Lehká
02.25.2020
3

Ánandu máme moc rádi. Jak ve starém, tak v novém redesignu. A abych tam i nadále ráda chodila, musím zde zmínit VELKÉ ZKLAMÁNÍ OHLEDNĚ ČISTOTY DĚTSKÉHO KOUTKU. Prostředí v Ánandě bylo vždy příznivé i pro nejmenší batolata. Ale možná právě redesign celé restaurace- kde se dbá na světlé tóny a vnímání čistoty je v silném protikladu s dětským koutečkem. Kdyby se personál podíval na stav hraček za denního světla, musel by se také zhrozit. Hračky jsou velmi špinavé ( plastové kostky s nánosem černé špíny), poničené, ušmudlané. Prosím, investujte trochu času do hygienického umytí hraček. Není potřeba kupovat nové drahé hračky, ani zvětšovat koutek- jen se starat o ten stávající stejně jako se hezky staráte o zbytek restaurace. Věřím, že to ocení i mnoho dalších Vašich věrných zákazníků. Děkuji

Ánanda
LN
Lukáš Nosek
02.19.2020
5

A great vegetarian restaurant in the centre of Liberec. Friendly staff, lovely food, simple menu, nice intetior. Its truly an excelent place if you want to have a healthy breakfast, lunch, a late lunch or a snack. It is a self service restaurant so its pretty fast and they have delicious cakes as well! Definitely worth trying!

Ánanda
kH
karel Hajek
02.16.2020
5

Nice and fresh vegan foods, meal.

Ánanda
MS
Miropulos Sungyc
02.12.2020
5

Anandu navštěvuji již dlouhá léta, a jsem rád, že i přes personální problémy, které dnes všude jsou, si stále drží svoji dobrou úroveň v kvalitě jídel. O restauraci je stále velký zájem, takže v poledne někdy bývá menší fronta, místo k sezení se ale najde vždy. Mimo špičku mohu doporučit restauraci i na posezení u kávy a vynikajícího zákusku – v létě na příjemné předzahrádce. Restauraci doporučuji každému, kdo dává přednost jídlům z kvalitních surovin a nepotřebuje, aby ho obsluhoval lokaj v předklonu.

Ánanda
PM
Paula Martins
02.11.2020
5

Very nice place, very tasty loved it. Very happy belly. Recomend it definetly.

Ánanda
FZ
František Zvěřina
01.21.2020
4

Delicious food and cofee and cakes. Big portions.

Ánanda
ML
Marcela Laurinová st.
01.17.2020
1

Musím se připojit ke komentářům, které popisují úpadek Ánandy, jak ve kvalitě a chuti jídel, tak i v chování personálu a způsobu servírování jídel. Dříve jsme chodili téměř denně a byli jsme velice spokojeni, ale nedávno jsem restauraci navštívila náhodně po letech a nestačila jsem se divit. Připadala jsem si jak někde na vojně nebo v kriminále. Jídlo mi mrskly dámy na talíř tak, že přetékalo, byly velmi nepříjemné a nervózní. Štěkaly na další hosty. Nakonec jsem byla velice nepříjemně upozorněna dámou z obsluhy, že za vodu se musí platit, což nikde psané nebylo a dříve byla voda zcela zdarma.........Škoda......

Ánanda
LK
Lenka Kupcová
01.12.2020
3

Přijde mi, že poslední dobou šli kvalitou dolu, což je škoda, protože se tam věřilo opravdu dobře

Ánanda
LJ
Lenka Janáčková
12.16.2019
4

Příjemné místo na oběd nebo snídani,ale i třeba jen na posezení u něčeho sladkého.

Ánanda
RM
Radek Matlach
12.13.2019
4

Porad dobrý poměr cena/výkon.Kdo chce maso, tak tu moc nepochodi 🤔Podle mě je jídlo chutné, brzy otevírají, prostředí čisté, personál vstřícný.

