• en

Alessandria in Hradec Kralove

- View Place Hours
Place Hours
Alessandria in Hradec Kralove
3.5
49
Direction

tř. SNP 733/2, 500 03 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Ask a question
Description

This modern hotel with a functionalist-style facade is a 9-minute walk from Hradec Králové-Slezské předměstí railway station and 1.9 km from the East Bohemian Museum.The streamlined rooms have satellite TV and free Wi-Fi. Suites add separate living rooms. Kids age 5 and younger stay without charge.Breakfast and parking are free. Dining options include a steakhouse restaurant, a snazzy lobby bar, and a buffet-style pub with seasonal outdoor dining. There are 5 meeting rooms. Pets are welcome (fees may apply).

Overview
Features
Review
Add rating:
Alessandria
Andrea Šafráneková
09.12.2022
5

Hotelu dávám plný počet hvězd, protože celkový dojem z pobytu byl skvělý.Pozitivně hodnotím zrekonstruované pokoje a skvělý personál - na recepci i v restauraci.Starší část hotelu by si zasloužila také rekonstrukci, aby v čase plné obsazenosti hotelu nebyla část hostů znevýhodněna. Snídaně by mohla být rozmanitější, ale jinak neurazila.Do Alessandrie se určitě rádi vrátíme a děkujeme za příjemný pobyt. :)

Alessandria
CG
Carlos Gómez López
08.30.2022
4

No es céntrico pero se tardan apenas 15 minutos en llegar a pie (hay buses también). la habitaciones muy correctas y el desayuno, incluido, bastante bueno. Además muy tranquilo, cosa de agradecer.

Alessandria
KM
Kati Munsterhjelm
08.16.2022
4

Festarihotellina erittäinkin oiva!Ilmastointi puuttui...

Alessandria
S_
Sotous _Dominik
07.27.2022
5

Fakt dobrý hotel mají tu dobré jídlo a pokoje jsou v pohodě.

Alessandria
ZH
Zuzana Hozová
07.25.2022
5

Dobře jsme se najedli vše ok

Alessandria
TK
Taxi Kutná Hora Taxi John
05.21.2022
5

Z venku pěkný, z vrchního pokoje večer hezký výhled, obsluha fajn, záleží na směně

Alessandria
DM
Drahomír Manoušek
05.18.2022
4

Pokoj typ Standard. Dostal jsem standard. Pokoj malý, čistý. Umyvadlo na chodbičce (!), ale budiž. WiFi na pokoji zdarma - super. Sprcha a WC čisté. Snídaně dobrá, odpovídající 3hv hotelu. Jediné, co bylo zarážející je cena. 1300+100 za parkování je dost. Na jednu noc OK.

Alessandria
PC
Petr Chladil
04.23.2022
3

Starší hotel s minimálním vybavením, které by potřebovalo údržbu. Nepříjemný pach odpadů, který je cítit i po 2 dnech pobytu a nutnost neustálého větrání (což ovšem znamená vyšší hluk z dopravní tepny pod okny). Ale zase příjemný personál, parkoviště u hotelu a v těsné blízkosti půjčovna kol Nextbike.

Alessandria
RR
Rychlik Rudolf
03.18.2022
4

Standardní úroveň hotelu, solidní kuchyně

Alessandria
w!
wilk4x4 !!!
12.03.2021
1

Traktują Polaków jak śmieci totalny brak kultury i poszanowania innych osób przez pracowników hotelu ,patrzą na ludzi z góry i myślą że jak obrażą gości po czesku to nikt ich nie rozumie najgorszy hotel z jakim miałem styczność w ostatnich latach nie polecam!

Alessandria
DM
Dominik Marek
09.22.2021
1

Strávil jsem zde pouze jednu noc na služební cestě,ale nikdy víc. Za 2800Kc bych očekával lepší standard. Snídaně z velmi nekvalitních surovin,kapacita snidanoveho prostoru neodpovídá celkové kapacitě hotelu, obsluha nestíhá odnaset použité nádobí a doplňovat potraviny, parkovací místo samostatně placené,ale po zaplacení ho nelze nárokovat (zaparkujete,zaplatíte a už nesmíte odjet,protože když se vrátíte a bude obsazeno,tak musíte parkovat jinde), nízká kapacita parkoviště s ohledem na velikost hozelu, na pokoji chybí základní vybavení jako dostatek přístupných el. zásuvek ci fén a zařízení pokojů pamatuje doby již dávno minulé,což se odráží např. v absenci jakékoliv hlukové těsnosti.

Alessandria
PK
Piotr Karpinski
09.21.2021
2

It is not enough to say a word about the hotel itself but it needs to be connected with the price …Hotel room costs circa 110€ for which in any other more civilized places in Europe you could expect „something nice”. Alessandria offers you rooms which were renovated during late 70s and from that time didnt change much.You can still feel the „smoke” of cigarettes on the corridors and in the room although probably no one is smoking since years …The light in the room is extremely yellow which makes the filling of 70s even more intense, the desk phone is just a cherry on the blossom 😉Bathroom - almost clean but there are those small things which says “I am what I am - don’t blame me for that no one cares about me”… and saying so I think it is correct to say that owner do not care how it looks and what happens inside …..Hope in future children of grandchildren of owner will wake up 😂Last remark - pls do not, do not use stars during the night, it is easy to kill yourself as there is no light on it 😳

Alessandria
PV
Pavel Vesely
09.14.2021
2

Raději snad ani né. Personál arogantní, vůbec Vám v ničem nevyjdou vstříc , obsluha vedlejšího baru měla víc práce se zabavou recepčního.. nikdy více.

