• en

Achilles Park in Gyor

- View Place Hours
Place Hours
Achilles Park in Gyor
4.5
50
Direction

Győr, 9012, Achilles Park, 9012 Hungary, Gyor

Ask a question
Description

Achilles Park - in Gyor, Hungary

Overview
Features
Review
Add rating:
Achilles Park
KK
Kitti Kerekes
10.04.2022
5

09.30-án tartottuk itt az esküvőnket. Nagyon hálásak vagyunk az egész csapatnak! A tulajdonosok végtelen türelemmel és kedvességgel segítettek mindenben. A felszolgáló személyzet nagyon figyelmes és kedves volt végig!Az ételek elképesztően finomak voltak, másnap alig volt mit elcsomagolni.😅A vendégeinktől is csak csupa pozitív visszajelzéseket kaptunk a vacsorára, a személyzetre és a helyszínre egyaránt.Nagyon köszönjük, hogy egy felejthetetlen estét sikerült összehozni!A legideálisabb helyszín annak, aki Győrben szeretné tartani a lakodalmat!!Nagyon köszönjük, csodálatos volt!☺️

Achilles Park
AB
Adrienn Bereczki-Száll
10.01.2022
5

Nekünk 09.10-én volt itt az esküvőnk.Nem tartozik a legolcsóbb esküvői helyszínek közé, de minden pénzt megért.A helyszín és a szállás gyönyörű, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás/ felszolgálás kifogástalan, és a személyzet is nagyon kedves/aranyos volt.Ami számunkra még nagyon pozitív volt, hogy vihettük a négylábú családtagokat is.A vendégek részéről is csak pozitív vissza jelzést kaptunk.Nagyon szépen Köszönjük azt a csodálatos napot Ádámnak és Katinak és persze a személyzet összes tagjának! :)

Achilles Park
FT
Flóra Teleki
09.21.2022
5

Az egyik legszebb és legjobb esküvői helyszín Győrben és a környékén.A tulajdonosok Kati és Ádám a szervezés legelejétől kezdve rendelkezésre álltak bármi kérdésünk, kérésünk volt. A helyszín gyönyörű, a fűzfa alatt nagyon hangulatos szabadtéri szertartást lehet szervezni. A vendégvárástól a buli végéig a személyzet kedves és figyelmes volt. A vacsoráról még a lakodalmat követő napokban is nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a vendégeinktől, illetve többen megjegyezték, hogy ennyire szép helyszínen még nem voltak esküvőn. A másnapi reggelivel is maximálisan elégedett volt mindenki, ha valami elfogyott rögtön pótolták, ami jól is jött a másnapos gyomroknak :)A tó és környéke nagyon jól kihasználható kreatív fotózás esetén is, külön tippeket is kaptunk melyik részekre menjünk el.Ár-érték arányban is abszolút piacvezető helyszín, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Achilles Park
AL
András László
09.18.2022
5

Koszonjuk, nagyban hozzajarultatok a helyszinnel es a hibatlan lebonyolitassal a fantasztikus eskuvonkhoz. Kulon kiemelnem az eteleket amit nasznep tobb tagja is emlegetett.

Achilles Park
KB
Kata Bernád
09.10.2022
5

Az Achilles park csodás esküvői helyszínnek bizonyult. A helyszínt megtekintve, már rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ez lesz az igazi! A vendégeinktől is csupa pozitív visszajelzés érkezett, finom ételekről és gyönyörű környezetről számoltak be. A park nemcsak a lakodalmunk helyszínéül szolgált, már kora délután itt kezdtük a kreatív fotózásunkat, és a polgári ceremóniánkat is itt tartottuk meg.Maximálisan elégedettek vagyunk a kiszolgálással, ételek minőségével és külön ki szeretném emelni, hogy minden egyedi igényekünk a megbeszéltek alpján teljesült.Kati és Ádám nagyon segítőkészek, és nagyon jó csapattal rendelkeznek. A telefonos és írott kommunikáció gördülékenyen és gyorsan ment, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

Achilles Park
Fanni
09.02.2022
5

Az eskuvonket es a lakodalmunkat tartottuk itt. Finom etelek, profi kiszolgalas, csodaszep helyszin. :)

Achilles Park
DK
Dián Kornél
08.27.2022
5

Ez egy tó köré épített strand.A hátránya, hogy hirtelen mélyül, így gyerekeknek, pancsolásra, játékra csak a külső 6-7 méteres sáv alkalmas.A tavat övező homokos rész vízállástól függően 1-5 m. Körülötte sűrű, tömött, gondozott fű borít mindent; fákkal, dísznövényekkel.A tó közepén van egy úszó fém móló, amely napozásra, ugrálásra alkalmas.A part egyik részén van egy emelvény, amelyen nekifutásból kb. 5 magasról a mélyvízbe lehet ugrálni.Van étterem, büfé (gyorsételekkel, italokkal), wc is. Az árak kb megfelelnek a többi strand árfekvésének.Fotózásra, rendezvényekre (pl. esküvő is tökéletes.Készpénzmentes, csak bankkártya használható.

