• en

Academic House Hotel in Hradec Kralove

- View Place Hours
Place Hours
Academic House Hotel in Hradec Kralove
3.1
50
Direction

Akademika Heyrovského 1177, 500 02 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Ask a question
Description

Academic House Hotel - in Hradec Kralove, Czechia

Overview
Features
Review
Add rating:
Academic House Hotel
ONDŘEJ ŠIMÍČEK
10.07.2022
4

Super

Academic House Hotel
SB
Severin Bunk
08.21.2022
3

Very cheep hostel close to the university and city centre. Dont expect any luxury. Unfortunately there are only very thin curtains, so no way to make the room dark or keep the heat out. Also, in contrast to older reviews, there are now enough sockets in the rooms and no glass doors. Is decent for the low price.

Academic House Hotel
ZV
Zbyněk Vacek
07.28.2022
4

V hotelovém domě Academic jsme se ubytovali na pětidenní cyklodovolenou. Vybrali jsme ho zejména kvůli ceně, je levnější, než třeba kemp u Stříbrného rybníka.Pokoje: ubytovací jednotka se skládá vždy ze dvou dvoulůžkových pokojů s předsíní a vlastní koupelnou. Pokoje jsou účelně zařízeny, postele s kovovým rámem jsou pohodlné, povlečení čisté. Každý pokoj je vybaven vestavbou pro ukládání oblečení, nočním stolkem, stolem a dvěma židlemi. Kromě židlí, na kterých jsem se kvůli jejich rozvrzanosti bál sedět, je všechen nábytek nový. Na pokoji je pak i starší, ale čistá a funkční lednice. Pokoj byl při příjezdu perfektně uklizený, nechyběl ani ručník. Pocit z něj kazila jen koupelna, ta byla čistá, až na umyvadlo, které bylo odporně špinavé (zbytky mýdla, vlasy, vodní kámena ventilátor, který byl pokryt cucky prachu.WC: muži a ženy, společné pro všechny pokoje na patře. Relativně čisté.Zařízení hotelu: v přízemí je hezká hotelová lobby vybavena pohodlnými sedačkami a křesly. V lobby je automat na kávu (nedoporučuji, je odpornáa prodej nápojů a drobného občerstvení na recepci. Dále se zde nachází Bistro Academic, provoz 7-16 hodin, občerstvení vlastní výroby, doporučuji saláty, ty mají skvělé, též paní prodavačka je milá. Platba kartou je možná. V prvním patře je pak Café bar Academic s nabídkou nápojů, fast-foodu a mražené pizzy, bohužel byl však zavřený. Otevře 5. září 2022. V každém patře u schodiště se pak nachází pohodlné gauče a stoly. Moderní výtahy jsou funkční. Před hotelem je pak lavička a dvě ratanová křesílka s popelníky. Celý hotel je nekuřácký (přesto jsme občas cigaretový kouř cítili). V každém patře je pak kuchyňka, vybavena dvojvařičem, rychlovarnou konvicí (tu bych vzhledem ke špinavosti a vodními kameni nepoužívala starší, leč čistou mikrovlnnou troubou, dřezem. Nádobí ale musíte mít vlastní.Personál: většina recepčních jsou milí, vstřícní a nápomocní, jediná výjimka byla vyžilá peroxidová blondýna postaršího věku, ta byla líná jak veš, všechno byl problém, včetně prodeje doplňkového sortimentu, prostě nemakačenko.Oceňuji vlastní úschovnu kol, kterou jsme rádi využili.Celkové hodnocení: hledáte-li budget ubytování a nejste cimprlich, nevadí vám prostředí podobné vysokoškolským kolejím, milé rád hotelový dům doporučuji. Nečekejte však komfort čtyřhvězdičkového hotelu. Za ty peníze je to skvělé ubytování.

Academic House Hotel
MN
Markéta Nedomová
07.15.2022
3

Dobré, ale zvláštní chodby a špinavé kuchyňky.

Academic House Hotel
OO
Olena Omelianenko
03.24.2022
5

Качество соответствует цене, чисто, тепло. Кухня и санузел на этаже, лифт. В номере мини-холодильник. Рекомендую для людей без короны на голове!

Academic House Hotel
DH
Dmytro Harkushyn
08.12.2021
4

Хороший отель. Чисто и опрятно, уборщицы убирают, моют душевые от плесени. Всегда есть горячая вода.Жил там как в общаге, постельное бельё менялось раз в две недели. На кухне есть микроволновая печь, 4 комфорки, чайник.

