• en

Afthentiko in Irakleion

- View Place Hours
Place Hours
Afthentiko in Irakleion
4.2
50
Direction

Δημοκρατιας και, Kapodistriou 2, Iraklio 713 06, Greece, Irakleion

Ask a question
Description

Afthentiko - Barbecue restaurant in Irakleion, Greece

Overview
Review
Add rating:
Afthentiko
SA
Spiros Apostolakis
09.19.2022
5

Παρά πολύ ωραίο σουβλάκι και όχι μόνο πολύ ωραίο μαγαζί φοβερό σέρβις πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!

Afthentiko
Μάρκος Χαλβατζής
09.04.2022
5

ΩΜΟΡΦΟΣ ΖΕΣΤΌΣ ΧΏΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΜΕ ΝΌΣΤΙΜΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΆ ΠΙΑΤΑ ΠΡΟΣΙΤΈΣ ΤΙΜΈΣ ΤΈΛΕΙΟ ΣΕΡΒΙΣ

Afthentiko
MS
Maria Sklavou
08.23.2022
5

Ωραίο τυλιχτο τέλειο γιαούρτι το προσωπικό ευγενικό και μάλιστα εγώ που ήμουν επισκέπτρια ρώτησα που θα φάμε καλό παγωτό ύστερα και εκεί που με έστειλαν έμεινα πολλή ευχαριστημένη! Μπράβο σας και μπράβο και στο ξανθό παιδί που σερβιρε και φαινόταν λες και ήταν δικό του το μαγαζί . Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Afthentiko
Παύλος Κεσίδης
08.07.2022
5

Καλή μας όρεξη. Νόστιμα και οι μερίδες είναι υπέροχες. Ευχαριστούμε.

Afthentiko
kf
kostas falalas
07.09.2022
1

Ότι να ναι στη εξυπηρέτηση δεν μιλάω για το φαγητό σε μισή ώρα σου λένε θα είναι εκεί μετά από 45 λεπτά παίρνω να ρωτήσω και μου λέει σε τρία λεφτά φεύγει από εδώ μετά δύο λεπτά ήρθε.Δηλαδή ούτε κοίταξε να μου πει την αλήθεια είχε φύγει το delivery

Afthentiko
PN
Poseidon Nikiforakis
06.19.2022
1

Ακριβώς πολλοι δύο σουβλάκια μια πατάτες 6,80 και χωρίς ψωμί αλλά ένα ευρώ διανομή καλοςςς

Afthentiko
Μιχάλης Κ
06.13.2022
1

Ήμουν τακτικός πελάτης, δυστυχώς η ποιότητα έπεσε κατακόρυφα όπως και η ποσότητα που βάζουν στα τυλιχτά τους, αν ήθελα πίτα με λαχανικά και άρωμα (κρύουγύρου όλα θα ήταν υπέροχα...Επίσης δυσανάλογη αύξηση τιμής, καταλαβαίνω ότι έχουν ανέβει τα καστολόγια τους όμως πάνω απ όλα θα έπρεπε να σέβονται τον πελάτη...

Afthentiko
MA
Michalis Apart
06.12.2022
1

Δυστυχώς είναι η τελευταία φορά. Ο γυρος που πηρα είχε ελάχιστο κρέας χωρίς γεύση και κρύος, όπως και οι πατατες επίσης. Επίσης θα πρεπει να σκεφτουν την μεγάλη αυξηση στην τιμή.Η σχέση τιμή ποιοτητας είναι κάτω και από το ένα αστέρι.Ποτέ ξανά.

Afthentiko
Γιωργος Πλατινακης
05.30.2022
3

Όλα καλά αλλά πολύ στεγνό το κρέας (γύρος και χοιρινό και κοτόπουλοεπίσης έχει παραπάνω αλάτι

Afthentiko
mg
mixalis gaygiotakis
05.26.2022
1

Παραγγείλαμε σκεπαστή γύρου σπέσιαλ άγευστη και τα υλικά ότι νάνε κρίμα

Afthentiko
Ιωάννα (JoJo)
05.15.2022
1

Τελευταία δυστυχώς φορά που παραγγέλνω, ο γύρος χοιρινό ήταν γκρι και καθόλου γευστικό. Τις 4 τελευταίες φορές που πήραμε σπίτι είναι έτσι, πριν 3-4 χρόνια ήταν οκει αλλά χάλασε φουλ. Κρίμα.