Achilles Park
EP
Erzsébet Paulus-Szabó
08.23.2022
5

Csodálatos környezet,nyugodt pihenést biztosít,kedves kiszolgálók a büfé pultban.Köszönet érte.

Achilles Park
EB
Erika Bentz
08.22.2022
5

Gyönyörű helyszínen, nagyon finom ételek mellett, rendkívül figyelmes, udvarias és barátságos kiszolgálásban volt részünk lányunk lakodalmán. Örülünk, hogy a fiatalok ezt a helyet választották a lagzihoz!

Achilles Park
98peti
08.22.2022
5

Egy hihetetlenül jó hangulatú lagzit töltöttünk el a gyirmóti Achilles Parkban, amire egész házaséletünk során örömmel emlékezünk majd vissza. Akárkivel beszéltünk a vendégeink közül, mindenki rendkívül dicsérte az ételeket, a helyszínt, valamint a profi és jó kedvű felszolgálást. A szervezés során a Park mindig rendelkezésünkre állt, és teljes megértéssel foglalkoztak kéréseinkkel. Legyen szó a fotózásról, a táncról vagy a két tánc közti pihenésről, a Parkban mindegyikre a legalkalmasabb teret lehetett megtalálni, így aztán nem is csoda, hogy hajnali négyig ment a mulatozás. Aki Győr körényékén szervezné a lagziját, azok számára egészen biztosan ez a legideálisabb helyszín!

Achilles Park
BK
Brigitta Kállai
08.22.2022
5

A legszuperebb lagzihelyszín Győr környékén! Gyönyörű környezet, finom, minőségi ételek, vidám, szervezett felszolgálás, kedves, megértő vezetőség.Mindenkinek ajánlom:)

Achilles Park
LK
László Kállai
08.22.2022
5

Nagyon jó hangulatú esküvőt tartottunk,egy szép helyen, nagyon udvarias kiszolgálást kaptunk.

Achilles Park
KB
Károlyné Bentz
08.22.2022
5

Szuper a hely, nagyon jó buli volt! Köszönjük!

Achilles Park
AG
Attila Golovodasz
08.18.2022
3

Minden jó gond, hogy a bár nem nyit elég korán . Legalább egy kávé automata lenne. A korán kelöknek.

Achilles Park
ZV
Zsuzsanna Végh
08.01.2022
5

Tiszta rendezett terulet profizmus reális árak. Bátran ajanlani tudjuk.

Achilles Park
TK
Tímea Kerék
07.27.2022
5

Szép környezet csak éppen az idő nem volt megfelelő

Achilles Park
vP
vitéz Peterdy György Ferenc
07.26.2022
5

Nagyon kellemes hely, az árnyékban is és a vizben is tökéletes. A wc-k tiszták. A családi jegy 4500 elfogadható. A sültkrumpli 800, ezt kihagytuk.

Achilles Park
Éva Gál
07.18.2022
4

Itt minden van, víz, bungaló, rendezvényház, büfé a tó parton-ahol csak kártyával fizethetsz-csodás környezet.

Achilles Park
tp
tommy pan
07.15.2022
5

Appena stato per un matrimonio.posto molto bello,anzi bellissimo.Limpegno del personale per farci stare bene è stato encomiabile.Cucina eccellente,servizio impeccabile,bel posto pulito,lago a temperatura perfetta...non si può chiedere di più!Assolutamente consigliato.Épp esküvőn voltam.nagyon szép hely, tényleg gyönyörű.Dicséretes volt a személyzet elkötelezettsége, hogy jól érezzük magunkat.Kiváló konyha, kifogástalan kiszolgálás, szép tiszta hely, tökéletes hőmérsékletű tó ...nem kérhetsz többet!Abszolút ajánlott.Just been for a wedding.very nice place, indeed beautiful.The commitment of the staff to make us feel good was commendable.Excellent cuisine, impeccable service, nice clean place, perfect temperature lake ...you cant ask for more!Absolutely recommended.