Academic House Hotel
Mira
02.25.2021
5

Již jsem u Vás byl ubytován několikrát a vždy super přijemný a ochotný personál,pokoje skromné ,ale dostačujicí jsem spokojen,díky vždy se rád k vám vracim ,jezdim do nemocnice takže za mě super vše po ruce

Academic House Hotel
PG
PV Game Moments
02.18.2021
4

Неплохой хостел. Поселили здесь по работе на 3 месяца, условиями довольны, сделан ремонт, отопление и горячая вода. Из минусов наверно только две кухонные двухкомфорные электро плитки на общей кухне - не сильно мощные, да и очереди на готовку. В целом уютно.

Academic House Hotel
MP
Michal Porubčan
02.04.2021
5

Perfektní přístup, krásné ubytování vše po ruce, kousek do centra města nemám sebemenší výtku k ubytování jedním slovem suprové na krásné ubytování

Academic House Hotel
vitia
09.15.2020
3

To nie jest hotel dla wymagających. Pomieszczenia są strasznie ciasne, duszne - brak klimatyzacji, duże przeszklone powierzchnie, otwarcie okna skutkuje sporym hałasem przez całą dobę z pobliskiej ulicy. Wyposażenie jest dosyć skromne i pamiętające chyba nie tylko schyłek komuny, ale i jej początek 😉 Kuchnia jest na korytarzu na piętrze, ale klucz w portierni na dole... Na szczęście ubikacja, która również jest na korytarzu nie jest zamknięta na klucz. To minusy. Są jednak i plusy. Bardzo dobra lokalizacja - blisko centrum. W pokoju znaleźliśmy lodówkę. Czysto i schludnie. Obsługa na portierni bardzo miła. Można zapłacić kartą. Ceny bardzo umiarkowane. Tak więc jeśli ktoś nie ma wysokich wymagań, będzie zadowolony. Mnie pasowało - na weekend w sam raz.

Academic House Hotel
kk
kacero kacerowsky
08.17.2020
5

čo k tomu povedať. výborne je že recepcia je otvorená nonstop takže som nemal problém dostať kľúče o jednej ráno. je to študentská kolej a podla toho je to aj zariadené. WiFi neviem akú mali, nevyužil som ju. škoda ze bol bar zavretý. inak izba skromná a akurát na pre spanie.

Academic House Hotel
PD
Petr Dufek
07.07.2020
5

Čisté prostředí, lednička na pokoji, milý personál a rozumná cena. V noci ruší hluk blízké silnice, ale zavřená okna tlumí dostatečně.

Academic House Hotel
RZ
ROMANA ZAJÍCOVÁ
03.15.2020
5

Byla jsem u vás jen 2 dny,ale moc spokojená.Pokoje skromné,ale čisté.Nedávno jsem si chtěla znova rezervovat pokoj a paní recepční- moc příjemná,která si i podle mého jména pamatovala číslo pokoje si zaslouží můj obdiv.Bohužel musela jsem rezervaci kvůli nemoci zrušit,ale vím,že se ráda vrátím.Jsem ráda,že jsou i lidé,které jejich práce těší,pracovat s lidmi totiž nikdy není jednoduché.Děkuji

Academic House Hotel
VK
Vlasta Kadlec
02.03.2020
2

Ta ženská na recepci vám zničí spolehlivě večer. Rok tu bydlíte a vůbec si vás jako hosta nedokážou vážit. Naposledy

Academic House Hotel
PB
Peter B.
01.16.2020
4

Retro ubytování, které odpovídá ceně. Čisto, milý personál. Menší update zařízení by neuškodil.

Academic House Hotel
JK
Jaroslav Krucký
01.12.2020
5

Sice jednoduše zařízené,ale velká pohodlná posteĺ, čisto a teplo. Horká sprcha, wifi, krásný Cafebar a bistro . Privátní parkování skoro v centru HK !!! Za ty prachy v HK asi jedno z nejlepších. A źe jsem toho v tomhle městě prošel...

Academic House Hotel
JC
Juli Cosmany
12.28.2019
5

Relax, clean rooms, nice pub, good price.