Ánanda
SS
Stanislav Smrčka
10.21.2019
5

Naprosto vynikající vege jídelna /restaurace, velké porce ale můžete si dát i poloviční,sortiment jídla od české klasiky po vege jídla ala Indie, bufetový prodej, zákusky, bezedná sklenička, velký výběr nápojů, rozhodně doporučuji

Ánanda
DH
Diana Havířová
10.18.2019
5

Nejlepší Vegetariánská restaurace v Liberci. Obsluha je vždy příjemná a prostředí pěkné. Na výběr je kromě denní nabídky jídel i variace salátů, výborných dezertů a jiných doplňkových mňamek. Kromě toho si zde můžete koupit i suroviny a další potraviny pro vaření, pečení, zkrátka k jídlu.

Ánanda
VJ
Vladimír Jaša
09.29.2019
5

Je to vegetariánská restaurace, takže pokud by jste si chtěli dát poradny flák masa tady asi nepochodíte. Ale i přestože zde nenajdete hovězí steak tak zde najdete spoustu věcí vhodných k požívání. Jo a taky mají kafe a to vůbec není špatný, vzhledem k tomu že já jsem masožravec tak se nejedná o moje nejoblíbenější místo ke stravováni, ale kafe a dortík si tu občas dám.

Ánanda
PJ
Petr Jarkovský
09.19.2019
3

Mrzí mě, že Ananda v poslední době stále více upadá. Jídlo je čím dál větší loterie. Někdy je dobré, někdy hrozné. Předpokládám, že tam nedávno musel nastoupit nový kuchař, protože se začal objevovat např. pepř snad úplně ve všem (i v haluškách, kde bych ho nečekal, minimálně v takovém množství). Také má pan kuchař asi moc rád cibuli, kterou dává úplně do všeho bez ohledu, zda se to hodí a opět v obrovském množství. Když dítěti koupíte dýňovou polévku, už vás nenapadne, že je v ní chilli a tak má dítě smůlu. Obsluha ... je fajn, že na vás volá co si dáte už ve chvíli, kdy jste vlezli do restaurace a sotva si vzali tác, ale pak stejně stojíte bezradně za kasou a nemáte si kam sednout. Rychlost obsluhy je zbytečně naddimenzovaná k počtu míst. Mám to tam rád, ale už se mi tam kvůli výše popsaným věcem nechce chodit.

Ánanda
KP
Kateřina Preusslerová
09.04.2019
5

Často nemám chuť na maso, takže moje kroky vedou do Ánandy. Vždy zde najdu něco dobrého, prostě něco normálního, chutného a bez masa. Doporučuji!

Ánanda
Matěj Šverma
07.13.2019
5

Ánanda je menší restaurace v centru Liberce, kde mají výborná zdravá a vegetariánská jídla. Zatím jsem byl vždy plně spokojen.Příjemný personál, rozumné ceny a dobré jídlo. Určitě doporučuji na dobrý oběd i na zdravé zákusky.

Ánanda
AP
Anastasia Permiakova
03.19.2019
5

Nice and cheep place for vegetarian

Ánanda
MR
Martin Růžička
03.19.2019
5

Decent vegetarian food. Plenty of options.

Ánanda
LZ
Lukáš Zajíc
03.18.2019
3

Po delší době zde na obědě. Ve špičce dost lidí ale výdej odsýpal, sezení se taky našlo beze problémů. Polévka minestrone byla asi úplně nejhorší, co jsem kdy jedl, kyselá, zelenina z nějaké zavařeniny... Zeleninový špíz a brambory byly chuťově taky podprůměrné. Možná špatný výběr, ale sem už asi nepůjdu

Ánanda
JH
Jiří Hrouda
03.13.2019
5

Skvělá obsluha, možnost platit stravenkami v hotovosti i kartou. Jídla jsou pokaždé jiná. Je možné i menší porci. Abych nezapomněl na dobré zákusky a kavu😉. Jde zaparkovat na placenem parkovišti o kousek výš. Děkuji!

Ánanda
Miroslav Šilhán
02.26.2019
5

Příjemné prostředí, světla i prostor, jídlo výborné, a přestože jsme přišli právě ve špičce, vše proběhlo bez zádrhele, i když jsem to trochu čekal. Vřele doporucuji.

Ánanda
VL
Vladimir Ledecky
02.09.2019
4

Tasty vegetarian meals. Various selection of meals.