Achilles Park
SB
Szili Beata
07.14.2022
5

Esküvőn voltam ott.Nagyon szép hely.Az étterem finom ételeket kínál kedves,tapasztalt felszolgálókkal.

Achilles Park
JM
Józsefné Mankóczi
07.09.2022
5

Pihenésre, kikapcsolásra a legtökéletesebb hely. A belépő és az ételvásárlás jelenleg csak kártyával működik.

Achilles Park
AS
András Szalay
07.06.2022
5

Szerintem Győrben az egyik leghangulatosabb strand. Több éve járunk már feleségemmel erre a helyre, de még eddig minden alkalommal jó kedvűen távoztunk. Az ételek finomak és megfizethetők, külön piros pont azért, hogy készpénzmentes hely, így nem kell aggódni emiatt sem.A személyzet mindig kedves, segítőkész és vidám. Örömteli ezt látni, az embernek is más lesz a kedve tőle még úgy is hogy eleve szórakozni jön ide.A megannyi strand felszerelés kifejezetten bővíti az élmények megszerzésének lehetőségét.Mindezen felül kiváló hely rendezvények, összejövetelek, esküvők lebonyolítására, valamint az fentebb leírtakkal összhangban az önfeledt szórakozásra.Csak gratulálni tudok a "projekt" minden résztvevőjének. 🍻😊

Achilles Park
MK
Magdolna Köpe
06.28.2022
3

Jó kis tó fűrdő nem drága csak sajnos kártyával lehet fizetni.

Achilles Park
VV
Vivi V.
05.31.2022
5

Csodálatos hely, fantasztikus kiszolgálás,minden nagyon finom volt, egyszerűen szuper volt!♥️♥️♥️

Achilles Park
gv
géza vér
05.31.2022
5

Szuper jó lakodalmat tartottunk itt!Gyönyörű helyszín!Elegáns szép terem!Tisztaság mindenütt!Isteni vacsora, mindig hideg italok,barátságos, figyelmes személyzet!Köszönjük hogy közreműködtetekéletünk nagy napján!

Achilles Park
KC
Katalin Czifra
05.25.2022
5

2022.05.20 voltunk esküvőn. Fantasztikus hely! Csodás környezet, mint egy kis mese világ! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm - köszönjük a mindent is!

Achilles Park
ádám Kritikus
05.17.2022
5

Győr egyik legjobb rendezvény helyszíne! Esküvőkre is kiváló. Tópart, szállás és minőségi ételek.

Achilles Park
KS
Kocsis Sándor
05.16.2022
5

Esküvői rendezvényen voltunk itt! Szuper ellátás, tiszta szobák, hangulatos hely!!

Achilles Park
AN
Andrea Nagy
05.10.2022
4

Finom illatok a növények általSzép ez a terület.A szállás nem az én stílusom, de akinek ez bejön az pompásan érzi itt magát.

Achilles Park
GF
Gabriella Fincza
03.24.2022
5

Szépséges környezetben található. Tökéletes helyszín lakodalmak, rendezvényekre részére. Nyáron pedig kiváló strandolási lehetőség.

Achilles Park
da
dóra adrienn takács
10.12.2021
4

Az erdő közepén van, azt hittem többször is, hogy eltévedtünk. Egészen szép hely, egy nagy tóval a közepén. A kis bungallók felében nincs radiátor, ami ősszel-télen gond, de cukik, és a célnak megfelelőek.

Achilles Park
VM
Viktória Madaras
08.24.2021
4

Bit expensive but good place to go if you want to swim in a lake at hot summer days.Communal toilet was disappointing to be honest, otherwise its a pretty place to be.

Achilles Park
ZH
Zoltán Horváth
08.01.2021
5

Kiváló hely akár 100 fős rendezvény lebonyolítására! A tyúkhúsleves egyszerűen szólva finom náluk. Ritkán enni ilyen jót! Pincérek udvariasan szolgálnak ki, és a tanoncokat is jól képezik. este felé szúnyogok is lehetnek, arra célszerű készülni. A benti zárt térben viszont a klíma is nagyon jól működik.A hely jól megközelíthető. Parkolás száraz időben nem problémás, de esőben a füvön igencsak kellemetlen lehet.A környék csendes, és romantikus.