Academic House Hotel
KL
Kamil Lískovský
12.28.2019
5

Prostě zařízené, wifi, čisto, dobrá hospoda a bistro. Za ty prachy v pohodě. Lidi by asi chtěli kaviár kilo za dvacku...tak mi někteří připadají. Tak si připlaťte, za litr a více najdete určitě větší luxus ☝

Academic House Hotel
X
11.23.2019
4

Za tu cenu je to dobré ubytování. Pokoje jsou sice trochu postarší, ale čisté. Trošku nevýhoda je blízkost městského okruhu

Academic House Hotel
VP
Vit Prokopec
11.07.2019
5

Ideální poloha v centru města, bistro a bar přímo v budově (pouze všední dny), wi-fi spolehlivě funguje. Pokoj čistý, absence WC na pokoji (chodba, odděleně muži/ženy), ale to se dá kousnout :). Objektivně za ty prachy odpovídající muzika. Nashle.

Academic House Hotel
Vaclav Šofr
10.07.2019
1

Ubytovna na úrovni VŠ koleje . Vhodné pro dělníky a osoby na cestách s možnosti ušetřit za ubytování. Absence soukromí na pokoji, prosklené dveře do místnosti. Hluk při návštěvě toalety i koupelny. Poměrně zde vládne nepříjemný režim pro ubytované, vzhledem k mixu ubytovanych 90% mužů , jsou to muži dělnických profesi , je nutný kasarensky režim a chování personálu apriori jako k problemovému hostu. Je to zřejmě zkušenosti s ubytovanými..Cili jestli si chcete zavzpomínat na vojnu a kasarenky retro styl je to fajn..

Academic House Hotel
Kristina
09.07.2019
4

It used to be a dorm. Not really a hotel, shared shower between 2 rooms. Very clean. Quality matches the price. Staff does not speak english

Academic House Hotel
DB
David Brož
08.05.2019
5

Prostředí čisté,dobrá poloha hostelu,z kterého je to blízko do centra. Vezmu-li v potaz polohu hostelu a cenu,tak nemám výhrady. Lepší cenu podobného typu ubytování v centru Hradce jsem nenašel. Po celém hostelu je možnost wifi připojení.

Academic House Hotel
HD
Honza Doleček
06.18.2019
2

Pokoje ve mně vzbuzují pocit školy v přírodě, ale pro tuto cenovou kategorii se nedalo očekávat něco jiného. Největší nevýhodu vidím během teplých dní, protože minimálně do půlnoci kvůli teplu v pokoji neusnete.

Academic House Hotel
PD
Petr Dyršmíd
06.18.2019
3

Myslím že tento hotelový dům co se týče služeb naprosto odpovída žádný luxus ale ubytování odpovídá ceně. Většinou na pokoji dvě buňky pro 2 až 3 lidí se společnou sprchou záchody na chodbě. Parkování před domem nebo ve dvoře

Academic House Hotel
KSST
06.17.2019
1

Dodatocne - jednalo sa o noc z14 na 15.06.2019 ,...Dnes sme sa vratili z Hradca , som rada že ame v tomto ubytovacom zariadení museli byť iba jednu noc . Čo sa hygieny a čiatoty týka všetko bolo v poriadku,čiata izba ,sprcha aj toalety. Pobyt nám hneď znepríjemnila paní z recepcie ,vred na zadku je príjemnejši ako pani ktorá 14.6.2019 po 18 tej sedela na zadku za okienkom.Kedže sme boli Slováci,Češi a Makedonci ,mala atrašne pripomienky a narážky a chovala sa ako keby sme boli utečenci ,strašne nepríjemná a drzá, úplne nám zmenila pokoje , na sruhej strane paní ktorá tam sedela už ráno bola úplne v pohode pravý opak. Takže Ďakujeme ale nikdy viac .

Academic House Hotel
ZM
Zuzana Mrhálková
05.04.2019
4

Příjemné pokoje pro nenáročné za velmi dobrou cenu. Všude čisto. Recepční velmi ochotní.Bohužel na našem patře ze tří dámských záchodů pořádně fungoval jen jeden. A kiosek byl v době našeho pobytu zavřený. Aspoň že se balená voda dala koupit i v recepci.Spíše na krátkodobý pobyt.

Academic House Hotel
VC
Vít Cvrček
05.04.2019
5

Návrat do 70. let. Jako na studentské koleji... Ale čisto a kousek od konferenčního centra Aldis. Jednoznačně nejlepší poměr cena / výkon. A nechybí ani rychlý internet zdarma. Takže absence ostatních moderních vymoženosti fakt nevadí. Doporučuji.