Afthentiko
PA
Prokopios Angeletos
05.14.2022
5

Generous portions and reasonable prices. The venue was clean and the staff polite and helpful. Gyros and kebab were to my liking. Sausages, however, are of the kind you can find in any super market.

Afthentiko
mm
manolis mathioudakis
04.10.2022
2

Παρήγγειλα μια ανοικτή πίτα με κοτομπιφτέκι. Το μπιφτέκι θα λέγα μικρό στο μέγεθος και η γεύση του μέτρια. Η διαφορά λοιπόν μεταξύ κλειστής και ανοικτής πιτας, μερικές έξτρα πατάτες. Τα συνοδευτικά του εντελώς αδιάφορα. Προψημένες πατάτες και η πίτα αεριτζιδικη και άνοστη.

Afthentiko
KT
Kostas Tsikrik
04.08.2022
5

Πολύ νόστιμος γύρος καλά υλικά. Πολύ όμορφο κ προσεγμένο κατάστημα

Afthentiko
tk
tonia kal
04.08.2022
1

Δύο φορές μέσα σε διάστημα αρκετών μηνών και οι δύο φορές απογοήτευση. Πατάτες και γύρος για πέταμα. Καμία βελτίωση, χειρότερο σίγουρα. Δε θα το προτιμήσω ξανά.

Afthentiko
DM
Dimitrios Maniatis
03.18.2022
4

Νόστιμος γύρος, καθαρό κρέας και γεμάτο σάντουιτς! Ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό

Afthentiko
LG
Lena Gr
02.27.2022
4

Γεύση μοναδικη και αυθεντική στο κρέας...Πολύ καλή ποιότητα στο κρέας..Το συνιστώ!

Afthentiko
ri
rania iordanidou
01.27.2022
1

Παιδικό μενού οι μερίδες..Ντακος για παράδειγμα 3,5 ευρώ μια μπουκιά.. Ενταξει,ευχαριστουμε που φροντίζετε για την δίαιτα μας

Afthentiko
KG
Kwstas Gl
01.26.2022
2

Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την ποιοτητα πιτας γύρου και κοτογυρου... Ολη η πιτα γεμάτη με λαδι.. Υπερβολικο λάδι παιδιά διορθωστε το.... Χάνετε κόσμο.. Υπάρχουν πολλα μαγαζιά που ανταγωνιζεστε... Να γινεστε καλύτεροι όχι χειροτεροι.... Ο κοτογυρος ηταν στεγνός... Δυστυχώς τα λεφτά της η πιτα δεν τα αξίζει γιατι προφανως υπάρχουν μαγαζιά με καλυτερης ποιοτητας πιτα γύρο.. Αυτά.. Και να θυμάστε! Να γινεστε καλύτεροι!

Afthentiko
kk
katia katia
01.13.2022
1

Είχα κάνει την καλύτερη αξιολόγηση για τα παιδιά στο ταμείο, για τα κοτοσουβλακια και για τους ψήστες της καρδιάς μου (όπως τους αποκαλώ χαριτολογώντας), αλλά αναγκαστικά το αφαίρεσα για να πω αυτό. Απο την Τετάρτη πριν τα Χριστούγεννα μέχρι την Δευτέρα μετά τα Χριστουγεννα έχω ψωνίσει κοτοσουβλακια σε 3 διαφορετικές μέρες και είναι τα χειρότερα που έχω φάει, λυσα απο το αλάτι, πεταμένα λεφτά. Κοτοσουβλακια για πέταμα εξαιτίας του υπερβολικού αλατιού που μετά την πρώτη μπουκιά δεν αντέχεις να φας δεύτερη και κατεβάζεις ένα λίτρο νερό αφού νιώθεις σαν να κατάπιες μια αλατιέρα. Απαράδεκτο. Είχατε το καλυτερο κοτοσουβλακι στην πόλη για τα δεδομένα μου από άποψη κρέατος, ψησίματος και ουδέτερης αίσθησης στο αλάτι και καταντήσατε το χειρότερο. Δεν ξέρω ποιος άλλαξε τη μαριναδα και την έκανε λυσα, αλλά με τόσο αλάτι δεν τρώγονται. Κρίμα πολυ κρίμα. Ήμουν 3 χρόνια σταθερή πελάτισσα και τους τελευταίους μήνες ψωνίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση. Έδωσα μια ευκαιρία, έδωσα δεύτερη, έδωσα και τρίτη, αλλά πόσες ευκαιρίες να δώσω? Ήμαρτον με το αλάτι μια βδομάδα τώρα, πληρώνω να φάω κ υποφέρω από το αλάτι. Πολυ ευχαρίστως να επικοινωνήσω με το αφεντικό κ αν ποτέ τα ξανακάνετε όπως πριν χωρίς όλη αυτή τη σαλαμουρα, ειδοποιήστε με να ξανάρθω επειδή δεν έχω άλλα λεφτά για πέταμα.