Ánanda
LP
Lenka Poslednikova
02.01.2019
4

Moc dobře tady vaří, jen obsluha poněkud protivná a nepříjemná...měla jsem pocit, že už když vejdu dovnitř mám vědět,co budu jíst.Hlavně nezdržovat,nevybírat si a mazat od pultíku pryč😕Podotýkám, že jsem tady ani jednou nebyla v době obědové špičky a bylo zde jen pár lidí.

Ánanda
JP
Jitka Penickova
11.21.2018
5

Musim říct, že Ánanda vás nikdy nezklame. Zdravé a naprosto dokonale ochucené jídlo a vždy perfektní, rychlá a usměvavá obsluha. Snídaně, oběd, večeře, každý si tu najde svoje. A útulný interiér to jenom podtrhuje.

Ánanda
BW
Bara W
06.24.2018
5

Great vegetarian and vegan food and friendly staff. The vegetarian versions of traditional Czech cuisine are excellent.

Ánanda
TM
Tatjana M.
03.11.2018
5

Ive been here a few times and always found sth vegan to eat. Considering that the food is served fast, the staff is nice and the location is very central, I would say its a perfect place to have a lunch.I wish there more restaurants like this one in Liberec.

Ánanda
TJ
Tomas Janecek
02.14.2018
4

Vegetariánské pokrmy nejsou úplně nejvyšší kvality, ale zároveň to není, tak drahé, takže levnější vegetariánská možnost v Liberci. Mají skvělé dortíky.

Ánanda
JG
Jiří Gurin
09.18.2017
4

Úžasná restaurace, jídlo výborné, Ale bohužel pro mě bylo jídlo vlažné - ne teplý pokrm. A mikrovlnku na prohřátí ani jednu v kuchyni nemají. 🙄

Ánanda
RP
Romana Pelikánová
08.27.2017
3

Klasická jídelna vegetariánského typu. Mají pestrý výběr, ale čerstvá zelenina a saláty jsou předražené. Nabízí i obložené chleby a koláče. Najděte každý den nabídku barevných jídel. Dle mého názoru se tam tak trochu zastavil čas a moc inovací za ty roky co fungují jsem nenašla. Dětský koutek zmenšili na velikost malého koberce.....Ješte že dětem stačí málo.....

Ánanda
AP
Artur Pospíšil
07.20.2017
5

Super podnik s happy hour

Ánanda
Matěj “Wolf” Holyszewski
04.06.2016
5

Příjemné překvapení. Široká nabídka jídel a salátů, i vegan si vybere. Milá a ochotná obsluha i při velkém shonu, propagace kohoutkové vody, příjemné prostředí... Jídlo takové obyčejnější, ale dobré.

Ánanda
TK
Tom Kubina
11.20.2015
5

If you need fast and healthy lunch, this place is the right choice. They have very wide selection of main courses, side dishes and salads which you can combine as you wish. Place doesnt look so good, but for fast lunch (vegetarian fastfoodits more than enough. Families with children are welcome (children corner).

Ánanda
TV
Tomáš Vojtěch
11.19.2015
5

Skvělá restaurace.... Příjemné prostředí i obsluha.Velmi dobré a zdravé jídlo po celý den. Prostě skvělé... Obložené chleby, ovesná kaše, salaty, ovoce, hlavní nabídka dne, dezerty.... Vše čerstvé a chutné

Ánanda
MT
Michaela Turiščevová
10.14.2014
4

restaurace ve stylu bufetu, neurazí, nenadchne, ale vaří opravdu výborně a to nejsem vegetarián. Kdyby bylo jiné prostředí, kde by vás číšník či servírka obsluhovali, dám pět*.

Ánanda
FS
Frantisek Sulan
01.10.2014
5

Výborné jídlo, příjemná obsluha. Nekuřácké prostředí a určitě výborné pro rodinu s dětmi. Voda z kohoutku k jídlu zdarma, vynikající domácí zákusky, možnost dát si kávu bez kofeinu, případně karo a jiné. Vynikající saláty (ovocné i zeleninové). A nakonec i dobrá cena.Zatím nikdy nezklamali...

Last update: {date}
4.4
50
Open
Ánanda in Liberec

Frýdlantská 210/12, Staré Město, 460 01 Liberec, Czechia, Liberec

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!