Academic House Hotel
Aneta
04.13.2019
3

Je to ok pro jednorázové/nouzové přespání. Nevhodné pro dlouhodobý pobyt. Připravte se na prosklenné dveře od pokoje, společnou sprchu na buňce a společné toalety na chodbě. Na pokoji byla JEDNA zásuvka, zatarasená těžkou lednicí a část stěny jsou bíle natřené luxfery. Nicméně povlečení a pokoj byl celkově čistý a nenarazili jsme na žádný hyg problém. Parkování bez problémů. Paní recepční za 1 :)

Academic House Hotel
PB
Petr Balok
03.23.2019
3

Na přespání na jednu noc je to tady v pohodě, na recepci se čekalo déle, ale to moc nevadilo. Vadila pomalejší WiFi a jiskřící zásuvka. Jinak celkem průměrné ubytování.

Academic House Hotel
PP
Přemysl Prášek
02.16.2019
2

Super hned na uvod. Cekat 50 minut na zapsani se k ubytovani, kdyz predemnou jsou jen 4 lidi.... parada (y). Pani recepcni by chtelo aspon zaskolik. Jinak klasika. Postel, spolecna sprcha a zachod, vse ciste. Wi-fi az do pokoju nedosahne. Sle na to nekde slozit hlavu na noc to staci.

Academic House Hotel
AM
Alena Mindakova
02.11.2019
1

Na matracich cizí vlasy, uklizeno zběžně. Záclony potrhane a závěsy nešly zatáhnout. Ve společné kuchyňce se voda na plotynce uvaří za hodinu. Jděte tedy vařit raději o 2hodiny dříve. Recepční V celku OK.

Academic House Hotel
HC
Hana Cardova
12.04.2018
3

Regular accomodation

Academic House Hotel
MN
Michal Neufuss
10.07.2018
1

Byli jsme zde na jednu noc a úplně to stačilo. Nemyslím si, že bych měl nějaké přehnané požadavky, smířil bych se se společnými záchody na chodbě i se sdílenou sprchou mezi dvěma pokoji. Ovšem do toho pokoje už by nemusely být zrovna prosklené dveře... Kromě postelí všechno vybavení původní (=dost staré). Myslím si také, že dvě zásuvky na pokoj nejsou v dnešní době mnoho, zejména pokud při delším pobytu do jedné z nich zapojíte ledničku. Hluk z ulice se dal vzhledem k poloze očekávat. Celkově to prostě ani za tu cenu nestojí. Za nepatrně vyšší cenu se v HK dá sehnat mnohem lepší ubytování.

Academic House Hotel
RS
Romana Smetanová
07.06.2018
3

Pohodový levný hotel na přespání v centru Hradce. Až dodnes jsem vůbec nechápala, proč si tady lidi stěžují na recepční. Jsme tu třetí den a už chápu. Kluci a paní úplně v pohodě, ale mladou drzou blondýnu fakt vyměňte. Ta dokáže svým arogantním chováním nasrat okamžitě. Nerada píšu negativní recenze, ale tentokrát bohužel musím. Ráda bych se zeptala, jak funguje kantýna? Bylo mi řečeno že je zavřeno, a jestli to JAKO NEVIDÍM..? Neskutečné chování, navíc včera pan recepční kantýnu ochotně otevřel. Tak by mě docela zajímalo, jak to tedy je, protože tuto dámu evidentně obtěžuje i když někdo jen projde okolo. Hnus.

Academic House Hotel
PL
Pawel Lech
06.30.2018
1

This hotel breaks gdrp!!! They take your ID for whole night!!!

Academic House Hotel
Jan Šebetka
06.09.2018
1

Na žádný komfort dost vysoká cena. Recepční nejsou moc příjemné, spíše protivné.

Academic House Hotel
Šprýmař Šmoula
06.03.2018
3

Za 340 na noc by to mohlo byt lepsi, ale ciate zachody i pokoje

Academic House Hotel
ms
mihal shozda
05.20.2018
2

vyhodou je umisteni v centrum, ale trochu moc vysok. cena za nulovy standard. neochotna recepcni, prosklene dvere do pokoji, nove ale blbe zrekonstruovane koupelny (ani hacek na. rucnik nebo obleceni, utrzeny drzak na sprchu, neodtejkajici voda ze sprchy...)

Academic House Hotel
MJ
Michal Junek
01.10.2018
4

Levné ubytování na jednu noc, pokoje jsou uklizené, mají klasické vybavení jako je stůl, lednice a skříň s ramínky. Sprcha je sdílená s vždy mezi dvěma pokoji záchody na patře. Noc vyjde na cca 250 korun na osobu, ale musí se opustit so 9 ráno jinak se platí další den, což podle mě není optimální. Jinak dobré řešení když potřebujete někde přespat.