Afthentiko
Κωνσταντίνος
12.21.2021
3

Ο γύρος χοιρινός αρκετά καλός ενώ ο γύρος κοτόπουλο αρκετά λιπώδης. Ωστόσο τα υπόλοιπα κρεατικά (τεμάχιαπολύ νόστιμα και ζουμερά και ιδιαίτερα το μπιφτέκι κοτόπουλο. Ομελέτα πολύ καλή επίσης! Γενικά το κατάστημα μέτριο σε σχέση με άλλα τοπικά.

Afthentiko
MT
Mitsakos Ts
12.20.2021
5

Σκεπαστή σπέσιαλ κοτόπουλο...απλά πολύ νόστιμο όχι μέσα στα λάδια πολύ σημαντικό αυτό με σχέση αλλα μαγαζιά...οι πατάτες ωραίες τηγανισμένες το φαγητό είναι για 2 άτομα που τρώνε πολύ αλλά και για 3 πολύ ανετα...έλεγε παράδοση σε μισή ώρα και βλέποντας τα σχόλια είχα κ εγώ αυτό στο νου μου όμως ο ντελιβερας ήρθε γρήγορα στο 20λεπτο...θα ξαναπάρω σίγουρα

Afthentiko
AV
Anna Vb
12.12.2021
1

Πήρα μια ποικιλία κ ήταν περισσότερες οι πατάτες παρά το κρέας.Ή κόκα κόλα που ζήτησα ηταν zero του ενός λίτρου κ μου έφεραν κανονική,λέγοντας μου ότι δεν είχαν αλλά δεν με ενημέρωσαν.Ηταν αγευστη κ με καθολου σχεδον ανθρακικό.Πιθανόν ληγμένη μιας κ ειχε σβησμένη ημερομηνία.Πολυ απλά...Δε μπαίνεις στον κόπο καν για τηλέφωνο κ απλά δε ξανά παραγγέλνεις...Κ σταματήστε σε κάθε σας απάντηση,να κάνετε σύγκριση τα άλλα μαγαζιά με το δικό σας ότι όλα έτσι δουλεύουν κ με τέτοιες ποσότητες.

Afthentiko
Βασίλης Μπάνης
11.14.2021
2

Τσάμπα οι έξτρα βραδινές θερμίδες που πήραμε.Ανοστος και κρύος ο γύρος (πιθανόν μια μέρα πριν). Το τζατζίκι στην σκεπαστή πως βρέθηκε; δεν ζήτησα κάτι τέτοιο.Ο πόνος στην κοιλιά ακόμα να φύγει....

Afthentiko
PA
PAISIOS ACHINAS
09.24.2021
5

Πολύ ευγενικό κ εξυπηρετικό σέρβις, ωραία ψημένα τα κρέατα, τα παιδιά τηρούν τα μέτρα υγιεινής φορώντας τις μάσκες κανονικά όπως πρέπει όλοι τους... γιατί δυστυχώς στα περισσότερα ταχυφαγεία κ όχι μόνο η μάσκα καλυβει το πηγούνι τον αγκώνα κ άλλα διάφορα μέρη του σώματος εκτός τα βασικά... Μπράβο στα παιδιά συνεχίστε έτσι!

Afthentiko
JV
Justina Vasiliauskas
08.20.2021
5

Amazing open faced gyro! Huge portions!

Afthentiko
JV
Jose Verdijk
08.07.2021
5

This place is the best!!! Most delicious gyros ever. And affordable too!The only problem is that you cannot stop eating, even when your stomach is full.

Afthentiko
vb
vangelis bitzarakis
07.21.2021
5

Μεριδες ατελειωτες και νοστιμες !!!Μην ξεχασετε να δοκιμασετε τη σκεπαστη πιτα με φιλετο κοτοπουλο...εννοειται extra large!!!!