Alessandria
NN
Nikolai Nikolov
08.27.2021
5

Super

Alessandria
JH
Josef Hartvich
08.19.2021
4

Restaurace hotelu Alessandria poskytuje příjemné, velice klidné posezení v až sterilně čistém prostředí.

Alessandria
Carach
08.07.2021
2

Druhá hvězda jen za to že nám dovolili mít sebou pejska. Jinak vcelku katastrofa. Matrace tvrdá tak, že nám nafukovací matrace pod stan připadala jako exkluzivní matrace od značky Dormeo. Wi-Fi pomalá a signál slabý. Pokoj, prostředí působil spíše jako taková trochu lepší ubytovna. Snídaně studená, káva studená, personál neochotný, při loučení nevydali ani hlásku. Odjížděli jsme velmi rádi a velmi rychle. Nechápu za co si účtují bezmála dva tisíce za noc. Tomuto "hotelu" se obloukem vyhněte pokud můžete.

Alessandria
Sam
07.17.2021
5

Super

Alessandria
oo
oskars otdeļnijs
01.07.2021
1

Staff were unfriendly, not speaking fluent English therefore it was very hard to explain things. Wouldnt recommend to anyone.

Alessandria
deny_huhu
01.05.2021
5

Woe

Alessandria
OH
Otto Horný
06.11.2020
4

Budova z roku 1965 z počátku sloužila jako ubytovna a od roku 1976 jako hotel. Prošel rekonstrukcí. Vypadá lépe než dřív, ale přesto ta stavba není můj šálek kávy.

Alessandria
LK
Lukas Kalous
10.13.2019
4

Pozůstatek z dob socialismu. Hotel mi připomínal podobný v Brně - Orea Voroněž. Na přespání je to ale více než dostačující. V hotelu jsou nové sprchy. Pokoje čisté. Snídaně velmi jednoduché a monotónní. Pokud bych měl další cestu do Hradce poohlédnu se ještě po jiném ubytování.

Alessandria
PD
Paulo Diogo
08.21.2019
3

Good

Alessandria
AS
Anthony Seibert
07.02.2019
4

The rooms were a little dated but otherwise a fine hotel

Alessandria
S-
SH - gmail -
04.01.2019
2

S ohledem na poměr cena / výkon je tento hotel spíše podprůměrný. Pokoj střídmý, ale čistý, sociální zařízení jednoduché a řešení úsporně řešené (malé), na co si dát pozor je internet - ten byl v době mého pobytu naprostá katastrofa a nebylo možné zůstat online ani minutu (neustále padal nebo se masivně zpomaloval).Ostatní zařízení spíše sporé a jednoduché. O den dříve jsem byl na nedalekém penzionu a po všech stránkách byl lepší a mnohem levnější.Za zmínku stojí také, že je nutné platit za parkování před hotelem, přitom v přímém sousedství je několik velkých parkovišť.

Alessandria
MK
Martina Králová
03.21.2019
2

Byla jsem v té starší části hotelu, tak je moje hodnocení slabší. Koupelna, zejména sprchový kout byl mírně proplesnively. Jinak co se týče pokoje průměr. Káva ani voda k dispozici přímo na pokoji nebyla, jako je to obvyklé v pražských hotelech. Co se týče snídaně, tak byly párky, slanina, vejce, sýry, káva, voda džus. Uvítala jsem celozrnné pečivo. Mně osobne chyběly jogurty, ovoce a zelenina. Jinak personál příjemný. Příště zkusím tu novější část a opět zhodnotím.

Alessandria
PH
Petr Hanudel
02.08.2019
4

Upřímně za cenu 2000,- za noc jsem už opravdu přenocoval v lepším zařízení. Fotečky v tuto chvilku velice klamou. Dávám o jednu hvězdičku méně.Protože i samotné vyřizování přespání na mě trochu působilo negativně a odmítavě. Abych jen nekritizoval tak snídaně byly velice vydařené.

Alessandria
LV
Lucie Volná
12.01.2018
1

Doesn’t correspond with the stars!

Alessandria
RK
Roman Kminek
11.20.2018
4

Ok

Alessandria
CH
Charles Hall
08.18.2018
4

Very pleasant staff, basic rooms very clean, but careful during summer no air conditioning.