Academic House Hotel
Šárka Holečková
09.15.2017
1

Pro? Cena, čistota na pokoji. Proti? Ručníky vypadají jako hadr na zem. Spolubydlící si na buňce s dvojpokoji nevyberete, i když je tam volno, protože jedna z recepčních nezvládá rezervační systém. Čekejte nedodržování nočního klidu, neustálé bouchání dveří, kouření na každém patře, spolubydlící, která močí do společné sprchy a ráno vás probudí vypuknutím hlenu nabraného až z paty do umyvadla. V chodbě se samotná žena určitě nemůže cítit bezpečně, takže WC v noci je odvážný počin... Modernizované jsou pouze WC a okna. Dveře snad nemá cenu ani zamykat, stačilo by minimální úsilí je překonat. Nejhorší, co jsem kdy zažila. Když teď uvažuji nad cenou, tak by Vám měli připlatit, pokud vydržíte více, než jednu noc.

Academic House Hotel
GG
Gabriel Gánovský
09.12.2017
2

Prvý dojem veľmi dobrý. Sklamanie prišlo hneď ako som vstúpil do izby . Vrátil som sa v čase do obdobia spred roku 1989 na nejakú robotnicku ubytovňu.

Academic House Hotel
DA
Dagmar Adamová
09.04.2017
2

Slušnější ubytovna. Vhodné pro velmi málo náročné. Společně toalety na patře avšak čisté, koupelna jako jeden sprchový kout, na chodbách se kouří a tamní osazenstvo je pojímá jako společenské prostory kde konzumují alkohol. Samotný pokoj nic moc. Nízká cena odpovídá úrovni ubytování. Bus je blízko a parkoviště u hostelu.

Academic House Hotel
CE
Cristina Egido
05.23.2017
1

Clean bathrooms, but very poor quality furniture

Academic House Hotel
SS
Stepan Srp
10.07.2016
4

Za tuto cenu velmi dobrá kvalita. Pokoje čisté, je zde lednička a jedna velká vestavěná skříň. Na jedno přespání ideální.

Academic House Hotel
Jan Šimůnek
07.09.2016
3

Pro jiné než krátkodobé ubytování se nehodí, spíše stylem internátu. Internet pouze v přízemí. Děkujeme ale dobrodinci, který nechal ve skříni nedopitou plechovku Kozla. Potěší...

Academic House Hotel
MN
Marcin Nowak
01.26.2016
4

Hostel with very helpfull staff. Speaking czech and polish.

Academic House Hotel
SH
Silvestr Horák
11.19.2015
5

Budgetový hostel

Academic House Hotel
VW
Veronika Wasserbauer
11.16.2014
2

Potřebovala jsem ubytovat na dvě noci zaměstnce. Rezervace pokoje byla v pořádku, až na druhý den, kdy mi měl pán přijít ráno do práce. Hned mi oznámil že jede domů, protože se vůbec nevyspal. Do pěti do rána byl obrovský hluk po celém patře a i přes upozornění na recepci se klid nekonal.Nedoporučuji tento hotel.Personál je velmi neochotný, když jsme chtěli zavolat paní ředitelku ( chteli jsme to vyřešit s někým kompetentnějším ), recepční má zákaz dávát komukoli na ní kontakt. Takže já jsem přišla díky tomuto hotelu o pomocnou sílu ale i o výdělěk s ještě jsem v mínusu, protože jsem musela zaplatit za ten nekomfortní pokoj.....nemalou částku.

Academic House Hotel
ES
Exekutor Semily
08.29.2011
3

Všude čisto avšak ma to své mouchy. Cena za přespání je o něco vyšší než bych si vzhledem k nabízené službě představoval (360,-). WC je společné vždy pro patro. Vždy dva pokoje v buňce se společnou koupelnou (sprcha a umyvadlo). Výplň dveří je z matneho skla takze kdy přijde soused v noci a v předsini si rozsvítí, vzbudí vas to. Dále klíč ke dveřím od pokoje je jen obyčejný pokojový šperhák.... Klíč od buňky je normální fab. Elektrika je trochu problém, na pokojích nebývá lampička a dále je zpravidla problém se zasuvkou, bývá jedna nebo žádná a to na špatném míste. Jinak ale je všude čisto a velka výhoda je že se lze ubytovat i pozdě v noci a dále to že vždy mívají vóné místo. Proste sázka na jistotu. Víte že to lepší nebude ale taky ne horší.

Last update: {date}
3.1
50
Open
Academic House Hotel in Hradec Kralove

Akademika Heyrovského 1177, 500 02 Hradec Králové, Czechia, Hradec Kralove

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!