Afthentiko
ED
Eva Daskalaki
11.11.2020
1

Εν μεσω κορονοιου,εμπορικα μαγαζια κλειστα, ανθρωποι χωρις δουλεια,παιδια μακρια απο τα σχολεια τους...Το μαγαζι ανοιχτο, με δουλεια και ο κυριος που φτιαχνει τους γυρους δουλευει χωρις γαντια και με τη μασκα κατεβασμενη..Ντροπη και ελλειψη σεβασμου στους πελατες σας! Ο χωρος που δουλευουν οι ψηστες ειναι η βιτρινα σας.Τα συμπερασματα δικα σας.

Afthentiko
tzkosta
10.23.2020
5

Πολύ καλή επιλογή σε ψητοπωλείο. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η special σκεπαστή με γύρο από χοιρινό στα 8,5€, εγώ θα την έλεγα οικογενειακή και όχι για 3 άτομα που γράφει ο κατάλογος !!!

Afthentiko
TL
T. L.
08.23.2020
4

Νόστιμες και μεγάλες σε μέγεθος γυρόπιτες όπως λέμε στην Κρήτη. Κάνουν έκπτωση αν παραμείνεις εκεί για φαγητό. Το μόνο μειονέκτημα είναι η τρελή ζέστη στον αίθριο χώρο..πολύ ευγενικό προσωπικό και σωστό delivery.

Afthentiko
MP
Mary Panu
07.19.2020
1

Παραγγείλαμε και αργούσε και πήρα τηλ. Η απάντηση; Ο ντελιβερας να φωνάζει από πίσω και να λέει ότι δε θα τους ψάχνω μια ώρα τα άφησα έξω στο δρόμο. Αν έχετε το Θεό σας. Τηλέφωνο δώσαμε και δεν μας πήραν ποτέ! Εξήγησα ότι δύσκολα θα ακουστεί κόρνα οπότε τι δεν καταλάβατε; Εν μέσω πανδημίας και να μαζεύουμε ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ από το δρόμο;;;; Είστε σοβαροί;;;; Δηλαδή αν δεν ήταν πληρωμένη η παραγγελία τι θα κάνατε ακριβώς;;; Το τηλέφωνό ήταν πάνω στο χαρτί . Το φαγητό κρύο και είχε και αστοχίες στο τι είχαμε παραγγείλει . Αισχός είστε απλά .

Afthentiko
AP
Angeliki Pan
06.08.2020
1

Κακό σέρβις. Ενώ το μαγαζί ήταν άδειο η κοπέλα μας άφησε να περιμένουμε 10 λεπτά γιατί είχε πιάσει ψιλή κουβέντα με τους συνάδελφους της και δε μπορούσε να διακόψει. Η παραγγελιά μας(2 πίτεςέκανε να έρθει 20 λεπτά και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κλασικός γύρος και κλασικές προτηγανισμένες πατάτες. Οι ψήστες δεν φορούσαν μάσκες και η σερβιτόρα την είχε για να προστατεύει το πηγούνι της. Όλα αυτα στο κατάστημα της οδού δημοκρατίας.

Afthentiko
Σπυρος Πρεντουλης
04.15.2020
1

2η φορα παράγγειλα απο εκεί και ο γύρος του δεν είναι καλός. επίσης ζητάς τι θες να φας και βάζουν οτι θέλουν εκείνοι. πχ. παράγγειλα γυρος μονο πατατες και ειχε απο ολα

Afthentiko
LH
LEADERS Hospitality Greece
03.31.2020
5

good quality. efficient service.Delivery. 5% disc for pick up from base.

Afthentiko
kz
kostas zias
01.04.2020
5

Ok

Afthentiko
AM
Anna Myrtaki
12.19.2019
1

Όταν παραγγέλνουμε γύρο είτε χοιρινό είτε κοτόπουλο κάποιοι άνθρωποι φανταζόμαστε γύρο και όχι χοντροκομματια με πέτσα και λίπος .Αν θέλαμε καλαμάκι θα τρώγαμε καλαμάκι. Ποτέ ξανά είναι χαλια

Afthentiko
AM
Alexis Markakis
08.25.2019
4

Πολύ πάνω απ τον μέσο όρο του είδους του. Λίγο περισσότερο προσοχή στην λεπτομέρεια και πιάνει κορυφή! Καλό φαγητό, καλά κρέατα και σε καλές τιμές.