Alessandria
AB
Anna Baborová
08.12.2018
3

Co se týče ubytování - pokoje jsou maličké, ale útulné a čisté. Negativně hodnotím neustálý hluk z hlavní silnice, vedoucí kolem hotelu. Pokud jsou okna pokoje přímo na silnici a člověk má lehký spánek, vstává již před šestou ranní. Neberu to ovšem jako chybu hotelu, prostě je to jen špatná lokalita.Za velkou chybu ovšem považuji to, že pokud jsou venku zrovna tropické teploty, není v hotelu jediné místo, kde by člověk neměl pocit, že do pěti minut umře. Vím, že klimatizace je velice nákladná záležitost, ale třeba alespoň maličký větrák na pokoji by mi v tomto vedru moc pomohl. Tohle nemá hotel absolutně vůbec zvládnuté, za to dávám palec dolů. Taktéž uděluji negativní hodnocení personálu. Jídlo v restauraci je vynikající, o tom žádná. Ale čekat na vše tak nekřesťansky dlouhou dobu? Nikdo z barmanů/číšníků nic nestíhá. Skoro vše si musíte chodit objednávat k baru, kde tedy taky čekáte, ale alespoň si vás někdo všimne rychleji, než když čekáte u stolu. Pokud máte dopito a čekáte, že se vás někdo v rozumném časovém horizontu zeptá, zda si dáte ještě jedno, byli byste moc naivní. O čistotě skla nemluvě.Pokud byl toto jen nějaký "úsporný režim" kvůli festivalu Brutal Assault, pro jehož hosty byl celý hotel rezervován, dalo by se to možná ještě trochu pochopit. Pokud ale takto hotel funguje běžně, nechápu, jak může být tak kladně hodnocen.

Alessandria
sa
sakinah al kayyal
07.08.2018
2

Waiter unfriendly. Cuppicino was cold when it was served. Would not go there again!

Alessandria
JK
Jan Klossovski
06.28.2018
3

Ok

Alessandria
ms
marcel staviany
06.22.2018
3

Low budget hotel.

Alessandria
BM
Barbora Matýsková
05.07.2018
1

Špinavé, špatně vedené místo, které zamrzlo v čase. Po rekonstrukci ani vidu, ani slechu. Žádný systém a řád, uklízečky, které se teda na pokoji moc nepředřou a úklid spíš jen předstírají a spíš na sebe pořvávají a ruší hosty, chodí jak a kdy se jim zachce, často vrazí do pokoje bez zaklepání. Pak nechají pytle a vozíky s prádlem jen tak postavené u výtahu a odejdou, klidně i do druhého dne. Na recepci často dlouhé čekání na vydání klíče od pokoje doporovázené arogantním přístupem. Třešničkou je velice obsáhlý seznam pokut, které manažering s chutí vymáhá. Zvláště neoprávněně, dejte si pozor, nafoťte si pokoj při nastěhování. Propálený koberec, vám s velkým gustem naúčtují, stejně tak "ukradený" ručník - ten hnusný odrbaný sepraný hadr, který si můžete pronajmout! A i když ručník nevezmete, naúčtují vám 400. A ještě z vás udělají imbecila. Pokud chcete zážitek jako za socíku, tak doporučuji, jinak rychle pryč!

Alessandria
TP
Tomas Pavlicek
05.01.2018
5

Super meníčka

Alessandria
DM
Dominik Maruszak
04.25.2018
2

Hotel is long past its finest days. Rooms are refurbished on few levels and they are ok. But just ok. Corridors and elevator are not. I suggest to look for other place if looking for satysfying comfort.

Alessandria
MK
Misa Kelly
04.14.2018
5

Super

Alessandria
ks
kewal shaholia
03.18.2018
3

The hotel has a great entrance and beautiful ambience around the entrance. The restaurant has some good meal options but just 1 or 2 vegetarian options. The rooms and lobby is a bit shady and could get better. The bar is great and also the staff is kind.

Alessandria
RF
Rad Fial
02.27.2018
5

Ok

Alessandria
WW
Wiktor Wach
02.18.2018
3

Room was clean but bathroom was terrible.

Alessandria
AS
Agnes Sebestyen NailAcademy
01.28.2018
3

Good for few night stay....clean

Alessandria
BD
Bharat Dalve
12.04.2017
3

Its ok ok

Alessandria
LF
Leah Franklin
06.23.2017
5

Clean, comfortable and friendly place to rest during your travels.

Alessandria
Reemi
06.07.2017
4

Nice

Alessandria
JZ
Jure Zadravec
05.03.2017
2

The rooms are old, the bathrooms are cold, the staff is not as friendly as expected for extremely high price of all mentioned above. Wifi coverage very bad, breakfast with little to choose from.

Alessandria
TE
Tobias Eppel
02.11.2017
5

Top

Alessandria
VB
Viharsh Bhardwaj
01.17.2017
3

Doesnt have refrigerator and hot water kettle. Rooms r small but clean. Wifi is slow.

Alessandria
IM
Ivan Minev
12.22.2016
5

Ok

Alessandria
DR
Deak Reka
06.24.2016
1

Dirty, used towels. broken light, wardrobe, bin. Very strict stuff. No breakfast. I am very disappointed

Last update: {date}
3.5
49
Open
Alessandria in Hradec Kralove

tř. SNP 733/2, 500 03 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!