Achilles Park
Richárd Árvai
07.24.2021
5

Bravo

Achilles Park
KT
Kitti Tina Kovács
07.15.2021
5

Az Achilles Parkban volt az esküvőnk 2021.07.09. pénteken. A lehető legtökéletesebb választás volt! 😍 Maximálisan elégedettek vagyunk mindennel: a pincérek végig kedvesek, segítőkészek és mosolygósak voltak, a tulajok szintén közvetlenek és kedvesek. A helyszín magáért beszél... Gyönyörű!! A zöld környezet, a kunyhók, a fűzfa alatti szertartás, a terasz, a benti légkör és dekor nemcsak a mi, de az összes vendégünk tetszését maximálisan elnyerte... Mindenki dicsérte, rengeteg barát, rokon szájából hangzott el, hogy mesebeli az egész. Hálásak vagyunk az álomesküvőnkért! ❤️❤️ Köszönjük!❤️🙏🏼

Achilles Park
AB
Alexandra Bors
07.04.2021
5

2019-ben tartottuk itt az esküvőnket. Végtelenül becsületes, segítőkész és kedves a személyzet illetve a vezetőség. A násznép még mai napig is emlegeti a finom vacsorát ^^ Gyönyörű környezet, belsőtér, díszítés. Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek a “Nagy” napunkat! 😊. Csak ajánlani tudom minden ifjú párnak, akik egy varázslatos helyszínt keresnek életük egybekötésének megünneplésére!

Achilles Park
FB
Ferenc Bohács
05.30.2021
5

Tökéletes hely, profi alkalmazottakkal, profi személyzettel. Ha az esküvőd szeretnéd szervezni, akármeddig keresgélhetsz, az Achilles Parktól alkalmasabb helyet nem fogsz találni. Gyönyörű hely, hatalmas tóval, növényekkel, játékokkal - közel az autópályához, de mégis elszigetelve picit, hogy semmi ne zavarhassa meg a Nagy Napod. Remek díszletek, finom ételek (minden vendég külön megdicsérte az ételek minőségétmi kell még?!2021 májusában mi nyitottuk az esküvőszezont az Achilles Parkban. Hatalmas élmény és nagy buli volt, köszönhető ez az Achilles teljes csapatának. A-tól Z-ig nagyon profik voltak, minden úgy volt, ahogyan elterveztük, nekünk csak élvezni kellett az estét.Csak ajánlani tudom a helyet, ha hihetetlenül korrekt hozzáállást, pontos, precíz végrehajtást és kivitelezést szeretnél. Összefoglalva, teljesen mindegy, hogy az ország melyik részén élsz (mi Nyíregyháza környékéről származunkettől a helytől nem fogsz jobbat találni!

Achilles Park
JD
Johnson Dei-Kusi
09.30.2019
5

Park is nice

Achilles Park
OI
Oscar Ivarsson
08.22.2019
4

Great place for camps! Thanks lions and Achilles park for good memories. ❤

Achilles Park
Sharli “Ev1lMush” Azulai
04.19.2019
5

A beautiful place right next to gyor. Cozy rooms and a lovely staff. No wifi signal in the room unfortunately but other than that the place is amazing!

Achilles Park
Ádám Majoros
04.15.2019
5

We were on a wedding here. Very good service, nice staff, delicious and a lot of food, nice wooden houses. It was a bit cold when we were there, so we couldn’t enjoy the lake, but in the summertime we definitely would.

Achilles Park
AG
Akhil Garg
02.20.2019
5

Achilles park in Gyor is one of the nice place to spend summer or to visit . Place is beautifully natural and inside they have lake there you can swim and boat. They have spa as well. Small wooden houses are very beautiful and nice to stay. I really liked the place.

Achilles Park
GS
Gio Saccotelli
01.27.2019
4

A very nice place for conventions, meeting, parties and weddings.

Achilles Park
CT
Csehi Tamás
08.12.2018
5

Awesome

Achilles Park
BH
Bálint Homoki
08.09.2018
4

Nice place.

Achilles Park
ML
Máté Liszi
08.08.2018
4

Ordinary beach made on a river backwater. One springboard, few buffets.

Achilles Park
nc
nesztelen csiga
06.05.2018
5

A remote event venue / bungalow hotel near Győr with a lake. Nice staff, quiet, romantic location, a little simple and rustic.

Achilles Park
MM
Mansur Muaz Ekici
04.25.2017
4

Good place but the bungalows are a bit small and not enough place to bath

Achilles Park
GD
Gábor Demkó
11.29.2016
5

Nice place, will have my wedding here.

Achilles Park
MZ
Michal Zelený
07.11.2014
4

free wifi, free electricity.

Last update: {date}
4.5
50
Open
Achilles Park in Gyor

Győr, 9012, Achilles Park, 9012 Hungary, Gyor

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!