Afthentiko
Δημοσθένης Καρτσάκης
08.03.2019
5

Πολύ καλό σουβλατζίδικο. Σερβίρουν νόστιμα κρέατα με καλής ποιότητας πρώτες ύλες. Οι μερίδες είναι απολύτως ικανοποιητικές και οι τιμές τους δεν ξεφεύγουν από τα κανονικά επίπεδα. Ό χώρος είναι καθαρός και περιποιημενος και το προσωπικό φιλικό. Θα προτιμούσα να μην έχουν τηλεόραση στην αίθουσα.

Afthentiko
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
08.01.2019
3

Γυροπιτα με πολύ πατάτα και λίγο κρεας.. όχι ιδιαίτερα μεγάλο καί οι γυρομαστορες δεν φορούσαν καπέλο ούτε γάντια όταν φτιάχνουν το φαγητό ενώ ήταν ιδρωμενοι χωρίς... οποίος κατάλαβε κατάλαβε

Afthentiko
AD
Anette Dimou
07.31.2019
5

Πολύ αξιόλογη επιχείρηση! Χαμογελαστό προσωπικό.Ότι πιο νόστιμο και φρέσκο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στην Κρήτη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον επιθυμεί να φάει και να ευχαριστηθεί.Σίγουρα πλέον σε κάθε επίσκεψή μου στην Κρήτη εδώ θα τρώω.

Afthentiko
AA
Alexandros Andrianakis
04.16.2019
5

Very good quality.....perfect tastes....!

Afthentiko
SM
Skiouros Me_tzin
03.13.2019
5

Cozy place with friendly people and great service. Loved it 5 stars, without a doubt

Afthentiko
NV
Nikos Vasileiadis
01.20.2019
1

Καθόλου γρήγορη εξυπηρέτηση,Μέτρια ποιότητα φαγητού!!! Αν είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά του Ηρακλειου μόνο τότε θα το ξανά προτιμήσω...

Afthentiko
MA
Mihail Angelos Pantouvakis
12.30.2018
5

The best skepasti ive ever eaten in my life

Afthentiko
NL
Nick Lionakis
12.07.2018
4

Good service

Afthentiko
ET
Evita Tzioti
11.23.2018
1

Οταν πληρωνεις για να φας επιβάλλεται να υπάρχει σεβασμος προς τον πελατη..και να πουλαει το καθε μαγαζί φαγητό οχι ψεματα..εχουν χαλασει ολα τα μαγιαζια πλεον..ειναι η τελευταία φορα που παραγγελω απο οπουδήποτε. .με τα ιδια αν οχι λιγότερα χρήματα μαγειρευεις μονος σου και τουλάχιστον ξερεις τι τρως..

Afthentiko
IW
Ije Wilmshurst
09.11.2018
4

Compared to London (UKthis place should show us how fast food, street, restaurant style is done. Lovely flatbreads or choose pitta and fill it with crispy or plain meat, onions, yogurt, tomatoes chips and generous sizes for generously small prices. There are breakfast meals and standard plate meals too. Will miss it when we fly back home😑

Afthentiko
VF
Vaggelis Froudakis
06.16.2018
5

Absolutely great traditional giros. The staff was really kind and helpful.

Afthentiko
YS
Yannis Samatas
11.07.2016
3

Ενα ψητοπωλείο με διχασμένη προσωπικότητα... Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά ένα εστιατόριο που σε κάποια φαγητά είναι πολύ καλό, αλλά σε άλλα είναι σκέτη απογοήτευση και κοροϊδία...Σουβλάκια και γύρο έχω πάρει αρκετές φορές γιατί είναι καλοψημένα, χωρίς υπερβολικό λίπος, με νόστιμες πατάτες και πίτα.Ομως πρόσφατα έκανα το λάθος να παραγγείλω ένα κεμπάμπ. Δεν έχω ξαναδεί μικρότερο κεμπάμπ! Μόνο σαν παιδική μερίδα μπορώ να το χαρακτηρίσω. Εμοιαζε σαν κάποιος να έφαγε το μισό και να έβαλε στο πακέτο το άλλο μισό. Ούτε η γεύση του ήταν καλή, αλλά η ποσότητα ήταν σκέτη κοροϊδία.Δεν ξέρω γιατί έγινε η συγκεκριμένη παραφωνία, αλλά με έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα. Ελπίζω να ήταν ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό!

Last update: {date}
4.2
50
Open
Afthentiko in Irakleion

Δημοκρατιας και, Kapodistriou 2, Iraklio 713 06, Greece, Irakleion

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!